• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • bewerking ter plaatse

Resultaten voor

Bewerking ter plaatse - Frankrijk

Frankrijk
  1. BARIMAR AGRAF METAL

    Frankrijk

    BARIMAR AGRAF METAL is gespecialiseerd in het industriële onderhoud ter plaatse en in zijn werkplaatsen. Het verzorgt de reparaties van alle onderdelen of frames, machines, gietijzer, staal en legeringen met barsten of spleten. De door de onderneming BARIMAR AGRAF METAL aangeboden reparaties kunnen uitgevoerd worden: via lassen, oplassen, metalliseren, koud felsen of bewerking ter plaatse of in de werkplaats. Het verzorgt tevens het lassen, hersmelten, bijslijpen, verchromen en elektrolyse. Het aanbod omvat ook: het felsen van onderdelen van gietijzer of staal, reparatie van kneedmachines, selectieve elektrolyse en opdikking van composiet materialen, bewerking van grote onderdelen, reconstructies van persen en cilinders voor papierfabrieken. BARIMAR AGRAF METAL is de leverancier bij uitstek voor de levensmiddelenindustrie, de energiesector, de metaalindustrie, de rubber- en kunststofsector, persen, extractie, papierfabrieken, zowel in Frankrijk als in het buitenland.

  2. CHÂTEAU MONTANA

    Frankrijk

    Château Montana is aan het eind van de 19e eeuw opgericht. Jean Jonquères d’Oriola, afkomstig uit een familie van landbouwers die al meer dan 5 eeuwen lang is gevestigd in de Pyrénées-Orientales, wijdt zich, geleid door zijn passie en samen met zijn familie aan de ontwikkeling van de finesse en de kracht van dit grondgebied en het potentieel van de ligging. De wijngaard strekt zich uit over twee grondgebieden van totaal zestig hectares in de Aspres op de uitlopers van het Canigoumassief (Pic du Canigou), tussen zee en bergen, ten Zuiden van Perpignan. Op een klei- en kalkhoudende grond bewerken wij traditionele wijnstokvariëteiten zoals Syrah, Grenache, Carignan en Mourvèdre, maar ook andere wijnstokvariëteiten als Merlot, Cabernet Sauvignon, Marselan en Muscat. Wij beschikken nu over de certificatie "Hoge milieuwaarde" door plaats te laten aan de traditionele methodes, de mechanische bewerking van de grond, respect voor het milieu, ten gunste van de biodiversiteit en de handhaving van geringe rendementen. Nu in ons tweede jaar van overstap naar Bio zal onze productie gecertificeerd worden voor het millésime of wijnjaar 2023. Onze wijnen worden van druiven tot wij verwerkt, gerijpt en gebotteld op het landgoed in onze wijnkelder, die is uitgerust met temperatuurgecontroleerde rvs kuipen en een vatenkelder. Het Château Montana biedt u naast rondleidingen ter bezichtiging van deze wijnbouwactiviteiten en wijnproeverijen ook de mogelijkheid zijn zaal en zijn gites te huren voor allerlei soorten evenementen.