• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • farmaceutische producten groothandel

Resultaten voor

Farmaceutische producten groothandel - Import export

 1. BELLAVIE SPRL

  België

  Als onderdeel van een wetenschappelijke benadering richt een nieuwe reeks prebiotica en symbiotica zich op de huidige mondiale gezondheidsproblemen. Probiotica zijn zeer nuttige micro-organismen die de orale, darm- en vaginale flora aanvullen. BellaVie biedt de enige lijn van probiotica en symbiotica op basis van een wetenschappelijke benadering en gericht op actuele mondiale gezondheidsproblemen. BellaVie is een nieuwe Belgische producent van probiotica en symbiotica ontwikkeld om het immuunsysteem te stimuleren, stress, cholesterol, diabetes te beheersen, de vaginale flora te herstellen en te vechten tegen infectieziekten bij kinderen. Onze voedingssupplementen zijn samengesteld uit prebiotica, probiotica en nutraceuticals. Deze samenvoeging biedt een betere aanpak tegen de ware problemen waar we ons op richten. • Innovatieve en wetenschappelijk bewezen formules • Hoge concentratie bacteriën, pro + prebiotica + nutraceuticals.

 2. MULTI PURPOSE TRADERS

  België

  MULTI PURPOSE TRADERS is een bedrijf gevestigd in Anderlecht, Nederland gespecialiseerd in de distributie en groothandel van merkproducten voor gezondheidszorg, medische, farmaceutische en cosmetische producten sinds 2016. Ons ruime assortiment omvat haar- en huidverzorgingsproducten, make-up artikelen zoals foundation of lipsticks, crèmes en parfums. Wij zijn uw ideale partner voor alle schoonheidsproducten.Ons dienstenaanbod is opgebouwd rond 3 afzonderlijke benaderingen: Full service is de meest complete service, die ervoor zorgt dat uw idee een marktrijp cosmetisch product wordt. Uw project wordt gedefinieerd in technische, wetenschappelijke, economische en commerciële (marketing) termen. Met private labels kunt u de formules voor uw cosmeticaproducten (make-up, wellness, huidverzorging, spa) kiezen. U wordt bijgestaan door cosmetische specialisten om te profiteren van hun cosmetica-advies. U krijgt eindproducten of cosmetica in bulk, de keuze is aan u.Contractproductie is de vervaardiging van cosmeticaproducten volgens door u verstrekte formules. Wij voeren de productie en verpakking van uw cosmetica uit in onze productiefaciliteit. Merk ook op dat wij onze klanten vaste minimumaankopen aanbieden tegen aantrekkelijke voorwaarden.Wij zijn aanwezig in meer dan 25 landen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 3. S.A.M MED BV

  Nederland

  SAM MED B.V. geeft de hoogste prioriteit aan de kwaliteit van onze Drug Test Kit producten. ontwikkelingslanden, worden onze testkits in Europa en de VS vervaardigd. Wij zijn een belangrijke distributeur van farmaceutische producten. Wij zijn gespecialiseerd in opruiming, overschotten, einde van de lijnen en gewone voorraad. Wij zijn volledig gericht op klanttevredenheid en streven ernaar te voldoen aan de behoeften van uw bedrijf. opgebouwd voor het leveren van kwaliteit met het hoogste serviceniveau. Alle producten die wij leveren zijn gegarandeerd 100% authentiek. Naast onze gewaardeerde Nederlandse klantenkring zijn wij ook in de meeste landen ruim vertegenwoordigd, aangezien wij onze producten wereldwijd leveren. Wij verplichten ons tot een compromisloze service tegen concurrerende prijzen. Wij kopen onze producten rechtstreeks in bij enkele van de grootste farmaceutische merken ter wereld en meestal bij de officiële distributeurs om u de beste kwaliteitsproducten en scherpgeprijsde groothandelsprijzen te kunnen bieden.

 4. TRENKER

  België

  Het Farmaceutisch Laboratorium Trenker, een familiebedrijf opgericht in 1933 door Rodolphe Henri Trenker, produceert en is distributeur van geneesmiddelen, voedingssupplementen en medische hulpmiddelen van hoogwaardige kwaliteit die voldoen aan de strengste Europese productienormen. De gezondheidsprofessionals en de patiënten staan bij ons centraal en wij zetten ons dagelijks in om bij te dragen aan de verbetering van de levenskwaliteit en de gezondheid van iedereen. Wij zijn bij iedere productiefase aanwezig. Van het ontwerp op papier tot de verpakking van het eindproduct zijn alle fases van de vervaardiging van onze producten gecentraliseerd in onze nieuwe fabriek in Nijvel. Het Farmaceutische Laboratorium Trenker is op dit moment aanwezig in een vijftiental landen en heeft zich als doel gesteld een internationale referentie te worden in de continue ontwikkeling van innoverende oplossingen. Trenker is constant op zoek naar nieuwe partners. Neem contact met ons op.

 5. JLLC «TRIPLEPHARM»

  Wit Rusland

  TriplePharm is met name gericht op het produceren van hoogwaardige geavanceerde steriele antibiotica poeders die voldoen aan de internationale GMP richtlijnen zoals: Carbapenems, Glycopeptiden, Polymyxine, Macrolide en overige antibiotica. Wij staan altijd open voor nieuwe samenwerkingen en projecten! Wij werken in een sociaal verantwoordelijke omgeving waar gezondheid centraal staat. Het is onze taak gegarandeerd hoogwaardige medicijnen aan te bieden met een hoge mate van efficiëntie en veiligheid.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. SANERA PHARMACEUTICALS

  Turkije

  De firma SANERA PHARMACEUTICALS, opgericht in 2014, is gespecialiseerd in de groothandel in farmaceutische producten. Wij zijn gevestigd in Turkije en onze missie is om farmaceutische producten toe te leveren op de plaatsen waar deze nodig zijn. Om ons doel te bereiken, werken wij samen met meer dan 70 landen en honderden leveranciers. Wij leveren merkfarmaceutica, vergelijkbare geneesmiddelen en medische hulpmiddelen aan apotheken, groothandelaars, ziekenhuizen en klinieken over de hele wereld. Ons productassortiment omvat merk- en generieke farmaceutica, dermale vullers, medische apparatuur, cosmeceutica, weesgeneesmiddelen, verbruiksartikelen en zelfzorgmedicijnen. Onze dienstverlening omvat de export & import van farmaceutische producten, leveringen conform de Goede Distributiepraktijken, marktanalyses en onderzoeken naar nieuwe producten en registratieprocedures op verschillende markten. Dankzij ons toegewijd en ervaren team van farmaceuten, chemici en gezondheidsprofessionals, bieden wij onze klanten producten en diensten van hoge kwaliteit tegen competitieve prijzen.

 2. ELIS ECZA DEPOSU (PHARMACEUTICAL WHOLESALER)

  Turkije

  WIE WIJ ZIJN: Elis Groothandelaar in Farmaceutica is een geregistreerd magazijn gevestigd in Ankara, Turkije met meer dan 10 jaar ervaring in sourcing en levering van een groot assortiment Medicijnen, APIs, Medische apparatuur, Ruwe grondstoffen voor de farmaceutische industrie enz. Elis werd gecertificeerd voor Wholesale Dealers License (WDL) evenals de Good Distribution Practice (GDP). ONZE WERKWIJZE: Bij Elis streven we naar de beste oplossingen voor onze klanten door hoogwaardige service gebaseerd op betrouwbaarheid, kwaliteit en verantwoordelijkheid te bieden met een jong en dynamiek professioneel team. Wij leveren zowel generieke als merkmedicijnen (Oncologie, Cardiovasculari, Zeldzame ziektes, Injectievloeistoffen, Zelfzorgmiddelen, enz.) van fabrikanten van farmaceutica overal ter wereld en hebben een doelmatig netwerk om een assortiment van internationaal erkende producten te leveren aan alle ondernemingen, ziekenhuizen, klinieken en overige zorginrichtingen. Elis legt zich toe op het leveren van hoogwaardige producten tegen uiterst aantrekkelijke prijzen. Wij leveren wat we beloven.

 3. CHAPPER HEALTHCARE

  Verenigd Koninkrijk

 4. COGEPHA

  Tunesië

 5. ANTICA FARMACIA MEDICEA SRL

  Italië

 1. VITAMINUTRA LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

 2. IPY HEALTHCARE LTD

  Verenigd Koninkrijk

 1. ADI PHARMA LTD

  Verenigd Koninkrijk

 2. ANTIGEN RAPIDO LTD

  Verenigd Koninkrijk

 3. SINA PHARMA

  Turkije

 4. HURTOWNIA FARMACEUTYCZNA PARAFARMACJA

  Polen

 5. UNIQUE PHARMA FOREIGN TRADE IND. INC.

  Turkije

 6. LOGAN PHARMACEUTICALS

  Verenigd Koninkrijk

 7. MED ECZA DEPOSU (PHARMACEUTICAL WHOLESALER)

  Turkije

 8. OVADIA PHARM

  Marokko

 1. MEDEX PHARMACEUTICALS LTD

  Verenigd Koninkrijk

 2. AMETRIN FK

  Oekraïne

 3. GPC PHARMA

  Turkije

 4. ULMEN-APOTHEKE PHARMA WHOLESALE

  Duitsland

 5. WELLCARE PHARMA LTD

  Verenigd Koninkrijk

 6. PHARM-EURASIA PHARMACEUTICAL WHOLESALER

  Turkije

 7. ONCOMEDEX PHARMA

  Turkije

 8. KARVONE PHARMA

  India

 9. ZIMMER

  België

  Groothandel in farmaceutische producten.

 10. GRUNENTHAL

  België

  Groothandel in farmaceutische producten.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Farmaceutische producten groothandel - Import export

Aantal resultaten

10.377 Bedrijven