• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • boormachines- pneumatisch

Resultaten voor

Boormachines- pneumatisch - Import export

 1. VERMEER BENELUX

  Nederland

  Vermeer Benelux is als exclusief verdeler voor Vermeer U.S.A. met haar vestigingen in Nederland en België uitgegroeid tot hét betrouwbare adres voor de gele machines. Vermeer Benelux is ook uw dealer voor de producten van de merken DCI, Mc Laughlin, Baroid, SiteTec en Radiodetection die allemaal sterk gerelateerd zijn aan de Vermeer producten. Gestuurde boormachines, mix, pomp en recycling, avegaar boormachines, grondraketten, kabel installatie, kettinggravers, terrain levellers, ploegen, vacuümgravers, skid-steers, hakselaars, stronkenfrezen, shredders en nog meer zijn de producten die Vermeer Benelux aanbiedt.

 2. AMCAL

  België

  Amcal heeft reeds 60 jaar ervaring in het winnen van grondwater. Dagelijks voeren we nog steeds nieuwe grondwaterwinningen in België en Noord-Frankrijk uit. Dankzij uitvoerige mond-aan-mondreclame, kwamen naast de boorputpompen stelselmatig steeds meer andere pomptypes bij ons terecht.

 3. OZDOKEN AGRICULTURAL MACHINERY CO

  Turkije

  Ozdoken Landbouwmachines, opgericht in 1976, met zijn ervaren team, zorgt voor constante vernieuwing. Tegenwoordig moet er in de moderne landbouw snel worden gewerkt en moet het werk op tijd af zijn. De nieuwe en innoverende productietechnologieën maken productie van kwaliteit mogelijk in korte tijd. Ozdoken produceert landbouwmachines in 4 fabrieken met computergestuurde CNC-machines, plasma- & lasersnijtechnieken, automatische lassystemen & met oven spuitcabines van hoge kwaliteit.

 4. IHL

  Duitsland

  Het bedrijf IHL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Pneumatiek - installaties en gereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren Luchtdrukhamers, Walsen, pneumatisch, Schakels, pneumatisch, Boormachines, pneumatisch, Luchtdrukhamers, Walsen, pneumatisch, Schakels, pneumatisch, en Boormachines, pneumatisch. Het is gevestigd in Leipzig, Duitsland.

 5. BTC GMBH PRODUCTION TOOLS

  Duitsland

  Het bedrijf BTC GMBH PRODUCTION TOOLS, is een Groothandelaar, en actief in de sector Handgereedschap - zonder motor. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pneumatiek - installaties en gereedschap, Boormachines, pneumatisch, Pneumatische installaties, Compressoren, Pneumatiek - installaties en gereedschap, Boormachines, pneumatisch, Pneumatische installaties, en Compressoren. Het is gevestigd in Appenweier, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. KAPALIN BIOSCIENCES INC.

  India

  Het bedrijf KAPALIN BIOSCIENCES INC., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Boormachines, pneumatisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren neurochirurgie. Het is gevestigd in Jaipur, India.

 2. I H MASKINER/ IB CARL VALENTIN HANSEN

  Denemarken

  Het bedrijf I H MASKINER/ IB CARL VALENTIN HANSEN, is een Groothandelaar, en actief in de sector Pneumatiek - installaties en gereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren Boormachines, pneumatisch, en Boormachines, pneumatisch. Het is gevestigd in Blommenslyst, Denemarken.

 3. AIRTOOL MASCHINEN GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf AIRTOOL MASCHINEN GMBH, en actief in de sector Pneumatiek - installaties en gereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren Boormachines, pneumatisch, elektriche schoevendraaiers, pneumatische schroefapparaten, en Boormachines, pneumatisch. Het is gevestigd in Wels, Oostenrijk.

 4. OKS OTTO KLEIN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf OKS OTTO KLEIN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pneumatische remmen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Boormachines, pneumatisch, en Boormachines, pneumatisch. Het is gevestigd in Kreuztal, Duitsland.

 5. NIENHAUS, THIELKES & CO. GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf NIENHAUS, THIELKES & CO. GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Pneumatiek - installaties en gereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren Boormachines, pneumatisch, en Boormachines, pneumatisch. Het is gevestigd in Coswig, Duitsland.

 1. KLEMM BOHRTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf KLEMM BOHRTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kernboren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Boormachines, pneumatisch, en Boormachines, pneumatisch. Het is gevestigd in Drolshagen, Duitsland.

 2. PREMIER HYDRAULICS & PNEUMATICS

  Verenigd Koninkrijk

 1. LICHT A/S

  Denemarken

 2. C.S.F. DI BASTA NICOLA

  Italië

 3. CARSTENS & LARSEN A/S

  Denemarken

 4. IBH INGENIEURBETRIEB HENKE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Bouw van speciale machines - alle oplossingen worden door ons geboden, van ontwikkeling, constructie, productie en automatisering tot en met de eindmontage. Ons motto: "Was sich keiner traut – wird von Henke gebaut! " (Henke bouwt alles waar anderen zich niet aan wagen) Een kleine greep uit ons aanbod: Constructie, bouw van: rolbanen, inrichtingen, transportinrichtingen, manipulatoren, kantelinrichtingen, draai-inrichtingen, transportbanden, kettingbanden, rollenbanen (rollentransport), heavy duty rollenbanen.

 5. RONIX GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Ronix werd in 2004 opgericht in Duitsland. Omdat de activiteiten van het bedrijf bleven groeien, openden we nieuwe kantoren in twee populaire zakencentra: In de Verenigde Staten (Dubai) en China. We streven ernaar om gereedschap van "topkwaliteit" te leveren. Ons onderzoeks- en ontwikkelingsteam voert alle fasen uit van de analyse van de behoeften van de klant, het vaststellen van kwaliteitsnormen en het testen van producten in de praktijk. We staan graag aan je zijde voor al je bouw- en onderhoudsbehoeften en met meer dan 2000 verschillende soorten gereedschap en 34000 soorten reserveonderdelen kunnen we bijna elke klus aan. Ronix biedt een breed assortiment tools van hoge kwaliteit voor een redelijke prijs. Kwaliteit, variëteit, redelijke prijzen, klantenservice en verantwoordelijkheid tegenover onze teamleden en klanten; zijn de vijf kernwaarden waar alle Ronix-leden zich altijd volledig voor inzetten. We streven naar perfectie, we streven er onvermoeibaar naar. Dit is onze doelstelling: de eerste die in je opkomt als het gaat om prestaties en innovatie.

 6. TIANJIN QIANGLI PNEUMATIC TOOLS COMMERCE & TRADE CO., LTD

  China

  Het bedrijf TIANJIN QIANGLI PNEUMATIC TOOLS COMMERCE & TRADE CO., LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Boren en proefboren - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren pneumatische boormachines voor mijnen en groeven, en handmatige pneumatische ketelbikkers. Het is gevestigd in Tianjin, China.

 7. KRAFFTER MACHINE TOOLS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Kraffter Machine Tools® is gevestigd in de buurt van Lyon in de regio Auvergne-Rhône-Alpes in Frankrijk en is gespecialiseerd in de handel, aankoop, revisie en wederverkoop van gebruikte gereedschapsmachines wereldwijd. Wij zijn experts in de aankoop en wederverkoop van CNC- en conventionele gereedschapsmachines voor precisietechniek, zoals bewerkingscentra, CNC-draaibanken, draaibanken met schuifkop, oppervlakte- en rondslijpmachines, slijpmachines, CNC-freesmachines, boormachines, zaagmachines, enz. Op een terrein van 4500 m² omvat onze faciliteit van 1100 m² een reparatie- en revisiewerkplaats en een opslag- en expositieruimte. Gecontroleerde import-export van gebruikte gereedschapsmachines: Met bijna 80% van onze omzet buiten Frankrijk beheersen we de hele import-exportketen voor gereedschapsmachines, van technische diagnostiek tot logistiek en douaneformaliteiten. Ons tweetalig Engels sprekend team zorgt voor een vlotte communicatie met partners over de hele wereld. Renovatie, retrofit, revisie op maat: Wij voeren een groot deel van het werk uit dat nodig is om een machine te restaureren voordat deze wordt verkocht: mechanische, elektrische, pneumatische en hydraulische werkzaamheden.Uitgerust met speciale apparatuur, waaronder een 20T dubbelligger bovenloopkraan, werken we aan machines van alle maten.

 8. GOEDKOOPGEREEDSCHAP.NL

  Nederland

  Welkom bij Goedkoopgereedschap, je online gereedschapswinkel in Nederland en België. Hier vind je kwalitatief gereedschap met voordelige prijzen. Denk aan elektrisch gereedschap om te boren, zagen en schuren, zoals accuboormachines, boormachines, decoupeerzagen, schuurmachines en de vandiktebank. Voor slijpen en frezen hebben wij freesmachines, haakse slijpers of multitools. Je treft bij ons nagenoeg alle typen gereedschap, zoals compressoren (pneumatisch), lasapparaten en soldeerbouten. Werk je liever met de hand? Bekijk dan ons handgereedschap, autogereedschap en tuingereedschap. Ons assortiment rijkt van schroevendraaiers tot koevoeten, en van werkbanken tot bankschroeven; Je vindt geheid wat je zoekt. Bestel snel en eenvoudig online!

 1. ALLE BOUW MACHINES

  België

  Alle Bouw Machines nv is een specialist in de landelijke verkoop en verhuur van alle bouwmachines geschikt voor de bouwnijverheid, (gemeentelijke) technische diensten en (semi) overheidsinstellingen. Tevens beschikt Alle Bouw Machines nv over een eigen onderhouds- en hersteldienst die zowel in de eigen moderne werkplaats als op verplaatsing werkzaamheden kan verrichten aan alle types en merken van bouwmachines. Ze stellen producten voor voor betonbewerking, grondverdichting, horizontaal transport, meetgereedschappen, mengers, pneumatisch gereeschap, pompen, stromenvoorziening, vertikaal transport, vloerbewerking, werfinrichting, zaag en boormachines.

 2. ALL - RENT GEREEDSCHAPSVERHUUR

  België

  All - Rent verhuurt gereedschap en machines voor bouw en tuin: boormachines, bouwvakkersgereedschap, behanging, decoratie, elektrisch materiaal, houtbewerking - schrijnwerkerij, hijstuigen, kuis-en schoonmaakgereedschap, ladders- en steigermateriaal, loodgietersgereedschap, metaalbewerking, pneumatisch gereedschap, schuurmachines, sloophamers, steenbewerking, tuingereedschap, verf-en schildersmateriaal, aanhangwagens, heteluchtkanonnen, stroomaggregaten, lasers en meetinstrumenten.

 3. SOCIETE DE PROSPECTION ET D'INVENTIONS TECHNIQUES(SPIT)

  Frankrijk

  Het bedrijf SOCIETE DE PROSPECTION ET D'INVENTIONS TECHNIQUES(SPIT), is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Handgereedschap, gemotoriseerd - voor houtbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Handgereedschap - gemotoriseerd, Boormachines - handgereedschap, Spijkermachines, pneumatisch, Handgereedschap - gemotoriseerd, Boormachines - handgereedschap, spijkerapparaten, en Spijkermachines, pneumatisch. Het is gevestigd in Bourg Les Valence, Frankrijk.