• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • bewegwijzering - materialen en borden

Resultaten voor

Bewegwijzering - materialen en borden - Import export

 1. RTB GMBH & CO. KG

  Duitsland

  RTB GmbH & Co.KG, Bad Lippspringe, is een van de toonaangevende internationale leveranciers van wegverkeerstechnologie. Het bedrijf werd in 1993 opgericht door eigenaar en algemeen directeur Rudolf Broer en telt ongeveer 140 werknemers, waaronder 27 ontwikkelaars. RTB hecht veel belang aan de eigen bevordering van jong talent; de onderneming leidt momenteel 24 jongeren op. RTB maakte een succesvolle start in 1994 met de ontwikkeling van akoestiek voor verkeerslichtsystemen volgens de nieuwe DIN-norm. Met de volgende drukknop in 1997 maakte het bedrijf snel vorderingen en werd het de innovatie- en marktleider in Duitsland. De internationale doorbraak kwam in 2003: In die tijd rustte RTB meer dan 10.000 verkeerslichten in Hong Kong uit met akoestische en drukknoppen. Vandaag de dag neemt Hong Kong nog steeds het grootste deel van de internationale handel voor zijn rekening in termen van totale buitenlandse verkoop. Het bedrijf versterkte zijn eigen ontwikkeling in 2004 met de oprichting van RTB-Elektronik GmbH, Kamen. RTB opende in 2014 een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van het bedrijf met de overname van de parkeerautomaten van Siemens AG. Twee jaar later ontwikkelde RTB het product LOC.id, een mobiliteitshulpmiddel voor blinden en slechtzienden. Het bedrijf zette zijn internationale expansie voort door in Canada RTB Safe Traffic, Inc. op te richten. RTB heeft daar een kantoor in Stoney Creek. In 2021 volgde een andere belangrijke stap op het gebied van internationalisering met de oprichting van de verkoopdochteronderneming RTB Safe Traffic Asia, Ltd. in Hong Kong.

 2. VARINA SA

  België

  VARINA, firma van de Belgische groep Industriale, is sinds 1961 gespecialiseerd in spuitgietwerk van kunststoffen op maat. Wij vervaardigen plastic artikelen in kleine en middelgrote oplagen. Ons machinepark is geschikt voor de fabricage van 25 à 100.000 artikelen met een volume van 1 cm³ à 3500 cm³. Wij bieden een complete oplossing en beheren uw projecten vanaf het ontwerp tot het maken van een 3D prototype, de productie en afwerking. Wij begeleiden u bij het bepalen van de technische voorwaarden door uw behoeften duidelijk te identificeren. Vervolgens kiezen wij de meest geschikte productiemethode voor uw technische parameters en uw budget. Wij bieden ook materieel voor de bewegwijzering en borden voor in de stad, naast ringen en bevestigingsplaten. In de context van de huidige gezondheidscrisis hebben we een innovatieve, veilige en economische oplossing bedacht: MyGel®, voor een optimaal gebruik van hydroalcoholische gel. Twee uitvoeringen: dispenser met navullingen of een contactloze automatische dispenser.

 3. SELF SIGNAL

  Frankrijk

  Het bedrijf SELF SIGNAL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bewegwijzering - materialen en borden. Het is tevens aanwezig in de sectoren signalering voor kantoor en commercieel gebruik, signalisatiesystemen voor wegen en autosnelwegen, veiligheidssignalering, en Aanwijsborden. Het is gevestigd in Cesson-Sévigné, Frankrijk.

 4. AYRINTI ADVERTISING AND METAL DECORATION

  Turkije

  Het bedrijf AYRINTI ADVERTISING AND METAL DECORATION, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bewegwijzering - materialen en borden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lichtborden en lichtreclame, Platen en uithangborden, Lichtborden en lichtreclame, Platen en uithangborden, led bewegwijzeringsverlichting, lichtreclame, lichtgevende reclameborden, verlichte reclameborden - creatie, en reclameplakkaten. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 5. KARL H. ELLINGER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf KARL H. ELLINGER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bewegwijzering - materialen en borden. Het is gevestigd in Nürnberg, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. SIGNTEC LEIT- UND INFORMATIONSSYSTEME GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SIGNTEC LEIT- UND INFORMATIONSSYSTEME GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Bewegwijzering - materialen en borden. Het is gevestigd in Langenfeld, Duitsland.

 2. INDUSTRIESCHILDERFABRIK BECHER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf INDUSTRIESCHILDERFABRIK BECHER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bewegwijzering - materialen en borden. Het is gevestigd in Nürnberg, Duitsland.

 3. PLANTEC GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf PLANTEC GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bewegwijzering - materialen en borden. Het is gevestigd in Mannheim, Duitsland.

 4. DRUCKPOINT, EDYTA KOTLINSKA

  Duitsland

  Het bedrijf DRUCKPOINT, EDYTA KOTLINSKA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Bewegwijzering - materialen en borden. Het is gevestigd in Hannover, Duitsland.

 5. SCHILDER HOFMANN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SCHILDER HOFMANN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bewegwijzering - materialen en borden. Het is gevestigd in Zirndorf, Duitsland.

 1. INCLUSION AG

  Duitsland

  Het bedrijf INCLUSION AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bewegwijzering - materialen en borden. Het is gevestigd in Wesseling, Duitsland.

 2. MÜNDER EMAIL GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf MÜNDER EMAIL GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bewegwijzering - materialen en borden. Het is gevestigd in Pohle, Duitsland.

 1. DER SCHAUKASTEN - INH. HOLGER SCHMIDT E.K

  Duitsland

  Het bedrijf DER SCHAUKASTEN - INH. HOLGER SCHMIDT E.K, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bewegwijzering - materialen en borden. Het is gevestigd in Remscheid, Duitsland.

 2. BESCHRIFTUNGSWERK - BESTE WERBETECHNIK GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf BESCHRIFTUNGSWERK - BESTE WERBETECHNIK GMBH & CO. KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Bewegwijzering - materialen en borden. Het is gevestigd in München, Duitsland.

 3. CREATIVE FACTORY GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf CREATIVE FACTORY GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bewegwijzering - materialen en borden. Het is gevestigd in Großenhain, Duitsland.

 4. META-WERBUNG GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf META-WERBUNG GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bewegwijzering - materialen en borden. Het is gevestigd in Apolda, Duitsland.

 5. ALTO.DE NEW MEDIA GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ALTO.DE NEW MEDIA GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Bewegwijzering - materialen en borden. Het is gevestigd in Einbeck, Duitsland.

 6. ZAB-MEDIA

  Duitsland

  Het bedrijf ZAB-MEDIA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bewegwijzering - materialen en borden. Het is gevestigd in Heidenheim, Duitsland.

 7. VOLPP + BECK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf VOLPP + BECK GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Bewegwijzering - materialen en borden. Het is gevestigd in Leipzig, Duitsland.

 8. TEXTILWAHN PM GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf TEXTILWAHN PM GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bewegwijzering - materialen en borden. Het is gevestigd in Leverkusen, Duitsland.

 1. HEIDEN WERBETECHNIK

  Duitsland

  Het bedrijf HEIDEN WERBETECHNIK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bewegwijzering - materialen en borden. Het is gevestigd in Witten, Duitsland.

 2. WERBETECHNIK EGLINSKY

  Duitsland

  Het bedrijf WERBETECHNIK EGLINSKY, is een Groothandelaar, en actief in de sector Bewegwijzering - materialen en borden. Het is gevestigd in Bad Segeberg, Duitsland.

 3. UNIVERSALHANDEL24.DE

  Duitsland

  Het bedrijf UNIVERSALHANDEL24.DE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Bewegwijzering - materialen en borden. Het is gevestigd in Gemünden, Duitsland.

 4. SH WERBUNG

  Duitsland

  Het bedrijf SH WERBUNG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bewegwijzering - materialen en borden. Het is gevestigd in Seevetal, Duitsland.

 5. OTTO MITTENZWEI GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf OTTO MITTENZWEI GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bewegwijzering - materialen en borden. Het is gevestigd in Wuppertal, Duitsland.

 6. FRANZ HÜSCH GMBH SCREENPRINTING SIEBDRUCK ROLLENSIEBDRUCK

  Duitsland

  Het bedrijf FRANZ HÜSCH GMBH SCREENPRINTING SIEBDRUCK ROLLENSIEBDRUCK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bewegwijzering - materialen en borden. Het is gevestigd in Nistertal, Duitsland.

 7. HIRSCHBECK SIEBDRUCK KG

  Duitsland

  Het bedrijf HIRSCHBECK SIEBDRUCK KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bewegwijzering - materialen en borden. Het is gevestigd in Augsburg, Duitsland.

 8. SCHEUFEN GMBH BESCHRIFTUNGEN WERBETECHNIK

  Duitsland

  Het bedrijf SCHEUFEN GMBH BESCHRIFTUNGEN WERBETECHNIK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bewegwijzering - materialen en borden. Het is gevestigd in Düsseldorf, Duitsland.

 9. KIS KRONAUER INDUSTRIESCHILDER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf KIS KRONAUER INDUSTRIESCHILDER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bewegwijzering - materialen en borden. Het is gevestigd in Kronau, Duitsland.

 10. HOFFMANN + KRIPPNER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf HOFFMANN + KRIPPNER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bewegwijzering - materialen en borden. Het is gevestigd in Buchen (odenwald), Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Bewegwijzering - materialen en borden - Import export

Aantal resultaten

4.628 Bedrijven