• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • biologische gassen en brandstoffen - energiegebruik

Resultaten voor

Biologische gassen en brandstoffen - energiegebruik - Import export

 1. DREWNEX POLAND

  Polen

  Zoekt u naar grote hoeveelheden brandhout? Drewnex biedt constante leveringen van hout aan benzinestations, groothandels of winkels. Wij zijn een van de grootste PRODUCENTEN VAN BRANDHOUT IN POLEN. Wij leveren sinds twintig jaar groothandelaars in binnen- en buitenland in meer dan 10 landen waaronder DUITSLAND, OOSTENRIJK, NEDERLAND, BELGIË, FRANKRIJK, ITALIË. Wij gebruiken hoogwaardig hout afkomstig uit de staatsbossen uit heel Polen, die FSC gecertificeerd zijn. Wij verkopen het hele jaar door hout van de meest populaire loofbomen: EIK, BERK, BEUK, ES, HAAGBEUK en naaldbomen DEN en SPAR. Haardhout en brandhout van Drewnex is perfect voor open haard, ketels en houtovens, zowel moderne ecologische en klassieke modellen. Wij verwerken 150.000m3 hout per jaar, de inhoud van onze droogkamer beslaat 2.000m3 en een team van meer dan vijfhonderd werknemers zet zich in voor producten van topkwaliteit. Wij beschikken over een moderne en innovatieve productielijn uitgerust met 10 Hakki Pilke zaagmachines, die ons in staat stelt vrijwel elke bestelling te verwerken. Naargelang de wensen van de klant, worden de houtblokken in drie of meer delen gespleten met een gemiddelde lengte van circa 30 cm. Wij hechten veel belang aan de verpakking en het vervoer van onze producten. Wij hebben hiertoe onze palletbox formule ontwikkeld.

 2. SCHARFF TECHNIEK

  Nederland

  Stoom nodig? Scharff Techniek levert al 40 jaar stoominstallaties, speciaal afgestemd op elke specifieke productie. Onze betrokkenheid gaat verder dan het alleen het verkopen van onze stoomketels. Wij blijven namelijk gedurende het hele proces uw partner voor alles wat het product en het proces te maken heeft. Neem contact met ons op voor een gratis 45 minuten durend adviesgesprek. Met een passie voor stoom en thermische olie leveren wij de complete installaties en verzorgen, indien gewenst, het ontwerp en de montage van het gehele net. Ook voor gasloze stoom bent u bij Scharff Techniek aan het juiste adres. Neem contact op om de elektrificatie van uw stoomproductie te bespreken. Levering en Installatie van * CERTUSS Stoomketels, Stoomgeneratoren en Elektroketels * ATTSU Elektrische Stoomketels * ADCA appendages voor stoom en gassen * AQUINA waterontharders en doseerunits * INPLAN Thermische olieketels * STEAMTEC Clean Steam Generators Bel en vraag naar de mogelijkheden. Laat u verrassen door de kleine opstelruimte en de relatief lage investeringen.

  Alle producten voor "biologische gassen en brandstoffen - energiegebruik"

 3. LIA MOOS

  Nederland

  LIA MOOS is gespecialiseerd in de export en import van houtproducten zoals epal pallets, europallets, aan biobrandstof energie gerelateerde producten zoals houtpellets, Einplus pellets, houtblokken, spar blokken, zaaghout, zoetwaren, schoonheidsproducten, tarwe, suiker, spijsoliën, oliehoudende zaden, oliemeel extracten, peulvruchten, linzen, specerijen, verpakkingsmaterialen, eetbare noten en allerlei landbouw bulkgoederen en overige types bulkgoederen. Wij zijn werkzaam in Europa, Midden-Oosten, Azië, Afrika en Noord-Amerika.

 4. C-DEG ENVIRONMENTAL ENGINEERING GMBH

  Duitsland

 5. A. ARNEGGER GMBH

  Duitsland

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. INDUSTRIE-KÄLTE-LUFTTECHNIK SCHIMONEK GMBH

  Duitsland

 2. SELECTA BIOENERGIE GMBH

  Duitsland

 3. SILCARBON AKTIVKOHLE GMBH

  Duitsland

 4. ABWASSER KÖNIG INGENIEURBÜRO FÜR BETRIEBLICHES ABWASSER DIPL.-ING. VERFAHRENSTECHNIK ERWIN KÖNIG

  Duitsland

 5. BIG SOLAR S.A.

  Griekenland

  BIGSOLAR N.V. werd opgericht in 2009 en is actief in de sectoren van hernieuwbare energiebronnen en energiebesparende oplossingen. Het is de grootste verdeler van uitrustingen voor PV-systemen in Griekenland met kantoren in Athene en Thessaloniki. Het productportfolio omvat onder meer: uitrustingen voor PV-systemen, lucht-water en geothermische warmtepompen, centrale koel- en verwarmingssystemen, gas en biomassa boilers, warmte-krachtgenerators, PV-systemen op zonne-energie of met hybride werking, energieopslagsystemen evenals LED verlichtingssystemen voor iedere toepassing. BIG SOLAR is één van de grootste “one-stop-shops” voor PV-systemen, koel- en verwarmingssystemen en energiebesparende systemen. Het bedrijf werkt samen betrouwbare producenten en heeft altijd voldoende voorraad voor directe levering. Het is gespecialiseerd en handelt in: ontwerp, onderzoek, bouw en beheer van PV-stations, onderzoek en uitvoering van energiebesparende projecten, bouw en beheer van biomassa en biogas units.

 1. JANSENS

  België

  UW COMFORT IS IN GOEDE HANDEN. Met meer dan 40 jaar ervaring, zijn wij thuis in sanitair, verwarming, ventilatie en alternatieve energie. Al sinds 1970 voorzien wij u graag van het nodige comfort. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht voor het plaatsen van verwarming, sanitair en ventilatie, zowel voor nieuwbouwprojecten als renovaties. Jansens voert de werken uit van begin tot einde, met het oog op een perfecte afwerking. Uiteraard staan wij ook garant voor het onderhoud van uw installaties. Ook voor ketelrenovaties bent u bij ons aan het juiste adres; Jansens is uw partner in de zoektocht naar de installatie die het best bij u en uw noden past. Uiteraard krijgt ook alternatieve energie bij ons een belangrijke plaats, en volgen we de nieuwste ontwikkelingen op gebied van energie-efficiëntie op de voet. Voor openbare werken beschikken wij over de erkenningsklasse van aannemers 4 D16-D17. Bij Jansens uit Lille is uw comfort in goede handen.

 2. CORVERS BIOFUEL BENELUX

  België

  Corvers Biofuel Benelux is producent, importeur en distributeur van bio-(energie) brandstoffen binnen de Benelux: pellets, horsepellets, houtchips, houtblokken en houtskool.

 1. GLOBECORE

  Verenigde Staten

 2. ATM JACEK SZYMKOWIAK

  Polen

 3. MY COMPANY POLAND SP. Z O.O.

  Polen

 4. EKOSTANDART

  Oekraïne

 5. AGENEX EXTREMADURA ENERGY AGENCY

  Spanje

 6. WOLFMAIER HAUSTECHNIK GMBH

  Duitsland

 7. ANTONIO PÉREZ SANTOS S.L.U

  Spanje

 8. IZOL WOODS US

  Oekraïne

 1. GARTON TRACTOR INC

  Verenigde Staten

 2. MEGA VENTURE LLC

  Italië

 3. GORPYNICH

  Oekraïne

 4. GREEN BIOFUELS IRELAND

  Ierland

 5. EXOES

  Frankrijk

 6. HDMS

  Frankrijk

 7. ENERGY BY

  Wit Rusland

 8. ALCODIS

  België

 9. TEYSHA TECHNOLOGY

  Verenigd Koninkrijk

 10. GONGYI YUGONG MACHINERY MANUFACTURING FACTORY

  China

Vind bestekken voor