• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • drijfwerk - staal- en metaalbewerking

Resultaten voor

Drijfwerk - staal- en metaalbewerking - Import export

 1. OSSENBERG & GREFE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Onze firma werd in 1864 als F. Ossenberg & Co. KG opgericht, en is nu in de 5e generatie in familiebezit. Sinds de overname van Julius Grefe KG in 1997 hebben we gehandeld onder de naam "Ossenberg & Grefe". Natuurlijk zijn we ook gecertificeerd volgens EN ISO 9001! Het oorspronkelijke productieprogramma van beide bedrijven bestond uit gespen, ringen en haken voor de textiel- en leerbewerking. In de loop van de tijd werden artikelen en toepassingen toegevoegd. Tegenwoordig ligt onze focus op de klassieke programma-items voor technisch draadbuigen, stempelen en assemblageartikelen voor meer dan 1.000 klanten uit een breed scala van industrieën. Onze 60 medewerkers produceren meer dan 5.000 m² werkruimte per dag ongeveer 500.000 delen. Door onze diverse verwerkingsmogelijkheden, onze eigen gereedschapsuitrusting en onze eigen galvanisatie, zijn we in staat om complexe taken snel en kosteneffectief op te lossen.

 2. KREMSER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Wij zijn uw partner voor stempelgereedschappen in de papier- en kunststofveredelingsindustrie. Bovendien produceren we uiteenlopende blindstempelgereedschappen en gereedschappen voor warmfoliedruk. De 35 jaar ervaring, gecombineerd met de nieuwste CAD- en CNC-technologie, maakt ons een competente en sterke partner. Lang gemotiveerde medewerkers staan garant voor kwaliteit en optimale producten. Tegenwoordig is het bedrijf een gerenommeerde leverancier van bekende bedrijven in de schrijfinstrumenten-, cosmetica-, automobiel- en verpakkingsindustrie.

 3. STANTOOL

  België

  Verified by europages badge

  STANTOOL (voormalig HEWA ) is gespecialiseerd in het ponsen en het dieptrekken van fijne metalen. Sinds 1986 zijn wij een professionele partner voor het ponsen en het dieptrekken van fijne metalen. Gereedschapswerkplaats - Prototypes en monsters - Kleine, middelgrote en grote series - Transformatie in dikten van 0, 05 tot 1 mm - Afwikkelen - ponsen - winden. Wij produceren kleine en grote series, prototypes en monsters. Van de productie van diepgetrokken onderdelen voor de automobielindustrie tot aan de bewerking van fijnmetalen. In onze werkplaats produceren we eveneens al het gereedschap. Onze productie is voor een zeer groot gedeelte geautomatiseerd en technisch gezien ultra modern. Ponsen en dieptrekken - dat is ons beroep!

 4. LG TEC

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  LG Tec is al meer dan 20 jaar de Franse specialist in gebogen kwaliteitsbodems. We bieden een breed assortiment gestandaardiseerde schotelkoppen, waaronder modellen zoals PRC, MRC, GRC, dubbelwandig, omgekeerd, koepel, kegel, elliptisch, vlak, halfrond en nog veel meer. Bij LG Tec kunt u de afmetingen en specifieke afwerkingen voor uw convexe bodems kiezen op basis van uw behoeften. We hebben een enorme voorraad die alle standaardreferenties dekt en bieden verschillende staalsoorten, roestvrij staal, nikkel en aluminium. We kunnen ook aan uw specifieke eisen voldoen, zoals boren of speciale behandelingen. We bieden gestandaardiseerde schotelkoppen met een diameter tot 4 meter voor GRC-, MRC- of PRC-modellen, en tot 5 meter voor elliptische of dubbelwandige modellen.

 5. VRI TECHNOLOGIES

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf VRI TECHNOLOGIES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Drijfwerk - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren bolle sluitvlakken, kalot, bodems voor betonmolens, en Ketelbodems. Het is gevestigd in Chassieu, Frankrijk.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. SIC MARKING GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SIC MARKING GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Drijfwerk - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Remscheid, Duitsland.

 2. JUNGJOHANN CNC-GRAVIERTECHNIK SEIT 1929

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf JUNGJOHANN CNC-GRAVIERTECHNIK SEIT 1929, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Drijfwerk - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Remscheid, Duitsland.

 3. O.L.M.E.C. S.R.L.

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf O.L.M.E.C. S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Plaatwerkerij - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Drijfwerk - staal- en metaalbewerking, Staal- en metaalbewerking - vormen en snijden, Stampwerk - staal- en metaalbewerking, Gietvormen en modellen, Snijden - staal- en metaalbewerking, snijden en persen staalplaten, doortrekmatrijzen, Drijfwerk - staal- en metaalbewerking, en vormen voor versnijding. Het is gevestigd in Grassobbio, Italië.

 4. ENGELKE ÄTZ- U. STANZTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ENGELKE ÄTZ- U. STANZTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Drijfwerk - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Delligsen, Duitsland.

 5. COMGRAV TECHNOLOGY GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf COMGRAV TECHNOLOGY GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Drijfwerk - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Stutensee, Duitsland.

 1. EGLOFF GRAVUREN AG

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf EGLOFF GRAVUREN AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Drijfwerk - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Würenlos, Zwitserland.

 2. MARKATOR MANFRED BORRIES GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MARKATOR MANFRED BORRIES GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Merken - diverse producten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Drijfwerk - staal- en metaalbewerking, Graveren - staal- en metaalbewerking, installaties en machines voor graveren van metalen, Drijfwerk - staal- en metaalbewerking, Graveren - staal- en metaalbewerking, en FlyMarker. Het is gevestigd in Ludwigsburg, Duitsland.

 1. H.P. MENNEN GRAVIERANSTALT

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf H.P. MENNEN GRAVIERANSTALT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Drijfwerk - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Mönchengladbach, Duitsland.

 2. BÖNI AG

  Zwitserland

  De Böni AG is een familiebedrijf, dat door de 3e generatie wordt geleid. Sinds de oprichting in 1933 worden precisiegereedschappen ontwikkeld en vervaardigd voor de metaalverwerkende industrie. Met jarenlange ervaring in precisietools is het bedrijf gespecialiseerd in de productie van embossinggereedschappen (markeergereedschappen voor CNC-machines) en karteltools. Verhoogde eisen aan kwaliteit en levensduur vereisen tegenwoordig steeds opnieuw de hoogste eisen aan machine en gereedschap. Een uitgebreid assortiment standaardtools voldoet aan deze vereisten, waardoor onze klanten een beslissend voordeel kunnen behalen ten opzichte van de concurrentie. Tools voor het opruwen of etiketteren van gedraaide onderdelen zijn een van onze kerncompetenties. Ons uitgebreide assortiment stelt u in staat uw werkstukken efficiënt en economisch te verwerken.

 3. LOGOPRESS

  Frankrijk

  Logopress, specialist in het 3D-ontwerpen van gereedschappen voor persen en vlakke complexe vormen sinds 25 jaar, verzorgt de ontwikkeling van CAD-applicaties voor de snij- en stansindustrie en applicaties voor het vlakken in allerlei domeinen (plaat, stof, leer, schuim, lijm…). Onze gehele lijn van 3D-producten "Logopress3™ for SolidWorks™" is gecertificeerd met SolidWorks™ Gold. Steeds meer gereedschapsontwerpers over de hele wereld gebruiken tegenwoordig Logopress3™ dat is geïntegreerd in SolidWorks™. Behalve voor gereedschappen, is Logopress3 ook een eenvoudige oplossing voor het vlakken van zeer diverse materialen en d vormbaarheidsanalyses die snel te gebruiken is voor een zeer aantrekkelijke prijs. Talloze technici die offertes opstellen voor werkstukken of gereedschappen, gebruiken ook Logopress3™ of een van de pakketten ervan.

 4. J.M. CONSTRUCT

  België

  M Construct staat garant voor kwaliteit, precisie en flexibiliteit. Mede door jarenlange ervaring in de industriële sector en de vakbekwaamheid van onze medewerkers, kunnen we deze doelstellingen realiseren. Het werkdomein van JM Construct concentreert zich vooral op de betonindustrie, maar onze expertise reikt veel verder, getuige hiervan onze belangrijkste bedrijfsactiviteiten: Productie van bevestigingsmiddelen Maatwerk en automatisaties voor de betonindustrie Bekistingsmallen en storttafels, zowel nieuwbouw als renovatie Gefreesde bekistingsbalken met opzetmodule in staal en aluminium Metaalbewerking: buigen en walsen van buizen, knip en zetwerk Algemeen onderhoud en montage Of het nu gaat om de verhuis van een complete fabriek of een kleine herstelling, JM Construct zal ieder order met de grootste precisie uitvoeren. De wens van de klant staat hierbij steeds centraal.

 5. CRW WILLEMS

  België

  CRW Willems bvba, gevestigd in Tessenderlo aan het knooppunt Limburg-Antwerpen-Brabant, is reeds 30 jaar gespecialiseerd in maatwerk van uiterst nauwkeurige onderdelen en assemblages, door verspaning van ferro en non-ferro metalen, en technische kunststoffen. Wij leveren fijn mechanisch stukwerk en miniseries aan grote industriële klanten in de chemische, machinebouw, automotive, pharmaceutische, nucleaire en electronica sector, en aan onderhouds- en productontwikkelings-afdelingen van diverse multinationals. Wij beschikken over een uitgebreid modern machinepark en een vakkundig team van een dozijn ervaren verspaningsspecialisten. Deze flexibele organisatie waarborgt een korte doorlooptijd en een hoge leverbetrouwbaarheid.

 6. F. GLADTFELD GMBH METALLWARENFABRIK

  Duitsland

  Welkom bij F. Gladtfeld GmbH metaalartikelenfabriek! Hartelijk dank voor uw belangstelling in onze producten. Wij zullen uw vragen met plezier beantwoorden. Neem contact met ons op! Producten: etiketten van staalplaat geldigheidswaarmerken; prijsetiketten; Personderdelen; Reliëfschilden; gestanste onderdelen; gereedschapsetiketten; getrokken onderdelen

 7. EL TALLER DEL REPULSADO

  Spanje

  El Taller del Repulsado is gespecialiseerd in het snijden van metaal en de vervaardiging van ronde roestvrijstalen onderdelen.We beheersen het stempelen van metalen zoals roestvrij staal, ijzer, messing, koper, nikkel, zirkonium en andere. We dieptrekken onderdelen vanuit een schijf.We werken met de beste materialen om de beste resultaten te bereiken.Persoonlijke begeleiding

 8. MULTIFORM

  Frankrijk

  De firma MULTIFORM, opgericht in 1947, heeft haar reputatie opgebouwd dankzij haar beheersing van forceer- en dieptrekwerk. Dankzij de technische vakbekwaamheid en de ervaring van haar team is het mogelijk precieze onderdelen, complexe onderdelen en kleine tot grote series uit te voeren met een gepersonaliseerde logistiek. Forceren met numerieke sturing. Dieptrekken en extra diep dieptrekken. Stansen met pers. Mechanisch, chemisch en elektrolytisch polijsten. Warm forceren, puntlassen.

 1. COECKE MACHINES INTERNATIONAL

  België

  Coecke Machine Int. Nv. is vooral gespecialiseerd in het importeren en exporteren van machines voor het bewerken van metaal en accessoires. Aangezien dat wij een internationale structuur hebben en wereldwijde netwerk van doorverkopers kunnen wij aan de meeste vragen op korte termijn antwoorden.

 2. NAVITEC MARINE SERVICES

  België

  Navitec is gespecialiseerd in alle herstellingen en leveringen voor zeeschepen zoals staalwerk (ijzer, roestvrij staal, aluminium, Duplex), leidingwerk, hydraulische en elektrische herstellingen, mechanische herstellingen en onderhoud van motoren, lieren, kranen, veiligheidsmaterieel, pompen, alle draai- en freeswerk. Navitec is gekend om zijn snelle response (dag en nacht).

 3. CLAUX

  Frankrijk

  Het bedrijf CLAUX, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Plaatwerkerij - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schakelkasten en dozen - elektriciteit, Mechanica, algemeen - machinebouw, maakloon, Drijfwerk - staal- en metaalbewerking, Schakelkasten en dozen - elektriciteit, Mechanica, algemeen - machinebouw, maakloon, snijden van metalen, en Drijfwerk - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Brive-La-Gaillarde, Frankrijk.

 4. AB-KAR ÇELIK KONS.INŞ.YAP.ELM.PAZ.SAN VE TIC.LTD.ŞTI

  Turkije

  Het bedrijf AB-KAR ÇELIK KONS.INŞ.YAP.ELM.PAZ.SAN VE TIC.LTD.ŞTI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Drijfwerk - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren gepantserde deur. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 5. ISELLA ENRICO & FIGLI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf ISELLA ENRICO & FIGLI S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Drijfwerk - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren accessoires voor verlaagde plafonds. Het is gevestigd in Giussano, Italië.

 6. LAMIPRESS S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf LAMIPRESS S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Stampwerk - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Drijfwerk - staal- en metaalbewerking, snijden en persen staalplaten, Drijfwerk - staal- en metaalbewerking, ontwerp van matrijzen voor metaal, en koud gieten. Het is gevestigd in Monte San Pietro, Italië.

 7. ANTON SCHULZ METALLKARTEN

  Duitsland

  Het bedrijf ANTON SCHULZ METALLKARTEN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Drijfwerk - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Berlin, Duitsland.

 8. BEULKE GRAVIERTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BEULKE GRAVIERTECHNIK GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Drijfwerk - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Elztal, Duitsland.

 9. SEIDEL PRÄZISIONS- UND FRÄSTEILE OHG

  Duitsland

  Het bedrijf SEIDEL PRÄZISIONS- UND FRÄSTEILE OHG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Drijfwerk - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Auerbach, Duitsland.

 10. BER OTOMOTIV YAN SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Turkije

  Het bedrijf BER OTOMOTIV YAN SAN. VE TIC. LTD. STI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Profielplaat - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Drijfwerk - staal- en metaalbewerking, Reserveonderdelen voor personenwagens, Drijfwerk - staal- en metaalbewerking, Deurverwarming, Reserveonderdelen voor personenwagens, en installaties en machines voor de productie van walsproducten en metalen platen. Het is gevestigd in Bursa, Turkije.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Drijfwerk - staal- en metaalbewerking - Import export

Aantal resultaten

27.705 Bedrijven