• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • ambachtelijk brood

Resultaten voor

Ambachtelijk brood - Frankrijk

Frankrijk
  1. LA BAGUESTERE

    Frankrijk

    Het bedrijf LA BAGUESTERE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Brood-, banket- en zoetwarenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren bakkerij, brood, gearomatiseerd brood, en ambachtelijk brood. Het is gevestigd in Cogolin, Frankrijk.

  2. MILLBAKER SAS

    Frankrijk

    Verified by europages badge

    Een 100% Franse onderneming gevestigd in de Champagne, Millbäker, ontwerpt en vervaardigt oplossingen en ingrediënten voor broodbereidende bedrijven en staat bekend als expert in de branche tarwe-meel-brood. Ons doel: het potentieel en de smaak-, nutritionele en technologische elementen van ieder ingrediënt naar voren te brengen. Wij bieden een breed assortiment van producten voor de brood- en banketbakkerij: meelverbeteraars, verbeteraars voor broodbereiding, mixen en premixen, vullingen. Deze worden allemaal ontwikkeld in het Technische Centrum, een waar innovatielaboratorium. Deze producten worden grotendeels op maat geformuleerd en voldoen aan specifieke voorwaarden. De onderneming creëert tevens een assortiment van diëtische en plezier producten om in te spelen op de behoeften van de consument van morgen. Millbäker stelt zijn innoverende vakkennis op het gebied van kieming van graangewassen tot uw beschikking en biedt u een compleet assortiment van met zuurdezem gekiemde granen.

  3. CHHAN

    Frankrijk

    Verified by europages badge

    Sek Chhan is in Cambodja geboren waar zijn familie in Battambang woonde, een stadje op zo'n 150 kilometer van de grens met Thailand. Ze waren landbouwers en verdienden hun brood met hun rijstvelden. Toen de familie Chhan naar Frankrijk trok was het een echte culturele schok voor hen want het was de eerste keer dat ze Azië verlieten. Om mee te helpen in het levensonderhoud van het gezin te voorzien is mevrouw Chhan begonnen met het bereiden van loempia's en samosa's voor verenigingen. Ook al was de Aziatische keuken einde jaren tachtig nog niet erg bekend en gewaardeerd in Sainte-Sigolène, een klein stadje in Haute-Loire, toch ging ze door met het ontwikkelen van haar culinaire talenten. Ondertussen studeerde de jonge Sek zonder evenwel de culinaire en commerciële ervaring die hij bij zijn moeder verworven had, te vergeten. Zo heeft hij de familierecepten gebruikt om in de Loire en met de steun van Noémie een winkeltje te openen dat hij "Les nems de mon enfance" genoemd heeft. Binnen een paar weken zal de installatie van "Les nems de mon enfance" in nieuwe lokalen het mogelijk maken om de productie van de zo gewaardeerde loempia's en samosa's voort te zetten. Ook zal dat de ontwikkeling van de ambachtelijke productie van nieuwe Aziatische schotels in korte ketens, op basis van lokale producten en volgens de knowhow van de familie mogelijk worden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!