• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • hoedenmakerijen - machines en materiaal

Resultaten voor

Hoedenmakerijen - machines en materiaal - Import export

 1. PFAFF INDUSTRI WAMA TEKNIK A/S

  Denemarken

  Het bedrijf PFAFF INDUSTRI WAMA TEKNIK A/S, is een Groothandelaar, en actief in de sector Hoedenmakerijen - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Naaimachines en accessoires - industrieel, Breiwerk - machines en accessoires, Borduurmachines en accessoires, Kledingindustrie - machines en materialen, Naaimachines en accessoires - industrieel, Breiwerk - machines en accessoires, Borduurmachines en accessoires, en Kledingindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Bredebro, Denemarken.

 2. GI.EMME PI.

  Italië

  Het bedrijf GI.EMME PI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kledingindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Borduurmachines en accessoires, Hoedenmakerijen - machines en materiaal, Borduurmachines en accessoires, en Hoedenmakerijen - machines en materiaal. Het is gevestigd in Gallarate, Italië.

 3. CEMAFIM S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf CEMAFIM S.R.L., en actief in de sector Kledingindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Borduurmachines en accessoires, Hoedenmakerijen - machines en materiaal, Borduurmachines en accessoires, en Hoedenmakerijen - machines en materiaal. Het is gevestigd in Schio, Italië.

 4. SERVIZI SISTEMI LOGISTICI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf SERVIZI SISTEMI LOGISTICI S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Kledingindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Borduurmachines en accessoires, Hoedenmakerijen - machines en materiaal, Borduurmachines en accessoires, en Hoedenmakerijen - machines en materiaal. Het is gevestigd in Milano, Italië.

 5. SHANGHAI CDM TITANIUM INDUSTRY CO., LTD.

  China

  Het bedrijf SHANGHAI CDM TITANIUM INDUSTRY CO., LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hoedenmakerijen - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Titaanbuis, en titaan. Het is gevestigd in Pudong District, Shanghai, China.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. BAHNER MASCHINENHANDELS-GESELLSCHAFT MBH

  Duitsland

  Het bedrijf BAHNER MASCHINENHANDELS-GESELLSCHAFT MBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Naaimachines en accessoires - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hoedenmakerijen - machines en materiaal, en Hoedenmakerijen - machines en materiaal. Het is gevestigd in Weikersheim, Duitsland.

 2. NOON GROUP LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf NOON GROUP LTD, is een Dienstverlener, en actief in de sector Kledingindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hoedenmakerijen - machines en materiaal, en Hoedenmakerijen - machines en materiaal. Het is gevestigd in Southall, Verenigd Koninkrijk.

 3. XINXIANG WEIMENG METALLURGICAL EQUIPMENT CO., LTD.

  China

  Het bedrijf XINXIANG WEIMENG METALLURGICAL EQUIPMENT CO., LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hoedenmakerijen - machines en materiaal. Het is gevestigd in XIAOJI, China.

 4. LECTRA ITALIA S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf LECTRA ITALIA S.P.A., is een Groothandelaar, en actief in de sector Kledingindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Borduurmachines en accessoires, Hoedenmakerijen - machines en materiaal, Borduurmachines en accessoires, en Hoedenmakerijen - machines en materiaal. Het is gevestigd in Milano, Italië.

 5. TAURINO LUCIANO

  Italië

  Het bedrijf TAURINO LUCIANO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kledingindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Borduurmachines en accessoires, Hoedenmakerijen - machines en materiaal, Borduurmachines en accessoires, en Hoedenmakerijen - machines en materiaal. Het is gevestigd in Corsico, Italië.

 1. ASTOR ITALIA S.R.L.

  Italië

 2. JUPITERS S.A.S. DI SAVIO & C.

  Italië

 1. MILL SECTIONS LTD

  Ierland

 2. RUSSO ANTONIO

  Italië

 3. LA SFINGE S.R.L.

  Italië

 4. P.A.M.I. DI TOMASELLI S.R.L.

  Italië

 5. FIMATEX S.R.L.

  Italië

 6. FUSINA MARCELLO & C. S.R.L.

  Italië

 7. EFFEQUATTRO S.R.L.

  Italië

 8. LOTTI DI LOTTI LEANDRO

  Italië

 1. LAMBOGLIA CATERINA

  Italië

 2. CAP MARINE SARL

  Frankrijk

 3. BELGOMILK IA SA

  Griekenland

  Verified by europages badge

  Belgo-Milk Company is een toonaangevende organisatie op het gebied van landbouw en veefokkerij. Het in 1996 opgerichte bedrijf heeft meer dan 25 jaar ervaring in handelsactiviteiten. In 2005, heeft het bedrijf in de toekomst geïnvesteerd en stelde een specifiek team van managers samen om een nieuwe productie-unit te ontwikkelen gespecialiseerd in een brede waaier categorieën. Het bedrijf biedt betaalbare vee-units, klassieke gebouwen, opslagruimtes, melkstallen, luiken, voederbanden, malers, silo's, kaas- en zuivelmachines en koeltanks. Het bedrijf Belgo-Milk werkt met hoogwaardige veerassen zoals Lacaune schapen, ASSAF en Friese schapen, om de beste melkproducten te bieden. Het bedrijf maakt tevens gebruik van TYROBOX®, een geavanceerd systeem om de kwaliteit en de veiligheid van zijn producten te garanderen. Het bedrijf Belgo-Milk zet zich in voor uitmuntendheid en innovatie en biedt de klanten op constante wijze hoogwaardige producten en diensten.

 4. TERMOEXPRESS TRADING SRL

  Roemenië

  Verified by europages badge

  TermoExpress is een fabrikant gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige deuren, vensters en zonweringen gemaakt van aluminium, PVC, hout of gemengd schrijnwerk. Wij leggen ons toe op vakmanschap, innovatie en klanttevredenheid en bieden een uitgebreid assortiment van stijlvolle en duurzame oplossingen die de esthetiek en de functionaliteit van woningen, commerciële en industriële ruimtes verbeteren. Bij TermoExpress, begrijpen we het belang van degelijk vervaardigde deuren, vensters en zonweringen bij het opnieuw inrichten van ruimtes en het creëren van aangename omgevingen. Onze bekwame vakmensen en de ultramoderne productie-installaties maken het ons mogelijk producten te leveren die aan de hoogste normen van kwaliteit, precisie en duurzaamheid voldoen. Of u nu zoekt naar strakke en moderne ontwerpen of een traditionele en tijdloze uitstraling, onze uitgebreid productportfolio biedt een grote verscheidenheid aan bouwstijlen aangepast aan de wensen van de klant. Wij bieden een uitgebreide selectie deuren, inclusief buitendeuren, patiodeuren, schuifdeuren en vouwdeuren. Onze venstercollectie omvat diverse types zoals openslaande ramen, kantelramen, schuifpuien en vensters met markiezen. Daarnaast bieden wij zonweringen zoals luiken, rolluiken en zonneschermen, ontworpen om het natuurlijke daglicht, privacy en warmte-isolatie te beheren. Wij bieden tevens gemengde schrijnwerkopties, waarbij verschillende materialen gecombineerd worden om oplossingen op maat te ontwerpen die aan specifieke vereisten voldoen. Ontdek vandaag nog wat TermoExpress voor verschil kan maken.

 5. CONTIMETA

  Nederland

  Verified by europages badge

  Contimeta is sinds 1932 als familiebedrijf actief in de transportverpakkingen, hechttechnniek en compressoren. In de Benelux, Duitsland en Zweden werken ruim 100 medewerkers. Doordat Contimeta een breed assortiment aan buitenlandse machineproducenten vertegenwoordigt, is zij in staat om een passende oplossing te vinden bij transportverpakkingsvraagstukken rond foliewikkelen, omsnoeren, krimpverpakken, dozensluiten en Flowpack. Bij vraagstukken rond de hechttechniek werkt Contimeta op een vergelijkbare manier. Contimeta is een systeemleverancier. Dat wil zeggen dat de geboden oplossing vaak de levering betreft van zowel machine, verbruiksmaterialen als service. De relatie tussen Contimeta en haar klanten is dan ook in de regel zeer langdurig. Om de klant optimaal te kunnen bedienen heeft Contimeta de beschikking over een grote voorraad machines en verbruiksmaterialen . Deze worden vanuit een centraal magazijn uitgeleverd. De uitgebreide servicedienst bestaat uit circa 25 ervaren medewerkers. De buitendienst monteurs vertrekken vanuit hun huis direct naar de klant om korte aanrijtijden te bewerkstelligen. Sinds 2004 is de vraag naar de diensten van Contimeta sterk toegenomen. De omvang van de onderneming is in die periode navenant gegroeid. De verwachting is dat de groei zich in de komende jaren zal voortzetten.

  Alle producten voor "hoedenmakerijen - machines en materiaal"

 6. SC ELECTRONICS SERVICE SYSTEM SRL

  Roemenië

  Verified by europages badge

  ESS is een familiebedrijf met meer dan 20 jaar ervaring in het ontwerpen en uitvoeren van elektrische installaties en oplossingen voor industriële automatisering. Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van complete elektrische diensten voor diverse sectoren, inclusief woningbouw, winkels, industriële installaties en onderhoud. Wij bieden een uitgebreide reeks elektrische diensten, zoals: -Ontwerp van schakelborden. -Inkoop van uitrustingen. -Montage van schakelborden en bedrading. -Ontwerp van elektrische schema's. -Software ontwikkeling (PLC, HMI). -Testen en inbedrijfstelling. -Machine installatie en bediening. Bij ESS zetten wij ons in om hoogwaardige diensten te bieden die altijd een stapje verder gaan om de verwachtingen van de klant te overtreffen. Wij sporen u aan uw ideeën te delen daar wij gespecialiseerd zijn in het leveren van professionele oplossingen op maat.

 7. SHINYOUNG MECHANICS CO.,LTD

  Zuid Korea

  Verified by europages badge

  Bakkerij en zoetwarenindustrie gebruik "Rice Cake Machine" De SYP Rice-cakemachine kan worden geclassificeerd als een Bakkerijmachine of een Confectionery Machine. Wij zijn de vervaardiging van Rice Cake Popping Machine. Met deze natuurlijk graangewasmachine worden alleen korrelchips of taarten gebruikt met 100% natuurlijke korrel, bijvoorbeeld rijst, bruine rijst, maïs, gerst, enz. Met een rijstcake-machine kunnen Aardappelchips, Sojabonenchips, enz. Worden gemaakt met aardappelpallet of soja. Bonen pallet. Aangezien 100% graanhapje uitstekend is in voedingswaarde en een goede reputatie van de consument krijgt, is het makkelijk te commercialiseren. Onze SYP-serie heeft compact design en een super gemak voor gebruik. Het is ook makkelijk om de tijd, de dikte en de vorm te controleren en wordt daarom uitgebreid gebruikt van de winkels naar de fabrieken. Het wordt ook genoemd als rijsttappers, poppentaartmachine, rijstpopmachine, maïscakeautomaat, puffermachine, gepofte taartmachine, Koreaanse rijstcake machine, popmachine, enz.

  Alle producten voor "hoedenmakerijen - machines en materiaal"

 8. SALER SAS

  Italië

  Verified by europages badge

  Saler produceert sinds 1966 schildersdoeken met het merk Caravaggio®. Wij produceren ons schildersdoek van verschillende soorten vezels, katoen, linnen, jute, polyester volledig binnen ons bedrijf - vanaf de voorbereidende behandelingen van de ruwe stoffen, tot de coating en uiteindelijke verpakking - inclusief alle kwaliteitscontroles. Dankzij het uitgebreide aanbod van onze doeken kunnen wij aan elke artistieke behoefte voldoen. Onze doeken worden verkocht in Italië, Europa en over de hele wereld.

 9. SKS MACHINES

  België

  Verified by europages badge

  SKS MACHINES: Herstel, verkoop en ombouw van werktuigmachines alle merken, o.a. Bosch-Rexroth Heidenhain, Siemens, Selca, Philips-Grundig, Osai, AB, Olivetti, etc. Alle bedrijfstakken specialisatie : metaal steenmachines, houtmachines, glasnijverheid machines worden elektronisch, elektrisch, mechanisch hersteld en up-to-date gemaakt. SKS MACHINES: opgericht in 1997. Bouwen van hoge precisie vlakbed freesmachines op basis van Granieten onderstel Geometrisch stellen van uw machines aan de hand van moderne meetmiddelen, en laser gecombineerd met KGM meting van Heidenhain

 10. ALPA MINING S.I.A.

  Letland

  Verified by europages badge

  ALPA Mining levert uitrustingen en machines voor verschillende industrieën: mijnbouw en steengroeven, metaal, landbouw, maar ook verpakkingen voor de voedselverwerkende industrie. We leveren ook reserveonderdelen en verbruiksartikelen voor uw apparatuur.Of u nu wilt investeren in een nieuw apparaat of gebruikt wilt kopen, wij hebben het juiste apparaat voor jou. We ondersteunen elk apparaat dat we verkopen via onze service en dienst na verkoop en bieden ook oplossingen voor expreslevering.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis