• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • handgereedschap zonder motor voor doe-het-zelf

Resultaten voor

Handgereedschap zonder motor voor doe-het-zelf - Import export

 1. SIMPLAFLEX GMBH SYSTEMEINRICHTER

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SIMPLAFLEX GMBH SYSTEMEINRICHTER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Handgereedschap zonder motor voor doe-het-zelf. Het is gevestigd in Bräunlingen, Duitsland.

 2. DELVA

  België

  Delva doe-het-zelf en vakhandel is niet enkel bekommerd om de verkoop, maar evenzeer om de dienst naverkoop. Om die reden hebben wij ook een eigen technische dienst in huis, waar drie techniekers instaan voor alle onderhoud en herstellingen aan uw machines. Dit zowel voor elektrische als mechanische toestellen Daarnaast kan u hier ook terecht voor het bestellen van onderdelen of het persen van hydraulische slangen. U kan bij ons ook beroep doen op de thuisleveringsdienst. Sommige artikelen zijn moeilijk te vervoeren met de wagen, denk maar aan isolatie, tuinafsluiting, stationaire machines, ladders, blauwsteen brievenbussen, … Heeft u zelf geen geschikt vervoermiddel, dan brengen wij de artikelen graag tot bij u thuis met onze vrachtwagen. Een derde pijler van onze diensten, is het verhuren van allerhande gereedschap. Wij verhuren toestellen voor verschillende toepassingen, zoals bouw- en breekwerken, laswerken, reinigingswerken en tuinonderhoud. Dit kan uitermate handig zijn om sporadische werkzaamheden uit te voeren, waarvoor de aankoop van een nieuw toestel niet nodig blijkt. Onze medewerkers geven u steeds alle nodige uitleg over het gebruik van het toestel bij afhaling. Als laatste bieden wij u ook in al onze vestigingen de verfmengservice aan.

 3. GALICO

  België

  Galico is grootdistributeur van een breed productassortiment (meer dan 3.000 producten), dat zich specifiek richt tot doe-het-zelfzaken, professionele ijzerwarenhandels en tuincentra. Ons ruim assortiment is het resultaat van jarenlange ervaring en marktkennis. Bovendien gaat Galico als dynamisch bedrijf wereldwijd op zoek naar kwalitatieve producten die voor onze klanten een meerwaarde kunnen betekenen. Om ons aanbod duidelijk te structureren maken we gebruik van 4 productgroepen, telkens gekoppeld aan een eigen huismerk en BtoC site.

 4. A.V.R.TOOLS

  België

  Reeds meer dan 150 jaar produceert AVR-TOOLS handgereedschappen voor de tuinier, vakman en doe-het-zelver. Via research, automatisatie en permanente kwaliteitscontrole streven wij steeds naar de beste verhouding prijs/kwaliteit. Tevens hebben wij oog voor vernieuwing en worden trends en lifestyle op de voet gevolgd zodat onze producten aansluiten op de wensen van de consument. De totale service staat enorm hoog in het AVR-vaandel. Het commercieel team staat steeds te uwer beschikking om u de verwachte service te verlenen. Heeft u vragen bij de keuze van het gepaste gereedschap, over uw order en/of levering, wenst u een opfrissing van uw AVR-rayon of advies bij een nieuwe inrichting, aarzel dan niet ons te contacteren, wij zullen u hierbij perfect adviseren.

 5. COMPENSATI SU MISURA FAI DA TE

  Italië

  Compensati Su Misura Fai da Te, gevestigd in Taranto, is de ideale plaats om hout van kwaliteit te vinden en om advies te krijgen van deskundig personeel, dat voor u klaar staat met professionele adviezen om u te begeleiden bij uw inkopen. Wij bieden verschillende producten: op maat gesneden hout, houten keukenbladen, priëlen, gelaagd hout, multiplex, doe-het-zelf artikelen, lijm, afrasteringen, ijzerwaren voor de bouw en lak van hoge kwaliteit.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. PELLEGRINELLI L. & C. SNC

  Italië

  Het professionalisme, de technische ondersteuning, de service en de adviezen vormen de rode raad van het bedrijf. Producten: elektrische gereedschap voor houtbewerking, ijzerbewerking, de bouw, spijkermachines, verf, oliën en was, lakwerk, borstels om hout een oudere uitstraling te geven, pluggen en speciale schroeven, lijm, isolatiemiddelen, schuurproducten, persoonlijke beveiligingsinstallaties.

 2. INTENTGROUP GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf INTENTGROUP GMBH, is een Multi-Category, en actief in de sector Handgereedschap zonder motor voor doe-het-zelf. Het is tevens aanwezig in de sectoren schroeven van RVS. Het is gevestigd in Lehrte, Duitsland.

 3. SARL PREDEL

  Frankrijk

  Het bedrijf SARL PREDEL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tegelindustrie - machines en materialen voor de productie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Doe-het-zelf - handgereedschap zonder motor, en gereedschap. Het is gevestigd in MAULEVRIER ST GERTRUDE, Frankrijk.

 4. JAKOB EICHLEITNER E.K. - INH. OLIVER EICHLEITNER

  Duitsland

  Het bedrijf JAKOB EICHLEITNER E.K. - INH. OLIVER EICHLEITNER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Handgereedschap zonder motor voor doe-het-zelf. Het is gevestigd in Weiden I.d.opf., Duitsland.

 5. FERRAMENTA NEVIO

  Italië

  Het bedrijf FERRAMENTA NEVIO, en actief in de sector Bouwbeslag. Het is tevens aanwezig in de sectoren kleuren, sleutels namaken, handgereedschap met motor voor doe-het-zelf, en ijzerwaren. Het is gevestigd in Termoli, Italië.

 1. FERRAGSIL, LDA

  Portugal

  Het bedrijf FERRAGSIL, LDA, is een Distributeur, en actief in de sector Scherpen - gereedschapsmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gereedschapsstaal, Doe-het-zelf - handgereedschap zonder motor, doe-het-zelfartikelen, en Gereedschapsstaal. Het is gevestigd in Cantanhede, Portugal.

 2. KRAFTWERK SARL

  Frankrijk

  Het bedrijf KRAFTWERK SARL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Handgereedschap - zonder motor. Het is tevens aanwezig in de sectoren Handgereedschap zonder motor voor doe-het-zelf, en Handgereedschap zonder motor voor doe-het-zelf. Het is gevestigd in Bischoffsheim, Frankrijk.

 1. LEITZ ITALIA SRL

  Italië

  Het bedrijf LEITZ ITALIA SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Handgereedschap zonder motor voor houtbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Handgereedschap zonder motor voor doe-het-zelf, hulpmiddelen voor houtbewerkingsmachines, Handgereedschap zonder motor voor doe-het-zelf, cirkelzaagbladen, en gereedschap voor houtbewerking. Het is gevestigd in Lana, Italië.

 2. TRANSFILCO

  België

  Het bedrijf TRANSFILCO, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Handgereedschap - zonder motor. Het is tevens aanwezig in de sectoren Handgereedschap - gemotoriseerd, Tuingereedschap, Handgereedschap zonder motor voor doe-het-zelf, Handgereedschap - gemotoriseerd, Tuingereedschap, campingaccessoires, en Handgereedschap zonder motor voor doe-het-zelf. Het is gevestigd in Fosses-La-Ville, België.

 3. HERRAMIENTAS BAZAROT

  Spanje

  Het bedrijf HERRAMIENTAS BAZAROT, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Hydraulisch gereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren handgereedschap met motor voor doe-het-zelf, en doe-het-zelf-artikelen. Het is gevestigd in Sevilla, Spanje.

 4. H X METAL

  Frankrijk

  Het bedrijf H X METAL, is een Distributeur, en actief in de sector Plaatijzer en buizen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Doe-het-zelf - handgereedschap zonder motor, en Bouwnijverheid - ijzerwaren. Het is gevestigd in La Courneuve, Frankrijk.

 5. KS TOOLS

  Frankrijk

  Het bedrijf KS TOOLS, is een Groothandelaar, en actief in de sector Handgereedschap - zonder motor. Het is tevens aanwezig in de sectoren Handgereedschap zonder motor voor doe-het-zelf, gereedschappen, speciale gereedschappen, Doe-het-zelf - handgereedschap zonder motor, en Handgereedschap zonder motor voor doe-het-zelf. Het is gevestigd in Haguenau, Frankrijk.

 6. IRIMEX LEONIDAS TSOPOURIDIS PRIVATE COMPANY

  Griekenland

  Het bedrijf IRIMEX LEONIDAS TSOPOURIDIS PRIVATE COMPANY, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Handel, internationaal - adviesbureaus. Het is tevens aanwezig in de sectoren Handgereedschap zonder motor voor doe-het-zelf, handelsagenten vertegenwoordigers, stijve en flexibele SCHUURMIDDELEN, Handgereedschap zonder motor voor doe-het-zelf, en ijzerwaren voor de bouwindustrie. Het is gevestigd in Vrilissia, Griekenland.

 7. T/BLOK

  Bulgarije

  Het bedrijf T/BLOK, is een Distributeur, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor het vormen van metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren manueel schuurgereedschap met motor, en Doe-het-zelf - handgereedschap zonder motor. Het is gevestigd in Sofia, Bulgarije.

 8. LA QUINCAILLERIE DU BELZIC

  Frankrijk

  Het bedrijf LA QUINCAILLERIE DU BELZIC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bevestigingsmaterialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kabels en draad - elektrisch en telefonisch, Handgereedschap zonder motor voor doe-het-zelf, Kabels en draad - elektrisch en telefonisch, Handgereedschap zonder motor voor doe-het-zelf, onderdelen voor loodgieterswerk, en ijzerwaren. Het is gevestigd in Auray, Frankrijk.

 1. OCASIONALIA.ES

  Spanje

  Het bedrijf OCASIONALIA.ES, is een Distributeur, en actief in de sector Gereedschap en ijzerwaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouwbeslag, Doe-het-zelf - handgereedschap zonder motor, Industrie - ijzerwaren, en Bouwbeslag. Het is gevestigd in Trujillo, Spanje.

 2. BATI C

  Luxemburg

  Het bedrijf BATI C, is een Dienstverlener, en actief in de sector Dakbedekkingsmaterialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verfartikelen, betegeling, Verfartikelen, sanitaire installaties, en Doe-het-zelf - handgereedschap zonder motor. Het is gevestigd in Bertrange, Luxemburg.

 3. KÄSBEITZER HANDWERKER-FACHMARKT GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf KÄSBEITZER HANDWERKER-FACHMARKT GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Handgereedschap zonder motor voor doe-het-zelf. Het is gevestigd in Hengersberg, Duitsland.

 4. LOGEMAT

  België

  Het bedrijf LOGEMAT, is een Groothandelaar, en actief in de sector Tuingereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren Handgereedschap - zonder motor, Handgereedschap zonder motor voor doe-het-zelf, Handgereedschap - zonder motor, Handgereedschap zonder motor voor doe-het-zelf, verhuur gereedschap, en onderhoud materiaal. Het is gevestigd in Suarlée, België.

 5. GAMA ALATI

  Servië

  Het bedrijf GAMA ALATI, is een Distributeur, en actief in de sector Handgereedschap zonder motor voor doe-het-zelf. Het is gevestigd in Valjevo, Servië.

 6. SC TEXPLAST-RANG SRL

  Roemenië

  Het bedrijf SC TEXPLAST-RANG SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Handgereedschap zonder motor voor doe-het-zelf. Het is tevens aanwezig in de sectoren Borstels voor schoorsteenvegers. Het is gevestigd in Bistrita, Roemenië.

 7. KEVPRESTA

  Frankrijk

  Het bedrijf KEVPRESTA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Tuin- en bosonderhoud, landschapsarchitecten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Loodgieterswerk - uitvoering, Metselwerk - uitvoering, Loodgieterswerk - uitvoering, Doe-het-zelf - handgereedschap zonder motor, Metselwerk - uitvoering, en huisschilders. Het is gevestigd in Grand Couronne, Frankrijk.

 8. PRECITOOL.BE

  België

  Het bedrijf PRECITOOL.BE, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Handgereedschap zonder motor voor doe-het-zelf. Het is tevens aanwezig in de sectoren Boren - gereedschapsmachines, Sleuvenfreesmachines - metaalbewerking, freesgereedschap, Boren - gereedschapsmachines, en Sleuvenfreesmachines - metaalbewerking. Het is gevestigd in Saive, België.

 9. BÂTISELF

  Luxemburg

  Het bedrijf BÂTISELF, is een Dienstverlener, en actief in de sector Handgereedschap met motor voor doe-het-zelvers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Handgereedschap zonder motor voor doe-het-zelf, Inerte bouwmaterialen, Tuinhuisjes, Handgereedschap zonder motor voor doe-het-zelf, Inerte bouwmaterialen, sanitaire installaties, en Tuinhuisjes. Het is gevestigd in Foetz, Luxemburg.

 10. ARMA

  België

  Het bedrijf ARMA, is een Groothandelaar, en actief in de sector Dakbedekkingsmaterialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren aanleg van tuinen, verbouwingswerkzaamheden voor zwembaden, hout voor woninginrichting, en Doe-het-zelf - handgereedschap zonder motor. Het is gevestigd in Messancy, België.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Handgereedschap zonder motor voor doe-het-zelf - Import export

Aantal resultaten

9.671 Bedrijven