• Europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • farmaceutische producten groothandel

Resultaten voor

Farmaceutische producten groothandel - Import export

 1. BELLAVIE SPRL

  België

  Verified by Europages badge

  Als onderdeel van een wetenschappelijke benadering richt een nieuwe reeks prebiotica en symbiotica zich op de huidige mondiale gezondheidsproblemen. Probiotica zijn zeer nuttige micro-organismen die de orale, darm- en vaginale flora aanvullen. BellaVie biedt de enige lijn van probiotica en symbiotica op basis van een wetenschappelijke benadering en gericht op actuele mondiale gezondheidsproblemen. BellaVie is een nieuwe Belgische producent van probiotica en symbiotica ontwikkeld om het immuunsysteem te stimuleren, stress, cholesterol, diabetes te beheersen, de vaginale flora te herstellen en te vechten tegen infectieziekten bij kinderen. Onze voedingssupplementen zijn samengesteld uit prebiotica, probiotica en nutraceuticals. Deze samenvoeging biedt een betere aanpak tegen de ware problemen waar we ons op richten. • Innovatieve en wetenschappelijk bewezen formules • Hoge concentratie bacteriën, pro + prebiotica + nutraceuticals.

  Website Open In New icon
 2. ELIS ECZA DEPOSU (PHARMACEUTICAL WHOLESALER)

  Turkije

  Verified by Europages badge

  WIE WIJ ZIJN: Elis Groothandelaar in Farmaceutica is een geregistreerd magazijn gevestigd in Ankara, Turkije met meer dan 10 jaar ervaring in sourcing en levering van een groot assortiment Medicijnen, APIs, Medische apparatuur, Ruwe grondstoffen voor de farmaceutische industrie enz. Elis werd gecertificeerd voor Wholesale Dealers License (WDL) evenals de Good Distribution Practice (GDP). ONZE WERKWIJZE: Bij Elis streven we naar de beste oplossingen voor onze klanten door hoogwaardige service gebaseerd op betrouwbaarheid, kwaliteit en verantwoordelijkheid te bieden met een jong en dynamiek professioneel team. Wij leveren zowel generieke als merkmedicijnen (Oncologie, Cardiovasculari, Zeldzame ziektes, Injectievloeistoffen, Zelfzorgmiddelen, enz.) van fabrikanten van farmaceutica overal ter wereld en hebben een doelmatig netwerk om een assortiment van internationaal erkende producten te leveren aan alle ondernemingen, ziekenhuizen, klinieken en overige zorginrichtingen. Elis legt zich toe op het leveren van hoogwaardige producten tegen uiterst aantrekkelijke prijzen. Wij leveren wat we beloven.

  Website Open In New icon
 3. PIPELINEPHARMA

  Litouwen

  Verified by Europages badge

  Pipelinepharma.com is een B2B farmaceutische marktplaats die farmaceutische fabrikanten verbindt met kopers over de hele wereld.Voor platformkopers - distributeurs, verkoop- en marketingorganisaties, bedrijven die licenties verlenen, apothekersketens, groothandelaars - versnelt het de opbouw van een productpijplijn door hen rechtstreeks in contact te brengen met gekwalificeerde fabrikanten wereldwijd. Voor verkopers van het platform - eigenaars van CTD-dossiers, farmaceutische fabrikanten, bedrijven die licenties verlenen - helpt het kopers te vinden, deals af te ronden, commerciële overeenkomsten te ondertekenen en de doorlooptijd aanzienlijk te verkorten. Wij helpen farmaceutische leveranciers hun marktbereik te vergroten door hen in contact te brengen met meer dan 10.000 gekwalificeerde kopers met een groot potentieel uit 127 landen. Pipelinepharma.com, gevestigd in de EU, is de enige Europese B2B farmaceutische marktplaats voor afgewerkte doseringsformuleringen met geverifieerde, actuele dossierinformatie. De marktplaats bevat meer dan 85.000 CTD-dossiers van afgewerkte doseringsformuleringen van 1.800 GMP-fabrikanten. Pipelinepharma.com is een van de grootste door deskundigen samengestelde databanken van geneesmiddelen ter wereld en is een uitstekende keuze voor de aankoop van gedifferentieerde, moeilijk te verkrijgen generieke en biosimilaire geneesmiddelen. Medische hulpmiddelen en nutraceutica zullen in 2022 ook op het platform beschikbaar komen.Pipelinepharma.com team verenigt 30 + farmaceutische business development experts, makelaars, en consultants met een uitgebreide staat van dienst in de Europese farmaceutische handel.

  Website Open In New icon
 4. TRENKER

  België

  Verified by Europages badge

  Het Farmaceutisch Laboratorium Trenker, een familiebedrijf opgericht in 1933 door Rodolphe Henri Trenker, produceert en is distributeur van geneesmiddelen, voedingssupplementen en medische hulpmiddelen van hoogwaardige kwaliteit die voldoen aan de strengste Europese productienormen. De gezondheidsprofessionals en de patiënten staan bij ons centraal en wij zetten ons dagelijks in om bij te dragen aan de verbetering van de levenskwaliteit en de gezondheid van iedereen. Wij zijn bij iedere productiefase aanwezig. Van het ontwerp op papier tot de verpakking van het eindproduct zijn alle fases van de vervaardiging van onze producten gecentraliseerd in onze nieuwe fabriek in Nijvel. Het Farmaceutische Laboratorium Trenker is op dit moment aanwezig in een vijftiental landen en heeft zich als doel gesteld een internationale referentie te worden in de continue ontwikkeling van innoverende oplossingen. Trenker is constant op zoek naar nieuwe partners. Neem contact met ons op.

  Website Open In New icon
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van Europages en word gezien!
 1. SANERA PHARMACEUTICALS

  Turkije

  De firma SANERA PHARMACEUTICALS, opgericht in 2014, is gespecialiseerd in de groothandel in farmaceutische producten. Wij zijn gevestigd in Turkije en onze missie is om farmaceutische producten toe te leveren op de plaatsen waar deze nodig zijn. Om ons doel te bereiken, werken wij samen met meer dan 70 landen en honderden leveranciers. Wij leveren merkfarmaceutica, vergelijkbare geneesmiddelen en medische hulpmiddelen aan apotheken, groothandelaars, ziekenhuizen en klinieken over de hele wereld. Ons productassortiment omvat merk- en generieke farmaceutica, dermale vullers, medische apparatuur, cosmeceutica, weesgeneesmiddelen, verbruiksartikelen en zelfzorgmedicijnen. Onze dienstverlening omvat de export & import van farmaceutische producten, leveringen conform de Goede Distributiepraktijken, marktanalyses en onderzoeken naar nieuwe producten en registratieprocedures op verschillende markten. Dankzij ons toegewijd en ervaren team van farmaceuten, chemici en gezondheidsprofessionals, bieden wij onze klanten producten en diensten van hoge kwaliteit tegen competitieve prijzen.

 2. COGEPHA

  Tunesië

 3. IPY HEALTHCARE LTD

  Verenigd Koninkrijk

 4. CHAPPER HEALTHCARE

  Verenigd Koninkrijk

 5. ADI PHARMA LTD

  Verenigd Koninkrijk

 6. VITAMINUTRA LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

 1. ANTICA FARMACIA MEDICEA SRL

  Italië

 2. HURTOWNIA FARMACEUTYCZNA PARAFARMACJA

  Polen

 3. LOGAN PHARMACEUTICALS

  Verenigd Koninkrijk

 4. MED ECZA DEPOSU (PHARMACEUTICAL WHOLESALER)

  Turkije

 5. UNIQUE PHARMA FOREIGN TRADE IND. INC.

  Turkije

 6. SINA PHARMA

  Turkije

 7. AMETRIN FK

  Oekraïne

 8. KARVONE PHARMA

  India

 9. MEDEX PHARMACEUTICALS LTD

  Verenigd Koninkrijk

 10. OVADIA PHARM

  Marokko

 1. DADDY COMMERCIAL (IMPORT/EXPORT)

  Frankrijk

 2. GPC PHARMA

  Turkije

 3. ULMEN-APOTHEKE PHARMA WHOLESALE

  Duitsland

 4. PHARM-EURASIA PHARMACEUTICAL WHOLESALER

  Turkije

 5. WELLCARE PHARMA LTD

  Verenigd Koninkrijk

 6. ZIMMER

  België

  Groothandel in farmaceutische producten.

 7. GRUNENTHAL

  België

  Groothandel in farmaceutische producten.

 8. COMFORTPAT B.V.

  Nederland

  Verified by Europages badge

  ComfortPat B.V. is een onderneming gevestigd in Huissen in Nederland, gespecialiseerd in de distributie en groothandel in merkproducten zoals verzorgingsproducten, medische, farmaceutische en cosmetische producten, sinds 2016. Ons breed productassortiment bestaat uit haar- en huidverzorgingsproducten, make-up artikelen, zoals foundation of lippenstift, crèmes en parfums. Wij zijn uw ideale partner voor alle schoonheidsproducten! Voor uw veiligheid leveren wij ook medische hulpmiddelen, zoals thermometers, gezichtsmaskers, handschoenen, en ontsmettingsmiddelen zowel voor de handen als voor oppervlakken. Wij distribueren producten van talrijke beroemde merken, waaronder Lancôme, Loréal, Vichy, La Roche Posay, Dior of l'Occitane. Dankzij onze constante focus op R&D en innovatie, leveren wij producten van de hoogste kwaliteit tegen competitieve prijzen om onze klanten over de hele wereld tevreden te stellen. Onze uitgebreide klantendienst wordt door onze klanten ook zeer op prijs gesteld. Neem gerust contact met ons op voor verdere informatie!

  Website Open In New icon
Filters

Resultaten voor

Farmaceutische producten groothandel - Import export

Aantal resultaten

11.894 bedrijven