• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • industrieel gereedschap

Resultaten voor

Industrieel gereedschap - Import export

 1. MOH D.O.O

  Slovenië

  MOH DOO is een Europees CNC-ingenieursatelier dat gespecialiseerd is in de nauwkeurige verwerking van hoogwaardige onderdelen en prototypes voor de automobiel-, landbouw- en hydraulische industrie. Daarnaast vervaardigen wij onderdelen op maat voor de lucht- en ruimtevaart, defensie, de autolampenindustrie en de motorsport. Als MOH DOO bieden wij CNC freesdiensten aan in de modernste, uiterst precieze 5-assige en 3-assige CNC bewerkingscentra. 3-assig - tot 800 x 2200mm, 5-assig - tot 920mm. Wij kunnen een hele reeks materialen en afwerkingen aanbieden. Wij zijn gespecialiseerd in billet staal, aluminium structuurdelen, en behuizingen. Wij realiseren CNC-draaiwerk op moderne tweespillige conussen, tot fi 350 en fi 82, met Y-as en aangedreven gereedschap. Met onze nieuwste productietechnologieën en een eindeloze voorraad gereedschappen en hulpbronnen hebben wij het voordeel van een grotere efficiëntie bij de dienstverlening aan onze klanten. Wij staan in voor elk project en vervaardigd onderdeel. Met onze deskundige kennis bieden wij standaard betrouwbare en snelle ondersteuning. Wij willen uw eerste, betrouwbare partner zijn voor al uw CNC-bewerkingsbehoeften en -vereisten. Neem gerust contact met ons op voor verdere informatie!

 2. CYTEC ZYLINDERTECHNIK GMBH

  Duitsland

  CYTEC Zylindertechnik GmbH is al meer dan 35 jaar een marktleidend bedrijf met een innovatief productengamma en is stevig gevestigd op de internationale werktuigbouwkundige markt. CYTEC sleutelcomponenten worden wereldwijd gebruikt in o.a. de gereedschaps- en matrijzenbouw, in de automobielindustrie en in de lucht- en ruimtevaarttechniek.Opgericht in 1984 als specialist en patenthouder voor sluitcilinders, heeft het familiebedrijf zich ontwikkeld tot een multinational met een internationaal netwerk van productie-, verkoop- en servicelocaties. Dankzij tientallen jaren ervaring en de daaruit voortvloeiende technische knowhow, is CYTEC één van de sterkste bedrijven in de industrie met een lange klantenkring. CYTEC vervaardigt zowel serie componenten als gebruikersgerichte complexe systemen. Iso 9001 wordt weergegeven onder Certificaten?

 3. WESO WERKZEUGBAU GMBH

  Duitsland

  Westermann24 kan terugkijken op meer dan 100 jaar traditie.Als fabrikant en ontwikkelaar van kantpersgereedschappen ziet u ons als directe partner voor uw productie.Op onze homepage vindt u onze: - Kantpersgereedschap (films en catalogus) - schaarmes: Nieuw / fabricage en herslijpservice.Andere producten voor uw productie: - Geleiderails: Nieuw / productie en nabewerking - machineonderdelen tot een lengte van 5000 mmNieuwe / productie- en herslijpservice - herslijpservice: Zaagbladen, frezen, cirkelmessen, lange messen.Wij bieden u graag de volgende diensten aan: - CNC-frezen - CNC-slijpen - draadsnijden - stansen EDM - laserharden - lasercoating.Onze medewerkers staan ​​met enthousiasme, kwalificaties en persoonlijke inzet tot uw beschikking om aan uw verwachtingen te voldoen, want de focus van ons denken ligt duidelijk op u, geachte klant, en de toegevoegde waarde die wij u kunnen bieden.

 4. ZEMO VERTRIEBS GMBH

  Duitsland

  Het maken van gecontroleerde schroefverbindingen is het vakgebied van onze bijzonder ervaren draaimomentspecialist. Naast hoogwaardige schroefsystemen voor industrieel gebruik leveren wij betrouwbaar persluchtgereedschap voor onderhouds- en reparatiewerkzaamheden (automotive-gebied). Eveneens kunnen wij volgens tekening bijzondere gereedschappen maken voor situaties met speciale schroefverbindingen. In aanvulling hierop bieden wij gebruikers training op locatie. Last but not least kunnen wij moment- en persluchtgereedschappen onderhouden, kalibreren en eventueel repareren in onze eigen werkplaats.

 5. POVELATO

  Italië

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. DC SWISS SRL

  Italië

 2. 3D MACCHINE INDUSTRIALI

  Italië

 3. EUROQUIP

  België

  Euroquip is een technisch dienstverlenend bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het leveren, installeren, onderhouden en herstellen van smeersystemen en -producten, weegsystemen, reinigingssystemen, handgereedschap, pompen (pneumatische, elektrische, hydraulische, ...) voor vet, olie, diesel en benzine, overdruksystemen en generatoren met als doelstelling de industriële bedrijvigheid van de klanten te optimaliseren en de bedrijfszekerheid te garanderen. Daartoe engageert Euroquip zich 24 uur op 24, 7dagen op 7 een optimale service te leveren en te werken met de best beschikbare technologieën (BBT) en materialen. Euroquip is officieel hoofdverdeler van LINCOLN (smeersystemen), VEI (weegsystemen), GESPASA (brandstofpompen) en FRESHFILTER (overdrukcabines) en tevens agent voor EUROPOWER.

  Alle producten voor "industrieel gereedschap"

 4. PHI TECHNIK FÜR FENSTER UND TÜREN GMBH

  Duitsland

  Al meer dan 25 jaar bieden wij hoogwaardige accessoires en technische modules voor elementen van kunststof en van aluminium. U produceert voordeuren, ramen, gevels of speciale oplossingen - wij handelen uw project af op een vakkundige manier, van de eerste tekening tot aan de beschikking stelling van uw product. Uw voordelen? Gepersonaliseerde follow-up, vakkundig advies en meer dan 750 producten die het volgende bieden: •grotere doeltreffendheid dankzij een permanente technische ontwikkeling •grotere kwaliteit, een betere optiek en grijpbeweging van uw ramen en deuren •meer uitwisseling van kennis met de beste service dat op de markt te verkrijgen is. Hoe we deze vereisten in werking stellen? Door direct met u te spreken.

 5. KO-KEN EUROPE

  Luxemburg

  Kies voor hoogpresterende gereedschappen voor kwaliteitswerk! Ko-ken Europe S.A., opgericht in 1975, is het distributiecentrum voor Europa van de Japanse fabrikant Ko-ken Tool Co., Ltd. De firma Ko-ken Tool vervaardigt al vier generaties lang doppen en dopsleutels, met het doel haar klanten de beste kwaliteit te leveren. Kwaliteitswaarborg De fabriek Ko-ken Tool Co., Ltd. Shizuoka, Japan, waarborgt de superieure kwaliteit en bewerking van de Ko-ken gereedschappen. Ieder Ko-ken gereedschap dat de fabriek verlaat wordt streng gecontroleerd. Ko-ken verplicht zich om ieder materiaal- of fabricagegebrek gratis te repareren of te vervangen via haar distributeurs, met uitzondering van gevallen waar de verantwoordelijkheid breder is. De productieprocessen van de fabriek Ko-ken Tool Co., Ltd. zijn ISO 9001 gecertificeerd sinds 1995.

 1. RAPTOR SUPPLIES BV

  Verenigd Koninkrijk

  Raptor Supplies is een toonaangevend eCommerce-portaal dat B2B-klanten in Nederland en alle landen in de Europese Unie bedient die willen voldoen aan hun productvereisten voor ongepland onderhoud, reparatie en operaties met betrekking tot industriële onderdelen of reserveonderdelen van Amerikaanse merken. Als u ongeplande onderhouds-, reparatie- en bedieningsproducten nodig heeft, moet u deze snel geleverd hebben, zonder douane- of transportproblemen. Het goede nieuws is dat we lokale bezorging aanbieden aan klanten in het hele Verenigd Koninkrijk. Naast een grote productcatalogus, bieden we klanten ook de mogelijkheid om elk product te kopen dat niet op onze website staat. Neem gewoon contact met ons op voor een offerte voor het item dat u zoekt en ontvang een formele offerte via e-mail. We zijn geautoriseerde distributeurs voor WW Grainger, Morse Drum, Wesco Mfg, Vestil, Allegro Safety, Air Systems International en meer dan 2000 andere Amerikaanse industriële merken. Onze leveranciersrelaties geven ons toegang tot 2 miljoen industriële producten. Wij streven ernaar om artikelen die op voorraad zijn binnen 3-5 dagen aan Nederlandse klanten te leveren. Onze samenwerking met CEVA Logistics - van 's werelds grootste 3PL-providers helpt ons onze leveringsdoelen te halen en producten aan klanten te leveren, ongeacht waar ze zich bevinden.

 2. KMWE TOOLMANAGERS

  Nederland

  Het familiebedrijf KMWE Toolmanagers is producent en leverancier van een totaalpakket in tooling voor de verspanende hout-, metaal- en kunststofindustrie en heeft al ruim 65 jaar ervaring op deze gebieden. Het bedrijf is gevestigd in Nederland (Eindhoven) en in België (Oudsbergen). KMWE Toolmanagers verkoopt, ontwikkelt, produceert, reconditioneert en herslijpt alle voorkomende verspanende gereedschappen.

 1. SUMINISTROS INDUSTRIALES NEBREDA

  Spanje

 2. HTG MAKINE

  Turkije

 3. ING. PH. J. DAUM GMBH & CO. KG EMAREI SAFETY TOOLS

  Duitsland

 4. SAYTEK GROUP MEKANIK INŞAAT IÇ VE DIŞ TICAET A.Ş.

  Turkije

 5. EICHINGER & STELZL GMBH

  Duitsland

 6. METALUTENSILI S.R.L.

  Italië

 7. I.M.T. DI BALLONI LAURA & C. S.A.S.

  Italië

 8. KRINO SPA

  Italië

 1. EGA MASTER

  Spanje

 2. HENNINGER GMBH U. CO. KG

  Duitsland

 3. KARATZAS EMMANOUIL

  Griekenland

 4. BLACKIRON

  Italië

 5. EXTINCTEURS CONSEILS MAINTENANCE ET FORMATION

  Frankrijk

 6. BM GROUP INTERNATIONAL APS

  Denemarken

 7. SOMERI

  Frankrijk

 8. KALMIA SA

  Spanje

 9. SIMECA

  Frankrijk

 10. GRAVIER PRODUCTION

  Frankrijk