• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • slagerijvlees en vers pluimvee

Resultaten voor

Slagerijvlees en vers pluimvee

BelgiëBrugge en West-Vlaanderen
  1. COVAMEAT

    België

    Uw partner in kwaliteitsvlees Varkensslachthuis Covameat in Wijtschate is gespecialiseerd in het slachten en het versnijden van varkens. In de afgelopen decennia is Covameat uitgegroeid tot een vleesspecialist van hoog niveau. Varkensslachthuis en -uitsnijderij, Vleesgroothandel Groep Covavee/Covalis Als onderdeel van de coöperatieve groep Covavee/Covalis, de belangrijkste slacht- en versnijdingsgroep van varkens en runderen in België, kunnen wij onze opdrachtgevers optimaal van dienst zijn. Wij garanderen kwaliteit vanaf het kweken van het varken tot aan de verkoop. Om aan de hedendaagse eisen van vers vlees te voldoen, besteden wij uiteraard veel aandacht en zorg aan voedselveiligheid en dierenwelzijn. Hygiëne hebben wij hoog in het vaandel staan, dat komt het vlees ten goede. Hiermee spelen wij in op de behoeften van onze opdrachtgevers.

  2. TERBEKE

    België

    Ter Beke is een innovatieve Belgische verse voedingsgroep, die een uitgebreid gamma kwalitatieve verse voedingsproducten en bijbehorende diensten commercialiseert in tal van Europese landen. Vandaag zijn we vooral gespecialiseerd in productie en verkoop van fijne vleeswaren en koelverse bereide gerechten vanuit 7 industriële vestigingen in België en Nederland. Bij Ter Beke werken ongeveer 1.650 medewerkers. Ter Beke is sinds 1986 genoteerd op Euronext Brussel en realiseerde in 2014 een omzet van EUR 399, 7 miljoen.

  3. VLEESWAREN STEEN

    België

    Vleeswaren Steen is een bloeiende groothandel, gevestigd in een nieuw complex in de industriezone te Eernegem (Ichtegem). Het bedrijf beschikt over een breed assortiment van meer dan 3000 kwaliteitsvolle producten. Met een bekwame ploeg van gemotiveerde medewerkers levert Vleeswaren Steen voornamelijk aan slagerijen, bakkerijen, delicatessenzaken, broodjeszaken, traiteurs, grootkeukens, horeca etc. in West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen en Zeeuws-Vlaanderen. Reeds 30 jaar lang gaat Vleeswaren Steen prat op zijn sterke service en uitstekende kwaliteit. Onze filosofie? Een grote diversiteit aan kwaliteitsproducten, die beantwoorden aan de strengste hygiëne en veiligheidsnormen, binnen ieder productgamma met een juiste prijs-kwaliteitsverhouding. Samen met onze vertegenwoordigers en een dynamisch pakket van reclames en ondersteuningmogelijkheden streven wij naar tevreden en trouwe consumenten.

  4. FAG CREATIVE FOODS

    België

    Heerlijke patés, vleesterrines en mousses van een uitzonderlijke kwaliteit, gemaakt met hoogwaardige, uitgelezen grondstoffen. Met de grootste zorg verpakt volgens de specificaties van de klant. Subtiele patés die niet alleen een streling zijn voor de tong, maar ook een lust voor het oog. Bovendien uitsluitend gemaakt op bestelling. Steeds vers op het ogenblik dat ze worden geleverd. In de oven gebakken op hoge temperatuur waardoor ze alle smaak behouden en veel langer kunnen worden bewaard. Dat zijn Fag's heilige regels, Fag's credo waarvan geen duimbreed wordt geweken. Wat niet belet dat zo maar eventjes 132 heerlijke patévariëteiten kunnen worden aangeboden zowel op basis van vlees, wild, gevogelte, vis evenals vegetarisch ! Dat is Fag Creative Foods, een familiebedrijf met diepe wortels in een lange traditie van kwaliteitsproducten.

  5. NATUURVLEES DOBBELAERE

    België

    Niet alleen zijn we zelf superbekwaam over de gezonde kwaliteit van ons vlees. Geregeld krijgen we ook externe controleurs over de vloer. Voor deze grondige bedrijfsinspectie's zetten we graag onze deuren open. Want .. We doen er alles aan om elke HACCP richtlijn (hazard analysis of critical control points) minutieus op te volgen. Zowel voor de productie, registratie , hygiëne en tracering Omdat we zelf de hele keten bestrijken, zijn onze producten makkelijk traceerbaar. De verplicht ons uiterst gewetensvol en nauwgezet te werk te gaan. Het grote voordeel is dat we zelf het hele proces controleren. Deze werkwijze vertaalt zich uiteindelijk in een eerlijke prijs, die alle extra inspanningen voor gezond en lekker eten beloont. Onze klanten kunnen gerust zijn: ze krijgen de beste kwaliteit tegen de beste prijs. We verzekeren pure kwaliteit vanaf het prille begin. De varkens en zelf gekweekte runderen worden gevoederd met aardappelen, granen en zelfgemaakt natuurzuiver meel. Alleen natuurzuivere grondstoffen komen terecht in de voederbakken. Van industriële voeding is geen sprake. Dat weerspiegelt zich uiteraard in onze eindproducten. Het verrukkelijke stuk vlees op uw bord is het resultaat van onze eerlijke en gezonde aanpak in de stallen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
  1. SLAGERIJ TAVEIRNE

    België

    Onze huisgemaakte vleesbereidingen zijn overheerlijk.Naast vers vlees en tal van traditionele gerechten schotelen we u ook de nieuwste culinaire trends voor.Proef van onze wereldkeuken en probeer onze creaties voor de wok, tepan yaki, …U kan bij ons terecht voor rund, kalf, varken, kip, kalkoen, lam en wild in het seizoen op aanvraag.Naast een reeks vaste en dagelijks terugkerende verse producten, vindt u in ons assortiment ook een gevarieerd aanbod van wisselende gerechten, aangepast aan seizoenen, actuele trends en u behoeftes.Ons assortiment is daarmee een goede mix van variatie en kwaliteit.

  2. VERBIST

    België

    Verbist is reeds een halve eeuw uw rundvleesspecialist en is leverancier van zowat alle grote Belgische supermarkten. Het bedrijf staat garant voor rundvleesproductie, gecontroleerd van boer tot bord, met diverse eigen veekweekbedrijven over heel België.

  3. DEBRA

    België

    Debra-Group is gevestigd in Tielt en is één van de grootste slacht- en productiebedrijven van varkensvlees in België. Debra-Group bestaat in eerste instantie uit een slachthuis, maar heeft ook een eigen uitsnijderij en een diepvriesafdeling.

  4. LAMMENS

    België

    Sinds de oprichting in 1933, is de pluimveeslachterij Lammens NV gegroeid tot één van de belangrijkste slachterijen binnen de pluimveesector. Zowel nationaal, als ver buiten de grenzen, wordt het familiale bedrijf Lammens NV als een toonaangevende partner aanzien inzake kwaliteit en traceerbaarheid binnen de sector van vers en diepgevroren gevogelteproducten.

  5. SLACHTHUIZEN GOOSSENS

    België

    Goossens NV is actief in het slachten en commercialiseren van varkens. De karkassen worden verwerkt en gecommercialiseerd tot vers versneden en uitgebeende deelstukken in de uitsnijderij. Daarnaast bevat het gamma ook verpakt en bevroren vlees. De firma Goossens voert een beleid met aandacht voor de mens, voedselveiligheid, kwaliteit, dierenwelzijn en milieu.

  1. BRUGSE VLEESCENTRALE

    België

    De Brugse Vleescentrale is een marktgericht bedrijf waar het eindproduct, 'vers vlees en vleesbereidingen klaar voor consumptie', een centrale plaats inneemt.

  2. VLEESHANDEL MARKEY NV

    België