• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • horeca - machines en materialen

Resultaten voor

Horeca - machines en materialen - Import export

 1. BLECHKISTEN & MEE(H)R GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BLECHKISTEN & MEE(H)R GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Horeca - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Robottoepassingen. Het is gevestigd in Grömitz, Duitsland.

 2. FAC FABBRICA AFFETTATRICI

  Italië

  De snijmachine model S220/AF, van geanodiseerde aluminium legering staat voor snel onderhoud en absolute hygiëne. De regelaar van de snijdikte van 0 tot 15 mm is zeer gevoelig en kan zeer nauwkeurig worden afgesteld. De slijpmachine is eenvoudig te monteren, hetgeen het werk van de gebruiker vergemakkelijkt en de snijkwaliteit van het product garandeert door de tijd heen.

 3. EUROTEC RIGA INTERNATIONAL

  Italië

  Eurotec Riga International is gevestigd in Lana in de provincie Bolzano, via Bottai, 9/1. Het bedrijf doet al meer dan veertig jaar onderzoek naar en levert innovatieve technologieën voor de professionele catering. Vandaag is het bedrijf een leider in de sector en levert magnetronovens, inductiekookplaten en pizzaovens in heel Italië en daarbuiten.

 4. PROFI-TABEL RESULTANTS GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf PROFI-TABEL RESULTANTS GMBH & CO. KG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Horeca - machines en materialen. Het is gevestigd in Stuttgart, Duitsland.

 5. BETEC GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BETEC GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Horeca - machines en materialen. Het is gevestigd in Dortmund, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. WOLF GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf WOLF GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Horeca - machines en materialen. Het is gevestigd in Sulzbach, Duitsland.

 2. SYNERGIES AGENCEMENT REFRIGERATION CUISSON

  Frankrijk

  Het bedrijf SYNERGIES AGENCEMENT REFRIGERATION CUISSON, is een Groothandelaar, en actief in de sector Grootkeukens - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bakkerij - Machines en materiaal, Horeca - machines en materialen, Winkelinrichting, Systemen voor steriele ruimtes en procédés, Bakkerij - Machines en materiaal, Horeca - machines en materialen, Winkelinrichting, en Systemen voor steriele ruimtes en procédés. Het is gevestigd in Paris, Frankrijk.

 3. RIEBER GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf RIEBER GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Horeca - machines en materialen. Het is gevestigd in Reutlingen, Duitsland.

 4. ELEKTRO STRODTHOFF GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ELEKTRO STRODTHOFF GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Horeca - machines en materialen. Het is gevestigd in Dresden, Duitsland.

 5. A.Z HORECA EQUIPEMENTS

  België

  Het bedrijf A.Z HORECA EQUIPEMENTS, is een Distributeur, en actief in de sector Horeca - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Grootkeukens - machines en materialen, Grootkeukens - machines en materialen, installatie van professionele keukens, reparatie koeltoonbanken, en onderhoud van koeltoonbanken. Het is gevestigd in Lodelinsart (charleroi), België.

 1. MAXIMA KITCHEN EQUIPMENT

  Nederland

 2. MARO

  België

  Maro werd opgericht in 1982 door Roland Demuyt & echtgenote, begonnen als een bescheiden bedrijfje, door zijn massale aankopen, zijn persoonlijke service en na-verkoopdienst, uitgegroeid tot één van de sterkste zaken wat betreft “gedekte tafel”. MARO’S TROEVEN: -> hoogwaardige kwaliteitsproducten -> bij breuk mogelijkheid tot aanvulling -> gratis thuislevering mogelijk en vanaf €125 door onze chauffeur met controle van de producten in het bijzijn van de klant -> een showroom van 400 m² -> onklopbare prijzen -> persoonlijke service na verkoop

 1. CLERINOX

  België

  Clerinox is een groothandelaar in roestvrij stalen apparatuur voor de Horeca sector met een grote voorraad roestvrij stalen AISI 430 en AISI 304 artikelen voor directe levering in Frankrijk en de Benelux. Clerinox is erkend en gewaardeerd binnen de Horeca en gespecialiseerd in rvs meubels voor de professionele keuken (restaurants, snackbars, school- en bedrijfskantines, hotels, catering en traiteurs). Onze roestvrij stalen tafels, met of zonder onderplank zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en worden "monteerklaar" of "gelast" geleverd. De tafels kunnen uitgerust worden met diverse rvs laden. Onze roestvrij stalen losstaande of wandkasten kunnen gecombineerd worden met een roestvrij stalen tafel of een roestvrij stalen wasbak. Onze roestvrij stalen losstaande of wandschappen zijn verkrijgbaar in talloze maten en modellen (1, 2 of 3 etages met volle of opengewerkte bladen).

 2. ARTINOX SPA

  Italië

  Artinox S.p.a. : produceert en verkoopt modulaire rekken van roestvrij staal, spoelbakken en wasbakken van roestvrij staal, platen van roestvrij staal. Ervaring, vakbekwaamheid en professionalisme zijn de sleutelwoorden bij Artinox. De belangrijke capaciteit om te vernieuwen en te creëren, gecombineerd met spitstechnologieën en hoog geschoold personeel stellen de onderneming in staat om de plannen van de handelspartners uit te voeren en om aan hun eisen te voldoen door telkens een heel eigen oplossing voor te stellen.

 3. CEYLAN GMBH DÖNER KEBAB EQUIPMENT

  Duitsland

  Ceylan is fabrikant van Döner snij-apparatuur van hoge kwaliteit en heeft een jarenlange ervaring in het uitrusten van apparatuur voor Dönerbereidingen, Dönermessen, Grillapparatuur, Kebabmessen. Ons productpallet omvat de productie van Döner snijapparatuur van hoge kwaliteit, grillapparatuur en ook het wereldwijde verhandelen van gastronomie apparatuur met meer dan 80 naties. Onze eigen merken zijn CEYLAN®, Devran®, Heran® en Seymen® Met het basisidee van kwaliteit, wetenschappelijkheid en service

 4. HAPPY CUPS B.V.

  Nederland

  Happy Cups is een ontwikkelaar en producent van biologisch afbreekbare bekers als milieuvriendelijk alternatief voor de plastic bekertjes. De duurzame bekers worden gemaakt van PHB biologisch plastic, wat volledig organisch materiaal is. Bovendien is de productie van deze bio hardcups 100% fossielvrij en zijn ze volledig afbreekbaar in de natuur. Hiermee willen wij bijdragen aan een circulaire economie met fossielvrije producten en zonder afval. Onze biologisch afbreekbare bekers zijn ideaal voor ondernemers. Niet alleen doet u zo aan duurzaam ondernemen, ook rekent u af met plastic afval. De bio hardcups ook perfect als herbruikbare festivalbeker op welk festival of evenement dan ook. Festivals zijn de grootste plastic vervuilers, denk maar eens aan de enorme hoeveelheid bekertjes na afloop op de grond. Het voordeel van de Happy Cups is dat ze volledig van biologisch plastic zijn gemaakt, waardoor deze na enkele maanden oplossen in de grond en in water. Daarbij maken wij van overblijfselen en resten van de Happy Cups gewoon weer nieuwe duurzame bekers. Bovendien zijn Happy Cups geschikt voor in de vaatwasser doordat ze zijn gemaakt van hard bioplastic, waardoor u ze eindeloos kan hergebruiken. Ook is er rekening gehouden met het design voor grote volumes. De bekers zijn zeer licht en passen perfect op elkaar waardoor ze eenvoudig op te stapelen zijn. Help de natuur en kies voor duurzame en herbruikbare bekers van Happy Cups!

 5. CD CONSTRUCTS

  België

  TOPTECHNOLOGIE VOOR GROOTKEUKENS Wij importeren een uitgelezen selectie topmerken voor grootkeukentechnologie. Ontdek ze allemaal. Bovendien zijn wij uw exclusieve Benelux-verdeler voor Thermodyne warmhoudtoestellen, Retigo combisteamers, Adande koel-en vrieskasten en Victorian baking ovens aardappelovens. EIGEN ONTWERP, PRODUCTIE EN INSTALLATIE U zaak is uniek en heeft aparte noden. Praat dus met onze deskundigen over uw wensen. Wij ontwerpen en ontwikkelen uw pasklare kader in inox. En leveren en plaatsen kwalitatief hoogstaande kooktoestellen en voedingsmachines. Inclusief een intensieve test-, demonstratie- en opleidingsfase. Het resultaat? Uw keuken is bedrijfsklaar. Kom nu praten over uw plannen. LEVERINGEN OVER DE GRENZEN U koopt onze inox-oplossingen in België en daarbuiten. Via een netwerk van nationale en internationale freelance verdelers. Dat is grenzeloos vakmanschap.

 6. MAXIMA KITCHEN EQUIPMENT

  Nederland

  Maxima Kitchen Equipment is niet alleen een winkel vol professionele keukenapparatuur, maar ook een webwinkel. Maxima Kitchen Equipment heeft meer dan 35 jaar ervaring op gebied van de levering en het onderhoud van professionele keukenapparatuur. Alle apparatuur voldoet aan alle vereiste normen in hygiëne en veiligheid. Alle Maxima producten worden in Nederland op voorraad gehouden waardoor Maxima Kitchen Equipment op elk moment direct kan verzenden naar elke locatie die u wenst.Maxima Kitchen Equipment heeft als missie om het meest succesvolle keukenapparatuurbedrijf ter wereld te worden in het leveren van de beste klantervaring in de verschillende markten die we bedienen. Daarbij ligt de focus op de continue ontwikkeling en verbetering van de kwaliteit van elk van de producten. Hierbij moet het serviceniveau steeds hoger zijn. Geloofwaardigheid en betrouwbaarheid zijn daarbij één van onze kernwaarden.Bent u benieuwd naar ons assortiment? Dan kunt u onze winkel vinden in Mijdrecht.

 7. S.L. PROJECTS

  België

  SL PROJECTS is een Firma gespecialiseerd in horecamaterialen & grootkeukens. Met jaren ervaring kunnen we voor U een persoonlijke oplossing bieden voor al uw toepassingen. Onze hoofdzaak ligt in restaurant en professionele keukens en het oplossen van technische mankementen. Volledige inrichting van keukens ook via leasing. Wij zijn alle dagen te bereiken ook weekends & feestdagen voor dringende zaken. Bij ons staat service op de eerste plaats! Onze producten Inox tafels, spoeltafels, chefrekken, dampkappen, pulsie dampkappen alles van inox voor keuken & inox maatwerk, gekoelde werktafels & alle soorten koelingen, frixair, osmose, waterbehandeling, Inductie, gasvuren, teppanyaki, salamanders, friteuses, vaatwassers, ovens, steamers, pizzaovens, houtskoolovens, microgolfovens, kippenspitten, ijsblokjesmachines, koelcellen, diepvriescellen, snelvriezers, ijsbewaarders & ijsroomtoestellen, aziatische vuren, chinese vuren, wokbranders, mixers, vacuummachines, vacuum koken op lage temperatuur… Onze merken Eloma, Hoshizaki, Winterhalther, Panasonic, Mibrasa, Frixair, Alpina, Isocab, Electrolux, Liebherr, Topcold, Dynamic, Unox, Diamond, Nayati, Inoxal, Teknolam…

 8. JOVADO

  België

  Jovado Koffie, uw horeca leverancier Al meer dan 30 jaar zijn wij in de horeca sector actief en voorzien wij restaurants, tearooms, bedrijven, sportclubs, scholen, … van heerlijke, op ambachtelijke wijze gebrande koffie. Tevens zorgen wij voor levering ter plaatse van zowel koffie als koffiemelk, suiker, koekjes, soep en confiserie. Met onze twee vestigingen in Brugge en Lanaken kunnen wij snel leveren over heel België en onze buurlanden. Ook horeca toestellen en koffietoestellen kunnen wij voorzien voor enkele personen of voor honderden personen, geen probleem wij hebben voor ieder wat wils.

 1. GROOTKEUKENTECHNIEK VDM

  België

  Grootkeukentechniek VDM heeft al meer dan 40 jaar ervaring in het verkopen en installeren van allerlei materiaal voor grootkeukens en horeca. Bij ons kan je terecht voor producten van topkwaliteit: fornuizen, koelkasten, vaatwassers, frituurinstallaties, etc. Wij rusten een volledige keuken van A tot Z uit. Onze eigen plaatsingsdienst zorgt voor de perfecte aansluiting en inrichting van al het horecamateriaal. Zo kan je meteen aan de slag in je gloednieuwe keuken. We werken uitsluitend met de beste merken. We zijn een officiële verdeler van Electrolux, Liebherr, Florigo en Hakto. Op aanvraag werken we natuurlijk ook met andere merken. Onze grootste troef is de onberispelijke service. Niet alleen kan je op ons rekenen bij de aankoop of installatie, maar ook nadien. Onze herstellingsdienst is 7 dagen op 7 actief en helpt je binnen de 24 uur uit de nood! En dit voor alle merken. We beschikken ook over een mooi aanbod aan tweedehandstoestellen. Deze worden streng gecontroleerd en indien nodig hersteld. Zo mag je rekenen op een goede kwaliteit van deze toestellen, we verkopen ze zelfs met waarborg.

 2. DE KOOKPLANEET

  België

  Met trots stellen wij u graag ons nieuw totaalconcept voor de horeca en professionele keuken voor. Laat u verleiden door de laatste trends in porselein, glaswerk en bestek van zowel onze eigen huismerken Papillon, Cuinox en Royal White als tal van andere gekende kwaliteitsvolle merken. Verder kan u vanaf nu ook bij ons terecht voor uw keukeninrichting en meubilair voor zowel binnen als buiten. Dit alles in samenwerking met onze partners Elpo Cuisinex Wholesale, Elpo Cuisinex GHG en SITS Furniture!

 3. VANAL

  België

  VANAL in Antwerpen is de beste vriend voor horeca en bedrijfskeukens. Wij hebben ondertussen meer dan 20 jaar ervaring in de verkoop van keukentoestellen, fornuizen, frituren, bak- en grillplaten, koel- en vriesvakken, vaatwassers en allerhande andere horecamateriaal. Wij houden alles nauwgezet in het oog op vlak van import en hebben altijd een mooi aangevulde stock. Door deze strategische voorraden kunnen wij ons niet alleen flexibel opstellen, maar ook een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding garanderen. U zal zeker ook interessante producten vinden bij varia. Daarbovenop verkopen wij geregeld tweedehandstoestellen en zorgen we voor de beste promoties! Alle vermelde prijzen zijn exclusief BTW en leverbaar zolang de voorraad strekt. Wij investeren continu in machineonderdelen en bieden een vlotte en vriendelijke service aan. Wij verlenen onze diensten aan binnen een straal van ongeveer 50 km vanuit onze vestiging. Wij werken dus niet buiten dit gebied en komen daarom niet leveren in andere grootsteden. Wij doen dit om onze service ten volle te kunnen optimaliseren en u de dienstverlening te bieden die u verdient.

 4. EGGERMONT

  België

  Is koken uw hobby of uw beroep? Alleen met het beste materiaal bakt u er iets van. Potten en pannen, professionele weegschalen, snijmachines, een citruspers, vaatwasmachines, ..., u vindt ze bij Eggermont, voor slagerijen, traiteurs, grootkeukens en thuiskeukens. Ons motto? Professionele kwaliteit tegen een messcherpe prijs. Een messcherpe prijs-kwaliteitverhouding: dat garanderen we u voor al uw aankopen van keukenmes tot verpakkingsmachine. Ook van onze dienst na verkoop maken we een erezaak. Professioneel materiaal? Eggermont heeft voor u alle topmerken in huis. Weegschalen, hakmolens of zaagmachines van Bizerba? We zijn hun exclusieve verdeler in West-Vlaanderen. Voor toestellen van Spako zijn we dat zelfs in West- én Oost-Vlaanderen. Ons klein keukenmateriaal is conform de HACCP-normen, zoals het hoort. Wedden dat ook u hier uw gading vindt?

 5. HORECATRADERS

  Nederland

  HorecaTraders uw leverancier van professionele keukenartikelen. HorecaTraders distribueert kokskleding, keukenapparatuur, messen, horeca pannen & patisserie, serveerwagens, schoonmaakapparatuur, serviezen, koeltechniek en een groot assortiment koksbenodigdheden aan hotels, restaurants, cafe's en vele andere horecabedrijven en instellingen. Het assortiment van HorecaTraders is sterk op de wensen van haar klanten gericht en bestaat uit ruim 40.000 producten welke praktisch allemaal ruim op voorraad zijn. HorecaTraders onderscheidt zich met een uitgesproken mening over professioneel horeca en catering apparatuur. Wij zijn specialist in de verkoop van horeca apparatuur en beschouwen horeca apparatuur als de belangrijkste pijler voor de horeca ondernemer. HorecaTraders biedt een breed assortiment horeca benodigdheden aan. Tegelijkertijd pleit HorecaTraders ervoor dat horeca apparatuur slimmer, schoner en efficiënter moet worden. Slimmer, door de laatste technologieën in horeca apparatuur te bieden. Schoner, door in te zetten op energiezuinige horeca en grootkeuken apparatuur. Efficiënter, door horeca apparatuur in diverse alternatieven te bieden.

 6. ORANGEJUS EXPRESS

  Nederland

  Orangejus express is al meer dan 7 jaar aanspreekpunt en importuur in Nederland voor Oranfresh® persmachines. Van de meest compacte tafel modellen tot aan de vending automaten voor de zakelijke markt, een breed scala aan persmachines om te genieten van verse sinaasappelsap, iedere dag opnieuw. Door de compacte afmetingen van onze machines zijn ze ook geschikt voor kleine locaties met beperkt ruimte Als Nederlandse importeur van Oranfresh® uit Italië, zijn wij trots dat de machines zijn bekroond met het meest geavanceerde perssysteem verkrijgbaar. Hierdoor schenkt de automaat de beste verse sinaasappelsap zonder schilolie en zonder chemische producten. Bovendien zijn onze machines eenvoudig te reinigen en ontworpen op een gebruiksvriendelijke manier. Als enige bedrijf in Nederland beschikken we over een technische dienst gespecialiseerd in Oranfresh® automaten.

 7. NORBERT PICEU

  België

  De NV Norbert Piceu is gespecialiseerd in de verkoop, verhuur, herstel en onderhoud van kassa's, weegtoestellen, voedingsmachines, horecatoestellen, grootkeuken toestellen en slagerijmachines. Wij zijn hoofdverdeler van Mettler-Toledo en Toshiba TEC weegtoestellen en kassasystemen. Nieuw is onze rechtstreekse koppeling met de Toshiba betaalautomaat! Op het vlak van voedingsmachines verdelen we het hele gamma van Robot-Coupe en Dito-Electrolux (Dito-Sama). Daartoe behoort de eenvoudige groentesnijder, mixer, cutter, blixer alsook de industriële keukenapparatuur waaronder turbo mixers, verticale cutters, bain-marie, enz.... Onder het merk Zanussi kunt u bij ons terecht voor Uw kookfornuis, friteuse, vaatwasmachine en combisteamer. Voor de slager hebben wij alle machines zowel voor de winkel als de werkplaats, zoals hakmolens, vacuümmachines, vermalsers, vleessnijmachines(retro, professioneel en particulier), kaassnijmachines, cutters, mengers, beenderzagen, vulbussen, enz...

 8. ALPINA GRILLS

  België

  Topkwaliteit voor professionals Alpina ontwerpt, maakt en levert onmisbare apparatuur voor koks, cateraars en culinair talent. Voor restaurants, steak houses, traiteurs, en zelfs voor pretparken. Voor als het goed moet zijn en snel moet gaan. Voor alle vormen van catering barbecues grills ovens braadspitten mobiele kookeilanden mobiele bars warmhoudovens inox meubilair Over de hele wereld Onze klanten bevinden zich in heel Europa, maar evenzeer in Azië, het Midden-Oosten en Amerika. Kwaliteit kent geen grenzen. En Alpina verlegt ze graag.

 9. RSK

  België

  Koeltechniek voor horeca en particuleren RSK koeltechniek verhuisde in 2010 van De Panne naar Veurne. Rooryck Stephane startte in 1998 als eenmanszaak R.S.K. koeltechniek op, intussen is dit familiebedrijf uitgegroeid tot marktleider aan de westkust met 7 werknemers. Aan de Westkust hebben we talrijke horecazaken in ons klantenbestand. Wat Advies; Plaatsing; Service; Garantie, ... Principe Beschikbaarheid 7 op 7; Kwaliteit, perfecte afwerking met ervaren werknemers; Direct contact tussen klant en zaakvoerder (=zaakvoerder=installateur=adviseur). Troeven Gevestigde waarde na jarenlange ervaring in koeltechnische sector; Erkend installateur. gecertificeerd koeltechnisch bedrijf (Leefmilieu Brussel ref: ENREF/00460) alle techniekers zijn gecertificeerde koeltechniekers Onze service en dienst na verkoop verzorgen wij telkens weer met de grootste zorg en spoed. Contacteer ons vrijblijvend voor advies. We komen graag vrijblijvend bij u langs.

 10. FEESTVERHUUR VAN ROMPAEY

  België

  Is het uw tijd om te feesten? Organiseert u een bedrijfsreceptie? Waagt u zich aan het opzetten van een evenement? Feestverhuur Van Rompaey staat u bij in het samenstellen van een onvergetelijk concept. De inrichting van uw idee wordt verzorgd met kwalitatief materiaal dat gaat van budget, klassiek tot de meest trendy feestmaterialen. Wij verhuren meubilair, keukenmateriaal, toestellen en alle tafelbenodigdheden. Indien wenselijk, vind u bij Feestverhuur Van Rompaey het comfort van één aanspreekpunt voor de gehele organisatie. Door onze expertise weten wij ons bij te staan door de juiste leveranciers en specialisten zodoende deze extra service te kunnen aanbieden. Geen feest zonder hapje en drankje of zelfs een uitgebreid diner? Wij werken reeds tien jaar samen met culinaire vakspecialisten die elk een andere focus hebben. Wij brengen u in contact met de meest geschikte cateringpartij. Reeds 13 jaar verhuren wij feestmateriaal aan zowel particulieren, horeca, bedrijven en evenementen. Flexibiliteit staat bij ons hoog in het vaandel en wij streven naar samenwerkingen op maat. U kan bij ons ook terecht voor de aankoop van tafel – en keukenbenodigheden, met in het bijzonder de meest trendy glazen en servies. Laat het feest beginnen!

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Horeca - machines en materialen - Import export

Aantal resultaten

15.687 Bedrijven