• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • branders - industrieel

Resultaten voor

Branders - industrieel - Import export

 1. ERATEC

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Eratec is gespecialiseerd in het ontwerp, de productie en de verkoop van gasbranders met metaalvezels. Onze branders worden gebruikt binnen diverse sectoren zoals warmtebehandelingen, metaalbewerkingen, lakken, de voedingsmiddelenindustrie en tal van overige. Onze branders zijn voorzien van een vuurvaste kop met een straaloppervlak van gebreide metalen Bekinit® vezels en een systeem voor een lucht/gas voormengsel met elektronische bediening. Ze maken het mogelijk klassieke blauwe vlammen te produceren of te werken met infrarood gassen voor directe thermische infrarood bewerkingen. Bij Eratec werken wij nauw samen met onze klanten om hun specifieke behoeften te doorgronden en de beste technische oplossingen voor hun industriële gebruik te bieden. Ons team biedt volledige bijstand, van de analyse van de behoeften tot de inbedrijfstelling van de gekozen oplossing, zodat we op efficiënte wijze kunnen voldoen aan de behoeften van elke klant. Wij zijn er trots op maatoplossingen te bieden voor thermische behandelingen, metaalbewerkingen, lakprocessen en de levensmiddelensector. Wij kunnen tevens branders op maat produceren om aan de specifieke aanvragen van onze klanten te voldoen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze producten en diensten.

 2. ISSENDORFF THERMOPROZESSTECHNIK E.K.

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ISSENDORFF THERMOPROZESSTECHNIK E.K., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Branders - industrieel. Het is gevestigd in Baiersdorf, Duitsland.

 3. TEUCHER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TEUCHER GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Branders - industrieel. Het is gevestigd in Mildenau, Duitsland.

 4. BORRMANN BRENNER BERLIN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BORRMANN BRENNER BERLIN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Branders - industrieel. Het is gevestigd in Baruth, Duitsland.

 5. SCHNIEWINDT GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SCHNIEWINDT GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Weerstanden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Branders - industrieel, verwarmingspatronen, Branders - industrieel, stroomverwarming, stoomproducent, en remweerstanden. Het is gevestigd in Neuenrade, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ZOPPAS INDUSTRIES SWITZERLAND AG

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ZOPPAS INDUSTRIES SWITZERLAND AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Branders - industrieel. Het is gevestigd in Pfungen, Zwitserland.

 2. MEFKON GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MEFKON GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Branders - industrieel. Het is gevestigd in Willroth, Duitsland.

 3. ETABLISSEMENTS L.LAIR

  Frankrijk

  L.LAIR, 1ste Franse fabrikant van branders voor luchtkanalen, is gespecialiseerd in industriële gasbranders, de regeling en gasbeveiliging, vlambeheer, installaties voor luchtverwarming. Van de automobielsector tot de luchtvaart, van de voedingsmiddelenindustrie tot de afvalbehandeling, L.LAIR beantwoordt aan alle industriële behoeften en maakt gebruik van het verwarmen van lucht met behulp van gas in Frankrijk en daarbuiten: van het ontwerp tot de ontwikkeling tot aan de reparatieservice, cursussen en losse onderdelen. De verschillende producten van L.LAIR strekken zich uit tot de industriële sectoren van luchtzuivering, uitgloeien, droogkamers, ovens, baden, vuilverbrandingsovens, gematigde ventilatie, thermische of luchtbehandelingen, drogers voor levensmiddelen voor granen, bladeren, vruchten, poeders, zand, glas, enz. L.LAIR, een gecertificeerde partner van SIEMENS SOLUTION PARTNER, is in staat optimale oplossingen te ontwikkelen voor industriële verbrandingstoepassingen.

 4. IBT - INDUSTRIELE BRANDER TECHNIEKEN

  België

  Voorstelling IBT is ontstaan vanuit een behoefte in de industrie. De snelle evolutie in de verbrandingstechnieken, de introductie van elektronica en informatica in industriële stookplaatsen en de strenge emissienormen in België (Vlarem) en Europa, hebben de vraag doen ontstaan naar specialisten voor de studie, het ontwerp en de realisatie van industriële branderinstallaties. De branderinstallatie omvat veel meer dan de brander zelf. Bij het ontwerp hoort eveneens de elektrische schakelkast met de brandersturing en beveiliging, de gasstraat met zijn automatische afsluiters, de pompgroepen voor de stookolie, de ventilator voor de verbrandingslucht, enz. Door de professionele samenwerking van ons studiebureel en een team van ervaren monteurs, elektriekers, lassers en technici is IBT dé specialist geworden in de sector van industriële branders en brandersturingen.

 5. BLONDEAU INDUSTRIAL HEATING

  België

  Blondeau Industrial Heating levert complete branders en brandersystemen voor alle procesdoeleinden met een perfecte verhouding tussen rationeel energiegebruik enerzijds, maximaal rendement met minimale milieu belasting anderzijds : luchtverhittingsbranders, ovenbranders en diversen. Verwarming van industriële en tertiaire ruimtes kan op verschillende manieren gebeuren, in functie van de constructie van het gebouw (hoogte, isolatie, ventilatie ...), de bezetting, de activiteit : STRALING (in U, in lijn, in netwerk...) of CONVECTIE ( (luchtverhitters of W.L. generatoren). Naast het opstellen van gedetailleerde studies, bijstand bij het opstellen van lastenboeken en verkoop van onze producten, verzorgen wij tevens een volledige dienst na verkoop omvattende onderhoud, depannage, aanpassing van installaties : gasstraten beantwoordend aan de laatste CE normen, schakelkasten en allerhande onderdelen t.b.v. branders of verwarmingsinstallaties conform de laatste Europese CE normen.

 1. KVT

  België

  KVT realiseert een breed gamma aan activiteiten als installateur HVAC in ventilatie, verwarming en koeling, gaande van engineering en calculatie tot projectorganisatie, uitvoering, installatie, inregeling, inbedrijfstelling, nazorg en onderhoud. Zo zijn we ondermeer als installateur actief in volgende vakgebieden: Verwarming, airco, koeling, ventilatie, klimatisatie, elektro, regeling, warmteterugwinning, luchtzuivering, akoestiek.

 2. BELTHERM

  België

  Beltherm, toonaangevend in Belgïe, geeft advies en verzorgt samen met uw installateur het hele installatieproces van a tot z. Bovendien staan ze garan voor een vlotte samenwerking met ingenieurs, architecten en de bouwheer.

 1. A. DE JONG GROEP

  Nederland

  De A. de Jong Groep is een familiebedrijf met ruim 135 jaar ervaring op het gebied van energie- en milieutechnologie. De A. de Jong Groep heeft tal van producten en diensten voor u. In lijn met de hoofdactiviteiten van onze zes werkmaatschappijen bieden wij u een passende oplossing en werkwijze. Te verdelen over twee productgroepen: industriële brandersystemen en klimaatinstallaties.

 2. EKOTERMAS

  Litouwen

  We zijn fabrikanten van pellet-, graankorrel- en industriële branders. We zijn niet alleen leader in Litouwen, maar eveneens in de Baltische staten, die hun zelf ontbrandbare branders produceerde die met succes gebruikt werden voor het branden van talrijke graansoorten en zelfs stropellets door ze met houten pellets te mengen.Deze technologische oplossingen worden al bij talrijke boeren gebruikt.

 3. E&M COMBUSTIÓN

  Spanje

  Het bedrijf E&M COMBUSTIÓN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Branders - industrieel. Het is gevestigd in Artea-Arantzazu, Spanje.

 4. ELCO GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ELCO GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Branders - industrieel. Het is gevestigd in Hechingen, Duitsland.

 5. SAIT SRL

  Italië

  Het bedrijf SAIT SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Branders - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren stoomgeneratoren voor industrieel gebruik, branders voor industrieel gebruik, en constructie van elektrische schakelkasten. Het is gevestigd in Chiuduno, Italië.

 6. FRICAVAL89

  Spanje

  Het bedrijf FRICAVAL89, is een Dienstverlener, en actief in de sector Verwarming, klimaatregeling - uitvoering. Het is tevens aanwezig in de sectoren Branders - industrieel, industriële verwarming, industriële ventilatie, Branders - industrieel, en peristaltische pompen. Het is gevestigd in Valencia, Spanje.

 7. PROMEOS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf PROMEOS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Branders - industrieel. Het is gevestigd in Nürnberg, Duitsland.

 8. M.A. SERVIZI TERMICI S.N.C. DI MONTECCHIARI & ISIDORI

  Italië

  Het bedrijf M.A. SERVIZI TERMICI S.N.C. DI MONTECCHIARI & ISIDORI, en actief in de sector Branders - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren hulpverlening airconditioners, verwarmingsketel, verwarmingsinstallaties, en waterketels op gas. Het is gevestigd in Montecassiano, Italië.

 1. BALTUR DEUTSCHLAND

  Duitsland

  Het bedrijf BALTUR DEUTSCHLAND, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Branders - industrieel. Het is gevestigd in Oederan, Duitsland.

 2. P.H.P.U. INTERLOOP GRZEGORZ KRAJEWSKI

  Polen

  Het bedrijf P.H.P.U. INTERLOOP GRZEGORZ KRAJEWSKI, is een Groothandelaar, en actief in de sector Branders - industrieel. Het is gevestigd in Warszawa, Polen.

 3. TERMOEL

  Italië

  Het bedrijf TERMOEL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Branders - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Branders voor verwarmings - huishoudelijk gebruik, stookoliebranders voor industrieel gebruik, en Branders voor verwarmings - huishoudelijk gebruik. Het is gevestigd in Gemona Del Friuli, Italië.

 4. AXTER - APLICACIONES TÉRMICAS ESPECIALES

  Spanje

  Het bedrijf AXTER - APLICACIONES TÉRMICAS ESPECIALES, is een Dienstverlener, en actief in de sector Branders - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren branderinstallatie. Het is gevestigd in Barcelona, Spanje.

 5. SAFED FRANCE

  Frankrijk

  Het bedrijf SAFED FRANCE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ovens en schoorstenen - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ovens voor thermische behandeling, Branders - industrieel, Ovens voor thermische behandeling, transportbanden voor de levensmiddelenindustrie, Branders, en Branders - industrieel. Het is gevestigd in Besancon, Frankrijk.

 6. FLAMTECH - COMBUSTION INDUSTRIELLE

  Frankrijk

  Het bedrijf FLAMTECH - COMBUSTION INDUSTRIELLE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Meet- en regelapparatuur en instrumenten - druk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Branders - industrieel, Branders - industrieel, en drukschakelaren. Het is gevestigd in Le Haillan, Frankrijk.

 7. MIB GMBH & CO. KG MEISTER INDUSTRIELLE BEFEUERUNGEN

  Duitsland

  Het bedrijf MIB GMBH & CO. KG MEISTER INDUSTRIELLE BEFEUERUNGEN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Branders - industrieel. Het is gevestigd in Lüdenscheid, Duitsland.

 8. WEBBER BRENNER-TECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf WEBBER BRENNER-TECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Branders - industrieel. Het is gevestigd in Witten, Duitsland.

 9. CREDFELD LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf CREDFELD LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Branders - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren sturingssystemen. Het is gevestigd in Southampton, Verenigd Koninkrijk.

 10. ESA S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf ESA S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Branders - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren gasbranders op infrarode stralingen. Het is gevestigd in Curno, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Branders - industrieel - Import export

Aantal resultaten

571 Bedrijven