• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • grootkeukens - machines en materialen

Resultaten voor

Grootkeukens - machines en materialen - Import export

 1. BSN TRADING

  België

  Verified by europages badge

  BSN TRADING is een bedrijf gespecialiseerd in de groothandel in huishoudelijke apparaten, gereedschap, kinderspeelgoed en keukengerei. Sinds haar oprichting heeft BSN TRADING zich ingezet om haar klanten te voorzien van producten van hoge kwaliteit tegen concurrerende prijzen. Het bedrijf heeft een breed scala aan producten, van kleine apparaten tot grote toestellen, doe-het-zelf-gereedschap, kinderspeelgoed en keukenaccessoires. Dankzij de diversiteit van dit assortiment kunnen klanten alles wat zij nodig hebben op één plaats vinden, zodat zij gemakkelijk in hun bevoorradingsbehoeften kunnen voorzien. Neem voor nadere inlichtingen gerust contact met ons op!

 2. FAC FABBRICA AFFETTATRICI

  Italië

  Verified by europages badge

  De snijmachine model S220/AF, van geanodiseerde aluminium legering staat voor snel onderhoud en absolute hygiëne. De regelaar van de snijdikte van 0 tot 15 mm is zeer gevoelig en kan zeer nauwkeurig worden afgesteld. De slijpmachine is eenvoudig te monteren, hetgeen het werk van de gebruiker vergemakkelijkt en de snijkwaliteit van het product garandeert door de tijd heen.

 3. HARALD CLAUS GROSSKÜCHENANLAGEN GBR

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HARALD CLAUS GROSSKÜCHENANLAGEN GBR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Grootkeukens - machines en materialen. Het is gevestigd in Eutin Ot Neudorf, Duitsland.

 4. KID CATERING EQUIPMENT

  Verenigd Koninkrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KID CATERING EQUIPMENT, is een Distributeur, en actief in de sector Grootkeukens - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Drankenindustrie - machines en materialen, Drankenindustrie - machines en materialen, gekoelde vitrines, uitrustingen voor de industriele bereiding van levensmiddelen, en installaties en apparatuur voor koeling voor de drankindustrie. Het is gevestigd in Ness, Verenigd Koninkrijk.

 5. FRAMACO SERVICES

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FRAMACO SERVICES, is een Dienstverlener, en actief in de sector Grootkeukens - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren installatie van professionele keukens, Professionele keukens, restaurantinstallaties, en meubels voor restaurants. Het is gevestigd in Frepillon, Frankrijk.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. SYNERGIES AGENCEMENT REFRIGERATION CUISSON

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SYNERGIES AGENCEMENT REFRIGERATION CUISSON, is een Groothandelaar, en actief in de sector Grootkeukens - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bakkerij - Machines en materiaal, Horeca - machines en materialen, Winkelinrichting, Systemen voor steriele ruimtes en procédés, Bakkerij - Machines en materiaal, Horeca - machines en materialen, Winkelinrichting, en Systemen voor steriele ruimtes en procédés. Het is gevestigd in Paris, Frankrijk.

 2. ALEX DI MANFRONI DALIDA E FIGLI S.N.C.

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ALEX DI MANFRONI DALIDA E FIGLI S.N.C., is een Groothandelaar, en actief in de sector Grootkeukens - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren koelbanken, koelkamers, industriële keukens, en elektrische huishoudapparatuur. Het is gevestigd in Figline E Incisa Valdarno, Italië.

 3. SARO GASTRO-PRODUCTS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SARO GASTRO-PRODUCTS GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Grootkeukens - machines en materialen. Het is gevestigd in Emmerich, Duitsland.

 4. A.Z HORECA EQUIPEMENTS

  België

  Verified by europages badge

  Het bedrijf A.Z HORECA EQUIPEMENTS, is een Distributeur, en actief in de sector Horeca - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Grootkeukens - machines en materialen, Grootkeukens - machines en materialen, installatie van professionele keukens, reparatie koeltoonbanken, en onderhoud van koeltoonbanken. Het is gevestigd in Lodelinsart (charleroi), België.

 5. SAT GRANDI CUCINE

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SAT GRANDI CUCINE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Grootkeukens - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Fornuizen, industriële keukens, Fornuizen, Professionele keukens, en keukens voor openbare instanties. Het is gevestigd in Perugia, Italië.

 1. ROBERT A. PUSKAS GMBH - MENUT SPEISENVERTEILSYYSTEME

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ROBERT A. PUSKAS GMBH - MENUT SPEISENVERTEILSYYSTEME, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Grootkeukens - machines en materialen. Het is gevestigd in Breitenfurt Bei Wien, Oostenrijk.

 2. CLERINOX

  België

  Clerinox is een groothandelaar in roestvrij stalen apparatuur voor de Horeca sector met een grote voorraad roestvrij stalen AISI 430 en AISI 304 artikelen voor directe levering in Frankrijk en de Benelux. Clerinox is erkend en gewaardeerd binnen de Horeca en gespecialiseerd in rvs meubels voor de professionele keuken (restaurants, snackbars, school- en bedrijfskantines, hotels, catering en traiteurs). Onze roestvrij stalen tafels, met of zonder onderplank zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en worden "monteerklaar" of "gelast" geleverd. De tafels kunnen uitgerust worden met diverse rvs laden. Onze roestvrij stalen losstaande of wandkasten kunnen gecombineerd worden met een roestvrij stalen tafel of een roestvrij stalen wasbak. Onze roestvrij stalen losstaande of wandschappen zijn verkrijgbaar in talloze maten en modellen (1, 2 of 3 etages met volle of opengewerkte bladen).

 1. FRANKELIA SRL

  Italië

  Compleet meubilair voor cafés, hotels, restaurants en collectiviteiten. Kantoormeubilair. Verkoop en technische bijstand voor industriële keukens, professionele keukens, keukens voor collectiviteiten, industriële koelcellen, vaatwasmachines, professionele uitrustingen voor collectiviteiten, professioneel gerei en machines voor cafés, restaurants, hotels en collectiviteiten. Verkoop en reparatie van wetenschappelijke koelsystemen voor bloedbanken, apotheken, laboratoria en het transport van organen.

 2. PANEM INTERNATIONAL

  Frankrijk

  In 1969 ontwierp PANEM de eerste kast voor de controle van het rijsproces. Deze geavanceerde technologie, bestemd voor professionele bakkers en banketbakkers, betekende een hele omwenteling in het vak, zowel wat betreft het comfort tijdens het werk als de regelmaat van de productie. Sindsdien is PANEM INTERNATIONAL doorgegaan met het ontwikkelen van oplossingen die in de verschillende sectoren innovatie, betrouwbaarheid, gebruiksgemak en rentabiliteit met zich meebrengen en die tegelijk de kwaliteit van de afgewerkte producten ten goede komen. Wij spelen in op problemen i.v.m. koude door producten voor te stellen voor het snel diepvriezen, voor gecontroleerde rijsprocessen, voor koelsystemen met positieve en negatieve temperaturen en voor het snel afkoelen. Voor iedere behoefte, voor iedere situatie ontwerpt, test en bouwt PANEM oplossingen op maat. Wij beschikken over een interne werkplaatsen waar de producten gebouwd worden. Wij vervaardigen rekken voor verkooppunten in alle technische sectoren die aan alle vereisten voldoen op het gebied van geventileerde koude voor professionele bakkerijen en banketbakkerijen.

 3. M & M - MICHAILIDIS M., & CO. PROFESSIONAL ELECTRIC APPARATUS

  Griekenland

  M&M Professional Cooking Devices werd opgericht in 1974 en de firma heeft tegenwoordig nog steeds dezelfde rechtsvorm. Met handhaving van onze eigen bedrijfsruimte van 3.500 m², uitgerust met de productielijn, het magazijn, de kantoren en een complete showroom ter vertoning van onze producten: elektrische water grills, elektrische enkele en dubbele frituurpannen, kookplaten, restaurant apparatuur, multi-grills, pannenkoekmachines, frituurpannen, water elektrische grills. Ons bedrijf groeit en wij zoeken dan ook groothandelaren voor onze producten

 4. CARLSEN BALTIC, UAB

  Litouwen

  Carlsen Baltic is een marktleidende fabrikant van foodtrucks, maar ook van lichtgewicht koelelementen voor trucks voor de levering van diepvries-, gekoelde en multitemperatuur voedingsmiddelen. Carlsen, gevestigd in Denemarken sinds 1885, heeft een jarenlange ervaring met momenteel meer dan 15.000 lichte handelsvoertuigen in gebruik. De firma helpt klanten om de hoogst mogelijke nuttige lading te bereiken en om het vervoer van hun goederen zo veel mogelijk kostenbesparend te maken, met de waarborg van een constante stabiele temperatuur.

 5. OLBRO+ B.V.

  Nederland

  Bij Olbro+ is het mogelijk om uw grootkeuken meubilair of complete horeca keuken te laten produceren. Alles wat we produceren is maatwerk en dat maakt elke keuken uniek! Zo maken wij de mooiste keukens voor onder andere hotels, restaurants, bedrijfskeukens, verkoopwagens, foodtrucks, scheepvaart, zorg- en onderwijsinstellingen. Dè producent gespecialiseerd in professioneel grootkeuken meubilair en interieurbouw. We verwerken verschillende materialen als RVS, volkern, hout, glas en composiet tot klantspecifieke producten. Onze producten voor professionele keukens. Voor de inrichting van de professionele keukens leveren wij aan dealers een scala aan producten zoals: rvs werk- en spoeltafels, uitgiftebuffetten, aan- en afvoertafels, warmtebruggen, kookeilanden, vitrines, wand- en servieskasten en cocktailstations. Olbro+ kent geen standaardwerk maar levert maatwerk! We denken met u mee en zoeken samen naar een passende oplossing. Olbro+ B.V. staat voor maatwerk, kwaliteit en service! Door middel van een breed dealernetwerk in Nederland leveren wij de mooiste op maat geproduceerde producten aan onder andere hotels, restaurants, bedrijfskeukens, verkoopwagens, zorg- en onderwijsinstellingen. Benieuwd wat wij allemaal realiseren bekijk onze website en onze portfolio. We leveren uitsluitend via een netwerk van dealers.

 6. DE KOOKPLANEET

  België

  Met trots stellen wij u graag ons nieuw totaalconcept voor de horeca en professionele keuken voor. Laat u verleiden door de laatste trends in porselein, glaswerk en bestek van zowel onze eigen huismerken Papillon, Cuinox en Royal White als tal van andere gekende kwaliteitsvolle merken. Verder kan u vanaf nu ook bij ons terecht voor uw keukeninrichting en meubilair voor zowel binnen als buiten. Dit alles in samenwerking met onze partners Elpo Cuisinex Wholesale, Elpo Cuisinex GHG en SITS Furniture!

 7. VERRAX

  België

  Verrax staat al sinds 1946 voor traditie & trends. In de horeca en de cateringsector liggen de eisen hoog. En terecht. Ons uitgebreid en hoogwaardig kwalitatief gamma helpt u uw ambitie waar te maken. Alle keukenbenodigdheden voor de professionele kok, instelling of hobbykok met ambitie. Van bestek, hotelporselein tot glaswerk. Van aller handigste keukenmessen tot ingenieuze kookpotten. Van borden, tassen tot dienblad.U vindt het in ons uitgebreid aanbod . En dat allemaal op een prachtige locatie vlakbij de ring makkelijk bereikbaar en met voldoende parkeerruimte. U zoekt de meest praktische materialen en hebt ook oog voor design In de showroom van Verrax vindt u wat u zoekt. In de KitchenFactory vindt u de crême de la crême van de keukenbenodigdheden. Het beste en het nieuwste in een uniek Cash&Carry concept! En in onze Outlet (800m²) kan en zal u koopjes doen!

 8. SCHNITZELMASTER GMBH

  Duitsland

  Het Schnitzelmaster-handapparaat voor restauranteigenaren, slagers en cateraars – de automatische Schnitzelmaster voor grote keukens en slagerijen. U kunt het vlees kloppen, een luidruchtig en niet erg schoon werkje, of u kunt het vlees 'steaken', wat geen verbetering is van de oorspronkelijke vleeskwaliteit, maar eerder leidt tot 'hakvlees'. De Schnitzelmaster maakt het verschil. Werken met de 'Master®' is een speciaal vleesverwerkingsproces (geschikt voor alle vleesstukken zonder bot) waarbij de vleesvezels worden uitgerekt zonder dat ze scheuren – de kenmerken van vers vlees blijven behouden.

 1. DE KOBRA

  België

  De Kobra is uw one-stop shopping adres voor systemen en service op het gebied van ventilatie voor keukens. Dankzij onze 50-jarige ervaring kan De Kobra u bieden waar iedere horeca- en grootkeukenprofessional naar zoekt: compromisloos comfort, energiebesparing, milieuvriendelijkheid, voedselveiligheid, en betrouwbare service. De Kobra onderzoekt permanent nieuwe technieken inzake keukenventilatie.Het resultaat: betere prestaties, lager energieverbruik, groter comfort, meer veiligheid. De gevoeligheid voor milieu verstorende factoren als lawaaioverlast, uitstoot van schadelijke gassen, geurhinder en voedselveiligheid is doorslaggevend.Dit vertaalt zich in strengere regelgeving, waar ook u als horeca-uitbater of verantwoordelijke voor grootkeuken, enz. mee te maken krijgt. Een goed, degelijk en performant systeem installeren is één, het regelmatig onderhouden is uw waarborg voor bedrijfszekerheid en constante prestaties. Ook beschikken wij over een eigen hersteldienst die 7/7 bereikbaar is.

 2. CD CONSTRUCTS

  België

  TOPTECHNOLOGIE VOOR GROOTKEUKENS Wij importeren een uitgelezen selectie topmerken voor grootkeukentechnologie. Ontdek ze allemaal. Bovendien zijn wij uw exclusieve Benelux-verdeler voor Thermodyne warmhoudtoestellen, Retigo combisteamers, Adande koel-en vrieskasten en Victorian baking ovens aardappelovens. EIGEN ONTWERP, PRODUCTIE EN INSTALLATIE U zaak is uniek en heeft aparte noden. Praat dus met onze deskundigen over uw wensen. Wij ontwerpen en ontwikkelen uw pasklare kader in inox. En leveren en plaatsen kwalitatief hoogstaande kooktoestellen en voedingsmachines. Inclusief een intensieve test-, demonstratie- en opleidingsfase. Het resultaat? Uw keuken is bedrijfsklaar. Kom nu praten over uw plannen. LEVERINGEN OVER DE GRENZEN U koopt onze inox-oplossingen in België en daarbuiten. Via een netwerk van nationale en internationale freelance verdelers. Dat is grenzeloos vakmanschap.

 3. ASOGEM EQUIPMENT

  België

  Asogem-Equipment is en familiebedrijf, opgegroeid in de business to business mentaliteit, voor de studie en realisatie van grootkeukens en gekoelde ruimtes voor de professionele gebruiker, door eigen gespecialiseerd en toegewijd personeel, en met eigen ingevoerde merken. Onze activiteit bestaat uit de voorbereidende studie en de volledige realisatie van grootkeukens en koelinrichtingen voor de professionele gebruiker, gaande van een broodjeszaak, snackbar, taverne, restaurant, traiteur, ... tot de grootste keukens voor bedrijven, scholen, hospitalen, rustoorden ...

 4. VAN RIEL GROOTKEUKENS

  België

  Met ruim veertig jaar ervaring is van Riel Grootkeukens NV uitgegroeid tot één van de grote namen in de grootkeukensector, met een oerdegelijke reputatie, zowel op het gebied van projectbeheer en –begeleiding als op het gebied van service. Van een vaag idee tot een concreet plan, van Riel Grootkeukens NV denkt graag met u mee en adviseert u vakkundig bij de realisatie van uw professioneel keukenproject. Uiteraard steeds met de nodige aandacht voor de specifieke wensen en noden van u en uw bedrijf. Alles begint met een persoonlijk gesprek om zo exact mogelijk te weten waaraan de inrichting van uw restaurant of keuken nu en in de toekomst moet voldoen. Daarna worden de eerste ideeën via een schetsfase omgezet in duidelijke plannen. Op die manier krijgen we een goed beeld van uw nieuwe keuken, rekening houdend met de nodige capaciteit, routing en de laaste eisen op gebied van HACCP. Eens de knoop is doorgehakt, kan u voor de installatie en service na verkoop rekenen op de 10 vakmensen van onze servicedienst die voor dringende gevallen 7 op 7, 24 uur op 24, voor u klaar staan. Restaurant, project, bedrijfscatering of snackbar, warme keuken of koude keuken, één of meerdere toestellen, nieuwbouw of renovatie ... Als Authorized Partner van Electrolux Professional voor de regio’s Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant tovert ons team uw plannen graag om tot de perfecte professionele keuken!

 5. S.L. PROJECTS

  België

  SL PROJECTS is een Firma gespecialiseerd in horecamaterialen & grootkeukens. Met jaren ervaring kunnen we voor U een persoonlijke oplossing bieden voor al uw toepassingen. Onze hoofdzaak ligt in restaurant en professionele keukens en het oplossen van technische mankementen. Volledige inrichting van keukens ook via leasing. Wij zijn alle dagen te bereiken ook weekends & feestdagen voor dringende zaken. Bij ons staat service op de eerste plaats! Onze producten Inox tafels, spoeltafels, chefrekken, dampkappen, pulsie dampkappen alles van inox voor keuken & inox maatwerk, gekoelde werktafels & alle soorten koelingen, frixair, osmose, waterbehandeling, Inductie, gasvuren, teppanyaki, salamanders, friteuses, vaatwassers, ovens, steamers, pizzaovens, houtskoolovens, microgolfovens, kippenspitten, ijsblokjesmachines, koelcellen, diepvriescellen, snelvriezers, ijsbewaarders & ijsroomtoestellen, aziatische vuren, chinese vuren, wokbranders, mixers, vacuummachines, vacuum koken op lage temperatuur… Onze merken Eloma, Hoshizaki, Winterhalther, Panasonic, Mibrasa, Frixair, Alpina, Isocab, Electrolux, Liebherr, Topcold, Dynamic, Unox, Diamond, Nayati, Inoxal, Teknolam…

 6. GROOTKEUKENTECHNIEK VDM

  België

  Grootkeukentechniek VDM heeft al meer dan 40 jaar ervaring in het verkopen en installeren van allerlei materiaal voor grootkeukens en horeca. Bij ons kan je terecht voor producten van topkwaliteit: fornuizen, koelkasten, vaatwassers, frituurinstallaties, etc. Wij rusten een volledige keuken van A tot Z uit. Onze eigen plaatsingsdienst zorgt voor de perfecte aansluiting en inrichting van al het horecamateriaal. Zo kan je meteen aan de slag in je gloednieuwe keuken. We werken uitsluitend met de beste merken. We zijn een officiële verdeler van Electrolux, Liebherr, Florigo en Hakto. Op aanvraag werken we natuurlijk ook met andere merken. Onze grootste troef is de onberispelijke service. Niet alleen kan je op ons rekenen bij de aankoop of installatie, maar ook nadien. Onze herstellingsdienst is 7 dagen op 7 actief en helpt je binnen de 24 uur uit de nood! En dit voor alle merken. We beschikken ook over een mooi aanbod aan tweedehandstoestellen. Deze worden streng gecontroleerd en indien nodig hersteld. Zo mag je rekenen op een goede kwaliteit van deze toestellen, we verkopen ze zelfs met waarborg.

 7. VANAL

  België

  VANAL in Antwerpen is de beste vriend voor horeca en bedrijfskeukens. Wij hebben ondertussen meer dan 20 jaar ervaring in de verkoop van keukentoestellen, fornuizen, frituren, bak- en grillplaten, koel- en vriesvakken, vaatwassers en allerhande andere horecamateriaal. Wij houden alles nauwgezet in het oog op vlak van import en hebben altijd een mooi aangevulde stock. Door deze strategische voorraden kunnen wij ons niet alleen flexibel opstellen, maar ook een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding garanderen. U zal zeker ook interessante producten vinden bij varia. Daarbovenop verkopen wij geregeld tweedehandstoestellen en zorgen we voor de beste promoties! Alle vermelde prijzen zijn exclusief BTW en leverbaar zolang de voorraad strekt. Wij investeren continu in machineonderdelen en bieden een vlotte en vriendelijke service aan. Wij verlenen onze diensten aan binnen een straal van ongeveer 50 km vanuit onze vestiging. Wij werken dus niet buiten dit gebied en komen daarom niet leveren in andere grootsteden. Wij doen dit om onze service ten volle te kunnen optimaliseren en u de dienstverlening te bieden die u verdient.

 8. NORBERT PICEU

  België

  De NV Norbert Piceu is gespecialiseerd in de verkoop, verhuur, herstel en onderhoud van kassa's, weegtoestellen, voedingsmachines, horecatoestellen, grootkeuken toestellen en slagerijmachines. Wij zijn hoofdverdeler van Mettler-Toledo en Toshiba TEC weegtoestellen en kassasystemen. Nieuw is onze rechtstreekse koppeling met de Toshiba betaalautomaat! Op het vlak van voedingsmachines verdelen we het hele gamma van Robot-Coupe en Dito-Electrolux (Dito-Sama). Daartoe behoort de eenvoudige groentesnijder, mixer, cutter, blixer alsook de industriële keukenapparatuur waaronder turbo mixers, verticale cutters, bain-marie, enz.... Onder het merk Zanussi kunt u bij ons terecht voor Uw kookfornuis, friteuse, vaatwasmachine en combisteamer. Voor de slager hebben wij alle machines zowel voor de winkel als de werkplaats, zoals hakmolens, vacuümmachines, vermalsers, vleessnijmachines(retro, professioneel en particulier), kaassnijmachines, cutters, mengers, beenderzagen, vulbussen, enz...

 9. LENNERT DE DRIJVER

  België

  Leverancier van keukenmateriaal voor woonzorgcentra en horeca en ziekenhuizen. Alsook leveren wij persoonlijk beschermingsmateriaal voor de keuken, medische sector en scholen. Wij zijn actief in België, Nederland, Frankrijk en Luxemburg. Ook expert in verkopen van loten voor verschillende sectoren. Wij leveren ook materiaal aan industrie. Uw partner voor de keuken van A tot Z. Procollect biedt u een groot assortiment aan keukenapparatuur. U kunt bij ons terecht voor alle apparatuur in uw grootkeuken. Van ovens tot koel- en vriescellen en van keukengerei tot professionele vaatwassystemen. Procollect werkt samen met verschillende partners, leveranciers en fabrikanten. Alsook werken wij samen met ervaren techniekers die steeds paraat staan voor storingen. Door de jaren heen deed ik verschillende contacten op binnen de woonzorg en ziekenhuissector. Lennert heeft enige tijd gewerkt voor een Duitse fabrikant waardoor hij in contact kwam met hoofd van de keuken, dienst aankoop en facilitaire dienst. Zelf werken wij samen met partners die meedenken en ons de nodige ondersteuning bieden. Benieuwd wat Procollect voor u kan betekenen? Neem contact op.

 10. DIAMOND EUROPE

  België

  Sinds 1985 draagt Diamond® bij aan de evolutie van de sector van uitrustingen voor grootkeukens en koeling. De reputatie en het succes van het merk, ondersteund door een uitstekende organisatie, plaatst de firma Diamond® Europe in de TOP 5 van de Europese distributie met een omzet van meer dan 30 miljoen euro. In enkele jaren tijd heeft de distributie van de Diamond® producten zelfs de Europese grenzen overschreden en uitgebreid op internationaal niveau. Wij zijn aanwezig in meer dan 30 landen, met een capillair netwerk van 1200 doorverkopers-installateurs die professionalisme, ervaring en competentie samen brengen, zodat er oplossingen op maat kunnen worden geboden. De filosofie van Diamond®: wij vereenvoudigen het werk terwijl we tegelijkertijd de productiviteit verhogen en dit tegen de laagste kosten.Onze waarden: Respect van de klant, Respect van de medewerkers, Respect voor het milieu.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Grootkeukens - machines en materialen - Import export

Aantal resultaten

13.565 Bedrijven