• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • expansievoegen - non-ferro

Resultaten voor

Expansievoegen - non-ferro - Import export

 1. DILANDA

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DILANDA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Expansievoegen - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren afdichtingen volgens tekening, afdichtingsringen van rubber, afdichtingen, afdichtingen voor zuigers, afgesneden dichtingen, ringen van nylon, en ringen van rubber. Het is gevestigd in Milano, Italië.

 2. DILANDA

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DILANDA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Expansievoegen - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren afdichtingen volgens tekening, afdichtingsringen van rubber, afdichtingen, afdichtingen voor zuigers, afgesneden dichtingen, ringen van nylon, en ringen van rubber. Het is gevestigd in Milano, Italië.

 3. INVENTIVE PRODUCTION CENTER (IPC), LLC

  Rusland

  Invention Production Center LLC (IPC) is een fabrikant van roestvrijstalen en ijzermetalen pijpen, industriële fittingen voor de bouw van gas- en oliepijpleidingen. De hoofdactiviteiten van IPC zijn de ontwikkeling en introductie van technologieën en uitrustingen voor de productie van pijpen en buizen gemaakt van staal met een inwendige et uitwendige anti-corrosie coating; de constructie van pijpleidingen en buizen met permanente gesmede fittingen voor pijpen; productie van non-ferro pijpfittingen en kleppen; productie van buizen met inwendige polyethyleencoating en inwendig gecoate fittings; productie en toelevering van hoge druk elektrisch isolerende inzetstukken ter bescherming tegen zwerfstromen en elektrochemische corrosie. De onderneming biedt gebruiksklare metalen buizen en pijpleidingen; aanpassing van het product aan het project van de klant; aanbrenging van anti-corrosie coating; installatie van toezichtapparatuur voor spanningsschommeling; advies en technische ondersteuning; inspectie voor conformiteit met lokale normen.

 4. JANNASCH GMBH & CO KG

  Duitsland

  Het bedrijf JANNASCH GMBH & CO KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Expansievoegen - non-ferro. Het is gevestigd in Neuhausen, Duitsland.

 5. ALMOFLON SNC

  Italië

  Het bedrijf ALMOFLON SNC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Expansievoegen - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren platte dichtingen, voegen zonder asbest, en onderdelen voor ventielen. Het is gevestigd in Grumello Del Monte, Italië.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. E.T.I. S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf E.T.I. S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Expansievoegen - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren aandrijvingsmechanismes, drukregistreerapparaten, thermometers, en drukregulateurs. Het is gevestigd in Belpasso, Italië.

 2. SPIROFLEX D.O.O.

  Kroatië

  Het bedrijf SPIROFLEX D.O.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Expansievoegen - non-ferro. Het is gevestigd in Ruscica, Kroatië.

 3. NEXA S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf NEXA S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Expansiekoppelingen - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Expansievoegen - non-ferro, Beslag - metaal, Expansievoegen - non-ferro, en Beslag - metaal. Het is gevestigd in Zocco Di Erbusco, Italië.

 4. COLAS GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf COLAS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Expansievoegen - non-ferro. Het is gevestigd in Gratkorn, Oostenrijk.

 5. PEARWALK ENGINEERING

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf PEARWALK ENGINEERING, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Expansievoegen - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Mechanica, algemeen - machinebouw, maakloon, metalen uitzettingsafdichtingen, blaasbalgen van rubber, Mechanica, algemeen - machinebouw, maakloon, en blaasbalgen van metaal. Het is gevestigd in Furness Vale, Verenigd Koninkrijk.

 1. L.G. LAVORAZIONE GOMMA

  Italië

  Het bedrijf L.G. LAVORAZIONE GOMMA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rubberen fittings. Het is tevens aanwezig in de sectoren Expansiekoppelingen - ferro, Expansievoegen - non-ferro, Expansiekoppelingen - ferro, en Expansievoegen - non-ferro. Het is gevestigd in Bergamo, Italië.

 2. TECNOGOMMA INTERNATIONAL S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf TECNOGOMMA INTERNATIONAL S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Expansievoegen - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Expansiekoppelingen - ferro, Beslag - metaal, Expansiekoppelingen - ferro, en Beslag - metaal. Het is gevestigd in Adrara San Martino, Italië.

 1. GUARNIFLON S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf GUARNIFLON S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rubberen fittings. Het is tevens aanwezig in de sectoren Expansiekoppelingen - ferro, Expansievoegen - non-ferro, Expansiekoppelingen - ferro, en Expansievoegen - non-ferro. Het is gevestigd in Castelli Calepio, Italië.

 2. RO - RA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf RO - RA S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rubberen fittings. Het is tevens aanwezig in de sectoren Expansiekoppelingen - ferro, Expansievoegen - non-ferro, Expansiekoppelingen - ferro, en Expansievoegen - non-ferro. Het is gevestigd in Castelli Calepio, Italië.

 3. TECNOGUARNIZIONI

  Italië

  Het bedrijf TECNOGUARNIZIONI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rubberen fittings. Het is tevens aanwezig in de sectoren Expansiekoppelingen - ferro, Expansievoegen - non-ferro, Expansiekoppelingen - ferro, en Expansievoegen - non-ferro. Het is gevestigd in Soliera, Italië.

 4. F.P. MODENA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf F.P. MODENA S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Rubberen fittings. Het is tevens aanwezig in de sectoren Expansiekoppelingen - ferro, Expansievoegen - non-ferro, Expansiekoppelingen - ferro, en Expansievoegen - non-ferro. Het is gevestigd in Bastiglia, Italië.

 5. ELCOMIN S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf ELCOMIN S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rubberen fittings. Het is tevens aanwezig in de sectoren Expansiekoppelingen - ferro, Expansievoegen - non-ferro, Expansiekoppelingen - ferro, en Expansievoegen - non-ferro. Het is gevestigd in Paratico, Italië.

 6. A.T. GOMMA GUARNIZIONI INDUSTRIALI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf A.T. GOMMA GUARNIZIONI INDUSTRIALI S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rubberen fittings. Het is tevens aanwezig in de sectoren Expansiekoppelingen - ferro, Expansievoegen - non-ferro, Expansiekoppelingen - ferro, en Expansievoegen - non-ferro. Het is gevestigd in Foresto Sparso, Italië.

 7. AERRE DI RADAELLI SERGIO

  Italië

  Het bedrijf AERRE DI RADAELLI SERGIO, en actief in de sector Rubberen fittings. Het is tevens aanwezig in de sectoren Expansiekoppelingen - ferro, Expansievoegen - non-ferro, Expansiekoppelingen - ferro, en Expansievoegen - non-ferro. Het is gevestigd in Arosio, Italië.

 8. GUARNIPOL S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf GUARNIPOL S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dichtingen en pakkingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Expansiekoppelingen - ferro, Expansievoegen - non-ferro, Expansiekoppelingen - ferro, en Expansievoegen - non-ferro. Het is gevestigd in Milano, Italië.

 1. SEVAL S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf SEVAL S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Expansievoegen - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Expansiekoppelingen - ferro, Beslag - metaal, Expansiekoppelingen - ferro, en Beslag - metaal. Het is gevestigd in Villongo, Italië.

 2. FUMAGALLI GUARNIZIONI

  Italië

  Het bedrijf FUMAGALLI GUARNIZIONI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rubberen fittings. Het is tevens aanwezig in de sectoren Expansiekoppelingen - ferro, Expansievoegen - non-ferro, Expansiekoppelingen - ferro, en Expansievoegen - non-ferro. Het is gevestigd in Brugherio, Italië.

 3. MICROTEM S.N.C. .

  Italië

  Het bedrijf MICROTEM S.N.C. ., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rubberen fittings. Het is tevens aanwezig in de sectoren Expansiekoppelingen - ferro, Expansievoegen - non-ferro, Expansiekoppelingen - ferro, en Expansievoegen - non-ferro. Het is gevestigd in La Spezia, Italië.

 4. FUTURA GOMM S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf FUTURA GOMM S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rubberen fittings. Het is tevens aanwezig in de sectoren Expansiekoppelingen - ferro, Expansievoegen - non-ferro, Expansiekoppelingen - ferro, en Expansievoegen - non-ferro. Het is gevestigd in Paratico, Italië.

 5. GUARNITALIA S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf GUARNITALIA S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rubberen fittings. Het is tevens aanwezig in de sectoren Expansiekoppelingen - ferro, Expansievoegen - non-ferro, Expansiekoppelingen - ferro, en Expansievoegen - non-ferro. Het is gevestigd in Paese, Italië.

 6. COEMI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf COEMI S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Expansievoegen - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Expansiekoppelingen - ferro, Beslag - metaal, Expansiekoppelingen - ferro, en Beslag - metaal. Het is gevestigd in Peschiera Borromeo, Italië.

 7. UNIGOMMA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf UNIGOMMA S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rubberen fittings. Het is tevens aanwezig in de sectoren Expansiekoppelingen - ferro, Expansievoegen - non-ferro, Expansiekoppelingen - ferro, en Expansievoegen - non-ferro. Het is gevestigd in Villongo, Italië.

 8. METAL GASKETS ITALY S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf METAL GASKETS ITALY S.R.L., en actief in de sector Rubberen fittings. Het is tevens aanwezig in de sectoren Expansiekoppelingen - ferro, Expansievoegen - non-ferro, Expansiekoppelingen - ferro, en Expansievoegen - non-ferro. Het is gevestigd in Villongo, Italië.

 9. ZETAEFFE S.N.C. DI MAURIZIO FUMAGALLI E C.

  Italië

  Het bedrijf ZETAEFFE S.N.C. DI MAURIZIO FUMAGALLI E C., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rubberen fittings. Het is tevens aanwezig in de sectoren Expansiekoppelingen - ferro, Expansievoegen - non-ferro, Expansiekoppelingen - ferro, en Expansievoegen - non-ferro. Het is gevestigd in Cambiago, Italië.

 10. GUBRES S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf GUBRES S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rubberen fittings. Het is tevens aanwezig in de sectoren Expansiekoppelingen - ferro, Expansievoegen - non-ferro, Expansiekoppelingen - ferro, en Expansievoegen - non-ferro. Het is gevestigd in Napoli, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis