• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • drukkerijen

Resultaten voor

Drukkerijen - België

België
 1. GRAPHIC INVEST & CONSULT

  België

  Verified by europages badge

  Graphic Invest, Experts sinds meer dan 60 jaar in Grafische Kunst. Dankzij onze lange vakervaring en uitmuntende reputatie, zijn wij wereldwijd bekend als Adviseurs en Experts voor COMPLETE en "bedrijfsklare" oplossingen voor drukkerijen. We verzorgen uw project en adviseren u naargelang uw budget en de mogelijke markten om zo uw idee uit te werken: van het ontwerp van nieuwe ruimtes, tot het aanstellen van uw personeel, tot het opstellen van de organisatie van uw productie en de controle voor het behouden van een uitstekend rendement. Ons technische team controleert en test uw materiaal in onze hal van 2.500 m² in de omgeving van Brussel alvorens het te verzenden. Onze Europese en/of Afrikaanse technici verplaatsen zich naar uw bedrijf. Zonder te pochen: zijn wij de BESTE, de meest BEKWAME, de meest SERIEUZE en meest TOEGEWIJDE onderneming binnen de sector. Drukwerk is bovenal onze PASSIE!

 2. JOKERZ DESIGN

  België

  Verified by europages badge

  JokerZ Design is een onderneming voor grafische vormgeving/belettering gevestigd te 5370 Havelange, in de nabijheid van de hoofdstad van Condroz. Wij bieden een compleet gamma diensten voor grafische vormgeving en digitaal drukwerk in groot en klein formaat en op diverse ondergronden. Wij zijn tevens experts in het beletteren van voertuigen en etalageruiten evenals het personaliseren van textielproducten. Als u een nieuwe activiteit start, omvatten onze sets het ontwerp van uw logo, visitekaartjes, de website, de belettering van het voertuig en nog veel meer. Ons team staat voor u klaar om aan al uw verwachtingen te voldoen. Voor de huisstijl van uw bedrijf, uw evenementen en uw verkopen, bieden wij creatieve oplossingen zoals banners, gepersonaliseerde vlaggen en sandwichborden. Ontdek tevens onze waaier aan gepersonaliseerde stickers en labels, verkrijgbaar in diverse vormen, maten en materialen, perfect voor reclame- of informatiedoeleinden. Ons gamma kantoorartikelen omvat diverse schrijfwaren en artikelen voor het organiseren en presenteren van documenten. Van pennen tot enveloppen, agenda's tot kalenders via kladblokken, wij hebben alles wat u nodig heeft. Personaliseer uw armbanden, drinktickets en bekers voor uw evenementen. Wij zetten ons in om u een persoonlijke service en hoogwaardige kwaliteit te bieden. Neem vooral een kijkje om ons assortiment en de door ons uitgevoerde projecten te ontdekken. Offerte op aanvraag.

 3. BIETLOT SA

  België

  Verified by europages badge

  Een LEADER drukkerij voor de toekomst: Kwaliteit, service, prijs en levertijd! Sinds 1956 is drukkerij Bietlot betrokken bij alle stadia van de drukwerkproductie: - Redactie en drukken van catalogi- Promotionele flyers- Bedrijfsbrochures- Openbare publicaties / persberichten- Communautaire nieuwsbrieven- Evenementenprogramma's- Kunstpublicaties (kunst- en uitgeversboeken) - etc.... Neem contact met ons op en laten we samen uw project bespreken.

 4. TOTAL DESIGN BELGIUM

  België

  Total Design Belgium is een 360° Full Service Communicatie & Marketing Agentschap: Design, Print & Media - We create a wide range of B2B products like Logo design en redesign, Huisstijl, Corporate identity, Branding, Naming, Campagnes, Brochures, Magazines, Direct-mailings, Flyers, Folders, Ontwikkeling websites, Social media ... Total Design Belgium is een onafhankelijk Belgisch ontwerpbureau opgericht in 1999 voor grafische vormgeving, merken, merknamen en de ontwikkeling van huisstijlen. Total Design Belgium introduceerde in België het functionalisme in de grafische vormgeving. Toonaangevende grafische influencers en designers ontwerpen brands van de toekomst. Alle soorten drukwerk - 100% Groen productieproces. Relatiegeschenken, give-aways, gifts, merchandising. We design until satisfaction. Wij leveren onze grafische diensten en producten in heel België, Nederland en Luxemburg (BeNeLux). Een nieuw logo nodig? Wij ontwerpen uw logo en ontwikkelen uw volledige huisstijl op maat. Een sterke brand start met het uitdenken van een sterke naam die vervolgens visueel vertaald wordt in een herkenbaar en aantrekkelijk logo. Total Design Belgium sinds 1999 toonaangevend qua naming en branding. Grafische ontwerpers communicatie adviesbureaus Reclamebureau Posters, reclame-artikelen, Ontwerp en uitvoering grafisch communicatie - adviesbureaus visuele communicatie https: //www.facebook.com/totaldesignbelgium/ https: //www.instagram.com/totaldesignbelgium/ #totaldesignbelgium

 5. LM PRINT SERVICES

  België

  DRUKWERK Met een minimum aan inspanning kunt u maximaal renderend, persoonlijk drukwerk realiseren. Die verpersoonlijken we volgens uw wensen met uw gegevens (logo, website, …). Dankzij de FOLDERCOMPOSER® ligt persoonlijk drukwerk binnen ieders (hand)bereik. INTERNET De markt vraagt om digitaal communiceren. Marketing & communicatie betekent vandaag vooral aanwezig zijn in een Omni Channel Media landschap! Uw gedrukte folder plaatsen wij in een praktische viewer op uw site. Straks bladeren uw klanten door úw folder via úw website. Van uw online folder naar een e-shop is dan nog maar een kleine stap. Nooit eerder maakten uw klanten zo gemakkelijk kennis met uw producten. E COMMERCE België staat aan de rand van een inhaalbeweging op vlak van e-commerce en webwinkels. Ondernemers worden meer dan ooit geconfronteerd met een veranderd koopgedrag en totaal nieuwe consument. Zowel eindconsumenten (B2C) als aankopers (B2B) willen 7/7, 24/24 producten en diensten kunnen vergelijken, kiezen & kopen!

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. GROUP JOOS

  België

  Group Joos is een innovatief grafisch bedrijf dat een brede waaier van producten en diensten aanbiedt. Joos Print is actief als drukkerij in formulieren, veiligheidsdrukwerk en printmanagement. Joos Connect is gespecialiseerd in direct marketing en hypergepersonaliseerde communicatie. Joos Hybrid is gespecialiseerd in printing en outsourcing van transactionele documenten. Wij verzorgen uw communicatie op papier, maar zijn ook innovatief in digitale communicatie. Bij Group Joos staan we voor Unlimited Digital Solutions & Print. Group Joos behaalt met 220 medewerkers een omzet van 40 miljoen euro. Vanuit België wordt er gewerkt naar zowat alle Europese landen en Afrika. Daarnaast maakt Group Joos deel uit van eForma. Group Joos beschikt over de volgende certificaten: ISO 14298 (veiligheidsdrukwerk); ISO 27001 (databeveiliging), ISO 9001, ISO 14001. Wij beschikken over een uitgebreid machinepark en verschillende afwerkingslijnen, waardoor geen enkele oplage te groot of te klein is.. Onze mensen zoeken samen met u naar de meest efficiënte oplossing.

 2. TOTTE DRUKTOPALLES

  België

  totté DRUKTopALLES n.v. is een bloeiend bedrijf, dat in de loop der jaren driemaal diende te verhuizen wegens plaatsgebrek. Het eenmansbedrijf van drie decennia geleden groeide uit tot een goed uitgeruste grafische onderneming en evolueerde van een zeefdrukkerij tot een toeleveringsbedrijf voor het veredelen van drukwerken, en legt zich daarbij toe op hoog gespecialiseerde technieken van u.v.-vernis en plastificeren tot het aanbrengen van wegkrabbare beschermlagen. Het bedrijf is dus gericht op de offsetdrukker en kan in de volledige afwerking van diens drukwerken voorzien.

 3. INTERLABEL

  België

  Interlabel staat borg voor een perfecte begeleiding vanaf ontwerp tot en met etikettering. Wij zorgen bovendien voor een milieuvriendelijke oplossing voor uw afvalverwerking. Het etiket is een stille, maar niet te onderschatten verkoper van uw product. Beeld, vorm en kwaliteit bepalen de impact ervan. Met behulp van uitermate gespecialiseerde hard- en software worden uw etiketten bij ons vakkundig vervaardigd. Door het investeren in een ultramodern machinepark, de onophoudelijke opleiding van ons personeel gekoppeld aan onze technische knowhow kunnen wij u een kwalitatief zeer hoogstaand product aanbieden. Verschillende veredelingstechnieken laten ons bovendien toe om nog beter aan uw eisen en normen te voldoen. Inspraak in het productieproces is bij Interlabel geen ijdel woord. Zelfs bij etiketteerproblemen laten wij u niet in de steek en staat onze ervaring tot uw dienst. Onderzoeken en tests die in ons labo worden uitgevoerd, kunnen hierbij voor de nodige ondersteuning zorgen. Een keurige afwerking van de gedrukte etiketten vormt een belangrijke schakel in uw productieomgeving. Voortdurend werkt een volledig team, met unieke apparatuur, aan het versnijden en stansen van miljoenen etiketten per dag. De verschillende afwerkings- en verpakkingsmethodes die we u kunnen bieden, zijn een niet te onderschatten pluspunt in een feilloze verwerking op uw machines. Een goed verpakt etiket draagt immers bij tot een optimale verwerking.

 4. PLEK & PEDAAL

  België

  GESCHIEDENIS Jörg Accoe (1972) ging eerst jaren in de lering, hij leerde de knepen van het vak bij de Gentse drukkerij Vanmelle voor hij de stap zette naar de eigen zelfstandige drukkerij Plek & Pedaal. Het bleek een schot in de roos: de persen – offsetdruk en digitale druk – draaien er momenteel op volle toeren. ONS AANBOD briefhoofden, brochures, btw-boekjes, doorschrijfbonnen, facturen, flyers, folders, geboortekaarten, gepersonaliseerde mailings, groetenkaarten, huwelijkskaarten, inkomkaarten, kalenders, klantenkaarten, naamkaarten, notablokken, omslagen, posters, postkaarten, presentatiemappen, stickers, visitekaartjes

 5. LAMMAING GRAFISCH BEDRIJF

  België

  Wij zijn een offset drukkerij die het volledige gamma drukwerk aanbiedt en tot in de puntjes verzorgd van ontwerp tot afwerking. Indien gewenst voorzien wij een vormgeving op maat. Sober, eigentijds en structureel of toch liever speels, modern en gedurfd? Onze afdeling lay-out geeft vorm aan al uw wensen en verlangens. In de drukkerij en afwerking zorgt een constante investering ervoor dat wij enkel werken met het neusje van de zalm. De recentste technieken voor o.a. een perfecte kleurweergave in combinatie met jarenlange ervaring en kwowhow zorgen ervoor dat uw drukwerk de uitstraling krijgt die het verdient.

 1. LEIELAND DRUKKERIJ

  België

  Van naamkaartje, bedrijfskaartjes, groetenkaart of uitnodiging tot folder, magazine, brochure of boek, van originele uitnoding, postkaart tot gepersonaliseerde mailings, ... Drukkerij Leieland reikt de gepaste oplossing aan en verzorgt uw drukwerk van ontwerp tot afwerking. Naast B2B-drukwerk staat drukkerij Leieland klaar om voor elke gelegenheid (geboorte, trouw, communie, kerst- en nieuwjaar, jubileum) de juiste, persoonlijke uitnodiging te creëren. Drukkerij Leieland is een sterk groeiend familiebedrijf waar u als klant centraal staat. Wij streven een lange termijnrelatie na met al onze klanten en trachten onze klanten steeds een totaaloplossing te bieden van prepress tot afgewerkt drukwerk. We zijn sterk in offset- en digitaal drukwerk. Zowel voor kleine als voor grote oplages bieden wij oplossingen op maat.

 2. PARYS PRINTING

  België

  Als dynamische kmo staat Parys Printing al bijna 60 jaar in voor de realisatie van uw drukwerk. Door steeds te investeren in de nieuwste technieken staan we garant voor een performante kwaliteit aan een concurrentiële prijs. Parys Printing biedt u een integrale service, van ontwerp, druk en afwerking tot de levering of mailing van uw opdracht. Een dynamisch en flexibel team van een vijftiental medewerkers spant zich hier elke dag opnieuw voor in, dit door nauw betrokken te zijn en hard te werken. Onze grootste trots en handelsmerk is het respecteren van deadlines en korte timings. Klantenopvolging van A tot Z garandeert het keer op keer waarmaken van die reputatie.

 1. OFFSETDRUKKERIJ DE SONVILLE

  België

  Innovatie, dichtbij de klant Drukkerij De Sonville is het innovatieve adres voor al uw commercieel, handels- en familiedrukwerk. Of het nu ging om de overschakeling naar offset of het opvolgen van de laatste technologische evoluties: De Sonville is altijd een trendsetter geweest. Door die nadruk op vernieuwing kunnen we vandaag al uw drukwerk van A tot Z binnenshuis afwerken - een flexibele manier van werken die garant staat voor kwaliteitsvol drukwerk tegen correcte prijzen. Als middelgrote drukkerij staan wij dichtbij u, onze klant. Ons team van ervaren ontwerpers en drukkers luistert naar al uw wensen en werkt samen met u een oplossing uit die perfect op uw eisen is afgestemd. Ook vandaag blijft De Sonville zijn machinepark en mensen nauwgezet opvolgen. Want van één zaak zijn we overtuigd: met innovatie en een persoonlijke aanpak kunnen we onze klanten de allerbeste service bieden.

 2. 3 PLUS

  België

  3plus levert digitaal drukwerk en is een dienstverlener voor alle vormen van direct marketing. Onze klanten kunnen kiezen voor de meest rendabele middelen om hun relaties online en offline te bereiken. U kan bij ons terecht voor direct mail, event management, websites, printing-on-demand en web-to-print. We maken uw communicatie efficiënt, relevant en meetbaar. Digitaal drukwerk leent zich uitstekend voor kleinere oplages, personalisatie en printing on demand. Door digitaal drukken wordt de volledige inhoud van uw drukwerk immers variabel. Een minimale oplage is niet langer noodzakelijk. Kwaliteit 3plus maakt voor zijn digitaal drukwerk gebruik van inkt. Daardoor onderscheiden we ons kwalitatief van andere systemen die met toner werken en kunnen we dezelfde kwaliteit leveren als klassiek offset drukwerk. Materialen We drukken zowel op papier als op kunststof zoals vinyl, polypropyleen en pvc. Printing-on-demand is als proces eigen aan digitaal drukwerk. Het betekent dat u telkens opnieuw de precieze oplage kunt bestellen die u nodig hebt. Bij boekdruk kan dat zelfs één exemplaar zijn. Bij zakelijke publicaties zoals brochures kunt u bijvoorbeeld het aantal exemplaren bestellen dat u nodig hebt voor een specifieke beurs. Daardoor is het mogelijk om uw drukwerk telkens aan te passen aan een evenement. U vermijdt ook dat u opgescheept zit met overtollige, onbruikbaar geworden of verouderde exemplaren.

 3. DRUKKERIJ GRAFIX

  België

  Flyer : enkel ongeplooid blad, meestal op A4 formaat maar ook mogelijk iets kleiner of groter. Wordt meestal op iets zwaarder papier gedrukt (bvb 80 à 115 gr) om toch iets meer “body” te krijgen. 4 pagina folder : meestal A3 blad eenvoudig geplooid naar A4 maar ook mogelijk iets kleiner of groter of vierkant. Ideaal om klant wat meer keuze aan te bieden met een minimum budget, kan perfect op lagere grammages. Poster : open formaat van A3 tot A1 doorgevouwen in 4, 6 of 8 delen naar ideaal postbaar formaat. Ideaal om een “creatief” aanbod te doen, the sky is the limit, het openvouwen alleen al geeft aan de folder een extra dimensie ! Drieluik : meestal een open formaat van 63 cm breed met 2 vouwen geplooid naar A4 maar ook mogelijk in smaller formaat. VAN A5 TOT A4 : meerpaginaboekjes meestal in formaat A5, vierkant of A4 en naar keuze : 6, 8, 10, 12, 16, 20, 24, 32, 40, of 48 pagina’s en ook mogelijk iets kleiner of groter. Ideaal om een gedeelte of zelfs heel uw productengamma te promoten binnen ieders budget. KRANTJES : meerpaginaboekjes in “Tabloid” (+/- A3) en naar keuze : 4(*), 6, 8(*), 12 of 16(*) pagina’s, of “Broadsheet” (+/- A2) : 4 of 6 pagina’s Alle boekjes worden nagevouwen naar +/- A4 formaat dat nog perfect in uw brievenbus kan. SPECIALS : The sky is the limit ! : indien u nog andere formaten wenst of meerdere pagina’s of buitenom een halve pagina of een speciale cover …

 4. STEVENS PRINT

  België

  Bij Stevens Print is elke drukopdracht de belangrijkste ooit. Op maat van uw wensen vinden we een oplossing die de verwachtingen overtreft. Vervolgens laten we er onze passie, ervaring en expertise op los. Drukken is voor ons meer dan inkt op papier zetten. Het is een zoektocht naar de juiste vorm. Omdat bij ons ambacht en vernieuwing hand in hand gaan, durven we ook de gebaande paden te verlaten. Goede ideeën komen niet uit de lucht vallen, maar worden mee tot stand gebracht door Stevens Print, sterk in fijn [druk]werk.

 5. DRUKKERIJ ELITE

  België

  Sinds zijn ontstaan in 1990 is Elite uitgegroeid tot een grafische partner voor elk offset drukwerk. Wij reiken de gepaste oplossing aan en verzorgen uw drukwerk van ontwerp tot afwerking. Ontwerpen, scannen, vormgeven, drukken, stansen, rillen, vouwen, perforeren en alle andere denkbare vormen van grafisch werk, vinden plaats in eigen huis. Onze focus ligt op een persoonlijke en originele aanpak waarbij kwaliteit primeert! De door de jaren opgebouwde kennis zorgt ervoor dat wij de gewenste informatie kunnen verwerken tot een geslaagd grafisch concept. Drukkerij elite beschikt over gedreven professionals met passie voor drukwerk. Zij doen er alles aan om in uw drukwerkbehoefte te kunnen voldoen. U kunt daarom rekenen op betrouwbaarheid, een goede begeleiding, kwaliteit en zeer concurrerende prijzen. DRUKWERK Van naamkaartje of uitnodiging , tot magazine of ringmap, alsook origineel gelegenheidsdrukwerk of gepersonaliseerde mailings, ..., wij kunnen het allemaal! Wij onderscheiden ons in onze sector door het produceren van satijnetiketten (voor bv.matrassen), foliedruk (goud en zilver) en het bedrukken van dranketiketten.

 6. DE SNELDRUKKER

  België

  Sneldrukker kopieert en print in zwart/wit en kleur van klein tot groot formaat, op bijna alle papiersoorten. Onze kopiers en printers staan klaar om uw opdrachten uit te voeren: vertrekkend van papieren model of digitaal bestand printen van A4, A3 en oversized A3 in zwart wit en kleur Loop even langs bij ons in de zaak, of maak gebruik van onze site of e-mail om uw opdrachten door te sturen. Verslagen, eindwerken, thesissen, handleidingen, misboekjes, clubbladen...alles is mogelijk. Ook de opdrachten met meer dan het printen alleen! Wij plotten in zwart/wit en kleur op verschillende soorten dragers: papier, photo papier en canvas. Papieren origineel en digitaal bestand zijn mogelijk. Bouwplannen, tekeningen, posters, affichen, ... worden feilloos verwerkt. Scannen van groot formaat originelen naar digitale bestanden (voor bijv. archivering) behoren tot de mogelijkheden. Loop even langs bij ons in de zaak, of maak gebruik van onze site om uw opdrachten door te geven. Sneldrukker doet meer dan printen alleen! Voor opdrachten met extra afwerking zit je bij ons zeker goed! - 2 of 4 klasseergaten - perforatielijn (afscheurstrook) - nietjes: op het plat - zadelnietjes (in de rug) - spiraalbinding (pvc ringen of metaal ringen) - hotmelt lijmen (bandje op rug of doorlopende cover) - bloklijm (afscheurbaar per vel - koudlijmen) - plooien: v of z vouw - plastifiëren - lamineren - nummeren van documenten - snijwerk Administratief Drukwerk

 7. DRUKKERIJ AUWERPRINT

  België

  Drukwerk dat de zintuigen beroert: dat is ons métier. De vezel van een papier aan uw vingertoppen, het ruisen wanneer u het papier streelt. De geur van de inkten met de hint van hout in de neus.De kleuren die beginnen leven onder licht... Dat gevoel, dat is drukwerk proeven. Met 75 jaar ervaring in offset en typo hebben we bij drukkerij De Hauwere alle knowhow in huis om elke job perfect en met een snelle levertijd af te werken. Ook digitaal drukwerk vormt voor ons geen probleem. Een gemotiveerd team en een modern machinepark garanderen u telkens opnieuw kwaliteitsvol drukwerk. Of het nu B2B-drukwerk is of gelegenheidsdrukwerk, wij bieden altijd een oplossing op maat.

 8. ASCOTPRINT

  België

  Drukkerij Ascotprint, een krachtige naam voor sprekend drukwerk... Drukkerij Ascotprint is al meer dan 25 jaar succesvol actief in de grafische sector. Drukkerij De klamper werd in 1992 overgenomen en ook drukkerij Goovaerts is onder de hoede van drukkerij Ascotprint genomen. Dit alles om onze diensten zo goed mogelijk te kunnen uitbreiden. Flexibiliteit, leveren van kwaliteit en een hechte relatie met onze klantenkring staan bij ons hoog in het vaandel ! Drukkerij Ascotprint te Aarschot alles in huis om elk drukwerk tot in de puntjes te verzorgen. Of het nu gaat over gelegenheidsdrukwerk of handeldrukwerk, niets is ons onbekend.

 1. VAROPRINT

  België

  Drukkerij Varoprint is zoals de kolibri: flexibel en snel. Ons familiebedrijf is gespecialiseerd in fullcolor commercieel en publicitair drukwerk. En dit sinds meer dan 80 jaar. Een sterk team van gemotiveerde medewerkers onder leiding van Bart en Natalie Vander Roost staat garant voor een verzorgde kwaliteit van uw drukwerk en een gepersonaliseerde, klantgerichte service. Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie. Onze moderne drukkerij met geïntegreerde prepressafdeling biedt u een uitgebreide waaier van drukwerk aan. Onze uitgebreide afterpresssafdeling verzorgt de volledige afwerking in huis, van vouwen, nieten tot garenloos binden. U kan bij ons terecht voor het drukken van: jaarrapporten, catalogi, garenloos gebonden brochures, genaaide boeken, geniete brochures en kalenders met wire-o, folders, posters, magazines, ... Mooie slogans zoekt u niet, mooi en representatief drukwerk wel! Een bezoek aan drukkerij Varoprint blijft de beste kennismaking: ontdek ons hoogtechnologisch machinepark en de vakkennis van onze medewerkers.

 2. SERVITOP

  België

  Vanuit het vroegere Buro Modern nv, zet de afdeling van de kantoormachines sedert 2006, zijn activiteiten verder onder de naam Servitop nv. Servitop biedt bestaande en nieuwe klanten oplossingen voor het documentbeheer binnen hun organisatie. Dit gebeurt op maat en afhankelijk van de behoeftes van de klant. Copiers, faxen, printers, scanners en/of multifunctionele toestellen al dan niet met aangepaste softwaretoepassingen, bieden een totaaloplossing voor de documentenstroom binnen uw bedrijf. Servitop selecteert uiterst zorgvuldig de beste toestellen van de grootste producent. Servitop is dan ook corporate partner van RICOH (one branded). Het gamma gaat tot 120 afdrukken per minuut in kleur en/of zwart-wit met aangepaste software tools qua automatisering en digitalisering van documenten. Servitop is gekend voor zijn uitstekende service omwille van een eigen technische dienst met reeds méér dan vijftig jaar ervaring in de regionale markt. onze gespecialiseerde techniekers werken efficiënt en professioneel. Servitop is heel klantgericht en volgt de toestellen in de field, online op, zodat deze op tijd het nodige onderhoud krijgen en optimaal werken. Op die manier is er een vertrouwen van de klanten tegenover Servitop en dit voor lange termijn.

 3. B.W. WAG

  België

  De beschutte werkplaats is een bedrijf met als voornaamste doel personen met een arbeidshandicap (uit de ruime regio van Antwerpen) tewerk te stellen. Beschutte werkplaats WAG behandelt in haar toeleveringsafdeling alle verzendingen, verpakkingen, plooi-, verzamel- en sorteerwerken plus kleine montage-opdrachten. Daarnaast is er WAG drukkerij, uitgerust met Heidelberg 1- en 2 kleuren offset-persen en een elektronische snijmachine. De druk­voorbereiding gebeurt op een Apple-configuratie. WAG drukkerij is meer dan een drukkerij alleen. U kan bij ons terecht voor alle soorten drukwerk, van naamkaartjes, gelegenheidsdrukwerk, handels­drukwerk, folders, affiches tot uitgebreide mailings, ...

 4. DRUKWERKEN PROFEELING

  België

  Commercieel drukwerk: Het aanbod aan commercieel drukwerk is zeer divers. Van naamkaartjes en enveloppen tot posters, folders, alle soorten brochures en catalogi (geniet, oognieten, genaaid, gelijmd, wire-o, etc.). Verpakkingen: Kartonnen verpakkingen hebben een milieuvriendelijk karakter. Het karton dat bedrukt wordt, werd meestal geproduceerd met gerecycleerde vezels. Ook biedt ProFeeling een brede waaier aan FSC karton aan. Men is er bij ProFeeling van overtuigd dat dit een markt is met veel potentieel. D.m.v. de ‘BOBST vlakstansmachine’ is ProFeeling in staat allerhande kartonnen verpakkingen aan te bieden. Ook andere kartonnagetoepassingen behoren tot het gamma: mappen, wenskaarten, pancartes, tafelstaanders, etc. Kunstboeken: Kwalitatief hoogwaardig drukwerk wordt er elke dag geleverd. Maar kunstboeken alsook modegidsen, meubelcatalogi, e.d. vragen nèt iets meer.

 5. ABO PRINT

  België

  Wij zij gespecialiseerd in reclame- & relatiegeschenken en het bedrukken van deze artikelen. Bedrukken doen we voornamelijk in tampon-, zeef- & transferdruk. We kunnen de artikelen voorzien van een doming label om een 3D-effect te creëren. Aanvullend verzorgen wij uw volledige huisstijl, gaande van naamkaarten, briefpapier, enveloppes, … Ook kan u bij ons terecht voor flyers, affiches, inkomkaarten, … voor XL-printing, bellettering, raambelettering, autobelettering, … bent u ook op het juiste adres. Enkele specialiteten zijn oa: decoratie van muren met sticker of behangpapier met uw eigen fotoprint op.

 6. FEMAPRINT

  België

  Femaprint staat voor het professioneel drukken van kettingformulieren. Een doortaste aanpak die zich laat voelen in kwaliteit, service en prijs. Beschikt u over bestaand materiaal dat niet digitaal beschikbaar is, wij zetten deze om in digitaal drukklare bestanden, dit voor zowel tekst als beeld. Intern verzorgen wij graag uw opmaak, onze ervaren mensen zetten uw drukwerk om in een praktisch en overzichtelijke lay-out. Had u gedacht aan een restyling, of nieuw ontwerp van uw logo, dan geven wij u hierin graag de volledig ondersteuning tot het uitwerken van een nieuwe stijl. Wij beschikken over een eigen transport, een extern transport en magazijnen om u werk in te stockeren.

 7. VANDEWEGHE - FLEXO PRINTING

  België

  Vandeweghe Flexo Printing werd opgericht in 1887. Reeds 6 generaties lang zijn wij uw specialist in flexodruk voor de farmaceutische, food, non-food, tabak en cosmeticasector. U kunt bij ons terecht voor het bedrukken van uw flexibele verpakking, alsook voor het versnijden, lamineren en herwikkelen van bedrukte en niet-bedrukte folie, en dit voor zowel grote als kleine oplagen. Elke verpakking is uniek en vertelt iets over het product. Ook uw verpakking wordt dus als uniek behandeld, zodat het een meerwaarde creëert voor uw product. Onze taak bestaat erin om u te helpen deze meerwaarde te realiseren door een voor u geschikte en gepersonaliseerde verpakking te ontwikkelen. Vandeweghe Flexo Printing beschikt over een ruime stock aluminiumlaminaten, papiersoorten en gecoate films zodat wij op een zeer korte termijn aan uw noden kunnen voldoen. U kunt uiteraard ook steeds bij ons terecht om uw eigen materiaal te laten bedrukken, lamineren en/of versnijden.

 8. BOSMANS DRUKKERIJ

  België

  Sterk in Offset en Digitaal drukwerk. In alle kleuren en diverse formaten: van S tot XXL, voor kleine en grote oplages. Ze garanderen een gepaste en gepersonaliseerde oplossing op uw maat. Hun uitgebreid en modern machinepark is geschikt voor de productie van zowel kleine als grote oplages in offset vellendruk en in typodruk. Moderne machines resulteren in efficiëntere producties van hoge kwaliteit. Dit betekent ook dat ze milieuvriendelijk produceren : tot 30 % minder energieverbruik, minder papierverbruik, minder isopropylalcohol door het alcoholgereduceerd drukken. Ze gebruiken tevens vegetale en bio-inkten en onze energie betrekken wij zo veel mogelijk GROEN ! Het productieproces gebeurt volgens ISO-normen.

 9. COMPUTERPAPIER GIJSEMBERG

  België

  OVER ONS Drukkerij Gijsemberg is onderdeel van de Grafische Groep Gijsemberg, deze groep staat voor een bijzondere combinatie van grafische creativiteit binnen de drie bedrijfsonderdelen: Drukkerij Gijsemberg Computerpapier Gijsemberg 2 Gprint Dagelijks zetten onze deskundige en toegewijde medewerkers uw ideeën om in schitterende kwaliteitsdruk- of printoplossingen. Vanaf het eerste persoonlijke contact verloopt het hele proces van ontwerp naar lithografie, druk of print en afwerking in eigen huis. Ons kwaliteitsdrukwerk kent daardoor een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Het volledig elektronische drukproces beantwoordt aan de hoogste normen voor een moderne drukkerij.

 10. IMPRINTA

  België

  Oplossingsgericht, innovatief denken én handelen in functie van onze klanten. Ambitieus staan wij klaar om uw project uit te voeren tot een fantastisch resultaat. RECLAME Autobeletteringen Reclamepanelen Etalagebeletteringen Signalisatie Spandoeken Digital printing Plakletters Print-on-plate Slimframe – ledframe FOTOGRAFIE Productfotografie Scanservice Beeldbewerking Fine-art-print XL fotopapier Canvas-spanframe Diasec ® GRAFISCH ONTWERP Grafisch ontwerp Logo’s en huisstijlen Flyers en folders Advertenties

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis