• Europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • dranken - import-export

Resultaten voor

Dranken - import-export - Import export

 1. 3L DISTRIBUTION 66

  Frankrijk

  Verified by Europages badge

  3L DISTRIBUTION 66 is een inkoopcentrale die aan al uw bevoorradingsbehoeften voldoet door u een complete service te bieden. Meer dan 15.000 referenties, waaronder ons beroemde huismerk Belle France, worden aangeboden tegen de beste prijs op de markt met de mogelijkheid om dit aanbod aan te vullen met producten of verzoek, waardoor we aan winkels van 200 tot 3.000 m² kunnen bevoorraden. Dankzij ons assortiment en onze aankoopvoorwaarden kunnen we ook leveren aan groothandelaren die de goederen op hun beurt leveren aan detailhandelaren in eigen land, aan cateringbedrijven, aan de horeca, aan bedrijfsrestaurants en internationale organisaties.Aan supermarkten raden we een zo breed mogelijk assortiment aan dat nodig is voor het succes van de winkel. Aan groothandelaren raden we een beperktere keuze aan die echter breed genoeg is; ook moedigen we hen aan om van onze gemengde-containerservice te profiteren met tientallen tot honderden referenties tegen de beste prijs om zodoende hun voorraden en nutteloze financiële vaste activa zoveel mogelijk te beperken. Naast de 1.000 verkooppunten die dagelijks bevoorraad worden in Frankrijk, is onze efficiënte logistiek in staat om in te gaan op aanvragen van internationale klanten waarbij we de strengste importnormen in acht nemen. Wij zijn erkend door de Franse veterinaire diensten en zijn bij de overheidsdiensten van verschillende landen ingeschreven.

  Website Open In New icon
 2. DOMAINES FABRE

  Frankrijk

  Verified by Europages badge

  Wij zijn vrij en onafhankelijk en zetten ons vol overtuiging in voor het op duurzame wijze creëren van klassewijnen, met respect voor de ecosystemen en die voldoen aan de verwachtingen van wijnliefhebbers. Domaines Fabre is een familiedomein dat al sinds drie generaties lang Haut-Médoc en Margaux wijnen produceert. Al onze wijnen zijn gecertificeerd als High Environmental Value Level 3 (HVE). Wij werken aan het behoud van de biodiversiteit en de beperking van ons energieverbruik. De Groep Domaines Fabre telt 90 hectare wijngaarden. De geproduceerde wijnen worden verkocht voor export naar meer dan 30 verschillende landen. Wij verhandelen onze gehele wijnproductie direct via importeurs en verdelers, via een kort circuit, zonder tussenhandel. De traceerbaarheid van onze wijnen, het prijsbeleid en de selectie van een netwerk van geselecteerde partners/verdelers zijn de drie grondprincipes van onze verbintenis naar onze klanten. 4 van onze domeinen hebben de classificatie "Crus Bourgeois". Let op, overmatig alcoholgebruik is schadelijk voor de gezondheid. Drink met mate. Alcoholgehalte: circa 13, 5° naargelang de wijnen.

  Website Open In New icon
 3. NEAR TRADE

  Portugal

  Verified by Europages badge

  NEAR TRADE is een handelsonderneming gevestigd in Portugal die wereldwijde leveranciers en inkopers bij elkaar brengt. Bij brengen uw bedrijven in Europa unieke en exotische producten. Onze principes van uitvoerbaarheid, objectiviteit en partnerschappen stellen ons in staat onze verschillende partners de beste deals te leveren in overeenstemming met de lokale wetgeving, normen en cultuur. Dankzij een sterk partnerportfolio, brengen wij ZUID-AMERIKAANSE en EUROPESE leveranciers en onze wereldwijde inkopers in contact. Ons proces is eenvoudig en houdt zich aan ieder verzoek om buitengewone deals te concretiseren. Wij werken in de volgende sectoren: grondstoffen, industrie, techniek, koninklijke staat en financiën. Wij zijn blij om positief bij te dragen aan projecten in deze sectoren. De door ons aangeboden goederen zijn onder meer: Dranken: Wij werken samen met de beste merken: Heineken, Coca-Cola, Budweiser, enz. Daarnaast werken wij samen met lokale Braziliaanse producenten van natuurlijke dranken, natuurlijke exotische vruchten zoals acerola, graviola, cupuaçu (in pulp of poeder) en bio snacks gemaakt van tropische maniokwortel. Voeding: GRANEN, DIERLIJKE EIWITTEN, VRUCHTEN, PLANTAARDIGE OLIËN, ZADEN EN VEEVET VOOR MENSELIJKE EN INDUSTRIËLE CONSUMPTIE. WIJN, OLIJFOLIE, DIVERSE VRUCHTENSAPPEN, VRUCHTENPULP, WORSTEN, BULK HEEK, CONSERVEN, VERWERKTE VOEDINGSMIDDELEN. Andere producten: KLEDING, HOUT, AARDOLIEDERIVATEN, BIOMASSA, BIOBRANDSTOFFEN. Bent u op zoek naar een partner om u te helpen uw producten op de internationale markt te commercialiseren of te importeren vanuit een bepaald land? Neem contact met ons op!

  Website Open In New icon
 4. HOL DING HOLDING B.V.

  Nederland

  Verified by Europages badge

  De in 2001 opgerichte HOL DING HOLDING B.V. heeft een zorgvuldige en flexibele aanpak voor het bieden van end-to-end transport- en handelsdiensten. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Dubai, Verenigde Arabische Emiraten, met een uitgebreid netwerk dat zich over de hele wereld uitstrekt van Nederland, Saoedi-Arabië, Jordanië, Turkije, Libanon, Palestina, China – Sjanghai, Ningbo, Xuzhou, Indië, Singapore tot Hong Kong. Wij zijn een ISO 9001: 2015 gecertificeerde organisatie wat inhoudt dat we ons inzetten voor een sterke verbintenis, een foutloze bedrijfsproces interface, een hogere verantwoordelijkheid voor het leveren van optimale resultaten om zo de werknormen van het volledige team te verbeteren. Wij zijn importeur, exporteur en verdeler van de 500+ best verkochte merken ter wereld binnen het FMCG segment. Binnen onze solide relatienetwerk vind u internationaal vermaarde verdelers die ons in staat stellen onze klanten de beste producten te leveren. HOL DING HOLDING B.V. is tevens een van de snelstgroeiende FMCG bedrijven in het Midden-Oosten, die meer dan 40 landen wereldwijd levert. Naast de handel van de 500 meest verkochte internationale merken, beschikken wij over vertegenwoordigers die onze klanten helpen producten onder hun merknaam te ontwikkelen zoals Oak Beauty zepen & Gate & 7. Wij streven ernaar het gat tussen uitzonderlijke producenten en eindklanten te overbruggen. Wij leggen ons erop toe een betrouwbare bron voor authentieke producten te zijn die het leven van mensen veraangenamen dankzij de beste producten van de planeet om zo tevens een betere wereld te creëren.

  Website Open In New icon
 5. TRADELINE GROUP

  Polen

  Verified by Europages badge
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van Europages en word gezien!
 1. MMC

  Frankrijk

  Verified by Europages badge

  MMC is distributeur-groothandel in diverse goederen en is als import-exportbedrijf actief in de Europese en internationale markt. De goederen die wij importeren en exporteren, zijn bedoeld voor professionals over de hele wereld: agrofoodproducten, elektrische huishoudapparatuur, conserven, alcoholvrije drinks, verzorgings- en hygiëneproducten, e-sigaretten, cosmetica, met duizenden referenties zoals Coca-Cola, Fanta en nog zoveel meer. Met zijn drie opslagplaatsen in Aubervilliers staat MMC aan de top met prijzen die niet te verslaan zijn. MMC maakt het winkels, hypermarkten, supermarkten, kruidenierszaken, restauranthouders enz. in staat om tegen aantrekkelijke prijzen over een breed assortiment te beschikken dat dankzij de goed beheerste logistiek in het hele Franse grondgebied geleverd kan worden. Regelmatig organiseren we een uitverkoop van kleine en grote hoeveelheden uiteenlopende artikelen. Wenst u meer informatie, neem dan contact op met onze verkoopafdeling (+33 661757133) of kom naar ons toe op dit adres: 38 RUE DE LA HAIE AU COQ 93300 Aubervilliers (Frankrijk). Onze website is in de maak.

 2. EKINOKS IC VE DIS TICARET LTD STI

  Turkije

  Verified by Europages badge
 3. MAZETTO COMPANY

  Portugal

  Verified by Europages badge

  Hallo! Wij zijn MAZETTO COMPANY; een snel groeiend import- en exportbedrijf dat zich richt op de export van Braziliaanse landbouwproducten. Wij werken aan de transformatie van de buitenlandse handel, voeren onderhandelingen over de hele wereld en lossen de bureaucratie van kopen en verkopen in de buitenlandse handel op, zodat u kunt profiteren van de beste producten en voorwaarden. In een geglobaliseerde wereld is het onze missie om bekwaamheid, transparantie en loyaliteit te bieden. Daarom leveren wij altijd producten van extreme kwaliteit en uitstekende internationale betrekkingen. Vestigingen: MAZETTO COMPANY heeft zijn kantoren strategisch gevestigd in São Paulo en Lissabon. Producten: Wij houden ons voornamelijk bezig met de import en export van Braziliaanse koffie, wortelen, tomaten, aardappelen, maïs, soja, Braziliaans rundvlees en kip. Bezoek onze website en neem contact op met ons team!

  Website Open In New icon
 4. FORATIA EUROPE OU

  Finland

  Verified by Europages badge

  Vanuit een wereldwijd perspectief, halen wij producten uit de grootste productiezones van Europa, Noord- en Zuid-Amerika en het Verre Oosten. Onze belangrijkste productcategorieën zijn palmpitolie, palmolie, koolzaadolie, sojaolie, zonnebloemolie, oliemixen, maïsolie, katoenzaadolie, zonnebloemolie met hoog oliezuurgehalte, gevogelte, varkensvlees, rundvlees, vis, patat, groenten, frisdranken en zuivelproducten. Als levensmiddelen- en olieleverancier levert Foratia Europe OU spijsolieën, energiedranken, frisdranken, Whisky's, wijn en diepvriesproducten aan meer dan 100 landen wereldwijd. Wij zijn met name werkzaam in Europa, Afrika, Azië, Midden-Oosten, Zuid-Amerika en het Caraïbische gebied. Wij leveren onze diensten en producten aan onze klanten in de volgende levensmiddelensectoren: Fabrikanten, Groothandelaren in grondstoffen, Winkeliers. Wij staan bekend als een betrouwbare partner die hoogwaardige producten en merken aanbiedt. Wij bieden professionele service voor elk aspect van uw bedrijf, inclusief onze verpakkingen, kwaliteitscontrole, documentatie, logistiek en klantenservice. Wij bieden al onze diensten tegen aantrekkelijke prijzen. Foratia Europe OU is dan ook uw wereldwijde specialist voor de levering van levensmiddelen en olie. Kom onze website bezoeken of neem contact met ons op voor meer informatie!

  Website Open In New icon
 5. FLOG IMPORT & EXPORT NETHERLANDS

  Nederland

  Verified by Europages badge

  Flog Import & Export GMBH is gespecialiseerd in de groothandelslevering van wereldwijd erkende en gewaardeerde voedingsmiddelen, dranken en lifestyleproducten naar vele landen. We zijn nu een van de snelstgroeiende bedrijven in de wereldwijde toeleveringsketen voor de export van grondstoffen. We creëren enorme handelsmogelijkheden in de Europese landen, Azië, Afrika, Noord- en Zuid-Amerika. In tegenstelling tot onze naamgenoot, zijn de prachtproducten waarin we handelen populaire merkproducten voor kruidenierswaren en cosmetica die de schappen van supermarkten en foodserviceproviders domineren. We bieden een uitgebreid productassortiment zoals: Dranken en energiedranken, chocolade, koffie, babymelkpoeder, bonen en granen, rijst, suiker, houtproducten, verse groenten, granen, papier… Deze status hebben we bereikt dankzij een voorbeeldige klantenondersteuning, snelheid en betrouwbaarheid van levering, een vergaande belofte van de wereldwijde grondstoffenmarkt, verworven door jarenlange ervaring in de sourcing en distributie van merkproducten over de hele wereld en een grondige combinatie van de groeiende en veelbelovende opportunities uit het Verre Oosten. Ons managementteam is verantwoordelijk voor het bevorderen en handhaven van deze cultuur in het hele bedrijf en werkt daartoe collectief en voortdurend samen als beheersorgaan. De uitvoering van onze bedrijfsactiviteiten met integriteit en hoge ethische normen, en het bevorderen van een omgeving van wederzijds respect voor alle medewerkers is een absolute voorwaarde voor ons continue succes. Bezoek onze website of neem contact met ons op voor meer informatie!

  Website Open In New icon
 1. YAROSLAVSKY DISTILLERY

  Rusland

  Verified by Europages badge

  De naamloze vennootschap "Yaroslavsky likero-vodochny zavod", opgericht in 1901, produceert alcoholische dranken zoals: wodka, wikke, rosolio, aperitieven, sterke likeuren. Het assortiment bestaat uit meer dan 30 dranken van verschillende merken. Het bedrijf produceert klassieke en originele likeuren en sterke dranken. In de nabije toekomst is het de bedoeling het assortiment uit te breiden en brandy, whisky, vruchtenalcohol, Scandinavische wodka aqua-vitae, grappa's, waaronder oude grappa, aromatische grappa, vruchtenwodka, moutdranken te produceren. Mout voor de drankenindustrie wordt aangekocht bij bekende Europese mouterijen. Activiteitensector: dranken - import-export. Mogelijke drankleveranciers voor restaurants. Wij verkopen ook benodigdheden voor de drankindustrie. De productie van de fabriek is gecertificeerd volgens de internationale eisen voor kwaliteits- en voedselveiligheidssystemen FSSC.

  Website Open In New icon
 2. LPT LOGISTIQUE INTERNATIONAL

  Frankrijk

  Verified by Europages badge

  Sinds 2016 is de firma LPT LOGISTIQUE INTERNATIONAL gespecialiseerd in maritiem goederentransport, met name van oliën (zonnebloemolie, palmolie, koolzaadolie enz.), dranken en ook diepvriesproducten zoals schaal- en schelpdieren, vis en vlees. De onderneming is voornamelijk actief voor transporten in Zuidoost-Azië, het Midden-Oosten en Westelijk Afrika. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 3. AS VI LEVERER

  Noorwegen

  Verified by Europages badge

  Als Vi Leverer is een high-tech handels-en productiebedrijf. In de afgelopen 20 jaar hebben wij apparatuur voor organische en anorganische meststoffen geproduceerd. Ons materiaal wordt verkocht aan 75 landen, die de hete verkoopmateriaal in de globale industrie van landbouwmeststoffen zijn. Met de ontwikkeling van ons EMCC kunt u altijd de complete oplossing krijgen van advies, ontwerpen, apparatuur, installatie, opleiding, noodhulp, veldhulp, reserveonderdelen, en routine-onderhoud. Wij hebben een breed assortiment aan producten zoals dranken (koolzuurhoudende dranken, energiedranken, bieren, enz.), gedroogd fruit en kruiden, oliën (zonnebloemolie, notenolie, enz.), gezondheids- en medische apparatuur (maskers, handschoenen, enz.), zuivelproducten, houtpellets en nog veel meer om te ontdekken op onze website! Ons bedrijf is niet alleen gebaseerd op de binnenlandse markt, maar besteedt ook aandacht aan de internationale markten. Ons bedrijf heeft de technologie, het management en andere aspecten verbeterd op basis van samenwerking met het Zweedse Las Daktronics. Geleidend het algemene denken en de strategie op een hoog niveau en makend het productbeheer, met inbegrip van kwaliteit van beheer, technologie, het testen, en productie in internationale normen, creëren wij eersteklas technologie en de diensten en vereisen strikt in elk deel om onze klanten te belonen. Wij exporteren onze producten naar Kazachstan, India, Indonesië, Turkije, Canada, Afrika en andere landen en regio's. Neem contact met ons op voor meer informatie!

  Website Open In New icon
 4. POL-FOODS SP. Z O.O.

  Polen

  Verified by Europages badge

  POL-FOODS SP. Z O.O. koopt in 48 landen over de hele wereld producten in en verkoopt producten in 97 landen, waardoor wij dus echt wereldwijd actief zijn. Om handel te drijven in zo veel landen en culturen is een grondige kennis van de verschillende culturen en klanten vereist. Wij zijn ook een grote marktdeelnemer binnen de sector van detailhandel, waar een steeds meer inkopers onze beroemde merken hebben ontdekt. Wij zijn één van de Poolse toonaangevende groothandelaars/handelaars in voedingsmiddelen. Alles samen hebben wij het voorrecht meer dan 200 zeer tevreden klanten van dienst te zijn. Ons productassortiment, dat onder meer bestaat uit gekoelde en diepvries vleesproducten, is vrijwel eindeloos. Wij bieden een ontelbare hoeveelheid productcombinaties gebaseerd op varkensvlees, rundvlees, pluimveevlees en lamsvlees. Gesneden vlees, recepten, verpakking en andere belangrijke elementen kunnen worden aangepast om te voldoen aan de specifieke eisen van de klant. Meer dan 5000 productlijnen, merk- en private label producten inbegrepen, voor consumptiegoederen, zoals voedingsmiddelen, frisdranken, persoonlijke en huishoudelijke verzorgingsproducten, basisvoedingsmiddelen, tabak, vers en diepvries vlees, zaden, noten en niet-voedingsproducten. Wij beschouwen onszelf als meer dan alleen een leverancier van verschillende voedingsproducten. Ons doel is altijd om een waardevermeerderend partnerschap aan te gaan met onze klanten en leveranciers wereldwijd. Na bij ons uw inkopen te hebben gedaan, kunt u de levering op uw factuuradres bij ons reserveren, want wij hebben afspraken gemaakt voor leveringen tegen redelijke prijzen met DHL, TNT & ANDERE VRACHTTRANSPORTFIRMA'S. Neem via e-mail contact op met onze klantendienst voor verdere informatie.

  Website Open In New icon
 5. HSH NORM

  Turkije

  Verified by Europages badge

  OVER ONS: Wij zijn een voedsel- en drankproductiebedrijf van poeder dat op zoek is naar lekker en voedzaam voedsel. Omdat het hart van lekker eten in smaken ligt, duiken we in de diepte van de smaken en communiceren we met eten. Verbaasd door de essentie van de verwerking van ingrediënten, leveren wij de schat gevonden in ons voedsel reis naar onze klanten en begeleiden hen in elke seconde, ze genieten van hun eten. Onze producten: Poeder met vruchtensmaak, instantkoffiemix (3in1 / 2in1), bouillon, instantdroge soep, pudding-dessertmix, slagroom / crème chantilly, custardpoeder, bakingrediënten. We begonnen onze heerlijke en voedzame reis in 2002 met de oprichting van Norm Gıda. Luqman JAMAL WALI richtte een levensmiddelenfabriek op om de Smaak van het Leven over de hele wereld te leveren. Dit deed hij uit passie voor lekker eten en met een enorm hart om het goede in alles met iedereen te delen. Met de productie van poedersappen met fruitsmaak, heeft ons bedrijf een geloofwaardige succes in korte tijd bereikt. Luqman JAMAL WALI breidt de productportefeuille uit door te beginnen met de productie van bouillon, instantkoffie, droge soepmix, custardpoeder, puddingpoeder, slagroom en andere bakingrediënten. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

  Website Open In New icon
 6. CHANFI IMPORT EXPORT

  Frankrijk

  Verified by Europages badge
 7. NZUSHI

  België

  Verified by Europages badge

  NZUSHI is een in Brussel, België, gevestigd bedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop van exotische levensmiddelen uit Congo. Wij zijn producenten van groentepuree en chilipuree met gember en sterke chili.Wij bieden ook gembersap, gin-mixen, pili-pili-sauzen en andere exotische producten aan.Om precies te zijn, verwerken we gember in gin. Naast gember maken wij ook natuurlijke gins op basis van ananas en citroen. Wij produceren sauzen en sappen met uit Congo geïmporteerde grondstoffen.Neem voor meer informatie gerust contact met ons op! .

  Website Open In New icon
 8. VALEXTEAM

  Bulgarije

  Verified by Europages badge

  VALEXTEAM werd opgericht in 2012 en ons team focust zich hoofdzakelijk op de export van voedingsmiddelen en de wereldwijde bevoorrading. De onderneming kan nu bogen op een goed georganiseerd en ambitieus team van managers. De prioriteit van VALEXTEAM is de toelevering aan onze klanten van producten van de beste kwaliteit tegen de meest competitieve prijzen. De onderneming levert een uitgebreid assortiment van voedingsmiddelen en dranken met bekende merken, zoals Coca Cola, Pepsi, Nescafe enz. voor de groot- en detailhandel. Wij verbeteren ons constant en openen nieuwe activiteitsgebieden. Op dit moment bieden wij bemanningsdiensten, scheepsonderhoud en transportdiensten. Ons team streeft ernaar de dienstverlening en relaties met onze partners verder te ontwikkelen en te verbeteren. Vooral voor de bevoorrading in FMCG-merkproducten en allerlei voedingsgrondstoffen en producten. Wij leveren wat u nodig heeft! Ons hoofdkantoor is gevestigd in Odessa, maar wij verlenen onze diensten ook via onze partners in Bulgarije en Georgië. Wij hechten waarde aan al onze klanten, daarom hebben miljoenen vertrouwen in ons! Ons team beheert een opslagplaats van 2000 m2 en met behulp van geautomatiseerde processen kunnen wij sneller werken en bewegen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

  Website Open In New icon
 9. ASIA EUROPE TRADE

  België

  Verified by Europages badge

  Asia Europe Trade (AET) is een Europees bedrijf met kantoren in Europa en Azië en is gespecialiseerd in het verhandelen van 1) Snel lopende consumptiegoederen 2) Huismerken (snoep, dranken, levensmiddelen, non-food) 3) A-merken Internationale topmerken verhandelen 4) Eén leveranciersoplossing, door-2-door bezorgen, port-2-port levering van goederen voor supermarkten & e-commerce 5) Wijnen, whisky en gedestilleerd 6) Melk en zuivelproducten. 7). kaas (diepgevroren of vers) 8). fruit en groenten. Neem contact met ons op, wij geven u een snelle, doeltreffende en scherp geprijsde oplossing op maat.We hanteren minimaal één pallet per SKU en kunnen 20’ en 40’ containers consolideren.AET levert: P&G, Unilever, Ferrero, bier- en mineraalwatermerken, Coca-Cola, Pepsi, Nestlé, Kraft, Cadbury, Kimberly-Clark, Henkel, Ritter Sport, Mondelez, enz.7) Non food ( keukengerei, fashionary, cosmetica, schoonheids- en gezondheidsproducten, parfums, accu's).We werken zonder voorraad om de meest verse productie tegen de beste prijs te kunnen garanderen.

  Website Open In New icon
 10. TRENDY FOODS

  België

  Verified by Europages badge

  TRENDY FOODS BELGIUM NV, een bedrijf gevestigd in België, is gespecialiseerd in de import en export van voedingsproducten.We bieden een volledig assortiment producten, waaronder snoep, specerijen, conserven, kruiden, rijst, bloem, pasta, gebak en gebak, dranken, koffie, vers, diepgevroren of ijs, om aan al uw behoeften te voldoen. Dit assortiment omvat biologische producten.Daarnaast bieden wij naast onderhoudsproducten ook een assortiment voor telefonie.

  Website Open In New icon
 1. PATAZA PTY LTD

  Australië

  Verified by Europages badge

  PATAZA Pty Ltd is een in Australië geregistreerde onderneming. De eigenaars hebben samen meer dan 50 jaar ervaring in de FMCG-industrie in Australië en in het buitenland bij Bluechip-bedrijven zoals Unilever. Zij hebben ook succesvolle Australische bedrijven geëxploiteerd, met diensten voor grote detailhandelaren zoals Coles, Woolworths, 7 Eleven, Metcash, BP, Shell en anderen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

  Website Open In New icon
 2. KARAMBOOL

  België

  Verified by Europages badge

  Karambool Energy Drink is de specialist in energiedrinks met de smaak van carambola fruit. Het is een Belgische onderneming. Het is de eerste energiedrink ter wereld met de smaak van carambola fruit. Het onderscheidt zich door de unieke smaak. Het is zowel verfrissend als verkwikkend. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op!

  Website Open In New icon
 3. SUCCES TRADING BV

  Nederland

  Verified by Europages badge

  SUCCES TRADING BV is al meer dan 40 jaar op de markt aanwezig. Wij staan goed bekend en zijn beroemd om onze food en no-food producten. We kopen en verkopen voorraadpartijen uit en aan de hele wereld. Bij al onze klanten hebben wij de reputatie van een betrouwbare en eerlijke onderneming, experts in onze activiteitsbranche. Als voedingsproducten bieden wij conserven en dranken voor de groothandel en catering. Onze no-food producten zijn elektronica, sportschoenen, merktextiel, cosmetica, parfums, horloges en luxe artikelen.

 4. KAY IMPORT EXPORT

  Frankrijk

  Verified by Europages badge
 5. DRINK SHOP ONLINE

  Italië

  Verified by Europages badge
 6. RESONE

  Frankrijk

  Verified by Europages badge
 7. VAFFANCOLA

  Italië

  Verified by Europages badge
 8. KURSK BREWERY, LLC

  Rusland

  Verified by Europages badge
 9. WISE TRADING GROUP

  Litouwen

  Verified by Europages badge
 10. SOCIETE ADAM DE COMMERCE INTERNATIONAL ET SERVICES

  Tunesië

  "ADAM DE COMMERCE INTERNATIONAL ET SERVICES" is een onderneming gevestigd in Tunesië, die zich bezig houdt met internationale handel, export en import van Tunesische goederen en voedingswaren. Wij beschikken over een breed en gevarieerd productengamma. Wij bieden u een breed assortiment van kruidenierswaren in blik of pot, alsmede Tunesische dadels DEGLET NOUR. Wij zijn groothandelaar in levensmiddelen afkomstig uit Tunesië en zijn actief in de import en export. Neem voor verdere informatie over ons productengamma gerust contact met ons op.

Filters

Resultaten voor

Dranken - import-export - Import export

Aantal resultaten

6.674 bedrijven