• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • groenten- vers

Resultaten voor

Groenten- vers - Import export

 1. FEMIA INDUSTRIE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  FEMIA ontwerpt en bouwt machines en apparatuur voor de bereiding en continue thermische verwerking van groenten, suikermaïs en fruit. FEMIA levert al bijna 60 jaar aan de conserven-, diepvries- en AGF-industrie op elk continent. Van productontvangst in de fabriek tot overbrenging tot verpakking of invrieslijn, wij hebben een antwoord op al uw wensen, met een breed scala aan capaciteiten tot 20 ton per uur: Ontvangst en lijnvoeding, schoonmaken, wassen, sorteren, graderen, ontstalken, trimmen, snijden, transporteren en overbrengen. Continue thermische verwerking: blancheren, koelen, rehydrateren, uitdrogen, drogen.We innoveren en verbeteren voortdurend ons machinepark om aan uw eisen te voldoen: Het rendement van uw lijnen verhogen, de kwaliteit van uw producten behouden, het water- en energieverbruik verminderen, de onderhoudskosten vereenvoudigen en verlagen en de levensduur van uw machines verlengen.

 2. DINASTY HARPEN

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  “Onze taak: groenten leveren van de hoogste versheid en kwaliteit die bestaat over de hele wereld tegen concurrerende prijzen”. Sinds 2022 is DINASTY HARPEN de specialist in de export van aardappelen en uien. Wij zijn het hele jaar door beschikbaar om geschikte producten van een uitstekende kwaliteit te leveren. Binnen onze onderneming begrijpt iedereen onze taak. Daarom zetten wij alles in het werk om ons te onderscheiden. Ons team, dat is samengesteld uit jonge en dynamische medewerkers, zal u begeleiden om de beste beslissingen te nemen. De onderneming exporteert en is groothandelaar in allerlei verschillende producten, met name groenten zoals aardappelen en uien. Wij vormen een sterk, goed opgebouwd en integer team, dat als doel heeft de export van aardappelen en uien naar West-Afrika te verzekeren. Om een veilige relatie te bieden in verband met de investeringen van onze klanten, verplicht de firma zich tot de levering van producten van kwaliteit en de verlening van professionele diensten om hun vertrouwen te winnen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 3. 3K AGRICULTURAL PRODUCTS LTD

  Turkije

  Verified by europages badge

  3k Global werd in 1979 opgericht als groenteboer in Izmir, Turkije, is een bedrijf dat de traditionele landbouwkennis van de eerste generatie combineert met de moderne landbouwprocedures van de tweede generatie. Sinds 2000 dienen wij als brug in de landbouw van vroeger naar het heden. AS 3K Global kunnen we het transport en de koude opslag uitvoeren met onze vrachtwagens en magazijnen. We exporteren vers fruit over de hele wereld en we zijn een van de grootste exporteurs van vers fruit en groente in Turkije. Als 3K garanderen we onze klanten versheid en kwaliteit voor alle volumes van 20.000 ton en ons verpakkings- en verkoopvolume van 20.000 ton. Onze belangrijkste producten zijn avocado's, appels, peren, citrusvruchten, kweeperen, kiwi's, perziken, nectarines, granaatappels, bananen en groente. Onze producten komen voornamelijk: • Uit Antalya: Tropisch fruit en groente •Uit Denizli: appels, perziken, granaatappels, •Uit Bursa: perziken, kiwi's, kweeperen en nog veel meer op onze website te ontdekken! Onze missie is om onze kleurrijke groenten en fruit in hun meest verse, schone en lekkere vorm op de verkooppunten af te leveren zonder dat ze bederven tijdens de productie-, oogst-, verpakkings- en distributiefasen die geoptimaliseerd zijn voor de volksgezondheid en door te zorgen voor maximale hygiënische omstandigheden. Daarom zijn onze primaire doelstellingen versheid, netheid en de beste kwaliteit. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 4. KTRACO

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  KTRACO is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in verse en gedroogde groenten en fruit, zowel bij producenten als distributeurs. Het bedrijf positioneert zich als een professional op dit gebied, zowel wat betreft de kennis van landbouwproducten, hun variëteiten en hun beschikbaarheid, als het garanderen van hun kwaliteit. Het biedt alleen verse groenten en fruit van goede kwaliteit. Daarom biedt KTRACO alleen producten aan van een dagelijkse aankomst die beschikbaar zijn op hun online verkoopplatform. Neem contact met ons op voor meer informatie!

 5. BERG TRADING COMPANY

  Nederland

  Verified by europages badge

  Berg Trading Co. is een dynamisch en innovatief bedrijf dat zich toelegt op het bieden van uitgebreide handelsoplossingen op de wereldmarkt. Met een sterke focus op efficiëntie, betrouwbaarheid en klanttevredenheid hebben we ons gevestigd als een betrouwbare partner voor bedrijven die de complexiteit van internationale handel willen navigeren. Bij Berg Trading Co. zijn we gespecialiseerd in het faciliteren van de uitwisseling van verschillende grondstoffen, waaronder landbouwproducten, energiebronnen, metalen en andere grondstoffen. Ons gevarieerde assortiment bestaat uit een brede selectie fruit, groenten, granen, peulvruchten, diepgevroren/levend/vers zeevoedsel afkomstig van over de hele wereld. We bieden een uitgebreid assortiment verse producten van hoge kwaliteit, zoals appels, bananen, sinaasappels, bessen, tomaten, komkommers, sla, wortels, aardappelen, uien en nog veel meer. Als maatschappelijk verantwoordelijke onderneming zetten we ons in voor duurzame praktijken en rentmeesterschap voor het milieu. We gaan actief op zoek naar leveranciers die voldoen aan strenge milieunormen en die duurzame inkoop en verantwoorde productiemethoden bevorderen. Of u nu producent, leverancier of inkoper bent, Berg Trading Co. biedt oplossingen op maat om aan uw unieke handelsbehoeften te voldoen. We streven ernaar om verwachtingen te overtreffen door persoonlijke service, snelle uitvoering en superieure ondersteuning te bieden in elke fase van het handelsproces. Samen kunnen we ons een weg banen door de complexiteit van de wereldmarkt en duurzame groei en succes realiseren.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. GREYPE FRANCE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Greype France, een dynamisch team met hart voor het vak, gewijd aan het verhandelen van hoogwaardige producten met een constante kwaliteit, biedt altijd een luisterend oor voor uw behoeften en vereisten. Kwaliteit, snelle respons, knowhow zijn geen loze concepten maar de basis van onze dagelijkse bedrijfsfilosofie. Wij beschikken tevens over certificeringen zoals IFS (een vereiste om te kunnen leveren aan het supermarktwezen in Frankrijk, Duitsland en Italië) en Globalgap coc. Greype France is gevestigd op het multimodale platform Saint-Charles te Perpignan, het grootste centrum voor groente en fruit in Europa. Dankzij de dynamische, toegewijde teams met hart voor hun vak verzorgt Greype France de import en export van verse seizoensgroente en -fruit van topkwaliteit. Onze catalogus biedt een breed assortiment producten waaronder: • Een lijn slasoorten met SUCRINE en ICEBERG; • Asperges; • Paprika's en courgettes; • Cirtrusvruchten (met of zonder blad) die zeer in trek zijn bij onze consumenten; • Aubergines; • Artisjokken, één van onze bestsellers; • Selderij; •Broccoli; •Zoete aardappels; •Perzikken en nectarines. Onze interne aanpak staat garant voor een gezond, eerlijk en goed verhandelbaar product waarbij de hygiënische maatregelen, de voedselveiligheid en de regelgeving voor de door ons aangeboden producten nageleefd worden, van het verbouwen tot de levering, via de verpakking. Greype voert al deze processen uit met een team van betrokken en ervaren professionals.

 2. FLEVOTRADE WORLDWIDE FOOD TRADER

  Nederland

  Verified by europages badge

  FlevoTrade Worldwide Food Trader is een expert in uien. Wij zijn gespecialiseerd in de uienteelt en zijn uitgerust met een specifieke sorteer- en verpakkingslijn. Wij kunnen 75 ton uien per uur sorteren. Hightech uitrustingen in combinatie met vakmanschap vormen de basis van de uitmuntende reputatie van de FlevoTrade uien wereldwijd. FlevoTrade biedt tevens een breed assortiment van 'schapklare' producten onder zijn eigen merknaam aan. Dankzij een jarenlange ervaring in de import en export, worden onze producten zorgvuldig geselecteerd en geëxporteerd naar 70 landen overal ter wereld. Wij zijn gevestigd in Flevoland, Nederland, en bieden hoogwaardige interne service en een uitgebreide opslagruimte. Dankzij ons internationale netwerk, beheren wij de logistiek van het veld tot aan de klant en garanderen topkwaliteit die aan de internationale eisen voldoet.

 3. ASYA FRESH

  Turkije

  Verified by europages badge

  Welkom bij Asya Fresh, de belangrijkste Turkse exporteur van verse groenten en fruit van topkwaliteit sinds 2016.Door gebruik te maken van onze sterke alliantie met het havenbestuur van Samsun en onze hoogopgeleide werknemers breiden we onze logistieke mogelijkheden voortdurend uit, waardoor ons jaarlijkse exportvolume toeneemt. Bij Asya Fresh is duurzaamheid onze kernwaarde.We zijn er trots op dat we eersteklas, biologisch fruit aanbieden, zoals granaatappels en kersen, en garanderen een snelle levering door ons bekwame team. Ontdek ons uitgebreide productassortiment, met onder andere: •Granaatappels •Kersen •Nectarines en perziken •Sultana's •Rode bolletjesdruiven •Peren •Kweeperen•Pruimen •Abrikozen •Vijgen-Verschillende tomatenvariëteiten •Bell Peppers •Hot Peppers •Komkommers •Courgettes •Grapefruits •Sinaasappels •Mandarijnen •Limoenen Gespecialiseerd in granaatappels, kersen en een divers aanbod van lokaal fruit en groenten, waaronder nectarines, perziken, abrikozen en paprika's. We hebben strategisch gelegen magazijnen in Antalya, Mersin en ManisaMet ons speciale programma bieden we geselecteerde producenten de kans om met ons een langdurige samenwerking aan te gaan. Door middel van de exclusieve leveringsovereenkomst creëren we zekerheid en een gecoördineerd kader voor gezamenlijke programma's, waardoor u als koper verzekerd bent van een betrouwbare productlevering van hoge kwaliteit en nauwe samenwerkingsvoordelen.Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.Asya Fresh levert wereldwijd aan diverse markten en biedt producten van topkwaliteit en uitzonderlijke service.

 4. TIMGAD STORE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  TIMGAD STORE is een Frans bedrijf dat gespecialiseerd is in de import van levensmiddelen. We importeren vers fruit, verse groenten en Algerijnse dadels, waarvoor we het herkomst- en kwaliteitscertificeringslabel hebben. Onze dadels worden geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen en komen uit Algerije, een land dat bekend staat om de uitzonderlijke kwaliteit van zijn dadels. We verkopen ook: - frisdranken, - koolzuurhoudende dranken, - olijfolie, - gemengde salades met groene olijven, - groene en zwarte olijven, - suikervervangers, - cacaovervangers, - siropen, - en vele andere producten. Ook leveren we verpakkingen voor de cateringsector, voor bakkerijen en banketbakkerijen.

 5. CHAMPINI EUROPEAN TRADE

  Polen

  Verified by europages badge

  CHAMPINI is opgericht in 2004 en is sindsdien gevestigd in het bedrijfsgebouw in Blizanów, Polen, dat onder meer bestaat uit koelhuizen, laadperrons, een productieruimte voor geschilde groenten en een kantoorruimte. Vers fruit, groentes en champignons zijn onze passie. Dankzij de beste klimaat- en bodemgesteldheid in centraal Polen kunnen we eersteklas producten leveren aan onze groothandelsklanten in Duitsland en in heel Europa. Kwaliteit en versheid staan bij ons voorop; daarom geven we de voorkeur aan korte transportafstanden. De meeste van onze leveranciers zijn lokale, gecertificeerde boeren, producenten of producerende groepen die al vele jaren vruchtbaar met ons samenwerken. Aangezien versheid het allerbelangrijkste is in ons vakgebied, werken wij volgens het "Just-In-Time" principe. We houden gewoonlijk geen producten op voorraad. Alles wordt vers van het land gekocht om de producten zo vers mogelijk te houden. Juist hierdoor is het voor ons mogelijk om uw bestelling binnen 48 uur bij u te krijgen, te kopen, samen te stellen, te laden en te vervoeren. Service is onze tweede zeer grote prioriteit, daarom zorgen we ervoor dat we professioneel zijn in wat we doen. Daarom hebben we een eigen wagenpark met koeltrucks en trailers waardoor we een ononderbroken koelketen kunnen garanderen. Mochten uw bestellingen te groot zijn voor ons eigen wagenpark, dan werken we samen met prestigieuze vervoerders die al vele jaren met ons samenwerken.

 1. VÉGÉPACK

  België

  Verified by europages badge

  De heerlijke smaak van vers(e) groente en fruit! VEGEPACK is sinds meer dan 20 jaar uw leverancier van champignons, verse groente, sla en fruit. VEGEPACK is gestart in september 1997 en heeft stevige handelsrelaties opgebouwd met de belangrijkste ondernemingen binnen de distributie in België en in het Groothertogdom van Luxemburg. VEGEPACK heeft bij zijn oprichting zijn hoofdkantoor en bedrijf gebouwd in het industriegebied van WEYLER in Arlon. Deze keuze is gemaakt vanwege de kwaliteit en de efficiëntie. Deze infrastructuren zijn met name geschikt voor het verpakken en de verwerking van groenten. Gecontroleerde en gecertificeerde kwaliteit. Onze producten zijn B.R.C gecertificeerd. In elk stadium worden strenge controles uitgevoerd. Deze nauwkeurige follow-uo garandeert een onberispelijke kwaliteit en presentatie. De traceerbaarheid van elk product wordt is ook gegarandeerd.

 2. TAMAF IRENI GROENTEN EN FRUIT B.V

  Nederland

  Verified by europages badge

  Wij zijn een jong groothandelsbedrijf voor groente en fruit en leveren uitsluitend producten van topklasse. Wij leveren: verse groente en fruit zoals citrusvruchten, druiven, appels, granaatappels, aardbeien, steenvruchten, knoflook, sla, zoete aardappelen, komkommers, tomaten, paprika's, slasoorten, pepers, uien, exotisch fruit. \n\nOnze producten worden zorgvuldig geselecteerd bij onze directe leveranciers/ boerderijen in Nederland, België, Spanje, Italië en Egypte. \n\nWij leveren groothandelaren, detailhandelaren en catering restaurants

 1. PROVENCE PRIM

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  PROVENCE PRIM is gespecialiseerd in het verbouwen en verzenden van groente en fruit in het departement Les Bouches-du-Rhône. Provence Prim, gevestigd in het hart van de Provence, in de gemeente van Châteaurenard, werkt nauw samen met de producenten. De kleinschaligheid van ons bedrijf stelt ons in staat producten van topkwaliteit te selecteren en ze nauwkeurig te controleren om optimale versheid te garanderen. De klanttevredenheid staat bij ons altijd voorop. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op!

 2. HORTICOLAS CASAL DA AVÓ, LDA.

  Portugal

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HORTICOLAS CASAL DA AVÓ, LDA., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Groenten, vers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bieten, Fruit, Fruit en groenten - import-export, Levensmiddelen - import-export, koolplanten, vers fruit, meloen, groenten, en knollen. Het is gevestigd in Torres Novas, Portugal.

 3. VEGGIEVÖIG

  Zweden

  Verified by europages badge

  Het bedrijf VEGGIEVÖIG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Groenten, vers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Fruit en groenten - import-export, citroenen, uien, import van groente, vruchten en groenten, diepvriesgroente, sinaasappels, export van groenten, en Zoete aardappels. Het is gevestigd in Norrköping, Zweden.

 4. BIO FAST

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BIO FAST, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector BIOLOGISCHE LANDBOUW. Het is tevens aanwezig in de sectoren Levensmiddelen - import-export, Aardappelen, Groenten, vers, Landbouw - import-export, biologische voedingsmiddelen, Levensmiddelen - import-export, biologische groenten, biologische producten, en Aardappelen. Het is gevestigd in La Vicogne, Frankrijk.

 5. FRESH FUTURE SP.Z O.O.

  Polen

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FRESH FUTURE SP.Z O.O., is een Groothandelaar, en actief in de sector Fruit en groenten - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren Landbouw - import-export, Biologische voeding, BIOLOGISCHE LANDBOUW, Groenten, vers, Landbouwproductie, Import-export - levensmiddelen, Landbouw - import-export, verste groenten, en distributeurs van verse groenten. Het is gevestigd in Poznan, Polen.

 6. MINICHAMP BV

  Nederland

  Wij zijn de specialist in het maken en verkopen van thuiskweek pakketten in Champignons en Paddenstoelen. Gewoon thuis opkweken en oogsten wanneer jou het uitkomt. Zeer educatief voor iedereen. Onze producten zijn te verkrijgen in 6 soorten en in 2 verschillende maten. Witte champignon Bruine(kastanje) champignon Gele Oesterzwam Grijze Oesterzwam Konings Oesterzwam Shiitake In de nabije toekomst gaan we nog meer soorten en nieuwe verpakkingen toevoegen aan ons assortiment. Tevens zijn onze producten ook te verkrijgen in verschillende display's Ook is de mogelijkheid voor Privat Label. Onze producten zijn het hele jaar door te verkrijgen.

 7. AGRICULTURAL COOPERATIVE OF ELAFONISI

  Griekenland

  De coöperatie werd in 2002 opgericht en telt 20 leden en ongeveer 200 hectare van bebouwd land en faciliteiten op meer dan 1000 vierkante meter, uitgerust met de nieuwste mechanische installaties en gecertificeerd door ISO 22000. Het hoofdproduct is de tomaat met een gemiddelde vruchtgrootte in verschillende variëteiten zoals: Elpida tomaten, Belladonna tomaten, Dafni tomaten - Kerstomaten - Tomaat en tomaten en Pomodoro tomaten. De leden van de coöperatie zijn gecertificeerd, gebaseerd op de landbouwnormen 2.1 & 2.2 & global-gap

 8. AZERKOUK EXPORT

  Marokko

  AZERKOUK EXPORT, gevestigd in AGADIR langs de Atlantische zuidkust van MAROKKO, is een bedrijf gespecialiseerd in de export van verse groente en fruit van hoogwaardige kwaliteit wereldwijd. Wij verzorgen de verpakking en het transport van fruit en groente met optimale kwaliteit, voedselveiligheid en traceerbaarheid vanaf de herkomst. Wij verhandelen hoogwaardige verse seizoensproducten tegen aantrekkelijke prijzen. Wij gebruiken veilige verpakkingen die voldoen aan de normen. Wij verzorgen het transport van goederen via betrouwbare middelen. Om onze klanten te binden, leven wij de afgesproken leveringstermijnen na. Onze professionele teams zijn prestatievol en efficiënt. Ze kunnen zich aan alle specifieke vragen aanpassen. De teams begeleiden u tijdens het hele inkoopproces en bieden hoogwaardige klantenservice en permanente telefonische bijstand. Dankzij onze expertise, onze kennis op dit gebied en onze sterkte motivatie, zoekt AZERKOUK EXPORT de kwaliteit van de producten en wil de behoeften van de klanten beantwoorden en tevens veiligheid van de producten voor de verdelers en consumenten garanderen.

 1. SIRGREENWASABI

  Nederland

  SirGreenWasabi is de eerste importeur van verse wasabi in Nederland sinds 2006. SirGreenWasabi distribueert binnen de EU. SirGreenWasabi importeert de verse wasabi wortel ( officieel de rhizoom van Wasabia japonica) uit IJsland, SirGreenWasabi levert en distribueert verse wasabi, wasabi pure(e), diepgevroren wasabi, wasabiblad en wasabi bloemen, verse yuzu en andere bijzondere citrusvruchten. SirGreenWasabi levert aan groothandel, retailmarkt, horeca als ook de particulier. Het is de missie van SirGreenWasabi om het voor iedereen mogelijk te maken de smaak van verse wasabi te proeven tegen een eerlijke en betaalbare prijs. SirGreenWasabi is als expert betrokken (gevraagd) bij de exploitatie van wasabi kwekerijen in Oost Afrika en West Nederland.

  Alle producten voor "groenten- vers"
 2. DV FRESH

  België

  DV Fresh is een dynamisch familiebedrijf uit Pittem dat is opgericht in 2000 door Dirk Verkinderen en Hilde Lannoo. Het bedrijf richt zich als groenteversnijderij op de retailmarkt, bereide maaltijdfabrikanten, cateringbedrijven en groothandelsbedrijven met een uitgebreid assortiment. Er is een aanbod van vers versneden rauwkostsalades, rauwkostmengelingen, salades, soepgroenten, stoofgroenten, maaltijdsalades, aardappelreferenties, croutons, champignons, … Centraal staat innovatie, van zaadhuis(selectie van de juiste rassen) tot het telen van de groenten, het versnijden en verpakken in de juiste verpakking, waarbij de gehele productieketen betrokken wordt. Het moderne machinepark zorgt ervoor dat de verse groenten zo goed mogelijk behandeld worden om zo tot een duurzaam resultaat te komen. DV Fresh produceert zowel onder het eigen merk “GOURMET GREENS” als onder private label voor retailklanten, alsook maatwerk voor de verwerkende voedingsindustrie. Creatief en innovatief meedenken met de klant is dan ook de doelstelling

 3. BELORTA

  België

  BelOrta is de grootste coöperatieve groente- en fruitveiling van België en tevens Europees marktleider. Met 370 personeelsleden en ruim 1350 actieve tuinders wordt een omzet gehaald van 400 miljoen euro. Haar maatschappelijke zetel is gevestigd te Sint-Katelijne-Waver, maar hiernaast heeft BelOrta ook sites te Borgloon, Zellik, Kampenhout, Fernelmont en Visé. Bijna 40% van alle Belgische tuinbouwproducten, verhandeld via het veilingwezen, worden via BelOrta verkocht. Hiervoor garanderen ruim 1350 actieve tuinders het hele jaar lang een aanvoer van meer dan 125 groentevariëteiten en 25 fruitvariëteiten. BelOrta is het resultaat van een fusie tussen de Mechelse Veilingen en Coöbra (2013) en Veiling Borgloon (2014). De Mechelse Veilingen waren het resultaat van een fusie (1994) tussen de voormalige Mechelse Tuinbouwveiling (MTV) en de Centrale voor Glasgroenten (CVG). Coöbra was het resultaat van een fusie (2011) tussen Brava en Greenpartners.

 4. FRUIT EXIM LLC

  Oesbekië

  Fruit Exim is een zich dynamisch ontwikkelende onderneming in Oezbekistan. De onderneming is actief in het B2B segment, met het doel om natuurlijke en topkwaliteit, verse, gedroogde en verwerkte fruit- en groenteproducten afkomstig uit Oezbekistan te leveren aan andere landen. Onze onderneming verzorgt de volledige productieketen – van het bouwland tot het magazijn van de klant - en handelt als een verbinding tussen Oezbekistaanse boeren en importeurs in de hele wereld om een breed assortiment te bieden, de gewenste volumes, producten en diensten van hoge kwaliteit, stabiliteit en de beste voorwaarden voor importeurs. Wij vervaardigen en leveren producten in overeenstemming met de internationale kwaliteitsnormen, onder strenge naleving van de productveiligheidseisen. Daarnaast streven wij ernaar, om te voldoen aan de wijzigende wensen van onze klanten, om de kwaliteit van onze producten constant te verbeteren en zijn steeds gefocust op de technologische innovatie. Vandaag kunnen we met trots verklaren dat onze onderneming zijn opdrachten altijd succesvol heeft uitgevoerd en zijn klanten in de hele wereld altijd producten van de beste kwaliteit heeft geleverd, tegen competitieve prijzen en met een uitstekende service.

 5. KEIRSMAEKERS EN ZOON WDK

  België

  Wij zijn een groothandel in groenten en fruit en al jaar en dag een belangrijke speler op de vroegmarkt "Frugro" in Sint-Katelijne-Waver. Elke dag weer maken wij er een eer van om onze klanten te dienen met dagverse producten aan een correcte marktprijs. Kleine supermarkten, horecaleveranciers, marktkramers, winkeliers, hoevewinkels, ... Werkelijk iedereen kan bij ons terecht voor een zeer uitgebreid assortiment! Elke klant heeft zijn wensen en eisen. Wij proberen steeds mee te denken en voor eenieder een oplossing op maat te bieden.

 6. OAKFIELD CHAMPIGNONS

  Nederland

  Oakfield Champignons BV is een agrarisch productie- en handelsbedrijf te Stramproy in Nederland. De kwekerij levert witte champignons, kastanje champignons en diverse soorten exotische paddenstoelen, zowel gangbaar als biologisch. Oakfield Champignons BV produceert ongeveer 80 ton paddenstoelen per week. Deze paddenstoelen worden door Oakfield Champignons BV zelf verkocht. Alles (productie, verpakken, expeditie en verkoop) gebeurt op één en dezelfde locatie. Hierdoor kunnen maximale versheid en optimale houdbaarheid gegarandeerd worden.Oakfield Champignons BV bespeelt beide kanten van de markt. In de kwekerij hebben we de ervaring en kennis vwb het kweken van paddenstoelen. We hebben jarenlang geproduceerd voor de Engelse retail (Waitrose, Morissons, Tesco, ..). Onze sales-afdeling kent de markt en spreekt de taal van de handel. Door de combinatie van deze twee kanten van de markt, zorgen we ervoor dat onze klanten steeds weer krijgen wat ze verwachten en daardoor geheel ontzorgd zijn.

 7. VAN DIJK FOODS

  België

  Van Dijk Foods werd in 1992 boven de doopvont gehouden. Het is nu reeds jaren een begrip in het internationale AGF-gebeuren. Dagelijks importeert het bedrijf groenten en fruit vanuit alle delen van de wereld om ze vervolgens te distribueren naar supermarkten, groothandelaars over heel Europa. Van Dijk Foods concentreert zich niet alleen op het importgebeuren maar verhandelen ook het hele gamma Belgische producten. De aankopers zijn on-line verbonden met de belangrijkste groente- en fruitveilingen van België. Daar buiten werkt het bedrijf ook samen met onafhankelijke producenten.

 8. DUVA FRUIT

  België

  Wij verkopen en leveren ons assortiment aan groentewinkels, grootkeukens, horeca- en traiteurzaken. Om dit tot in de perfectie te doen kopen wij elke dag rechtstreeks op alle Belgische groente- en fruitveilingen. Alle typische Hollandse producten (paprika, radijs, ijsbergsla en alle scheuten) importeren we zelf uit Nederland. Alle Zuid-Franse zomervruchten zoals kersen, perziken, nectarines, cavaillon meloenen, kiwi, ... importeren we zelf uit de streek van Cavaillon. Drie tot vier keer per week gaan we zelf naar de Brusselse vroegmarkt om alle exoten, kruiden en ingevoerde producten te kopen. De rechtstreekse aankoop op binnenlandse en buitenlandse veilingen brengt met zich mee dat we onze kwaliteitsproducten tegen een uiterst scherpe prijs bij u kunnen afzetten.

 9. UNIVEG

  België

  De UNIVEG-groep is een wereldwijde leverancier van verse producten. We zijn actief in deze sectoren: groenten & fruit, bloemen & planten, kant-en-klare salades en transport & logistiek. De UNIVEG-groep beschikt over vestigingen op alle continenten en levert wereldwijd aan klanten. UNIVEG levert alleen perfecte, gegarandeerd verse producten aan zijn klanten. Want doordat UNIVEG verticaal is geïntegreerd, leiden we alle aspecten van het productieproces in goede banen. Een zaadje van UNIVEG groeit zo uit tot een product en wordt vervolgens geoogst, verpakt, logistiek verwerkt en verdeeld. Alle verse producten worden zorgvuldig uitgekozen, behandeld en verpakt op geautomatiseerde productielijnen in een geklimatiseerde omgeving. Het resultaat: eindproducten van topkwaliteit. Bij UNIVEG controleren we de versheidcyclus van begin tot eind. We volgen de productkwaliteit voortdurend op: tijdens de teelt, de oogst, het transport, de opslag, de verwerking en de distributie.

 10. GUY DE WINNE

  België

  Iedere dag haalt De Winne Groeten en Fruit op de belangrijkste veilingen en importcentra fruit en groenten op, brengt ze naar hun verzorgde en moderne opslagplaats, van daaruit worden de bestellingen met de grootste zorg klaargezet en verdeeld of opgehaald door de klanten. De Winne is leverancier die zowel inheemse producten als exotische fruit, aardappelen, primeurs en nog meer aanbiedt. Deze producten dienen zowel voor de groenten- & fruitwinkel, horeca, bakkerij, supermarkt, traiteurs en marktkramers.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis