• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • drijfwerk - staal- en metaalbewerking

Resultaten voor

Drijfwerk - staal- en metaalbewerking - Import export

 1. KREMSER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Wij zijn uw partner voor stempelgereedschappen in de papier- en kunststofveredelingsindustrie. Bovendien produceren we uiteenlopende blindstempelgereedschappen en gereedschappen voor warmfoliedruk. De 35 jaar ervaring, gecombineerd met de nieuwste CAD- en CNC-technologie, maakt ons een competente en sterke partner. Lang gemotiveerde medewerkers staan garant voor kwaliteit en optimale producten. Tegenwoordig is het bedrijf een gerenommeerde leverancier van bekende bedrijven in de schrijfinstrumenten-, cosmetica-, automobiel- en verpakkingsindustrie.

  Website Open In New icon
 2. SB BRUTSCHIN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SB Brutschin GmbH werd in 1994 opgericht door Stephan Brutschin. SB Brutschin staat al meer dan 20 jaar voor innovatieve machinebouw, economische oplossingen en flexibele klantgerichtheid. Ons gevarieerde assortiment omvat contractproductie met behulp van CNC-technologie in ploegendienst, speciale machinebouw, reparatie- en onderhoudswerkzaamheden, technisch advies, constructies en armatuurconstructie. Ons brede productiebereik, zoals frezen, draaien, slijpen, boren, lassen in combinatie met onze eigen engineering, maakt het mogelijk om complexe producten en diensten in ons huis voor u te realiseren. Naast standaardmachines ontwikkelen we ook speciale machines voor individuele toepassingen en verschillende markten. Inbedrijfstelling, reparaties en gravure-aanpassingen zijn kerncompetenties die wereldwijd worden uitgevoerd. Een van onze specialistische gebieden zijn systemen voor perforatie- en embossingtoepassingen die wereldwijd worden gebruikt.

  Website Open In New icon
 3. OSSENBERG & GREFE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Onze firma werd in 1864 als F. Ossenberg & Co. KG opgericht, en is nu in de 5e generatie in familiebezit. Sinds de overname van Julius Grefe KG in 1997 hebben we gehandeld onder de naam "Ossenberg & Grefe". Natuurlijk zijn we ook gecertificeerd volgens EN ISO 9001! Het oorspronkelijke productieprogramma van beide bedrijven bestond uit gespen, ringen en haken voor de textiel- en leerbewerking. In de loop van de tijd werden artikelen en toepassingen toegevoegd. Tegenwoordig ligt onze focus op de klassieke programma-items voor technisch draadbuigen, stempelen en assemblageartikelen voor meer dan 1.000 klanten uit een breed scala van industrieën. Onze 60 medewerkers produceren meer dan 5.000 m² werkruimte per dag ongeveer 500.000 delen. Door onze diverse verwerkingsmogelijkheden, onze eigen gereedschapsuitrusting en onze eigen galvanisatie, zijn we in staat om complexe taken snel en kosteneffectief op te lossen.

  Website Open In New icon
 4. STANTOOL

  België

  Verified by europages badge

  STANTOOL (voormalig HEWA ) is gespecialiseerd in het ponsen en het dieptrekken van fijne metalen. Sinds 1986 zijn wij een professionele partner voor het ponsen en het dieptrekken van fijne metalen. Gereedschapswerkplaats - Prototypes en monsters - Kleine, middelgrote en grote series - Transformatie in dikten van 0, 05 tot 1 mm - Afwikkelen - ponsen - winden. Wij produceren kleine en grote series, prototypes en monsters. Van de productie van diepgetrokken onderdelen voor de automobielindustrie tot aan de bewerking van fijnmetalen. In onze werkplaats produceren we eveneens al het gereedschap. Onze productie is voor een zeer groot gedeelte geautomatiseerd en technisch gezien ultra modern. Ponsen en dieptrekken - dat is ons beroep!

  Website Open In New icon
 5. CLAUX

  Frankrijk

  Verified by europages badge
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ANTON SCHULZ METALLKARTEN

  Duitsland

  Verified by europages badge
 2. VRI TECHNOLOGIES

  Frankrijk

  Verified by europages badge
 3. JUNGJOHANN CNC-GRAVIERTECHNIK SEIT 1929

  Duitsland

  Verified by europages badge
 4. SIC MARKING GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 5. O.L.M.E.C. S.R.L.

  Italië

  Verified by europages badge
 1. ENGELKE ÄTZ- U. STANZTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 2. COMGRAV TECHNOLOGY GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge
 3. HANS HILSCHER GMBH - MARGREITER TECHNIK

  Duitsland

  Verified by europages badge
 4. EGLOFF GRAVUREN AG

  Zwitserland

  Verified by europages badge
 5. H.P. MENNEN GRAVIERANSTALT

  Duitsland

  Verified by europages badge
 6. BÖNI AG

  Zwitserland

  De Böni AG is een familiebedrijf, dat door de 3e generatie wordt geleid. Sinds de oprichting in 1933 worden precisiegereedschappen ontwikkeld en vervaardigd voor de metaalverwerkende industrie. Met jarenlange ervaring in precisietools is het bedrijf gespecialiseerd in de productie van embossinggereedschappen (markeergereedschappen voor CNC-machines) en karteltools. Verhoogde eisen aan kwaliteit en levensduur vereisen tegenwoordig steeds opnieuw de hoogste eisen aan machine en gereedschap. Een uitgebreid assortiment standaardtools voldoet aan deze vereisten, waardoor onze klanten een beslissend voordeel kunnen behalen ten opzichte van de concurrentie. Tools voor het opruwen of etiketteren van gedraaide onderdelen zijn een van onze kerncompetenties. Ons uitgebreide assortiment stelt u in staat uw werkstukken efficiënt en economisch te verwerken.

 7. LOGOPRESS

  Frankrijk

  Logopress, specialist in het 3D-ontwerpen van gereedschappen voor persen en vlakke complexe vormen sinds 25 jaar, verzorgt de ontwikkeling van CAD-applicaties voor de snij- en stansindustrie en applicaties voor het vlakken in allerlei domeinen (plaat, stof, leer, schuim, lijm…). Onze gehele lijn van 3D-producten "Logopress3™ for SolidWorks™" is gecertificeerd met SolidWorks™ Gold. Steeds meer gereedschapsontwerpers over de hele wereld gebruiken tegenwoordig Logopress3™ dat is geïntegreerd in SolidWorks™. Behalve voor gereedschappen, is Logopress3 ook een eenvoudige oplossing voor het vlakken van zeer diverse materialen en d vormbaarheidsanalyses die snel te gebruiken is voor een zeer aantrekkelijke prijs. Talloze technici die offertes opstellen voor werkstukken of gereedschappen, gebruiken ook Logopress3™ of een van de pakketten ervan.

 8. WARNY & CIE

  België

  Het bedrijf WARNY werd opgericht in 1961 in St-Vith, België.WARNY is gespecialiseerd in de volgende gebieden: - Alle plaatwerk - staal, roestvrij staal en hun legeringen - Snijden, stampen, stampen, buigen en lassen, puntlassen en robotlassen - 3D lasersnijden (5 assen). , ontwerp en constructie van snijgereedschappen, stampen en stampen.- Onderaanneming in dieptrekwerk en snijdwerk.- Prototyping- Vervaardiging van halve schalen voor uitlaatpijpen, katalysatoren en schermen voor katalysatoren. - Componentproductie: robotlassen, puntlassen, lassen. Al vele jaren werken wij als onderaannemer voor gerenommeerde bedrijven in de automobiel-, landbouw- en bouwsector, onze ISO 9001: 2008-certificering garandeert u producten van de hoogste kwaliteit. 'studeren naar productie, WARNY, een partner die op uw projecten let.

 9. CRW WILLEMS

  België

  CRW Willems bvba, gevestigd in Tessenderlo aan het knooppunt Limburg-Antwerpen-Brabant, is reeds 30 jaar gespecialiseerd in maatwerk van uiterst nauwkeurige onderdelen en assemblages, door verspaning van ferro en non-ferro metalen, en technische kunststoffen. Wij leveren fijn mechanisch stukwerk en miniseries aan grote industriële klanten in de chemische, machinebouw, automotive, pharmaceutische, nucleaire en electronica sector, en aan onderhouds- en productontwikkelings-afdelingen van diverse multinationals. Wij beschikken over een uitgebreid modern machinepark en een vakkundig team van een dozijn ervaren verspaningsspecialisten. Deze flexibele organisatie waarborgt een korte doorlooptijd en een hoge leverbetrouwbaarheid.

 10. J.M. CONSTRUCT

  België

  M Construct staat garant voor kwaliteit, precisie en flexibiliteit. Mede door jarenlange ervaring in de industriële sector en de vakbekwaamheid van onze medewerkers, kunnen we deze doelstellingen realiseren. Het werkdomein van JM Construct concentreert zich vooral op de betonindustrie, maar onze expertise reikt veel verder, getuige hiervan onze belangrijkste bedrijfsactiviteiten: Productie van bevestigingsmiddelen Maatwerk en automatisaties voor de betonindustrie Bekistingsmallen en storttafels, zowel nieuwbouw als renovatie Gefreesde bekistingsbalken met opzetmodule in staal en aluminium Metaalbewerking: buigen en walsen van buizen, knip en zetwerk Algemeen onderhoud en montage Of het nu gaat om de verhuis van een complete fabriek of een kleine herstelling, JM Construct zal ieder order met de grootste precisie uitvoeren. De wens van de klant staat hierbij steeds centraal.

 1. F. GLADTFELD GMBH METALLWARENFABRIK

  Duitsland

  Welkom bij F. Gladtfeld GmbH metaalartikelenfabriek! Hartelijk dank voor uw belangstelling in onze producten. Wij zullen uw vragen met plezier beantwoorden. Neem contact met ons op! Producten: etiketten van staalplaat geldigheidswaarmerken; prijsetiketten; Personderdelen; Reliëfschilden; gestanste onderdelen; gereedschapsetiketten; getrokken onderdelen

 2. EL TALLER DEL REPULSADO

  Spanje

  El Taller del Repulsado is gespecialiseerd in het snijden van metaal en de vervaardiging van ronde roestvrijstalen onderdelen.We beheersen het stempelen van metalen zoals roestvrij staal, ijzer, messing, koper, nikkel, zirkonium en andere. We dieptrekken onderdelen vanuit een schijf.We werken met de beste materialen om de beste resultaten te bereiken.Persoonlijke begeleiding

 3. COECKE MACHINES INTERNATIONAL

  België

  Coecke Machine Int. Nv. is vooral gespecialiseerd in het importeren en exporteren van machines voor het bewerken van metaal en accessoires. Aangezien dat wij een internationale structuur hebben en wereldwijde netwerk van doorverkopers kunnen wij aan de meeste vragen op korte termijn antwoorden.

 4. MULTIFORM

  Frankrijk

  De firma MULTIFORM, opgericht in 1947, heeft haar reputatie opgebouwd dankzij haar beheersing van forceer- en dieptrekwerk. Dankzij de technische vakbekwaamheid en de ervaring van haar team is het mogelijk precieze onderdelen, complexe onderdelen en kleine tot grote series uit te voeren met een gepersonaliseerde logistiek. Forceren met numerieke sturing. Dieptrekken en extra diep dieptrekken. Stansen met pers. Mechanisch, chemisch en elektrolytisch polijsten. Warm forceren, puntlassen.

 5. ISELLA ENRICO & FIGLI S.R.L.

  Italië

 6. LAMIPRESS S.R.L.

  Italië

 7. AB-KAR ÇELIK KONS.INŞ.YAP.ELM.PAZ.SAN VE TIC.LTD.ŞTI

  Turkije

 8. BER OTOMOTIV YAN SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Turkije

 9. SEIDEL PRÄZISIONS- UND FRÄSTEILE OHG

  Duitsland

 10. BEULKE GRAVIERTECHNIK GMBH

  Duitsland

Filters

Resultaten voor

Drijfwerk - staal- en metaalbewerking - Import export

Aantal resultaten

29.790 bedrijven