• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • informaticadiensten

Resultaten voor

Informaticadiensten - Import export

 1. AFB SOCIAL & GREEN IT

  Duitsland

  Verified by europages badge

  AfB social & green IT. Aankoop en remarketing van zakelijke hardware.De IT-refurbisher AfB social & green IT is gespecialiseerd in datavernietiging, verwerking en remarketing van gebruikte bedrijfshardware. Bedrijven, banken, verzekeringsmaatschappijen en overheden waarderen ons gecertificeerde en bekroonde proces en leveren een belangrijke bijdrage aan inclusie en klimaatbescherming. AfB staat voor “Arbeit für Menschen mit Behinderung (werken voor mensen met een beperking)”.Bijna de helft van de 500 werknemers is ernstig gehandicapt.Wij kopen gebruikte ICT en mobiele apparatuur in, wissen alle data auditproof, maken de hardware gereed en verkopen deze in onze AfB shops of in de AfB webshop. We kunnen jaarlijks twee derde van de 500.000 IT-apparaten opnieuw op de markt brengen.Het resterende derde deel wordt professioneel gerecycled in Europa.Door de levensduur te verlengen, verminderen we de impact op het milieu en het klimaat en laten we aan onze IT-partners zien dat hulpbronnen worden bespaard op basis van gedetailleerde kengetallen.

 2. ARIADNE

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Ariadne maakt lokalisatie binnen en buiten mogelijk in tal van sectoren, zoals vervoer, winkelcentra, detailhandel en luchthavens. Het gebruikt geavanceerde algoritmen van kunstmatige intelligentie om passagiers en klanten nauwkeurig en anoniem te volgen om bedrijven te helpen hun infrastructuur te optimaliseren, zoals het minimaliseren van congestie en het aanbieden van meer gerichte reclame en marketing, terwijl de tevredenheid en ervaring van de consument wordt gemaximaliseerd. Ariadne Maps is gevestigd in München, Duitsland.Met de snelle groei die het in de loop der jaren heeft laten zien, heeft Ariadne een visie om de mogelijkheden van stationaire bedrijven te bevorderen en uit te breiden. Ariadne Maps is een Europees bedrijf dat met trots wordt gesteund door de Europese Unie. Deze activiteit werd gefinancierd door het Europees Instituut voor innovatie en technologie (EIT). Deze instelling van de Europese Unie ontvangt steun uit het onderzoeks- en innovatieprogramma Horizon 2020 van de Europese Unie.

 3. WEBGARDEN KFT.

  Hongarije

  Verified by europages badge

  Webgarden Kft. is werkzaam sinds 2006. Sindsdien kent het bedrijf een uitzonderlijke en internationale groei. Naast het hoofdkantoor dat nog steeds in Boedapest, Hongarije is gewestigd, heeft het tevens internationale vestigingen geopend in Montenegro en onlangs tevens in Marokko. Ons bedrijf weet op succesvolle wijze projecten uit te voeren of te voltooien voor kleine en grote bedrijven in het binnen- en buitenland. Deze brede dekking biedt ons de mogelijkheid aan de behoeften van onze klanten te voldoen. We hebben op het moment referenties in 28 verschillende landen en bieden onze diensten aan zowel openbare instellingen als privébedrijven aan. Deze ervaring en de internationale aanwezigheid dienen als de drijvende kracht achter een succesvolle multiculturele samenwerking wereldwijd. Wij hechten een groot belang aan een goede band met onze klanten, daar ons succes afhankelijk is van hun succes. Wij zijn ervan overtuigd dat onze klanten de hoeksteen van onze bedrijfsdoelstellingen zijn. Het is dan ook essentieel om ze goed te kennen (samen met het contactpersoon), goed naar ze te luisteren, van ze te leren en hun activiteiten en professionele doelen te begrijpen om aan hun behoeften te kunnen voldoen. Hun tevredenheid vormt de basis van ons succes en de kern van ons bedrijfsmodel.

 4. SUMATONI

  België

  Verified by europages badge

  Sumatoni, een Belgisch bedrijf, is gespecialiseerd in IT-oplossingen voor bedrijven en levert daarnaast deskundige adviesdiensten. Wat ons onderscheidt is onze expertise in open source producten, waardoor we kostenefficiënte oplossingen van topkwaliteit kunnen bieden, wat een onmiskenbaar concurrentievoordeel biedt voor bedrijven met beperkte budgetten. Onze grootste kracht ligt in ons vermogen om op maat gemaakte oplossingen te creëren voor elke klant. We begrijpen dat elk bedrijf specifieke IT-behoeften heeft en daarom besteden we speciale aandacht aan het begrijpen van uw unieke doelstellingen en vereisten. Daarom ontwerpen we oplossingen op maat, of u nu een klein bedrijf bent met beperkte middelen of een bekend bedrijf. Naast onze draadloze netwerkinfrastructuur en consultancydiensten bieden we ook uitgebreide ondersteuning voor alle gerelateerde IT-uitdagingen. Van netwerkbeveiliging tot gegevensbeheer, onze knowhow en ervaring staan tot uw beschikking om uw succes te garanderen.

 5. BITDOM SP. Z O.O.

  Polen

  Verified by europages badge

  Bitdom Ltd. werkt onder het merk Python Agency en is een doorwinterde leverancier van op maat ontwikkelde software en al jarenlang gespecialiseerd in Python- en PHP-programmering. Wij zijn experts op het gebied van serverbeheer en veiligheid door krachtige en beveiligde handelingen voor e-shops te bieden. Ons team beheert op efficiënte wijze e-commerce platforms ondersteund door de Magento zoekmotor van Adobe en verhoogt de functies via salesmanagement, verzending en BI analyse-oplossingen op maat. Wij ontwerpen API's en apps die de mogelijkheden van Magento optimaliseren en de efficiënte en prestatie boosten. Ons assortiment omvat innoverende applicaties voor het digitaliseren van bedrijven, prijsvergelijkingstools en logistieke software voor containervervoer via het spoor, over zee en over de weg, om de activiteiten te stroomlijnen en de besluitname binnen complexe logistieke omgevingen te verbeteren. Wij ontwerpen al meer dan 25 jaar uitgebreide adressenbestanden voor bedrijven en productlijsten, voor de B2C markten via het netwerk van de Gouden Gids in 30 landen en de B2B sectors via Yoys en Sector Pages. Deze oplossingen helpen de bedrijven hun zichtbaarheid en hun klantenbestand te vergroten. Bij Bitdom zetten we ons in voor het leveren van hoogwaardige, schaalbare oplossingen gericht op groei en operationele uitmuntendheid. Dankzij onze expertise op het gebied van software ontwikkeling en digitale oplossingen zijn wij de partner bij uitstek voor bedrijven op zoek naar innovatie en het optimaliseren van hun processen. Neem contact met ons op om te zien hoe wij u kunnen helpen uw bedrijf te laten groeien.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. VISIONLINK

  Portugal

  Verified by europages badge

  Vision Link & WBCP-BUILD is een internationale groep gespecialiseerd in het veld van IT en telecommunicatie-engineering. Wij bieden innoverende, highperformance oplossingen dankzij sterke kwalitatieve en kwalitatieve vaardigheden in de meest uiteenlopende sectoren binnen de technologie. Onze brede waaier aan diensten is gericht op computernetwerken, elektronische veiligheid, cyberveiligheid, hardware/software en tevens de verkoop van IT-apparatuur. Wij zijn een in Portugal gevestigd merk en streven ernaar de Europese markt van technologie te veroveren. WBCP-BUILD richt zich tevens op de civiele bouw en vastgoed. Vision Link, Lda omvat Vision Link Europe gericht op het opbouwen van strategische samenwerkingen met Europese, Aziatische en Amerikaanse supranationale bedrijven. Vision Link, Africa (PTY) Ltd, die zich inzet om geavanceerde technische oplossingen voor de Afrikaanse markt te bieden, met name in Angola, is een betrouwbare en rendabele partner voor de Sub-Saharische regio's.

 2. KAPSLOC

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KAPSLOC, is een Dienstverlener, en actief in de sector Informaticadiensten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Programmatuur, virtuele werkelijkheid, webtoepassingen, Programmatuur, en Interactieve driedimensionale beelden. Het is gevestigd in Lormont-Bordeaux, Frankrijk.

 3. IT-ID - SERVICES INFORMATIQUES POUR LES PME

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf IT-ID - SERVICES INFORMATIQUES POUR LES PME, is een Dienstverlener, en actief in de sector Informaticadiensten. Het is tevens aanwezig in de sectoren informaticaservice, IT-facility management, Audit, advies en expertisen van informatiesystemen, en Computerondersteuning voor mkb. Het is gevestigd in Vincennes, Frankrijk.

 4. ALLIANCE EXTERNE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ALLIANCE EXTERNE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Gegevensinvoer. Het is tevens aanwezig in de sectoren Informaticadiensten, onderhoud technische ondersteuning voor computers, uitbesteding van diensten voor bedrijven, en Informaticadiensten. Het is gevestigd in Paris, Frankrijk.

 5. UNIWAN

  België

  Verified by europages badge

  Het bedrijf UNIWAN, is een Dienstverlener, en actief in de sector Auditing. Het is tevens aanwezig in de sectoren Beheer en ondersteuning van computernetwerken, Informaticadiensten, Telefoneren op internet, Telecommunicatiediensten, Beheer en ondersteuning van computernetwerken, Informaticadiensten, Telefoneren op internet, en Telecommunicatiediensten. Het is gevestigd in Pont-À-Celles, België.

 1. DEPANNAGE INFORMATIQUE 76

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DEPANNAGE INFORMATIQUE 76, is een Dienstverlener, en actief in de sector Informaticadiensten. Het is tevens aanwezig in de sectoren advies in informatica. Het is gevestigd in Le Havre, Frankrijk.

 2. MULTIMEDIAN

  België

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MULTIMEDIAN, is een Dienstverlener, en actief in de sector Auditing. Het is tevens aanwezig in de sectoren Beheer en ondersteuning van computernetwerken, Informaticadiensten, advies in informatica, advies in informatica-engineering, Beheer en ondersteuning van computernetwerken, en Informaticadiensten. Het is gevestigd in Grez-Doiceau, België.

 1. CONSULTUM-IT BV

  België

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CONSULTUM-IT BV, is een Dienstverlener, en actief in de sector Informaticadiensten. Het is tevens aanwezig in de sectoren experts in informatica, informaticaservice, Onderhoud van servers, en ontwikkeling van software. Het is gevestigd in Maasmechelen, België.

 2. SCHOONHEYT CORP - INTERFAST

  België

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SCHOONHEYT CORP - INTERFAST, is een Dienstverlener, en actief in de sector Creatie en ontwikkeling van softwareprogramma’s. Het is tevens aanwezig in de sectoren Auditing, Informaticadiensten, Auditing, Informaticadiensten, Advies inzake IT-beveiliging, en informaticaservice. Het is gevestigd in Bruxelles, België.

 3. INTELLIGENT CONCEPTS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf INTELLIGENT CONCEPTS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Informaticadiensten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gegevensanalyse, CRM toepassingen, Gegevensanalyse, datacenter, CRM toepassingen, en crm. Het is gevestigd in Garges-Les-Gonesse, Frankrijk.

 4. ARIAH CONCEPT

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ARIAH CONCEPT, is een Dienstverlener, en actief in de sector Raadgeving aan bedrijven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Adviesbureaus - marketing strategie, Informaticadiensten, CRM toepassingen, seo, onderhoud technische ondersteuning voor computers, Adviesbureaus - marketing strategie, advies en diensten van directe marketing, Advies en strategie in Marketing / E-marketing, en hulpcentrum klanten. Het is gevestigd in Nice, Frankrijk.

 5. SECTRICITY

  België

  Sectricity is de ultieme beschermer tegen hackers. Als ethische hackers kennen we hun trucs en weten we hoe we je gegevens veilig kunnen houden. Door alle cyberbeveiligingsgaten op voorhand te dichten en ervoor te zorgen dat medewerkers op de hoogte zijn van de laatste cyberdreigingen, bieden we de perfecte combinatie om je bedrijf veilig te houden tegen de slechteriken. We hacken medewerkers, bedrijfsnetwerken, websites, platformen en mobiele apps op ethische wijze. Vervolgens krijg je een diepgaand rapport van welke maatregelen je direct moet nemen en welke bewustwordingstraining nodig is, gebaseerd op urgentie. Sinds 2017 zijn we een vertrouwenspartner voor tal van Belgische en Nederlandse bedrijven uit de meest uiteenlopende sectoren. Laat ons ook jouw cybersecurity aanscherpen en je behoeden tegen hackers! Telefoon: +32 9 298 05 85 of +31 85 888 16 44 E-mail: info@sectricity.com Web: https: //sectricity.com #securityawareness #ethicalhacking #phishing #hackingalarm #cybersecurity

 6. BYTE COMPUTER HAARLEM

  Nederland

  Computerhulp in Haarlem en omgeving Wij helpen je met het opschonen van je computer, een defecte laptop, een crashende computer, of elk ander computerprobleem. Als servicegericht bedrijf vinden we het belangrijk om jou als klant zo goed mogelijk te helpen. Daarom staan service en klantvriendelijkheid bij ons voorop. Het is erg vervelend als je aan de slag wil gaan, maar je computer loopt vast of geeft een virusmelding. Met onze jarenlange expertise op het gebied van computer reparatie, computerhulp en computer onderhoud lossen wij het probleem zo snel mogelijk voor je op. Wij begrijpen als geen ander dat je jouw computer niet lang kan missen, daarom werken wij snel. Al jouw ICT zaken onder 1 dak Één aanspreekpunt voor al je computerproblemen, of het nu om een vervelend virus, een trage computer of een complex computerprobleem gaat, wij weten wel raad. Onze vaste klanten kennen onze diensten al, wij hopen ook jou binnenkort te mogen zien als één van onze klanten.

 7. ANUBEX N.V.

  België

  Anubex is een Belgisch IT-bedrijf dat zich specialiseert in geautomatiseerde migratie van legacytsystemen naar targetsystemen. Het bedrijf realiseert onder meer het converteren van software aan de hand van een roadbook Cobol, functionele testen, en IT administration. “Anubex is a software company providing core tools, know-how, and support for mainframe modernization and migration projects worldwide. The company is the market leader for automated legacy migrations providing highly automated and proven solutions, while also offering a landing platform, that supports complex projects ranging from modernizing on the mainframe to migrating to the cloud. With over 25 years of experience, demonstrated solutions and high-performing software tools, the company helps enterprises and government organizations boost their innovation capacity, competitiveness and agility by accelerating their digital transformation. Anubex has a broad technological coverage in the IBM z/OS market space with migration solutions for legacy environments, such as IDMS, Adabas-Natural, COBOLCICS, but also for UNIX/Linux/Windows with COBOL. The automated conversion and testing tools combined with the company’s own methodology “Migratonomy” make Anubex a key player and one of the most competitive and reliable migration companies in the world.

 8. ADIFO

  België

  ADIFO is gespecialiseerd in de ontwikkeling van software tools en diensten voor diervoeder- en voedingsproducenten en handelaars sinds 1974. Wij combineren onze vakkennis en onze focus op innovatie om efficiënte applicaties te ontwikkelen die diervoeder- en voedingsproducenten erbij zullen helpen hun winst te laten groeien. Het is ons doel meerwaarde te geven aan de voedingsindustrie. Om dit te bereiken bieden wij een breed assortiment van sectorspecifieke software tools voor least-cost formulering, kwaliteitsdatabeheer, rationele berekening, cloud diensten en ERP.

 1. DATACENTER LUXEMBOURG

  Luxemburg

  Datacenter Luxembourg is een Provider van Internetdiensten gespecialiseerd in Internet facing network & IT infrastructuren. Het biedt colocatie diensten, aangeboden in Tier II tot Tier IV datacenter facilities; privé, open en hybride cloud oplossingen evenals carrier neutrale connectivity oplossingen. Banks, ISV's, digitale media- & e-Commerce bedrijven en systeemintegrators gebruiken onze diensten al meer dan 20 jaar. Meer dan 60 miljoen klanten wereldwijd maken gebruik van door Datacenter Luxembourg beheerde diensten.

 2. PRODUSOFT

  België

  CADCAM software op maat van uw bedrijf Produsoft is dé specialist in CADCAM-software voor frezen, draaien, draaifrezen, draadvonken, 2D en 3D plaatwerk, engineering en DNC. Van eenvoudig seriewerk tot uiterst complex en nauwkeurig stukwerk, Produsoft heeft de productiesoftware op maat van uw bedrijf! Uw vakkennis gecombineerd met de door ons ingezette softwaretools en begeleiding staan garant voor het succesvol bereiken van uw bedrijfsdoelstellingen. 5 redenen om te kiezen voor Produsoft: We zijn vertrouwd met uw specifieke bedrijfsprocessen. We bieden de meest geschikte software-oplossing voor 'u'. Ons team van gemotiveerde en enthousiaste medewerkers staan klaar voor advies, opleiding, optimalisatie en ondersteuning. We volgen de laatste ontwikkelingen in uw vakdomein en integreren deze kennis in onze producten en diensten. U kan op ons vertrouwen (>20 jaar actief). Wij bieden volgende producten aan: VISI, WorkNC, Edgecam, Radan, Peps, FTI, SpaceClaim, Mecanic, NCspeed en Cimco. Daarnaast hebben wij een eigen ontwikkelafdeling waar wij op basis van een eigen kernel volledig klantspecifieke oplossingen kunnen schrijven. Dit zorgt ervoor dat standaardproducten uitgebreid kunnen worden tot een volledig in uw productieproces geïntegreerde totaaloplossing. En dit allemaal volgens uw specifieke wensen.

 3. CENTRUM VOOR INFORMATICA

  België

  Cevi NV blijft op de eerste plaats een softwarehuis dat zich in hoofdzaak ten dienste stelt van de lokale besturen en dit vooral voor de automatisering van hun processen en diensten. Cevi NV wil zich daarnaast richten op aanverwante dienstverlening in de openbare sector en dit door producten en diensten te ontwikkelen volgens nieuwe technologieën, vooral webgebaseerde. Ten slotte wil Cevi NV een belangrijke VAR ("Value Added Reseller") blijven op het vlak van hardwareaanbod, installatie en onderhoud ervan naar de lokale openbare besturen toe en dit naast de ontwikkeling van een vormingscentrum. Via systematische acties ter bevordering van ploeggeest en verbeteringen in de organisatie verhoogt Cevi NV stelselmatig de performantie van zijn medewerkers die via betrokkenheid de klantgerichtheid van de maatschappij samen willen maximaliseren. Klanten van Cevi NV moeten zich zoals in het verleden thuis kunnen voelen in deze organisatie.

 4. TOUCH IT EN PARTNERS

  Nederland

  Achter onze naam schuilt al ruim 28 jaar ervaring in IT. Van Mainframe met terminals, via de eerste pc’s, naar netwerken via Lan en Wan naar de hedendaagse technieken en mogelijkheden met Cloud, Social Media en de mobiele apparaten kunt u overal bereikbaar zijn. Met onze zeer deskundige en gedreven partners, ontzorgen wij u op IT gebied. Cloudadvies, website, Office 365, Microsoft SharePoint. Onderhoud van het netwerk, of vervanging van computers en randapparatuur. Touch it adviseert en (ont)zorgt met haar partners, voor een passende en budget gerichte oplossing op it gebied, Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak..

 5. CIO

  België

  CIO, gevestigd in Leuven, werd midden de jaren tachtig opgericht als Centrum voor Informatica Opleidingen. In de loop der jaren werd het opleidingsaanbod stelselmatig en creatief uitgebouwd met als doel het aanbieden van een passend antwoord op de steeds complexere opleidings- en begeleidingsvragen. De persoonlijke begeleiding en het aanbieden van maatwerkopleidingen vormt hierbij een belangrijke meerwaarde. Vanaf 2000 is CIO Training & Development niet alleen een totaal-aanbieder voor diensten ten aanzien van bureautica-gebruikers en hun toepassingen, maar ook een volwaardige partner in het ontwikkelen van IT applicaties.

 6. CERM BENELUX

  België

  Cerm is een software solution provider voor smalle web printers. Het bedrijf werd opgericht in 1983 en heeft voor de grafische industrie gewerkt sinds dan. Het hoofdkantoor is gevestigd in België, Cerm is goed geplaatst voor onze consultants om in heel Europa en intercontinentaal te reizen. Het bedrijf legt de nadruk op klantgerichtheid en kiest haar klanten zodanig dat er een 100% fit tussen beide partijen gaat ontstaan op een langere termijn. De specifieke kennis voor onze markt niche ingebed in onze oplossing zorgt ervoor dat er geen geografische beperking met betrekking tot installaties is. Cerm maakt deel uit van de Heidelberg Group .

 7. SDL

  België

  Wij helpen uw boodschap over te brengen SDL is wereldwijd toonaangevend op het gebied van vertaal- en contentmanagementservices. Al meer dan 25 jaar helpt SDL klanten over de hele wereld te groeien en nieuwe markten te bereiken. Wij helpen klanten met contentoptimalisatie en het bieden van relevante digitale experiences op basis van zowel menselijke expertise als kunstmatige intelligentie. SDL helpt bedrijven betekenisvolle digitale trajecten te ontwikkelen en belangrijke emotionele connecties met hun internationale klanten aan te gaan met behulp van relevante, persoonlijke content die echt bij de doelgroep landt. De grootste namen ter wereld vertrouwen op de expertise van SDL voor hun contentmanagement en vertalingen. 78 van de 100 grootste internationale bedrijven werken met ons samen voor het maken, vertalen en distribueren van hun content.

 8. DE WIFI SPECIALIST

  Nederland

  De Wifi Specialist helpt u snel uit de brand. Onze monteurs zijn altijd snel ter plaatse en kunnen voor u: met speciale meetapparatuur een netwerkscan doen en zo vaststellen waar het probleem ligt; storingen door andere apparaten zoals magnetron of DECT-telefoon opsporen; de acces points (routers e.d.) op de juiste plek te zetten, zodat u ook op meerdere verdiepingen goede ontvangst hebt; de apparatuur beter instellen; als nodig de hardware vervangen door slimmere apparatuur.Wifi aanleggenBent u starter of net verhuist? Dan kan de Wifi Specialist u natuurlijk ook helpen door een goede, stabiele Wifi-verbinding aan te leggen.Onderhoud Wifi-omgevingIn een bedrijf met meer dan drie werknemers kan de Wifi-verbinding al snel instabiel worden. Dat kan meerder oorzaken hebben, zoals overbelasting, verkeerde instellingen of een vastgelopen computer. De Wifi Specialist kan dit soort problemen voorkomen door met een afgesproken regelmaat, tegen een afgesproken tarief uw Wifi-infrastructuur te komen controleren en optimaliseren.Flexibel en betaalbaarOnze tarieven zijn scherp en concurrerend. Desgewenst krijg u vooraf een gespecificeerde offerte, op basis van het aantal werkplekken, het aantal vierkante meters en het aantal verdiepingen. Op die manier komt u nooit achteraf voor onaangename verrassingen te staan.Maak een afspraakBel nu voor een afspraak of stuur een mailtje. onze expert komt langs voor vrijblijvende opname van de huidige situatie en het vaststellen van de problemen en/of behoe

 9. INFORMATIC POLY CLEANING

  België

  IPS is werkzaam binnen het reinigen en het ontsmetten van computermateriaal en combineert flexibiliteit met logistiek: twee factoren die het mogelijk maken te groeien binnen talloze sites en branches zoals banken, verzekeringskantoren, hotels en overige Horeca instellingen, het ministerie van justitie en Europese instellingen, openbare en sociale diensten, garages, fabrieken, MKB's en opleidingscentra. Reiniging van werkplekken volgens een 100% ecologische methode, onderhoud van serverzalen, ontstoffing van serverkasten en Switch via ionisatie, moving en ergonomie (verhuizing), ontsmetting van serverzalen. IPSb met vestigingen in Brussel en Luxemburg in de nabijheid van de grote administratieve centra, kan bogen op een erkende ervaring waardoor het toegang heeft verkregen tot talloze bedrijven in België, in Luxemburg en in het buitenland. IPC is al meer dan 13 jaar door IBGE gecertificeerd als ecodynamisch bedrijf. IPC werkt volgens een in Europa UNIEK en ultra geavanceerd proces,

 10. ITVALIDATION

  Nederland

  ITValidation is ten aller tijden een onafhankelijke adviseur voor trajecten c.q projecten, tijdens implementaties of gedurende reguliere productie. ITValidation specialiseert zich in het valideren van IT offertes en strategieën. We leveren concepten en IT ontwerpen die u kunt laten implementeren en we reviewen ontwerpen van anderen om deze in uw voordeel te verbeteren. De dienstverlening van ITValidation bestaat uit drie core-diensten: - Validatie en Review; - Cloud Assessment; - Advies (Consultancy). Validatie: Validatie van offertes en strategieën Review: Krijg grip op het eindresultaat Offerte review (second opion) complexiteitsreductie prijs/ kwaliteit haalbaarheid risicoanalyse toewijding IT-partner functionele ontwerpen technische ontwerpen Cloud Assessment informatievoorziening naar de cloud verhuizen rendement risico’s verantwoordelijkheden kosten de cloud verlaten Advies designkeuzes referentiearchitectuur inzichtelijk maken directe en indirecte kosten TCO calculaties Trusted advisors Hulp bij product keuzes

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Informaticadiensten - Import export

Aantal resultaten

23.445 Bedrijven