• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • farmaceutische producten groothandel

Resultaten voor

Farmaceutische producten groothandel - Import export

 1. PHARMAHANDEL KÖHNEN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Pharmahandel Köhnen GmbH is een internationaal actieve farmaceutische groothandel die gevestigd is in Merzig, Saarland. Het bedrijf werd in 1998 opgericht door Peter Köhnen en biedt uitgebreide diensten voor de inkoop en levering van farmaceutische producten die niet beschikbaar of geregistreerd zijn in de landen van bestemming. Als GDP-gecertificeerd bedrijf met groothandelsvergunning volgens §52a AMG staat Pharmahandel Köhnen voor de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid. Het bedrijf is gespecialiseerd in tijdkritische geneesmiddeleninkoop, het dichten van therapeutische hiaten en de handel in verdovende middelen. Het biedt ook vergelijkingsproducten voor klinische onderzoeken en uitgebreide productinformatie. Dankzij een internationaal netwerk van meer dan 150 betrouwbare fabrikanten en groothandelaars kunnen we snel en efficiënt reageren op vragen van klanten. Een meertalig team zorgt voor een persoonlijke en flexibele klantenservice. Elke klant heeft een eigen contactpersoon, wat zorgt voor een op maat gemaakte en efficiënte afhandeling. Uitgebreide opslagcapaciteiten, vooral voor producten in de koudeketen, maken een veilige opslag en verzending van temperatuurgevoelige producten mogelijk. Pharmahandel Köhnen vertrouwt op snelle besluitvormingsprocessen en een slanke administratie om te kunnen voldoen aan de voortdurend veranderende markteisen.

 2. MULTI PURPOSE TRADERS

  België

  Verified by europages badge

  MULTI PURPOSE TRADERS is een bedrijf gevestigd in Anderlecht, Nederland gespecialiseerd in de distributie en groothandel van merkproducten voor gezondheidszorg, medische, farmaceutische en cosmetische producten sinds 2016. Ons ruime assortiment omvat haar- en huidverzorgingsproducten, make-up artikelen zoals foundation of lipsticks, crèmes en parfums. Wij zijn uw ideale partner voor alle schoonheidsproducten.Ons dienstenaanbod is opgebouwd rond 3 afzonderlijke benaderingen: Full service is de meest complete service, die ervoor zorgt dat uw idee een marktrijp cosmetisch product wordt. Uw project wordt gedefinieerd in technische, wetenschappelijke, economische en commerciële (marketing) termen. Met private labels kunt u de formules voor uw cosmeticaproducten (make-up, wellness, huidverzorging, spa) kiezen. U wordt bijgestaan door cosmetische specialisten om te profiteren van hun cosmetica-advies. U krijgt eindproducten of cosmetica in bulk, de keuze is aan u.Contractproductie is de vervaardiging van cosmeticaproducten volgens door u verstrekte formules. Wij voeren de productie en verpakking van uw cosmetica uit in onze productiefaciliteit. Merk ook op dat wij onze klanten vaste minimumaankopen aanbieden tegen aantrekkelijke voorwaarden.Wij zijn aanwezig in meer dan 25 landen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 3. S.A.M MED BV

  Nederland

  Verified by europages badge

  SAM MED B.V. geeft de hoogste prioriteit aan de kwaliteit van onze Drug Test Kit producten. ontwikkelingslanden, worden onze testkits in Europa en de VS vervaardigd. Wij zijn een belangrijke distributeur van farmaceutische producten. Wij zijn gespecialiseerd in opruiming, overschotten, einde van de lijnen en gewone voorraad. Wij zijn volledig gericht op klanttevredenheid en streven ernaar te voldoen aan de behoeften van uw bedrijf. opgebouwd voor het leveren van kwaliteit met het hoogste serviceniveau. Alle producten die wij leveren zijn gegarandeerd 100% authentiek. Naast onze gewaardeerde Nederlandse klantenkring zijn wij ook in de meeste landen ruim vertegenwoordigd, aangezien wij onze producten wereldwijd leveren. Wij verplichten ons tot een compromisloze service tegen concurrerende prijzen. Wij kopen onze producten rechtstreeks in bij enkele van de grootste farmaceutische merken ter wereld en meestal bij de officiële distributeurs om u de beste kwaliteitsproducten en scherpgeprijsde groothandelsprijzen te kunnen bieden.

 4. TRENKER

  België

  Verified by europages badge

  Het Farmaceutisch Laboratorium Trenker, een familiebedrijf opgericht in 1933 door Rodolphe Henri Trenker, produceert en is distributeur van geneesmiddelen, voedingssupplementen en medische hulpmiddelen van hoogwaardige kwaliteit die voldoen aan de strengste Europese productienormen. De gezondheidsprofessionals en de patiënten staan bij ons centraal en wij zetten ons dagelijks in om bij te dragen aan de verbetering van de levenskwaliteit en de gezondheid van iedereen. Wij zijn bij iedere productiefase aanwezig. Van het ontwerp op papier tot de verpakking van het eindproduct zijn alle fases van de vervaardiging van onze producten gecentraliseerd in onze nieuwe fabriek in Nijvel. Het Farmaceutische Laboratorium Trenker is op dit moment aanwezig in een vijftiental landen en heeft zich als doel gesteld een internationale referentie te worden in de continue ontwikkeling van innoverende oplossingen. Trenker is constant op zoek naar nieuwe partners. Neem contact met ons op.

 5. JLLC «TRIPLEPHARM»

  Wit Rusland

  Verified by europages badge

  TriplePharm is met name gericht op het produceren van hoogwaardige geavanceerde steriele antibiotica poeders die voldoen aan de internationale GMP richtlijnen zoals: Carbapenems, Glycopeptiden, Polymyxine, Macrolide en overige antibiotica. Wij staan altijd open voor nieuwe samenwerkingen en projecten! Wij werken in een sociaal verantwoordelijke omgeving waar gezondheid centraal staat. Het is onze taak gegarandeerd hoogwaardige medicijnen aan te bieden met een hoge mate van efficiëntie en veiligheid.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. SANERA PHARMACEUTICALS

  Turkije

  De firma SANERA PHARMACEUTICALS, opgericht in 2014, is gespecialiseerd in de groothandel in farmaceutische producten. Wij zijn gevestigd in Turkije en onze missie is om farmaceutische producten toe te leveren op de plaatsen waar deze nodig zijn. Om ons doel te bereiken, werken wij samen met meer dan 70 landen en honderden leveranciers. Wij leveren merkfarmaceutica, vergelijkbare geneesmiddelen en medische hulpmiddelen aan apotheken, groothandelaars, ziekenhuizen en klinieken over de hele wereld. Ons productassortiment omvat merk- en generieke farmaceutica, dermale vullers, medische apparatuur, cosmeceutica, weesgeneesmiddelen, verbruiksartikelen en zelfzorgmedicijnen. Onze dienstverlening omvat de export & import van farmaceutische producten, leveringen conform de Goede Distributiepraktijken, marktanalyses en onderzoeken naar nieuwe producten en registratieprocedures op verschillende markten. Dankzij ons toegewijd en ervaren team van farmaceuten, chemici en gezondheidsprofessionals, bieden wij onze klanten producten en diensten van hoge kwaliteit tegen competitieve prijzen.

 2. ELIS ECZA DEPOSU (PHARMACEUTICAL WHOLESALER)

  Turkije

  WIE WIJ ZIJN: Elis Groothandelaar in Farmaceutica is een geregistreerd magazijn gevestigd in Ankara, Turkije met meer dan 10 jaar ervaring in sourcing en levering van een groot assortiment Medicijnen, APIs, Medische apparatuur, Ruwe grondstoffen voor de farmaceutische industrie enz. Elis werd gecertificeerd voor Wholesale Dealers License (WDL) evenals de Good Distribution Practice (GDP). ONZE WERKWIJZE: Bij Elis streven we naar de beste oplossingen voor onze klanten door hoogwaardige service gebaseerd op betrouwbaarheid, kwaliteit en verantwoordelijkheid te bieden met een jong en dynamiek professioneel team. Wij leveren zowel generieke als merkmedicijnen (Oncologie, Cardiovasculari, Zeldzame ziektes, Injectievloeistoffen, Zelfzorgmiddelen, enz.) van fabrikanten van farmaceutica overal ter wereld en hebben een doelmatig netwerk om een assortiment van internationaal erkende producten te leveren aan alle ondernemingen, ziekenhuizen, klinieken en overige zorginrichtingen. Elis legt zich toe op het leveren van hoogwaardige producten tegen uiterst aantrekkelijke prijzen. Wij leveren wat we beloven.

 3. VITAMINUTRA LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf VITAMINUTRA LIMITED, is een Groothandelaar, en actief in de sector Farmaceutische producten. Het is tevens aanwezig in de sectoren farmaceutische producten groothandel, en vitaminecomplement. Het is gevestigd in London, Verenigd Koninkrijk.

 4. ANTIGEN RAPIDO LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf ANTIGEN RAPIDO LTD, is een Groothandelaar, en actief in de sector Testapparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren Spoedtransport van medisch materiaal, apparaten en benodigdheden voor diagnostiek, farmaceutische testen voor diagnostiek, en farmaceutische producten groothandel. Het is gevestigd in London, Verenigd Koninkrijk.

 5. ODDWAY INTERNATIONAL

  India

  Het bedrijf ODDWAY INTERNATIONAL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Medicijnen. Het is tevens aanwezig in de sectoren farmaceutische producten groothandel, installaties, toestellen en benodigdheden voor de gezondheid, en expeditie medicijnen. Het is gevestigd in New Delhi, India.

 1. ADI PHARMA LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf ADI PHARMA LTD, is een Groothandelaar, en actief in de sector Farmaceutische producten - im- en export. Het is tevens aanwezig in de sectoren farmaceutische producten groothandel, geneeskundige apparaten, en cosmetische producten, schoonheids- en hygieneproducten. Het is gevestigd in Bedford, Verenigd Koninkrijk.

 2. CHAPPER HEALTHCARE

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf CHAPPER HEALTHCARE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Farmaceutische producten - im- en export. Het is tevens aanwezig in de sectoren uitrustingen en benodigdheden voor ziekenhuizen en voor geneeskundige laboratoria, en farmaceutische producten groothandel. Het is gevestigd in Watford, Verenigd Koninkrijk.

 1. IPY HEALTHCARE LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf IPY HEALTHCARE LTD, is een Groothandelaar, en actief in de sector Farmaceutische producten - im- en export. Het is tevens aanwezig in de sectoren farmaceutische producten groothandel, fotorolletjes, chroomerts, en fotografische platen. Het is gevestigd in London, Verenigd Koninkrijk.

 2. ANTICA FARMACIA MEDICEA SRL

  Italië

  Het bedrijf ANTICA FARMACIA MEDICEA SRL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Farmaceutische producten. Het is tevens aanwezig in de sectoren farmaceutische producten groothandel, en fotorolletjes. Het is gevestigd in Napoli, Italië.

 3. HURTOWNIA FARMACEUTYCZNA PARAFARMACJA

  Polen

  Het bedrijf HURTOWNIA FARMACEUTYCZNA PARAFARMACJA, is een Groothandelaar, en actief in de sector Farmaceutische grond- en hulpstoffen. Het is tevens aanwezig in de sectoren farmaceutische producten groothandel. Het is gevestigd in Nadarzyn, Polen.

 4. SINA PHARMA

  Turkije

  Het bedrijf SINA PHARMA, is een Groothandelaar, en actief in de sector Medicijnen. Het is tevens aanwezig in de sectoren farmaceutische producten, en farmaceutische producten groothandel. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 5. MED ECZA DEPOSU (PHARMACEUTICAL WHOLESALER)

  Turkije

  Het bedrijf MED ECZA DEPOSU (PHARMACEUTICAL WHOLESALER), is een Distributeur, en actief in de sector Farmaceutische producten - im- en export. Het is tevens aanwezig in de sectoren Farmaceutische producten, Grond- en hulpstoffen voor geneesmiddelen, Farmaceutische producten, Grond- en hulpstoffen voor geneesmiddelen, en farmaceutische producten groothandel. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 6. BATI PHARMACEUTICAL WAREHOUSE

  Turkije

  Het bedrijf BATI PHARMACEUTICAL WAREHOUSE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Medicijnen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Farmaceutische producten, merkgeneesmiddelen, Locogeneesmiddel, Farmaceutische producten, en farmaceutische producten groothandel. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 7. LOGAN PHARMACEUTICALS

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf LOGAN PHARMACEUTICALS, is een Distributeur, en actief in de sector Farmaceutische producten - im- en export. Het is tevens aanwezig in de sectoren farmaceutische producten, en farmaceutische producten groothandel. Het is gevestigd in Glasgow, Verenigd Koninkrijk.

 8. AMETRIN FK

  Oekraïne

  Het bedrijf AMETRIN FK, is een Distributeur, en actief in de sector Farmaceutische producten - im- en export. Het is tevens aanwezig in de sectoren farmaceutische producten groothandel. Het is gevestigd in Kharkiv, Oekraïne.

 1. MEDEX PHARMACEUTICALS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf MEDEX PHARMACEUTICALS LTD, is een Groothandelaar, en actief in de sector Farmaceutische producten - im- en export. Het is tevens aanwezig in de sectoren farmaceutische producten, en farmaceutische producten groothandel. Het is gevestigd in Leicester, Verenigd Koninkrijk.

 2. PERI-PHARM GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf PERI-PHARM GMBH & CO. KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Farmaceutische producten - im- en export. Het is tevens aanwezig in de sectoren Import-export - chemische en farmaceutische producten, farmaceutische producten groothandel, en Import-export - chemische en farmaceutische producten. Het is gevestigd in Mainz, Duitsland.

 3. GPC PHARMA

  Turkije

  Het bedrijf GPC PHARMA, is een Groothandelaar, en actief in de sector Farmaceutische producten - im- en export. Het is tevens aanwezig in de sectoren farmaceutische producten groothandel. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 4. PHARM-EURASIA PHARMACEUTICAL WHOLESALER

  Turkije

  Het bedrijf PHARM-EURASIA PHARMACEUTICAL WHOLESALER, is een Groothandelaar, en actief in de sector Import-export - chemische en farmaceutische producten. Het is tevens aanwezig in de sectoren farmaceutische producten groothandel. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 5. WELLCARE PHARMA LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf WELLCARE PHARMA LTD, is een Groothandelaar, en actief in de sector Farmaceutische producten. Het is tevens aanwezig in de sectoren farmaceutische producten groothandel, cosmetische producten, en banden en verbandmiddelen. Het is gevestigd in Harrow, Verenigd Koninkrijk.

 6. ONCOMEDEX PHARMA

  Turkije

  Het bedrijf ONCOMEDEX PHARMA, is een Groothandelaar, en actief in de sector Farmaceutische producten. Het is tevens aanwezig in de sectoren farmaceutische producten groothandel. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 7. ZIMMER

  België

  Groothandel in farmaceutische producten.

 8. GRUNENTHAL

  België

  Groothandel in farmaceutische producten.

 9. COMFORTPAT B.V.

  Nederland

  Verified by europages badge

  ComfortPat B.V. is een onderneming gevestigd in Huissen in Nederland, gespecialiseerd in de distributie en groothandel in merkproducten zoals verzorgingsproducten, medische, farmaceutische en cosmetische producten, sinds 2016. Ons breed productassortiment bestaat uit haar- en huidverzorgingsproducten, make-up artikelen, zoals foundation of lippenstift, crèmes en parfums. Wij zijn uw ideale partner voor alle schoonheidsproducten! Voor uw veiligheid leveren wij ook medische hulpmiddelen, zoals thermometers, gezichtsmaskers, handschoenen, en ontsmettingsmiddelen zowel voor de handen als voor oppervlakken. Wij distribueren producten van talrijke beroemde merken, waaronder Lancôme, Loréal, Vichy, La Roche Posay, Dior of l'Occitane. Dankzij onze constante focus op R&D en innovatie, leveren wij producten van de hoogste kwaliteit tegen competitieve prijzen om onze klanten over de hele wereld tevreden te stellen. Onze uitgebreide klantendienst wordt door onze klanten ook zeer op prijs gesteld. Neem gerust contact met ons op voor verdere informatie!

 10. D2 LUX SUPPLIERS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Verified by europages badge

  D2 Lux Cosmetics is een bedrijf gespecialiseerd in de distributie en groothandel van merkcosmetica, evenals vermaarde welzijns-, medische en farmaceutische producten. Ons avontuur begon in 2016, en viel samen met een grote doorbraak. Wij hebben onze distributie uitgebreid met een breed assortiment cosmetica, farmaceutische producten, parfums en schoonheidsproducten. Wij hebben tevens onze klanten op constante wijze uitgebreide analyses over de kwaliteit van de door hen bestelde producten verstrekt. Onze verbintenis tot constante onderzoeken en ontwikkeling, in combinatie met innovatie, stelt ons in staat hoogwaardige producten tegen scherpe prijzen aan onze internationale klanten te bieden. In de afgelopen jaren, kende onze jaarlijkse omzet een aanzienlijke groei van wel 100%. Bij D2 Lux Cosmetics willen wij ervoor zorgen dat u zich bij u thuis goed voelt. Ontdek de eenvoud en de voordelen van het online in het groot inkopen van schoonheidsproducten met D2 Lux Cosmetics. Bekijk onze uitgebreide collectie huidverzorgingen, haarverzorgingen, parfums, anti-aging crèmes, make-up en meer en til uw handel in beautyproducten naar een hoger plan. U kunt op ons rekenen om uitzonderlijke producten te leveren en bij elke stap een uitzonderlijke klantenservice te bieden. Online grootverkoop van schoonheidsproducten van diverse merken Biotherm, Bioderma, Cerave, Victoria’s Secrets, Clinique, Dior Parfums, Kerastase, en meer. Wij bieden voornamelijk het de beste en meest voordelige prijzen, zuivere en originele producten. Bekijk onze catalogus en neem contact op met ons team!

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Farmaceutische producten groothandel - Import export

Aantal resultaten

10.324 Bedrijven