• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • biologische wijn

Resultaten voor

Biologische wijn

FrankrijkMontpellier en Languedoc-Roussillon
  1. DOMAINE SPIAGGIA

    Frankrijk

    Klein familiedomein gelegen in het hart van de Aspres, vlakbij de Spaanse grens, ideaal gelegen nabij de Middellandse Zee, de Albères, de Canigou en de Pyreneeën. Al onze wijnen zijn biologisch geteeld, verbouwd in de gemeenten Passa, Bages, St Jean Lasseille, Brouilla, Laroque des Albères, St Genis des Fontaines, Ortaffa. Met 57 hectare wijngaarden in de gemeenten Passa, Villelongue Del Monts, Brouilla, St Genis des Fontaines, Bages, Ortaffa, Laroque des Albères en St Jean Lasseille creëren wij onze eigen biologische wijnen. Gelegen aan de voet van de Albères en de Mont Canigou houden wij ons bezig met milieuvriendelijke wijnbouw. Kom en proef onze verschillende soorten wijn, wij heten u van harte welkom. Bezoek onze catalogus of neem contact met ons op!

  2. SARL DOMAINE ALAIN CHABANON

    Frankrijk

  3. DOMAINE GRAIN D'ORIENT

    Frankrijk

    Verified by europages badge

    DOMAINE GRAIN D’ORIENT produceert voor de Roussillon atypische witte en rode wijnen met een IGP Côtes Catalanes label. Sinds 2009 zijn de wijnoogsten 100% biologisch. Deze wijnen met een sterk karakter worden hoofdzakelijk vervaardigd met één druivensoort, in amfora's of in vaten. De wijngaard strekt zich uit over een oppervlakte van 10 ha en wordt gekenmerkt door 3 terroirs: de grond in de vlaktes, schistmergel op de heuvels en kalkachtige kleigrond op de hellingen. Label Vignerons indépendants en Agriculture Biologique.

  4. LE SAUZET

    Frankrijk

    LE SAUZET is gespecialiseerd in de productie van biologische producten. Onze onderneming richt zich op twee activiteiten: de wijnbouw met het Domein LOU PAS D’ESTRECH waar wij sinds 1984 biologische wijn verbouwen en de oprichting van LE SAUZET, in dezelfde geest van echtheid met het gebruik van kwaliteitsproducten voor de vervaardiging van BIO azijn. Ons huidig assortiment omvat naturel en gearomatiseerde azijnsoorten en wij kunnen de traceerbaarheid en geografische herkomst van onze grondstoffen garanderen. Naar aanleiding van de oprichting van LE SAUZET is in 1987 de productie tegen maakloon van biologische azijn ontstaan, en wel op basis van de zelf geproduceerde wijn. Al onze producten zijn gegarandeerd biologisch en ECOCERT SAS.FR-BIO-01 gecertificeerd. Wij bieden een productenreeks met huismerk voor grootwinkelbedrijven. Wij zijn ieder jaar aanwezig op de jaarbeurzen SIAL en SIRAH, stand "SUD DE FRANCE", waar wij u met plezier onze producten zullen presenteren en laten proeven.

  5. DOMAINE F.JAUBERT

    Frankrijk

    Verified by europages badge

    Het WIJNDOMEIN F.JAUBERT is hoofdzakelijk gelegen in de gemeente Ponteilla, in het centrum van Les Aspres, in de Roussillon. Het strekt zich uit over ongeveer 35 hectare, waarvan een tiental is aangeplant op kalksteen-kleibodems uit het plioceen. De overige 25 hectare liggen op terrassen uit het quartair met stenige bodems met kwartskiezels en schistfragmenten. Door de elf druivenrassen is een grote diversiteit aan wijnen mogelijk, van de meest inheemse zoals grenache, carignan, muscat, tot de zeldzaamste in de Roussillon zoals merlot, chardonnay, alicante bouschet. De kelder ligt in het centrum van het dorp. Sinds 2019 is het domein in omschakeling naar biologische landbouw! Kom en ontdek onze beste selectie rode wijnen uit de Roussillon. U kunt onze volledige catalogus raadplegen en veilig online bestellen. Levering binnen maximaal 5 dagen na bestelling. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie! Aarzel niet om ons te sms'en of een spraakbericht te sturen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
  1. VIGNOBLES KANDLER

    Frankrijk

    Het verhaal van Vignobles Kandler begon 30 jaar geleden toen onze Frans-Duitse familie besloot om een braakliggend terrein te kopen in het achterland van de Minervois in Roubia, tussen land en zee, tussen de middeleeuwse stad Carcassonne en het Canal du Midi. Château Tourril ontleent zijn naam aan de "Pierre du Tourril", een oude Gallo-Romeinse signaaltoren die al 2000 jaar over deze garrigue uitkijkt. In 2014 heeft de tweede generatie de teugels overgenomen om het domein uit te breiden, om te schakelen naar gecertificeerde biologische landbouw, de reputatie en de export te ontwikkelen. Gedreven door zijn passie voor de wijnen van Zuid-Frankrijk ontmoette Stephan Kandler Bertrand Hardy, van een andere familie van wijnbouwers in de Rhônevallei, om in 2016 een eerste gezamenlijke biologische millésime te maken op zijn terroir van Domaine des Pentelines, nabij Avignon. Na 3 millésimes samen heeft Bertrand aan Stephan de biologische wijngaard van 24 ha in de AOP Côtes du Rhône Villages Gadagne overgedragen, met een kiezelterroir dat identiek is aan dat van Châteauneuf du Pape. Het typische karakter van deze twee terroirs en deze twee appellations wordt gekenmerkt door de geschiedenis en het klimaat van Zuid-Frankrijk, met name de invloed van de Middellandse Zee. Naast deze geografische band zorgt onze knowhow over gangbare druivenrassen ervoor dat elk terroir een unieke persoonlijkheid uitstraalt.