• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • bereiding van levensmiddelen onder druk

Resultaten voor

Bereiding van levensmiddelen onder druk - Frankrijk

Frankrijk
  1. CHHAN

    Frankrijk

    Verified by europages badge

    Sek Chhan is in Cambodja geboren waar zijn familie in Battambang woonde, een stadje op zo'n 150 kilometer van de grens met Thailand. Ze waren landbouwers en verdienden hun brood met hun rijstvelden. Toen de familie Chhan naar Frankrijk trok was het een echte culturele schok voor hen want het was de eerste keer dat ze Azië verlieten. Om mee te helpen in het levensonderhoud van het gezin te voorzien is mevrouw Chhan begonnen met het bereiden van loempia's en samosa's voor verenigingen. Ook al was de Aziatische keuken einde jaren tachtig nog niet erg bekend en gewaardeerd in Sainte-Sigolène, een klein stadje in Haute-Loire, toch ging ze door met het ontwikkelen van haar culinaire talenten. Ondertussen studeerde de jonge Sek zonder evenwel de culinaire en commerciële ervaring die hij bij zijn moeder verworven had, te vergeten. Zo heeft hij de familierecepten gebruikt om in de Loire en met de steun van Noémie een winkeltje te openen dat hij "Les nems de mon enfance" genoemd heeft. Binnen een paar weken zal de installatie van "Les nems de mon enfance" in nieuwe lokalen het mogelijk maken om de productie van de zo gewaardeerde loempia's en samosa's voort te zetten. Ook zal dat de ontwikkeling van de ambachtelijke productie van nieuwe Aziatische schotels in korte ketens, op basis van lokale producten en volgens de knowhow van de familie mogelijk worden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

  2. GROUPE RIVIERE

    Frankrijk

    Verified by europages badge

    Met haar sterke lokale wortels in het zuiden van Frankrijk ontwerpt en produceert de Rivière Groep al drie generaties lang innovatieve, gastronomische kant-en-klaarmaaltijden op basis van traditionele Franse recepten. Gemaakt van natuurlijke ingrediënten, zijn de recepten vrij van kleurstoffen, conserveringsmiddelen en kunstmatige smaakstoffen. Via zijn merken toont de Rivière Groep zijn gehechtheid aan de kwaliteit van zijn producten en zijn inzet voor een MVO-aanpak. Maison Rivière benadrukt de traditionele Franse recepten van Zuid-Westerse vleesgerechten. Les Mets de Provence brengt de zon op het bord met culinaire hulpmiddelen, specerijen, aperitiefpasta's en gerechten en groenten bereid met Provençaalse noten. Aroma One is de specialist in kruiden- en specerijenpurees in tubes, voor praktisch en lekker koken. Solvia neemt uw smaakpapillen en uw 5 zintuigen mee naar het buitenland met biologische specerijen, sauzen en gekookte groenten. Onze inzet voor kwaliteitsproducten: - Productie in Frankrijk - Vlees en groenten uit Frankrijk - Clean label en uitgebalanceerde recepten - KMO+ certificering van onze productielocaties (MVO) - Hoogwaardige productiemiddelen en accreditatie volgens internationale normen (IFS, BRC, biologisch)

  3. FRAICHE CUT

    Frankrijk

    Verified by europages badge

    FRAICHE CUT verkoopt in partjes of in blokjes gesneden appels verpakt in aparte zakjes of in grotere hoeveelheden in zakjes om zo op te eten of om te verwerken. Wij transformeren hele appels in gewassen en in stukken gesneden appels die gemakkelijk te gebruiken zijn. Onze FRAICHE CUT appels zijn het hele jaar door te verkrijgen. Voordelen t.o.v. de concurrentie: de wezenlijke kwaliteiten van de appel blijven behouden, de uiterste gebruiksdatum is comfortabel, de verpakkingen zijn praktisch en gemakkelijk met de hand open te maken.