• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • geothermische installaties

Resultaten voor

Geothermische installaties - Import export

 1. PERFOITALIA S.R.L.

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PERFOITALIA S.R.L., is een Distributeur, en actief in de sector Centrifugaalpompen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ketels - industrieel, Schakelpanelen - elektriciteit, Geothermische installaties, Buizen en pijpen - roestvrij staal, duikpompen, elektrisch aangedreven pompen, Ketels - industrieel, elektrische borden, en Schakelpanelen - elektriciteit. Het is gevestigd in Bari, Italië.

 2. WE PLUS GROUP

  Turkije

  Verified by europages badge

  Het bedrijf WE PLUS GROUP, is een Multi-Category, en actief in de sector Industriebouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Geothermische installaties, Alternatieve energie - installaties, Biologische voeding, Verpakkingen voor voedingsmiddelen, Delicatessen, Hygiëne- en toiletproducten, Generatoren, elektrisch, Geothermische installaties, en pelletkachel. Het is gevestigd in Gaziantep, Turkije.

 3. BURKHARDT GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BURKHARDT GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Geothermische installaties. Het is gevestigd in Neuweiler, Duitsland.

 4. TERRAVOLT

  België

  We brengen PUUR COMFORT met 80% gratis energie uit je tuin. Wij geloven dat technologie een oplossing kan bieden voor de grote uitdagingen van de mens, zoals de klimaatverandering. Daarom innoveren we en brengen we het hoogste comfort in huis met de laagste CO2 voetafdruk. We specialiseren in warmtepompen in combinatie met zonnepanelen en brengen zo een volledige energie-oplossing voor je gebouw. We halen warmte uit de lucht of de bodem onder tuin, oprit, parking of terras voor verwarming en warm water voor elke dag. In de zomer wordt de koelte van de bodem gebruikt om het gebouw enkele graden af te koelen. Passieve koeling heet dat: de woning aangenamer en comfortabeler maken bijna zonder energieverbruik. Je hebt zo 80% van je energie gratis, gewoon uit je tuin. Terravolt dat is PUUR COMFORT voor iedereen ! Voor elk project is het nu mogelijk om een geothermische installatie te plaatsen. Hiervoor is écht niet veel tuinoppervlak nodig. We kunnen het zelfs installeren bij rijwoningen! Benieuwd naar jouw voordeel? Reken in 3 eenvoudige stappen je richtprijs uit op www.terravolt.be

 5. SCHELDIMMO

  België

  Scheldimmo, energiezuinig bouwen met een sleutel op uw budget. Het Geothermiehuis, een realisatie van Scheldimmo, Aanbestedings- en Coördinatiebureau in samenwerking met grondboor- en installatiebedrijf Geo-Thermics om u maximaal te laten genieten van gezondheid, ruimte en comfort.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. EPD

  Frankrijk

  EPD is een bedrijf dat gespecialiseerd is boormateriaal, nieuw (Franse dealer van de merken CMV, Massenza, Petrogen) en tweedehands. Ons aanbod: waterboringen, proefboringen, funderingen, steengroeven, olieboringen, grondboor, compressor, modderpomp, woelboor, grondboor, bouchardhamer, snijboor, stangen, palen. CFA, specialist in geothermie. CLUSTER MULTIHAMERS. Alle onderdelen zijn op verzoek leverbaar.

 2. HIFI WIND SPA

  Italië

  Wij werken aan een nieuw prototype voor de energieterugwinning dat binnenkort in productie komt. Hierdoor zal ons bedrijf zich kunnen onderscheiden op de wereldmarkt. Wij hebben een innoverend remsysteem ontwikkeld op alle gerenoveerde turbines voor de regeling van het vermogen. Vanwege de nieuwe regels van Enel Energia, is de vermogensregeling van essentieel belang voor de werking van windturbines.

 3. POWERSAFE SRL

  Italië

  Onze installaties, uw besparingen en respect voor de natuur! Powersafe Srl «Over the energy»

 4. TERAMEX AUSTRIA GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf TERAMEX AUSTRIA GMBH, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Geothermische installaties. Het is gevestigd in Radenthein, Oostenrijk.

 5. RAINER GMBH & CO KG

  Oostenrijk

  Het bedrijf RAINER GMBH & CO KG, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Geothermische installaties. Het is gevestigd in Villach, Oostenrijk.

 1. AQUALE

  België

  Het bedrijf AQUALE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Milieu - advies en controle. Het is tevens aanwezig in de sectoren Geothermische installaties, hydrogeologie, en Geothermische installaties. Het is gevestigd in Noville-Les-Bois, België.

 2. POMPES A CHALEUR - VELUM

  Frankrijk

  Het bedrijf POMPES A CHALEUR - VELUM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Warmtepompen - huishoudelijk gebruik. Het is tevens aanwezig in de sectoren Geothermische installaties, en Geothermische installaties. Het is gevestigd in Bischoffsheim, Frankrijk.

 1. NAVEN INGENIEROS

  Spanje

  Het bedrijf NAVEN INGENIEROS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Ingenieursbureaus - industrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Geothermische installaties, ontwerkp airconditioningsinstallaties, ontwerp industriële installaties, en Geothermische installaties. Het is gevestigd in Mutilva, Spanje.

 2. VERHELST LUC

  België

  Het bedrijf VERHELST LUC, is een Dienstverlener, en actief in de sector Boren en proefboren - uitvoering. Het is tevens aanwezig in de sectoren Besproeiing en irrigatie - installaties, Geothermische installaties, Besproeiing en irrigatie - installaties, horizontale boringen, en Geothermische installaties. Het is gevestigd in Warneton, België.

 3. CHIARINI E FERRARI ENERGIA

  Italië

  Het bedrijf CHIARINI E FERRARI ENERGIA, is een Dienstverlener, en actief in de sector ELEKTRISCHE INSTALLATIES. Het is tevens aanwezig in de sectoren Geothermische installaties, fotovoltaïsche installaties, onderhoud zonnepanelen, Geothermische installaties, en zonne-energie. Het is gevestigd in Anzola Dell'emilia, Italië.

 4. GEOTERMIA Y BIOMASA

  Spanje

  Het bedrijf GEOTERMIA Y BIOMASA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Geothermische installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren biomassa, luchtverwarmer, advies zonne-energie, en geprefabriceerde verwarmde vloer. Het is gevestigd in Barcelona, Spanje.

 5. GEOPARTNER

  Luxemburg

  Het bedrijf GEOPARTNER, is een Dienstverlener, en actief in de sector Geothermische installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Grondsanering, Water- en bodemonderzoek, Grondsanering, Water- en bodemonderzoek, geotechnische onderzoeken, en Geotechnische oplossingen voor grond. Het is gevestigd in Niederanven, Luxemburg.

 6. SANTORO DM

  Italië

  Het bedrijf SANTORO DM, is een Dienstverlener, en actief in de sector Boren en proefboren - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Geothermische installaties, Geologisch onderzoek, onderhoud artesische waterputten, Geothermische installaties, en hijsinstallaties van water. Het is gevestigd in Milano, Italië.

 7. GUILLE ONTIVERO

  Spanje

  Het bedrijf GUILLE ONTIVERO, is een Dienstverlener, en actief in de sector Verwarming, klimaatregeling - uitvoering. Het is tevens aanwezig in de sectoren Geothermische installaties, airconditioning, airconditioning en verwarming, en Geothermische installaties. Het is gevestigd in Albacete, Spanje.

 8. TIPFOR SRL

  Roemenië

  Het bedrijf TIPFOR SRL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Boren en proefboren - uitvoering. Het is tevens aanwezig in de sectoren Boringen, Drinkfonteinen, automatisch, Geothermische installaties, Boren van boorputten, Boringen, Drinkfonteinen, automatisch, Geothermische installaties, en Boren van boorputten. Het is gevestigd in Timisoara, Roemenië.

 1. LOGOTECH

  Frankrijk

  Het bedrijf LOGOTECH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Geothermische installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Geothermie. Het is gevestigd in Faulquemont, Frankrijk.

 2. HOLVEN LTD

  Oekraïne

  Het bedrijf HOLVEN LTD, is een Groothandelaar, en actief in de sector Geothermische installaties. Het is gevestigd in Kiev, Oekraïne.

 3. MCCOMMONS GEOTHERMAL

  Verenigde Staten

  Het bedrijf MCCOMMONS GEOTHERMAL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Geothermische installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Geothermische verwarming, en advies in geothermische energie. Het is gevestigd in Mechanicsburg, Verenigde Staten.

 4. AM CONSTRUCTIONS

  Griekenland

  Het bedrijf AM CONSTRUCTIONS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Geothermische installaties. Het is gevestigd in Thessaloniki, Griekenland.

 5. GEOTHERM SRL - EARTH ENERGY SYSTEMS

  Italië

  Het bedrijf GEOTHERM SRL - EARTH ENERGY SYSTEMS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Geothermische installaties. Het is gevestigd in Soave, Italië.

 6. GALAICONTROL S.L.

  Spanje

  Het bedrijf GALAICONTROL S.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Geothermische installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Geothermie. Het is gevestigd in Vigo, Spanje.

 7. SARL DASSONVILLE

  Frankrijk

  Het bedrijf SARL DASSONVILLE, en actief in de sector Hernieuwbare energiebronnen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Geothermische installaties, Verwarming, klimaatregeling - uitvoering, Geothermische installaties, en Verwarming, klimaatregeling - uitvoering. Het is gevestigd in Fleurbaix, Frankrijk.

 8. KRAFT GEOTHERMIE

  Frankrijk

  Het bedrijf KRAFT GEOTHERMIE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Geothermische installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Geothermie, en Verwarming met warmtepompen. Het is gevestigd in gigean, Frankrijk.

 9. MAESTRAT GLOBAL SL

  Spanje

  Het bedrijf MAESTRAT GLOBAL SL, en actief in de sector Alternatieve energie - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Geothermische installaties, Geothermie, en Geothermische installaties. Het is gevestigd in Castellon, Spanje.

 10. CFG SERVICES

  Frankrijk

  Het bedrijf CFG SERVICES, is een Dienstverlener, en actief in de sector Alternatieve energie - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Geothermische installaties, en Geothermische installaties. Het is gevestigd in Orleans, Frankrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis