• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • golfplaten - ferro

Resultaten voor

Golfplaten - ferro - Import export

 1. SIEGMETALL GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SIEGMETALL GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Golfplaten - ferro. Het is gevestigd in Haiger, Duitsland.

 2. HNB NORDBLECHE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HNB NORDBLECHE GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Golfplaten - ferro. Het is gevestigd in Holdorf, Duitsland.

 3. ACHENBACH GMBH METALLTECHNIK

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ACHENBACH GMBH METALLTECHNIK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Golfplaten - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren bechermkappen. Het is gevestigd in Wilnsdorf, Duitsland.

 4. PERFIQUINA

  Portugal

  PERFIQUINA is marktleider in het snijden, profileren en plooien van metaalplaten en is in Portugal gevestigd. Wij gebruiken onze knowhow al meer dan twee decennia lang om oplossingen te ontwikkelen voor daken, gevels en gevelbekledingen door alle specifieke kenmerken van de profielen en afwerkingen die u eist aan ieder project aan te passen. Wij denken dat ons groot aanpassingsvermogen, gecombineerd met onze verregaande kennis de basis is van onze kwaliteitsservice en van de tevredenheid van onze klanten. Ons belangrijkste engagement berust op het feit dat wij focussen op onze klanten aan wie we een complete, snelle, deskundige en flexibele geïntegreerde service bieden, afhankelijk van hun behoeften. Om die reden en omdat wij hoge en strenge eisen stellen zoeken we de beste materialen en modernste machines om u een unieke service te bieden. Ons aanbod omvat diverse soorten platen, van golfplaten tot platen met allerlei profielen, afhankelijk van uw behoeften.

 5. MAAS PROFILE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf MAAS PROFILE GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Golfplaten - ferro. Het is gevestigd in Ilshofen, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ANGASTINIOTES BROS STEEL LTD

  Cyprus

  Het bedrijf ANGASTINIOTES BROS STEEL LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Golfplaten - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren gordingen. Het is gevestigd in Nicosia, Cyprus.

 2. ETS VANDEVOORDE XAVIER

  België

  Het bedrijf ETS VANDEVOORDE XAVIER, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Golfplaten - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wapeningsnetten, gelast - gewapend beton, Buizen en pijpen - staal, Accessoires voor schuifdeuren, Betonstaal, Wapeningsnetten, gelast - gewapend beton, en Buizen en pijpen - staal. Het is gevestigd in Boussu Lez Walcourt, België.

 3. MALTE JESS BETRIEBE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf MALTE JESS BETRIEBE GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Golfplaten - ferro. Het is gevestigd in Owschlag, Duitsland.

 4. TABORSKY VERTRIEBSGESELLSCHAFT M.B.H.& CO KG

  Oostenrijk

  Het bedrijf TABORSKY VERTRIEBSGESELLSCHAFT M.B.H.& CO KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Golfplaten - ferro. Het is gevestigd in Gramatneusiedl, Oostenrijk.

 5. O-METALL DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf O-METALL DEUTSCHLAND GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Golfplaten - ferro. Het is gevestigd in Dahme, Duitsland.

 1. FEILMEIER AG

  Duitsland

  Het bedrijf FEILMEIER AG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Hernieuwbare energiebronnen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Golfplaten - ferro, Bekledingsplaten - metaal, Gevelbekledingsplaten - non-ferro, Loodgieterswerk - installaties, Golfplaten - ferro, Bekledingsplaten - metaal, Gevelbekledingsplaten - non-ferro, en Loodgieterswerk - installaties. Het is gevestigd in Osterhofen, Duitsland.

 2. PETR GRACLIK-SERVICES OF TRADE

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf PETR GRACLIK-SERVICES OF TRADE, en actief in de sector Profielen en staven - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bekledingsmateriaal - non-ferro, Golfplaten - non-ferro, Platen, gewalst - non-ferro, Band- en plaatmetaal - non-ferro, Bekledingsmateriaal - non-ferro, Golfplaten - non-ferro, Platen, gewalst - non-ferro, en Band- en plaatmetaal - non-ferro. Het is gevestigd in Lipnik Nad Becvou, Tsjechische Rep..

 1. GIVANSHI NAANI COMPANY'S LTD

  Sri-Lanka

  Het bedrijf GIVANSHI NAANI COMPANY'S LTD, is een Dienstverlener, en actief in de sector Golfplaten - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren elektromechanische onderdelen. Het is gevestigd in Colombo02, Sri-Lanka.

 2. X-ENERGY.RO S.R.L.

  Roemenië

  Het bedrijf X-ENERGY.RO S.R.L., is een Distributeur, en actief in de sector Golfplaten - non-ferro. Het is gevestigd in Recas, Roemenië.

 3. AGAN ENGINEERING ENTERPRISES LTD

  Israël

  Het bedrijf AGAN ENGINEERING ENTERPRISES LTD, en actief in de sector Band- en plaatstaal - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Golfplaten - ferro, gegolfde dakbedekkingen, en Golfplaten - ferro. Het is gevestigd in Ashdod, Israël.

 4. PRZEDSIEBIORSTWO USLUGOWO HANDLOWE ODMET SP Z O O

  Polen

  Het bedrijf PRZEDSIEBIORSTWO USLUGOWO HANDLOWE ODMET SP Z O O, is een Groothandelaar, en actief in de sector Golfplaten - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Profielen en staven - ferro, Import-export - staal en metalen, Profielen en staven - ferro, en Import-export - staal en metalen. Het is gevestigd in Siedlce, Polen.

 5. YIXING KEXING ALLOY MATERIALS CO., LTD

  China

  Het bedrijf YIXING KEXING ALLOY MATERIALS CO., LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Golfplaten - non-ferro. Het is gevestigd in Yixing, China.

 6. STEEL INDUSTRIAL COMPANY - (TYUMEN)

  Rusland

 7. BOZZELLI DOMENICO NICOLA DONA

  Italië

 8. BUTTERWORTH STEEL PROCESSING LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

 1. PORFIRI S.N.C. DI PORFIRI LUCIANO & C.

  Italië

 2. SPE STEELSERVICE LTD

  Oekraïne

  Het bedrijf SPE STEELSERVICE LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Profielplaat - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren golfplaten. Het is gevestigd in Dnipropetrovsk, Oekraïne.

 3. ASSAN DEMIR VE SAC SAN. A.S. ASSAN GALVANIZ TESISLERI

  Turkije

  Het bedrijf ASSAN DEMIR VE SAC SAN. A.S. ASSAN GALVANIZ TESISLERI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Band- en plaatstaal - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Import-export - staal en metalen, Import-export - staal en metalen, en golfplaten. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.