• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • import-export van mechanische constructies

Resultaten voor

Import-export van mechanische constructies - Import export

 1. LÖDIGE INDUSTRIES GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  De Lödige Industries Gruppe werd in 1948 opgericht en heeft de beschikking over een zelfstandig hoofdkantoor in Hong Kong, Londen, New York en Doha (Qatar), die op hun beurt weer talrijke dochterondermingen bezitten. Vandaag telt het familiebedrijf meer dan 1000 medewerkers over de hele wereld. Lödige biedt laadtechnische oplossingen voor een breed sectorgamma en is gebaseerd op complexe materiaalstroomsystemen die voor logistieke doeleinden is gespecialiseerd. Het bedrijf is wereldmarktleider voor Cargo Handling Terminals. Het productpallet reikt van oplossingen voor barrièreloze bouwwerken (trappenliften, ...) over lastheftuigen alsook autoheftuigen, hefbruggen en stellingsbedieningsapparatuur tot volautomatische Car-Park-systemen, luchtvrachtinstallaties en software-oplossingen voor warehousemanagement. De Lödige Service omvat het onderhoud, de modernisering, reparatie en reserveonderdelen voor hefwerktuigen, lastheftuigen en industriële systemen van Lödige en andere fabrikanten.

 2. F.U.R. WICKELTECHNOLOGIE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het machinespectrum bevat o.a.: Ringkernwikkelmachines en -automaten; Statorwikkelmachines en -automaten; Gecombineerde draad- en bandwikkelinstallaties; Bandageermachines en -halfautomaten; Draadremmen; Spoelwikkelmachines; Bandageermachines voor generatorstaven; Verwarmingsstrip- en spiraalwikkelmachines; Spiraalwikkelmachines; Laagwikkel- en ringwikkelmachines. Verder houdt de onderneming zich bezig met: Regeneratie van gebruikte wikkelmachines naar de modernste normen op gebied van techniek en besturing. Mechanische verwerking van alle in de machinebouw gebruikelijke materialen. Montage van mechanische resp. elektromechanische onderdelen. PLC-programmeren. Het bedrijf biedt zijn klanten omvangrijk advies en hulp als zij problemen ondervinden met wikkelen. Sinds CWIEME meer dan 20 jaar geleden in Berlijn geopend werd, is F.U.R. daar aanwezig en toont het nationale en internationale publiek jaarlijks zijn nieuwste generaties machines.

 3. GASSNER FERTIGUNGSSYSTEME GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Wij zijn een krachtige en betrouwbare ontwikkelingspartner van de industrie van de elektromotorfabrikant en het sterk geautomatiseerde productieproces. GASSNER FERTIGUNGSSYSTEME GMBH staat voor gedegen knowhow op het gebied van planning, ontwerp, fabricage en montage van machines en gereedschappen voor de productie van stators. Onze klanten waarderen onder meer het hoge niveau van adviesexpertise voor moeilijke problemen en taken bij het optimaliseren van complete producten en productielijnen. Door nauwe samenwerking creëert vakkundig op maat gemaakte en innovatieve kennis optimaal op maat gemaakte oplossingen op het gebied van wikkel- en trektechnologie, statorvorming en verband, machines en complete tooling voor alle productiegebieden.

 4. ENA ENERGIETECHNIK UND ANLAGENBAU GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Wij, ENA Energietechnik und Anlagenbau GmbH, bieden wereldwijde oplossingen voor exploitanten van fabrieken. Ons bedrijf produceert haar eigen producten zoals kleppen, schuifregelaars en compensatoren op het gebied van installatie- en besturingstechnologie en contractproductie van staalconstructies. Onze producten omvatten: Stalen schoorstenen, jaloeziekleppen voor luchtbehandelingstechnologie, pijpleidingen, kleppen, excentrische kleppen, dubbele kleppen, kniehefkleppen, regelkleppen, rookgaskleppen, snelsluitkleppen voor explosiebeveiliging Onze producten worden geïnstalleerd in industriële fabrieken in een grote verscheidenheid aan industrieën in meer dan 30 landen.

 5. CHIRON WERKE GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  De CHIRON Group met vestiging in Tuttlingen is specialist voor CNC-gestuurde, verticale frees- en draaibewerkingscentra. De groep is met productie- en ontwikkelingsvestigingen, verkoop- en servicevestigingen en handelsvertegenwoordigingen wereldwijd aanwezig. Met bijna 2.000 medewerkers realiseert de ondernemingsgroep een omzet van ca. 460 miljoen euro. Rond twee derde van de verkochte machines en oplossingen worden geëxporteerd. Belangrijke afnemerbranches zijn de automobielindustrie, de machinebouw, de medische en precisietechniek alsmede de lucht- en ruimtevaart. De CHIRON Group bestaat uit de werktuigmachinemerken CHIRON, STAMA, SCHERER en CMS voor het retrofit. CHIRON staat daarbij vooral voor dynamiek en precisie, bij STAMA ligt het accent op robuuste freesmachines en zware verspaning, SCHERER baseert zich op multifunctionele verticale pick-up-draaibewerkingscentra.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. THOMSON MACHINERY BV

  Nederland

  Verified by europages badge

  Bij Thomson Machinery BV zijn we gespecialiseerd in sourcen en handelen met een uitgebreid assortiment uitrustingen voor diverse industrieën zoals bouw, scheepsbouw, graafwerkzaamheden, beton-/ wegenbouw, oppervlakte & en ondergrondse mijnbouw, landschapsontwikkeling, landbouw, vrachtvervoer en meer. Wij streven ernaar uw ultieme bestemming te zijn voor al uw uitrustingen. Wij zetten ons in om nauwkeurige beeldmateriaal van de werkelijke staat van elke door ons verkochte machine te bieden, om te garanderen dat u precies krijgt wat u nodig heeft. Met expertise in het inkopen en verkopen van uitrustingen van elk merk, model en jaar, staan wij voor u klaar om u te helpen bij zowel de verkoop als aankoop. Vergeet niet te vragen naar onze financieringsopties. Onze uitgebreide aanbod diensten en mogelijkheden tot meerwaarde maakt het onderscheid op de markt. Onze specifieke en zorgvuldig uitgevoerde diensten maken gebruik van ultramoderne fysieke en digitale tools, wat ons tot marktleider maakt. Wij bieden hoogwaardige bijstand voor de handel via industriële machinetransacties die diverse categorieën dekken: Metaalbewerkingsmachines, houtbewerkingsmachines, printers, Industriële automatiseringstechnologie, voortstuwing & transportbanden, vorkheftrucks & industriële trucks, voedselverwerkingsmachines, bouwmachines en materiaal voor goederenhantering. Uw behoeften zijn onze prioriteit. Onze diensten zijn erop gericht volledige steun te bieden tijdens het gehele proces, inclusief advies, promoten, kopen en het verkopen van uw industriële machines.

 2. RUF MASCHINENBAU GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  RUF is een familiebedrijf van de tweede generatie dat zich meer dan 35 jaar geleden heeft gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van briketten.

 3. NORELEM NORMELEMENTE GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Elk succes begint met een idee. Daarom ondersteunt norelem u met een unieke selectie aan genormeerde onderdelen en componenten om uw doelen in de machine- en installatiebouw te realiseren. THE BIG GREEN BOOK biedt constructeurs en technici hiervoor een uitgebreid en overzichtelijk volledig assortiment aan kwaliteitsonderdelen. Wij begeleiden uw project van begin af aan – met competente advisering, een complete CAD-database en snelle levering.

 4. YSTRAL GMBH MASCHINENBAU + PROCESSTECHNIK

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Ystral is een sterk groeiende, door de eigenaren geleide onderneming op het gebied van machine- en installatiebouw. Onze focus is gericht op het ontwerpen en construeren van geïndividualiseerde meng-, dispergeer- en poederbevochtigingsmachines evenals speciale meng-, dispergeer- en poederbevochtigingsinstallaties voor de stromingsmechanische procestechniek. Daarnaast behoren tot onze procestechnieken het emulgeren, homogeniseren en mengdispergeren. Onze hoofdvestiging bevindt zich in Ballrechten-Dottingen dicht bij de grens met Frankrijk en Zwitserland. Wij opereren als middelgrote onderneming met meer dan 270 medewerkers en dochtermaatschappijen in China, India en Singapore en talrijke vertegenwoordigingen over de hele wereld. Helemaal naar de wensen van onze klanten ontwikkelen wij de knowhow van onze medewerkers evenals onze technologieën continu verder en voldoen daarmee aan onze eigen hoge eis: Ystral – 110% MIXING SOLUTIONS. Van de geoptimaliseerde processen door onze machines en installaties profiteren middelgrote ondernemingen en concerns uit de meest uiteenlopende branches over de hele wereld. Of het nu voor de vervaardiging van chemische producten is, levensmiddelen, cosmetica of geneesmiddelen – met onze machines en installaties beperkt u uw procestijden tot een minimum, vermindert u het gebruik van grondstoffen en kunt u de kwaliteit van uw producten verbeteren.

 5. CENTER GLOBAL SOLUTIONS LLC

  Verenigde Staten

  Verified by europages badge

  Ons bedrijf vervult al meer dan 20 jaar een voortrekkersrol in de ontwikkeling van componenten en toebehoren voor de industrie en is betrokken bij meer dan 450 projecten wereldwijd. Ons primaire doel is om bedrijven te helpen hun kosten te verlagen en hun kwaliteit te verbeteren en onze gewaardeerde klanten naadloze toeleveringsprocessen te bieden zonder extra kosten. Onze deskundigheid betreft de levering van hoogwaardige onderdelen en componenten, waarbij sterk de nadruk ligt op persoonlijke aandacht en continue verbetering.

 1. SUGINO EUROPE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SUGINO EUROPE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Import-export van mechanische constructies. Het is gevestigd in Eschborn, Duitsland.

 2. AKROMAK METAL DIŞ TIC. LTD. ŞTI.

  Turkije

  Verified by europages badge

  Het bedrijf AKROMAK METAL DIŞ TIC. LTD. ŞTI., is een Dienstverlener, en actief in de sector Staalgieterij. Het is tevens aanwezig in de sectoren Import-export van mechanische constructies, precisiegietwerk, smelting van aluminium, storting, Ketelbouw, Gietwerk aluminium coquille, smeltingen met continu gietstroom, smelting van metalen, en gieterij rvs. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 1. HEUN FUNKENEROSION GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HEUN FUNKENEROSION GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Import-export van mechanische constructies. Het is gevestigd in Kahl Am Main, Duitsland.

 2. FRIESS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FRIESS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Import-export van mechanische constructies. Het is gevestigd in Monheim Am Rhein, Duitsland.

 3. GRENTE LEMAITRE MACHINES METAUX

  Frankrijk

  GRENTE LEMAITRE is gespecialiseerd in de export van tweedehands metaalbewerkingsmachines. Wij bieden u een ruim assortiment tweedehands werktuigmachines. Wij beschikken over 400 constant vernieuwde machines. Tweedehands werktuigmachines. Metaalbewerkingsmachines. Tweedehands plaatwerkmachine. Uitzonderlijke machines van alle merken. Ponsen van staal en metaal. Felsen van staal en metaal. Frezen. Pers voor staal en metaal. Tweedehands machine voor de levensmiddelenindustrie. Uitzonderlijke werktuigmachines van alle merken. Tweedehands machines en werktuigen. Uitzonderlijke tweedehands machines. Aankopen van tweedehands houtbewerkingsmachines. Verkoop van tweedehands houtbewerkingsmachines. Verkoop en aankoop van tweedehands werktuigmachines. Verkoop per partij in container of per stuk overal in Frankrijk, Europa en wereldwijd.

 4. CERAMIC AND STEEL TECHNOLOGY GERMANY GMBH & CO. KG

  Duitsland

  CAST Germany® is leverancier van bekende en wereldwijd opererende bedrijven op het gebied van gereedschaps- en matrijzenbouw, machine- en installatiebouw en de brancheoverstijgende keramiek-, staal- en non-ferrometaalindustrie. Wij ontwikkelen en produceren individuele oplossingen voor bedrijfstakken als de farmacie, de cosmetica en de foodsector. Onze speciale ontwikkelingen komt u wereldwijd tegen in de meest uiteenlopende fabrieken.Als nationaal en internationaal geregistreerd handelsmerk bij het Deutsches Patent- und Markenamt kunnen wij op oplossingen op maat bieden voor de farmaceutische, cosmetica en levensmiddelenindustrie.

 5. ACCURIX BKE MACHINES INTERNATIONAL

  België

  ACCURIX houdt zich bezig met de verkoop van TWEEDEHANDSE EN NIEUWE GEREEDSCHAPSMACHINES en met de inkoop van tweedehandse machines voor vernieuwing. Wij hebben een zeer uitgebreid aanbod met bijvoorbeeld tafelbuigmachines, mechanische & hydraulische knip-persapparaten, uitrol- & lengtesnijlijnen, buigmachine (plaatstaal, buis, profiel), profileermachines, stansmachines, machines voor assemblage, puntlassen, clinching, enz. Wij ontwerpen uw gereedschapsmachines op maat in overeenstemming met uw behoeftes.

 6. PESCH MACHINES S.A.

  België

  PESCH MACHINES in- en verkoop van tweedehands gereedschapsmachines voor de metaalindustrie, gewone machines of digitaal bestuurde machines. Verschillende soorten gereedschapsmachines zoals: boorbank, slijpbank, portaalfreesmachine of vaste freesmachine, draaibank, verticale draaibank, bewerkingscentrum, persapparaat, pers vouwmachines, tandwielfrees, buigmachine. In de meeste gevallen kunnen wij een demonstratie geven van onze machines in werking. Kom ons machinepark of onze website bezichtigen.

 7. ROTH COMPOSITE MACHINERY GMBH

  Duitsland

  Roth Composite Machinery is een internationale specialist in speciale machinebouw.Het bedrijf plant, ontwerpt en vervaardigt units, machines en volledige productielijnen in de bedrijfsgebieden Filament Winding & Prepreg, Pleating & Coating en Brushes & Brooms. Het op maat gemaakte ontwerp van machines is een van de sterke punten van Roth.Het assortiment omvat machines voor het wikkelen van vezels (wikkelen van filamenten) voor de productie van vezelversterkte, stabiele kunststofproducten voor lichtgewicht toepassingen. Halffabricaten van vezelcomposietproducten worden vervaardigd met prepreg-systemen.Filtervouwmachines worden gebruikt bij de productie van lucht-, water- of oliefilters in de auto-industrie, maar ook in de luchtvaart, hydraulica, ventilatie en medische technologie. Roth coating- en impregnatiesystemen worden gebruikt om papier, folies, laminaten en stoffen te verfijnen.De Roth carrousel-, universele- en knipmachines zijn geschikt voor de productie van borstels en bezems voor huishouden en industrie.

 8. WEMA WERKZEUG- UND MASCHINENBAU GMBH

  Duitsland

  WEMA werd in juli 1992 in Olbernhau opgericht en nam op 1 augustus 1992 haar werkzaamheden op met 8 medewerkers in de Gerbergasse 4 + 5. Al gauw werd een eigen productieprogramma voor de houtverwerkende industrie ontwikkeld. Een team van 15 hooggekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers produceert tegenwoordig: draaivolautomaten CONQUEST voor serieproductie en MINIMAT 25, MINIMAT 45, MINIMAT 65 voor kleine onderdelen in drie groottes; kopieerdraaibanken JOKER 7000 en JOKER 7000 CD in traditionele uitvoering naar keuze met SPS-besturing en als dubbelkopieerder of in CNC-uitvoering; CNC-draai- en freesmachines JOKER 7000 CNC en JOKER 8000 CNC; handhoutdraaibanken ALPHA 200/250, BETA 250, GAMMA 250/300 en ALPHA OPTIMO in stabiele gietijzeruitvoering, ontwikkeld in samenwerking met professionele houtbewerkers; gereedschapschuurmachines PROFI-S (profielschuurmachine) en BLITZ profielschuurmachines PROFISANDER en centreerboormachine; universele trommel MINIMAT TRU TROMMEL; Speciale machinebouw

 1. BUKO

  België

  Bij ons vindt u “Hi-Tech Equipment” voor “Precious Materials” en dat mag u heel breed interpreteren. De combinatie van een gespecialiseerde groothandel en een klantgerichte eigen productie door een ervaren team voor de juwelier en goudsmid is uniek. Naast ons standaard gamma machines biedt ons team sinds vele jaren oplossingen op maat aan voor diverse sectoren. Wij zijn gespecialiseerd in het behandelen, manipuleren en bewerken van kleine onderdelen, dit in een range van 0.6mm tot 20cm. Wat u ook zoekt of in welke sector uw bedrijf actief is, wij kunnen u ongetwijfeld verder helpen. Wij beschikken over de nodige ingenieurs en technici om uw machinebouw- of automatisatieproject volledig in onze werkplaats af te werken

 2. GUIZHOU CHANGZHENG ELECTRIC CO., LTD.

  China

  Guizhou Changzheng Electric Co., Ltd is een hightech-onderneming die zich op het onderzoek, de ontwikkeling, productie, verkoop en service van transformatoren en niveauschakelaars heeft gespecialiseerd. De onderneming ontwikkelt ZVMD , ZVMB , ZM en ZV -serie niveauschakelaars. Onze producten zijn in de energie-, aardolie- en chemische industrie net zo aanwezig als in de metaalindustrie of bij de spoorwegen en worden naar maar dan 30 landen en regio's geëxporteerd.

 3. NARA MACHINERY CO. LTD. ZWEIGNIEDERLASSUNG EUROPA

  Duitsland

  Hartelijk welkom bij Nara Machinery CO., LTD. Filiaal in Europa! Hartelijk dank voor uw belangstelling voor onze producten. Wij zullen al uw vragen met plezier beantwoorden. Neem contact met ons op! In de sectoren slijpen, drogen en nanotechnologie breiden we het onderzoek steeds verder uit, om u nieuwe en geoptimaliseerde procedures te kunnen presenteren.

 4. FEDERAL-MOGUL DEVA GMBH

  Duitsland

  FEDERAL MOGUL DEVA GMBH: Uw partner in glijlagertoepassingen. Meer informatie over onze diensten rondom onze zelfsmerende, kwalitatief hoogwaardige glijlagerproducten voor de industrie.Onderhoudsvrije glijlagers voor de industrie moeten overeenkomen met de hoogste eisen en worden eveneens gebruikt in filigraan toepassingen en ook in de machinebouw van grote machines, de bouw en de automobielindustrie zijn ze in de dagelijkse constructie niet meer weg te denken.

 5. KONRAD SEIDLER MASCHINENBAU-WERKZEUGMASCHINEN GMBH

  Duitsland

  Welkom bij Konrad Seidler Maschinenbau-Werkzeugmaschinen GmbH! Hartelijk dank voor uw belangstelling in onze producten. Wij zullen al uw vragen met plezier beantwoorden. Neem contact met ons op! Onze producten en diensten: draaibanken, CNC-gestuurd; carousseldraaimachines; speciale machinebouw; revolverkop-boormachines; werktuigmachines; handel in werktuigmachines; service voor werktuigmachines.

 6. ELDI,OOO

  Oekraïne

  ELDI is een energiek bedrijf wiens hoofdactiviteiten bestaat uit de toelevering van elektrisch materiaal en constructiemateriaal. ELDI biedt de volgende producten: polyamide-6 (caprolon) in blokken, fluor kunststof, textolit, plastic van glasvezel, verhard papier, polyurethaan, met capron geverfde stoffen, zijde, teflon (PTFE), folie van polyamide, organosiliconen, siliconen buizen met talrijke coatings, koorden, elektrische isolatiematerialen, siliconen en meer.

 7. ALTA, A.S.

  Tsjechische Rep.

  ALTA Group levert werktuigmachines en technologische uitrustingen voor de machinebouw, de metallurgie, sterkstroomtechniek, de mijnsector en bouwmaterialen.TME is vandaag de dag één van de grootste groepen in de machinebouw in Centraal- en Oost-Europa. Het is in het bezit van een ontwerp- en implementatiecapaciteit in dochtermaatschappijen, zakelijk talent geconcentreerd in ALTA, Co., support van ALTA CZ, Co. en stabiel management van de dochtermaatschappij ALTA Invest, Co.

 8. EUROPE MACHINES

  Frankrijk

  Europe machines is gespecialiseerd in de import en export van tweedehands gereedschapsmachines. Wij kopen en verkopen alle types gereedschapsmachines. Voor al uw boormachines, kotterbanken, torens, freesmachines, bewerkingscentra, coupeermachines of anders nog fijnslijpmachines, biedt Europe machines u gereviseerde machines van alle merken aan. Europe machines is uw internationale referentie voor tweedehands gereedschapsmachines.

 9. SEAMCO

  België

  Seamco streeft ernaar om efficiënt bottellijnen voor vloeibare producten te bouwen door het installeren van nieuwe apparatuur, bestaande machines te optimaliseren en het beheren van onderhoud aan complete lijnen. Seamco biedt machines voor de behandeling, vulling en afdekken, etikettering en verpakking, en ten slotte voor het palletiseren en transport van de flessen.

 10. ENGINEERING TECHNOLOGY CORPORATION

  Verenigde Staten

  Het bedrijf ENGINEERING TECHNOLOGY CORPORATION, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Import-export van mechanische constructies. Het is gevestigd in Salt Lake City, Verenigde Staten.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Import-export van mechanische constructies - Import export

Aantal resultaten

1.756 Bedrijven