• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • bottelmachines en vulmachines en materiaal

Resultaten voor

Bottelmachines en vulmachines en materiaal - Import export

 1. SHANGHAI NPACK AUTOMATION EQUIPMENT CO., LTD.

  China

  Verified by europages badge

  SHANGHAI NPACK is één van de belangrijke fabrikanten van China op het gebied van bottelmachines van vloeibare producten die in Jiading-district, Shanghai is gevestigd. Deskundigheid in bottelmachines voor vloeistoffen. Het npack Merk idee sinds 2006 en geregistreerd op 2012, het is een van de eerste fabrikanten van servo vulmachines voor vloeistoffen in China. Tegenwoordig biedt NPACK met trots een breed scala aan machines voor vloeibare vulstoffen. De belangrijkste aangeboden technologieën zijn de volgende: •Servo Zuigervuller van vloeistoffen -Weeg- en vulmachines van vloeistoffen -Overflow vulmachines van vloeistoffen -Servo pomp vulmachine voor vloeistoffen -Zwaartekracht vulmachine voor vloeistoffen -Overflow vulmachine. NPACK houdt nooit op met werken, inspanningen, investering R&D, verbetert werknemersvoordelen, de kwaliteit van de klantenservice. Ons doel is de vloeistofvuller efficiënt, nauwkeurig, intelligent en betrouwbaar te maken. Wij proberen om onze klanten productiever, concurrerend te maken, verpakkingskosten en materiële afval te verminderen. Wij streven ernaar om het constante referentiepunt in de theorie en de praktijk van vloeibare vuller, een nieuw type van verpakkingssysteem, nieuw type van dienst te worden. NPACK is groeiend bedrijf dat aangepaste geautomatiseerde vloeibare botteloplossingen kan bouwen en op de voortdurende investering in R&D. npack is ook het bedrijf dat waarde van het succes creëert en de waarde met al onze klanten, werknemers deelt. Wij proberen om een wijdverspreid verkoopnetwerk over de hele wereld te bouwen, en geven met plezier advies over installaties of een eventuele samenwerking.

 2. MH MULTIPACK SDN BHD

  Maleisië

  Verified by europages badge

  MH MULTIPACK SDN BHD is een dynamisch en innovatief bedrijf dat een revolutie teweeg wil brengen in de manier waarop Maleisiërs toegang hebben tot gezondheidszorg. Als toonaangevende aanbieder van mobiele gezondheidszorg in Maleisië brengen we gezondheidszorgdiensten rechtstreeks naar de huisdeur van mensen, waardoor medische zorg van hoge kwaliteit eenvoudig toegankelijk en handig is. We maken gebruik van ultramoderne technologie en een team van hoogopgeleide zorgprofessionals om een breed scala aan diensten te leveren, waaronder medische consulten, diagnostische tests, medicijnverstrekking en gezondheidsscreeningsprogramma's. MH MULTIPACK SDN BHD wordt gedreven door een missie om de kloof tussen traditionele gezondheidszorgsystemen en de eisen van een moderne levensstijl te overbruggen. Door gebruik te maken van digitale platforms en mobiele applicaties hebben we een naadloze en gebruiksvriendelijke interface gecreëerd waarmee patiënten toegang hebben tot gezondheidszorg wanneer het hun uitkomt. Of het nu gaat om een drukbezette professional die onmiddellijk medische hulp nodig heeft of een oudere die regelmatig gecontroleerd moet worden, wij zorgen ervoor dat gezondheidszorg binnen handbereik is. We leggen sterk de nadruk op het handhaven van de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen. Alle gezondheidsdiensten worden geleverd door gediplomeerde artsen en ondergaan strenge kwaliteitscontroles om juiste diagnoses en effectieve behandelingen te garanderen. Het bedrijf volgt ook strikte protocollen voor medicatiebeheer en houdt zich aan de hoogste ethische normen, waarbij privacy en vertrouwelijkheid van patiënten voorop staan. Neem contact met ons op voor meer informatie!

 3. GUSTAV OBERMEYER GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GUSTAV OBERMEYER GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bottelmachines en vulmachines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vul- en sluitmachine, Machine voor assemblage van wegwerpspuiten, roterende vulmachines, Vulmachine voor vatsluitingen, autonome vulmachine, Vulmachine met meerdere koppen, Vulmachine met traysealer / voor vloeistoffen, Vulmachine voor olie, en Vulmachine voor kleuren. Het is gevestigd in Plauen, Duitsland.

 4. GAI MACCHINE IMBOTTIGLIATRICI SPA

  Italië

  Verified by europages badge

  GAI kan vandaag rekenen op een staf van 200 personen. Personeel wordt beschouwd als menselijk kapitaal, een bronmiddel. Het wordt in de meest populaire universiteiten en professionele scholen geselecteerd. Ingenieurs, technici, testers, monteurs. Dit is uiteraard een deugdzame cirkel, aangezien de investering in personeel zich vertaalt in machines die intern ontworpen worden met de hoogste knowhow, waardoor GAI-machines in de loop der jaren voortdurend verbeterd werden.

 5. GUANGZHOU WORLDE PACKAGING MACHINERY CO.,LTD

  China

  Verified by europages badge

  Guangzhou Worlde Packaging Machinery Co., Ltd opgericht in 2003. Geïntegreerde O&O, productie, verkoop en service afdelingen, wereldwijd aanbod verpakkingsmachines, vulmachines, sealmachines, wikkelmachines, vacuüm verpakkingsmachines, weegmachines voor koffie, suiker, theepoeder, saus, ketchup, snack, chips, schroeven, ijzerwaar, moeren en bouten, verpakking inclusief zakje, tasje, sticktas, doypack, tas, kartonnen dozen, flessen, potten, blikken, gangbaar gebruikt in de voedsel-, medische, farmaceutische, chemische, hardware, meubel of speelgoedindustrie.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. OMS MEKANIK OTOMASYON SISTEMLERI SANAYI TICARET LIMITED SIRKETI

  Turkije

  Verified by europages badge

  Welkom bij OMS Mechanical Automation Systems! We zijn gevestigd in Turkije en gespecialiseerd in kant-en-klare projecten voor voedsel- en drankfabrieken.Ons uitgebreide productassortiment omvat kant-en-klare fabrieksprojecten, afvullijnen, doppensluitlijnen, etiketteerlijnen, toevoer- en opvangbakken, dekselsystemen, bakkerijmachines, doppensluitmachines, etiketteermachines, transportbandsystemen, sterilisatiemachines voor flessen en sluitsystemen voor pleximachines. Neem contact met ons op voor meer informatie!

 2. GEPAS MBH GESELLSCHAFT FÜR PRODUKTIONS- UND AUTOMATISIERUNGSSYSTEME MBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GEPAS MBH GESELLSCHAFT FÜR PRODUKTIONS- UND AUTOMATISIERUNGSSYSTEME MBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bottelmachines en vulmachines en materiaal. Het is gevestigd in Wolpertshausen, Duitsland.

 3. HERFRAGA

  Spanje

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HERFRAGA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Conservenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen, Inkistmachines, Verpakkingsindustrie - machines en materialen, Bottelmachines en vulmachines en materiaal, machines voor conservering, mechanische machinale bewerking, Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen, machines voor de conservensector, en Inkistmachines. Het is gevestigd in Carballo-A Coruña, Spanje.

 4. FILLPACK GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FILLPACK GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bottelmachines en vulmachines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zuivelindustrie - machines en materialen, Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen, Verpakkingsindustrie - machines en materialen, Zuivelindustrie - machines en materialen, Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen, Verpakkingsindustrie - machines en materialen, vulmachines, automatische doseerapparaten voor het in flessen brengen, en bottelen. Het is gevestigd in Schwarmstedt, Duitsland.

 5. IBF CHEMOTECHNIK ELEKTRONIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf IBF CHEMOTECHNIK ELEKTRONIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bottelmachines en vulmachines en materiaal. Het is gevestigd in München, Duitsland.

 1. BÜNDER & SCHMITT MASCHINENBAU GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BÜNDER & SCHMITT MASCHINENBAU GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bottelmachines en vulmachines en materiaal. Het is gevestigd in Zülpich, Duitsland.

 2. STAKO GMBH MASCHINENBAU

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf STAKO GMBH MASCHINENBAU, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bottelmachines en vulmachines en materiaal. Het is gevestigd in Wolpertshausen, Duitsland.

 1. ALWID GMBH - SONDERMASCHINENBAU

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ALWID GMBH - SONDERMASCHINENBAU, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bottelmachines en vulmachines en materiaal. Het is gevestigd in Dinklage, Duitsland.

 2. TASK ITALY SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TASK ITALY SRL, is een Distributeur, en actief in de sector Bottelmachines en vulmachines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verpakkingsbedrijven, Verpakkingen, Conceptie van packaging, Verpakkingsindustrie - maatwerk, Verzegelmachines voor verpakkingen, Etiketteermachines, Etiketteermachines - kantoor, Flessen - kunststof, en Vulbedrijven. Het is gevestigd in Canelli, Italië.

 3. FILLTECH GMBH

  Duitsland

  1951 was het nog een kleine werkplaats in metaalbewerking, vandaag de dag is Filltech GmbH een familiebedrijf van de derde generatie, die over de hele wereld als een van Europa's toonaangevende gespecialiseerde leverancier zeer moderne vulstations voor gas van de State levert, maar ook werkzaam is in het onderzoek en de ontwikkeling van aangepaste oplossingen voor de gasindustrie. Onze jarenlange expertise en onze kwaliteitsgerichte manier van handelen worden bevestigd door een gestage groei van ons bedrijf. Vanuit het hoofdkantoor in Warburg, Nordrhein-Westfalen, leveren we onze klanten in meer dan 15 landen. Onze vulstations hebben zich wereldwijd bewezen bij alle toonaangevende producenten van gas in verschillende sectoren en industrieën. Van gestandaardiseerde, handmatig te bedienen, vulstations en componenten via volautomatische vulstraten tot volledige vulinstallaties, onze klanten krijgen altijd oplossingen op maat.

 4. WHITE STEEL GMBH

  Duitsland

  Wij zijn een toonaangevende fabrikant van machines en productielijnen. DAT IS WAAROM WIJ OPLOSSINGEN CREËREN VOOR AL UW PRODUCTIELIJNEN. Bovendien is White Steel GmbH een van de grootste technologieleveranciers voor de farmaceutische, de chemische en de voedingsmiddelenindustrie en voor tal van andere sectoren. White Steel GmbH heeft een uitgebreid dienstenpakket. Profiteer van onze enorme ervaring bij de ontwikkeling van uw eigen productieprocessen. Wij opereren wereldwijd vanuit onze vestigingen in Turkije en Duitsland. Onze machines produceren belangrijke producten die rechtstreeks door de eindverbruiker in de regio kunnen worden gebruikt. (levensmiddelen, medische producten, enz.) Bij onze grootschalige projecten zorgen wij ervoor dat de regionale infrastructuur wordt gebruikt en versterkt. Op die manier promoten wij de omliggende regio bij het gunnen van opdrachten en leveren wij tegelijkertijd een bijdrage aan het milieu en de duurzaamheid door bijvoorbeeld het vervoer tot een minimum te beperken..

 5. FG ROBOSYS BV

  Nederland

  ​We are manufacturer of high-flexible robotic machinery dedicated to Personal & Home Care. Our concept is to deliver robotic systems which are able to make complete changeover (liquid & bottle & cap) with single minutes, which is must-have in today’s High Mix – Low Volumes market model. Our invention of robotic bottling system, starts from robotic bottle sorter to robotic filler and capper incorporated with robotic cap sorter. It brings us to be the world's most simplest and reliable robotic bottling solutions in bottling industries.

 6. SAQUICK GMBH

  Duitsland

  Zandzakvulmachines: In de bescherming tegen rampen en overstromingen, dijkbeveiliging, voor het leger en bij ondergrondse werken worden met ons sinds 1993 professioneel stortgoederen afgevuld. Zand, kiezelstenen of split wordt afgevuld. De hiervoor benodigde zandzakken, tandemzakken, BigBags en bemonsteringszakken completeren het aanbod. We leveren gevulde en lege zandzakken in kleine en grote hoeveelheden. Doseerapparaten: Met onze doseerapparaten, volumedoseerders en bruto-zakkenvul- en weegapparaten worden onder andere in de landbouw levensmiddelen en graan doelmatig afgevuld. De machines en apparaten zijn geschikt voor alle stortgoederen Ook worden de apparaten gebruikt in de weg- en waterbouw. Servicepartner: Als servicepartner voor zandzakvulmachines, doseerapparaten, vensters, deuren en systemen voor bescherming tegen overstromingen bieden wij stationaire bescherming tegen overstromingen. Het aanbod voorziet in de bescherming van kelderramen, lichtschachten, deuren, poorten en garages.

 7. TECH-NIKKELS

  Nederland

  TechNikkels fleximatiseert verpakkingslijnen Wij ontwerpen, fabriceren en installeren innovatieve verpakkingsmachines en verpakkingslijnen. Onze klanten zijn veelal productiebedrijven die een grote variëteit aan verpakkingen verwerken. Met name flessen, potten, (jerry-)cans en Amerikaanse vouwdozen. Deze bedrijven streven er naar hun productieproces zo flexibel mogelijk te maken en daarmee productieverliezen te reduceren. De innovatieve en creatieve toepassingen die TechNikkels ontwikkelt en aanbiedt in haar machines, noemen we het fleximatiseren van verpakkingslijnen.

 8. DE VREE

  België

  De Vree is leverancier van vulmachines voor industriële vloeibare producten. De Vree ontwerpt en bouwt halfautomatische en volautomatische vul- en verpakkingsmachines voor vloeibare producten zoals bv. verven, lakken, vernissen, houtbeschermers, epoxies, tegellijmen enz. Naast eenvoudige, halfautomatische machines biedt De Vree ook volledig automatische lijnen met automatische toevoer van de lege verpakkingen, vullen, dekselleggen en dekselsluiten, alsook eventueel automatisch verpakken en palletizeren aan.

 1. SNEYDERS MACHINECONSTRUCIE

  België

  Sneyders is een bedrijf die vulmachines voor vloeinstoffen, doppensluitmachines voor flessen en potten, transportbanen en buffersystemen. De machines kunnen op maat worden gemaakt. Sinds ze deel uitmaken van Saemco NV kunnen ze ook flesopzetters, etiketteermachines en kartoneermachines aanbieden, om uw bottellijn volledige te maken.

 2. LAMBRECHTS KONSTRUKTIE

  België

  Halfautomatische wasmachine voor vaten en halfautomatische vulmachine voor one-way vaten.

 3. Q&L PACKAGING MACHINERY CO., LTD

  China

  Het bedrijf Q&L PACKAGING MACHINERY CO., LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bottelmachines en vulmachines en materiaal. Het is gevestigd in Weifang, China.

 4. DURFO S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf DURFO S.R.L., is een Detailhandelaar, en actief in de sector Conservenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen, Schil- en raspmachines, Bottelmachines en vulmachines en materiaal, Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen, Schil- en raspmachines, Bottelmachines en vulmachines en materiaal, en pannen voor de bereiding van jams. Het is gevestigd in Nizza Monferrato, Italië.

 5. OBTINDU, S.L.

  Spanje

  Het bedrijf OBTINDU, S.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bottelmachines en vulmachines en materiaal. Het is gevestigd in Algaba,la, Spanje.

 6. ERIMAC

  Frankrijk

  Het bedrijf ERIMAC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bottelmachines en vulmachines en materiaal. Het is gevestigd in Lesquin, Frankrijk.

 7. PHOSPHOTECH SAS

  Frankrijk

  Het bedrijf PHOSPHOTECH SAS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Bottelmachines en vulmachines en materiaal. Het is gevestigd in Saint-Herblain, Frankrijk.

 8. HILLEKES GMBH & CO KG

  Duitsland

  Het bedrijf HILLEKES GMBH & CO KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bottelmachines en vulmachines en materiaal. Het is gevestigd in Brüggen, Duitsland.

 9. VALVERDE IBARRA, S.L.

  Spanje

  Het bedrijf VALVERDE IBARRA, S.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Transportbanden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bottelmachines en vulmachines en materiaal, Bottelmachines en vulmachines en materiaal, en flessenetiketteermachines. Het is gevestigd in Navarrete, Spanje.

 10. KARMELLE LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf KARMELLE LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bottelmachines en vulmachines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Chemische en farmaceutische industrie - verpakkingsmachines, flessenkurkers, machines voor het vullen en verpakken van planten, Chemische en farmaceutische industrie - verpakkingsmachines, en flessenetiketteermachines. Het is gevestigd in Huddersfield, Verenigd Koninkrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Bottelmachines en vulmachines en materiaal - Import export

Aantal resultaten

438 Bedrijven