• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • informaticadiensten

Resultaten voor

Informaticadiensten - Import export

 1. AFB SOCIAL & GREEN IT

  Duitsland

  AfB social & green IT. Aankoop en remarketing van zakelijke hardware.De IT-refurbisher AfB social & green IT is gespecialiseerd in datavernietiging, verwerking en remarketing van gebruikte bedrijfshardware. Bedrijven, banken, verzekeringsmaatschappijen en overheden waarderen ons gecertificeerde en bekroonde proces en leveren een belangrijke bijdrage aan inclusie en klimaatbescherming. AfB staat voor “Arbeit für Menschen mit Behinderung (werken voor mensen met een beperking)”.Bijna de helft van de 500 werknemers is ernstig gehandicapt.Wij kopen gebruikte ICT en mobiele apparatuur in, wissen alle data auditproof, maken de hardware gereed en verkopen deze in onze AfB shops of in de AfB webshop. We kunnen jaarlijks twee derde van de 500.000 IT-apparaten opnieuw op de markt brengen.Het resterende derde deel wordt professioneel gerecycled in Europa.Door de levensduur te verlengen, verminderen we de impact op het milieu en het klimaat en laten we aan onze IT-partners zien dat hulpbronnen worden bespaard op basis van gedetailleerde kengetallen.

 2. ARIADNE MAPS

  Duitsland

  Ariadne maakt lokalisatie binnen en buiten mogelijk in tal van sectoren, zoals vervoer, winkelcentra, detailhandel en luchthavens. Het gebruikt geavanceerde algoritmen van kunstmatige intelligentie om passagiers en klanten nauwkeurig en anoniem te volgen om bedrijven te helpen hun infrastructuur te optimaliseren, zoals het minimaliseren van congestie en het aanbieden van meer gerichte reclame en marketing, terwijl de tevredenheid en ervaring van de consument wordt gemaximaliseerd. Ariadne Maps is gevestigd in München, Duitsland.Met de snelle groei die het in de loop der jaren heeft laten zien, heeft Ariadne een visie om de mogelijkheden van stationaire bedrijven te bevorderen en uit te breiden. Ariadne Maps is een Europees bedrijf dat met trots wordt gesteund door de Europese Unie. Deze activiteit werd gefinancierd door het Europees Instituut voor innovatie en technologie (EIT). Deze instelling van de Europese Unie ontvangt steun uit het onderzoeks- en innovatieprogramma Horizon 2020 van de Europese Unie.

 3. ALLIANCE EXTERNE

  Frankrijk

 4. UNIWAN

  België

 5. MULTIMEDIAN

  België

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ONE GDPR

  Frankrijk

 2. SMART LIGHT SOLUTIONS GMBH

  Duitsland

 3. ARIAH CONCEPT

  Frankrijk

 4. SECTRICITY

  België

  Sectricity is de ultieme beschermer tegen hackers. Als ethische hackers kennen we hun trucs en weten we hoe we je gegevens veilig kunnen houden. Door alle cyberbeveiligingsgaten op voorhand te dichten en ervoor te zorgen dat medewerkers op de hoogte zijn van de laatste cyberdreigingen, bieden we de perfecte combinatie om je bedrijf veilig te houden tegen de slechteriken. We hacken medewerkers, bedrijfsnetwerken, websites, platformen en mobiele apps op ethische wijze. Vervolgens krijg je een diepgaand rapport van welke maatregelen je direct moet nemen en welke bewustwordingstraining nodig is, gebaseerd op urgentie. Sinds 2017 zijn we een vertrouwenspartner voor tal van Belgische en Nederlandse bedrijven uit de meest uiteenlopende sectoren. Laat ons ook jouw cybersecurity aanscherpen en je behoeden tegen hackers! Telefoon: +32 9 298 05 85 of +31 85 888 16 44 E-mail: info@sectricity.com Web: https: //sectricity.com #securityawareness #ethicalhacking #phishing #hackingalarm #cybersecurity

  Alle producten voor "informaticadiensten"

 5. BYTE COMPUTER HAARLEM

  Nederland

  Computerhulp in Haarlem en omgeving Wij helpen je met het opschonen van je computer, een defecte laptop, een crashende computer, of elk ander computerprobleem. Als servicegericht bedrijf vinden we het belangrijk om jou als klant zo goed mogelijk te helpen. Daarom staan service en klantvriendelijkheid bij ons voorop. Het is erg vervelend als je aan de slag wil gaan, maar je computer loopt vast of geeft een virusmelding. Met onze jarenlange expertise op het gebied van computer reparatie, computerhulp en computer onderhoud lossen wij het probleem zo snel mogelijk voor je op. Wij begrijpen als geen ander dat je jouw computer niet lang kan missen, daarom werken wij snel. Al jouw ICT zaken onder 1 dak Één aanspreekpunt voor al je computerproblemen, of het nu om een vervelend virus, een trage computer of een complex computerprobleem gaat, wij weten wel raad. Onze vaste klanten kennen onze diensten al, wij hopen ook jou binnenkort te mogen zien als één van onze klanten.

  Alle producten voor "informaticadiensten"

 1. ANUBEX N.V.

  België

  Anubex is een Belgisch IT-bedrijf dat zich specialiseert in geautomatiseerde migratie van legacytsystemen naar targetsystemen. Het bedrijf realiseert onder meer het converteren van software aan de hand van een roadbook Cobol, functionele testen, en IT administration. “Anubex is a software company providing core tools, know-how, and support for mainframe modernization and migration projects worldwide. The company is the market leader for automated legacy migrations providing highly automated and proven solutions, while also offering a landing platform, that supports complex projects ranging from modernizing on the mainframe to migrating to the cloud. With over 25 years of experience, demonstrated solutions and high-performing software tools, the company helps enterprises and government organizations boost their innovation capacity, competitiveness and agility by accelerating their digital transformation. Anubex has a broad technological coverage in the IBM z/OS market space with migration solutions for legacy environments, such as IDMS, Adabas-Natural, COBOLCICS, but also for UNIX/Linux/Windows with COBOL. The automated conversion and testing tools combined with the company’s own methodology “Migratonomy” make Anubex a key player and one of the most competitive and reliable migration companies in the world.

  Alle producten voor "informaticadiensten"

 2. DATACENTER LUXEMBOURG

  Luxemburg

  Datacenter Luxembourg is een Provider van Internetdiensten gespecialiseerd in Internet facing network & IT infrastructuren. Het biedt colocatie diensten, aangeboden in Tier II tot Tier IV datacenter facilities; privé, open en hybride cloud oplossingen evenals carrier neutrale connectivity oplossingen. Banks, ISV's, digitale media- & e-Commerce bedrijven en systeemintegrators gebruiken onze diensten al meer dan 20 jaar. Meer dan 60 miljoen klanten wereldwijd maken gebruik van door Datacenter Luxembourg beheerde diensten.

 1. CERM BENELUX

  België

  Cerm is een software solution provider voor smalle web printers. Het bedrijf werd opgericht in 1983 en heeft voor de grafische industrie gewerkt sinds dan. Het hoofdkantoor is gevestigd in België, Cerm is goed geplaatst voor onze consultants om in heel Europa en intercontinentaal te reizen. Het bedrijf legt de nadruk op klantgerichtheid en kiest haar klanten zodanig dat er een 100% fit tussen beide partijen gaat ontstaan op een langere termijn. De specifieke kennis voor onze markt niche ingebed in onze oplossing zorgt ervoor dat er geen geografische beperking met betrekking tot installaties is. Cerm maakt deel uit van de Heidelberg Group .

 2. ADIFO

  België

  ADIFO is gespecialiseerd in de ontwikkeling van software tools en diensten voor diervoeder- en voedingsproducenten en handelaars sinds 1974. Wij combineren onze vakkennis en onze focus op innovatie om efficiënte applicaties te ontwikkelen die diervoeder- en voedingsproducenten erbij zullen helpen hun winst te laten groeien. Het is ons doel meerwaarde te geven aan de voedingsindustrie. Om dit te bereiken bieden wij een breed assortiment van sectorspecifieke software tools voor least-cost formulering, kwaliteitsdatabeheer, rationele berekening, cloud diensten en ERP.

 3. PRODUSOFT

  België

  CADCAM software op maat van uw bedrijf Produsoft is dé specialist in CADCAM-software voor frezen, draaien, draaifrezen, draadvonken, 2D en 3D plaatwerk, engineering en DNC. Van eenvoudig seriewerk tot uiterst complex en nauwkeurig stukwerk, Produsoft heeft de productiesoftware op maat van uw bedrijf! Uw vakkennis gecombineerd met de door ons ingezette softwaretools en begeleiding staan garant voor het succesvol bereiken van uw bedrijfsdoelstellingen. 5 redenen om te kiezen voor Produsoft: We zijn vertrouwd met uw specifieke bedrijfsprocessen. We bieden de meest geschikte software-oplossing voor 'u'. Ons team van gemotiveerde en enthousiaste medewerkers staan klaar voor advies, opleiding, optimalisatie en ondersteuning. We volgen de laatste ontwikkelingen in uw vakdomein en integreren deze kennis in onze producten en diensten. U kan op ons vertrouwen (>20 jaar actief). Wij bieden volgende producten aan: VISI, WorkNC, Edgecam, Radan, Peps, FTI, SpaceClaim, Mecanic, NCspeed en Cimco. Daarnaast hebben wij een eigen ontwikkelafdeling waar wij op basis van een eigen kernel volledig klantspecifieke oplossingen kunnen schrijven. Dit zorgt ervoor dat standaardproducten uitgebreid kunnen worden tot een volledig in uw productieproces geïntegreerde totaaloplossing. En dit allemaal volgens uw specifieke wensen.

 4. INFORMATIC POLY CLEANING

  België

  IPS is werkzaam binnen het reinigen en het ontsmetten van computermateriaal en combineert flexibiliteit met logistiek: twee factoren die het mogelijk maken te groeien binnen talloze sites en branches zoals banken, verzekeringskantoren, hotels en overige Horeca instellingen, het ministerie van justitie en Europese instellingen, openbare en sociale diensten, garages, fabrieken, MKB's en opleidingscentra. Reiniging van werkplekken volgens een 100% ecologische methode, onderhoud van serverzalen, ontstoffing van serverkasten en Switch via ionisatie, moving en ergonomie (verhuizing), ontsmetting van serverzalen. IPSb met vestigingen in Brussel en Luxemburg in de nabijheid van de grote administratieve centra, kan bogen op een erkende ervaring waardoor het toegang heeft verkregen tot talloze bedrijven in België, in Luxemburg en in het buitenland. IPC is al meer dan 13 jaar door IBGE gecertificeerd als ecodynamisch bedrijf. IPC werkt volgens een in Europa UNIEK en ultra geavanceerd proces,

 5. ITVALIDATION

  Nederland

  ITValidation is ten aller tijden een onafhankelijke adviseur voor trajecten c.q projecten, tijdens implementaties of gedurende reguliere productie. ITValidation specialiseert zich in het valideren van IT offertes en strategieën. We leveren concepten en IT ontwerpen die u kunt laten implementeren en we reviewen ontwerpen van anderen om deze in uw voordeel te verbeteren. De dienstverlening van ITValidation bestaat uit drie core-diensten: - Validatie en Review; - Cloud Assessment; - Advies (Consultancy). Validatie: Validatie van offertes en strategieën Review: Krijg grip op het eindresultaat Offerte review (second opion) complexiteitsreductie prijs/ kwaliteit haalbaarheid risicoanalyse toewijding IT-partner functionele ontwerpen technische ontwerpen Cloud Assessment informatievoorziening naar de cloud verhuizen rendement risico’s verantwoordelijkheden kosten de cloud verlaten Advies designkeuzes referentiearchitectuur inzichtelijk maken directe en indirecte kosten TCO calculaties Trusted advisors Hulp bij product keuzes

 6. DATABYTE

  Nederland

  Wij zijn een fullservice ICT-dienstverlener en opereren in verschillende branches. Met 90 bevlogen collega’s werken wij dagelijks aan infra- en software-oplossingen. Onze missie is om Nederlandse organisaties succesvoller te laten zijn. Dit doen we door u te begeleiden in het koppelen van bedrijfsdoelen aan een passende ICT-oplossing. Wij zetten complexiteit om in eenvoud. U hoeft van ons geen uitgebreide adviesrapportages, ingewikkelde tools en onoverzichtelijke contracten te verwachten. Praktische oplossingen, overzichtelijke methodieken en heldere communicatie. Elke DataByter wordt getraind om de klantverwachting elke dag te overtreffen, want zo creëren wij voor ons loyale klanten. Dàt is onze manier! Wij willen u als ondernemer succesvol laten zijn door uw medewerkers vrij en creatief te laten zijn, waarde en verbondenheid met uw klanten te creëren en hen te ondersteunen met efficiënte processen.

 7. SAFESHOPS.BE

  België

  Trust Share Learn Grow Dit is in een notendop onze missie. We zetten ons dagelijks in om het vertrouwen van consumenten, bedrijven en overheden in e-commerce, en dus ook in jouw webshop, te verhogen. Dat doen we o.a. door middel van ons Kwaliteitslabel, ons Security Seal en onze erkende Consumer reviews. Daarnaast zijn we een ware draaischijf voor de uitwisseling, via aangepaste evenementen, van kennis, ervaring en informatie, én verzorgen we opleidingen en seminars. Aan de wieg van de vzw SafeShops.be stonden ooit Sunweb.be, Vente-Exclusive.com en Coolblue. Met één doel: e-commerce in België doen groeien. We zijn de kinderschoenen al lang ontgroeid.

 8. MINDYOUROWNBUSINESS

  België

  MindYourOwnBusiness helpt coaches en kennisondernemers met het opzetten en uitbouwen van hun online business. Met het all-in-one online business platform heb je alle tools in handen om van jouw business een succes te maken.

  Alle producten voor "informaticadiensten"

 1. SPACCABIT

  Italië

  SpaccaBit S.r.l. is een jong bedrijf, opgericht door personeel met twintig jaar ervaring op het gebied van informatica en aanwezigheidsbeheer. Het beschikt over medewerkers met meer dan veertig jaar ervaring op het gebied van prikklokken, industriële klokken, tijdmeters, torenuurwerken en automatisering van klokkenbellen.

 2. DINAX ICT

  Nederland

  Cloud oplossingen voor MKB. Security, Datacenter oplossingen, VPN oplossingen, Virtualisatie, KVM, Veeam, Hyper-V, Watchguard, Cisco, SonicWall, Werkplek inrichten, Server hardware, Windows Specialist. ICT Systeem en netwerkbeheer voor MKB bedrijven. Specialist in Kinderopvang oplossingen.

 3. REISGIDS BERLIJN PDF

  België

  Ontdek Berlijn in 5 uitgewerkte wandelingen. Reisgids, 83 blz en 49 highlights die langs bekende maar ook minder bekende plekken van Berlijn brengen. Met tips van locals, achtergrondinformatie & weetjes en praktische reistips.

 4. DERKS AUTOMATISERING

  Nederland

  Derks Automatisering is gespecialiseerd in het maken van websites en webwinkels voor het MKB op basis van Joomla en WordPress! Tevens Configureren, installeren en onderhouden van computers en netwerken. Aanleg van netwerken, aanbieden van webhosting en email services. Automatiseren van veel gebruikte taken in office paketten of andere software. Hulp bij administratie en boekhouding.

 5. BOL ICT

  Nederland

  Wij geloven dat we bedrijven concurrerender maken met behulp van ICT. Daarbij nemen wij verantwoordelijkheid en krijgt u de zekerheid dat uw ICT altijd werkt. Zodat u in vrijheid kunt ondernemen. Ontzorgen volgens Bol.

 6. KOFAX BENELUX

  België

  Groothandel in elektronica en telecommunicatieapparatuur, informaticadiensten, softwares.

 7. INTEROFFICE SOBETE TONGEREN

  België

  Alles voor scholen en bedrijven onder één dak: kantoorartikelen, schoolbenodigheden, beroepskledijn digitale borden enz.

 8. HARVEY NASH IT CONSULTING

  België

  Informaticadiensten en softwares.

 9. WHYSOFT AFRIQUE

  Ivoorkust

 10. CODE & PEPPER

  Polen

Filters

Resultaten voor

Informaticadiensten - Import export

Aantal resultaten

23.637 bedrijven

Landen