• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • ertsen - ferro en non-ferro

Resultaten voor

Ertsen - ferro en non-ferro - Import export

 1. COMPAÑÍA ESPAÑOLA DE KIESELGUHR - CEKESA

  Spanje

  Het bedrijf COMPAÑÍA ESPAÑOLA DE KIESELGUHR - CEKESA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ertsen - ferro en non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren diatomeeën, KIEZELGOER, kiezelgoerwinning, winning van diatomeeën, commercialisering van kiezelgoer, diatomee plavuizen, en opaal. Het is gevestigd in Elche De La Sierra-Albacete, Spanje.

 2. ARMATURENWERK HÖTENSLEBEN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ARMATURENWERK HÖTENSLEBEN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ertsen - ferro en non-ferro. Het is gevestigd in Hötensleben, Duitsland.

 3. GTD GRAPHIT TECHNOLOGIE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf GTD GRAPHIT TECHNOLOGIE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ertsen - ferro en non-ferro. Het is gevestigd in Langgöns, Duitsland.

 4. ERNST KRATZ GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ERNST KRATZ GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ertsen - ferro en non-ferro. Het is gevestigd in Berlin, Duitsland.

 5. AUGUST NIEDERREUTHER

  Duitsland

  Het bedrijf AUGUST NIEDERREUTHER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ertsen - ferro en non-ferro. Het is gevestigd in Ingolstadt, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. NIMEX NE-METALL GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf NIMEX NE-METALL GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ertsen - ferro en non-ferro. Het is gevestigd in Helbra, Duitsland.

 2. CTG GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf CTG GMBH & CO. KG, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Ertsen - ferro en non-ferro. Het is gevestigd in Bad Breisig, Duitsland.

 3. ORI MARTIN DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ORI MARTIN DEUTSCHLAND GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ertsen - ferro en non-ferro. Het is gevestigd in Duisburg, Duitsland.

 4. HSB NORMALIEN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf HSB NORMALIEN GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Ertsen - ferro en non-ferro. Het is gevestigd in Schwaigern, Duitsland.

 5. EDEN-DESIGN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf EDEN-DESIGN GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Ertsen - ferro en non-ferro. Het is gevestigd in Iserlohn, Duitsland.

 1. FIRMA R. A. HESSMER

  Duitsland

  Het bedrijf FIRMA R. A. HESSMER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ertsen - ferro en non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal- en metaalbewerking - verspanen, Draaien - staal- en metaalbewerking, Bevestigingsmaterialen, Bouten en moeren, Moeren, Schroeven, Loodgieterswerk - sanitair, Bouwbeslag, en IJzerwaren - industriële. Het is gevestigd in Plettenberg, Duitsland.

 2. KLOPPERT STAHL GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf KLOPPERT STAHL GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Ertsen - ferro en non-ferro. Het is gevestigd in Fröndenberg, Duitsland.

 1. LAFORTEC GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf LAFORTEC GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ertsen - ferro en non-ferro. Het is gevestigd in Grünhain-Beierfeld, Duitsland.

 2. PSE STAHL GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf PSE STAHL GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ertsen - ferro en non-ferro. Het is gevestigd in Essen, Duitsland.

 3. FIEREMANS METALEN

  België

  Wij zijn een groothandel in metalen die zich richt op de KMO markt. Wij focussen ons vooral op flexibiliteit en een excellente klanten service. Algemeen bieden we eigen transport aan waar elke vrachtwagen voorzien is van een kraan. Wij verzinken, stralen, metalliseren, schilderen (rode lasprimer), poederlakken en nog veel meer. Verder zagen we handelsijzer op alle maten. Betonstaal: we snijden betonstaal op lengte, plooien van hoeken en spelden, plooien van beugels etc. Constructie balken: wij zagen tot op een lengte van 800 mm (recht, verstek van 25° tot 105°) en boren gaten van een diameter van 6 mm tot en met 50 mm ( flens/ziel ). We dienen ook laswerken aan balken aan: spie, kopplaat, voetplaat, doken. En kunnen ook flens of ziel wegbranden (gruage). Platen: wij snijden op maat van platen en branden plasma.

 4. OXIDOS FERRICOS S A

  Spanje

  Het verkregen eindproduct bestaat in drie vormen met dezelfde mineralogische samenstelling; alleen de korrelgrootte verschilt. Het wordt aan de klanten aangeboden in zakken van 25 kg op pallets van 1 200 kg of in soepele containers (big bags) van 1 200 kg. In beide gevallen is het product perfect afgesloten d.m.v. thermosealing waarbij krimpfolie wordt gebruikt die een perfecte dichtheid garandeert overeenkomstig de EG-norm.

 5. SOBEMETAL

  België

  SobeMetal, gelegen te Vilvoorde, is een staalhandel met een uitgebreide voorraad aan kwalitatieve producten. Afmetingen die niet tot ons assortiment behoren, kunnen op korte termijn geleverd worden. SobeMetal staat tevens in voor een brede waaier aan bewerkingen op deze producten zodat u een totaalpakket kan aangeboden worden

 6. INTOCON

  België

  IntOCon NV, uw partner voor maatwerk, speciaal machinebouw en transportbanden in roestvrij staal (inox). IntOCon kan voor u een partner zijn voor constructie van alle soorten transportbanden, goederenliften, rollenbanen, bordessen, trappen, enz...

 7. S'JONGERS OUDE METALEN

  België

  ’s Jongers Oude Metalen specialiseert zich in de collectie, recyclage en verwerking van alle oude metalen en schroot. Onze ruime opslagplaats met grote loods is voorzien van alle faciliteiten om zorgvuldig om te gaan met de ingeleverde metalen. Ze is gekeurd en voorzien van de nodige OVAM-vergunningen.

 8. KODDAERT

  België

  Groothandel in staal, staalproducten en metaalertsen.

 1. MST EDELSTAHLROHR GMBH

  Duitsland

 2. ANDREAS KÖPER - METALLGO E.K.

  Duitsland

 3. ANCON GMBH

  Duitsland

 4. MARMARA METAL MAMULLERI TICARET A.S.

  Turkije

 5. BS BUSINESS & SERVICE

  Peru

 6. JH TRADING + SALES

  Duitsland

 7. GROBBLECHSERVICE STÜNKEL GMBH

  Duitsland

 8. KLEEMANN EDELSTAHLSERVICE & LOGISTIK GMBH

  Duitsland

 9. MULBROD ® NORMALIEN UND BEFESTIGUNGSMITTEL MÜLLER & CO. KG

  Duitsland

 10. BEPRO-BLECH UND PROFILSTAHL HANDELSGESELLSCHAFT M.B.H. & CO BETRIEBS-KG

  Duitsland

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Ertsen - ferro en non-ferro - Import export

Aantal resultaten

9.524 Bedrijven