• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • krijt- industrieel

Resultaten voor

Krijt- industrieel - Import export

 1. COSMOCHROME LTD

  Griekenland

  Verified by europages badge

  Verfproducent Cosmochrome Ltd heeft meer dan vijftig jaar ervaring op het gebied van verven en is gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige verven, lakken, isolerende coatings en mortels voor sportvelden en microcement voor alle mogelijke toepassingen. Cosmochrome beschikt over een reeks internationale certificaten, legt bijzondere nadruk op ecologische producten, produceert optimale materialen met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en vervult de behoeften van de nationale en internationale markt met zijn uitgebreide assortiment aan producten. Dit loopt van professionele materialen tot decoratieve alledaagse toepassingen voor iedereen die iets wil creëren en opknappen. De onderneming kan op verzoek tevens materialen op maat produceren die aan speciale eisen moeten voldoen.

 2. RAHMQVIST GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf RAHMQVIST GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Krijt, industrieel. Het is gevestigd in Volkertshausen, Duitsland.

 3. LOGES KALK- U. KREIDE INH. HENRIK LOGES

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LOGES KALK- U. KREIDE INH. HENRIK LOGES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Krijt, industrieel. Het is gevestigd in Söhlde, Duitsland.

 4. M&C SUPPLY

  België

  De firma M&C Supply biedt U een volledig gamma produkten aan voor markering op verschillende oppervlakken. Daartoe leveren wij uit voorraad zowel markeertubes, krijt, vilstiften, vetkrijt als sprays in diverse kleuren. Andere merken en kleuren zijn steeds op aanvraag verkrijgbaar.

 5. NUOVA MATERIE PRIME MEDITERRANEE SRL

  Italië

  Het bedrijf NUOVA MATERIE PRIME MEDITERRANEE SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Krijt, industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gips en gipsproducten, drogerijen voor kalk, cement en gips, voedingszouten, Gips en gipsproducten, en kattenbakvulling. Het is gevestigd in Assemini, Italië.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ZIMMERMANN BUESTEN

  Zwitserland

  Het bedrijf ZIMMERMANN BUESTEN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Krijt, industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Messen en bladen - industrieel, Messen en scharen - huishoudelijk en professioneel, Winkelinrichting, Textieldraad en garens, Messen en bladen - industrieel, Messen en scharen - huishoudelijk en professioneel, Winkelinrichting, en Textieldraad en garens. Het is gevestigd in Küssnacht Am Rigi, Zwitserland.

 2. MÄRKER ZEMENT GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf MÄRKER ZEMENT GMBH, en actief in de sector Kalksteen, industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zandsteen, Leisteen, Krijt, industrieel, Zandsteen, Leisteen, en Krijt, industrieel. Het is gevestigd in Harburg , Duitsland.

 3. KALKWERK RYGOL GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf KALKWERK RYGOL GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Krijt, industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Leisteen, Kalksteen, industrieel, Zandsteen, Leisteen, Kalksteen, industrieel, en Zandsteen. Het is gevestigd in Painten, Duitsland.

 4. ARMINIUS GOEBEL GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ARMINIUS GOEBEL GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Krijt, industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kantoorartikelen - papierwaren, Textieldraad en garens, Kledingbenodigdheden, Kantoorartikelen, Kantoorartikelen - papierwaren, Textieldraad en garens, Kledingbenodigdheden, en Kantoorartikelen. Het is gevestigd in Großalmerode, Duitsland.

 5. XINGTAI CITY MEISHEN CHEMICAL CO.LTD

  China

  Het bedrijf XINGTAI CITY MEISHEN CHEMICAL CO.LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Krijt, industrieel. Het is gevestigd in Xingtai,hebei, China.

 1. SKENE QUARRY

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf SKENE QUARRY, en actief in de sector Krijt, industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kalksteen, industrieel, Leisteen, Kalksteen, industrieel, en Leisteen. Het is gevestigd in Glenrothes, Verenigd Koninkrijk.

 2. CEMEX (UK) LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf CEMEX (UK) LTD, en actief in de sector Krijt, industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kalksteen, industrieel, Leisteen, Kalksteen, industrieel, en Leisteen. Het is gevestigd in Cockermouth, Verenigd Koninkrijk.

 1. BROAD STONE CAST PRODUCTS

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf BROAD STONE CAST PRODUCTS, en actief in de sector Krijt, industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kalksteen, industrieel, Leisteen, Kalksteen, industrieel, en Leisteen. Het is gevestigd in Poole, Verenigd Koninkrijk.

 2. PURBECK STONE

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf PURBECK STONE, en actief in de sector Krijt, industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kalksteen, industrieel, Leisteen, Kalksteen, industrieel, en Leisteen. Het is gevestigd in Swanage, Verenigd Koninkrijk.

 3. PETER FITZPATRICK LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf PETER FITZPATRICK LTD, en actief in de sector Krijt, industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kalksteen, industrieel, Leisteen, Kalksteen, industrieel, en Leisteen. Het is gevestigd in Newry, Verenigd Koninkrijk.

 4. HILLHOUSE EDGE QUARRIES

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf HILLHOUSE EDGE QUARRIES, en actief in de sector Krijt, industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kalksteen, industrieel, Leisteen, Kalksteen, industrieel, en Leisteen. Het is gevestigd in Holmfirth, Verenigd Koninkrijk.

 5. MAGHERA GRANITE

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf MAGHERA GRANITE, en actief in de sector Krijt, industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kalksteen, industrieel, Leisteen, Kalksteen, industrieel, en Leisteen. Het is gevestigd in Maghera, Verenigd Koninkrijk.

 6. BINDER LOAMS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf BINDER LOAMS LTD, en actief in de sector Krijt, industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kalksteen, industrieel, Leisteen, Kalksteen, industrieel, en Leisteen. Het is gevestigd in Ongar, Verenigd Koninkrijk.

 7. PATERSONS

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf PATERSONS, en actief in de sector Krijt, industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kalksteen, industrieel, Leisteen, Kalksteen, industrieel, en Leisteen. Het is gevestigd in Lanark, Verenigd Koninkrijk.

 8. WENTVALLEY AGGREGATES

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf WENTVALLEY AGGREGATES, en actief in de sector Krijt, industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kalksteen, industrieel, Leisteen, Kalksteen, industrieel, en Leisteen. Het is gevestigd in Pontefract, Verenigd Koninkrijk.

 1. MARCHINGTON STONE LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf MARCHINGTON STONE LTD, en actief in de sector Krijt, industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kalksteen, industrieel, Leisteen, Kalksteen, industrieel, en Leisteen. Het is gevestigd in Stockport, Verenigd Koninkrijk.

 2. STONE IMPRESSIONS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf STONE IMPRESSIONS LTD, en actief in de sector Krijt, industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kalksteen, industrieel, Leisteen, Kalksteen, industrieel, en Leisteen. Het is gevestigd in Liverpool, Verenigd Koninkrijk.

 3. BARDEN AGGREGATES

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf BARDEN AGGREGATES, en actief in de sector Krijt, industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kalksteen, industrieel, Leisteen, Kalksteen, industrieel, en Leisteen. Het is gevestigd in Exeter, Verenigd Koninkrijk.

 4. FYFE GLEN ROCK

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf FYFE GLEN ROCK, en actief in de sector Krijt, industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kalksteen, industrieel, Leisteen, Kalksteen, industrieel, en Leisteen. Het is gevestigd in Inverurie, Verenigd Koninkrijk.

 5. SOMERSET LIAS

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf SOMERSET LIAS, en actief in de sector Krijt, industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kalksteen, industrieel, Leisteen, Kalksteen, industrieel, en Leisteen. Het is gevestigd in Langport, Verenigd Koninkrijk.

 6. POWERSCREEN

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf POWERSCREEN, en actief in de sector Krijt, industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kalksteen, industrieel, Leisteen, Kalksteen, industrieel, en Leisteen. Het is gevestigd in Dungannon, Verenigd Koninkrijk.

 7. KNOCKDOWN STONE

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf KNOCKDOWN STONE, en actief in de sector Krijt, industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kalksteen, industrieel, Leisteen, Kalksteen, industrieel, en Leisteen. Het is gevestigd in Tetbury, Verenigd Koninkrijk.

 8. E & J W GLENDINNING LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf E & J W GLENDINNING LTD, en actief in de sector Krijt, industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kalksteen, industrieel, Leisteen, Kalksteen, industrieel, en Leisteen. Het is gevestigd in Plymouth, Verenigd Koninkrijk.

 9. FARMINGTON NATURAL STONE LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf FARMINGTON NATURAL STONE LTD, en actief in de sector Krijt, industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kalksteen, industrieel, Leisteen, Kalksteen, industrieel, en Leisteen. Het is gevestigd in Cheltenham, Verenigd Koninkrijk.

 10. BELLAGIO STONE LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf BELLAGIO STONE LTD, en actief in de sector Krijt, industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kalksteen, industrieel, Leisteen, Kalksteen, industrieel, en Leisteen. Het is gevestigd in Leamington Spa, Verenigd Koninkrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis