• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • krijt- industrieel

Resultaten voor

Krijt- industrieel - Import export

 1. COSMOCHROME LTD

  Griekenland

  Verified by europages badge

  De verfproducent Cosmochrome Ltd heeft meer dan vijftig jaar ervaring op het gebied van verven en is gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige verven, lakken, isolerende coatings en mortels voor sportvelden en microcement voor alle mogelijke toepassingen. Cosmochrome beschikt over een reeks internationale certificaten, legt bijzondere nadruk op ecologische producten, produceert optimale materialen met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en vervult de behoeften van de nationale en internationale markt met zijn uitgebreide assortiment aan producten. Dit loopt van professionele materialen tot decoratieve alledaagse toepassingen voor iedereen die iets wil creëren en opknappen. De onderneming kan op verzoek tevens materialen op maat produceren die aan speciale eisen moeten voldoen. ONZE PRODUCTEN: Verf op emulsiebasis, Acrylverf, Email, Isolerende producten, Grondverf voor elk type oppervlak in een uitgebreide waaier kleuren die voldoen aan de behoeften van de meest veeleisende professionals en de verwachtingen van onze klanten overschrijden.

 2. RAHMQVIST GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf RAHMQVIST GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Krijt, industrieel. Het is gevestigd in Volkertshausen, Duitsland.

 3. LOGES KALK- U. KREIDE INH. HENRIK LOGES

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LOGES KALK- U. KREIDE INH. HENRIK LOGES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Krijt, industrieel. Het is gevestigd in Söhlde, Duitsland.

 4. M&C SUPPLY

  België

  De firma M&C Supply biedt U een volledig gamma produkten aan voor markering op verschillende oppervlakken. Daartoe leveren wij uit voorraad zowel markeertubes, krijt, vilstiften, vetkrijt als sprays in diverse kleuren. Andere merken en kleuren zijn steeds op aanvraag verkrijgbaar.

 5. ARMINIUS GOEBEL GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ARMINIUS GOEBEL GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Krijt, industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kantoorartikelen - papierwaren, Textieldraad en garens, Kledingbenodigdheden, Kantoorartikelen, Kantoorartikelen - papierwaren, Textieldraad en garens, Kledingbenodigdheden, en Kantoorartikelen. Het is gevestigd in Großalmerode, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. NUOVA MATERIE PRIME MEDITERRANEE SRL

  Italië

  Het bedrijf NUOVA MATERIE PRIME MEDITERRANEE SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Krijt, industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gips en gipsproducten, drogerijen voor kalk, cement en gips, voedingszouten, Gips en gipsproducten, en kattenbakvulling. Het is gevestigd in Assemini, Italië.

 2. KALKWERK RYGOL GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf KALKWERK RYGOL GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Krijt, industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Leisteen, Kalksteen, industrieel, Zandsteen, Leisteen, Kalksteen, industrieel, en Zandsteen. Het is gevestigd in Painten, Duitsland.

 3. MÄRKER ZEMENT GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf MÄRKER ZEMENT GMBH, en actief in de sector Kalksteen, industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zandsteen, Leisteen, Krijt, industrieel, Zandsteen, Leisteen, en Krijt, industrieel. Het is gevestigd in Harburg , Duitsland.

 4. ZIMMERMANN BUESTEN

  Zwitserland

  Het bedrijf ZIMMERMANN BUESTEN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Krijt, industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Messen en bladen - industrieel, Messen en scharen - huishoudelijk en professioneel, Winkelinrichting, Textieldraad en garens, Messen en bladen - industrieel, Messen en scharen - huishoudelijk en professioneel, Winkelinrichting, en Textieldraad en garens. Het is gevestigd in Küssnacht Am Rigi, Zwitserland.

 5. EVERYTHING STONE LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf EVERYTHING STONE LTD, en actief in de sector Krijt, industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kalksteen, industrieel, Leisteen, Kalksteen, industrieel, en Leisteen. Het is gevestigd in Par, Verenigd Koninkrijk.

 1. ILAM STONE LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf ILAM STONE LTD, en actief in de sector Krijt, industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kalksteen, industrieel, Leisteen, Kalksteen, industrieel, en Leisteen. Het is gevestigd in Alfreton, Verenigd Koninkrijk.

 2. HILLHOUSE EDGE QUARRIES

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf HILLHOUSE EDGE QUARRIES, en actief in de sector Krijt, industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kalksteen, industrieel, Leisteen, Kalksteen, industrieel, en Leisteen. Het is gevestigd in Holmfirth, Verenigd Koninkrijk.

 1. CHATSWORTH STONE LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf CHATSWORTH STONE LTD, en actief in de sector Krijt, industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kalksteen, industrieel, Leisteen, Kalksteen, industrieel, en Leisteen. Het is gevestigd in Keighley, Verenigd Koninkrijk.

 2. GARRIOCK BROS

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf GARRIOCK BROS, en actief in de sector Krijt, industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kalksteen, industrieel, Leisteen, Kalksteen, industrieel, en Leisteen. Het is gevestigd in Shetland, Verenigd Koninkrijk.

 3. BRETTS AGGRIGATES

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf BRETTS AGGRIGATES, en actief in de sector Krijt, industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kalksteen, industrieel, Leisteen, Kalksteen, industrieel, en Leisteen. Het is gevestigd in Shepperton, Verenigd Koninkrijk.

 4. HAUGHMOND HILL

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf HAUGHMOND HILL, en actief in de sector Krijt, industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kalksteen, industrieel, Leisteen, Kalksteen, industrieel, en Leisteen. Het is gevestigd in Shrewsbury, Verenigd Koninkrijk.

 5. GRANITE & MARBLE (INTERNATIONAL) LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf GRANITE & MARBLE (INTERNATIONAL) LTD, en actief in de sector Krijt, industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kalksteen, industrieel, Leisteen, Kalksteen, industrieel, en Leisteen. Het is gevestigd in London, Verenigd Koninkrijk.

 6. HADDONSTONE LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf HADDONSTONE LTD, en actief in de sector Krijt, industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kalksteen, industrieel, Leisteen, Kalksteen, industrieel, en Leisteen. Het is gevestigd in Northampton, Verenigd Koninkrijk.

 7. GRANITE PLANET LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf GRANITE PLANET LTD, en actief in de sector Krijt, industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kalksteen, industrieel, Leisteen, Kalksteen, industrieel, en Leisteen. Het is gevestigd in Evesham, Verenigd Koninkrijk.

 8. LEITHS & SCOTT LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf LEITHS & SCOTT LTD, en actief in de sector Krijt, industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kalksteen, industrieel, Leisteen, Kalksteen, industrieel, en Leisteen. Het is gevestigd in Aberdeen, Verenigd Koninkrijk.

 1. MONARCH ART STONE LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf MONARCH ART STONE LTD, en actief in de sector Krijt, industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kalksteen, industrieel, Leisteen, Kalksteen, industrieel, en Leisteen. Het is gevestigd in Brighouse, Verenigd Koninkrijk.

 2. LLOYDS SPAR QUARRIES LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf LLOYDS SPAR QUARRIES LTD, en actief in de sector Krijt, industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kalksteen, industrieel, Leisteen, Kalksteen, industrieel, en Leisteen. Het is gevestigd in Mold, Verenigd Koninkrijk.

 3. LANTOOM LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf LANTOOM LTD, en actief in de sector Krijt, industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kalksteen, industrieel, Leisteen, Kalksteen, industrieel, en Leisteen. Het is gevestigd in Liskeard, Verenigd Koninkrijk.

 4. GOLDHOLME STONE LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf GOLDHOLME STONE LTD, en actief in de sector Krijt, industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kalksteen, industrieel, Leisteen, Kalksteen, industrieel, en Leisteen. Het is gevestigd in Grantham, Verenigd Koninkrijk.

 5. M W JOHNSTON & SON

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf M W JOHNSTON & SON, en actief in de sector Krijt, industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kalksteen, industrieel, Leisteen, Kalksteen, industrieel, en Leisteen. Het is gevestigd in Lisburn, Verenigd Koninkrijk.

 6. MARBONYX LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf MARBONYX LTD, en actief in de sector Krijt, industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kalksteen, industrieel, Leisteen, Kalksteen, industrieel, en Leisteen. Het is gevestigd in Rochford, Verenigd Koninkrijk.

 7. MORETON C CULLIMORE GRAVELS

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf MORETON C CULLIMORE GRAVELS, en actief in de sector Krijt, industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kalksteen, industrieel, Leisteen, Kalksteen, industrieel, en Leisteen. Het is gevestigd in Swindon, Verenigd Koninkrijk.

 8. BELLAGIO STONE LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf BELLAGIO STONE LTD, en actief in de sector Krijt, industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kalksteen, industrieel, Leisteen, Kalksteen, industrieel, en Leisteen. Het is gevestigd in Leamington Spa, Verenigd Koninkrijk.

 9. BRAUNTON AGGREGATES LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf BRAUNTON AGGREGATES LTD, en actief in de sector Krijt, industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kalksteen, industrieel, Leisteen, Kalksteen, industrieel, en Leisteen. Het is gevestigd in Braunton, Verenigd Koninkrijk.

 10. CAMBRIA GRANITE LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf CAMBRIA GRANITE LTD, en actief in de sector Krijt, industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kalksteen, industrieel, Leisteen, Kalksteen, industrieel, en Leisteen. Het is gevestigd in Merthyr Tydfil, Verenigd Koninkrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis