• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • etiketteren en markeren - machines

Resultaten voor

Etiketteren en markeren - machines - Import export

 1. FORM + TEST SEIDNER & CO. GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Wij ontwikkelen en produceren al meer dan 55 jaar testmachines in Riedlingen, Opper-Zwaben. Een van onze sterke punten is het ontwerpen en vervaardigen van speciale testmachines van hoge kwaliteit volgens de individuele specificaties van de klant. Van de kleinste machine met een paar newton kracht tot de 10.000 kN compressietestmachine met een gewicht van meer dan dertig ton, ons team van ervaren ingenieurs en technici is in staat zelfs de meest veeleisende ontwerpen te realiseren. Door onze nauwe contacten met de meest vooraanstaande instituten en universiteiten staan wij altijd aan de spits van de testtechnologie. Ons lidmaatschap bij de Duitse ingenieursbond (VDMA), Fachgemeinschaft Prüfmaschinen, betekent dat u verzekerd bent van toekomstgerichte technologieën, uitstekende kwaliteit en betrouwbare service. Een aparte afdeling houdt zich bezig met de ontwikkeling en aanpassing van elektronische assemblages aan onze testmachines. Eén aandachtspunt is projectplanning en -ontwikkeling volgens klantspecifieke eisen. De productie van de hardware wordt uitgevoerd door een dochteronderneming in Zwitserland.

 2. K.-D. HERMANN GMBH CONTACT AUSZEICHNUNGSSYSTEME

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Als ervaren partner van handel en industrie ontwikkelen wij op maat gemaakte oplossingen voor de individuele eisen en behoeften van onze klanten. Perfecte verwerking en strenge kwaliteitscontroles maken contactapparaten en -etiketten tot een uniek merkproduct. Hier een kleine selectie van ons aanbod: contact-handlabelystemen - handlabel- en doseerapparaten - etiketten voor de labeling - kwaliteitsetiketten voor industrie en handel - sieraad en reclame-etiketten - weegschaaletiketten - etikettenprinters - thermo- en thermotransferprinters - etikettensoftware - carbonlinten en overige accessoires - speciale etiketteerapparatuur - vol- en halfautomatische print- en etiketteerapparatuur - verkoop bevorderende artikelen - uitgebreid productaanbod van prijs- en informatiedragers - winkelinrichting - revolvernietmachines en nietdraad - kassarollen - artikelbeveiliging - apparatuur voor artikelbeveiliging, hecht- en harde etiketten.

 3. INTERHYDRAULIK GESELLSCHAFT FÜR HYDRAULIK-KOMPONENTEN MBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Wij zijn een vooraanstaande fabrikant van componenten voor hydraulische aandrijftechniek. Van advisering, ontwikkeling en productie tot en met levering onder andere - Just in time - of als bouwpakket bieden wij alles. Ook veelzijdige logistiekdiensten behoren tot ons aanbod. INTERHYDRAULIK biedt hoogste kwaliteit conform DIN EN ISO 9001: 2008 en DIN EN ISO 14001: 2009. INTERHYDRAULIK GmbH is in Selm gevestigd. Beheer en productie zijn hiervandaan ongeveer 28 km van Dortmund verwijderd en onder één dak ondergebracht. De kwaliteit van onze producten en diensten nog verder te verbeteren is het doel en taak van onze ca. 130 medewerkers. De afdelingen constructie, ontwikkeling, productie en logistiek vormen met de andere afdelingen van de onderneming de weg naar een voor de klant optimaal product. Wij bieden innovatieve producten en uitstekende service.

 4. METO INTERNATIONAL GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Checkpoint -Meto- is een multinationale fabrikant en aanbieder op de gebieden labeling, identificatie en artikelbeveiliging voor handel, dienstverleners en industrie. Door onze uitgebreide knowhow op deze gebieden bieden wij onze klanten ook complete oplossingen binnen de gehele logistiekketen. METO staat als uitvinder van de handetikettering al sinds meer dan 45 jaar voor innovatieve producten en hoge kwaliteit. Wij reageren snel en flexibel op de eisen van de markt. In ons aanbod vindt u de passende oplossingen voor de behoeften en eisen van een modern artikeletikettering en -identificatie. Wij bieden u handetiketteerders voor prijslabeling en codering alsmede voor de labeling volgens levensmiddelrecht. Etiketten in vele formaten, kleuren en op de betreffende ondergrond afgestemde bestrijking met gom, met uw individuele opschrift.

 5. KLÜPPELBERG GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Al meer dan 20 jaar is de firma Klüppelberg GmbH & Co.KG met succes actief op het gebied van middelgrote, grote en zware bewerkingsindustrie als servicedienstverlener voor gereedschapsmachines met name van de voormalige fabrikant Hermann Kolb uit Keulen. Wij bieden onze diensten rondom het onderhoud en de speciale machinebouw al bij belangrijke ondernemingen in Duitsland en de omringende landen tot en met Amerika aan. Het heeft onze hoogste prioriteit om de productiviteit en continue beschikbaarheid van uw machines te garanderen. Wij construeren partijgrootte 1 en leveren exact wat u voor uw machinepark nodig hebt. Wij houden de kwaliteit van ons werk voortdurend op het hoogste niveau doordat wij ons richten op een gezonde combinatie van gekwalificeerde, ervaren en ook jonge, leergierige medewerkers. Consequente bijscholing en de toepassing van de modernste meetapparatuur staan hoog in ons vaandel en zorgen voor motivatie onder het personeel.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ELMET ELASTOMERE PRODUKTIONS- UND DIENSTLEISTUNGS-GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  State of the art technologieën in het verwerken en doseren van vloeibare siliconen en LSR elastomeerproductie! Al in het jaar van oprichting in 1996, past ELMET technologische ontwikkelingen voor een octrooi toe.De naam ELMET werd al snel geassocieerd met hoge kwaliteit in combinatie met innovatieve hulpmiddelen. Wanneer de beschikbare systemen op de markt en de onderdelen niet geschikt zijn voor een optimaal LIM-proces, vindt ELMET via ontwikkelingen de perfecte oplossing. boven 3000 S. We doelen hierbij op het doseersysteem TOP 3000 S dat twee generaties lang wordt gebouwd. Hoewel het systeem al in 2003 werd ontwikkeld, blijft het sinds de lancering, door talrijke verdere ontwikkelingen en de integratie van innovatieve kenmerken, nog steeds de benchmark voor spuitgieten van vloeibare siliconen. Dit zorgt ervoor dat ELMAT de specialist en partner is voor state of the art technologieën voor de verwerking - en het doseren van vloeibare siliconen zoals bijvoorbeeld: LSR elastomeerproductie in Oostenrijk!

 2. ACCRAPLY EUROPE LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Verified by europages badge

  Hoe uw producten dan ook worden verpakt – in flessen, blikken, dozen, soepele verpakking, enz. – Accraply heeft altijd een industriële etiketteermachine voor u. Wij zijn een onderneming van Barry-Wehmiller Packaging Systems en leveren etiketteer- en krimphulsapparatuur. Wij zijn gespecialiseerd in etiketteermachines voor drukgevoelige etiketten, etiketteersystemen met rolvoeding en in de technologie voor krimphuls etikettering. Onze vertrouwde etiketteermachinemerken – Accraply, Harland, Trine en Graham & Sleevit – worden geleverd aan een vele verschillende bedrijfstakken, zoals die van voeding en dranken, farmaceutica, huishoudartikelen en consumptiegoederen, gezondheid en schoonheidsartikelen. Onze Stanford krimphuls omvormapparatuur stelt ons in staat onze klanten vol vertrouwen te begeleiden in alle aspecten van de technologie van krimphulsetikettering. Accraply oplossingen voldoen aan de specifieke behoeftes van de verschillende markten dankzij de URS Conformiteit, Serialisatie capaciteit, Validatie/Documentatie, CFR21 conformiteit en het zijn Track en eject/trace compatibele oplossingen.

 3. AXRO BÜROKOMMUNIKATION DISTRIBUTION IMPORT EXPORT GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  AXRO -Uw specialist voor originele kantoorbenodigdheden en dit al meer dan 25 jaar. Wij zijn een betrouwbare en competente partner voor resellers van originele verbruiksartikelen . 80 medewerkers werken op ons hoofdkantoor in Hamburg. Wij kennen de behoeften van onze klanten en stellen onze acties altijd ter discussie.Wij leveren dealers over de hele wereld met originele verbruiksartikelen van alle bekende fabrikanten. Onze doeltreffende centrale magazijn heeft bijna 6.000 OEM onderdelen in voorraad zoals toner, inkt, drums, evenals onderdelen is zo georganiseerd dat de levering van klantspecifieke vereisten gemakkelijk kunnen worden geïmplementeerd. Klanttevredenheid is onze kernzorg: dat zij vakkundig worden bediend en 100% tevreden zijn. competente, personeel dat al jarenlang in dienst is, maakt hierbij het verschil. U bent de basis van ons succes.

 4. BIZERBA SE & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Al generaties lang is de naam Bizerba nauw verbonden met het onderwerp "gewicht". De hoogste kwaliteit, innovatieve oplossingen en een uitgebreid dienstenaanbod - dat is Bizerba. Bizerba biedt klanten uit de ambacht, de handel, de industrie en de logistiek een uniek wereldwijd oplossingenportfolio van hardware en software rond het "gewicht" van de centrale afmeting. Etiketten en verbruiksgoederen tot en met leasing completeren het scala aan oplossingen. Sinds 1866 heeft Bizerba de technologische ontwikkeling op het gebied van weegtechnologie doorslaggevend gestalte gegeven en is aanwezig in ongeveer 120 landen. Onze klantenkring reikt van wereldwijde handelsbedrijven en industriële bedrijven tot retailers en bakkers en slagers. De hoofdvestiging van de familiegroep, die al vijf generaties lang in familiehanden is met ongeveer 3.900 werknemers wereldwijd, is Balingen in Baden-Württemberg.

 5. GAI MACCHINE IMBOTTIGLIATRICI SPA

  Italië

  Verified by europages badge

  GAI kan vandaag rekenen op een staf van 200 personen. Personeel wordt beschouwd als menselijk kapitaal, een bronmiddel. Het wordt in de meest populaire universiteiten en professionele scholen geselecteerd. Ingenieurs, technici, testers, monteurs. Dit is uiteraard een deugdzame cirkel, aangezien de investering in personeel zich vertaalt in machines die intern ontworpen worden met de hoogste knowhow, waardoor GAI-machines in de loop der jaren voortdurend verbeterd werden.

 1. EUROMPS S.R.L.

  Italië

  Verified by europages badge

  EuroMps S.r.l. heeft een compleet assortiment industriële printers, encoders en inkjetprinters die aan elke behoefte aan product- of verpakkingsherkenning kunnen voldoen. Van de meest compacte tot de meest veelzijdige inkjetprinter, tot contactmarkering met thermische transferprinters en rotatie- en hot stamping-printers. EuroMps creëert handmatig, semi-automatisch of volledig automatisch onuitwisbare markeringen en afdrukken.

 2. CDA DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CDA DEUTSCHLAND GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Etiketteren en markeren - machines. Het is gevestigd in Leun, Duitsland.

 1. NIMAX S.P.A.

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf NIMAX S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Etiketteren en markeren - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Markeermachines, etiketteersystemen, lasermarkeersystemen, Markeermachines, en printers van barcodes voor verpakking. Het is gevestigd in Bologna, Italië.

 2. GOOD TECH INDUSTRIEDIENSTLEISTUNGEN UND SYSTEMTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GOOD TECH INDUSTRIEDIENSTLEISTUNGEN UND SYSTEMTECHNIK GMBH, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Etiketteren en markeren - machines. Het is gevestigd in Kempen, Duitsland.

 3. AB VERPACKUNGSTECHNIK GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf AB VERPACKUNGSTECHNIK GMBH & CO. KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Etiketteren en markeren - machines. Het is gevestigd in Augsburg, Duitsland.

 4. ELVO CODING GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ELVO CODING GMBH & CO. KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Etiketteren en markeren - machines. Het is gevestigd in Argenthal, Duitsland.

 5. PROFIPACK S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PROFIPACK S.R.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Stampwerk - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ponsplaten, Gereedschapsmachines voor stampen, Verzegelmachines voor verpakkingen, Etiketteren en markeren - machines, Computerpapier, 3D-printers, postzegelvorming uitknippen, metalen stempels, en drevels voor stansmachine. Het is gevestigd in Brno, Tsjechische Rep..

 6. WWP WAHLEN & SIEBERTH GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf WWP WAHLEN & SIEBERTH GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Etiketteren en markeren - machines. Het is gevestigd in Unkel, Duitsland.

 7. ACCRAPLY LTD. – SLEEVIT / GRAHAM / TRINE / STANFORD

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ACCRAPLY LTD. – SLEEVIT / GRAHAM / TRINE / STANFORD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Etiketteren en markeren - machines. Het is gevestigd in Schorndorf, Duitsland.

 8. VIGEVANO INBOCSAV SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf VIGEVANO INBOCSAV SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Etiketteren en markeren - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren machines en apparatuur voor schoenfabrieken en schoenmakers, markeermachines, en afdrukmachines voor verpakking. Het is gevestigd in Vigevano, Italië.

 1. ROTOFLUX DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ROTOFLUX DEUTSCHLAND GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Etiketteren en markeren - machines. Het is gevestigd in Brühl, Duitsland.

 2. SCHWINN & PARTNER GBR

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SCHWINN & PARTNER GBR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Etiketteren en markeren - machines. Het is gevestigd in Beerfelden, Duitsland.

 3. VIGEVANO INBOCSAV SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf VIGEVANO INBOCSAV SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Etiketteren en markeren - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren machines en apparatuur voor schoenfabrieken en schoenmakers, markeermachines, en afdrukmachines voor verpakking. Het is gevestigd in Vigevano, Italië.

 4. ENVIRO PACK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ENVIRO PACK GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Etiketteren en markeren - machines. Het is gevestigd in Haiger, Duitsland.

 5. PRESA

  België

 6. PROFLEX LABEL

  Turkije

  Proflex, opgericht in 2017, is een Turkse fabrikant van zelfklevende labels uit Turkije. Wij streven naar klanttevredenheid en optimale productkwaliteit. Door de hightech binnen de sector te volgen en de waarde die uw producten verdienen te weerspiegelen, richten wij ons op een duurzame goede band met onze klanten. Bij Proflex bieden wij u een breed assortiment aan met: •Levensmiddelenlabels, •Dranklabels, •Labels voor chemische en reinigingsproducten, •Labels voor de auto-industrie, •Cosmetica labels, •Blanco streepjescode-labels, •Lint labels. Raadpleeg onze website om het volledige productaanbod te bekijken. Wij hebben vanaf de oprichting ervoor gekozen een werkomgeving te creëren waar communicatie, scholing en veiligheid altijd voorop staan. De kracht van Proflex ligt in onze inzet om een team te vormen met onze werknemers, leveranciers en klanten. Onze handelsovereenkomsten met onze binnen- en buitenlandse klanten zijn gebaseerd op vertrouwen en stabiliteit. Onze belangrijkste taak is het beste aan onze klanten te bieden tegen lage kosten en een hoogwaardige productie en tijdelijke leveringen te garanderen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

 7. HELIOS PACKAGING BVBA

  België

  Helios Packaging is een jong en dynamisch bedrijf gespecialiseerd in krimpsleevetoepassingen, waarbij zowel kleine als grote volumes in aanmerking komen. Als specialist in sleevetoepassingen bieden wij een compleet gamma aan services, gaande van een projectanalyse en maken van mockups, drukwerk en afwerking van de sleeves, loonsleven tot het integreren van volledige sleevelijnen in uw productieomgeving. Eén volledige service… een garantie voor kwaliteit Of het nu gaat om een introductie van een nieuw product of een speciale editie of het wijzigen van een bestaande verpakkingsvorm, wij bieden steeds het advies en begeleiding voor het ontwerp. Wij zorgen voor de aanmaak van mockups, bepalen de gepaste technologie voor het drukken van de sleeves en voorzien vervolgens een productierun voor uw marktintroductie. Kiest u ervoor om uw producten niet uit de logistieke keten te halen, dan kunnen wij de gepaste sleevemachine en krimptunnel integreren in uw bestaande productielijn.

 8. SUMMA

  België

  Sinds meer dan een kwarteeuw is Summa een belangrijke vernieuwer van toestellen voor de beletteringsidustrie en de grafische communicatie. Summa is Europees marktleider in het segment van de rolsnijmachines, waarmee flexibele materialen op rol snel kunnen worden versneden. Sinds enkele jaren is Summa ook actief in de markt van vlakbed-snijmachines, die toelaten om nauwkeurig en snel complexe vormen uit harde materialen te snijden. Beide type machines worden in de grafische sector gebruikt tijdens het afwerkingsproces voor het versnijden van karton, textiel, vinyl, plexiglas, enzovoort.

 9. ENOS MACCHINE ETICHETTATRICI

  Italië

  Alle machines van Enos onderscheiden zich door een geraffineerde en multifunctionele kenmerken, vanwege hun schoonheidsaspect, hun compacte en harmonieuze structuur, hun talrijke functies en hun oplossing. Het gaat om volledige etikettermachines met drie koppen voor een etikettering van etiket naar etiket, contra-etiket en AOCG strip met een gepatenteerd systeem voor tweezijdige toepassing in ketting of vertikaal, eventeel achterste kop voor temmer of indicatie van etiketten met jaartal op wijnflessen.

 10. GEOSTICK

  Nederland

  Als totaalleverancier op het gebied van (zelfklevende) etiketten, etiketteermachines, levering van printers en daarbij behorend transferfolie en onderhoud, is Geostick al bijna 90 jaar toonaangevend. Geostick is één van de grootste etiketten producenten in de Benelux en dus concurrerend in de markt. Groot productieapparaat = snelle levertijden Breed productieapparaat = grote diversiteit aan mogelijkheden Veel specialisten = Geostick denkt met u mee in etiket oplossingen Totale logistieke dienstverlening = voorraad en beheer Totaalconcept = etiketten, printers, etiketteermachines, supplies en onderhoud. Alles in één hand!

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Etiketteren en markeren - machines - Import export

Aantal resultaten

3.673 Bedrijven