• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • banketbakkerij - machines en materialen

Resultaten voor

Banketbakkerij - machines en materialen - Import export

 1. CARAMBELLE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het avontuur begon in 2005 rond het idee spullen aan te bieden om gebak en koekjes te versieren zoals echte professionals. Na een paar maand geëxperimenteerd te hebben met producten die tot dan toe alleen voor professionals bestemd waren, hebben we ze getest en zo aangepast dat ze thuis gebruikt kunnen worden; zo ontstond de merknaam ScrapCooking®. Als lekkerbekken en creatievelingen verzonnen we ludieke producten die voor iedereen toegankelijk zouden zijn om alle soorten homemade gebak, koekjes en suikerwaren te versieren. We hebben een bedrijf opgebouwd van menselijk formaat en wij bieden graag bij voorkeur in Frankrijk vervaardigde producten aan. Al onze producten zijn in onze werkplaatsen in Fondettes bedacht en daar ook grotendeels vervaardigd. Onze onderneming blijft innoveren dankzij haar unieke idee om tegelijk eetbare versieringen en banketbakkersgerei aan te bieden. Sinds de oprichting van de onderneming zagen 5 merknamen het daglicht: ScrapCooking, Mirontaine, Framboiselle, L’épicerie du Chef en Petcooking. Onze kwaliteitsaanpak is nauw verbonden met onze wil om bij ons in de buurt te produceren door zo snel mogelijk bij te dragen aan de plaatselijke economie. Ieder product is ontworpen en vervaardigd om een optimale kwaliteit te garanderen, zowel wat betreft de geldende normen als het gebruiksniveau. Welkom in de wereld van C a r a m b e l l e!

 2. SACAR FORNI

  Italië

  Verified by europages badge

  Sacar Forni srl heeft vele jaren ervaring in de productie en verkoop van machines voor bakkerijen, banketbakkerijen en pizzeria's. Zij produceren ovens, winkeluitrusting en -meubilair, benodigdheden voor hotels, bars, restaurants en openbare gelegenheden, winkel- en supermarktinrichting en industriële en commerciële koelkasten. U kunt elektrische-, gas-, diesel-, tunnel- en bandovens en ovens met mobiel frame en koelkasten en snelkoelers bestellen.

 3. EBBO FOOD CONSULTANT

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf EBBO FOOD CONSULTANT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Banketbakkerij - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Machines en materialen voor biscuitbakkerijen, Machines en materialen voor biscuitbakkerijen, en ambachtelijke vervaardiging. Het is gevestigd in Montauroux, Frankrijk.

 4. RADEMAKER

  Nederland

  Rademaker ontwikkelt en levert oplossingen voor de voedselverwerkingsindustrie. De deskundigheid van het bedrijf wordt zichtbaar in de hoge kwaliteit van automatisering, techniek, hygiëne en prestatie van de geleverde machines. Rademaker heeft een brede kennis met betrekking tot voedselproducten en hun productietechnologie. Toegewijde professionals en de allernieuwste bouwtechnieken leveren u oplossingen die voldoen aan uw (hoogste) verwachtingen. Gedreven door het wereldwijde vrijemarktmechanisme, heeft Rademaker zich ontwikkeld tot een bedrijf met internationale allure. Om beter aan de wensen en behoeften van lokale klanten te kunnen voldoen, hebben verkoopkantoren hun deuren geopend in Frankrijk, Duitsland, Groot-Brittannië, de VS, Rusland en China.

 5. ZEELANDIA

  België

  Zeelandia België is gevestigd in Wommelgem. Momenteel worden in België méér dan 400 verschillende producten geleverd. Allemaal bakkerijgrondstoffen die het werk van de klanten, bakkers en banketbakkers, eenvoudiger maken of sneller laten verlopen, een constant en mooi kwaliteitsproduct garanderen of die dienen om een heerlijke taart of een lekker geurend broodje te versieren. Zo stelt Zeelandia iedere bakker in staat om, op een efficiënte wijze, in elk opzicht, een uitstekend eindproduct te leveren, een product dat vraagt naar méér... Maar Zeelandia doet veel meer dan dat. Service is voor het bedrijf een sleutelbegrip en betekent meer dan een snelle en correcte aflevering van het product aan de klant. Aan het omvangrijk assortiment bakkerijgrondstoffen is tevens de overdracht van know-how, informatie en advies verbonden.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. TURKIYE MACHINES BAKERY MACHINES

  Turkije

  Het bedrijf TURKIYE MACHINES BAKERY MACHINES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Banketbakkerij - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bakkerijovens, patisserie, Bakkerijovens, en producten voor bakkerijen. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 2. ALFA BREAD

  Turkije

  Het bedrijf ALFA BREAD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Banketbakkerij - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren arabisch brood. Het is gevestigd in Kilis, Turkije.

 3. MEMAK BAKERY MACHINES

  Turkije

  Het bedrijf MEMAK BAKERY MACHINES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Banketbakkerij - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren voeder voor konijnen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 4. ANYANG GOLDEN MACHINERY CO. LTD

  China

  Het bedrijf ANYANG GOLDEN MACHINERY CO. LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Banketbakkerij - machines en materialen. Het is gevestigd in Anyang, China.

 5. VALENT BAKERY EQUIPMENTS

  Turkije

  Het bedrijf VALENT BAKERY EQUIPMENTS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bakkerijovens. Het is tevens aanwezig in de sectoren Banketbakkerij - machines en materialen, uitrustingen voor bakkerijen, machines voor bakkerijen, bakkerij, en Banketbakkerij - machines en materialen. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 1. MAKINSA BAKERY MACHINERY MFG & ENGINEERING

  Turkije

  Het bedrijf MAKINSA BAKERY MACHINERY MFG & ENGINEERING, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Banketbakkerij - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren mengmachines voor grootkeukens, rijskasten en rijskamers voor bakkerijen, biscuit- en gebakfabrieken, en mengmachines voor voedingsmiddelen. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 2. SAMI KAMMAZ OVENS

  Turkije

  Het bedrijf SAMI KAMMAZ OVENS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Banketbakkerij - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bakkerijovens, Bakkerijovens, en brood. Het is gevestigd in Kilis, Turkije.

 1. LP CONSULTING

  Italië

  Het bedrijf LP CONSULTING, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Banketbakkerij - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bakkerijovens, Bakkerij - Machines en materiaal, Machines en materialen voor de deegwarenindustrie, Bakkerijovens, Bakkerij - Machines en materiaal, en Machines en materialen voor de deegwarenindustrie. Het is gevestigd in Verona, Italië.

 2. DADEX D.O.O.

  Servië

  Het bedrijf DADEX D.O.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bakkerijovens. Het is tevens aanwezig in de sectoren Banketbakkerij - machines en materialen, Elektrische ovens, bakkerij-ovens, aangepaste constructie van elektrische ovens, Banketbakkerij - machines en materialen, en Elektrische ovens. Het is gevestigd in Salas Nocajski, Servië.

 3. EKMAK BAKERY MACHINES CO

  Turkije

  Het bedrijf EKMAK BAKERY MACHINES CO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Banketbakkerij - machines en materialen. Het is gevestigd in Umraniye Istanbul, Turkije.

 4. ALBA & TEKNOSERVICE SRL

  Italië

  Het bedrijf ALBA & TEKNOSERVICE SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Banketbakkerij - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Brood-, banket- en zoetwarenindustrie - machines en materialen, Machines en materialen voor de deegwarenindustrie, Brood-, banket- en zoetwarenindustrie - machines en materialen, en Machines en materialen voor de deegwarenindustrie. Het is gevestigd in Villafranca Padovana, Italië.

 5. VIKING IP, SIA

  Letland

  Het bedrijf VIKING IP, SIA, is een Groothandelaar, en actief in de sector Restaurants - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Machines en materialen voor de vleesindustrie, Banketbakkerij - machines en materialen, installatie van professionele keukens, Machines en materialen voor de vleesindustrie, en Banketbakkerij - machines en materialen. Het is gevestigd in Riga, Letland.

 6. HUBERT CLOIX

  Frankrijk

  Het bedrijf HUBERT CLOIX, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Banketbakkerij - machines en materialen. Het is gevestigd in St Maur Des Fosses, Frankrijk.

 7. ARHAS FOOD MACHINES COMPANY

  Turkije

  Het bedrijf ARHAS FOOD MACHINES COMPANY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materialen voor biscuitbakkerijen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Banketbakkerij - machines en materialen, Biscuits en koekjes, Banketbakkerij - machines en materialen, draaioven, Voedingsmiddel machine, en Biscuits en koekjes. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 8. BAKERY SOLUTIONS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf BAKERY SOLUTIONS LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Banketbakkerij - machines en materialen. Het is gevestigd in Huddersfield, Verenigd Koninkrijk.

 1. KUDRET MAKINE

  Turkije

  Het bedrijf KUDRET MAKINE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materialen voor de zoetwarenindustrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Banketbakkerij - machines en materialen, Voeding - machines en uitrustingen, tunnelovens, installaties en apparatuur voor de productie van dragees, Banketbakkerij - machines en materialen, en Voeding - machines en uitrustingen. Het is gevestigd in Antalya, Turkije.

 2. KEIBLINGER GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf KEIBLINGER GMBH, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Banketbakkerij - machines en materialen. Het is gevestigd in Sitzenberg-Reidling, Oostenrijk.

 3. GOURMETBACK

  Oekraïne

  Het bedrijf GOURMETBACK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Banketbakkerij - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren ovens voor banketbakkerijen, doseersyst. en -uitrustingen, en vormmachines voor voedingsindustrie. Het is gevestigd in Bucha, Oekraïne.

 4. TORTORA CELSIUS EQUIPEMENT

  Frankrijk

  Het bedrijf TORTORA CELSIUS EQUIPEMENT, is een Dienstverlener, en actief in de sector Bakkerijovens. Het is tevens aanwezig in de sectoren Banketbakkerij - machines en materialen, Bakkerij - Machines en materiaal, Banketbakkerij - machines en materialen, Bakkerij - Machines en materiaal, banketbakkerijjmachines, en franse bakkerijmachines. Het is gevestigd in Sennecey-Lès-Dijon, Frankrijk.

 5. NEUBING S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf NEUBING S.R.O., is een Detailhandelaar, en actief in de sector Huishoudelijke - kleine apparaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Banketbakkerij - machines en materialen, Bakkerij - Machines en materiaal, Huishoudelijke - grote apparaten, Huishoudelijke apparaten - import-export, Banketbakkerij - machines en materialen, Bakkerij - Machines en materiaal, Huishoudelijke - grote apparaten, en Huishoudelijke apparaten - import-export. Het is gevestigd in Plzen, Tsjechische Rep..

 6. OMAB DI RUDARI SRL

  Italië

  Het bedrijf OMAB DI RUDARI SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Banketbakkerij - machines en materialen. Het is gevestigd in Lugagnano Verona, Italië.

 7. KARDESAN BAKERY AND PASTRY EQUIPMENTS

  Turkije

  Het bedrijf KARDESAN BAKERY AND PASTRY EQUIPMENTS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Banketbakkerij - machines en materialen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 8. KAVEH OVEN INDUSTRY CO

  Iran

  Het bedrijf KAVEH OVEN INDUSTRY CO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Banketbakkerij - machines en materialen. Het is gevestigd in Isfahan, Iran.

 9. DEDY GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf DEDY GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Brood-, banket- en zoetwarenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zuivelindustrie - machines en materialen, Cacao en chocolade - machines en gereedschappen, Banketbakkerij - machines en materialen, Zuivelindustrie - machines en materialen, Cacao en chocolade - machines en gereedschappen, en Banketbakkerij - machines en materialen. Het is gevestigd in Essen, Duitsland.

 10. ZEKI SAHIN PASLANMAZ GIDA MAKINELLERI SAN. TIC. A.S.

  Turkije

  Het bedrijf ZEKI SAHIN PASLANMAZ GIDA MAKINELLERI SAN. TIC. A.S., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Banketbakkerij - machines en materialen. Het is gevestigd in konya, Turkije.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Banketbakkerij - machines en materialen - Import export

Aantal resultaten

13.237 Bedrijven