• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • draadtrekkerij - non-ferro

Resultaten voor

Draadtrekkerij - non-ferro - Import export

 1. ALLOY WIRE INTERNATIONAL LIIMITED

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf ALLOY WIRE INTERNATIONAL LIIMITED, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draad en kabels - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draadtrekkerij - non-ferro, getrokken stangen legering, en Draadtrekkerij - non-ferro. Het is gevestigd in Brierley Hill, Verenigd Koninkrijk.

 2. CENTRAL WIRE INDUSTRIES UK LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf CENTRAL WIRE INDUSTRIES UK LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Inox. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draadtrekkerij - non-ferro, nikkellegeringen, Draadtrekkerij - non-ferro, en roestvrije staaldraad. Het is gevestigd in Rotherham, Verenigd Koninkrijk.

 3. LUOYANG GEFEI CO., LTD

  China

  Het bedrijf LUOYANG GEFEI CO., LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draadtrekkerij - non-ferro. Het is gevestigd in Luoyang, China.

 4. DRUTECH REJS PIECE C.O.

  Polen

  Het bedrijf DRUTECH REJS PIECE C.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draadtrekkerij - non-ferro. Het is gevestigd in Rypin, Polen.

 5. GERVOIS SA

  Frankrijk

  Het bedrijf GERVOIS SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draadtrekkerij - non-ferro. Het is gevestigd in Abbeville, Frankrijk.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. JINAN WOERDE SOLDER CO.,LTD

  China

  Het bedrijf JINAN WOERDE SOLDER CO.,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draadtrekkerij - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren mig laswerk. Het is gevestigd in Zhangqiu, China.

 2. TRAFILERIE DELL'ADDA SRL

  Italië

  Het bedrijf TRAFILERIE DELL'ADDA SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draadtrekkerij - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren plat bandkoper. Het is gevestigd in Verdellino, Italië.

 3. BAOJI SHENGCHAO NON-FERROUS METAL MATERIALS CO.,LTD

  China

  Het bedrijf BAOJI SHENGCHAO NON-FERROUS METAL MATERIALS CO.,LTD, is een Groothandelaar, en actief in de sector Draadtrekkerij - non-ferro. Het is gevestigd in Baoji, China.

 4. VOESTALPINE DRAHT FINSTERWALDE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf VOESTALPINE DRAHT FINSTERWALDE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - vormen en snijden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draadtrekkerij - non-ferro, Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding, Staal- en metaalbewerking - verspanen, Draadtrekkerij - non-ferro, Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding, en Staal- en metaalbewerking - verspanen. Het is gevestigd in Finsterwalde, Duitsland.

 5. WEIHAI MULTICRYSTAL TUNGSTEN & MOLYBDENUM TECHNOLOGIES CO.,LTD

  China

  Het bedrijf WEIHAI MULTICRYSTAL TUNGSTEN & MOLYBDENUM TECHNOLOGIES CO.,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draadtrekkerij - non-ferro. Het is gevestigd in Weihai, China.

 1. BEIJING ZHONGBEI TITANIUM CO.,LTD.

  China

  Het bedrijf BEIJING ZHONGBEI TITANIUM CO.,LTD., en actief in de sector Draadtrekkerij - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren titaan en -legeringen. Het is gevestigd in Beijing, China.

 2. FLAMEG S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf FLAMEG S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Draadtrekkerij - non-ferro. Het is gevestigd in Lumezzane, Italië.

 1. ANPING XINXING NICKEL WIRE MESH FACTORY

  China

  Het bedrijf ANPING XINXING NICKEL WIRE MESH FACTORY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draadtrekkerij - non-ferro. Het is gevestigd in Hengshui, China.

 2. POLYFLEX S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf POLYFLEX S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draadtrekkerij - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren aluminiumdraad. Het is gevestigd in Calimera, Italië.

 3. BAOJI UNIQUE TITANIUM INDUSTRY CO., LTD.

  China

  Het bedrijf BAOJI UNIQUE TITANIUM INDUSTRY CO., LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draadtrekkerij - non-ferro. Het is gevestigd in Baoji, China.

 4. BIANCHI METALLI S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf BIANCHI METALLI S.P.A., is een Groothandelaar, en actief in de sector Draadtrekkerij - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koper en -legeringen, koper, en Koper en -legeringen. Het is gevestigd in Brignano Gera D'adda, Italië.

 5. QINGDAO YIYANG RIGGING HARDWARE CO.,LTD

  China

  Het bedrijf QINGDAO YIYANG RIGGING HARDWARE CO.,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draadtrekkerij - non-ferro. Het is gevestigd in Qingdao, China.

 6. NARDIN & C. S.N.C.

  Italië

  Het bedrijf NARDIN & C. S.N.C., en actief in de sector Draadtrekkerij - non-ferro. Het is gevestigd in Nova Milanese, Italië.

 7. LAPP BENELUX B.V.

  Nederland

  Het bedrijf LAPP BENELUX B.V., is een Groothandelaar, en actief in de sector Draadtrekkerij - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draad en kabels - aluminium, Draad en kabels - non-ferro, Draad en kabels - aluminium, en Draad en kabels - non-ferro. Het is gevestigd in Waalre, Nederland.

 8. T.F.E. S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf T.F.E. S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draadtrekkerij - non-ferro. Het is gevestigd in Gussago, Italië.

 1. M.E.A.M. ECOLOGY SRL

  Italië

  Het bedrijf M.E.A.M. ECOLOGY SRL, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Draadtrekkerij - non-ferro. Het is gevestigd in Fondi, Italië.

 2. TRAFILERIE MONZESI S.N.C. DI OGGIONNI GIUSEPPE E FRATELLI

  Italië

  Het bedrijf TRAFILERIE MONZESI S.N.C. DI OGGIONNI GIUSEPPE E FRATELLI, en actief in de sector Draadtrekkerij - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koper en -legeringen, trekpersen, en Koper en -legeringen. Het is gevestigd in Ornago, Italië.

 3. ISELLA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf ISELLA S.R.L., is een Onderaannemer, en actief in de sector Draadtrekkerij - non-ferro. Het is gevestigd in Suello, Italië.

 4. HEBEI WENTAI METAL MESH CO.,LTD

  China

  Het bedrijf HEBEI WENTAI METAL MESH CO.,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draadtrekkerij - non-ferro. Het is gevestigd in Shijiazhuang, China.

 5. SHANYI HARDWARE MESH PRODUCTS CO.,LTD

  China

  Het bedrijf SHANYI HARDWARE MESH PRODUCTS CO.,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draadtrekkerij - non-ferro. Het is gevestigd in Hengshui, China.

 6. GSG MASCHINEN UND ZUBEHÖR FÜR DIE DRAHT- UND KALTWALZINDUSTRIE GMNH

  Duitsland

  Het bedrijf GSG MASCHINEN UND ZUBEHÖR FÜR DIE DRAHT- UND KALTWALZINDUSTRIE GMNH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draadtrekkerij - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draadtrekkerij - ferro, en Draadtrekkerij - ferro. Het is gevestigd in Schwerte, Duitsland.

 7. DE ANGELI PRODOTTI SRL

  Italië

  Het bedrijf DE ANGELI PRODOTTI SRL, en actief in de sector Draad en kabels - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draadtrekkerij - non-ferro, en Draadtrekkerij - non-ferro. Het is gevestigd in Bagnoli Di Sopra (Pd), Italië.

 8. YUNYANG ELECTRIC CO.,LTD.

  China

  Het bedrijf YUNYANG ELECTRIC CO.,LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draadtrekkerij - non-ferro. Het is gevestigd in Hohhot, Inner Mongolia, China.

 9. B. JÜRGENHAKE GESELLSCHAFT F. KABELKONF. U. METALLVERARB.MBH

  Duitsland

  Het bedrijf B. JÜRGENHAKE GESELLSCHAFT F. KABELKONF. U. METALLVERARB.MBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draad en kabels - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draadtrekkerij - non-ferro, en Draadtrekkerij - non-ferro. Het is gevestigd in Lippstadt, Duitsland.

 10. BAOJI SANXIN METAL CO.,LTD

  China

  Het bedrijf BAOJI SANXIN METAL CO.,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draadtrekkerij - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staven van titanium. Het is gevestigd in Balji, China.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis