• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • brocheren - machines en materiaal

Resultaten voor

Brocheren - machines en materiaal - Import export

 1. GMP BELGIUM-BIBLIOFILM

  België

  Het bedrijf GMP BELGIUM-BIBLIOFILM, is een Distributeur, en actief in de sector Brocheren - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Boekbinderijen - machines en materialen, Boekbinderijmachines en materiaal, Boekbinderijen - machines en materialen, Boekbinderijmachines en materiaal, machines voor het plastificeren voor boekbinderijen, en uitrustingen voor documentbehandeling. Het is gevestigd in Evere, België.

 2. MEZGER HEFTSYSTEME GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf MEZGER HEFTSYSTEME GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Brocheren - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Niet- en nagelmachines - verpakkingsindustrie. Het is gevestigd in Nürnberg, Duitsland.

 3. UNITED IMPORT BELGIUM

  België

  Het bedrijf UNITED IMPORT BELGIUM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Brocheren - machines en materiaal. Het is gevestigd in Halle, België.

 4. PAPYRUS MASCHINENHANDELS GMBH & CO. KG

  Duitsland

 5. ROB. PAUL KUMETAT GMBH

  Duitsland

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. EXPLOTACIONES RUSTICAS Y URBANAS S. L.

  Spanje

 2. MULLER MARTINI HOLDING AG

  Zwitserland

 3. BELGOMILK IA SA

  Griekenland

  Verified by europages badge

  Belgo-Milk Company is een toonaangevende organisatie op het gebied van landbouw en veefokkerij. Het in 1996 opgerichte bedrijf heeft meer dan 25 jaar ervaring in handelsactiviteiten. In 2005, heeft het bedrijf in de toekomst geïnvesteerd en stelde een specifiek team van managers samen om een nieuwe productie-unit te ontwikkelen gespecialiseerd in een brede waaier categorieën. Het bedrijf biedt betaalbare vee-units, klassieke gebouwen, opslagruimtes, melkstallen, luiken, voederbanden, malers, silo's, kaas- en zuivelmachines en koeltanks. Het bedrijf Belgo-Milk werkt met hoogwaardige veerassen zoals Lacaune schapen, ASSAF en Friese schapen, om de beste melkproducten te bieden. Het bedrijf maakt tevens gebruik van TYROBOX®, een geavanceerd systeem om de kwaliteit en de veiligheid van zijn producten te garanderen. Het bedrijf Belgo-Milk zet zich in voor uitmuntendheid en innovatie en biedt de klanten op constante wijze hoogwaardige producten en diensten.

 4. ALTMANN GRAPHISCHE MASCHINEN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  We leven en werken gepassioneerd voor ons familiebedrijf - al bijna 100 jaar: Met zijn opleiding tot boekdrukker legde Josef Altmann de basis voor onze familietraditie in de grafische industrie in 1919. Zijn zoon Gerhard volgde hem in 1949 en zijn broer Werner in 1955. Sinds 1993 is Peter Altmann de derde generatie die de erfenis voortzet. Met de oprichting van Altmann Graphische Maschinen GmbH in 1980 hebben we ons gespecialiseerd in de internationale handel in gebruikte machines voor bedrukken en afwerken - onze kerncompetentie. Sindsdien hebben we onze reputatie als een serieuze, professioneel ervaren en servicegerichte partner voortdurend uitgebreid - ver buiten de grenzen van ons hoofdkantoor in Magstadt bij Stuttgart. Onze machines zijn wereldwijd in gebruik.Daarop zijn we erg trots. Onze visie is om u de beste machines met de beste service tegen de beste prijs aan te bieden.

 5. SECA AGRICULTURE MACHINERY

  Turkije

  Verified by europages badge

  Welkom bij AGRI SECA Landbouwmachines, een toonaangevende fabrikant van landbouwmachines sinds 1976, gevestigd in Turkije. Onze uitgebreide lijn plantmachines van topkwalilteit waaronder uien- en knoflookplanters, is toegesneden op de divers behoeften van landbouwers wereldwijd. Ontdek onze geavanceerde modellen: •Tuinbonen zaadplanter • Knoflook plantmachine •Uien plantmachine •Grondbewerkingsmachine •Universele Zaadmachine •Groente plantmachine Bij AGRI SECA, zetten wij ons in voor innovatie binnen de landbouw via de integratie van technologie en traditioneel vakmanschap. Elke machine wordt met zorg vervaardig om betrouwbaarheid, eficiëntie en optimale prestaties op het veld te garanderen. Wij streven ernaar landbouwers te voorzien van de benodigde tools voor een succesvolle bedrijfsvoering binnen het constant veranderende landbouwlandschap. Of u nu een kleinschalig of een groot landbouwbedrijf runt, AGRI SECA Landbouwmachines is uw betrouwbare partner voor duurzame groei en voorspoed. Met een constante inzet voor uitmuntendheid en klanttevredenheid, zorgen wij voor baanbrekende veranderingen binnen de landbouwactiviteiten met elk van onze machines. Kies voor samenwerking met AGRI SECA Landbouwmachines en ervaar het verschil in kwaliteit, prestatie en betrouwbaarheid. Laten we samen succes kweken en de toekomst van de landbouw vorm geven.

 1. TERMOEXPRESS TRADING SRL

  Roemenië

  Verified by europages badge

  TermoExpress is een fabrikant gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige deuren, vensters en zonweringen gemaakt van aluminium, PVC, hout of gemengd schrijnwerk. Wij leggen ons toe op vakmanschap, innovatie en klanttevredenheid en bieden een uitgebreid assortiment van stijlvolle en duurzame oplossingen die de esthetiek en de functionaliteit van woningen, commerciële en industriële ruimtes verbeteren. Bij TermoExpress, begrijpen we het belang van degelijk vervaardigde deuren, vensters en zonweringen bij het opnieuw inrichten van ruimtes en het creëren van aangename omgevingen. Onze bekwame vakmensen en de ultramoderne productie-installaties maken het ons mogelijk producten te leveren die aan de hoogste normen van kwaliteit, precisie en duurzaamheid voldoen. Of u nu zoekt naar strakke en moderne ontwerpen of een traditionele en tijdloze uitstraling, onze uitgebreid productportfolio biedt een grote verscheidenheid aan bouwstijlen aangepast aan de wensen van de klant. Wij bieden een uitgebreide selectie deuren, inclusief buitendeuren, patiodeuren, schuifdeuren en vouwdeuren. Onze venstercollectie omvat diverse types zoals openslaande ramen, kantelramen, schuifpuien en vensters met markiezen. Daarnaast bieden wij zonweringen zoals luiken, rolluiken en zonneschermen, ontworpen om het natuurlijke daglicht, privacy en warmte-isolatie te beheren. Wij bieden tevens gemengde schrijnwerkopties, waarbij verschillende materialen gecombineerd worden om oplossingen op maat te ontwerpen die aan specifieke vereisten voldoen. Ontdek vandaag nog wat TermoExpress voor verschil kan maken.

 2. LOUISON INDUSTRIES

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Sinds 1880 heeft de firma V. Louison&Cie zijn knowhow aangetoond op het gebied van textiel- en lintindustrie. Wij ontwerpen en vervaardigen een uitgebreid assortiment van producten gebaseerd op de technologieën van de textielindustrie, de kunststofindustrie of de chemische industrie. Onze specialiteiten: linten, riemen, strengen, hijstouwen, industrieel verven, extrusie en coëxtrusie van profielbanden, klittenband, spuitgieten, ingieten, aanbrengen van hechtmiddelen, strijkvlies, zelfklevende middelen, valbrekers en technische textiel. Een bedrijfsstrategie in het bijzonder gericht op innovatie stelt de Groep Louison in staat om te voldoen aan de eisen van de nationale en internationale markten, met een constante zowel technische als kwalitatieve evolutie. De Groep Louison is actief in meerdere vakgebieden en bedrijfstakken om zodanig zo veel mogelijke aandacht te kunnen besteden aan de vraag van de klanten.

 1. CONTIMETA

  Nederland

  Verified by europages badge

  Contimeta is sinds 1932 als familiebedrijf actief in de transportverpakkingen, hechttechnniek en compressoren. In de Benelux, Duitsland en Zweden werken ruim 100 medewerkers. Doordat Contimeta een breed assortiment aan buitenlandse machineproducenten vertegenwoordigt, is zij in staat om een passende oplossing te vinden bij transportverpakkingsvraagstukken rond foliewikkelen, omsnoeren, krimpverpakken, dozensluiten en Flowpack. Bij vraagstukken rond de hechttechniek werkt Contimeta op een vergelijkbare manier. Contimeta is een systeemleverancier. Dat wil zeggen dat de geboden oplossing vaak de levering betreft van zowel machine, verbruiksmaterialen als service. De relatie tussen Contimeta en haar klanten is dan ook in de regel zeer langdurig. Om de klant optimaal te kunnen bedienen heeft Contimeta de beschikking over een grote voorraad machines en verbruiksmaterialen . Deze worden vanuit een centraal magazijn uitgeleverd. De uitgebreide servicedienst bestaat uit circa 25 ervaren medewerkers. De buitendienst monteurs vertrekken vanuit hun huis direct naar de klant om korte aanrijtijden te bewerkstelligen. Sinds 2004 is de vraag naar de diensten van Contimeta sterk toegenomen. De omvang van de onderneming is in die periode navenant gegroeid. De verwachting is dat de groei zich in de komende jaren zal voortzetten.

 2. SC ELECTRONICS SERVICE SYSTEM SRL

  Roemenië

  Verified by europages badge

  ESS is een familiebedrijf met meer dan 20 jaar ervaring in het ontwerpen en uitvoeren van elektrische installaties en oplossingen voor industriële automatisering. Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van complete elektrische diensten voor diverse sectoren, inclusief woningbouw, winkels, industriële installaties en onderhoud. Wij bieden een uitgebreide reeks elektrische diensten, zoals: -Ontwerp van schakelborden. -Inkoop van uitrustingen. -Montage van schakelborden en bedrading. -Ontwerp van elektrische schema's. -Software ontwikkeling (PLC, HMI). -Testen en inbedrijfstelling. -Machine installatie en bediening. Bij ESS zetten wij ons in om hoogwaardige diensten te bieden die altijd een stapje verder gaan om de verwachtingen van de klant te overtreffen. Wij sporen u aan uw ideeën te delen daar wij gespecialiseerd zijn in het leveren van professionele oplossingen op maat.

 3. SALER SAS

  Italië

  Verified by europages badge

  Saler produceert sinds 1966 schildersdoeken met het merk Caravaggio®. Wij produceren ons schildersdoek van verschillende soorten vezels, katoen, linnen, jute, polyester volledig binnen ons bedrijf - vanaf de voorbereidende behandelingen van de ruwe stoffen, tot de coating en uiteindelijke verpakking - inclusief alle kwaliteitscontroles. Dankzij het uitgebreide aanbod van onze doeken kunnen wij aan elke artistieke behoefte voldoen. Onze doeken worden verkocht in Italië, Europa en over de hele wereld.

 4. SHINYOUNG MECHANICS CO.,LTD

  Zuid Korea

  Verified by europages badge

  Bakkerij en zoetwarenindustrie gebruik "Rice Cake Machine" De SYP Rice-cakemachine kan worden geclassificeerd als een Bakkerijmachine of een Confectionery Machine. Wij zijn de vervaardiging van Rice Cake Popping Machine. Met deze natuurlijk graangewasmachine worden alleen korrelchips of taarten gebruikt met 100% natuurlijke korrel, bijvoorbeeld rijst, bruine rijst, maïs, gerst, enz. Met een rijstcake-machine kunnen Aardappelchips, Sojabonenchips, enz. Worden gemaakt met aardappelpallet of soja. Bonen pallet. Aangezien 100% graanhapje uitstekend is in voedingswaarde en een goede reputatie van de consument krijgt, is het makkelijk te commercialiseren. Onze SYP-serie heeft compact design en een super gemak voor gebruik. Het is ook makkelijk om de tijd, de dikte en de vorm te controleren en wordt daarom uitgebreid gebruikt van de winkels naar de fabrieken. Het wordt ook genoemd als rijsttappers, poppentaartmachine, rijstpopmachine, maïscakeautomaat, puffermachine, gepofte taartmachine, Koreaanse rijstcake machine, popmachine, enz.

 5. SKS MACHINES

  België

  Verified by europages badge

  SKS MACHINES: Herstel, verkoop en ombouw van werktuigmachines alle merken, o.a. Bosch-Rexroth Heidenhain, Siemens, Selca, Philips-Grundig, Osai, AB, Olivetti, etc. Alle bedrijfstakken specialisatie : metaal steenmachines, houtmachines, glasnijverheid machines worden elektronisch, elektrisch, mechanisch hersteld en up-to-date gemaakt. SKS MACHINES: opgericht in 1997. Bouwen van hoge precisie vlakbed freesmachines op basis van Granieten onderstel Geometrisch stellen van uw machines aan de hand van moderne meetmiddelen, en laser gecombineerd met KGM meting van Heidenhain

 6. ALPA MINING S.I.A.

  Letland

  Verified by europages badge

  ALPA Mining levert uitrustingen en machines voor verschillende industrieën: mijnbouw en steengroeven, metaal, landbouw, maar ook verpakkingen voor de voedselverwerkende industrie. We leveren ook reserveonderdelen en verbruiksartikelen voor uw apparatuur.Of u nu wilt investeren in een nieuw apparaat of gebruikt wilt kopen, wij hebben het juiste apparaat voor jou. We ondersteunen elk apparaat dat we verkopen via onze service en dienst na verkoop en bieden ook oplossingen voor expreslevering.

 7. LE MOULIN DE LA HUNELLE

  België

  Het bedrijf LE MOULIN DE LA HUNELLE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Machines en materiaal voor slachthuizen. Het is tevens aanwezig in de sectoren brocheren. Het is gevestigd in Chievres, België.

 8. INKMAKER S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf INKMAKER S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Weeg- en doseerapparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bottelmachines en vulmachines en materiaal, Doseerapparatuur - machines en materiaal, Bottelmachines en vulmachines en materiaal, en Doseerapparatuur - machines en materiaal. Het is gevestigd in San Gillio, Italië.

 1. RD MACHINES OUTILS

  Frankrijk

  Het bedrijf RD MACHINES OUTILS, is een Groothandelaar, en actief in de sector Metaal - machines en materiaal. Het is gevestigd in Contamine Sur Arve, Frankrijk.

 2. MONTENEGRO S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf MONTENEGRO S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Weeg- en doseerapparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bottelmachines en vulmachines en materiaal, Doseerapparatuur - machines en materiaal, Bottelmachines en vulmachines en materiaal, en Doseerapparatuur - machines en materiaal. Het is gevestigd in Brugherio, Italië.

 3. OMAS TECNOSISTEMI S.R.L.

  Italië

 4. GTS SEWING MACHINES LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf GTS SEWING MACHINES LTD, en actief in de sector Textiel - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren inkoop-verkoop naamachines. Het is gevestigd in Banbury, Verenigd Koninkrijk.

 5. AKY TECHNOLOGY

  Turkije

  Het bedrijf AKY TECHNOLOGY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Landbouw - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zakvulmachines en materiaal, en Zakvulmachines en materiaal. Het is gevestigd in Mersin, Turkije.

 6. TM S.R.L.

  Italië

 7. R. CESTARO S.R.L.

  Italië

 8. TECH CAR

  Frankrijk

  Het bedrijf TECH CAR, is een Distributeur, en actief in de sector Carrosseriebedrijven - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren producten voor koetswerk, verf carrosserie, carrosserie, en Body shop materiaal. Het is gevestigd in Nîmes, Frankrijk.

 9. FERGANA KERESTE

  Turkije

  Het bedrijf FERGANA KERESTE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Fineren - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gelaagd hout - machines en materiaal, Fineerhout, fabricage van multiplex, Gelaagd hout - machines en materiaal, Fineerhout, en triplex van hout. Het is gevestigd in İnegöl, Turkije.

 10. ALLPISA S.R.L.

  Italië

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis