• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • gevelbekledingsplaten - non-ferro

Resultaten voor

Gevelbekledingsplaten - non-ferro - Import export

 1. KALZIP GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Kalzip behoort tot de toonaangevende leveranciers van daken, gevels en gebouwdelen van aluminium en metaal. Sinds 1968 produceren we dak- en gevelsystemen op ultramoderne rolvormmachines. Tot dusver zijn er wereldwijd meer dan 110 miljoen vierkante meter aluminium profielplaten van Kalzip aangebracht. Er is sprake van een continu stijgende trend. Kalzip is internationaal vertegenwoordigd met talrijke verkoopkantoren en een wereldwijd beschikbare vloot van mobiele productie-units. De constructiesystemen van Kalzip voldoen aan de strengste bouwfysische en ontwerpeisen. We maken daken en gevels die functioneel indruk maken en optisch fascineren. Want met Kalzip bouwen betekent vertrouwen op jarenlange ervaring. Al 55 jaar zetten wij met regelmaat maatstaven op het gebied van creatief bouwen en stellen wij onze technologische vakkennis in dienst van onze klanten. Architecten, ontwerpers en uitvoerders kunnen vertrouwen op onze omvangrijke services en planningstools. Ontdek de innovatiekracht van aluminium. Laat u inspireren door de gebouwschillen van Kalzip, die nieuwe mogelijkheden voor dakbedekking, als gevelsysteem of bij de dakrenovatie blootleggen. De systeemoplossingen van Kalzip voor dak en gevel: metaal en aluminium in een toekomstgerichte combinatie!

 2. ALU-TREND FASSADENBAU GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ALU-TREND FASSADENBAU GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gevelbekledingsplaten - non-ferro. Het is gevestigd in Weilbach, Duitsland.

 3. METADECOR

  Nederland

  MetaDecor is able to realize this prestigious project commissioned by 212box . MetaDecor has realized the unique panels. Every part of the screen is laser -cut metal , with the hand and folded by hand curved pieces which are carefully placed in order to create the effect of a wave. The transparency of all the screens changes over the whole facade , both vertically and horizontally , taking into account the residential view from the windows on the second floor. There are two types of panels used. The first and most complex of the panel consists of more than one hundred detachable elements which are hand- welded . After a white powder , the panel on one side painted red. The red color is reflected in the gold rear . As material we used stainless steel. The second panel is from our MD Formatura line . These patches are all reacted with the hand so that the unique hue is formed.

 4. FRONT ART GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf FRONT ART GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Gevelbekledingsplaten - non-ferro. Het is gevestigd in Wuppertal, Duitsland.

 5. OTTO MAYR GESELLSCHAFT M.B.H.

  Oostenrijk

  Het bedrijf OTTO MAYR GESELLSCHAFT M.B.H., is een Dienstverlener, en actief in de sector Gevelbekledingsplaten - non-ferro. Het is gevestigd in Sipbachzell, Oostenrijk.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. FEILMEIER AG

  Duitsland

  Het bedrijf FEILMEIER AG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Hernieuwbare energiebronnen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Golfplaten - ferro, Bekledingsplaten - metaal, Gevelbekledingsplaten - non-ferro, Loodgieterswerk - installaties, Golfplaten - ferro, Bekledingsplaten - metaal, Gevelbekledingsplaten - non-ferro, en Loodgieterswerk - installaties. Het is gevestigd in Osterhofen, Duitsland.

 2. KF-HANDEL.NET GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf KF-HANDEL.NET GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Ertsen - ferro en non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gevelbekledingsplaten - non-ferro, Kunststofproducten voor de bouw, Kunststof - halffabrikaten, Kunststofplaten, Gevelbekledingsplaten - non-ferro, Kunststofproducten voor de bouw, Kunststof - halffabrikaten, en Kunststofplaten. Het is gevestigd in Wittingen, Duitsland.

 3. GUT BEDACHT

  Duitsland

  Het bedrijf GUT BEDACHT, is een Groothandelaar, en actief in de sector Ertsen - ferro en non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gevelbekledingsplaten - non-ferro, Kunststofproducten voor de bouw, Kunststof - halffabrikaten, Kunststofplaten, Gevelbekledingsplaten - non-ferro, Kunststofproducten voor de bouw, Kunststof - halffabrikaten, en Kunststofplaten. Het is gevestigd in Gau-Bickelheim, Duitsland.

 4. KLAIBER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf KLAIBER GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Inerte bouwmaterialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gevelbekledingsplaten - non-ferro, Kunststofproducten voor de bouw, Kunststofplaten, Hout - onbewerkt, Gevelbekledingsplaten - non-ferro, Kunststofproducten voor de bouw, Kunststofplaten, en Hout - onbewerkt. Het is gevestigd in Hermaringen, Duitsland.

 5. GERHARD BODAMER

  Duitsland

  Het bedrijf GERHARD BODAMER, is een Distributeur, en actief in de sector Gevelbekledingsplaten - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kunststofproducten voor de bouw, Kunststof - halffabrikaten, Kunststofplaten, Kunststofproducten voor de industrie, Kunststofproducten voor de bouw, Kunststof - halffabrikaten, Kunststofplaten, en Kunststofproducten voor de industrie. Het is gevestigd in Neuweiler, Duitsland.

 1. CERRAJERÍA METÁLICA CEYCONSE S.L

  Spanje

  Het bedrijf CERRAJERÍA METÁLICA CEYCONSE S.L, is een Dienstverlener, en actief in de sector Gevelbekledingsplaten - non-ferro. Het is gevestigd in Carmona, Spanje.

 2. METALPERFIL ROS

  Spanje

  Het bedrijf METALPERFIL ROS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gevelbekledingsplaten - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gordijnen - metaal, metalen profiellen, platen van metaal, en Gordijnen - metaal. Het is gevestigd in Torre Pacheco, Spanje.

 1. KÖNIG GMBH FASSADENTECHNIK

  Duitsland

  Het bedrijf KÖNIG GMBH FASSADENTECHNIK, is een Dienstverlener, en actief in de sector Profielen en staven - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Afbouw, Gevelbekledingsplaten - non-ferro, Ruwbouw, Afbouw, Gevelbekledingsplaten - non-ferro, en Ruwbouw. Het is gevestigd in Hamm, Duitsland.

 2. ROSLER ITALIANA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf ROSLER ITALIANA S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - verspanen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gevelbekledingsplaten - non-ferro, Bekledingsplaten - metaal, Gevelbekledingsplaten - non-ferro, en Bekledingsplaten - metaal. Het is gevestigd in Concorezzo (Mi), Italië.

 3. CERNE GESELLSCHAFT M.B.H.

  Oostenrijk

  Het bedrijf CERNE GESELLSCHAFT M.B.H., en actief in de sector Bekledingsplaten - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Holle vloerelementen - beton, Gevelbekledingsplaten - non-ferro, Holle vloerelementen - beton, en Gevelbekledingsplaten - non-ferro. Het is gevestigd in Feldkirchen, Oostenrijk.

 4. BENJAMÍN MARTÍ

  Spanje

  Het bedrijf BENJAMÍN MARTÍ, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gevelbekledingsplaten - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren aluminium, en aluminium raamwerk. Het is gevestigd in Benicarló, Spanje.

 5. COBA-BAUSTOFFGESELLSCHAFT FÜR DACH + WAND GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf COBA-BAUSTOFFGESELLSCHAFT FÜR DACH + WAND GMBH & CO. KG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Profielen en staven - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gevelbekledingsplaten - non-ferro, Dakbedekkingsmaterialen, Gevelbekledingsplaten - non-ferro, en Dakbedekkingsmaterialen. Het is gevestigd in Osnabrück, Duitsland.

 6. BEEZ & JESKE GMBH DACH- UND FASSADENBAUSTOFFE

  Duitsland

  Het bedrijf BEEZ & JESKE GMBH DACH- UND FASSADENBAUSTOFFE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Profielen en staven - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gevelbekledingsplaten - non-ferro, Dakbedekkingsmaterialen, Gevelbekledingsplaten - non-ferro, en Dakbedekkingsmaterialen. Het is gevestigd in Hoppegarten, Duitsland.

 7. DELMINTA UAB UZDAROJI AKCINE BENDROVE

  Litouwen

  Het bedrijf DELMINTA UAB UZDAROJI AKCINE BENDROVE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Gevelbekledingsplaten - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Brandwerende bouwmaterialen, en Brandwerende bouwmaterialen. Het is gevestigd in Kaunas, Litouwen.

 8. EFA HANDEL UND MANAGEMENT GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf EFA HANDEL UND MANAGEMENT GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Profielen en staven - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gevelbekledingsplaten - non-ferro, en Gevelbekledingsplaten - non-ferro. Het is gevestigd in Bielefeld, Duitsland.

 1. LUMON

  Spanje

  Het bedrijf LUMON, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gevelbekledingsplaten - non-ferro. Het is gevestigd in Málaga, Spanje.

 2. ULTSCH-GMBH & CO. KG FASSADENHANDEL

  Duitsland

  Het bedrijf ULTSCH-GMBH & CO. KG FASSADENHANDEL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Profielen en staven - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gevelbekledingsplaten - non-ferro, en Gevelbekledingsplaten - non-ferro. Het is gevestigd in Borkheide, Duitsland.

 3. ALIUMO-SERVICE LTD

  Oekraïne

  Het bedrijf ALIUMO-SERVICE LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gevelbekledingsplaten - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Deuren - woningbouw, Vensters, Deuren - woningbouw, en Vensters. Het is gevestigd in Donetsk, Oekraïne.

 4. ESTO TÜREN- UND FENSTERBAU STOCK GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf ESTO TÜREN- UND FENSTERBAU STOCK GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Profielen en staven - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gevelbekledingsplaten - non-ferro, en Gevelbekledingsplaten - non-ferro. Het is gevestigd in Petersberg, Duitsland.

 5. PROFILTEC BAUSYSTEME GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf PROFILTEC BAUSYSTEME GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Profielen en staven - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gevelbekledingsplaten - non-ferro, en Gevelbekledingsplaten - non-ferro. Het is gevestigd in Schwäbisch Hall, Duitsland.

 6. PREFA GMBH ALU-DÄCHER UND FASSADEN

  Duitsland

  Het bedrijf PREFA GMBH ALU-DÄCHER UND FASSADEN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bestek en tafelzilver. Het is tevens aanwezig in de sectoren Huishoudelijke artikelen - metaal, Gevelbekledingsplaten - non-ferro, Huishoudelijke artikelen - metaal, en Gevelbekledingsplaten - non-ferro. Het is gevestigd in Wasungen, Duitsland.

 7. JOHORMATERIALSCRAP

  Duitsland

  Het bedrijf JOHORMATERIALSCRAP, is een Groothandelaar, en actief in de sector Gevelbekledingsplaten - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren metaalafval. Het is gevestigd in Munich, Duitsland.

 8. FENSTER - KELLER GMBH + CO. FENSTER + FASSADEN KG

  Duitsland

  Het bedrijf FENSTER - KELLER GMBH + CO. FENSTER + FASSADEN KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Profielen en staven - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vensters, Gevelbekledingsplaten - non-ferro, Vensters, en Gevelbekledingsplaten - non-ferro. Het is gevestigd in Neuenstein, Duitsland.

 9. A L U F O R M ALUCOBONDVERARBEITUNGS-GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf A L U F O R M ALUCOBONDVERARBEITUNGS-GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Profielen en staven - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gevelbekledingsplaten - non-ferro, en Gevelbekledingsplaten - non-ferro. Het is gevestigd in Bad Rappenau, Duitsland.

 10. HELMUT VOLLMER LEICHTMETALLBAU - GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf HELMUT VOLLMER LEICHTMETALLBAU - GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Profielen en staven - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gevelbekledingsplaten - non-ferro, en Gevelbekledingsplaten - non-ferro. Het is gevestigd in Lichtenstein, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis