• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • graveren - staal- en metaalbewerking

Resultaten voor

Graveren - staal- en metaalbewerking - Import export

 1. TECHNOMARK

  Frankrijk

  TECHNOMARK, de Franse expert in traceerbaarheid met behulp van laser- en micropercussietechnologieën. Technomark is sinds 2000 een specialist op het gebied van micropercussie en heeft een revolutie op de markt ontketend met zijn baanbrekende innovatie voor alle toepassingen, de Multi4-serie (één product voor 4 mogelijke configuraties). Voortbouwend op dit succes is Technomark blijven innoveren en belangrijke ontwikkelingen op de micro-percussiemarkt blijven aanbieden. In 2013 zette Technomark zijn eerste stappen in de laserindustrie en commercialiseerde het op maat gemaakte oplossingen. In 2016 lanceerde het zijn eerste Graphix-gamma vezellasers. Dankzij zijn erkende innovaties heeft Technomark zich ontwikkeld van certificeringen tot onderscheidingen, en is het een belangrijke speler geworden op de markt van permanente markeringen en biedt het nu complete traceerbaarheidsoplossingen, van markering tot proeflezen. De groep, die nu zowel in China als in de Verenigde Staten een filiaal heeft, ontwerpt kwaliteitsproducten van FrenchFab en komt haar verbintenissen over de grenzen heen na dankzij haar internationale partners die permanente lokale ondersteuning bieden. Wij garanderen kwaliteit, ongeacht het type markering (alfanumerieke reeksen, speciale tekens, logo's, tijdstempels en diverse codes zoals datamatrix of QR-code). Zo kunnen onze oplossingen voldoen aan al uw traceerbaarheidsbehoeften, ongeacht het industriële gebruik. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie!

 2. MATTHIAS WETZEL INDUSTRIEBESCHRIFTUNGEN GMBH

  Duitsland

  Toen de uitbesteding van de "signeersessie" werd besproken in de optiekgroep Carl Zeiss, zag ik, Matthias Wetzel, de kans en richtte in 1999 Matthias Wetzel INDUSTRIEBESCHRIFTUNGEN GmbH op in de vorm van een "management buy-out". Dus ik was in staat om mijn visie van een high-performance markeercentrum te verwezenlijken.Wat begon met vier medewerkers, is inmiddels uitgegroeid tot een team van bijna 40 mensen. We trainen onszelf sinds 2004 zodat we ook in de toekomst over gespecialiseerde specialisten kunnen blijven beschikken. Met het markeren en schilderen van hoogwaardige industriële producten uit de apparatenbouw, optische precisie-apparatenbouw, installatie- en machinebouw en de elektronica- en precisie-apparatuurindustrie heeft ons bedrijf zich ontwikkeld tot een erkend oppervlaktebewerkingscentrum.

 3. JÖWE LASERBEARBEITUNG GMBH

  Duitsland

 4. RÖNSAHLER INDUSTRIE-SERVICE GMBH

  Duitsland

 5. LASER FACTORY GMBH

  Zwitserland

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. GRAVIERANSTALT JOSEF JEGEL INH. BERND REISS

  Duitsland

 2. MARQUART GMBH FORMEN- UND WERKZEUGBAU

  Duitsland

 3. SPIES LASERTECHNIK GMBH

  Duitsland

 4. DSW ELEKTRONIK GMBH

  Duitsland

 5. LASERIC

  Duitsland

 1. LASERTECHNOLOGIE WINTER GMBH

  Duitsland

 2. MARCUS MAIER WERKZEUG- UND VORRICHTUNGSBAU

  Duitsland

 1. OPTOGON DEUTSCHE INDUSTRIELASER GMBH

  Duitsland

 2. GRAVIERTECHNIK RUDOLPH

  Duitsland

 3. LASERPRINT

  Duitsland

 4. GRAVURATELIER RINGITSCHER & PENKER GMBH & CO KG

  Oostenrijk

 5. AICHBERGER SCHILDER-POKALE-STEMPEL E.U.

  Oostenrijk

 6. SITTERZ GRAVUREN INH. CHRISTIAN SITTERZ

  Duitsland

 7. SYSTEMTECHNIK HÖLZER GMBH

  Duitsland

 8. HEISSEL BESCHRIFTUNGSTECHNIK HUBERT HEISSEL

  Duitsland

 1. ERRESTAMPI

  Italië

 2. LEHNERTECH, ANDREAS LEHNER TAMPONDRUCK/ GRAVUR/ LASERTECHNIK

  Oostenrijk

 3. SCHLÜSSELZENTRALE MAKOWSKI GMBH & CO. KG

  Duitsland

 4. LASERBESCHRIFTUNG RECHTSTEINER

  Duitsland

 5. TOPPRESS SIEBDRUCK GMBH

  Duitsland

 6. LASER GRAVUR TEAM STEFAN GRIPA

  Duitsland

 7. HANS-PETER UNSELD

  Duitsland

 8. DKFM. J. SCHWEITZER GES.M.B.H.

  Oostenrijk

 9. WIEDEMANNKNÖPFE GESMBH

  Oostenrijk

 10. PANO-GRAVEURS

  Frankrijk

  Als specialist in de industriële gravure van signalisatieborden op iedere ondergrond biedt PANO GRAVEURS een complete reeks van producten en diensten op het gebied van gravure en markering van platen, borden en labels op ongelijk welke ondergrond: kunststof, metaal, aluminium, rvs, messing.. en voor alle beroepstakken: industrie, ambacht, openbare instellingen, vrije beroepen in Bourgogne Franche-Comté, overal in Frankrijk, in Europa en in de hele wereld. Het vakbekwame team van PANO-GRAVEURS waarborgt zeer korte productietermijnen, producten en diensten van kwaliteit, aangepast aan de wensen van iedere klant. Wij bieden een compleet gamma aan signalisatieborden, industriële gravure, rubberen stempels; industriële gravure van gegevensplaten, bewegwijzeringsborden voor bouwplaatsen, brandpreventie borden, borden en platen voor interne bewegwijzering, zelfklevende producten voor gegevensplaten. PANO-GRAVEURS voldoet aan al uw behoeftes op het gebied van veiligheidssignalering.

Filters

Resultaten voor

Graveren - staal- en metaalbewerking - Import export

Aantal resultaten

27.846 bedrijven