• Europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • bouw - machines en materiaal

Resultaten voor

Bouw - machines en materiaal - Import export

 1. MANGUENGA STEEV CONSTRUCTION

  Frankrijk

  Verified by Europages badge
 2. CONTIMETA

  Nederland

  Verified by Europages badge

  Contimeta is sinds 1932 als familiebedrijf actief in de transportverpakkingen, hechttechnniek en compressoren. In de Benelux, Duitsland en Zweden werken ruim 100 medewerkers. Doordat Contimeta een breed assortiment aan buitenlandse machineproducenten vertegenwoordigt, is zij in staat om een passende oplossing te vinden bij transportverpakkingsvraagstukken rond foliewikkelen, omsnoeren, krimpverpakken, dozensluiten en Flowpack. Bij vraagstukken rond de hechttechniek werkt Contimeta op een vergelijkbare manier. Contimeta is een systeemleverancier. Dat wil zeggen dat de geboden oplossing vaak de levering betreft van zowel machine, verbruiksmaterialen als service. De relatie tussen Contimeta en haar klanten is dan ook in de regel zeer langdurig. Om de klant optimaal te kunnen bedienen heeft Contimeta de beschikking over een grote voorraad machines en verbruiksmaterialen . Deze worden vanuit een centraal magazijn uitgeleverd. De uitgebreide servicedienst bestaat uit circa 25 ervaren medewerkers. De buitendienst monteurs vertrekken vanuit hun huis direct naar de klant om korte aanrijtijden te bewerkstelligen. Sinds 2004 is de vraag naar de diensten van Contimeta sterk toegenomen. De omvang van de onderneming is in die periode navenant gegroeid. De verwachting is dat de groei zich in de komende jaren zal voortzetten.

  Website Open In New icon
 3. VERVAEKE BV

  België

  Heeft uw bedrijf te kampen met stof, wind, regen, vogels of temperatuurschommelingen? Bij Vervaeke bent u aan het juiste adres voor een oplossing op maat. We zijn gespecialiseerd in het produceren en plaatsen van schermen en poorten op maat die deze storende invloeden weren. Onze producten zijn zeer divers inzetbaar en kunnen daardoor bij tal van uiteenlopende projectsituaties een verbetering bieden. Samen met u bekijken we graag hoe onze producten voor u een meerwaarde kunnen betekenen.

 4. WERKPLAATSTECHNIEK

  Nederland

  Aannemers, bouwbedrijven, zzp-ers, houtbouwers, installatie-bedrijven iedereen zoekt een professionele toeleverancier voor bevestigingsmiddelen en machines. Bij Koster Werkplaatstechniek bent u aan het juiste adres en ontvangt u het beste technische advies en ondersteuning. Voor Nederland zijn wij onderandere importeur voor: Mafell, Lamello, Fein, Lignatool, Metabo, Milwaukee, BTI, Kitpro, Pitzl, RUWI. Stuk voor stuk topmerken gericht op de hoogst haalbare kwaliteit en productiviteit. Werkplaatstechniek beschikt over een eigen technische dienst. Onze goed opgeleide monteurs zorgen voor een snelle en professionele afhandeling van u reparatie.

 5. STEIGER & LADERSPECIALIST

  Nederland

  STEIGER & LADDERSPECIALIST: “VEILIG WERKEN BEGINT HIER”Voor alle projecten op hoogte bent u bij de Steiger & Ladderspecialist aan het juiste adres.✅ Levering uit voorraad ✅ Verhuur en verkoop ✅ NEN-gecertificeerd.Bij Steiger & Ladderspecialist kunt u terecht voor rol- en kamersteigers, ladders, trappen, hoogwerkers en valbeveiliging. Wij helpen u om projecten op alle hoogten te realiseren in een veilige en ergonomische werksituatie. Wij leveren uitsluitend Klimmaterieel van hoogwaardige kwaliteit mét de bijbehorende veiligheids- en garantiecertificaten.VEILIG OP HOOGTE WERKENDoor de inzet van professioneel en gecertificeerd klimmateriaal, maakt u het voor uzelf of uw medewerkers mogelijk om op een veilige manier op hoogte te werken. Met de juiste steigers, steigeronderdelen en ladders maakt u uw project niet alleen veiliger maar ook makkelijker. Denk aan het in elkaar zetten van uw steiger of ladder en het gewicht van de onderdelen dat ook meespeelt in een stukje gemak.In onze shop vindt u o.a.: steigersladdersvalbeveiligingtrappenhoogwerkersonderdelenKWALITEIT GEGARANDEERDWij leveren uitsluitend Klimmaterieel van hoogwaardige kwaliteit. Dit betekent in de praktijk dat wij alleen steigers, ladders en ander Klimmaterieel verhuren en verkopen als die voldoet aan de geldende Europese eisen en normen. Bekijk hier alle (NEN-)normen waar onze producten aan voldoen.Daarbij letten we ook goed op de bruikbaarheid en toepassing van het Klimmaterieel binnen uw project. Wij adviseren u gr

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van Europages en word gezien!
 1. WESTERHOF SEBALDEBUREN

  Nederland

  Westerhof Sebaldeburen is een verhuurbedrijf uit Sebaldeburen, Groningen. U kunt hier onder meer een minikraan, minishovel of hoogwerker huren. Onderscheidend zijn de uitstekende service en scherpe huurtarieven. Op het gebied van hoogwerkers is er de keuze uit schaarhoogwerkers en aanhangerhoogwerkers. Daarnaast zijn er verschillende soorten minikranen, ook wel minigravers genoemd. Tot slot kunt u een Sherpa minishovel huren bij Westerhof Sebaldeburen. Verhuur is mogelijk in heel Noord-Nederland. Binnen een straal van 50 kilometer vanaf de thuisbasis Sebaldeburen worden er geen haal- en brengkosten gerekend. Daarnaast is er de optie om personeel te huren, bijvoorbeeld als u zelf geen kennis heeft van de besturing. Uiteraard worden de machines met een volle tank geleverd. De hoogwerkers worden aangedreven door accu's, waardoor er geen overlast van uitlaatgassen ontstaat. Een hoogwerker huren voor gebruik in gebouwen is dus ook mogelijk. Bekijk de website voor informatie en schroom niet om contact op te nemen. U kunt natuurlijk ook direct een minishovel, hoogwerker of minikraan huren!

 2. DE BRUYCKER

  België

  De Bruycker nv is in België exclusieve invoerder en verdeler van toonaangevende en voor- uitstrevende merken. Van de kleinste trilstamper tot de grootste graafmachine, De Bruycker nv heeft het allemaal in haar gamma. Onze producten - tweedehands : - graafmachines op banden - graafmachines op rupsen - lasers - minigraafmachines - tandemtrilwalsen - trilplaten - trilwalsen (handbediend) - uitrustingsstukken en toebehoren - wielladers - zelfrijzende trilwalsen De Bruycker nv verkoopt bouwmachines. Als echter huren voor u een betere oplossing is, stellen wij u onze professionele huurservice voor (huurvloot van meer dan 150 machines, stuk voor stuk de meest recente modellen in perfecte toestand). Onze mecaniciens beheersen zowel hydraulica als elektronica en zowel machineconstructie als computerondersteunende systeemdiagnose. Er werd veel geïnvesteerd in een modern onderdelenmagazijn. Bij De Bruycker nv wacht u nooit lang op uw wisselstukken.

 3. MAPECO TURNHOUT

  België

  Het beste voor de vakman. Dát is waar MAPECO voor staat. Wij leveren kwaliteitsvol werkgerief aan vakmensen in bouw en industrie. U vindt uw keuze tussen meer dan 200 verschillende topmerken van machines, gereedschappen en werkkledij. Ook op vlak van service gaan we enkel en alleen voor het allerbeste! Wij helpen u bij uw zoektocht naar de juiste tool voor uw job. Vindt u het niet tussen de 70.000 producten die we op voorraad hebben, dan gaan we meteen voor u op zoek naar de precieze afmeting of de specifieke uitvoering die u nodig heeft. En onze service houdt niet op als u de kassa voorbij bent. U kan altijd terug bij ons terecht voor vragen, hulp, onderhoud en herstellingen – zelfs al kocht u het niet bij ons aan – wij trachten u steeds verder te helpen! MAPECO is de laatste jaren uitgegroeid tot één van de grootste gereedschappenwinkels in België. Maar wij blijven als familiale KMO dicht bij de klant staan. En wij kennen niet enkel onze klanten goed, wij trachten ook op de hoogte te blijven van de nieuwste producten en de technische ontwikkelingen op de markt. Een team van meer dan 50 werknemers staat dan ook voor u klaar om u te helpen met gespecialiseerd advies.

 4. BOUWCENTER FRANS VLAEMINCK

  België

  Onze klanten zijn voornamelijk mensen die verbouwen, renoveren of hun nieuwbouw aan het inrichten zijn. Die klanten kunnen in onze ruime toonzalen hun materialen komen kiezen voor hun renovatie of nieuwbouw. Indien deze potentiële klanten graag alles zelf inrichten of plaatsen kunnen ze hun bestelling direct meenemen uit onze grote diverse voorraad. Voor grotere producten of grote hoeveelheden kunnen wij ook aan huis leveren met onze vrachtwagen. Indien de klanten geen tijd of kennis hebben om zelf te plaatsen kunnen wij onze plaatsingdienst aanbieden volledig onder eigen beheer. Onze logistieke medewerker zal voor U alles plannen en alle afpraken vastleggen met de plaatsers en leveringsdienst zodat alles vlot verloopt.

 5. REISMA TRADING

  Nederland

  Reisma Trading is een jonge gedreven onderneming; gevestigd in Arnhem en gespecialiseerd in het kopen en verkopen van gebruikte bouwmachines en accessoires - ongeacht het merk! Het streven van Reisma Trading is altijd geweest om de beste service en goed advies te bieden waar het de verkoop van (bouw)machines betreft. Jarenlange kennis van de industrie heeft geleid tot de verschillende soorten machines die door ons worden verkocht. De gekozen apparatuur moet altijd overeenkomen met de huidige behoeften en prestaties. We hebben geschoolde technici in dienst met kennis van machines, zodat u er zeker van kunt zijn dat u bij Reisma Trading altijd een betrouwbare machine vindt. Reisma Trading levert!

 1. SIS NORD-KRAN E. K.

  Duitsland

  Onze firma biedt een grote keuze aan diverse gebruikte bouwtechnische producten tegen aantrekkelijke prijzen aan. Onze taak is het om met ons aanbod aan diverse bouwtechnische middelen meet te werken aan de ontwikkeling van de infrastructuur van de betreffende regio. Onze producten: Bouwkranen, bouwmachines, gebruikte bouwmachines, heiapparatuur voor palen, compressors, telescoopkranen, onderdelen voor graafmachines, gebruikte kranen, gebruikte aardboormachines, onderdelen voor bouwmachines

 2. MALITO COSTRUZIONI SRL SEMPLIFICATA

  Italië

  Het bedrijf MALITO COSTRUZIONI SRL SEMPLIFICATA, tegenwoordig geconsolideerd door een nationale bouwgroep, is werkzaam en omvat de activiteit van de bouw van volledige woningbouw of niet, uitgevoerd in zijn naam of voor de rekening van derden, en kan deze eveneens doorverkopen.

 3. IRONPLANET

  Ierland

  .

 4. KERELS VAN STEEN

  Nederland

  Handmade raamdorpels en venstebanken

 5. LLC TPC INNTECHGROUP

  Rusland

 6. SAWINMAK PVC MACHINES

  Turkije

 7. DESOI GMBH

  Duitsland

 8. PET HANDELS GMBH

  Oostenrijk

 9. SHANGHAI WHITELAI MACHINERY CO.,LTD

  China

 10. GOCMAKSAN MAKINA A.S

  Turkije

 1. SYNERGY

  Turkije

 2. LAUSØ SERVICE APS

  Denemarken

 3. TERMA

  Polen

 4. UAB PROLAIN

  Litouwen

 5. 2M YAPI MARKET

  Turkije

 6. INTECKER SP. Z O. O.

  Polen

 7. ZIM MÜHENDISLIK CONCRETE MACHINES

  Turkije

 8. OFFICINE CARLINO FERNANDO

  Italië

 9. TECMOR SRL

  Italië

 10. SYSHTOS EUROPE S.L.

  Spanje

Filters

Resultaten voor

Bouw - machines en materiaal - Import export

Aantal resultaten

7.595 bedrijven