• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • banketbakkerij - machines en materialen

Resultaten voor

Banketbakkerij - machines en materialen - Import export

 1. CARAMBELLE

  Frankrijk

  Het avontuur begon in 2005 rond het idee spullen aan te bieden om gebak en koekjes te versieren zoals echte professionals. Na een paar maand geëxperimenteerd te hebben met producten die tot dan toe alleen voor professionals bestemd waren, hebben we ze getest en zo aangepast dat ze thuis gebruikt kunnen worden; zo ontstond de merknaam ScrapCooking®. Als lekkerbekken en creatievelingen verzonnen we ludieke producten die voor iedereen toegankelijk zouden zijn om alle soorten homemade gebak, koekjes en suikerwaren te versieren. We hebben een bedrijf opgebouwd van menselijk formaat en wij bieden graag bij voorkeur in Frankrijk vervaardigde producten aan. Al onze producten zijn in onze werkplaatsen in Fondettes bedacht en daar ook grotendeels vervaardigd. Onze onderneming blijft innoveren dankzij haar unieke idee om tegelijk eetbare versieringen en banketbakkersgerei aan te bieden. Sinds de oprichting van de onderneming zagen 5 merknamen het daglicht: ScrapCooking, Mirontaine, Framboiselle, L’épicerie du Chef en Petcooking. Onze kwaliteitsaanpak is nauw verbonden met onze wil om bij ons in de buurt te produceren door zo snel mogelijk bij te dragen aan de plaatselijke economie. Ieder product is ontworpen en vervaardigd om een optimale kwaliteit te garanderen, zowel wat betreft de geldende normen als het gebruiksniveau. Welkom in de wereld van C a r a m b e l l e!

  Alle producten voor "banketbakkerij - machines en materialen"

 2. SACAR FORNI

  Italië

  Sacar Forni srl heeft vele jaren ervaring in de productie en verkoop van machines voor bakkerijen, banketbakkerijen en pizzeria's. Zij produceren ovens, winkeluitrusting en -meubilair, benodigdheden voor hotels, bars, restaurants en openbare gelegenheden, winkel- en supermarktinrichting en industriële en commerciële koelkasten. U kunt elektrische-, gas-, diesel-, tunnel- en bandovens en ovens met mobiel frame en koelkasten en snelkoelers bestellen.

 3. EBBO FOOD CONSULTANT

  Frankrijk

  Het bedrijf EBBO FOOD CONSULTANT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Banketbakkerij - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Machines en materialen voor biscuitbakkerijen, Machines en materialen voor biscuitbakkerijen, en ambachtelijke vervaardiging. Het is gevestigd in Montauroux, Frankrijk.

 4. RADEMAKER

  Nederland

  Rademaker ontwikkelt en levert oplossingen voor de voedselverwerkingsindustrie. De deskundigheid van het bedrijf wordt zichtbaar in de hoge kwaliteit van automatisering, techniek, hygiëne en prestatie van de geleverde machines. Rademaker heeft een brede kennis met betrekking tot voedselproducten en hun productietechnologie. Toegewijde professionals en de allernieuwste bouwtechnieken leveren u oplossingen die voldoen aan uw (hoogste) verwachtingen. Gedreven door het wereldwijde vrijemarktmechanisme, heeft Rademaker zich ontwikkeld tot een bedrijf met internationale allure. Om beter aan de wensen en behoeften van lokale klanten te kunnen voldoen, hebben verkoopkantoren hun deuren geopend in Frankrijk, Duitsland, Groot-Brittannië, de VS, Rusland en China.

 5. TURKIYE MACHINES BAKERY MACHINES

  Turkije

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. MEMAK BAKERY MACHINES

  Turkije

 2. ANYANG GOLDEN MACHINERY CO. LTD

  China

 3. ALFA BREAD

  Turkije

 4. MAKINSA BAKERY MACHINERY MFG & ENGINEERING

  Turkije

 5. LP CONSULTING

  Italië

 1. SAMI KAMMAZ OVENS

  Turkije

 2. EKMAK BAKERY MACHINES CO

  Turkije

 1. BAKERY SOLUTIONS LTD

  Verenigd Koninkrijk

 2. TORTORA CELSIUS EQUIPEMENT

  Frankrijk

 3. VIKING IP, SIA

  Letland

 4. KEIBLINGER GMBH

  Oostenrijk

 5. ALBA & TEKNOSERVICE SRL

  Italië

 6. NEUBING S.R.O.

  Tsjechische Rep.

 7. HUBERT CLOIX

  Frankrijk

 8. DADEX D.O.O.

  Servië

 1. GOURMETBACK

  Oekraïne

 2. KUDRET MAKINE

  Turkije

 3. ARHAS FOOD MACHINES COMPANY

  Turkije

 4. KARDESAN BAKERY AND PASTRY EQUIPMENTS

  Turkije

 5. OMAB DI RUDARI SRL

  Italië

 6. DAMAK BAKERY MACHINERY

  Turkije

 7. SOFT SWEET DI ESPOSITO ROSARIA

  Italië

 8. ZEKI SAHIN PASLANMAZ GIDA MAKINELLERI SAN. TIC. A.S.

  Turkije

 9. MINOSI SRL

  Italië

 10. KAGNICI MAKINA LTD. CO.

  Turkije

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Banketbakkerij - machines en materialen - Import export

Aantal resultaten

12.127 Bedrijven