• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • vlees- en vleeswarenindustrie - machines en materialen

Resultaten voor

Vlees- en vleeswarenindustrie - machines en materialen - Import export

 1. MOOSHAMMER HYGIENE & TECHNIK GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  We vertrouwen op kwaliteitsproducten, kennis en ervaring en optimale klantenservice door enthousiaste medewerkers. Voorwaarde hiervoor is een uitgebreid productassortiment, van afvalwatertechnologie, deuren, containers, transportmiddelen en componenten tot en met compleet hygiënemanagement tot comfortsystemen, speciale machines en apparaten. Naast afvalwatertechnologie is een belangrijke pijler van het productassortiment de transport-, opslag- en demontagetechnologie, die is gepland en afgestemd op de individuele behoeften van de klant. Naast de bedrijfsuitrusting worden ook de planning en service en de montage ter plaatse overgenomen. De focus ligt op de voedingsindustrie.We hebben al jaren een goede reputatie in de voedingsindustrie in vleesverwerking, bij slachthuizen, zuivelbedrijven, bakkerijen, in de levensmiddelenhandel, bij kaasfabrieken, brouwerijen en dergelijke. Drankproducenten, vis- en pluimvee-industrie, kruidenverwerking, chemische industrie enz.

 2. WEBER FOOD TECHNOLOGY GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Van gewichtsnauwkeurig snijden tot het nauwkeurig inleggen en verpakken van worst, vlees en kaas: Weber Maschinenbau is één van de toonaangevende systeemaanbieders voor snijtoepassingen en het automatiseren en verpakken van verse producten. Het centrale doel van de onderneming is de klanten te ontzorgen met behulp van uitstekende, individuele oplossingen en hen in staat te stellen hun systemen gedurende de gehele levenscyclus optimaal te gebruiken. Vandaag de dag heeft Weber Maschinenbau ongeveer 1.450 medewerkers in dienst op 22 locaties in 18 landen en draagt iedereen iedere dag met betrokkenheid en passie bij aan het succes van de Weber Groep. Tot op de dag van vandaag is het bedrijf in familiebezit en wordt het geleid door Tobias Weber, de oudste zoon van de oprichter van het bedrijf, Günther Weber, als CEO.

 3. FAC FABBRICA AFFETTATRICI

  Italië

  Verified by europages badge

  De snijmachine model S220/AF, van geanodiseerde aluminium legering staat voor snel onderhoud en absolute hygiëne. De regelaar van de snijdikte van 0 tot 15 mm is zeer gevoelig en kan zeer nauwkeurig worden afgesteld. De slijpmachine is eenvoudig te monteren, hetgeen het werk van de gebruiker vergemakkelijkt en de snijkwaliteit van het product garandeert door de tijd heen.

 4. VELATI - TECNOLOGIE ALIMENTARI DAL 1867

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf Velati heeft een lange geschiedenis. Aanvankelijk produceerde het hakmolens voor kleine en middelgrote bedrijven uit de sector, daarna heeft het zich ontwikkeld en biedt nu een uitgebreid assortiment machines voor de verwerking van vlees. Het bedrijf produceert en assembleert volledige lijnen voor de verwerking van worst, mortadella, Frankfurter worsten, hamburgers. Vandaag de dag kan Velati complexe projecten ontwikkelen

 5. PAULUS STUART SPRL

  België

  Verified by europages badge

  TenderStar is sinds meer dan 25 jaar gespecialiseerd in de productie van professionele machines voor vleesverwerking. Wij hebben een breed assortiment vermalsers, molens en pletters ontwikkeld. Wij hechten een groot belang aan kwaliteit en met name op het gebied van hygiëne, onderhoud en veiligheid. Onze apparaten voldoen aan de CE-normen en zijn erkend om hun robuustheid en duurzaamheid daar ze vervaardigd zijn van roestvrij staal en polycetaal om roest te voorkomen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. CABINPLANT DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CABINPLANT DEUTSCHLAND GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vlees- en vleeswarenindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Hermsdorf/thüringen, Duitsland.

 2. FESSMANN GMBH UND CO KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FESSMANN GMBH UND CO KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vlees- en vleeswarenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren klimaatregelingsinstallaties, en advies in de sector van de voedingsmiddelenindustrie. Het is gevestigd in Winnenden, Duitsland.

 3. THIELEMANN TRADING GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf THIELEMANN TRADING GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Vlees- en vleeswarenindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Schönau, Duitsland.

 4. REINER GÜNTHER

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf REINER GÜNTHER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vlees- en vleeswarenindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Rudersberg, Duitsland.

 5. COENEN & CO

  België

  Welkom bij Coenen & Co in Lummen, uw betrouwbare kwaliteitspartner voor vlees- en kaasproducten. Met een passie voor smaak en versheid, vervaardigen wij vleeswaren van uitmuntende kwaliteit. Ons ervaren bedrijf heeft alle producten in huis om uw klanten een onvergetelijke smaakervaring te bezorgen. We bieden de lekkerste producten aan, tegen bijzonder concurrentiële prijzen. Bovendien garanderen we een flexibele service die uw zaak sterker maakt. Bij Coenen & Co werken we met het grootste respect voor de strengste hygiënische normen. Op die manier bent u verzekerd van pure smaken en de lekkerste producten. Contacteer ons vandaag nog en kies voor een groothandel in vlees- en kaaswaren die smaak op de eerste plaats zet.

 1. CLAES DISTRIBUTION

  België

  Claes Machines wil zich permanent inzetten als dé professionele nationaal opererende totaalleverancier van de vleesverwerkende sector, zowel op het vlak van moderne vleesverwerkende machines, als op het vlak van verpakkingstechnieken met als doel de omzet, het rendement en het image van de sector te optimaliseren. Om in dit opzet te slagen, zijn wij constant op zoek naar nieuwe toepassingen en technieken en wordt ons technisch en commercieel personeel permanent bijgeschoold. Deze opleidingen gebeuren in samenwerking met een aantal topleveranciers uit heel Europa.

 2. VE.MA.C. SRL

  Italië

  Vemac is een bedrijf dat leider is in het ontwerp en de vervaardiging van automatische lijnen voor de transformatie van rauw, gekookt en op smaak gemaakt vlees. Automatische losmachines van vlees met diepvriessystemen, via automatische loslijnen van vleeswaren tot selectiesystemen van ham. Vernac voldoet aan alle vereisten ten aanzien van laden en lossen, automatisering en robotica van de vleesindustrie.

 1. EUROFOOD TRADING SARL

  Frankrijk

  Eurofood trading is handelaar in uitrustingen voor de agro-industrie: vlees, kaas, chocolade, koekjes, snoep, blikjes en bakkerij. WIj kunnen nieuw en tweedehands materiaal leveren voor meerdere merken: MULTIVAC, HANDTMANN, Wolfking CFS, BONGARD

 2. VALENTYN - VAN HAUWERMEIREN

  België

  Bij Valentyn - Van Hauwermeiren installeren en leveren we alle u materiaal dat u nodigt hebt voor u voedingsindustrie. We verkopen snijmachines, weegschalen, hakmolens, vulbussen, vacuümmachines, slijpmachines, zaagmachines, mengelaars en kippenspitten. Vanaf 2010 vertegenwoordigt we eveneens exclusief de produkten van Bizerba in haar werkgebied.

 3. DEBAILLIE

  België

  Filip Debaillie is verdeler van machines en installaties voor de voedingsindustrie. Samen met ons Nederlands Verbufa-hoofdkantoor uit Amersfoort vertegenwoordigen wij in de Benelux topmerken zoals Handtmann, Laska, Fessmann, Formcook, Baader, Dorit en Inotec. Verder zijn wij de officiële verdeler van Glass. Onder de merknaam D-Matic brengen we onze eigen constructies op de markt.

 4. STEEN - FPM INTERNATIONAL

  België

  Producent en verdeler van machines voor de kip-en gevogelteverwerking.

 5. BUDGETSLAGER

  België

  Vleeswaren, handel.

 6. INDUSTRIAL FUERPLA SL

  Spanje

  Het bedrijf INDUSTRIAL FUERPLA SL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Conservenindustrie - machines en materialen, Brood-, banket- en zoetwarenindustrie - machines en materialen, Vlees- en vleeswarenindustrie - machines en materialen, Zuivelindustrie - machines en materialen, Conservenindustrie - machines en materialen, Brood-, banket- en zoetwarenindustrie - machines en materialen, Vlees- en vleeswarenindustrie - machines en materialen, en Zuivelindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Benetusser, Spanje.

 7. ROVOM

  Italië

  Het bedrijf ROVOM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vlees- en vleeswarenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pekelinstallaties, installaties en apparatuur voor het uitbenen van vlees, werktafels voor de vleesindustrie, Pekelinstallaties, en railssystemen voor verlading in slachthuizen. Het is gevestigd in Basilicanova-Montechiarugolo, Italië.

 8. EBOLUTION GMBH METALLBAU - FÖRDERSYSTEME

  Duitsland

  Het bedrijf EBOLUTION GMBH METALLBAU - FÖRDERSYSTEME, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vlees- en vleeswarenindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Lenggries, Duitsland.

 1. NITA HYGIENE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf NITA HYGIENE GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Vlees- en vleeswarenindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Wilnsdorf, Duitsland.

 2. DÜKER-REX FLEISCHEREIMASCHINEN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf DÜKER-REX FLEISCHEREIMASCHINEN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vlees- en vleeswarenindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Laufach, Duitsland.

 3. MIVEG GMBH AFS EUROPEAN

  Duitsland

  Het bedrijf MIVEG GMBH AFS EUROPEAN, is een Groothandelaar, en actief in de sector Vlees- en vleeswarenindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Röttenbach, Duitsland.

 4. FOOD TECHNOLOGY THIELEMANN GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf FOOD TECHNOLOGY THIELEMANN GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vlees- en vleeswarenindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Neckarsteinach, Duitsland.

 5. FLEISCHEREIBEDARF G. STEGMILLER

  Duitsland

  Het bedrijf FLEISCHEREIBEDARF G. STEGMILLER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vlees- en vleeswarenindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Langweid, Duitsland.

 6. FRANS VERMEE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf FRANS VERMEE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vlees- en vleeswarenindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Remagen, Duitsland.

 7. HINTERKOPF GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf HINTERKOPF GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Brood-, banket- en zoetwarenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zuivelindustrie - machines en materialen, Conservenindustrie - machines en materialen, Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen, Vlees- en vleeswarenindustrie - machines en materialen, Zuivelindustrie - machines en materialen, Conservenindustrie - machines en materialen, Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen, en Vlees- en vleeswarenindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Eislingen, Duitsland.

 8. IN.HA.TEC VERTRIEB & SERVICE UG

  Duitsland

  Het bedrijf IN.HA.TEC VERTRIEB & SERVICE UG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Machines en materialen - tweedehands en gereviseerd. Het is tevens aanwezig in de sectoren Brood-, banket- en zoetwarenindustrie - machines en materialen, Vlees- en vleeswarenindustrie - machines en materialen, Drankenindustrie - machines en materialen, verpakkingsmachines voor voedingsmiddelen, Brood-, banket- en zoetwarenindustrie - machines en materialen, Vlees- en vleeswarenindustrie - machines en materialen, en Drankenindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Kirchheim, Duitsland.

 9. INOX MECCANICA SRL

  Italië

  Het bedrijf INOX MECCANICA SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vlees- en vleeswarenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren installaties en apparatuur voor behandeling van vlees en verpakte producten, en worstmachines. Het is gevestigd in Solarolo Di Goito, Italië.

 10. SKAGINN 3X

  IJsland

  Het bedrijf SKAGINN 3X, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Conservenindustrie - machines en materialen, Zuivelindustrie - machines en materialen, Brood-, banket- en zoetwarenindustrie - machines en materialen, Vlees- en vleeswarenindustrie - machines en materialen, Conservenindustrie - machines en materialen, Zuivelindustrie - machines en materialen, Brood-, banket- en zoetwarenindustrie - machines en materialen, en Vlees- en vleeswarenindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Akranesi, IJsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Vlees- en vleeswarenindustrie - machines en materialen - Import export

Aantal resultaten

1.503 Bedrijven