• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • lassen van staal en metaal

Resultaten voor

Lassen van staal en metaal - Import export

 1. HEGGLI & GUBLER AG

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Met onze jarenlange ervaring en onze infrastructuur zijn wij een bekwame partner op het gebied van metaaldraaien en stampen.Wij adviseren u op professioneel niveau en ondersteunen u al in de projectfase. Wij ontfermen ons ook graag over de constructie.Doordat wij onze eigen gereedschappen produceren en een grote voorraad plaatstaal hebben, zijn wij in staat ook op zeer korte termijn uw opdrachten tot volle tevredenheid uit te voeren.Betrouwbaarheid, bindende termijnen en goede kwaliteit zijn voor ons vanzelfsprekend.Wij verheugen ons op uw vraag.Onze sterkte punten zijn: - 70 jaar ervaring met metaaldraaien - familiebedrijf in de derde generatie - flexibel middelgroot bedrijf met 25 medewerkers - groot machinepark voor prototypes en kleine series tot aan seriematige productie

  Website Open In New icon
 2. AS SCHWEISSTECHNIK GMBH ARNHOLD

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf AS-Schweißtechnik GmbH is een familiebedrijf met 15 werknemers. Op een bouwoppervlakte van 900 vierkante meter vervaardigen wij sinds 1980 boutlasapparatuur, accessoires, stiftlasautomatisering en lasnoppen. 1980 Oprichting door de heer Hans-Joachim Arnhold 1980-1990 Ontwikkeling van nieuwe uitrustingen technologie en uitbreiding van de bedrijfseenheden 1990 Bouw van het huidige hoofdgebouw als administratie, productie van apparatuur en boutopslag 1998 Uitbreiding van het nieuwe gebouw als magazijn en productiefaciliteit voor speciale apparatuur 2000 Toetreding van de 2e. generatie door de heer Martin Arnhold in het bedrijf 2008 Introductie van de kwaliteitsnorm ISO 9001 2013 december: geeft de oprichter van het bedrijf, Hans-Joachim Arnhold, het bedrijf over aan zijn zoon Martin en gaat een welverdiende pensionering tegemoet. Wij zijn actief in meer dan 50 landen over de hele wereld.

  Website Open In New icon
 3. SC PROFINOX SRL

  Roemenië

  Verified by europages badge

  Onze firma, terecht genaamd Profinox, is in 2005 opgericht met het doel om de voornaamste leverancier te worden van complexe van roestvrijstaalverwerkingsproducten en -diensten voor de voedingsmiddelenindustrie en de farmaceutische industrie in Roemenië. Naar de visie van Profinox kan en moet de roestvrij staal verwerkende industrie in Roemenië getransformeerd worden om de hoogste kwaliteit en veiligheidsnormen te waarborgen. Dankzij een toegewijd team van ingenieurs en specialisten op dit gebied, het gebruik van ultramoderne apparatuur en technologie, verzekeren wij dat alle projecten van onze klanten en partners worden uitgevoerd met de maximale efficiëntie. Profinox voert met succes een groot aantal complexe diensten uit: RVS lassen, lasersnijden, CNC buigen, walsen, plaatmetaal en profiel snijden, RVS zandstralen, mechanische bewerking van RVS, CAD-ontwerp, poedercoaten, enz. Wij verlenen ook professionele RVS-productiediensten en specifieke producten (tanks, vaten, omkastingen voor machines, transportbanden, metalen structuren of Horecaproducten). Profinox is uw betrouwbare partner – ongelijk in welke branche of activiteitsgebied u werkt. Want wij DOEN waar we verstand van hebben en wij HEBBEN VERSTAND van wat wij doen. Het is ons doel de klanten van Profinox in de voedingsmiddelen- en farmaceutische industrie te voorzien van producten van superieure kwaliteit en complexe RVS-bewerkingsdiensten te verlenen die voldoen aan de standaarden opgelegd door onze firmanaam, Profinox. Neem zonder aarzelen contact met ons op voor verdere informatie!

  Website Open In New icon
 4. OSSENBERG & GREFE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Onze firma werd in 1864 als F. Ossenberg & Co. KG opgericht, en is nu in de 5e generatie in familiebezit. Sinds de overname van Julius Grefe KG in 1997 hebben we gehandeld onder de naam "Ossenberg & Grefe". Natuurlijk zijn we ook gecertificeerd volgens EN ISO 9001! Het oorspronkelijke productieprogramma van beide bedrijven bestond uit gespen, ringen en haken voor de textiel- en leerbewerking. In de loop van de tijd werden artikelen en toepassingen toegevoegd. Tegenwoordig ligt onze focus op de klassieke programma-items voor technisch draadbuigen, stempelen en assemblageartikelen voor meer dan 1.000 klanten uit een breed scala van industrieën. Onze 60 medewerkers produceren meer dan 5.000 m² werkruimte per dag ongeveer 500.000 delen. Door onze diverse verwerkingsmogelijkheden, onze eigen gereedschapsuitrusting en onze eigen galvanisatie, zijn we in staat om complexe taken snel en kosteneffectief op te lossen.

  Website Open In New icon
 5. MAURI ALDA E FIGLI

  Italië

  Verified by europages badge

  Het productassortiment van de onderneming A.Mauri omvat speciale profielen vervaardigd via het koud profileren van banden gebeitst plaatstaal, koud gelamineerde banden, elektrolytisch gegalvaniseerde banden en volgens het Sendzimir proces, banden van roestvrij staal en banden van messing en aluminium. De producten worden vervaardigd volgens de tekeningen van de klant, ontwikkeld in samenwerking met ons technisch tekenbureau, om aan de eisen van de automobiel-, bouw-, scheepvaart-, elektrotechnische, thermische en meubelsector te voldoen. Onze productielijnen verwerken plaatstaal met een maximale breedte van 800 mm, en een dikte van 0, 3 mm tot 4 mm en een maximale lengte van 12.500 mm. Deze kenmerken stellen ons in staat eenvoudig aan de specifieke behoeften van de klant te voldoen. De profielen worden geproduceerd in de vorm van verkoopklare staven, of op maat gesneden. De productiestructuur maakt het daarnaast mogelijk gebogen precisieprofielen te vervaardigen. Ten slotte beschikken we over een aanzienlijke ervaring op het gebied van ontwerp en de vervaardiging van specifieke profileeruitrustingen.

  Website Open In New icon
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. GRENTE LEMAITRE MACHINES METAUX

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  GRENTE LEMAITRE is gespecialiseerd in de export van tweedehands metaalbewerkingsmachines. Wij bieden u een ruim assortiment tweedehands werktuigmachines. Wij beschikken over 400 constant vernieuwde machines. Tweedehands werktuigmachines. Metaalbewerkingsmachines. Tweedehands plaatwerkmachine. Uitzonderlijke machines van alle merken. Ponsen van staal en metaal. Felsen van staal en metaal. Frezen. Pers voor staal en metaal. Tweedehands machine voor de levensmiddelenindustrie. Uitzonderlijke werktuigmachines van alle merken. Tweedehands machines en werktuigen. Uitzonderlijke tweedehands machines. Aankopen van tweedehands houtbewerkingsmachines. Verkoop van tweedehands houtbewerkingsmachines. Verkoop en aankoop van tweedehands werktuigmachines. Verkoop per partij in container of per stuk overal in Frankrijk, Europa en wereldwijd.

  Website Open In New icon
 2. EWM AG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Alles uit één hand: EWM AG ontwikkelt eersteklas lastechnologie en is een van de belangrijkste internationale technologieleiders en leveranciers van booglastechnologie.

  Website Open In New icon
 3. NINGBO TOWER INDUSTRY CO.,LTD

  China

  Verified by europages badge

  Ningbo Tower Machinery Co., Ltd is een groep van fabrieken gevestigd sinds 13 jaar, dat een one-stop oplossing biedt voor mechanische producten van hoge kwaliteit voor een lager totaal kostenbedrag in China. Wij kunnen alle soorten metalen onderdelen maken, zoals plaatmetaal, CNC-bewerkte onderdelen, gebogen buisonderdelen, gelaste onderdelen, vooral assemblage onderdelen. Het productenaanbod is gericht op de auto-industrie, de medische sector, landbouwmachines, sportsector en meer.

  Website Open In New icon
 4. ADMET SP. Z O. O.

  Polen

  Verified by europages badge

  Uitgebreide diensten op het gebied van: productie van metaalproducten; verwerken van metalen en staalplaten; lassen; verfproducten; galvanisering. We produceren producten en bieden services voor klanten in heel Europa. We tellen grote, middelgrote en kleine bedrijven uit diverse industrieën en sectoren onder onze klanten. Het gekwalificeerde en ervaren personeel en een modern en uitgebreid machinepark staan garant voor hoogwaardige producten en diensten. We bieden betrouwbare service, snelle antwoorden en uitgebreide onderhoudsservices.

  Website Open In New icon
 5. PEROZENI SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Perozeni srl is gevestigd in Bosco Chiesanuova, in de provincie Verona. De onderneming werd opgericht in 1975 en is actief op het gebied van metaalbewerking voor derden. In de loop der jaren heeft Perozeni zich meer en meer gespecialiseerd in de sector van middelgrote tot grote mechanische constructies. Sinds het begin van de jaren negentig beschikt Perozeni srl over een afdeling CNC-bewerkingsmachines voor de mechanische bewerking van middelgrote en grote metalen producten.

  Website Open In New icon
 1. KOVO - PLAZMA S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KOVO-PLAZMA s.r.o. (Ltd.) werd opgericht in 1999. De hoofdactiviteit was de productie van machines gericht op het verwerken van metaalplaten, met name LASER snijden en CNC-vormen. Wij kunnen aan de vereisten en vragen van onze klanten voldoen op basis van een gewenst schema, kwaliteit en dit tegen een zeer goede prijs. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

  Website Open In New icon
 2. WELDING CONSULTING

  Polen

  Verified by europages badge

  Onze onderneming verleent inspectie- en adviesdiensten voor bedrijven die actief zijn op het gebied van gelaste constructie in Polen en de Europese Unie. Wij voeren lasinspecties uit in Polen in iedere fase van de productie van een gelaste constructie. Wij voeren audits uit van werkplaatsen. Als deel van onze adviesdienst aan de lassector, helpen wij met de ontwikkeling en invoering van gekwalificeerde lastechnologieën in overeenstemming met verschillende normen, zoals ISO 15614-1, EN 13345, EN 1090, NORSOK M-101, NORSOK M-601, ASME IX, AWS D1.1, ISO 17760.

  Website Open In New icon
 3. ESTIMET SP Z O.O.

  Polen

  Verified by europages badge

  Ons dienstenaanbod: snijden, buigen en vouwen van plaat. Veelzijdig machinepark met lasersnijmachines; waterstraalsnijmachines; gasbrander en plasmabrander; persvouwmachine, enz. Bovendien: frezen; draaien; lassen; gatbewerking; kantsnijden; oppervlaktebehandeling; boren; draadsnijden; snijden of vouwen en assemblage van afgewerkte componenten. 5000 m2 productieoppervlak. Alle materialen zijn kwaliteitgecertificeerd en geproduceerd in Europa. ISO9001 en EN1090.

  Website Open In New icon
 4. SHAKUNT ENTREPRISES PVT LTD

  India

  Verified by europages badge

  Shakunt Enterprises Pvt. Ltd. is India's grootste fabrikant van MIG draden geproduceerd onder het merk SANWALKA. Wij zijn een ISO-9001: 2015 gecertificeerd bedrijf en beschikken tevens over certificeringen zoals Lloyd’s Register London, CE Certificering, ABS, IRS en RDSO & BHEL. Wij bieden flexibele verpakkingsoplossingen voor private labels en OEM merken. Standaard draaddiameter 0, 60 mm, 0, 80 mm, 1, 00 mm, 1, 20 mm, 1, 60 mm, 2, 00 mm en 2, 40 mm. Standaard verpakking: 1 kg, 5 kg, 12, 5 kg en 15 kg in klossen en Marathon bulkdrum van 100 kg en 250 kg

  Website Open In New icon
 5. ALSEN SERVICES LDA.

  Portugal

  Verified by europages badge

  Alsen Services Ltd., opgericht in 2020, is een internationaal toeleveringsbedrijf uit Portugal. Wij bieden toeleveringsdiensten aan op verschillende gebieden, zoals metaalproductie, laswerkzaamheden en metaalassemblage. Onze producties betreffen metaalconstructies zoals ketels, scheepsbouw, opslagtanks, en laswerkzaamheden voor MIG-MAG 135-136, TIG 141, en MMAW 111. Neem gerust contact met ons op voor verdere informatie!

  Website Open In New icon
 6. FRANCKE-ART

  Polen

  Verified by europages badge

  Fabrikant van staalconstructies en producten voor binnenlandse en buitenlandse markten. Wij bieden lasdiensten voor lichte constructies en staalelementen met behulp van MIG / MAG-methoden. Wij bieden diensten op het gebied van het buigen van buizen, profielen en smeden. We gebruiken de poedercoating methode. Wij vervaardigen metalen en stalen constructies: frames en poten van tafels voor de meubelindustrie, rijkelijk versierde smeedijzeren poorten voor de bouwindustrie. Redelijke prijzen, punctualiteit en de hoogste kwaliteit.

 7. VOSSE SP. Z O.O.

  Polen

  Verified by europages badge
 8. H. GEWING GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 9. DEFFOR

  Polen

  Verified by europages badge
 10. HEIDHOFF GMBH INDUSTRIETECHNIK

  Duitsland

  Verified by europages badge
 1. FALL-TEC GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 2. RINCO ULTRASONICS AG

  Zwitserland

  Verified by europages badge
 3. SOUDERWELD GMBH & CO.KG SCHWEISSTECHNIK

  Duitsland

  Verified by europages badge
 4. E. REIM GMBH SCHWEISSTECHNISCHER SERVICE

  Duitsland

  Verified by europages badge
 5. FRONIUS SCHWEIZ AG

  Zwitserland

  Verified by europages badge
 6. JOSCH STRAHLSCHWEISSTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 7. BIEBER INDUSTRIE

  Frankrijk

  Verified by europages badge
 8. ELMA-TECH GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 9. METALGROUP

  België

  Verified by europages badge
 10. B.U.G. BOHR- UND GESTEINSWERKZEUGE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
Filters

Resultaten voor

Lassen van staal en metaal - Import export

Aantal resultaten

2.183 bedrijven