• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • biologische gassen en brandstoffen - energiegebruik

Resultaten voor

Biologische gassen en brandstoffen - energiegebruik - Import export

 1. LIA MOOS

  Nederland

  Verified by europages badge

  LIA MOOS is gespecialiseerd in de export en import van houtproducten zoals epal pallets, europallets, aan biobrandstof energie gerelateerde producten zoals houtpellets, Einplus pellets, houtblokken, spar blokken, zaaghout, zoetwaren, schoonheidsproducten, tarwe, suiker, spijsoliën, oliehoudende zaden, oliemeel extracten, peulvruchten, linzen, specerijen, verpakkingsmaterialen, eetbare noten en allerlei landbouw bulkgoederen en overige types bulkgoederen. Wij zijn werkzaam in Europa, Midden-Oosten, Azië, Afrika en Noord-Amerika.

 2. SCHARFF TECHNIEK

  Nederland

  Verified by europages badge

  Stoom nodig? Scharff Techniek levert al 40 jaar stoominstallaties, speciaal afgestemd op elke specifieke productie. Onze betrokkenheid gaat verder dan het alleen het verkopen van onze stoomketels. Wij blijven namelijk gedurende het hele proces uw partner voor alles wat het product en het proces te maken heeft. Neem contact met ons op voor een gratis 45 minuten durend adviesgesprek. Met een passie voor stoom en thermische olie leveren wij de complete installaties en verzorgen, indien gewenst, het ontwerp en de montage van het gehele net. Ook voor gasloze stoom bent u bij Scharff Techniek aan het juiste adres. Neem contact op om de elektrificatie van uw stoomproductie te bespreken. Levering en Installatie van * CERTUSS Stoomketels, Stoomgeneratoren en Elektroketels * ATTSU Elektrische Stoomketels * ADCA appendages voor stoom en gassen * AQUINA waterontharders en doseerunits * INPLAN Thermische olieketels * STEAMTEC Clean Steam Generators Bel en vraag naar de mogelijkheden. Laat u verrassen door de kleine opstelruimte en de relatief lage investeringen.

 3. C-DEG ENVIRONMENTAL ENGINEERING GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf C-DEG ENVIRONMENTAL ENGINEERING GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Biologische gassen en brandstoffen - energiegebruik. Het is gevestigd in Kiel, Duitsland.

 4. A. ARNEGGER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf A. ARNEGGER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Biologische gassen en brandstoffen - energiegebruik. Het is gevestigd in Leutkirch, Duitsland.

 5. INDUSTRIE-KÄLTE-LUFTTECHNIK SCHIMONEK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf INDUSTRIE-KÄLTE-LUFTTECHNIK SCHIMONEK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Biologische gassen en brandstoffen - energiegebruik. Het is gevestigd in Tornesch, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. SELECTA BIOENERGIE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SELECTA BIOENERGIE GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Biologische gassen en brandstoffen - energiegebruik. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gasfilters, Waterbehandelingssystemen voor huishoudelijk gebruik, luchtfilters, actief kool, Onderdelen voor biogasinstallaties, en Gasfilters. Het is gevestigd in Krayenberggemeinde, Duitsland.

 2. SILCARBON AKTIVKOHLE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SILCARBON AKTIVKOHLE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Biologische gassen en brandstoffen - energiegebruik. Het is gevestigd in Kirchhundem, Duitsland.

 3. ABWASSER KÖNIG INGENIEURBÜRO FÜR BETRIEBLICHES ABWASSER DIPL.-ING. VERFAHRENSTECHNIK ERWIN KÖNIG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ABWASSER KÖNIG INGENIEURBÜRO FÜR BETRIEBLICHES ABWASSER DIPL.-ING. VERFAHRENSTECHNIK ERWIN KÖNIG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Biologische gassen en brandstoffen - energiegebruik. Het is gevestigd in Merkendorf, Duitsland.

 4. BIG SOLAR S.A.

  Griekenland

  BIGSOLAR N.V. werd opgericht in 2009 en is actief in de sectoren van hernieuwbare energiebronnen en energiebesparende oplossingen. Het is de grootste verdeler van uitrustingen voor PV-systemen in Griekenland met kantoren in Athene en Thessaloniki. Het productportfolio omvat onder meer: uitrustingen voor PV-systemen, lucht-water en geothermische warmtepompen, centrale koel- en verwarmingssystemen, gas en biomassa boilers, warmte-krachtgenerators, PV-systemen op zonne-energie of met hybride werking, energieopslagsystemen evenals LED verlichtingssystemen voor iedere toepassing. BIG SOLAR is één van de grootste “one-stop-shops” voor PV-systemen, koel- en verwarmingssystemen en energiebesparende systemen. Het bedrijf werkt samen betrouwbare producenten en heeft altijd voldoende voorraad voor directe levering. Het is gespecialiseerd en handelt in: ontwerp, onderzoek, bouw en beheer van PV-stations, onderzoek en uitvoering van energiebesparende projecten, bouw en beheer van biomassa en biogas units.

 5. JANSENS

  België

  UW COMFORT IS IN GOEDE HANDEN. Met meer dan 40 jaar ervaring, zijn wij thuis in sanitair, verwarming, ventilatie en alternatieve energie. Al sinds 1970 voorzien wij u graag van het nodige comfort. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht voor het plaatsen van verwarming, sanitair en ventilatie, zowel voor nieuwbouwprojecten als renovaties. Jansens voert de werken uit van begin tot einde, met het oog op een perfecte afwerking. Uiteraard staan wij ook garant voor het onderhoud van uw installaties. Ook voor ketelrenovaties bent u bij ons aan het juiste adres; Jansens is uw partner in de zoektocht naar de installatie die het best bij u en uw noden past. Uiteraard krijgt ook alternatieve energie bij ons een belangrijke plaats, en volgen we de nieuwste ontwikkelingen op gebied van energie-efficiëntie op de voet. Voor openbare werken beschikken wij over de erkenningsklasse van aannemers 4 D16-D17. Bij Jansens uit Lille is uw comfort in goede handen.

 1. CORVERS BIOFUEL BENELUX

  België

  Corvers Biofuel Benelux is producent, importeur en distributeur van bio-(energie) brandstoffen binnen de Benelux: pellets, horsepellets, houtchips, houtblokken en houtskool.

 2. ATM JACEK SZYMKOWIAK

  Polen

  Het bedrijf ATM JACEK SZYMKOWIAK, is een Multi-Category, en actief in de sector Biologische gassen en brandstoffen - energiegebruik. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gasappendages, diensten voor thermotechniek, Gasappendages, en thermische installaties. Het is gevestigd in Paczkowo, Polen.

 1. WOLFMAIER HAUSTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf WOLFMAIER HAUSTECHNIK GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Biologische gassen en brandstoffen - energiegebruik. Het is gevestigd in Laupheim, Duitsland.

 2. ANTONIO PÉREZ SANTOS S.L.U

  Spanje

  Het bedrijf ANTONIO PÉREZ SANTOS S.L.U, is een Dienstverlener, en actief in de sector Biologische gassen en brandstoffen - energiegebruik. Het is gevestigd in Mocejón, Spanje.

 3. AGENEX EXTREMADURA ENERGY AGENCY

  Spanje

  Het bedrijf AGENEX EXTREMADURA ENERGY AGENCY, is een Dienstverlener, en actief in de sector Hernieuwbare energiebronnen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Biologische gassen en brandstoffen - energiegebruik, advies zonne-energie, optimalisering van energieverbruik, Biologische gassen en brandstoffen - energiegebruik, en biomassa. Het is gevestigd in Badajoz, Spanje.

 4. EKOSTANDART

  Oekraïne

  Het bedrijf EKOSTANDART, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Biologische gassen en brandstoffen - energiegebruik. Het is gevestigd in Kiev, Oekraïne.

 5. MY COMPANY POLAND SP. Z O.O.

  Polen

  Het bedrijf MY COMPANY POLAND SP. Z O.O., is een Groothandelaar, en actief in de sector Biologische gassen en brandstoffen - energiegebruik. Het is tevens aanwezig in de sectoren op zondagochtend geopend. Het is gevestigd in Warszawa, Polen.

 6. GRUMBAR ENERGY SRL

  Roemenië

  Het bedrijf GRUMBAR ENERGY SRL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Biologische gassen en brandstoffen - energiegebruik. Het is tevens aanwezig in de sectoren houtkorrels, biologische brandstoffen, en Hout als brandstof, houtskool, briketten. Het is gevestigd in Copaceni, Roemenië.

 7. IZOL WOODS US

  Oekraïne

  Het bedrijf IZOL WOODS US, is een Groothandelaar, en actief in de sector Biologische gassen en brandstoffen - energiegebruik. Het is tevens aanwezig in de sectoren houtkorrels, brandhout in zakken, Briketten van veenaarde in bulkverpakking, en pelletkachel. Het is gevestigd in Rivne, Oekraïne.

 8. ZOH WOOD LTD

  Zweden

  Het bedrijf ZOH WOOD LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Biologische gassen en brandstoffen - energiegebruik. Het is tevens aanwezig in de sectoren Brandhout, houtkorrels, Brandhout, Distributeur van brandhout, en Hard brandhout. Het is gevestigd in Tingsryd, Zweden.

 1. GOLDEN WOOD LLC

  Oekraïne

  Het bedrijf GOLDEN WOOD LLC, is een Distributeur, en actief in de sector Biologische gassen en brandstoffen - energiegebruik. Het is tevens aanwezig in de sectoren Brandhout, en Brandhout. Het is gevestigd in Donetsk, Oekraïne.

 2. ECO PRIME GROUP LTD

  Oekraïne

  Het bedrijf ECO PRIME GROUP LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Biologische gassen en brandstoffen - energiegebruik. Het is gevestigd in Glukhov, Oekraïne.

 3. EWERS ENERGI

  Denemarken

  Het bedrijf EWERS ENERGI, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Biologische gassen en brandstoffen - energiegebruik. Het is tevens aanwezig in de sectoren gelaagd hout. Het is gevestigd in Toftlund, Denemarken.

 4. GORPYNICH

  Oekraïne

  Het bedrijf GORPYNICH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Biologische gassen en brandstoffen - energiegebruik. Het is gevestigd in Mykolaiv, Oekraïne.

 5. ENERGY BY

  Wit Rusland

  Het bedrijf ENERGY BY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Biologische gassen en brandstoffen - energiegebruik. Het is tevens aanwezig in de sectoren Briketten van veenaarde in bulkverpakking. Het is gevestigd in Molodecno, Wit Rusland.

 6. MEGA VENTURE LLC

  Italië

  Het bedrijf MEGA VENTURE LLC, is een Groothandelaar, en actief in de sector Biologische gassen en brandstoffen - energiegebruik. Het is tevens aanwezig in de sectoren houtkorrels, en grenenhout. Het is gevestigd in Roma, Italië.

 7. HDMS

  Frankrijk

  Het bedrijf HDMS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Biologische gassen en brandstoffen - energiegebruik. Het is tevens aanwezig in de sectoren installatie van energieuitrustingen, verwarmingsketels op zonne-energie voor industrieel gebruik, energiedoeltreffendheid, en thermische isolatie van gebouwen. Het is gevestigd in Douai, Frankrijk.

 8. EXOES

  Frankrijk

  Het bedrijf EXOES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Biologische gassen en brandstoffen - energiegebruik. Het is tevens aanwezig in de sectoren Afzuiginstallaties voor gas en rook, Meet- en regelapparatuur en instrumenten - elektriciteit en andere energievormen, Afzuiginstallaties voor gas en rook, en Meet- en regelapparatuur en instrumenten - elektriciteit en andere energievormen. Het is gevestigd in Gradignan, Frankrijk.

 9. GREEN BIOFUELS IRELAND

  Ierland

  Het bedrijf GREEN BIOFUELS IRELAND, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Biologische gassen en brandstoffen - energiegebruik. Het is tevens aanwezig in de sectoren biologische brandstoffen, en biodiesel. Het is gevestigd in New Ross, Ierland.

 10. DUBAI

  Oekraïne

  Het bedrijf DUBAI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Biologische gassen en brandstoffen - energiegebruik. Het is tevens aanwezig in de sectoren houtkorrels, Biobrandstof, en Briketten van veenaarde in bulkverpakking. Het is gevestigd in Rovno, Oekraïne.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis

Vind bestekken voor