• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • industrieel gereedschap

Resultaten voor

Industrieel gereedschap - Import export

 1. MOH D.O.O

  Slovenië

  Verified by europages badge

  MOH DOO is een Europees CNC-ingenieursatelier dat gespecialiseerd is in de nauwkeurige verwerking van hoogwaardige onderdelen en prototypes voor de automobiel-, landbouw- en hydraulische industrie. Daarnaast vervaardigen wij onderdelen op maat voor de lucht- en ruimtevaart, defensie, de autolampenindustrie en de motorsport. Als MOH DOO bieden wij CNC freesdiensten aan in de modernste, uiterst precieze 5-assige en 3-assige CNC bewerkingscentra. 3-assig - tot 800 x 2200mm, 5-assig - tot 920mm. Wij kunnen een hele reeks materialen en afwerkingen aanbieden. Wij zijn gespecialiseerd in billet staal, aluminium structuurdelen, en behuizingen. Wij realiseren CNC-draaiwerk op moderne tweespillige conussen, tot fi 350 en fi 82, met Y-as en aangedreven gereedschap. Met onze nieuwste productietechnologieën en een eindeloze voorraad gereedschappen en hulpbronnen hebben wij het voordeel van een grotere efficiëntie bij de dienstverlening aan onze klanten. Wij staan in voor elk project en vervaardigd onderdeel. Met onze deskundige kennis bieden wij standaard betrouwbare en snelle ondersteuning. Wij willen uw eerste, betrouwbare partner zijn voor al uw CNC-bewerkingsbehoeften en -vereisten. Neem gerust contact met ons op voor verdere informatie!

 2. ZEMO VERTRIEBS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het maken van gecontroleerde schroefverbindingen is het vakgebied van onze bijzonder ervaren draaimomentspecialist. Naast hoogwaardige schroefsystemen voor industrieel gebruik leveren wij betrouwbaar persluchtgereedschap voor onderhouds- en reparatiewerkzaamheden (automotive-gebied). Eveneens kunnen wij volgens tekening bijzondere gereedschappen maken voor situaties met speciale schroefverbindingen. In aanvulling hierop bieden wij gebruikers training op locatie. Last but not least kunnen wij moment- en persluchtgereedschappen onderhouden, kalibreren en eventueel repareren in onze eigen werkplaats.

 3. NADLER HARTMETALLE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf NADLER HARTMETALLE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Industrieel gereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren gereedschap van hard metaal, harde metalen, en ringen. Het is gevestigd in Odelzhausen, Duitsland.

 4. IBAG DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  De IBAG Groep is een van de toonaangevende fabrikanten van hoogfrequente motorspindels voor gebruik op bewerkingsmachines, draaibanken en slijpmachines. Naast verkoop en service voor IBAG-producten en diensten, heeft IBAG Duitsland zich gespecialiseerd in de juiste toepassing van HSC technologie. In ons technologie- en demonstratiecentrum in Lindlar (DE) kunnen de wensen van de klant 1: 1 worden geïmplementeerd, geanalyseerd en geoptimaliseerd. Uw werknemers worden opgeleid en getraind in het gebruik van HSC-technologie.IBAG Duitsland produceert een groot deel van de zeer nauwkeurige onderdelen die in de spindels van IBAG worden gebruikt in de vestiging in Lindlar. Dit garandeert een consistente kwaliteit vanaf de aankoop van het materiaal tot de uiteindelijke acceptatie.Eigen onderdelenproductie betekent dat de leveringssituatie en de wensen van de klant beter en sneller kunnen worden beïnvloed.

 5. INTERLINEX B.V.

  Nederland

  Verified by europages badge

  Interlinex, een leidende kracht in de milieubeweging, pakt de dringende behoefte aan verandering aan te midden van escalerende vervuiling en stijgende uitstoot van broeikasgassen. Sinds het pre-industriële tijdperk heeft de aarde een aanzienlijke temperatuurstijging van meer dan 1°C doorgemaakt, waardoor het van cruciaal belang is om een veiligere en gezondere planeet voor toekomstige generaties te bevorderen. Interlinex is gespecialiseerd in elektrische voertuigen (EV's) en zet zich in om de toekomst van transport in Nederland en Europa vorm te geven. We importeren en distribueren een divers aanbod aan EV's, waaronder motorfietsen, scooters, quad bikes en auto's, met een voortdurend groeiende voorraad. Ons magazijn van 6.200 vierkante meter, dat gevuld is met gerenommeerde merken, garandeert snelle leveringen via verschillende verzendmethoden. Als B2B-distributeur bieden we concurrerende prijzen zonder een minimumbestelling op te leggen, waardoor we een ideale langetermijnpartner zijn voor bedrijven van elke grootte.In het snel evoluerende domein van e-mobiliteit blijft Interlinex proactief en op de hoogte door actieve deelname aan conventies, beurzen en showrooms. We werken samen met klanten en zetten ideeën om in realiteit door middel van exclusieve importovereenkomsten. Met kernwaarden als verantwoordelijkheid en eerlijkheid geven we prioriteit aan klanttevredenheid en streven we naar voortdurende verbetering. Interlinex wil Europa's belangrijkste importeur van hoogwaardige e-mobiliteitsproducten zijn en erkent het wederzijds voordelige groeipotentieel binnen de sector.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. POVELATO

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf POVELATO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Industrieel gereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren Messen en bladen - industrieel, snijmessen, cirkelzaagbladen, Messen en bladen - industrieel, en mesbladen voor knipmachines. Het is gevestigd in Spinea, Italië.

 2. DC SWISS SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DC SWISS SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draadsnijden - gereedschapsmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gereedschap voor het trekken van staaldraad, Industrieel gereedschap, moerentapmachine, Gereedschap voor het trekken van staaldraad, en Industrieel gereedschap. Het is gevestigd in Rho, Italië.

 3. EUROQUIP

  België

  Euroquip is een technisch dienstverlenend bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het leveren, installeren, onderhouden en herstellen van smeersystemen en -producten, weegsystemen, reinigingssystemen, handgereedschap, pompen (pneumatische, elektrische, hydraulische, ...) voor vet, olie, diesel en benzine, overdruksystemen en generatoren met als doelstelling de industriële bedrijvigheid van de klanten te optimaliseren en de bedrijfszekerheid te garanderen. Daartoe engageert Euroquip zich 24 uur op 24, 7dagen op 7 een optimale service te leveren en te werken met de best beschikbare technologieën (BBT) en materialen. Euroquip is officieel hoofdverdeler van LINCOLN (smeersystemen), VEI (weegsystemen), GESPASA (brandstofpompen) en FRESHFILTER (overdrukcabines) en tevens agent voor EUROPOWER.

 4. PHI TECHNIK FÜR FENSTER UND TÜREN GMBH

  Duitsland

  Al meer dan 25 jaar bieden wij hoogwaardige accessoires en technische modules voor elementen van kunststof en van aluminium. U produceert voordeuren, ramen, gevels of speciale oplossingen - wij handelen uw project af op een vakkundige manier, van de eerste tekening tot aan de beschikking stelling van uw product. Uw voordelen? Gepersonaliseerde follow-up, vakkundig advies en meer dan 750 producten die het volgende bieden: •grotere doeltreffendheid dankzij een permanente technische ontwikkeling •grotere kwaliteit, een betere optiek en grijpbeweging van uw ramen en deuren •meer uitwisseling van kennis met de beste service dat op de markt te verkrijgen is. Hoe we deze vereisten in werking stellen? Door direct met u te spreken.

 5. WESO WERKZEUGBAU GMBH

  Duitsland

  Westermann24 kan terugkijken op meer dan 100 jaar traditie.Als fabrikant en ontwikkelaar van kantpersgereedschappen ziet u ons als directe partner voor uw productie.Op onze homepage vindt u onze: - Kantpersgereedschap (films en catalogus) - schaarmes: Nieuw / fabricage en herslijpservice.Andere producten voor uw productie: - Geleiderails: Nieuw / productie en nabewerking - machineonderdelen tot een lengte van 5000 mmNieuwe / productie- en herslijpservice - herslijpservice: Zaagbladen, frezen, cirkelmessen, lange messen.Wij bieden u graag de volgende diensten aan: - CNC-frezen - CNC-slijpen - draadsnijden - stansen EDM - laserharden - lasercoating.Onze medewerkers staan ​​met enthousiasme, kwalificaties en persoonlijke inzet tot uw beschikking om aan uw verwachtingen te voldoen, want de focus van ons denken ligt duidelijk op u, geachte klant, en de toegevoegde waarde die wij u kunnen bieden.

 1. KO-KEN EUROPE

  Luxemburg

  Kies voor hoogpresterende gereedschappen voor kwaliteitswerk! Ko-ken Europe S.A., opgericht in 1975, is het distributiecentrum voor Europa van de Japanse fabrikant Ko-ken Tool Co., Ltd. De firma Ko-ken Tool vervaardigt al vier generaties lang doppen en dopsleutels, met het doel haar klanten de beste kwaliteit te leveren. Kwaliteitswaarborg De fabriek Ko-ken Tool Co., Ltd. Shizuoka, Japan, waarborgt de superieure kwaliteit en bewerking van de Ko-ken gereedschappen. Ieder Ko-ken gereedschap dat de fabriek verlaat wordt streng gecontroleerd. Ko-ken verplicht zich om ieder materiaal- of fabricagegebrek gratis te repareren of te vervangen via haar distributeurs, met uitzondering van gevallen waar de verantwoordelijkheid breder is. De productieprocessen van de fabriek Ko-ken Tool Co., Ltd. zijn ISO 9001 gecertificeerd sinds 1995.

 2. CYTEC ZYLINDERTECHNIK GMBH

  Duitsland

  CYTEC Zylindertechnik GmbH is al meer dan 35 jaar een marktleidend bedrijf met een innovatief productengamma en is stevig gevestigd op de internationale werktuigbouwkundige markt. CYTEC sleutelcomponenten worden wereldwijd gebruikt in o.a. de gereedschaps- en matrijzenbouw, in de automobielindustrie en in de lucht- en ruimtevaarttechniek.Opgericht in 1984 als specialist en patenthouder voor sluitcilinders, heeft het familiebedrijf zich ontwikkeld tot een multinational met een internationaal netwerk van productie-, verkoop- en servicelocaties. Dankzij tientallen jaren ervaring en de daaruit voortvloeiende technische knowhow, is CYTEC één van de sterkste bedrijven in de industrie met een lange klantenkring. CYTEC vervaardigt zowel serie componenten als gebruikersgerichte complexe systemen. Iso 9001 wordt weergegeven onder Certificaten?

 1. RAPTOR SUPPLIES BV

  Verenigd Koninkrijk

  Raptor Supplies is een toonaangevend eCommerce-portaal dat B2B-klanten in Nederland en alle landen in de Europese Unie bedient die willen voldoen aan hun productvereisten voor ongepland onderhoud, reparatie en operaties met betrekking tot industriële onderdelen of reserveonderdelen van Amerikaanse merken. Als u ongeplande onderhouds-, reparatie- en bedieningsproducten nodig heeft, moet u deze snel geleverd hebben, zonder douane- of transportproblemen. Het goede nieuws is dat we lokale bezorging aanbieden aan klanten in het hele Verenigd Koninkrijk. Naast een grote productcatalogus, bieden we klanten ook de mogelijkheid om elk product te kopen dat niet op onze website staat. Neem gewoon contact met ons op voor een offerte voor het item dat u zoekt en ontvang een formele offerte via e-mail. We zijn geautoriseerde distributeurs voor WW Grainger, Morse Drum, Wesco Mfg, Vestil, Allegro Safety, Air Systems International en meer dan 2000 andere Amerikaanse industriële merken. Onze leveranciersrelaties geven ons toegang tot 2 miljoen industriële producten. Wij streven ernaar om artikelen die op voorraad zijn binnen 3-5 dagen aan Nederlandse klanten te leveren. Onze samenwerking met CEVA Logistics - van 's werelds grootste 3PL-providers helpt ons onze leveringsdoelen te halen en producten aan klanten te leveren, ongeacht waar ze zich bevinden.

 2. KMWE TOOLMANAGERS

  Nederland

  Het familiebedrijf KMWE Toolmanagers is producent en leverancier van een totaalpakket in tooling voor de verspanende hout-, metaal- en kunststofindustrie en heeft al ruim 65 jaar ervaring op deze gebieden. Het bedrijf is gevestigd in Nederland (Eindhoven) en in België (Oudsbergen). KMWE Toolmanagers verkoopt, ontwikkelt, produceert, reconditioneert en herslijpt alle voorkomende verspanende gereedschappen.

 3. CZULKOWSKI RENTAL

  Duitsland

  Het bedrijf CZULKOWSKI RENTAL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Industrieel gereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren Industriële voertuigen, wagenverhuur, verhuur van mobiele kranen, en Industriële voertuigen. Het is gevestigd in Dommershausen, Duitsland.

 4. SUMINISTROS INDUSTRIALES NEBREDA

  Spanje

  Het bedrijf SUMINISTROS INDUSTRIALES NEBREDA, is een Distributeur, en actief in de sector Smeedijzer voor bouw en industrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Industrieel gereedschap, toelevering industriële producten, ijzerwaren groothandel, gereedschapsmachines, en Industrieel gereedschap. Het is gevestigd in Miranda De Ebro, Spanje.

 5. HTG MAKINE

  Turkije

  Het bedrijf HTG MAKINE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Industrieel gereedschap. Het is gevestigd in Bursa, Turkije.

 6. SAYTEK GROUP MEKANIK INŞAAT IÇ VE DIŞ TICAET A.Ş.

  Turkije

  Het bedrijf SAYTEK GROUP MEKANIK INŞAAT IÇ VE DIŞ TICAET A.Ş., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Industrieel gereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren industriële filtratie. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 7. ING. PH. J. DAUM GMBH & CO. KG EMAREI SAFETY TOOLS

  Duitsland

  Het bedrijf ING. PH. J. DAUM GMBH & CO. KG EMAREI SAFETY TOOLS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Industrieel gereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren producten voor metalen skeletbouw. Het is gevestigd in Sassenberg, Duitsland.

 8. 3D MACCHINE INDUSTRIALI

  Italië

  Het bedrijf 3D MACCHINE INDUSTRIALI, is een Distributeur, en actief in de sector Industrieel gereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren Landbouwmachines, machines voor de landbouwindustrie, bladen, Landbouwmachines, en tuintrekkers. Het is gevestigd in Ariccia, Italië.

 1. EICHINGER & STELZL GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf EICHINGER & STELZL GMBH, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Industrieel gereedschap. Het is gevestigd in Barbing, Duitsland.

 2. ATESINA

  Italië

  Het bedrijf ATESINA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Precisiemechanica. Het is tevens aanwezig in de sectoren Industrieel gereedschap, Industrieel gereedschap, freesgereedschap, en metrologie. Het is gevestigd in Nomi, Italië.

 3. KRINO SPA

  Italië

  Het bedrijf KRINO SPA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Snijden - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Frezen en boren, snijgereedschap, industrieel gereedschap, en Frezen en boren. Het is gevestigd in Monticello Brianza, Italië.

 4. CAT TRADING SRL

  Roemenië

  Het bedrijf CAT TRADING SRL, is een Distributeur, en actief in de sector Gereedschap en ijzerwaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Reinigings- en onderhoudsmiddelen - professioneel, Wasmiddelen en zeep, Meting - apparaten en instrumenten, Industrieel gereedschap, Reinigings- en onderhoudsmiddelen - professioneel, Wasmiddelen en zeep, Meting - apparaten en instrumenten, en Industrieel gereedschap. Het is gevestigd in Ramnicu Valcea, Roemenië.

 5. EMILSTAMP SNC

  Italië

  Het bedrijf EMILSTAMP SNC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Industrieel gereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren Plaatponsmachines, en Matrijzen en vormen. Het is gevestigd in Ponte Trebbia, Calendasco, Italië.

 6. LIBELA ORODJA, D.O.O., CELJE

  Slovenië

  Het bedrijf LIBELA ORODJA, D.O.O., CELJE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Industrieel gereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal- en metaalbewerking - verspanen, Meting - apparaten en instrumenten, Gereedschapsmachines voor het vormen van metalen, Componenten, elektrisch en elektronisch - productiemachines, Staal- en metaalbewerking - verspanen, Meting - apparaten en instrumenten, Gereedschapsmachines voor het vormen van metalen, en Componenten, elektrisch en elektronisch - productiemachines. Het is gevestigd in Celje, Slovenië.

 7. KARATZAS EMMANOUIL

  Griekenland

  Het bedrijf KARATZAS EMMANOUIL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Schroeven. Het is tevens aanwezig in de sectoren industrieel gereedschap, schuur- en polijstmiddelen, elektrisch lassen, en industriële lijmen. Het is gevestigd in Piraeus, Griekenland.

 8. SEFI

  Frankrijk

  Het bedrijf SEFI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mechanica, algemeen - machinebouw, maakloon. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal- en metaalbewerking - verspanen, Staal- en metaalbewerking - verspanen, werktuigbouwkunde, industrieel gereedschap, en machines voor assemblages. Het is gevestigd in Tarnos, Frankrijk.

 9. CNCSHOP.DE

  Duitsland

  Het bedrijf CNCSHOP.DE, is een Distributeur, en actief in de sector Industrieel gereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren cnc gereedschap. Het is gevestigd in Bessenbach, Duitsland.

 10. EGA MASTER

  Spanje

  Het bedrijf EGA MASTER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Industrieel gereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren handgereedschap, vonkveilige takels, en schroevendraaiers. Het is gevestigd in Vitoria-Gasteiz, Spanje.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis