• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • import-export van mechanische constructies

Resultaten voor

Import-export van mechanische constructies - Import export

 1. LÖDIGE INDUSTRIES GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  De Lödige Industries Gruppe werd in 1948 opgericht en heeft de beschikking over een zelfstandig hoofdkantoor in Hong Kong, Londen, New York en Doha (Qatar), die op hun beurt weer talrijke dochterondermingen bezitten. Vandaag telt het familiebedrijf meer dan 1000 medewerkers over de hele wereld. Lödige biedt laadtechnische oplossingen voor een breed sectorgamma en is gebaseerd op complexe materiaalstroomsystemen die voor logistieke doeleinden is gespecialiseerd. Het bedrijf is wereldmarktleider voor Cargo Handling Terminals. Het productpallet reikt van oplossingen voor barrièreloze bouwwerken (trappenliften, ...) over lastheftuigen alsook autoheftuigen, hefbruggen en stellingsbedieningsapparatuur tot volautomatische Car-Park-systemen, luchtvrachtinstallaties en software-oplossingen voor warehousemanagement. De Lödige Service omvat het onderhoud, de modernisering, reparatie en reserveonderdelen voor hefwerktuigen, lastheftuigen en industriële systemen van Lödige en andere fabrikanten.

  Website Open In New icon
 2. ROOTS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  ROOTS, groothandel in biomedische en industriële producten sinds 2014, combineert aloude ervaring en kennis op het gebied van klantenrelaties met geavanceerde kennis van de producten, hun prestaties, hun ontwikkelingen en lopende innovaties in deze sector. ROOTS, dat is ook een technisch verkoopteam dat in staat is om offertes op maat te analyseren en uit te werken in Frankrijk en daarbuiten. Met zijn menselijke afmetingen is ROOTS een bedrijf dat u tijdens het hele proces van de bestelling advies geeft en begeleidt. Omdat elke klant een unieke klant is vinden wij het bijzonder belangrijk om u de kwaliteitsservice te bieden waar u recht op hebt, vanaf het rekening houden met uw behoeften tot en met de levering van uw bestelling op de gewenste plaats, tegen steeds meer aantrekkelijke prijzen. Onze catalogus biedt u meer dan 300 000 producten voor de woningsector, de dienstverlening en de industrie.

  Website Open In New icon
 3. NARA MACHINERY CO. LTD. ZWEIGNIEDERLASSUNG EUROPA

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Hartelijk welkom bij Nara Machinery CO., LTD. Filiaal in Europa! Hartelijk dank voor uw belangstelling voor onze producten. Wij zullen al uw vragen met plezier beantwoorden. Neem contact met ons op! In de sectoren slijpen, drogen en nanotechnologie breiden we het onderzoek steeds verder uit, om u nieuwe en geoptimaliseerde procedures te kunnen presenteren.

  Website Open In New icon
 4. ENA ENERGIETECHNIK UND ANLAGENBAU GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Wij, ENA Energietechnik und Anlagenbau GmbH, bieden wereldwijde oplossingen voor exploitanten van fabrieken. Ons bedrijf produceert haar eigen producten zoals kleppen, schuifregelaars en compensatoren op het gebied van installatie- en besturingstechnologie en contractproductie van staalconstructies. Onze producten omvatten: Stalen schoorstenen, jaloeziekleppen voor luchtbehandelingstechnologie, pijpleidingen, kleppen, excentrische kleppen, dubbele kleppen, kniehefkleppen, regelkleppen, rookgaskleppen, snelsluitkleppen voor explosiebeveiliging Onze producten worden geïnstalleerd in industriële fabrieken in een grote verscheidenheid aan industrieën in meer dan 30 landen.

  Website Open In New icon
 5. GASSNER FERTIGUNGSSYSTEME GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Wij zijn een krachtige en betrouwbare ontwikkelingspartner van de industrie van de elektromotorfabrikant en het sterk geautomatiseerde productieproces. GASSNER FERTIGUNGSSYSTEME GMBH staat voor gedegen knowhow op het gebied van planning, ontwerp, fabricage en montage van machines en gereedschappen voor de productie van stators. Onze klanten waarderen onder meer het hoge niveau van adviesexpertise voor moeilijke problemen en taken bij het optimaliseren van complete producten en productielijnen. Door nauwe samenwerking creëert vakkundig op maat gemaakte en innovatieve kennis optimaal op maat gemaakte oplossingen op het gebied van wikkel- en trektechnologie, statorvorming en verband, machines en complete tooling voor alle productiegebieden.

  Website Open In New icon
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. F.U.R. WICKELTECHNOLOGIE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het machinespectrum bevat o.a.: Ringkernwikkelmachines en -automaten; Statorwikkelmachines en -automaten; Gecombineerde draad- en bandwikkelinstallaties; Bandageermachines en -halfautomaten; Draadremmen; Spoelwikkelmachines; Bandageermachines voor generatorstaven; Verwarmingsstrip- en spiraalwikkelmachines; Spiraalwikkelmachines; Laagwikkel- en ringwikkelmachines. Verder houdt de onderneming zich bezig met: Regeneratie van gebruikte wikkelmachines naar de modernste normen op gebied van techniek en besturing. Mechanische verwerking van alle in de machinebouw gebruikelijke materialen. Montage van mechanische resp. elektromechanische onderdelen. PLC-programmeren. Het bedrijf biedt zijn klanten omvangrijk advies en hulp als zij problemen ondervinden met wikkelen. Sinds CWIEME meer dan 20 jaar geleden in Berlijn geopend werd, is F.U.R. daar aanwezig en toont het nationale en internationale publiek jaarlijks zijn nieuwste generaties machines.

  Website Open In New icon
 2. GRENTE LEMAITRE MACHINES METAUX

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  GRENTE LEMAITRE is gespecialiseerd in de export van tweedehands metaalbewerkingsmachines. Wij bieden u een ruim assortiment tweedehands werktuigmachines. Wij beschikken over 400 constant vernieuwde machines. Tweedehands werktuigmachines. Metaalbewerkingsmachines. Tweedehands plaatwerkmachine. Uitzonderlijke machines van alle merken. Ponsen van staal en metaal. Felsen van staal en metaal. Frezen. Pers voor staal en metaal. Tweedehands machine voor de levensmiddelenindustrie. Uitzonderlijke werktuigmachines van alle merken. Tweedehands machines en werktuigen. Uitzonderlijke tweedehands machines. Aankopen van tweedehands houtbewerkingsmachines. Verkoop van tweedehands houtbewerkingsmachines. Verkoop en aankoop van tweedehands werktuigmachines. Verkoop per partij in container of per stuk overal in Frankrijk, Europa en wereldwijd.

  Website Open In New icon
 3. RUF MASCHINENBAU GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  RUF is een familiebedrijf van de tweede generatie dat zich meer dan 35 jaar geleden heeft gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van briketten.

  Website Open In New icon
 4. CHIRON WERKE GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  De CHIRON Group met vestiging in Tuttlingen is specialist voor CNC-gestuurde, verticale frees- en draaibewerkingscentra. De groep is met productie- en ontwikkelingsvestigingen, verkoop- en servicevestigingen en handelsvertegenwoordigingen wereldwijd aanwezig. Met bijna 2.000 medewerkers realiseert de ondernemingsgroep een omzet van ca. 460 miljoen euro. Rond twee derde van de verkochte machines en oplossingen worden geëxporteerd. Belangrijke afnemerbranches zijn de automobielindustrie, de machinebouw, de medische en precisietechniek alsmede de lucht- en ruimtevaart. De CHIRON Group bestaat uit de werktuigmachinemerken CHIRON, STAMA, SCHERER en CMS voor het retrofit. CHIRON staat daarbij vooral voor dynamiek en precisie, bij STAMA ligt het accent op robuuste freesmachines en zware verspaning, SCHERER baseert zich op multifunctionele verticale pick-up-draaibewerkingscentra.

  Website Open In New icon
 5. NORELEM NORMELEMENTE GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Elk succes begint met een idee. Daarom ondersteunt norelem u met een unieke selectie aan genormeerde onderdelen en componenten om uw doelen in de machine- en installatiebouw te realiseren. THE BIG GREEN BOOK biedt constructeurs en technici hiervoor een uitgebreid en overzichtelijk volledig assortiment aan kwaliteitsonderdelen. Wij begeleiden uw project van begin af aan – met competente advisering, een complete CAD-database en snelle levering.

  Website Open In New icon
 1. YSTRAL GMBH MASCHINENBAU + PROCESSTECHNIK

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Ystral is een sterk groeiende, door de eigenaren geleide onderneming op het gebied van machine- en installatiebouw. Onze focus is gericht op het ontwerpen en construeren van geïndividualiseerde meng-, dispergeer- en poederbevochtigingsmachines evenals speciale meng-, dispergeer- en poederbevochtigingsinstallaties voor de stromingsmechanische procestechniek. Daarnaast behoren tot onze procestechnieken het emulgeren, homogeniseren en mengdispergeren. Onze hoofdvestiging bevindt zich in Ballrechten-Dottingen dicht bij de grens met Frankrijk en Zwitserland. Wij opereren als middelgrote onderneming met meer dan 270 medewerkers en dochtermaatschappijen in China, India en Singapore en talrijke vertegenwoordigingen over de hele wereld. Helemaal naar de wensen van onze klanten ontwikkelen wij de knowhow van onze medewerkers evenals onze technologieën continu verder en voldoen daarmee aan onze eigen hoge eis: Ystral – 110% MIXING SOLUTIONS. Van de geoptimaliseerde processen door onze machines en installaties profiteren middelgrote ondernemingen en concerns uit de meest uiteenlopende branches over de hele wereld. Of het nu voor de vervaardiging van chemische producten is, levensmiddelen, cosmetica of geneesmiddelen – met onze machines en installaties beperkt u uw procestijden tot een minimum, vermindert u het gebruik van grondstoffen en kunt u de kwaliteit van uw producten verbeteren.

  Website Open In New icon
 2. HEUN FUNKENEROSION GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 3. FRIESS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 4. CERAMIC AND STEEL TECHNOLOGY GERMANY GMBH & CO. KG

  Duitsland

  CAST Germany® is leverancier van bekende en wereldwijd opererende bedrijven op het gebied van gereedschaps- en matrijzenbouw, machine- en installatiebouw en de brancheoverstijgende keramiek-, staal- en non-ferrometaalindustrie. Wij ontwikkelen en produceren individuele oplossingen voor bedrijfstakken als de farmacie, de cosmetica en de foodsector. Onze speciale ontwikkelingen komt u wereldwijd tegen in de meest uiteenlopende fabrieken.Als nationaal en internationaal geregistreerd handelsmerk bij het Deutsches Patent- und Markenamt kunnen wij op oplossingen op maat bieden voor de farmaceutische, cosmetica en levensmiddelenindustrie.

 5. SUGINO EUROPE GMBH

  Duitsland

  SUGINO, een machinefabrikant in Japan, biedt enkele van de beste productieapparatuur die momenteel op de markt verkrijgbaar is.Opgericht in 1936, is Sugino blij om betrouwbare producten van hoge kwaliteit aan te bieden, zoals waterjets met ultrahoge druk, een waterjetsproeier, een laboratorium-droogmolen, biomassa-nanovezels en precisiemachines en gereedschappen.We ontwikkelen onze eigen ideeën, creëren onze eigen oplossingen, verkopen onze eigen producten en leveren diensten.SUGINO's producten zijn industriële benodigdheden die mogelijk niet zichtbaar zijn voor de gewone consument, maar een sleutelrol spelen op verschillende locaties in een breed scala van industrieën.Onze producten worden ontelbare keren gebruikt in industrieën zoals elektronica, energie, auto's, vliegtuigen, farmaceutica, cosmetica, techniek en constructie, voedingsmiddelen, digitale inkt, enzovoort.

 6. ACCURIX BKE MACHINES INTERNATIONAL

  België

  ACCURIX houdt zich bezig met de verkoop van TWEEDEHANDSE EN NIEUWE GEREEDSCHAPSMACHINES en met de inkoop van tweedehandse machines voor vernieuwing. Wij hebben een zeer uitgebreid aanbod met bijvoorbeeld tafelbuigmachines, mechanische & hydraulische knip-persapparaten, uitrol- & lengtesnijlijnen, buigmachine (plaatstaal, buis, profiel), profileermachines, stansmachines, machines voor assemblage, puntlassen, clinching, enz. Wij ontwerpen uw gereedschapsmachines op maat in overeenstemming met uw behoeftes.

 7. PESCH MACHINES S.A.

  België

  PESCH MACHINES in- en verkoop van tweedehands gereedschapsmachines voor de metaalindustrie, gewone machines of digitaal bestuurde machines. Verschillende soorten gereedschapsmachines zoals: boorbank, slijpbank, portaalfreesmachine of vaste freesmachine, draaibank, verticale draaibank, bewerkingscentrum, persapparaat, pers vouwmachines, tandwielfrees, buigmachine. In de meeste gevallen kunnen wij een demonstratie geven van onze machines in werking. Kom ons machinepark of onze website bezichtigen.

 8. ROTH COMPOSITE MACHINERY GMBH

  Duitsland

  Roth Composite Machinery is een internationale specialist in speciale machinebouw.Het bedrijf plant, ontwerpt en vervaardigt units, machines en volledige productielijnen in de bedrijfsgebieden Filament Winding & Prepreg, Pleating & Coating en Brushes & Brooms. Het op maat gemaakte ontwerp van machines is een van de sterke punten van Roth.Het assortiment omvat machines voor het wikkelen van vezels (wikkelen van filamenten) voor de productie van vezelversterkte, stabiele kunststofproducten voor lichtgewicht toepassingen. Halffabricaten van vezelcomposietproducten worden vervaardigd met prepreg-systemen.Filtervouwmachines worden gebruikt bij de productie van lucht-, water- of oliefilters in de auto-industrie, maar ook in de luchtvaart, hydraulica, ventilatie en medische technologie. Roth coating- en impregnatiesystemen worden gebruikt om papier, folies, laminaten en stoffen te verfijnen.De Roth carrousel-, universele- en knipmachines zijn geschikt voor de productie van borstels en bezems voor huishouden en industrie.

 9. WEMA WERKZEUG- UND MASCHINENBAU GMBH

  Duitsland

  WEMA werd in juli 1992 in Olbernhau opgericht en nam op 1 augustus 1992 haar werkzaamheden op met 8 medewerkers in de Gerbergasse 4 + 5. Al gauw werd een eigen productieprogramma voor de houtverwerkende industrie ontwikkeld. Een team van 15 hooggekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers produceert tegenwoordig: draaivolautomaten CONQUEST voor serieproductie en MINIMAT 25, MINIMAT 45, MINIMAT 65 voor kleine onderdelen in drie groottes; kopieerdraaibanken JOKER 7000 en JOKER 7000 CD in traditionele uitvoering naar keuze met SPS-besturing en als dubbelkopieerder of in CNC-uitvoering; CNC-draai- en freesmachines JOKER 7000 CNC en JOKER 8000 CNC; handhoutdraaibanken ALPHA 200/250, BETA 250, GAMMA 250/300 en ALPHA OPTIMO in stabiele gietijzeruitvoering, ontwikkeld in samenwerking met professionele houtbewerkers; gereedschapschuurmachines PROFI-S (profielschuurmachine) en BLITZ profielschuurmachines PROFISANDER en centreerboormachine; universele trommel MINIMAT TRU TROMMEL; Speciale machinebouw

 10. BUKO

  België

  Bij ons vindt u “Hi-Tech Equipment” voor “Precious Materials” en dat mag u heel breed interpreteren. De combinatie van een gespecialiseerde groothandel en een klantgerichte eigen productie door een ervaren team voor de juwelier en goudsmid is uniek. Naast ons standaard gamma machines biedt ons team sinds vele jaren oplossingen op maat aan voor diverse sectoren. Wij zijn gespecialiseerd in het behandelen, manipuleren en bewerken van kleine onderdelen, dit in een range van 0.6mm tot 20cm. Wat u ook zoekt of in welke sector uw bedrijf actief is, wij kunnen u ongetwijfeld verder helpen. Wij beschikken over de nodige ingenieurs en technici om uw machinebouw- of automatisatieproject volledig in onze werkplaats af te werken

 1. GUIZHOU CHANGZHENG ELECTRIC CO., LTD.

  China

  Guizhou Changzheng Electric Co., Ltd is een hightech-onderneming die zich op het onderzoek, de ontwikkeling, productie, verkoop en service van transformatoren en niveauschakelaars heeft gespecialiseerd. De onderneming ontwikkelt ZVMD , ZVMB , ZM en ZV -serie niveauschakelaars. Onze producten zijn in de energie-, aardolie- en chemische industrie net zo aanwezig als in de metaalindustrie of bij de spoorwegen en worden naar maar dan 30 landen en regio's geëxporteerd.

 2. FEDERAL-MOGUL DEVA GMBH

  Duitsland

  FEDERAL MOGUL DEVA GMBH: Uw partner in glijlagertoepassingen. Meer informatie over onze diensten rondom onze zelfsmerende, kwalitatief hoogwaardige glijlagerproducten voor de industrie.Onderhoudsvrije glijlagers voor de industrie moeten overeenkomen met de hoogste eisen en worden eveneens gebruikt in filigraan toepassingen en ook in de machinebouw van grote machines, de bouw en de automobielindustrie zijn ze in de dagelijkse constructie niet meer weg te denken.

 3. ELDI,OOO

  Oekraïne

  ELDI is een energiek bedrijf wiens hoofdactiviteiten bestaat uit de toelevering van elektrisch materiaal en constructiemateriaal. ELDI biedt de volgende producten: polyamide-6 (caprolon) in blokken, fluor kunststof, textolit, plastic van glasvezel, verhard papier, polyurethaan, met capron geverfde stoffen, zijde, teflon (PTFE), folie van polyamide, organosiliconen, siliconen buizen met talrijke coatings, koorden, elektrische isolatiematerialen, siliconen en meer.

 4. ALTA, A.S.

  Tsjechische Rep.

  ALTA Group levert werktuigmachines en technologische uitrustingen voor de machinebouw, de metallurgie, sterkstroomtechniek, de mijnsector en bouwmaterialen.TME is vandaag de dag één van de grootste groepen in de machinebouw in Centraal- en Oost-Europa. Het is in het bezit van een ontwerp- en implementatiecapaciteit in dochtermaatschappijen, zakelijk talent geconcentreerd in ALTA, Co., support van ALTA CZ, Co. en stabiel management van de dochtermaatschappij ALTA Invest, Co.

 5. EUROPE MACHINES

  Frankrijk

  Europe machines is gespecialiseerd in de import en export van tweedehands gereedschapsmachines. Wij kopen en verkopen alle types gereedschapsmachines. Voor al uw boormachines, kotterbanken, torens, freesmachines, bewerkingscentra, coupeermachines of anders nog fijnslijpmachines, biedt Europe machines u gereviseerde machines van alle merken aan. Europe machines is uw internationale referentie voor tweedehands gereedschapsmachines.

 6. SEAMCO

  België

  Seamco streeft ernaar om efficiënt bottellijnen voor vloeibare producten te bouwen door het installeren van nieuwe apparatuur, bestaande machines te optimaliseren en het beheren van onderhoud aan complete lijnen. Seamco biedt machines voor de behandeling, vulling en afdekken, etikettering en verpakking, en ten slotte voor het palletiseren en transport van de flessen.

 7. NUEVA CASA GRANDE

  Spanje

 8. MACHINES SERVICE

  Frankrijk

 9. GEO TEKNO LTD. CO.

  Turkije

 10. ENGINEERING TECHNOLOGY CORPORATION

  Verenigde Staten

Filters

Resultaten voor

Import-export van mechanische constructies - Import export

Aantal resultaten

1.873 bedrijven