• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • bouw - machines en materiaal

Resultaten voor

Bouw - machines en materiaal - Import export

 1. UGUR MAKINA CRUSHING & SCREENING

  Turkije

  Verified by europages badge

  Uğur Makina is een toonaangevend bedrijf dat naast het eigen land 40 andere landen bedient op het gebied van mijnbouw-, wegenbouw- en bouwmachines. Sinds onze oprichting richten we ons op de fabricage van hoogwaardige steenbreek-, zeef- en wasmachines. Onze missie is het bieden van innovatieve oplossingen die het creëren van duurzame ruimten ondersteunen. Onder het gerenommeerde merk Uğurmak® zijn we gespecialiseerd in de productie van een grote verscheidenheid aan machines voor de breek- en zeefsector. Onze uitgebreide productlijn bestaat uit: • Brekers: kaakbrekers, slagbrekers, verticale slagbrekers, secundaire brekers en tertiaire brekers. • Zeven: horizontale schudzeven, circulair bewegende zeven en steenzeven • Toevoerinrichtingen: schudtoevoerinrichtingen, tunneltoevoerinrichtingen, lichte bandtoevoerinrichtingen, transporteurtoevoerinrichtingen en zware bandtoevoerinrichtingen • Wassen: ontwateringszeef, schroefseparator • Transportbanden: riemtransportband en radiale transportband • Mobiele breek-zeefinstallatie • Mechanische stabilisatie-installaties Onze machines en installaties zijn met de uiterste zorg en nauwgezetheid ontworpen voor optimale prestaties en een lange levensduur. We stellen alles in het werk voor een uitmuntende dienstverlening tijdens het gehele klanttraject. Ons toegewijde team waarborgt een soepele inzet van onze machines: van presales tot aftersales en reserveonderdelen. Neem contact met ons op voor meer informatie!

 2. ORTAKLAR HIDROLIK MAKINA SAN. TIC. A.Ş.

  Turkije

  Verified by europages badge

  ORTAKLAR HYDRAULIC werd opgericht in 1975 en is een toonaangevende fabrikant van hydraulische cilinders en apparatuur voor betonpompen in Turkije. Ons productassortiment evolueert mee met de technologie en de vraag van klanten en omvat nu cilinders voor het leveren van beton, hydraulische cilinders en apparatuur voor het pompen van beton. Sinds het begin van de jaren 2000 hebben we ons met succes uitgebreid naar zowel de binnenlandse als de internationale markten en zijn we erkend als het voorkeursmerk voor pompfabrikanten in de VS, India, Rusland en Australië. Onze diverse activiteitengebieden zijn geschikt voor verschillende bedrijfstakken: •Mobiele bouwmachines, •onderdelen voor betonpompen, •landbouwmachines, •auto-industrie, •industriële voertuigen, •scheepsindustrie en voedingsindustrie.Onze productiemogelijkheden omvatten standaard en klantspecifieke hydraulische cilinders, met binnendiameters van ⌀ 40 tot 400 mm en slagen tot 4000 mm. Ondersteund door flexibele productiemethoden waarbij gebruik wordt gemaakt van CNC-machines, diepboren, honen, rondslijpen, schiften en rollenpolijsten, automatische lasmachines en een uitgebreid verchroomsysteem, bieden we een breed scala aan onderdelen en toepassingen. Onze geavanceerde faciliteit is gevestigd in KOCAELI en wordt bemand door vakkundig personeel en moderne machines, waarbij efficiëntie en topkwaliteit voorop staan. Het is onze visie om de leiding te nemen in de productie van hydraulische cilinders in Turkije, gedreven door klanttevredenheid, productuitmuntendheid en sociale verantwoordelijkheid. Neem contact met ons op voor meer informatie!

 3. TERMOEXPRESS TRADING SRL

  Roemenië

  Verified by europages badge

  TermoExpress is een fabrikant gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige deuren, vensters en zonweringen gemaakt van aluminium, PVC, hout of gemengd schrijnwerk. Wij leggen ons toe op vakmanschap, innovatie en klanttevredenheid en bieden een uitgebreid assortiment van stijlvolle en duurzame oplossingen die de esthetiek en de functionaliteit van woningen, commerciële en industriële ruimtes verbeteren. Bij TermoExpress, begrijpen we het belang van degelijk vervaardigde deuren, vensters en zonweringen bij het opnieuw inrichten van ruimtes en het creëren van aangename omgevingen. Onze bekwame vakmensen en de ultramoderne productie-installaties maken het ons mogelijk producten te leveren die aan de hoogste normen van kwaliteit, precisie en duurzaamheid voldoen. Of u nu zoekt naar strakke en moderne ontwerpen of een traditionele en tijdloze uitstraling, onze uitgebreid productportfolio biedt een grote verscheidenheid aan bouwstijlen aangepast aan de wensen van de klant. Wij bieden een uitgebreide selectie deuren, inclusief buitendeuren, patiodeuren, schuifdeuren en vouwdeuren. Onze venstercollectie omvat diverse types zoals openslaande ramen, kantelramen, schuifpuien en vensters met markiezen. Daarnaast bieden wij zonweringen zoals luiken, rolluiken en zonneschermen, ontworpen om het natuurlijke daglicht, privacy en warmte-isolatie te beheren. Wij bieden tevens gemengde schrijnwerkopties, waarbij verschillende materialen gecombineerd worden om oplossingen op maat te ontwerpen die aan specifieke vereisten voldoen. Ontdek vandaag nog wat TermoExpress voor verschil kan maken.

 4. ZEYTAS CELIK MAKINA SAN. VE TIC. A.S.

  Turkije

  Verified by europages badge

  Zeytaş Steel Machinery onderscheidt zich met projectgebaseerde activiteiten en levert sinds 2016 consequent Zeytaş-kwaliteit aan klanten in wereldwijde markten zoals Duitsland, Frankrijk, Noord-Irak, Ethiopië en de Egeïsche regio. Onze ultramoderne fabriek, met een maandelijkse productiecapaciteit van 12.000 m2 gesloten ruimte, wordt bemand door een team van gekwalificeerde ingenieurs en bekwame productie- en assemblageteams. Onze kernexpertise ligt in de productie van stalen hallen, magazijnen, hangars, parkeergarages, opslagfaciliteiten en soortgelijke constructies. Ontdek onze diverse projectgebaseerde services, op maat gemaakt om te voldoen aan unieke vereisten op het gebied van hallenbouw: •Staalconstructie •Staalconstructie Fabriek •Staalconstructie platform •Staalconstructie machineplatform •Staalconstructie fabrikant •Staalconstructiegebouwen •Staalconstructie hal •Staalconstructie kraan •Staalconstructie fabrieksgebouw catering, voor een brede klantenkring, waaronder leiders in kabelproductie, bio-energiecentrales, scheepswerven, machines en textiel, onze aanpak is aangepast aan de verschillende behoeften van elk project, zowel nationaal als internationaal.Zeytaş Steel Machinery wordt aangedreven door geavanceerde technologie en een onwrikbare toewijding aan hoge kwaliteitsnormen. Het is een veelgevraagd merk in de industrie en levert consequent uitzonderlijke waarde op projectbasis. Neem voor meer informatie vandaag nog contact met ons op!

 5. MRM CONCRETE BATCHING PLANTS

  Turkije

  Verified by europages badge

  MRM Concrete Batching Plants werd opgericht in 2014 en is een toonaangevende fabrikant in Turkije, gespecialiseerd in compacte, mobiele en stationaire betoncentrales. Met een geïntegreerd ontwerp- en productieproces hebben we met succes talloze betoncentrales geïnstalleerd en in gebruik genomen in verschillende landen over de hele wereld en bieden we een betrouwbare dienst na verkoop. Ons wereldwijde bereik strekt zich uit over 4 continenten en onze mobiele en stationaire betoncentrales worden geëxporteerd naar tientallen verschillende landen. In onze ultramoderne fabrieken in Ankara Başkent Organized Industrial Zone bereiken we een opmerkelijke productiecapaciteit van 60 batchinginstallaties per jaar op een gesloten oppervlakte van 12, 000 m². Ons deskundige personeel, uitgerust met geavanceerde technologie en machines, heeft snel naamsbekendheid verworven door compromisloze kwaliteit en uitzonderlijke service te leveren. Ons assortiment: •Stationaire betoncentrales •Mobiele betoncentrales •Site Type Power Plants •Compacte betoncentrales •Cement silo's en silo-uitrusting •Betonmixers Bij MRM Betoncentrales dekken onze stortklare betoncentrales een uitgebreid gamma van processen af, van productie van topkwaliteit tot naadloze installatie, evenals een uitgebreide dienst-na-verkoop opleiding en levering van reserveonderdelen. We zijn toegewijd aan klanttevredenheid en streven ernaar om superieure producten en diensten te leveren tijdens elke stap. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. AMOTARGET TECHNOLOGY INDUSTRY & TRADE LTD. CO.

  Turkije

  Verified by europages badge

  Amotarget, opgericht in 2018, is de exclusieve geautoriseerde distributeur van Baltrotors, gespecialiseerd in hoogwaardige rotators voor bosbouw en intern transport. Onze exclusieve samenwerking met Baltrotors weerspiegelt onze toewijding aan het leveren van toonaangevende oplossingen. In samenwerking met wereldmerken zoals Caterpillar, Komatsu, JCB, Volvo, CASE, Atlas Copco, Ammann en meer, biedt Amotarget een gevarieerd assortiment bouwmachines, reserveonderdelen voor commerciële voertuigen, reserveonderdelen voor mijnbouwvoertuigen, heavy-duty machinesIndustriële producten. Ons productassortiment bevat de nieuwste en meest betrouwbare bouwmachines en reserveonderdelen van topmerken. Amotarget garandeert hoge kwaliteits- en betrouwbaarheidsnormen, ondersteund door het professionele advies van ons deskundige team dat is afgestemd op uw specifieke behoeften. Omdat we geloven in de beste waarde voor uw investering, biedt Amotarget concurrerende prijzen voor producten van hoge kwaliteit. Sinds 2018 hebben ons aanpassingsvermogen en uitgebreide assortiment ons tot een veelzijdige keuze gemaakt, waarmee we diverse klanten bedienen, van de auto-industrie tot de bouwsector. Dankzij de samenwerking met toonaangevende merken als Caterpillar, Komatsu, JCB en Volvo, CASE, Atlas Copco en Ammann kunnen we opties bieden die synoniem staan voor kwaliteit en innovatie. Amotarget zet zich in voor voortdurende innovatie en werkt het aanbod bij met de nieuwste ontwikkelingen voor toegang tot geavanceerde apparatuur en technologie. Kies Amotarget voor betrouwbare, deskundige oplossingen in bouw- en industriële apparatuur. Neem contact met ons op!

 2. CONTIMETA

  Nederland

  Verified by europages badge

  Contimeta is sinds 1932 als familiebedrijf actief in de transportverpakkingen, hechttechnniek en compressoren. In de Benelux, Duitsland en Zweden werken ruim 100 medewerkers. Doordat Contimeta een breed assortiment aan buitenlandse machineproducenten vertegenwoordigt, is zij in staat om een passende oplossing te vinden bij transportverpakkingsvraagstukken rond foliewikkelen, omsnoeren, krimpverpakken, dozensluiten en Flowpack. Bij vraagstukken rond de hechttechniek werkt Contimeta op een vergelijkbare manier. Contimeta is een systeemleverancier. Dat wil zeggen dat de geboden oplossing vaak de levering betreft van zowel machine, verbruiksmaterialen als service. De relatie tussen Contimeta en haar klanten is dan ook in de regel zeer langdurig. Om de klant optimaal te kunnen bedienen heeft Contimeta de beschikking over een grote voorraad machines en verbruiksmaterialen . Deze worden vanuit een centraal magazijn uitgeleverd. De uitgebreide servicedienst bestaat uit circa 25 ervaren medewerkers. De buitendienst monteurs vertrekken vanuit hun huis direct naar de klant om korte aanrijtijden te bewerkstelligen. Sinds 2004 is de vraag naar de diensten van Contimeta sterk toegenomen. De omvang van de onderneming is in die periode navenant gegroeid. De verwachting is dat de groei zich in de komende jaren zal voortzetten.

 3. SC ELECTRONICS SERVICE SYSTEM SRL

  Roemenië

  Verified by europages badge

  ESS is een familiebedrijf met meer dan 20 jaar ervaring in het ontwerpen en uitvoeren van elektrische installaties en oplossingen voor industriële automatisering. Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van complete elektrische diensten voor diverse sectoren, inclusief woningbouw, winkels, industriële installaties en onderhoud. Wij bieden een uitgebreide reeks elektrische diensten, zoals: -Ontwerp van schakelborden. -Inkoop van uitrustingen. -Montage van schakelborden en bedrading. -Ontwerp van elektrische schema's. -Software ontwikkeling (PLC, HMI). -Testen en inbedrijfstelling. -Machine installatie en bediening. Bij ESS zetten wij ons in om hoogwaardige diensten te bieden die altijd een stapje verder gaan om de verwachtingen van de klant te overtreffen. Wij sporen u aan uw ideeën te delen daar wij gespecialiseerd zijn in het leveren van professionele oplossingen op maat.

 4. EF FACTORY FRANCE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf EF FACTORY FRANCE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bouw - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren apparatuur voor bouwterreinen, metalen bouwsteigers, voetstukken voor steigers, handbediende hangsteigers, bouwsteigers, en verhuur steigers. Het is gevestigd in Le Breuil-En-Auge, Frankrijk.

 5. INTECSO

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf INTECSO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bouw - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren maal- en scheurmachines. Het is gevestigd in Castelnaudary, Frankrijk.

 1. PMP CLIMABLOC

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PMP CLIMABLOC, is een Groothandelaar, en actief in de sector Bouw - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Constructiemateriaal, Bouwmateriaal, Betonwerken, Constructiemateriaal, Bouwmateriaal, en Betonwerken. Het is gevestigd in Château Arnoux Saint Auban, Frankrijk.

 2. APD MAQMASTER

  Spanje

  Verified by europages badge

  Het bedrijf APD MAQMASTER, is een Distributeur, en actief in de sector Machines voor de vervaardiging van Deuren en Ramen van PVC en van Aluminium. Het is tevens aanwezig in de sectoren Precisiemechanica, Bouw - machines en materiaal, Precisiemechanica, en Bouw - machines en materiaal. Het is gevestigd in Santiago De Compostela, Spanje.

 1. PROGRES MACHINERY S.C.

  Polen

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PROGRES MACHINERY S.C., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bouw - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bandtransport - installaties, hoog en laag, Transmissiesystemen en onderdelen - mechanisch, Mechanica, algemeen - machinebouw, maakloon, constructie van machines en uitrustingen, Bandtransport - installaties, hoog en laag, kettingtransporteurs, Transmissiesystemen en onderdelen - mechanisch, Mechanica, algemeen - machinebouw, maakloon, en transporttapijten met metalen barriere en rubber. Het is gevestigd in Pieczkowo, Polen.

 2. RUPF INDUSTRIES GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf RUPF INDUSTRIES GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bouw - machines en materiaal. Het is gevestigd in Grevenbroich, Duitsland.

 3. VERVAEKE BV

  België

 4. WERKPLAATSTECHNIEK

  Nederland

  Aannemers, bouwbedrijven, zzp-ers, houtbouwers, installatie-bedrijven iedereen zoekt een professionele toeleverancier voor bevestigingsmiddelen en machines. Bij Koster Werkplaatstechniek bent u aan het juiste adres en ontvangt u het beste technische advies en ondersteuning. Voor Nederland zijn wij onderandere importeur voor: Mafell, Lamello, Fein, Lignatool, Metabo, Milwaukee, BTI, Kitpro, Pitzl, RUWI. Stuk voor stuk topmerken gericht op de hoogst haalbare kwaliteit en productiviteit. Werkplaatstechniek beschikt over een eigen technische dienst. Onze goed opgeleide monteurs zorgen voor een snelle en professionele afhandeling van u reparatie.

 5. STEIGER & LADERSPECIALIST

  Nederland

  STEIGER & LADDERSPECIALIST: “VEILIG WERKEN BEGINT HIER”Voor alle projecten op hoogte bent u bij de Steiger & Ladderspecialist aan het juiste adres.✅ Levering uit voorraad ✅ Verhuur en verkoop ✅ NEN-gecertificeerd.Bij Steiger & Ladderspecialist kunt u terecht voor rol- en kamersteigers, ladders, trappen, hoogwerkers en valbeveiliging. Wij helpen u om projecten op alle hoogten te realiseren in een veilige en ergonomische werksituatie. Wij leveren uitsluitend Klimmaterieel van hoogwaardige kwaliteit mét de bijbehorende veiligheids- en garantiecertificaten.VEILIG OP HOOGTE WERKENDoor de inzet van professioneel en gecertificeerd klimmateriaal, maakt u het voor uzelf of uw medewerkers mogelijk om op een veilige manier op hoogte te werken. Met de juiste steigers, steigeronderdelen en ladders maakt u uw project niet alleen veiliger maar ook makkelijker. Denk aan het in elkaar zetten van uw steiger of ladder en het gewicht van de onderdelen dat ook meespeelt in een stukje gemak.In onze shop vindt u o.a.: steigersladdersvalbeveiligingtrappenhoogwerkersonderdelenKWALITEIT GEGARANDEERDWij leveren uitsluitend Klimmaterieel van hoogwaardige kwaliteit. Dit betekent in de praktijk dat wij alleen steigers, ladders en ander Klimmaterieel verhuren en verkopen als die voldoet aan de geldende Europese eisen en normen. Bekijk hier alle (NEN-)normen waar onze producten aan voldoen.Daarbij letten we ook goed op de bruikbaarheid en toepassing van het Klimmaterieel binnen uw project. Wij adviseren u gr

 6. DE BRUYCKER

  België

  De Bruycker nv is in België exclusieve invoerder en verdeler van toonaangevende en voor- uitstrevende merken. Van de kleinste trilstamper tot de grootste graafmachine, De Bruycker nv heeft het allemaal in haar gamma. Onze producten - tweedehands : - graafmachines op banden - graafmachines op rupsen - lasers - minigraafmachines - tandemtrilwalsen - trilplaten - trilwalsen (handbediend) - uitrustingsstukken en toebehoren - wielladers - zelfrijzende trilwalsen De Bruycker nv verkoopt bouwmachines. Als echter huren voor u een betere oplossing is, stellen wij u onze professionele huurservice voor (huurvloot van meer dan 150 machines, stuk voor stuk de meest recente modellen in perfecte toestand). Onze mecaniciens beheersen zowel hydraulica als elektronica en zowel machineconstructie als computerondersteunende systeemdiagnose. Er werd veel geïnvesteerd in een modern onderdelenmagazijn. Bij De Bruycker nv wacht u nooit lang op uw wisselstukken.

 7. MAPECO TURNHOUT

  België

  Het beste voor de vakman. Dát is waar MAPECO voor staat. Wij leveren kwaliteitsvol werkgerief aan vakmensen in bouw en industrie. U vindt uw keuze tussen meer dan 200 verschillende topmerken van machines, gereedschappen en werkkledij. Ook op vlak van service gaan we enkel en alleen voor het allerbeste! Wij helpen u bij uw zoektocht naar de juiste tool voor uw job. Vindt u het niet tussen de 70.000 producten die we op voorraad hebben, dan gaan we meteen voor u op zoek naar de precieze afmeting of de specifieke uitvoering die u nodig heeft. En onze service houdt niet op als u de kassa voorbij bent. U kan altijd terug bij ons terecht voor vragen, hulp, onderhoud en herstellingen – zelfs al kocht u het niet bij ons aan – wij trachten u steeds verder te helpen! MAPECO is de laatste jaren uitgegroeid tot één van de grootste gereedschappenwinkels in België. Maar wij blijven als familiale KMO dicht bij de klant staan. En wij kennen niet enkel onze klanten goed, wij trachten ook op de hoogte te blijven van de nieuwste producten en de technische ontwikkelingen op de markt. Een team van meer dan 50 werknemers staat dan ook voor u klaar om u te helpen met gespecialiseerd advies.

 8. BOUWCENTER FRANS VLAEMINCK

  België

  Onze klanten zijn voornamelijk mensen die verbouwen, renoveren of hun nieuwbouw aan het inrichten zijn. Die klanten kunnen in onze ruime toonzalen hun materialen komen kiezen voor hun renovatie of nieuwbouw. Indien deze potentiële klanten graag alles zelf inrichten of plaatsen kunnen ze hun bestelling direct meenemen uit onze grote diverse voorraad. Voor grotere producten of grote hoeveelheden kunnen wij ook aan huis leveren met onze vrachtwagen. Indien de klanten geen tijd of kennis hebben om zelf te plaatsen kunnen wij onze plaatsingdienst aanbieden volledig onder eigen beheer. Onze logistieke medewerker zal voor U alles plannen en alle afpraken vastleggen met de plaatsers en leveringsdienst zodat alles vlot verloopt.

 1. REISMA TRADING

  Nederland

  Reisma Trading is een jonge gedreven onderneming; gevestigd in Arnhem en gespecialiseerd in het kopen en verkopen van gebruikte bouwmachines en accessoires - ongeacht het merk! Het streven van Reisma Trading is altijd geweest om de beste service en goed advies te bieden waar het de verkoop van (bouw)machines betreft. Jarenlange kennis van de industrie heeft geleid tot de verschillende soorten machines die door ons worden verkocht. De gekozen apparatuur moet altijd overeenkomen met de huidige behoeften en prestaties. We hebben geschoolde technici in dienst met kennis van machines, zodat u er zeker van kunt zijn dat u bij Reisma Trading altijd een betrouwbare machine vindt. Reisma Trading levert!

 2. SIS NORD-KRAN E. K.

  Duitsland

  Onze firma biedt een grote keuze aan diverse gebruikte bouwtechnische producten tegen aantrekkelijke prijzen aan. Onze taak is het om met ons aanbod aan diverse bouwtechnische middelen meet te werken aan de ontwikkeling van de infrastructuur van de betreffende regio. Onze producten: Bouwkranen, bouwmachines, gebruikte bouwmachines, heiapparatuur voor palen, compressors, telescoopkranen, onderdelen voor graafmachines, gebruikte kranen, gebruikte aardboormachines, onderdelen voor bouwmachines

 3. MALITO COSTRUZIONI SRL SEMPLIFICATA

  Italië

  Het bedrijf MALITO COSTRUZIONI SRL SEMPLIFICATA, tegenwoordig geconsolideerd door een nationale bouwgroep, is werkzaam en omvat de activiteit van de bouw van volledige woningbouw of niet, uitgevoerd in zijn naam of voor de rekening van derden, en kan deze eveneens doorverkopen.

 4. IRONPLANET

  Ierland

  .

 5. KERELS VAN STEEN

  Nederland

  Handmade raamdorpels en venstebanken

 6. PET HANDELS GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf PET HANDELS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bouw - machines en materiaal. Het is gevestigd in Eberstalzell, Oostenrijk.

 7. SAWINMAK PVC MACHINES

  Turkije

  Het bedrijf SAWINMAK PVC MACHINES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bouw - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ramen - aluminium, Machines voor de vervaardiging van Deuren en Ramen van PVC en van Aluminium, Ramen - aluminium, accessoires voor pvc deur- en vensterframes, machines voor de bewerking van aluminium, en Machines voor de vervaardiging van Deuren en Ramen van PVC en van Aluminium. Het is gevestigd in Bursa, Turkije.

 8. DESOI GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf DESOI GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bouw - machines en materiaal. Het is gevestigd in Kalbach/ Rhön, Duitsland.

 9. GOCMAKSAN MAKINA A.S

  Turkije

  Het bedrijf GOCMAKSAN MAKINA A.S, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bouw - machines en materiaal. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 10. LAUSØ SERVICE APS

  Denemarken

  Het bedrijf LAUSØ SERVICE APS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bouw - machines en materiaal. Het is gevestigd in Vojens, Denemarken.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Bouw - machines en materiaal - Import export

Aantal resultaten

7.150 Bedrijven