• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • cosmeticaproducten

Resultaten voor

Cosmeticaproducten - België

België
 1. LAUVIVE

  België

  Verified by europages badge
 2. CALYPSO MARKETING

  België

  Verified by europages badge

  De firma CALYPSO MARKETING, met meer dan 20 jaar ervaring in cosmetica, ontwerpt en produceert een breed assortiment van make-up potloden voor de ogen, lippen en het lichaam.We zijn pioniers op de markt en staan aan de bakermat van één van de eerste formules voor eyeliner op basis van koolstof. We beschikken tegenwoordig over meerder formules van "water resistant" tot "super waterproof" waaronder varianten zonder nanodeeltjes. Ons kleurengamma telt nu meer dan 30 referenties.

  Website Open In New icon
 3. STELLA

  België

  Verified by europages badge

  STELLA, producent van lanoline en derivaten van lanoline, biedt een breed assortiment producten in diverse vormen en bestemd voor de farmaceutische en de cosmetica-industrie. De kwaliteit van onze producten wordt gegarandeerd door het behalen van de ISO 9001, GMP ExciPac certificaten. Met het oog op de diversificatie van zijn activiteit, biedt STELLA nu ook een dienst voor het zuiveren op maat van plantaardige en dierlijke oliën en vetten dankzij een veelzijdige en flexibele unit voor moleculaire distillatie (verdamper met schraapfolie en verdamper met kort circuit). Deze high tech uitrusting stelt STELLA in staat altijd geavanceerde technologieën te gebruiken voor hoogwaardige zuiveringen. In combinatie met een moderne unit voor moleculaire distillatie, zijn wij in staat de elementen te bepalen die het nauwst aansluiten op de doelen van onze klanten. Dit zuiveringsproces bestaat uit het destilleren, verwijderen of drastisch beperken van bestanddelen of ware molecules die in de oliën en vetten van onze klant aanwezig zijn.

  Website Open In New icon
 4. O'VÉTAL

  België

  Verified by europages badge

  O'vétal is een merk van cosmeticaproducten op basis van natuurlijke en biologische ingrediënten uit de hele wereld die zorgvuldig zijn geselecteerd. Al onze plantaardige oliën en etherische oliën worden rechtstreeks uit natuurlijke producten verkregen. De verschillende methoden voor het extraheren van de oliën, het macereren van de planten en het distilleren van de hydrolaten zijn respectvol voor het milieu en het menselijk welzijn. Het volledige O'vétal-gamma wordt aangeboden aan professionelen (apotheken, drogisterij, kleinhandel, distributie) en kan ook onder uw eigen merk worden aangeboden (white label). Wij bieden ook extracten en grondstoffen aan de cosmetica-, voedings- en farmaceutische industrie voor de productie van uw cosmetica, voedingssupplementen of recepten. Neem nu contact met ons op om uw project te bespreken, ons team zal u graag van dienst zijn.

  Website Open In New icon
 5. BVNATUREL

  België

  Verified by europages badge
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. KREGLINGER EUROPE

  België

  Verified by europages badge

  Kreglinger Europe is een distributeur van specifieke ingrediënten, afkomstig uit vele landen, van Amerika tot Australië en van China tot Chili, en biedt oplossingen voor allerlei industriële sectoren, zoals levensmiddelen, dranken, voedingssupplementen en de farmaceutische, cosmetische, agrarische en technische industrie. Ondersteund door zijn eigen logistieke filialen (Kreglinger logistics – Kregspedi), kan het tevens eersteklas commerciële diensten bieden en combineert het technische bijstand met tijdige leveringen.

  Website Open In New icon
 2. INTER ATTISE-PAPILLES

  België

  Verified by europages badge

  Inter Attise-Papilles is een te Aarlen in België gevestigde Afrikaanse kruidenierswinkel gespecialiseerd in de import-export van diverse Euro-Afrikaanse levensmiddelen. Wij bieden diverse en gevarieerde producten zoals dranken, levensmiddelen of anders nog cosmetica uit heel Afrika! Ons aanbod omvat Gembersap, Bissap sap, Pondu, Maniokbrood, Palmolie, Mbinzo, Afrikaanse Fanta, Ginger Beer, Gezouten vis, Griesmeel, Rijst, Couscous, enz. Neem contact met ons op voor meer informatie!

  Website Open In New icon
 3. BIO NEUF

  België

  Verified by europages badge

  BIO NEUF, gevoelig voor de natuur en het milieu, biedt u biologische cosmetica voor uw natuurlijke schoonheid: schoonheidsproducten met etherische oliën (AROMATHERAPIE), plantaardige oliën biologische hydrolaten, met een HOGE CONCENTRATIE VAN ACTIEVE PRINCIPES een gecertificeerd door CERTISYS (Belgische controle-instantie). Bijzonderheid voor België: 100% BIO, dat wil zeggen dat alle ingrediënten ervan BIOLOGISCH zijn.Wij verkopen onze producten in België en in heel Europa!

  Website Open In New icon
 4. FAGOU

  België

  Verified by europages badge

  Wij zijn een handelsonderneming in de export van levensmiddelen, diepvriesproducten en FMCG-producten (luiers, plakband en meer). Wij zijn aanwezig in Europa en in Afrika. In de loop van de jaren hebben wij ons productengamma aanzienlijk uitgebreid en ons distributienetwerk verder ontwikkeld ten genoegen van onze gewaardeerde klantenkring. Wij exporteren naar heel Sub-Saharisch Afrika met veld-/fabriekscontrole (EU, Amerika, enz.) tot de levering in Afrika.

  Website Open In New icon
 5. PETITE SORCIÈRE SRL

  België

  Verified by europages badge
 1. FRABELLUX BELGIQUE

  België

  Verified by europages badge
 2. AUX PETITS BONHEURS

  België

  Verified by europages badge
 3. EURAUS DIFFUSION (COSMÉTIQUES À PRIX PLANCHER)

  België

  Verified by europages badge
 4. NUTRI-BEL

  België

  Nutri-Bel ® is een detailhandel die gespecialiseerd is in de verkoop van kwalitatieve voedingssupplementen ter ondersteuning van uw lichaam. Verder bieden wij ook natuurlijke verzorgingsproducten aan voor het gelaat, het lichaam en het haar. Nutri-Bel is een detailhandel van afgewerkte producten onder private label. Iedereen droomt van het bereiken van een hoge leeftijd en dit in zowel een goede fysieke als een goede mentale gezondheid. Een gezonde levensstijl hanteren met onder andere recreatieve sportbeoefening, dagelijkse ontspanning en zo gevarieerd en gezond mogelijk eten dragen daartoe bij. Het innemen van onze voedingssupplementen kan de gezondheid bevorderen. Alle producten worden gratis verzonden in België vanaf 45, 00 €, maar wij verzenden ook naar Nederland, Frankrijk, Duitsland, Spanje … Nutri-Bel streeft ernaar zijn klant een goede en snelle service te bieden. Nutri-Bel ® is een geregistreerd merk. Service is key daarom kan u altijd tot 30 dagen nadien betalen via overschrijving. Voor 16u00 besteld = levering de volgende werkdag. U kunt onze producten via e-mail, telefoon, sms, WhatsApp of simpelweg via de webshop bestellen. Heeft u vragen of wenst u persoonlijk advies? Kom gerust langs in ons kantoor te Baarle of bel/ mail ons. Volg ons op Facebook, Instagram of Pinterest.

 5. LYS NAILS

  België

  Lysnails is een groothandelaar, die hoogwaardige manicure producten verhandelt tegen schappelijke prijzen. Lysnails is een reeks nagelverzorgingsproducten voor particulieren en vakspecialisten. U kunt in onze boetiek alle benodigde producten voor het onderhoud van uw natuurlijke nagels vinden: gel, hars, semi permanente nagellak, permanente nagellak, nail art, airbrush, stamping, nagelpolijster, UV lamp, LED, mini stofzuiger, penselen, ontsmettingsmiddelen, gekleurde gels, klein materiaal en accessoires. Opleiding op maat voor de basis en perfectionering (tevens aan huis). Neem gerust contact met ons op voor nadere informatie. Snel antwoord gegarandeerd. Speciale prijzen voor winkeliers en kwantumkortingen. Ontdek onze producten en deel onze passie!

 6. CURASANO

  België

  Meerdere jaren van onderzoek en ontwikkeling door verschillende firma's en trouwe medewerkers gingen vooraf totdat we in 2008 besloten om naar buiten te treden en Curasano op te richten. Curasano heeft de missie om producten te ontwikkelen die erop gericht zijn het welbehagen gevoel van de mens te verbeteren. We willen het leven van individuen aangenamer en rijker maken door cosmetica- en gezondheidsproducten met een grote toegevoegde waarde te creëren. Met onze reeks van natuurlijke producten willen we het lichaam op een gezonde manier meer uitstraling geven en de geest bewuster maken van zijn lichaam, en dit op een natuurlijke manier . De hoofdkantoren van Curasano zijn gevestigd in Belgie, waar een hecht team van professionals werken om topproducten van de beste kwaliteit te ontwikkelen door de integratie van een solide kennis en een visionaire aanpak. Een strategie die succesvol Curasano tot een gewaardeerd bedrijf in esthetiek maakt.

 7. BIOFRESH

  België

  Biofresh wil een vooraanstaande rol spelen als distributeur van biologische voeding en op een actieve manier de promotor zijn van verantwoorde voeding door zo veel mogelijk consumenten te voorzien van biologisch gecertificeerde voedingswaren. We brengen onze klanten een kwalitatief correct assortiment dat beantwoordt aan de actuele vraag van de hedendaagse bio-consument en dit tegen een eerlijke prijs-kwaliteitsverhouding. Producten : diepvries, kruiden specerijen koffie en thee, dranken, broodbeleg, granen en peulvruchten, grootverpakking, warme maaltijd, versnaperingen, japanse specialiteiten, melk en melkproducten, boter margarine en vetten, kaas, eieren, vegetarische producten, vlees en gevogelte, vis en zeewieren, gebak, diversen verswaren, non food verswaren, non food droogwaren, natuur therapeutisch, gezondheidskruiden en keukenkruiden, lichaamsverzorging, diversen droogwaren, tincturen, dierenvoeding, voedingsoliën bio, dranken bio, verzorgingsproducten, voedingssupplementen.

 8. HEBECO

  België

  "SMALL CAN BE VERY BEAUTIFUL" Een boodschap waar wij be Hebeco naar streven. Als groothandel/agentuur van speelgoedartikelen creëeren wij een uniek platform met toegevoegde meerwaarde. Zo proberen wij al sedert 30 jaar een unieke plaats in de markt te veroveren en die vorm te geven met veel verve, flexibiliteit en visie. Hebeco biedt tot op de dag van vandaag naast babyartikelen ook speelgoed, meubilair en lifestyleproducten aan, in het kindersegment.Vandaag verdeelt Hebeco verschillende topmerken.

 9. HEBEA

  België

  Onze ervaring en vakbekwaamheid zijn ongeëvenaard in de esthetiek. Sinds de oprichting in 1927 is innovatie het sleutelwoord. Hébéa is voortdurend opzoek naar de nieuwste trends en staat garant voor de uitmuntende kwaliteit van elk product in het gamma. Hebea tast voortdurend de markt af en haalt de nieuwste trends/innovaties binnen om onze professionele schoonheidsspecialisten te laten onderscheiden op gebied van efficiëntie en competitiviteit. Door onze passie voor schoonheid en zin naar kwaliteit, biedt Hebea professionele opleidingen en kwalitatieve ondersteuning aan zodat de goesting en liefde bij de schoonheidsspecialiste alleen maar kan groeien voor dit vak.

 10. YUN PROBIOTHERAPY

  België

  YUN NV wijdt zich toe aan bewezen en doeltreffende oplossingen die de huidflora onderhouden, versterken en herstellen. YUN is een particulier Europees biotech bedrijf dat baanbrekend onderzoek verricht en Probiotherapie ontwikkelt. YUN werkt nauw samen met Europa’s meest vooraanstaande experts in Probiotherapie om revolutionaire producten op de markt te brengen. Dankzij hen is YUN Probiotherapy in staat om een effectieve en duurzame oplossing te bieden voor veelvoorkomende huidaandoeningen. Samen kunnen we het overmatig gebruik van antibiotica en antimycotica verminderen.

 1. AGAVA

  België

  AGAVA STOCK SOLUTIONS is een jong bedrijf die een stock oplossing aanbiedt. Wij kopen zowel overproductie op als reststocks uit promotieacties, geschrapte orders, einde reeksen, enz. Deze producten verkopen wij – in samenspraak met de fabrikant – in Europa en Afrika in geheel andere markten zonder het merk of het imago ervan te schaden. Als partner garanderen wij een discrete en correcte afhandeling van elke transactie, rekening houdend met de gemaakte afspraken en de marktsituatie van de merken.

 2. COSYMAX

  België

  Cosymax is een professionele kappersgroothandel met een compleet assortiment kappersartikelen. Bij ons vindt u technische producten, materialen en kapsalonmeubilair. U vindt alle grote merken kappersproducten in ons gamma: L’Oreal, Wella, Schwarzkopf, Indola, Perma, Anifa, Goldwell, Subtil, Parlux, Sibel, Dilecta, Balmain … enz. Wij zijn exclusief verdeler van ons eigen huismerk : Cosihair , Vitality’s en Maria Nila. Daarnaast bieden wij u ook een ruime keuze aan kappersmeubilair en helpen wij u bij de inrichting van uw kapsalon. Onze toonzaal van het meubilair kan u bezoeken tijdens de openingsuren van onze winkel. Voor verdere info en de bestelling van meubilair gelieve een afspraak te maken met Peter de Bruyn. We proberen u steeds het beste advies te geven bij de aankoop van uw kappersproducten of bij het inrichten van uw kapperszaak.

 3. REMED PHARMA

  België

  Remed Pharma bestaat sinds 1996 en is gespecialiseerd in de productie en de verdeling van verschillende gamma's condooms en watergedragen glijgels. Sinds kort bieden wij ook producten voor tandhygiëne aan. Momenteel exporteren wij onze hoogwaardige condooms naar een twintigtal landen. Wij breiden ons distributienetwerk continu uit om zo bij te dragen aan ieders bescherming tegen aids en andere seksueel overdraagbare aandoeningen. Maar ook in het kader van de gezinsplanning willen wij veilige producten aanbieden.

 4. BIOVITA

  België

  Ons assortiment bestaat dan ook voor een groot deel uit bio producten met erkende labels zoals Biogarantie, Ecocert, AB, Cosmebio, BDIH … Wij verdelen niet enkel exclusief bekende merken, maar eveneens eigen merken. Onze klant kan reeds met één leverancier onder de arm een zeer ruim assortiment aanbieden. Stuk voor stuk kwaliteitsvolle en exclusieve merken, daar kiezen we tenslotte voor! Biovita biedt op vandaag een grote waaier van producten aan zoals superoods, superfuits, vitamines, mineralen, plantenextracten in druppels, tabletten, gelules, ampullen, afslankproducten, producten specifiek voor de winter, essentiële oliën en toebehoren, aromatherapie, thees, sappen, plantaardige vetten, Himalayazout, sportproducten, organisch silicium, klei, … en een zeer ruime keuze aan natuurlijke verzorgingsproducten en cosmetica, producten voor de intieme hygiëne, onderhoudsproducten, haarkleuring, luchtverfrissers en geschenkartikelen.

 5. NANNIC

  België

  NANNIC is een Belgisch familiebedrijf van de 3e generatie, productief in innovatieve cosmetica-oplossingen voor actieve huidverjonging en langdurige huidverbetering.  Dankzij onze continue en wereldwijde samenwerking met toonaangevende wetenschappers slagen we erin om keer op keer onze status als trendsetter in de cosmetica waar te maken.  Momenteel zijn we reeds in 38 landen aanwezig, met als koploper in de Scandinavische landen. Samen met een duurzaam netwerk van professionele schoonheidsinstituten bouwen we aan onze expansieve groei.  We kijken er naar uit om in de nabije toekomst ook met jou samen te kunnen werken. NANNIC CLEANSING CARE Een compleet assortiment voor professionele en zachte reiniging van de huid. Nannic heeft een uniek concept ontwikkeld op basis van pure en natuurlijke producten die zorgvuldig zijn afgestemd op de natuurlijke balans van de huid.   Een zachte Eye make-up remover op basis van geur-vrije componenten (pure kokosolie) die effectief alle make-up verwijdert. De huid voelt zijdezacht plaats van vet of plakkerig.  Make-up Remover wordt gebruikt om de huid effectief van make-up te reinigen. Het maakt de huid schoon en fris.  Onze NANNIC Pure Active Cleanser kan zowel door mannen als door vrouwen gebruikt worden.  Pore Treat Lotion behoudt de natuurlijke vochtbalans van de huid, en geeft het een mooie gloed.  Het keralotyisch Willow Bark Peeling Mask verwijdert dode huidcellen en stimuleert de groei van nieuwe cellen.

 6. SANVITA

  België

  GDI is een familiebedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van kwalitatief hoogstaande en natuurlijke voedingssupplementen en verzorgingsproducten. Het bedrijf heeft meer dan 20 jaar ervaring in de voedingssupplementen industrie en brengt zijn productengamma onder de merknaam Martera op de markt. De Martera producten zijn vrij van conserveermiddelen, kleurstoffen en chemische additieven en van biologisch gecertificeerde oorsprong indien mogelijk. GDI biedt producten als: Vibracell, biologische Aloe ferox sap en nog veel andere.

 7. HYGIENA

  België

  Sinds 1955 is Hygiena gespecialiseerd in de import, export en distributie van natuurproducten, biologische producten en dieetproducten. HYGIENA legt de nadruk op hoogwaardige kwaliteit. Voor alle biologische producten geldt de BLIK Bio-garantie. De producten bieden dan ook een volwaardig alternatief aan al wie bekommerd is om gezondheid en kwaliteit op het vlak van voeding. HYGIENA vertegenwoordigt een honderdtal merken en verzorgt de distributie van ruim 3000 merkproducten. De onderneming is nog steeds een 100%-familiebedrijf.

 8. MYLENE

  België

  De naam van het Belgische familiebedrijf Mylène is al bijna 50 jaar lang onlosmakelijk verbonden met "home parties": een Mylène consulent(e) presenteert de producten van Mylène Cosmetics of Home & Interieur bij jou thuis, en jij en je vriend(inn)en krijgen volop de gelegenheid om alle spulletjes uit te proberen. De Mylène biedt een uitgebreid gamma huidverzorging, make up, basismode voor dames, heren, kinderen en baby’s, huishoudproducten (wassen, afwassen, reinigen, handzeep en fresh-up), linnen en sfeer artikelen (fleece, badlinnen, keuken en tafel linnen, interieur parfums, decoratie en accessoires, …); en ten slotte geschenksets.

 9. QUALIPHAR NV/SA

  België

  De farmaceutische groep Qualiphar-Gifrer heeft zich gespecialiseerd in de ontwikkeling, de productie en de marketing van een uitgebreid gamma aan OTC-geneesmiddelen, vitaminen, cosmetica en healthcare accessoires. Al de producten worden uitsluitend verkocht via apotheken en hospitalen. De groep ontwikkelt en levert geneesmiddelen zonder voorschrift ( voor aambeien, hoest, kalmerend, laxerend, mond en keel verzorging, vitamines…) en niet-geneesmiddelen (haarverzorging, huidverzorging, insectenwerend, luizen producten, multivitaminen, …).

 10. ANHAIRCO

  België

  Anhairco is producent van cosmetica producten en biedt een compleet gamma van professionele haarkappersproducten aan onder het eigen merk Corona Professional. Daarnaast produceren het bedrijf een zeer uitgebreid gamma van verzorgende cosmetica producten (voor het haar, de huid, het lichaam, de dierenmarkt en de industrie) onder Private Label; d.i. met het merk van de klant. Formules, verpakking, lay-out, etc. worden volledig volgens de wensen van de klant samengesteld. Anhairco produceert niet alleen cosmeticaprodukten maar ook kwalitatieve kapmantels onder de naam Pro Tradition Mode, die via de groothandel bij de Europese kapperszaken terecht komen. Ten slotte is Anhairco invoerder en, voor sommige merken, exclusieve verdeler van kappersbenodigdheden. Met meer dan 5.000 referenties en een constante voorraad kunnen we snel aan de vraag van de groothandel voldoen.