• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • graveermachines - metaalbewerking

Resultaten voor

Fabrikant Producent - Graveermachines - metaalbewerking

Fabrikant/producent
 1. TECHNOMARK

  Frankrijk

  TECHNOMARK, de Franse expert in traceerbaarheid met behulp van laser- en micropercussietechnologieën. Technomark is sinds 2000 een specialist op het gebied van micropercussie en heeft een revolutie op de markt ontketend met zijn baanbrekende innovatie voor alle toepassingen, de Multi4-serie (één product voor 4 mogelijke configuraties). Voortbouwend op dit succes is Technomark blijven innoveren en belangrijke ontwikkelingen op de micro-percussiemarkt blijven aanbieden. In 2013 zette Technomark zijn eerste stappen in de laserindustrie en commercialiseerde het op maat gemaakte oplossingen. In 2016 lanceerde het zijn eerste Graphix-gamma vezellasers. Dankzij zijn erkende innovaties heeft Technomark zich ontwikkeld van certificeringen tot onderscheidingen, en is het een belangrijke speler geworden op de markt van permanente markeringen en biedt het nu complete traceerbaarheidsoplossingen, van markering tot proeflezen. De groep, die nu zowel in China als in de Verenigde Staten een filiaal heeft, ontwerpt kwaliteitsproducten van FrenchFab en komt haar verbintenissen over de grenzen heen na dankzij haar internationale partners die permanente lokale ondersteuning bieden. Wij garanderen kwaliteit, ongeacht het type markering (alfanumerieke reeksen, speciale tekens, logo's, tijdstempels en diverse codes zoals datamatrix of QR-code). Zo kunnen onze oplossingen voldoen aan al uw traceerbaarheidsbehoeften, ongeacht het industriële gebruik. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie!

 2. HIRT METALL-UND KUNSTSTOFFTECHNIK

  Duitsland

  De tevredenheid van onze klanten is onze hoogste prioriteit, daarom is vertrouwen en persoonlijk contact zo belangrijk voor ons. Wij willen graag aan uw zijde staan als een betrouwbare partner. Heeft u een taak op te lossen? – Wij hebben een oplossing! Wij zijn gespecialiseerd in de vervaardiging van bevestigingsmiddelen, alsmede gedraaide en gefreesde onderdelen. Onze grootste kracht: Betrouwbaarheid, bekwaamheid, kwaliteitsgarantie, naleving van termijnen, innovatiekracht, flexibiliteit.

 3. CNC-STEP GMBH & CO. KG

  Duitsland

  CNC-plasmasnijmachines, waterstraalsnijsystemen en markeersystemen, doseersystemen, snijplotters en CAD/CAM-software.Onze in Duitsland gefabriceerde machines zijn vrijwel onbeperkt inzetbaar.2D-frezen, 3D-frezen, graveren, doseren, lijmen, 3D-scannen, snijden, lassen, plasmasnijden, waterstraalsnijden, eroderen, ultrasoon lassen zijn slechts enkele van de belangrijkste mogelijke toepassingen.

 4. MECANUMERIC

  Frankrijk

  MECANUMERIC SA is gespecialiseerd in het ontwerp en de fabricage van installaties en CNC snij-, graveer- en thermovormmachines van de merken MECANUMERIC, MECAMATIC, NORMAPROFIL en DIGITAL CONTROL (DCB) en moedermaatschappij van de groep. MECANUMERIC biedt een volledig assortiment freessnijmachines, lasersnijmachines, watersnijmachines, ultrasone snijmachines, messnijmachines, graveermachines en andere. Onze oplossingen worden op maat geproduceerd en wij verzekeren een volledige en reactieve reparatieservice bij u in de buurt.MECANUMERIC is een van de weinige bedrijven ter wereld die alle processen en technologieën beheerst die nodig zijn voor het ontwerp, de fabricage, de installatie en het onderhoud van deze machines. Dankzij de kwaliteit van onze producten hebben we het vertrouwen van professionals gewonnen, met name in de tandheelkundige, industriële en educatieve sector.

 5. CRETEC GMBH

  Duitsland

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. SCHLEICHER GRAVIERTECHNIK

  Duitsland

 2. ESPA SRL

  Italië

 3. MOVIMATIC INCISIONI

  Italië

 4. AUTOMATOR INTERNATIONAL SRL

  Italië

 5. GRAVOTECH MARKING

  Frankrijk

 1. WEARECRAFTY CNC ROUTING SERVICES

  Verenigd Koninkrijk

 2. AURO GMBH

  Duitsland

 1. H. W. PICKARDT EK

  Duitsland

 2. STAR GLAS GMBH

  Duitsland

 3. RIEDEL MASCHINEN UND ANLAGEN RIEMAG GMBH

  Duitsland

 4. ABC GRAVURE

  Frankrijk

 5. CHANGZHOU ZEMU MACHINERY TECHNOLOGY CO., LTD.

  China

 6. JINAN XINTIAN TECHNOLOGY CO.,LTD

  China

 7. JINAN JINSHENGXING MACHINERY MANUFACTURE CO., LTD.

  China

 8. JINANTIANLIBODA MACHINE TOOL EQUIPMENT

  China

 1. GRAWER LUBLIN

  Polen

 2. TEETZ VERW. GMBH

  Duitsland

 3. AZIM PALSTIK

  Turkije

 4. BRANDT & COMP.GMBH

  Duitsland

 5. JCS TOOLS LTD

  Verenigd Koninkrijk

 6. SARL GRAVURE TAMPOGRAPHIE SERIGRAPHIE

  Frankrijk

 7. AAE ADVANCED AUTOMATED EQUIPMENT

  Nederland

  AAE is sinds de oprichting in 1976 uitgegroeid tot een gerenommeerd specialist actief op het gebied van de machinebouw. AAE heeft een breed scala aan activiteiten: 1. High precision parts 2. Proto- and serial systems 3. Printing and assembly automation (Grauel) 4. Special machines

 8. MOLD-TECH PORTUGAL-TRATAMENTO E REVESTIMENTO DE METAIS, LDA.

  Portugal

 9. KIRBA GRAVIERMASCHINEN GMBH

  Duitsland

 10. FINIMOLDE-FABRICA DE MOLDES E MAQUINAS INDUSTRIAIS,LDA

  Portugal

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis