• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • koks

Resultaten voor

Koks - Frankrijk

Frankrijk
  1. REFICO

    Frankrijk

    Het bedrijf REFICO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kook- en rookinstallaties voor vleeswarenbereiding. Het is tevens aanwezig in de sectoren koks. Het is gevestigd in Neuilly Sur Seine, Frankrijk.

  2. CARAMBELLE

    Frankrijk

    Verified by europages badge

    Het avontuur begon in 2005 rond het idee spullen aan te bieden om gebak en koekjes te versieren zoals echte professionals. Na een paar maand geëxperimenteerd te hebben met producten die tot dan toe alleen voor professionals bestemd waren, hebben we ze getest en zo aangepast dat ze thuis gebruikt kunnen worden; zo ontstond de merknaam ScrapCooking®. Als lekkerbekken en creatievelingen verzonnen we ludieke producten die voor iedereen toegankelijk zouden zijn om alle soorten homemade gebak, koekjes en suikerwaren te versieren. We hebben een bedrijf opgebouwd van menselijk formaat en wij bieden graag bij voorkeur in Frankrijk vervaardigde producten aan. Al onze producten zijn in onze werkplaatsen in Fondettes bedacht en daar ook grotendeels vervaardigd. Onze onderneming blijft innoveren dankzij haar unieke idee om tegelijk eetbare versieringen en banketbakkersgerei aan te bieden. Sinds de oprichting van de onderneming zagen 5 merknamen het daglicht: ScrapCooking, Mirontaine, Framboiselle, L’épicerie du Chef en Petcooking. Onze kwaliteitsaanpak is nauw verbonden met onze wil om bij ons in de buurt te produceren door zo snel mogelijk bij te dragen aan de plaatselijke economie. Ieder product is ontworpen en vervaardigd om een optimale kwaliteit te garanderen, zowel wat betreft de geldende normen als het gebruiksniveau. Welkom in de wereld van C a r a m b e l l e!

    Alle producten voor "koks"
  3. EATZEE

    Frankrijk

    Verified by europages badge

    Eatzee is een mobiele app ontworpen om uw leven gemakkelijker te maken wanneer u geen inspiratie hebt om te koken. U kunt op ons rekenen om heerlijke, gezonde en gemakkelijk te bereiden recepten te vinden. Is het perfecte recept vinden een echte hersenbreker? Uitzoeken waar u kunt zoeken, de werking van de bestaande receptenapps begrijpen en een keuze maken tussen de vele voorstellen... zo eenvoudig is het niet!

  4. VINZÜ

    Frankrijk

    Verified by europages badge

    Met VINZÜ, bieden wij onze klanten zoals fijne kruidenierszaken, restauranthouders en fijnproevers, het beste van onze streek in zuidwest Frankrijk, en leggen daarbij het accent op plantaardige smaken. Deze specifieke vegetarische specialiteiten uit zuidwest Frankrijk, worden zorgvuldig geselecteerd bij onze lokale producenten om u een selectie uitzonderlijk zeldzame of zelfs exclusieve producten aan te bieden die wij produceren of verdelen.

  5. ARMOR INOX

    Frankrijk

    Het bedrijf ARMOR INOX, is een Onderaannemer, en actief in de sector Kook- en rookinstallaties voor vleeswarenbereiding. Het is gevestigd in MAURON, Frankrijk.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
  1. STE COMMERC ETUDES REALISAT AGROALIMENTAIRE

    Frankrijk

    Het bedrijf STE COMMERC ETUDES REALISAT AGROALIMENTAIRE, en actief in de sector Vleeshakmachines en gehaktmolens. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pekelinstallaties, Machines en materialen voor biscuitbakkerijen, Machines en materiaal voor slachthuizen, Kook- en rookinstallaties voor vleeswarenbereiding, Pekelinstallaties, Machines en materialen voor biscuitbakkerijen, Machines en materiaal voor slachthuizen, en Kook- en rookinstallaties voor vleeswarenbereiding. Het is gevestigd in Solesmes, Frankrijk.

  2. CHEF EVENT

    Frankrijk

    Het bedrijf CHEF EVENT, is een Dienstverlener, en actief in de sector Catering-diensten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kok aan huis, bruiloftsmaaltijd, en huisgemaakte maaltijden. Het is gevestigd in Fontenay Sous Bois, Frankrijk.

  3. LES PRODUCTEURS DU LAURAGAIS

    Frankrijk

    Het bedrijf LES PRODUCTEURS DU LAURAGAIS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vlees- en vleeswarenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kook- en rookinstallaties voor vleeswarenbereiding, en Kook- en rookinstallaties voor vleeswarenbereiding. Het is gevestigd in Revel, Frankrijk.

  4. TERMINAL PLUS

    Frankrijk

    Het bedrijf TERMINAL PLUS, en actief in de sector Vlees- en vleeswarenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kook- en rookinstallaties voor vleeswarenbereiding, en Kook- en rookinstallaties voor vleeswarenbereiding. Het is gevestigd in Noidans Les Vesoul, Frankrijk.

  5. STE INDUSTRIELLE DE LACANCHE

    Frankrijk

    Het bedrijf STE INDUSTRIELLE DE LACANCHE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vlees- en vleeswarenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kook- en rookinstallaties voor vleeswarenbereiding, en Kook- en rookinstallaties voor vleeswarenbereiding. Het is gevestigd in Lacanche, Frankrijk.

  1. SARL REFICO

    Frankrijk

    Verified by europages badge

    REFICO, een bedrijf gevestigd in Neuilly-sur-Seine, in de regio Parijs, is gespecialiseerd in de import-export van kook- en kookpanproducten. We zitten sinds 2001 in de groothandel.Ons werkterrein strekt zich internationaal uit.Wij leveren in heel Frankrijk en in vele Europese landen.Onze activiteiten zijn voortdurend in ontwikkeling en stellen ons in staat een groot aantal klanten in verschillende sectoren te bedienen.Onze producten zijn aangepast aan uw behoeften en van zeer goede kwaliteit, met 5 jaar garantie onder het merk BLAUPUNKT. Dankzij onze ervaring hebben honderden klanten ons hun vertrouwen geschonken. \nU hebt in onze catalogus (rubriek documenten) een product gevonden dat u interesseert en u wilt weten of het nog in voorraad is? \nU vindt al onze producten in de catalogus.Neem voor meer informatie gerust contact met ons op!

  2. QAMIAB

    Frankrijk

    Verified by europages badge

    Verkozen tot beste saffraan ter wereld: De Afghaanse saffraan werd bekroond tot de beste ter wereld door het International Taste Institute, en won het van de Marokkaanse, Iranese en zelfs Spaanse saffraan. QAMIAB selecteert voor u uitsluitend de meest aromatische en geurige rode stempels van de stampers. Wij gebruiken niet de gele draden die de smaak veranderen en het eindgewicht vervalsen. Uw in Frankrijk verpakte Rode Goud behoudt zo al zijn aroma's. Op ambachtelijke wijze met de hand geoogst: De uitzonderlijke saffraan van QAMIAB groeit onder de Afghaanse zon om met de hand geplukt te worden volgens de traditionele methodes van vermaarde saffraankwekerijen. Het verwijderen van de stampers wordt ook met de hand uitgevoerd. U ontvangt systematisch de laatste oogst, van het lopende jaar. QAMIAB saffraan was voor lange tijd voorbehouden aan met sterren bekroonde chef-koks, maar nu ook verkrijgbaar voor overige professionals en het grote publiek. Een krachtige smaak en een overheerlijke geur: Om u uitzonderlijke saffraan van topkwaliteit te kunnen bieden, laten we een dubbele controle uitvoeren door onafhankelijke laboratoria. De eerste in Afghanistan net voor de export en een tweede in Frankrijk, voor het verpakken.

  1. CHAMPEMY

    Frankrijk

    Verified by europages badge

    CHAMPEMY, gevestigd in Frankrijk, is een internationale voedings- en delicatessenzaak die kwaliteitsproducten aanbiedt aan professionals. Het heeft een opslagcapaciteit van 2.000 m2 en een koelruimte van 500 m2 om uw regelmatige bevoorrading te garanderen. CHAMPEMY, een bedrijf dat wilde paddestoelen produceert in de Franche-Comté, heeft zijn krachten gebundeld met EKOLFOOD, een in Turkije gevestigd bedrijf dat is opgericht door een grote chef-kok en de exclusieve distributeur is van de merken ANDROS, ELLE&VIRE en PHILADELPHIA, voor gerenommeerde hotels en restaurants die ons hun vertrouwen hebben geschonken, zoals RITZ, CARLTON en HILTON. Het is de marktleider in Turkije en is tevens distributeur van: MIGROS, METRO en CARREFOUR. De heer BILEN, eigenaar van 8 bedrijven waaronder Anatolia, een BRC gecertificeerd bedrijf, biedt verse, gedroogde of in poedervorm gedroogde paddenstoelen die 100% wild en natuurlijk zijn, maar ook 20 soorten specerijen, olijfolie met truffels, diepgevroren, vers of gedroogd fruit, marmelades, gevriesdroogd fruit, pure diepgevroren vruchtensappen (sinaasappel, morellen kers, citroen, granaatappel), 60 soorten en smaken kruidenthee, gedroogde knoflook, saffraan, vanille uit Madagascar… De kwaliteit van onze producten wordt gecontroleerd door 3 landbouwingenieurs, met traceerbaarheid aangetoond door ISO 22000-FSSC 2.2000-BRC voedselcertificaten, en het bedrijf is ook ISO 9001 gecertificeerd. Onze producten zijn vers, gedroogd, bevroren of verpakt en kunnen worden geëtiketteerd. De verpakking is modulair.

  2. SOMEXPORT

    Frankrijk

    Verified by europages badge

    SOMEXPORT werd opgericht in 1994. Wij leveren aan inkoopcentrales, bevoorraders, maar vooral Afrika, de Caraïben, de Indische en de Stille Oceaan en het Midden-Oosten. Wij zijn een import-/exportbedrijf voor droge, verse en diepgevroren producten, wij werken met meer dan 300 Franse en Europese leveranciers. Wij zijn gespecialiseerd in de volgende voedingsproducten: - Zuivelproducten (kaas, yoghurt, melk, room...), - Vleeswaren en gezouten vleeswaren, - Gebak en koffiekoeken, - Halalproducten, - Kruidenierswaren, - Zeevruchten, - Diepvriesproducten. Wij kunnen u verschillende gamma's voedingsproducten aanbieden. SOMEXPORT is uw exportpartner. Wij laten u de beste producten van elke regio van de wereld ontdekken, om aan uw behoeften en aan de vragen van uw klanten te voldoen. Al meer dan 20 jaar reizen wij de wereld rond op zoek naar streekproducten, lokale specialiteiten en traditionele recepten. Wij kopen ook specifieke ingrediënten en producten in op vraag van onze klanten. Dit alles is mogelijk dankzij ontmoetingen met producenten, telers, chef-koks, distributeurs, consumenten en vele andere actoren uit de landbouw- en levensmiddelensector. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op!

  3. GROUPE RIVIERE

    Frankrijk

    Verified by europages badge

    Met haar sterke lokale wortels in het zuiden van Frankrijk ontwerpt en produceert de Rivière Groep al drie generaties lang innovatieve, gastronomische kant-en-klaarmaaltijden op basis van traditionele Franse recepten. Gemaakt van natuurlijke ingrediënten, zijn de recepten vrij van kleurstoffen, conserveringsmiddelen en kunstmatige smaakstoffen. Via zijn merken toont de Rivière Groep zijn gehechtheid aan de kwaliteit van zijn producten en zijn inzet voor een MVO-aanpak. Maison Rivière benadrukt de traditionele Franse recepten van Zuid-Westerse vleesgerechten. Les Mets de Provence brengt de zon op het bord met culinaire hulpmiddelen, specerijen, aperitiefpasta's en gerechten en groenten bereid met Provençaalse noten. Aroma One is de specialist in kruiden- en specerijenpurees in tubes, voor praktisch en lekker koken. Solvia neemt uw smaakpapillen en uw 5 zintuigen mee naar het buitenland met biologische specerijen, sauzen en gekookte groenten. Onze inzet voor kwaliteitsproducten: - Productie in Frankrijk - Vlees en groenten uit Frankrijk - Clean label en uitgebalanceerde recepten - KMO+ certificering van onze productielocaties (MVO) - Hoogwaardige productiemiddelen en accreditatie volgens internationale normen (IFS, BRC, biologisch)

  4. AMÉLIE, LES HUÎTRES

    Frankrijk

    Verified by europages badge

    AMÉLIE is de meest elegante naam die een oester kan krijgen; het resultaat van vier jaar noeste arbeid op zee. Dit zeewezen, een gulden middenweg tussen vis en schelpdieren, laat zich niet door de eerste de beste openen en houdt stand tegen onervaren oesterkenners. Onze teams, gedreven door passie, uitmuntendheid en toewijding, zetten zich dagelijks in om hun grenzen te verleggen. AMÉLIE is een waar Frans oesterhuis, dat kan bogen op de knowhow van de meeste bedreven kwekers, die oesters van uitzonderlijke kwaliteit kweken en selecteren. Het zeewater van de Atlantische kust en het omliggende land, geven de AMÉLIE oesters een subtiele rijping en een uitzonderlijke fijne smaak, geliefd bij de meest vermaarde chef-koks en fijnproevers. Een rijke en gulle bodem vormt de basis voor de kwaliteit van AMÉLIE. De geschiedenis van Marennnes-Oléron verhaalt ons het bestaan van vermaarde oesterparken met uitzonderlijke weldaden om jaar in jaar uit gulle oesters met een homogene kwaliteit te verkrijgen. Onze ambachtelijke oesterkwekers putten hun kennis uit deze waardevolle geheimen en selecteren uitzonderlijke plaatsen voor de AMÉLIE in het oesterpark van Marennnes-Oléron. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

  5. L'ARBRE PERSAN

    Frankrijk

    Verified by europages badge

    L'Arbre Persan is een geïmporteerd merk van gedroogd fruit van topkwaliteit dat voldoet aan de huidige voedselnormen en wetgeving. De oprichters van het merk woonden in Iran en Afghanistan, waar het gebruik van gedroogd fruit bij het koken en bakken heel gewoon is. Toen ze in Frankrijk aankwamen, merkten ze echter dat het moeilijk was om specifieke producten uit deze landen te vinden en besloten ze deze leemte op te vullen door gedroogd fruit van hoge kwaliteit en gedroogde fruitpoeders en -pasta's aan te bieden. L'Arbre Persan is verkrijgbaar in verschillende collecties om tegemoet te komen aan verschillende consumentenvoorkeuren: Tijdloos: pistachenoten uit Isfahan, amandelen uit Samangan, geroosterde kikkererwten uit Badakhshan, dadels uit Mazafati en Boheemse olijven. Lekker: saffraanproducten uit Iran, rozenamandelen en saffraanpistaches. Fruitig: Producten als Mashad-barbessen, Parwan-pruimen, Ghazni-vijgen, gedroogde Peshak- en Kishtai-abrikozen en verschillende soorten sultana's. Grainée biedt Herat meloenpitten, pompoenpitten en geroosterde watermeloenpitten. Bloemig: producten zoals saffraan uit Afghanistan, Khatmi bloem en roos uit Iran. Voor patissiers biedt L'Arbre Persan poeders en meel op basis van gedroogd fruit. Via ons merk willen we de lokale landbouw in deze landen ondersteunen en ontwikkelen.

  6. LES NOMINETTES

    Frankrijk

    Verified by europages badge

    Na 16 jaar het land in de streek Champagne bewerkt te hebben, zijn wij in 2015 producent van deegwaren geworden, onder ons merknaam Les Nominettes. Onze pasta wordt vervaardigd op basis van zachte en harde tarwe die ter plaatste verbouwd wordt en afkomstig is uit de duurzame landbouw. Les Nominettes zijn voor 100% streekproducten die uitmuntendheid en eenvoud weerspiegelen. Onze productieplaats ligt aan de voet van de berg van Reims. Om de kwaliteit van onze pasta te garanderen, gebruiken wij water van de bron Aurèle, diep onder de grond geput te Jandun in de Ardennen. De pasta wordt met liefde gemaakt en wij hechten veel belang aan plaatselijke vakkennis. Wij verdelen Les Nominettes met name in winkels van producenten, delicatessenwinkels en restaurants, waar talrijke met sterren bekroonde chef-koks ze op uiteenlopende creatieve wijze bereiden. Wij bieden verschillende productcategorieën: Naturel, Fijnproeverij, een perfecte mix tussen zachte en harde tarwe. Halfvolkoren en Volkoren, Tarwe-Boekweit, Champenoise, Ambachtelijke tarwepenne, tagliatelle, spaghetti en onze Biologische pasta, vervaardigd met spelt. Voor kinderen bieden wij fantasierijke pasta met leuke vormen zoals konijnen, tractors of dinosaurussen. Wij ontwerpen tevens pasta voor geschenken zoals de Parijse set met pasta in vorm van drie monumenten van Parijs, een originele cadeautip. Verras uw smaakpapillen met deze bijzondere pasta.

  7. JOKO GASTRONOMIE

    Frankrijk

    Verified by europages badge

    Drie vrienden met een passie voor gastronomie en grote natuurliefhebbers, Thomas, Thibault en Andréa, hebben JOKO opgericht. Het is hun ambitie om Frans wildvlees en vlees van zwarte varkens Bigorre AOP goed tot hun recht te laten komen door gebruik te maken van korte afzetkanalen. Ze bieden natuurlijke kwaliteitsproducten verwerkt in heerlijke en innovatieve recepten, en zetten zich in om voedselverspilling in het kader van jachtactiviteiten tegen te gaan. Ze willen de buitengewone streekproducten uit de Centrale Pyreneeën toegankelijk maken voor zoveel mogelijk personen en hun tegelijk een unieke culinaire ervaring bieden. Onze ambachtelijke varkensslager en kok, Pierre, heeft 28 jaar ervaring en verdiende verschillende onderscheidingen op het gebied van fijne vleeswaren. Hij gebruikt grondstoffen uit de streek om producten van topkwaliteit te vervaardigen.

  8. CAP SOLUTIONS CULINAIRES

    Frankrijk

    CAP Solutions Culinaires is gespecialiseerd in de productie van sauzen, marinade, bereid sap, samengestelde boter, plakken vet spek bestemd voor levensmiddelenbedrijven en voor horecaprofessionals in Frankrijk en in het buitenland. Wij zijn gespecialiseerd in culinaire oplossingen en in omhullings- en decoratieproducten en ontwikkelen recepten volgens specificatie met oneindig veel smaken om te voldoen aan de wensen van onze klanten. Een team georiënteerd op toegepaste research met onder meer drie chef-koks - Een R&D-laboratorium voor de finishing touch van producten en met een ontvangstruimte voor klanten - Een semi-industriële proefruimte - Een speciaal opgeleid inhouse proefpanel. Twee gespecialiseerde en gecertificeerde, geavanceerde productielocaties van meer dan 12.000 m2 uitgerust met de modernste technologie. Flexibele hulpmiddelen waarmee direct kan worden ingespeeld op maatwerkproductie. Kennis van talloze productie- en verpakkingsprocessen voor elk vakgebied.

  1. TFOODS

    Frankrijk

    TFOODS verdeelt en verkoopt kant-en-klare gerechten volgens traditionele recepten uit de Maghreb, voor een gezonde en tegelijk heerlijke voeding: 100% natuurlijke kant-en-klare gerechten uit de Maghreb en mediterrane landen. Onze voorgerechten en hoofdgerechten zijn bereid volgens traditionele recepten uit de Maghreb en dragen het beroemde merk Sannefa dat een productassortiment biedt van uitstekende kwaliteit. Ons doel: de Middellandse Zee op uw bord serveren! Onze gerechten worden zorgvuldig bereid met respect voor de producten en kruiden, en de nauwkeurigheid van onze koks zorgen voor een prachtige culinaire reis. De meest populaire en typische voorgerechten en hoofdgerechten zijn geïnspireerd op authentieke, traditionele Tunesische recepten. Het geheim van deze recepten ligt niet alleen in de bereidingswijze maar ook in de 100% Tunesische kruiden en producten, zonder kleurstelling of conserveermiddel. De Mediterrane keuken zoals u die nog nooit hebt geproefd!

  2. SARL PERLES DE GASCOGNE

    Frankrijk

    Perles de Gascogne, gevestigd in het Zuidwesten van Frankrijk, is producent en distributeur van zeldzame oliën van eerste persing. Als creator en de enige producent ter wereld van olie van pruimenpitten hebben wij de authentieke en ambachtelijke geest van ons familiebedrijf, een MKB, in stand gehouden, terwijl daarbij tegelijkertijd een echte inzet voor innovatie en R&D is geïntegreerd. Onze originaliteit is dat wij oliën uit geïntegreerde en perfect beheerste distributiekanalen produceren en distribueren. Onze oliën zijn uniek, elegant en 100% natuurlijk. In onze productiemethode worden er geen chemische additieven gebruikt. Ons proces verloopt voor al onze oliën en producten op dezelfde wijze om u ingrediënten van superieure kwaliteit te kunnen waarborgen. Onze oliën kunnen worden gebruikt voor gerechten, om recepten van chef-koks te sublimeren, maar ook om cosmetische formules aan te vullen dankzij hun verzachtende, voedende en antioxiderende eigenschappen. Naast dit gebruik voor voedings- en cosmetische doeleinden zijn ze ook nog geschikt voor de innoverende voedingssupplementen.

  3. BUSTRONOME

    Frankrijk

    De BUSTRONOME : geeft u de mogelijkheid om de mooiste plekken van de lichtstad en de Franse gastronomie te herontdekken. Deze reis, uniek in Parijs, bestaat uit een unieke visuele smaakervaring, voor alle professionals die smaak associëren met cultuur en culinair plezier. Aan boord van de dubbeldekker dat in een restaurant is omgetoverd kunt de BUSTRONOME helemaal voor uzelf huren om uw zakendiners of andere evenementen op maat te organiseren in een uniek kader waar gezelligheid, de variëteit in de gerechten en modern decor de boventoon voeren. De BUSTRONOME: een moderne kaart, van het seizoen, met internationale invloeden, maar met een ware Franse basiscultuur. De chef-kok, die afkomstig is uit de gastronomische sfeer, toont dat techniek en een regionaal accent, schoonheid en traditie op een harmonieuze manier in uw bord gecombineerd kunnen worden. De BUSTRONOME: een lust voor het oog en voor de smaakpapillen van de reiziger. Het moment van een lunch, een snackmaaltijd of een avondmaaltijd, ieder traject is een ontdekking.

  4. CONFIT DE PROVENCE

    Frankrijk

    Fabrikant van biologische, dieet, light en Provençaalse jams. Onder eigen naam of voor regionale, nationale of internationale merken, verkrijgbaar in supermarkten evenals in speciaalzaken. Wij produceren in Puyricard ongeveer 20.000 potten per dag, ofwel meer dan 1500 ton/jaar. Traditionele methodes voor bereiding en koken van de jams. Wij bieden ook een serie culinaire bijproducten "les Confits Gourmands". Aanwezig op de SIAL vakbeurs te Paris.