• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • directe import van koffie

Resultaten voor

Directe import van koffie - Import export

 1. MAZETTO COMPANY

  Brazilië

  Verified by europages badge

  Hallo! Wij zijn MAZETTO COMPANY; een snel groeiend import- en exportbedrijf dat zich richt op de export van Braziliaanse landbouwproducten. Wij werken aan de transformatie van de buitenlandse handel, voeren onderhandelingen over de hele wereld en lossen de bureaucratie van kopen en verkopen in de buitenlandse handel op, zodat u kunt profiteren van de beste producten en voorwaarden. In een geglobaliseerde wereld is het onze missie om bekwaamheid, transparantie en loyaliteit te bieden. Daarom leveren wij altijd producten van extreme kwaliteit en uitstekende internationale betrekkingen. Vestigingen: MAZETTO COMPANY heeft zijn kantoren strategisch gevestigd in São Paulo en Lissabon. Producten: Wij houden ons voornamelijk bezig met de import en export van Braziliaanse koffie, wortelen, tomaten, aardappelen, maïs, soja, Braziliaans rundvlees en kip. Bezoek onze website en neem contact op met ons team!

 2. PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE GAMA WALDEMAR NITKA

  Polen

  Verified by europages badge

  Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "Gama" Waldemar Nitka is een internationaal bedrijf met als kernactiviteit de groothandel in veelverkochte merk consumptiegoederen (FMCGs). Sinds de oprichting van het bedrijf in 2008, kennen wij een gestage groei en hebben wij een uitgebreide klanten- en leveranciersbestand opgebouwd. Onze huidige klanten zijn toonaangevende groothandelbedrijven en detailhandelketens in Europa, Azië en Noord-Amerika. Wij bieden talloze diensten zoals: Transport: Wij hebben uitstekende banden opgebouwd met toonaangevende transportbedrijven, zodat wij efficiënte levering tegen schappelijke prijzen kunnen bieden. Label oplossingen: Wij kunnen labels met teksten in uw taal ontwerpen, produceren en plakken tegen lage extra kosten. De labels zin verkrijgbaar in diverse kleuren en maten afhankelijk van het product en de lengte van de gewenste tekst. Opslag: Wij hebben moderne en ruime opslagruimtes en bieden flexibele werktijden. Met onze opslagruimtes in Litouwen, Polen, Letland en Nederland, is Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "Gama" Waldemar Nitka in staat opslagdiensten van topkwaliteit te bieden. Douaneservice: Wij kunnen helpen de douaneprocedures in diverse landen uit te voeren en de in- of uitklaringsdocumenten voor te bereiden. Verbreding van pallets: Op aanvraag van de klant kunnen we tevens verbredingen van pallets bieden. Wij staan klaar om u te helpen voor alle handelsgebonden kwesties en kunnen onze diensten aanpassen aan de wensen van de klant. Neem contact met ons op voor meer informatie!

 3. JACK MACK COFFEE

  Cyprus

  Verified by europages badge

  Jack is Alexander, een wereldreiziger die schippert tussen spontane ingevingen en berekeningen. Hij heeft sinds altijd een zwak voor goede koffie en zijn talloze reizen naar Zuid-Europa hebben deze voorliefde versterkt. Koffiedrinken is een intens moment! Hij houdt ervan om op elk moment van de dag een sterke espresso te drinken. Mack is een Portugese branderij. Verwacht niet een industrieel resultaat waarbij sommige koffiebonen verbrand zijn (koffiebonen met een glanzend finish) en sommige helemaal niet gebrand zijn. Dankzij 2 ketels van elk 120 kg, wordt de koffie hier langzaam en gelijkmatig gebrand om uitgelezen koffie te verkrijgen. Jack Mack Coffee is speciaal ontworpen voor uw dagelijkse kop koffie thuis of op het werk. Onze koffiebonen worden gebrand in Portugal omdat we een volledig nieuwe en vrije weg in willen slaan. Wij leggen ons toe op het plezier van het koffiedrinken. Wij willen de koffie van de 21e eeuw op de markt introduceren en wij kennen alle fijne kneepjes van de koffiehandel. Wij streven ernaar deze constant te hernieuwen. Onze bonen worden vers gebrand in kleine series opdat u altijd van heerlijke verse koffie kunt genieten. Er is iets dat Jack en Mack verbindt; de liefde voor goede koffie, die iets sterker is en tegen een eerlijke prijs verkocht wordt. Wij maken gebruik van de transparantie van internet, de Nederlandse knowhow van Jack en het langzame branden van Mack. Zoals we al zeiden: wij willen de regels van de koffiehandel verleggen en een 'stoere' koffie op de markt brengen. Bezoek onze website en neem contact met ons op voor meer informatie!

 4. PROBAL INDUSTRIES BV

  Nederland

  Verified by europages badge

  Wij zijn toonaangevend leverancier van vruchtensap, voedingsproducten, dranken, zuivelproducten, zoetwaren, babyproducten, kruidenierswaren en gevestigd in Nederland en Turkije. Wij begonnen ons bedrijf in decennia en hebben veel succes gehad als leverancier van voedingsmiddelen aan distributeurs Internationaal. Voor ons gaat het niet alleen om de verkoop.Het opbouwen en ondersteunen van goede relaties met onze klanten is een cruciaal onderdeel van onze realiteit. Wij richten ons op het verbeteren van de structuur van de ontwikkeling van natuurlijke producten van bron tot koper. Wij doen dit door verbeterde antwoorden voor promotie, levering en gevaar van de leidinggevenden.We nemen geen genoegen met kwaliteit, maar door opmerkelijk unieke methodes te omarmen, houden we iedereen vrolijk. We bieden een uitgebreid productassortiment zoals: - vruchtensappen - levensmiddelen - dranken - zuivelproducten - snoepgoed - babyproducten - kruidenierswaren.Neem contact met ons op voor meer informatie!

 5. EKINOKS IC VE DIS TICARET LTD STI

  Turkije

  Verified by europages badge

  Ekinoks is een groothandel die wereldwijd merkproducten inkoopt en levert. Ons gespecialiseerde import- en exportteam ondersteunt onze klanten, retailers en fabrikanten bij het nationaal en internationaal versterken van hun merk en het uitbreiden van hun activiteiten. We hebben meer dan tien jaar ervaring in export en helpen onze klanten hun productaanbod te promoten en te vergroten, zodat zij in staat zijn hun verkoopdoelstellingen te realiseren en wereldwijd te groeien. Onze diensten omvatten: • Huishoudelijke reinigingsmiddelen • Toiletpapier • Schoonheids- en persoonlijke verzorging • Voeding en drank • Huishoudchemicaliën en nog veel meer producten die op onze website terug te vinden zijn! We opereren op alle continenten en leveren uw producten aan de beste markten. Ekinoks levert te allen tijde klantvriendelijke en toegankelijke service aan zijn klanten. Wij zien het als onze missie om onze klanten de beste en innovatiefste oplossingen te bieden. Daarom stellen we de behoeften van onze klanten altijd centraal. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. EXOTIC CITY

  België

  Verified by europages badge

  Exotic City, de grootste groothandelaar in Afrikaanse en Aziatische producten in Europa. Exotic City beschikt over een uitstekende ligging in de industriezone van Alleur, met transportfaciliteiten in de directe omgeving, en een ergonomisch pand dat voldoet aan de meest strenge normen voor hygiëne en veiligheid. Het biedt tegenwoordig een assortiment van meer dan 4.000 artikelen, opgeslagen in een ruimte van 2.500m² en beschikt over 500m² kantoorruimte, 1 laad- en loskade, 3 goederenhallen op een terrein van 18.000m² dat uitgebreid kan worden. Alle door Exotic City aan professionals geboden goederen zijn verkrijgbaar via zelfbediening (cash & carry), of kunnen geleverd worden in uw vestigingen in België en het buitenland. Exotic City biedt de beste producten van Aziatische en Afrikaanse oorsprong, via 4 categorieën: • Levensmiddelen• Verse en diepvriesproducten • Cosmetica producten • Haarstukjes en pruiken Als producent en verdeler, willen wij culturen met elkaar in contact brengen, diversiteit promoten en ons volledig inzetten voor het sociale belang van het open zijn naar anderen en integratie. Ons team staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Neem contact met ons op via het formulier van Europages of via onze website voor nadere inlichtingen over onze producten of onze winkel. U kunt ons altijd bellen, ons team staat u met veel plezier te woord.

 2. M-S SERVICES

  België

  Verified by europages badge

  M.S. Services is opgericht door doorgewinterde ondernemers en belichaamt de visie van een betrouwbare groothandel die sinds 2000 stevig in de markt is verankerd. Onze toewijding aan kwaliteit en productdiversiteit blijft onwrikbaar, omdat we ons bewust zijn van de steeds veranderende behoeften van onze klanten in de agrofoodsector. Als ervaren groothandelaar en distributeur zijn we ver buiten de landsgrenzen actief. We zijn er trots op dat we bedrijven op wereldwijde schaal van dienst kunnen zijn en een betrouwbare levering zonder verrassingen kunnen garanderen. Onze expertise ligt vooral op het vlak van vlees en zeevruchten, waar we uitblinken in het leveren van verse producten van topkwaliteit. Met M.S. Services kunt u er zeker van zijn dat uw bedrijf in handen is van een betrouwbare partner, waar uitmuntendheid een constante is. Neem gerust contact met ons op voor vragen of verzoeken om informatie.

 3. WOSEBA POLAND

  Polen

  Verified by europages badge

  Woseba is een van de belangrijkste koffieproducenten op de Poolse markt, die samenwerkt met alle klanten van het netwerk. Het biedt een breed scala aan hoogwaardige bonen, gemalen koffie en oploskoffie.. Het bedrijf heeft het BRC Global Standard for Food Safety certificaat. Het bedrijf werd opgericht in 1991 en het hoofdkantoor is gevestigd in Odolanow in Polen. Geavanceerde technologie, import van de beste bonen uit Zuid- en Midden-Amerika en Azië, lange ervaring en toewijding aan de traditie stellen ons in staat koffie te maken met een uniek aroma en een unieke smaak. Het belangrijkste doel van Woseba is het leveren van topkwaliteit koffie. Al in het jaar 2001 begon het bedrijf met de introductie van premium koffie op de markt. Om aan de eisen van de consument te voldoen, creëerde Woseba merken zoals: Espresso, Arabica, of Café Brasil, dankzij welke het bedrijf heeft deelgenomen aan het creëren van consumententrends gericht op het drinken van honderd procent Arabica-koffie. De volgende stap was de creatie van een product in het ecologische segment - Woseba Bio Organic, 100% Arabica koffie. De enige factoren die de groei en rijping van de koffiestruiken bevorderen, zijn de natuurlijke omstandigheden, waarop voortdurend wordt toegezien door onafhankelijke certificeringsorganisaties. Het onderscheidende kenmerk van Woseba in de categorie premium koffie is de kwaliteit, die het resultaat is van een langzaam proces van bonen branden. Het portfolio van Woseba omvat Mocca Fix Gold, Maestro, Crema en Caffeine Shot koffie. Ti meriti un caffè Crema e Aroma en Gusto Raffinato zijn de nieuwste producten van WOSEBA.

 4. 3C DISTRIBUTION

  Litouwen

  Verified by europages badge

  3C DISTRIBUTION is een groothandel in internationaal erkende merken voedingsmiddelen en reinigings-/schoonheidsproducten. Ons team is zeer getalenteerd in commercie en logistiek, evenals in klanttevredenheid.Bovendien bestuderen we voortdurend de markt om merkproducten tegen de beste prijs in te kopen, ze op te slaan en onze klanten in meer dan 90 landen de meest uitgebreide importprijzen te bieden.   We beoordelen al onze leveranciers grondig en werken alleen met producten en merken van hoge kwaliteit. Als gevolg hiervan kunnen onze klanten profiteren van groothandelsdistributie van bekende merken zoals Lavazza, Nescafe, Red Bull, Coca Cola, Pepsi, Pringles, Colgate, Dove en Dove. nog vele anderen. 3C DISTRIBUTION is al een vertrouwde en gekozen B2B-partner voor verschillende wereldwijde winkelketens, cash &carry, supermarkten, hypermarkten en zelfs bedrijven met één locatie. We passen ons aan en doen ons best om aan de eisen en wensen van onze klanten te voldoen en onze relaties op lange termijn te houden. Onze diensten zijn uitgebreid van groothandel naar distributie, logistiek en etikettering. We kunnen de etikettering van uw product voltooien in de taal die u wenst, in overeenstemming met uw eisen, maar ook alle certificaten, handelsdocumenten en douanedocumenten volledig opstellen. We bieden betrouwbare transportdiensten dankzij de moderne infrastructuur en de expertise van ons logistieke team voor de groothandel. We verzenden door de lucht, over de weg en over zee, en we leveren ook van deur tot deur.

 5. SERENCO

  België

  Verified by europages badge

  SERENCO is gespecialiseerd in de verkoop van koffie. Onze koffie bestaat voor 80% uit Arabica en voor 20% uit Robusta. Onze koffie is afkomstig van bomen die in Afrika en Zuid-Amerika op duurzame wijze zijn aangeplant. Wij selecteren de beste bonen om u kwaliteitskoffie aan te bieden. Wij werken met boeren die de sociale, economische en milieunormen van eerlijke handel respecteren. De granen worden vervolgens in België getransformeerd.

 1. MIAMLAND

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MIAMLAND, is een Groothandelaar, en actief in de sector Import-export - levensmiddelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Inkoopcentrales, Commerciële franchises, Dranken - import-export, distributiecentrum, voedingsmiddelen groothandel, levensmiddelendistributie, levensmiddelen - import/export, groothandelaars in hygiënische producten, en Inkoopcentrales. Het is gevestigd in Pontault-Combault, Frankrijk.

 2. USAWA COFFEE

  Nederland

  Koffiebranderij voor 'Direct Trade Koffie' én 'Speciality Coffee'. Dat is een keurmerk dat staat voor koffiebonen van de allerbeste en eerlijkste kwaliteit! Koffiebonen worden vers gebrand. Zakelijke gebruikers kunnen kopen via de mail of webshop. De specialty coffee koffiebonen komen uit Tanzania, Colombia, Brazilië en Nicaragua.

 1. DÖBLEY COFFEE

  Duitsland

  Het bedrijf DÖBLEY COFFEE, is een Distributeur, en actief in de sector Levensmiddelen - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren gebrande koffiebonen, import van gebrande koffie en dergelijke, en koffie- en espressomachines voor kantoor. Het is gevestigd in Recklinghausen, Duitsland.

 2. M.C.IMPORT-EXPORT COMMODITIES TRADE

  Italië

  Het bedrijf M.C.IMPORT-EXPORT COMMODITIES TRADE, is een Distributeur, en actief in de sector Koffie en thee. Het is tevens aanwezig in de sectoren import van gebrande koffie en dergelijke. Het is gevestigd in Capistrello, Italië.

 3. LIVE4YOU SCANDINAVIA AB

  Zweden

  Het bedrijf LIVE4YOU SCANDINAVIA AB, is een Distributeur, en actief in de sector Dranken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dranken - import-export, import van gebrande koffie en dergelijke, commerciële werkzaamheden, en Dranken - import-export. Het is gevestigd in Mölndal, Zweden.

 4. FRANCO CASTAGNINO

  Italië

  Het bedrijf FRANCO CASTAGNINO, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Levensmiddelen - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren import van gebrande koffie en dergelijke, en import van voedingsmiddelen. Het is gevestigd in Sutri(vt), Italië.

 5. KURU KAHVECI ÇINAR EFENDI

  Turkije

  Het bedrijf KURU KAHVECI ÇINAR EFENDI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dranken - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koffie en thee, Koffie en thee, koffie groothandel, en koffie. Het is gevestigd in Adana, Turkije.

 6. CAFFÈ DE PLATA DI GAETANO SCARPETTA & C. S.A.S.

  Italië

  Het bedrijf CAFFÈ DE PLATA DI GAETANO SCARPETTA & C. S.A.S., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dranken - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren koffie, vacuüm koffie, koffie van hoge kwaliteit, en italiaanse koffie. Het is gevestigd in Pontecagnano Faiano, Italië.

 7. CAFFÈ IMPERIALI

  Italië

  Het bedrijf CAFFÈ IMPERIALI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dranken - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren koffie groothandel, express koffie, Espressosystemen - koffiemachines, en koffie in capsules. Het is gevestigd in Francavilla Fontana, Italië.

 8. CHICOBEL

  België

  Het bedrijf CHICOBEL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Thee. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dranken - import-export, cichorei koffie, Dranken - import-export, Cichorijdrank, en natuurlijk product. Het is gevestigd in Wavre, België.

 1. LLC LALIBELA COFFEE

  Rusland

  Lalibela Coffee LLC produceert geroosterde koffie in bonen en gemalen geroosterde koffie. Onze dranken zijn verkrijgbaar in de schappen van toonaangevende winkelketens en favoriet bij consumenten voor koffie in restaurants en koffie voor koffieautomaten. De geselecteerde koffieblends en luxe koffieselecties voor bars laten liefhebbers van gebrande koffie zeker niet koud. Pluspunten van ons bedrijf: Wij gebruiken uitsluitend dubbel gereinigde ruwe grondstoffen; Premium roosterapparatuur van het Duitse bedrijf PROBAT; Wij werken volgens de HACCP en ISO 22000 kwaliteitsbeheersystemen; Wij hebben onze eigen, erkende laboratoria voor kwaliteitscontrole; Wij zoeken nieuwe partners en zijn er klaar voor om samen te werken om een lay-out en een Private Label te ontwikkelen; Wij bieden talloze manieren van koffiebranden; Productie van elk type koffiemelange. Onze hoofdklanten zijn: verdelers; bedrijven, werkzaam in de import van gebrande koffie en aanverwante producten; winkelketens die koffiebonen en gemalen koffie verkopen.

 2. INTERNATIONAL TRADE ÉTIQUETAGE ET MARQUAGE

  Frankrijk

  Het bedrijf INTERNATIONAL TRADE ÉTIQUETAGE ET MARQUAGE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Dranken - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren Medisch materiaal, gemalen koffie, chocolade, Medisch materiaal, en diervoeding. Het is gevestigd in Marseille, Frankrijk.

 3. FINELLI GROUP SRL

  Italië

  Het bedrijf FINELLI GROUP SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dranken - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren Aardappelchips, gebrande koffiebonen, gemalen koffie, en Internationale handel. Het is gevestigd in Milano, Italië.

 4. TAHMIS KAHVESI (TAHMIS COFFEE)

  Turkije

  Het bedrijf TAHMIS KAHVESI (TAHMIS COFFEE), is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Alcoholvrije dranken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dranken - import-export, Koffie en thee, Dranken - import-export, en Koffie en thee. Het is gevestigd in Sahinbey, Turkije.

 5. EKZIM IMPORT/EXPORT

  Turkije

  Het bedrijf EKZIM IMPORT/EXPORT, is een Distributeur, en actief in de sector Import-export van aardolie. Het is tevens aanwezig in de sectoren gemalen koffie. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 6. PLANTEXTRAKT GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf PLANTEXTRAKT GMBH & CO. KG, en actief in de sector Import-export - levensmiddelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koffie en thee, Dranken - import-export, Koffie en thee, en Dranken - import-export. Het is gevestigd in Vestenbergsgreuth, Duitsland.

 7. COFFEEGRADERS

  Nederland

  Het bedrijf COFFEEGRADERS, is een Distributeur, en actief in de sector Dranken - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren koffie groothandel. Het is gevestigd in Rotterdam, Nederland.

 8. RETAXA

  Luxemburg

  Het bedrijf RETAXA, is een Distributeur, en actief in de sector Koffie en thee. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dranken - import-export, Wijnen, Dranken - import-export, bonbons, Wijnen, en alcoholische dranken. Het is gevestigd in Heinerscheid, Luxemburg.

 9. BLANET ITHALAT IHRACAT PAZARLAMA LIMITED ŞIRKETI

  Turkije

  Het bedrijf BLANET ITHALAT IHRACAT PAZARLAMA LIMITED ŞIRKETI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Direct marketing. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gas, medisch - apparaten en instrumenten, import, export, en Gas, medisch - apparaten en instrumenten. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 10. SPECIALCOFFEE SRL

  Italië

  Het bedrijf SPECIALCOFFEE SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dranken - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren gebrande koffie in bonen, en italiaanse espressokoffie. Het is gevestigd in Rogolo, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis