• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • handgereedschap zonder motor voor de bouw

Resultaten voor

Handgereedschap zonder motor voor de bouw - Import export

 1. TECHNIDIS DOCKS MARITIMES

  Frankrijk

  De DOCKS MARITIMES "TECHNIDIS", gevestigd in Saint-Nazaire sinds 1920, hebben als voornaamste zorg de voldoening aan de breedste vraag en de optimalisering van de aan zijn klanten verleende diensten. Lid van de groep SOCODA, een groep van bedrijven met 650 verkooppunten verspreid over heel Frankrijk. De DOCKS MARITIMES "TECHNIDIS" bieden hun klanten een breed assortiment van materialen, afkomstig van partnerfabrikanten die marktleiders zijn, innoverende en steeds beter presterende producten van het volgende type: Gereedschap, pneumatische werktuigen, laswerk, snijgereedschap, schuurmiddelen, hefmateriaal, PBM, schroefwerk, smeermiddelen, lijm. De DOCKS MARITIMES "TECHNIDIS" bieden aangepaste oplossingen voor de beste prijs, die overeenstemmen met de individuele behoeftes van zijn klanten, ongelijk of het gaat om grote bedrijven, MKB, onderaannemers of handwerkers. De DOCKS MARITIMES TECHNIDIS biedt prestatievermogen ten dienste van de industrie.

 2. AJKA F.P.H.

  Polen

  We zijn gespecialiseerd in de productie van verfkwasten, borstels en bezems voor het vegen en de distributie van verf en bouwgereedschappen. Moderne machines. Verfkwasten en borstels in serieproductie of op maat. Verkoop van: verffolie; bouwfolie; papiertape; verpakkingstape; zilverkleurige duct tape; Verfrollers; bouwemmers, bakken en verfroosters, troffels, tegelkruisjes, schraapmes. Aantrekkelijke prijzen van de aangeboden goederen en snelle afhandeling van bestellingen.

 3. VIP-TEC

  Turkije

  Het bedrijf VIP-TEC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bouwbeslag. Het is tevens aanwezig in de sectoren Handgereedschap zonder motor voor de bouw, Handgereedschap - zonder motor, handgereedschap zonder motor, Handgereedschap zonder motor voor de bouw, en Handgereedschap - zonder motor. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 4. PRONAR NARZĘDZIA I ZABUDOWY

  Polen

  Het bedrijf PRONAR NARZĘDZIA I ZABUDOWY, is een Distributeur, en actief in de sector Handgereedschap zonder motor voor de bouw. Het is gevestigd in Kamieniec Wrocławski, Polen.

 5. COMENSAL SP. Z O.O.

  Polen

  Het bedrijf COMENSAL SP. Z O.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gereedschap en ijzerwaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Handgereedschap zonder motor voor de bouw, Mortel voor de bouw, Handgereedschap zonder motor voor de bouw, handgereedschap, en Mortel voor de bouw. Het is gevestigd in Janki, Polen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. JPM MAJERUS

  België

  Het bedrijf JPM MAJERUS, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Handgereedschap - zonder motor. Het is tevens aanwezig in de sectoren Handgereedschap zonder motor voor de bouw, Handgereedschap zonder motor voor metselwerk, Handgereedschap zonder motor voor de bouw, Handgereedschap zonder motor voor metselwerk, gereedschap voor tegelzetters, en benodigdheden voor marmerwerkers. Het is gevestigd in Bruxelles, België.

 2. DUYAR CONSTRUCTION HAND TOOLS MANUFACTURING

  Turkije

  Het bedrijf DUYAR CONSTRUCTION HAND TOOLS MANUFACTURING, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bouw - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Handgereedschap zonder motor voor de bouw, Kwasten en rollers, Borstels en troffels, vervaardiging van gereedschappen voor de bouw, Handgereedschap zonder motor voor de bouw, en Kwasten en rollers. Het is gevestigd in Çanakkale, Turkije.

 3. ABUJARDAR

  Spanje

  Het bedrijf ABUJARDAR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Handgereedschap zonder motor voor de bouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Marmerbewerking - machines, Wegen-, strand- en skipisteonderhoud - machines en materialen, Marmerbewerking - machines, Wegen-, strand- en skipisteonderhoud - machines en materialen, bouchardeermachines, en boucharderen. Het is gevestigd in Borriol, Spanje.

 4. JCD - JOSE CONTENTE DUARTE, LDA

  Portugal

  Het bedrijf JCD - JOSE CONTENTE DUARTE, LDA, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Handgereedschap zonder motor voor de bouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren verhuur en verkoop van bouwmachines, gereedschappen, en verhuur pleisterapparaten. Het is gevestigd in Almagreira, Pombal, Portugal.

 5. QUALITY TOOL

  Oekraïne

  Het bedrijf QUALITY TOOL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Handgereedschap zonder motor voor de bouw. Het is gevestigd in Kharkov, Oekraïne.

 1. VIDEOSCOPE INDUSTRIEL

  Frankrijk

  Het bedrijf VIDEOSCOPE INDUSTRIEL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Handgereedschap zonder motor voor de bouw. Het is gevestigd in Seilh, Frankrijk.

 2. GROUPE SAMSE

  Frankrijk

  Het bedrijf GROUPE SAMSE, is een Distributeur, en actief in de sector Handgereedschap zonder motor voor de bouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Constructiemateriaal, gereedschap, en Constructiemateriaal. Het is gevestigd in Grenoble, Frankrijk.

 1. ZIFORT

  Frankrijk

  Het bedrijf ZIFORT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Handgereedschap zonder motor voor de bouw. Het is gevestigd in Saint Martin Du Fresne, Frankrijk.

 2. ARMEG LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf ARMEG LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Handgereedschap zonder motor voor de bouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Boormachines, en Boormachines. Het is gevestigd in Dronfield, Verenigd Koninkrijk.

 3. FERFOR - EMPRESA INDUSTRIAL DE FERRAMENTAS E FORJADOS, S.A.

  Portugal

  Het bedrijf FERFOR - EMPRESA INDUSTRIAL DE FERRAMENTAS E FORJADOS, S.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Handgereedschap zonder motor voor de bouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Landbouwmachines, gereedschap en accessoires voor de landbouw, Landbouwmachines, en landbouwaccessoires. Het is gevestigd in Lixa, Portugal.

 4. KUBALA SP.ZO.O.

  Polen

  Het bedrijf KUBALA SP.ZO.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Handgereedschap zonder motor voor de bouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren metselaarstroffels, strijkborden voor metselaars, Mengmachine, en accessoires voor schilderwerk. Het is gevestigd in Ul.daszyńskiego 68, Polen.

 5. SPHINX INDUSTRIAL SUPPLIES

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf SPHINX INDUSTRIAL SUPPLIES, is een Groothandelaar, en actief in de sector Handgereedschap zonder motor voor de bouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren manueel schuurgereedschap zonder motor, en reparatie lasmachines. Het is gevestigd in Coventry, Verenigd Koninkrijk.

 6. TSTRADE

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf TSTRADE, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Handgereedschap zonder motor voor de bouw. Het is gevestigd in Borehamwood, Verenigd Koninkrijk.

 7. PHU INTER-S

  Polen

  Het bedrijf PHU INTER-S, is een Groothandelaar, en actief in de sector Handgereedschap zonder motor voor de bouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kwasten en rollers, gereedschapsmachines, kleefband voor afscherming, en Kwasten en rollers. Het is gevestigd in Żyrardów, Polen.

 8. ARON BULGARIA

  Bulgarije

  Het bedrijf ARON BULGARIA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Handgereedschap zonder motor voor de bouw. Het is gevestigd in Plovdiv, Bulgarije.

 1. SGS TOOLS

  Turkije

  Het bedrijf SGS TOOLS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Handgereedschap - zonder motor. Het is tevens aanwezig in de sectoren Handvaten voor gereedschap, Handgereedschap zonder motor voor de bouw, Handvaten voor gereedschap, Handgereedschap zonder motor voor de bouw, en ijzerwaren- en gereedschapsectoren. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 2. AKSPROTEH OOO

  Wit Rusland

  Het bedrijf AKSPROTEH OOO, is een Groothandelaar, en actief in de sector Handgereedschap zonder motor voor de bouw. Het is gevestigd in Minsk, Wit Rusland.

 3. BIANDITZ, S.L.

  Spanje

  Het bedrijf BIANDITZ, S.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Handgereedschap zonder motor voor de bouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren schroevendraaiers. Het is gevestigd in Irún, Spanje.

 4. FPHU PROMAL BOGUSŁAW PROKOP

  Polen

  Het bedrijf FPHU PROMAL BOGUSŁAW PROKOP, is een Groothandelaar, en actief in de sector Handgereedschap zonder motor voor de bouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren penseel, en gereedschappen. Het is gevestigd in Gorlice, Polen.

 5. ISLINGTON BUILDERS

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf ISLINGTON BUILDERS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Handgereedschap zonder motor voor de bouw. Het is gevestigd in Islington, Verenigd Koninkrijk.

 6. PRO BUILDERS LONDON

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf PRO BUILDERS LONDON, is een Dienstverlener, en actief in de sector Handgereedschap zonder motor voor de bouw. Het is gevestigd in London, Verenigd Koninkrijk.

 7. ROLLEX S.A.

  Griekenland

  Het bedrijf ROLLEX S.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Handgereedschap zonder motor voor de bouw. Het is gevestigd in Athens, Griekenland.

 8. BAFALILAR LTD. CO.

  Turkije

  Het bedrijf BAFALILAR LTD. CO., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Handgereedschap zonder motor voor de bouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren kruiwagens. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 9. SIGMA TOOLS

  Oekraïne

  Het bedrijf SIGMA TOOLS, is een Groothandelaar, en actief in de sector Handgereedschap zonder motor voor de bouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren handgereedschap, en elektrisch hulpmiddel. Het is gevestigd in Kharkiv, Oekraïne.

 10. SVANE GLAS A/S - GLARMESTER

  Denemarken

  Het bedrijf SVANE GLAS A/S - GLARMESTER, is een Onderaannemer, en actief in de sector Handgereedschap zonder motor voor de bouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren glazenmaker, en dubbelglas. Het is gevestigd in Randers, Denemarken.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Handgereedschap zonder motor voor de bouw - Import export

Aantal resultaten

9.734 Bedrijven