• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • horeca - machines en materialen

Resultaten voor

Horeca - machines en materialen - Import export

 1. BLECHKISTEN & MEE(H)R GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BLECHKISTEN & MEE(H)R GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Horeca - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Robottoepassingen. Het is gevestigd in Grömitz, Duitsland.

 2. OKSUZOGULLARI HORECA VE EV GERECLERI A.S

  Turkije

  Verified by europages badge

  Welkom bij Öksüzoğulları HoReCa, uw betrouwbare verdeler van Turkse serviesgoedoplossingen sinds 1968. Wij zijn gespecialiseerd in de distributie van porselein, glas, kristalglas, staal en aanverwante producten voor hotels, cafés en restaurants, wij zetten ons in voor kwaliteit, betrouwbaarheid en snelle service. Als pioniers binnen de industrie, zorgen wij ervoor dat de door ons vertegenwoordigde merken aanzienlijk meer bekendheid op de markt verwerven. Wij werken samen met vermaarde merken zoals JUMBO, PAŞABAHÇE, BONNA, KAPP, PORLAND en overige en bieden een uitgebreide op uw behoeften afgestemde selectie. Ons specifieke en toegewijde team dat bekend staat om betrouwbaarheid en dynamisme, in combinatie met een uitgebreid netwerk, maakt ons tot marktleider in de distributie voor zowel de import- als exportmarkten. Bekijk ons uitgebreide assortiment keuken-, café- en baruitrustingen evenals banketbakkergerei, vervaardigd volgens de hoogste Turkse normen. Met vrijwel 100 betrouwbare ondernemingen binnen ons netwerk, beheren wij diverse producten om uw aanbiedingen te vergroten en tevens de rentabiliteit te optimaliseren en de kosten terug te dringen. Onze klantenbestand omvat glazenverkopers, lokale markten, bedrijven gespecialiseerd in glasdecoraties, hotels, restaurants en cafés. Wij kunnen bogen op meer dan 56 jaar ervaring en behouden ook in 2024 een vooraanstaande positie op de markt. Wij worden ondersteund door een jong en dynamisch team om klanten te bereiken via outlets, online platforms en kanalen voor groothandel. Kies vandaag nog voor samenwerking met Öksüzoğulları HoReCa voor uitmuntende Turkse horeca oplossingen.

 3. S.P.R. TRADEX

  Nederland

  Verified by europages badge

  S.P.R. TRADEX is de keuze bij uitstek voor uitzonderlijke handelsoplossingen en om gebruik te kunnen maken van en voordeel te halen uit onze ongeëvenaarde expertise. Met meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van import-export diensten, promoot S.P.R. Tradex met trots vermaarde ambachtelijke merken door de internationale handel te faciliteren en tevens onberispelijke verzendingen en bijstand voor leveringen te garanderen. Vanaf het begin kenmerkt ons bedrijf zich door een omvangrijke rol binnen de internationale handelsmarkt en een onvermoeibare inzet voor klantenservice. Wij breiden onze ervaring uit om nog beter tot uw dienst te staan en bieden een groot assortiment producten van F&B producten en kleding tot moderne elektronica en geavanceerde apparatuur toegesneden op zowel de catering- als productiesectoren. Wij bieden uw bedrijf uitsluitend het allerbeste dankzij producten van topkwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen en zien nauwlettend toe op elke stap binnen de productie en de levering. Wij streven ernaar vermaarde ambachtelijke merken op de internationale markt te promoten. Wij zijn veel meer dan alleen een team professionals, wij delen eenzelfde visie en waarden en zetten ons in voor transparante en duurzame handelspraktijken. Zet uw behoeften uiteen opdat wij zowel de klanten als leveranciers naadloos kunnen begeleiden van de aankoop tot de levering en zo een voor iedereen interessante samenwerking kunnen opbouwen.

 4. ARI METAL

  Turkije

  Verified by europages badge

  ARI METAL, opgericht in 1980 en gevestigd in Turkije, is gespecialiseerd in het vervaardigen van roestvrijstalen en gegalvaniseerde reinigingselementen voor de horeca. Wij streven ernaar de veranderende behoeften van onze klanten voor metalen goederen en horeca-uitrustingen te anticiperen en hieraan te voldoen. Om deze taak te volbrengen richten wij ons op uitmuntendheid, duurzame kwaliteit, prestige en marktleiderschap. Onze hoofdstrategie is het bieden van betrouwbare, kostenbesparende en hoogwaardige producten en diensten die altijd de verwachtingen van de klant overschrijden. Wij focussen op kwaliteit, betaalbaarheid en duurzaamheid en werken nauw samen met ons specifieke team om onze producten en diensten te verbeteren en een toonaangevend bedrijf op de markt te worden. Ons productaanbod omvat onder meer: •Houten banken • Spiegels •Badkameraccessoires • Dranghekken •Vuilcontainers •Afvalbakken •Handgeldispensers •Duwstangen •Dispensers voor papieren handdoeken met automatische sensor & Handdrogers • Sensorproducten •Recycle sets • Overschoenendispenser en Hygiënische uitrustingen •Papierdispensers en WC-rol houders •Asbakken •WC-borstels •Horeca-uitrustingen • Roestvrijstalen badkameruitrustingen • Plastic afvalbakken • Messing badkamerproducten •Haardrogers • Zeep- en schuimdispensers • Vliegenvangers • Hangers voor paraplu's en kleding •Transport- & Schoonmaakwagentjes Wij zijn er trots op naar meer dan 25 landen wereldwijd te exporteren en een solide reputatie in Turkije op te bouwen gebaseerd op vertrouwen en het naleven van de internationale normen voor onze producten. Neem contact met ons op voor meer informatie!

 5. FAC FABBRICA AFFETTATRICI

  Italië

  Verified by europages badge

  De snijmachine model S220/AF, van geanodiseerde aluminium legering staat voor snel onderhoud en absolute hygiëne. De regelaar van de snijdikte van 0 tot 15 mm is zeer gevoelig en kan zeer nauwkeurig worden afgesteld. De slijpmachine is eenvoudig te monteren, hetgeen het werk van de gebruiker vergemakkelijkt en de snijkwaliteit van het product garandeert door de tijd heen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. EUROTEC RIGA INTERNATIONAL

  Italië

  Verified by europages badge

  Eurotec Riga International is gevestigd in Lana in de provincie Bolzano, via Bottai, 9/1. Het bedrijf doet al meer dan veertig jaar onderzoek naar en levert innovatieve technologieën voor de professionele catering. Vandaag is het bedrijf een leider in de sector en levert magnetronovens, inductiekookplaten en pizzaovens in heel Italië en daarbuiten.

 2. R&R ROASTER AND ROASTER

  Turkije

  Verified by europages badge

  Het bedrijf R&R ROASTER AND ROASTER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koffiebranderijen - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koffiebranderijen - installaties, Horeca - machines en materialen, Koffiezetmachines voor de horeca, Braadovens, professioneel, koffiemolen, koffiebranderij, Fabricage van espressosystemen, Koffiebranderijen - installaties, en Horeca - machines en materialen. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 3. PROFI-TABEL RESULTANTS GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PROFI-TABEL RESULTANTS GMBH & CO. KG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Horeca - machines en materialen. Het is gevestigd in Stuttgart, Duitsland.

 4. SYNERGIES AGENCEMENT REFRIGERATION CUISSON

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SYNERGIES AGENCEMENT REFRIGERATION CUISSON, is een Groothandelaar, en actief in de sector Grootkeukens - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bakkerij - Machines en materiaal, Horeca - machines en materialen, Winkelinrichting, Systemen voor steriele ruimtes en procédés, Bakkerij - Machines en materiaal, Horeca - machines en materialen, Winkelinrichting, en Systemen voor steriele ruimtes en procédés. Het is gevestigd in Paris, Frankrijk.

 5. RIEBER GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf RIEBER GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Horeca - machines en materialen. Het is gevestigd in Reutlingen, Duitsland.

 1. ELEKTRO STRODTHOFF GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ELEKTRO STRODTHOFF GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Horeca - machines en materialen. Het is gevestigd in Dresden, Duitsland.

 2. A.Z HORECA EQUIPEMENTS

  België

  Verified by europages badge

  Het bedrijf A.Z HORECA EQUIPEMENTS, is een Distributeur, en actief in de sector Horeca - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Grootkeukens - machines en materialen, Grootkeukens - machines en materialen, installatie van professionele keukens, reparatie koeltoonbanken, en onderhoud van koeltoonbanken. Het is gevestigd in Lodelinsart (charleroi), België.

 1. MAXIMA KITCHEN EQUIPMENT

  Nederland

 2. MARO

  België

  Maro werd opgericht in 1982 door Roland Demuyt & echtgenote, begonnen als een bescheiden bedrijfje, door zijn massale aankopen, zijn persoonlijke service en na-verkoopdienst, uitgegroeid tot één van de sterkste zaken wat betreft “gedekte tafel”. MARO’S TROEVEN: -> hoogwaardige kwaliteitsproducten -> bij breuk mogelijkheid tot aanvulling -> gratis thuislevering mogelijk en vanaf €125 door onze chauffeur met controle van de producten in het bijzijn van de klant -> een showroom van 400 m² -> onklopbare prijzen -> persoonlijke service na verkoop

 3. CLERINOX

  België

  Clerinox is een groothandelaar in roestvrij stalen apparatuur voor de Horeca sector met een grote voorraad roestvrij stalen AISI 430 en AISI 304 artikelen voor directe levering in Frankrijk en de Benelux. Clerinox is erkend en gewaardeerd binnen de Horeca en gespecialiseerd in rvs meubels voor de professionele keuken (restaurants, snackbars, school- en bedrijfskantines, hotels, catering en traiteurs). Onze roestvrij stalen tafels, met of zonder onderplank zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en worden "monteerklaar" of "gelast" geleverd. De tafels kunnen uitgerust worden met diverse rvs laden. Onze roestvrij stalen losstaande of wandkasten kunnen gecombineerd worden met een roestvrij stalen tafel of een roestvrij stalen wasbak. Onze roestvrij stalen losstaande of wandschappen zijn verkrijgbaar in talloze maten en modellen (1, 2 of 3 etages met volle of opengewerkte bladen).

 4. ARTINOX SPA

  Italië

  Artinox S.p.a. : produceert en verkoopt modulaire rekken van roestvrij staal, spoelbakken en wasbakken van roestvrij staal, platen van roestvrij staal. Ervaring, vakbekwaamheid en professionalisme zijn de sleutelwoorden bij Artinox. De belangrijke capaciteit om te vernieuwen en te creëren, gecombineerd met spitstechnologieën en hoog geschoold personeel stellen de onderneming in staat om de plannen van de handelspartners uit te voeren en om aan hun eisen te voldoen door telkens een heel eigen oplossing voor te stellen.

 5. ELIX PREMIUM WARE

  Zuid Korea

  De fabrikant van commercieel porselein Elix Premium Ware, gevestigd in Korea, is gespecialiseerd in de vervaardiging van extra sterk vaatwerk, Koreaanse kommen, Koreaans tafelgerei, porseleinen vaatwerk, commercieel porselein, porseleinen tafelserviezen, wit tafelservies. Elix Premium Ware wijdt zich volledig aan de vervaardiging en distributie van prachtig porselein. De firma maakt top-of-the-range commercieel porselein, de moderne interpretatie van Korea's traditioneel aardewerk en maatwerk porselein.

 6. CEYLAN GMBH DÖNER KEBAB EQUIPMENT

  Duitsland

  Ceylan is fabrikant van Döner snij-apparatuur van hoge kwaliteit en heeft een jarenlange ervaring in het uitrusten van apparatuur voor Dönerbereidingen, Dönermessen, Grillapparatuur, Kebabmessen. Ons productpallet omvat de productie van Döner snijapparatuur van hoge kwaliteit, grillapparatuur en ook het wereldwijde verhandelen van gastronomie apparatuur met meer dan 80 naties. Onze eigen merken zijn CEYLAN®, Devran®, Heran® en Seymen® Met het basisidee van kwaliteit, wetenschappelijkheid en service

 7. FORNITALIA PIZZAOVENS

  Nederland

  Het genot van een pizzaoven Steeds meer mensen ontdekken het genot van een pizzaoven voor thuis, in de eigen tuin of zelfs in huis. Een heerlijke zomeravond buiten koken en met vrienden tot in de kleine uurtjes genieten van een gezellig vuurtje, fantastische gerechten en een goed glas wijn is wat een pizzaoven zo uniek maakt! De smaak van een gerecht dat, in recordtijd, is gebakken in een pizzaoven is uniek! Het gerecht droogt niet uit, behoudt zijn sappen en blijft mals. Het is dát, gecombineerd met een knapperig korstje, wat elk gerecht uit een pizzaoven zó lekker maakt. Iedereen kan een tópkok worden! Afhankelijk van de ruimte die u heeft vrij gemaakt voor de oven past er altijd wel eentje in uw tuin. Zo maakt iedereen zijn eigen stukje Italië in de achtertuin!

 8. ORANGEJUS EXPRESS

  Nederland

  Orangejus express is al meer dan 7 jaar aanspreekpunt en importuur in Nederland voor Oranfresh® persmachines. Van de meest compacte tafel modellen tot aan de vending automaten voor de zakelijke markt, een breed scala aan persmachines om te genieten van verse sinaasappelsap, iedere dag opnieuw. Door de compacte afmetingen van onze machines zijn ze ook geschikt voor kleine locaties met beperkt ruimte Als Nederlandse importeur van Oranfresh® uit Italië, zijn wij trots dat de machines zijn bekroond met het meest geavanceerde perssysteem verkrijgbaar. Hierdoor schenkt de automaat de beste verse sinaasappelsap zonder schilolie en zonder chemische producten. Bovendien zijn onze machines eenvoudig te reinigen en ontworpen op een gebruiksvriendelijke manier. Als enige bedrijf in Nederland beschikken we over een technische dienst gespecialiseerd in Oranfresh® automaten.

 1. ENGELEN HEERE

  België

  Bij Engelen-Heere vindt u alles voor de professionele keuken. Engelen-Heere bestaat sinds 1960 en heeft zich gespecialiseerd in de verkoop, installatie, herstelling en onderhoud van horeca-apparatuur, fast food en koeltechnische apparatuur. In onze gezellige en overzichtelijke showroom krijgt u een overzicht van ons ruim assortiment aan horeca-apparatuur. Ook hebben wij een ruim aanbod aan occasions. Daarnaast hebben wij goed opgeleide en ervaren monteurs. Zij zorgen ervoor dat uw apparatuur vakkundig en snel wordt geïnstalleerd. Zij zijn de basis voor een probleemloos werkend systeem.

 2. HALO HORECA

  België

  Bij het ontwerpen van de inrichting van snackbars of een ander droombedrijfheeft u deskundige hulp nodig zodat u een bedrijf kunt opzetten die niet alleen functioneel is maar ook rendabel. Dit is het moment dat u Halo Horeca als partner wilt. Het bedrijf is toegewijd aan investeerders om hen snel en kosteneffectief te helpen hun droombedrijf te ontwerpen. Ongeacht het soort bedrijf dat u van plan bent om op te zetten, of het nu een keuken, een kantine of een winkel is, Halo Horeca biedt alle informatie die u nodig heeft over koelkasten, friteuses, apparaten en wat er verder te weten valt over het ontwerpen van horeca inrichting. Om dit te bereikenwerkt Halo Horeca samen met professionele en oprecht bedreven bedrijven.

 3. ALPINA GRILLS

  België

  Topkwaliteit voor professionals Alpina ontwerpt, maakt en levert onmisbare apparatuur voor koks, cateraars en culinair talent. Voor restaurants, steak houses, traiteurs, en zelfs voor pretparken. Voor als het goed moet zijn en snel moet gaan. Voor alle vormen van catering barbecues grills ovens braadspitten mobiele kookeilanden mobiele bars warmhoudovens inox meubilair Over de hele wereld Onze klanten bevinden zich in heel Europa, maar evenzeer in Azië, het Midden-Oosten en Amerika. Kwaliteit kent geen grenzen. En Alpina verlegt ze graag.

 4. HAPPY CUPS B.V.

  Nederland

  Happy Cups is een ontwikkelaar en producent van biologisch afbreekbare bekers als milieuvriendelijk alternatief voor de plastic bekertjes. De duurzame bekers worden gemaakt van PHB biologisch plastic, wat volledig organisch materiaal is. Bovendien is de productie van deze bio hardcups 100% fossielvrij en zijn ze volledig afbreekbaar in de natuur. Hiermee willen wij bijdragen aan een circulaire economie met fossielvrije producten en zonder afval. Onze biologisch afbreekbare bekers zijn ideaal voor ondernemers. Niet alleen doet u zo aan duurzaam ondernemen, ook rekent u af met plastic afval. De bio hardcups ook perfect als herbruikbare festivalbeker op welk festival of evenement dan ook. Festivals zijn de grootste plastic vervuilers, denk maar eens aan de enorme hoeveelheid bekertjes na afloop op de grond. Het voordeel van de Happy Cups is dat ze volledig van biologisch plastic zijn gemaakt, waardoor deze na enkele maanden oplossen in de grond en in water. Daarbij maken wij van overblijfselen en resten van de Happy Cups gewoon weer nieuwe duurzame bekers. Bovendien zijn Happy Cups geschikt voor in de vaatwasser doordat ze zijn gemaakt van hard bioplastic, waardoor u ze eindeloos kan hergebruiken. Ook is er rekening gehouden met het design voor grote volumes. De bekers zijn zeer licht en passen perfect op elkaar waardoor ze eenvoudig op te stapelen zijn. Help de natuur en kies voor duurzame en herbruikbare bekers van Happy Cups!

 5. CD CONSTRUCTS

  België

  TOPTECHNOLOGIE VOOR GROOTKEUKENS Wij importeren een uitgelezen selectie topmerken voor grootkeukentechnologie. Ontdek ze allemaal. Bovendien zijn wij uw exclusieve Benelux-verdeler voor Thermodyne warmhoudtoestellen, Retigo combisteamers, Adande koel-en vrieskasten en Victorian baking ovens aardappelovens. EIGEN ONTWERP, PRODUCTIE EN INSTALLATIE U zaak is uniek en heeft aparte noden. Praat dus met onze deskundigen over uw wensen. Wij ontwerpen en ontwikkelen uw pasklare kader in inox. En leveren en plaatsen kwalitatief hoogstaande kooktoestellen en voedingsmachines. Inclusief een intensieve test-, demonstratie- en opleidingsfase. Het resultaat? Uw keuken is bedrijfsklaar. Kom nu praten over uw plannen. LEVERINGEN OVER DE GRENZEN U koopt onze inox-oplossingen in België en daarbuiten. Via een netwerk van nationale en internationale freelance verdelers. Dat is grenzeloos vakmanschap.

 6. RSK

  België

  Koeltechniek voor horeca en particuleren RSK koeltechniek verhuisde in 2010 van De Panne naar Veurne. Rooryck Stephane startte in 1998 als eenmanszaak R.S.K. koeltechniek op, intussen is dit familiebedrijf uitgegroeid tot marktleider aan de westkust met 7 werknemers. Aan de Westkust hebben we talrijke horecazaken in ons klantenbestand. Wat Advies; Plaatsing; Service; Garantie, ... Principe Beschikbaarheid 7 op 7; Kwaliteit, perfecte afwerking met ervaren werknemers; Direct contact tussen klant en zaakvoerder (=zaakvoerder=installateur=adviseur). Troeven Gevestigde waarde na jarenlange ervaring in koeltechnische sector; Erkend installateur. gecertificeerd koeltechnisch bedrijf (Leefmilieu Brussel ref: ENREF/00460) alle techniekers zijn gecertificeerde koeltechniekers Onze service en dienst na verkoop verzorgen wij telkens weer met de grootste zorg en spoed. Contacteer ons vrijblijvend voor advies. We komen graag vrijblijvend bij u langs.

 7. S.L. PROJECTS

  België

  SL PROJECTS is een Firma gespecialiseerd in horecamaterialen & grootkeukens. Met jaren ervaring kunnen we voor U een persoonlijke oplossing bieden voor al uw toepassingen. Onze hoofdzaak ligt in restaurant en professionele keukens en het oplossen van technische mankementen. Volledige inrichting van keukens ook via leasing. Wij zijn alle dagen te bereiken ook weekends & feestdagen voor dringende zaken. Bij ons staat service op de eerste plaats! Onze producten Inox tafels, spoeltafels, chefrekken, dampkappen, pulsie dampkappen alles van inox voor keuken & inox maatwerk, gekoelde werktafels & alle soorten koelingen, frixair, osmose, waterbehandeling, Inductie, gasvuren, teppanyaki, salamanders, friteuses, vaatwassers, ovens, steamers, pizzaovens, houtskoolovens, microgolfovens, kippenspitten, ijsblokjesmachines, koelcellen, diepvriescellen, snelvriezers, ijsbewaarders & ijsroomtoestellen, aziatische vuren, chinese vuren, wokbranders, mixers, vacuummachines, vacuum koken op lage temperatuur… Onze merken Eloma, Hoshizaki, Winterhalther, Panasonic, Mibrasa, Frixair, Alpina, Isocab, Electrolux, Liebherr, Topcold, Dynamic, Unox, Diamond, Nayati, Inoxal, Teknolam…

 8. EGGERMONT

  België

  Is koken uw hobby of uw beroep? Alleen met het beste materiaal bakt u er iets van. Potten en pannen, professionele weegschalen, snijmachines, een citruspers, vaatwasmachines, ..., u vindt ze bij Eggermont, voor slagerijen, traiteurs, grootkeukens en thuiskeukens. Ons motto? Professionele kwaliteit tegen een messcherpe prijs. Een messcherpe prijs-kwaliteitverhouding: dat garanderen we u voor al uw aankopen van keukenmes tot verpakkingsmachine. Ook van onze dienst na verkoop maken we een erezaak. Professioneel materiaal? Eggermont heeft voor u alle topmerken in huis. Weegschalen, hakmolens of zaagmachines van Bizerba? We zijn hun exclusieve verdeler in West-Vlaanderen. Voor toestellen van Spako zijn we dat zelfs in West- én Oost-Vlaanderen. Ons klein keukenmateriaal is conform de HACCP-normen, zoals het hoort. Wedden dat ook u hier uw gading vindt?

 9. MAXIMA KITCHEN EQUIPMENT

  Nederland

  Maxima Kitchen Equipment is niet alleen een winkel vol professionele keukenapparatuur, maar ook een webwinkel. Maxima Kitchen Equipment heeft meer dan 35 jaar ervaring op gebied van de levering en het onderhoud van professionele keukenapparatuur. Alle apparatuur voldoet aan alle vereiste normen in hygiëne en veiligheid. Alle Maxima producten worden in Nederland op voorraad gehouden waardoor Maxima Kitchen Equipment op elk moment direct kan verzenden naar elke locatie die u wenst.Maxima Kitchen Equipment heeft als missie om het meest succesvolle keukenapparatuurbedrijf ter wereld te worden in het leveren van de beste klantervaring in de verschillende markten die we bedienen. Daarbij ligt de focus op de continue ontwikkeling en verbetering van de kwaliteit van elk van de producten. Hierbij moet het serviceniveau steeds hoger zijn. Geloofwaardigheid en betrouwbaarheid zijn daarbij één van onze kernwaarden.Bent u benieuwd naar ons assortiment? Dan kunt u onze winkel vinden in Mijdrecht.

 10. NORBERT PICEU

  België

  De NV Norbert Piceu is gespecialiseerd in de verkoop, verhuur, herstel en onderhoud van kassa's, weegtoestellen, voedingsmachines, horecatoestellen, grootkeuken toestellen en slagerijmachines. Wij zijn hoofdverdeler van Mettler-Toledo en Toshiba TEC weegtoestellen en kassasystemen. Nieuw is onze rechtstreekse koppeling met de Toshiba betaalautomaat! Op het vlak van voedingsmachines verdelen we het hele gamma van Robot-Coupe en Dito-Electrolux (Dito-Sama). Daartoe behoort de eenvoudige groentesnijder, mixer, cutter, blixer alsook de industriële keukenapparatuur waaronder turbo mixers, verticale cutters, bain-marie, enz.... Onder het merk Zanussi kunt u bij ons terecht voor Uw kookfornuis, friteuse, vaatwasmachine en combisteamer. Voor de slager hebben wij alle machines zowel voor de winkel als de werkplaats, zoals hakmolens, vacuümmachines, vermalsers, vleessnijmachines(retro, professioneel en particulier), kaassnijmachines, cutters, mengers, beenderzagen, vulbussen, enz...

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Horeca - machines en materialen - Import export

Aantal resultaten

16.723 Bedrijven