• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • kartonbewerking - machines

Resultaten voor

Kartonbewerking - machines - Import export

 1. OTTO MICHAEL GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf OTTO MICHAEL GMBH & CO. KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Kartonbewerking - machines. Het is gevestigd in Falkensee, Duitsland.

 2. SIA BALTKARTS

  Letland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SIA BALTKARTS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kokers - karton. Het is tevens aanwezig in de sectoren Karton - fabricage, Kartonbewerking - machines, Papier en karton - afgewerkte producten, Karton voor verpakkingen, Karton - fabricage, Kartonbewerking - machines, Papier en karton - afgewerkte producten, Karton voor verpakkingen, en producten van papier en karton. Het is gevestigd in Aizpute, Letland.

 3. TECHNICARTON

  Frankrijk

  Technicarton biedt u zijn vakkennis op het gebied van snijgereedschap en technische producten voor het snijden van golfkarton. Technicarton biedt eveneens een brede keuze aan gereedschap voor de meeste golfkarton- en verwerkingsmachines. De onderneming onderscheidt zich ook van andere op het gebied van advies en technische uitvoering. Wij renoveren en upgraden van de snij- en rilfunctie van uw slotters om aldus de snij- en traceerprestaties op een niveau te brengen dat te vergelijken is met de meest recente generaties; dergelijke 'retrofits' zijn al uitgevoerd op Martin 1636 en Martin 1000 slotters. Bovendien maakt Technicarton gebruik van resoluut nieuwe, innovatieve en uitstekende productiemethoden die voor een hoog concurrentievermogen zorgen met producten van hoogwaardige kwaliteit. Ons aanbod omvat alle merken: Martin, Emba, Agnati, BHS, Fosber, Isowa, Langston, Marquip, MHI, Peters, Simon, Curioni, Ward, S&S, Klett, Kirby, TCY en YSF.

 4. TECMA PACK

  Frankrijk

  TECMA PACK, ontwerp en vervaardiging van verpakkingsmachines en -lijnen, grootverpakking door het plakken van golfkarton en automatische lading. TECMA PACK is actief in diverse sectoren en is gespecialiseerd in de agro-industrie en zuivelindustrie, zowel in Frankrijk als in het buitenland. TECMA PACK is in staat complete installaties te leveren, van de afvoer uit de vulmachines voor thermische gevormde potten, voorgevormde potten of flessen tot palletstapelinstallaties.

 5. GUANGDONG PINLONG PRECISION TECHNOLOGY CO., LTD.

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf GUANGDONG PINLONG PRECISION TECHNOLOGY CO., LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kartonbewerking - machines. Het is gevestigd in Foshan, Verenigd Koninkrijk.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. SOLARCO MACHINERY, S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf SOLARCO MACHINERY, S.R.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kartonbewerking - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren stansmachines voor papier en karton, machiens voor de productie van kartonnen verpakkingen, Kartonproducten - machines, en ponsmachines voor karton. Het is gevestigd in Kolin, Tsjechische Rep..

 2. WOW THE BOX - BOX SOLUTIONS

  Portugal

  Het bedrijf WOW THE BOX - BOX SOLUTIONS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dozen - karton. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kartonbewerking - machines, Plastificeren - papier en karton, Kartonbewerking - machines, Plastificeren - papier en karton, en kasten voor commercieel gebruik. Het is gevestigd in Estarreja, Portugal.

 3. OZEMEK BASKI SONRASI MATBAA HIZMETLERI SAN. TIC. LTD. STI

  Turkije

  Het bedrijf OZEMEK BASKI SONRASI MATBAA HIZMETLERI SAN. TIC. LTD. STI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kartonbewerking - machines. Het is gevestigd in Maltepe, Turkije.

 4. ECONO-PAK GESELLSCHAFT FÜR WIRTSCHAFTLICHE VERPACKUNGSTECHNIK MBH

  Duitsland

  Het bedrijf ECONO-PAK GESELLSCHAFT FÜR WIRTSCHAFTLICHE VERPACKUNGSTECHNIK MBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kartonbewerking - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren kartonmachines voor verpakking, verpakkingssystemen, verpakkingsmachines voor de voedingsmiddelenindustrie, en halfautomatische verpakkingsmachines. Het is gevestigd in Flonheim, Duitsland.

 5. EMC INDUSTRY CO.,LTD

  China

  Het bedrijf EMC INDUSTRY CO.,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kartonbewerking - machines. Het is gevestigd in Nanjing,jiangsu,china, China.

 1. KAB GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf KAB GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kartonbewerking - machines. Het is gevestigd in Büttelborn, Duitsland.

 2. PANOTEC GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf PANOTEC GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kartonbewerking - machines. Het is gevestigd in München, Duitsland.

 1. QINGDAO KAITUO-NC EQUIPMENT CO.,LTD

  China

  Het bedrijf QINGDAO KAITUO-NC EQUIPMENT CO.,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kartonbewerking - machines. Het is gevestigd in Qingdao, China.

 2. NATALIS SPRL

  België

  Het bedrijf NATALIS SPRL, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Drukpersen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Drukkerij en boekbinderij - benodigdheden, Kartonbewerking - machines, Drukkerij en boekbinderij - benodigdheden, Kartonbewerking - machines, automatische bindapparaten, en snijmachines voor papier doorgaand. Het is gevestigd in Grâce-Hollogne, België.

 3. TECHPAP

  Frankrijk

  Het bedrijf TECHPAP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Papier- en kartonindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kartonbewerking - machines, bedrijfsverenigingen van de papierindustrie, papier, gekartonneerd papier en karton, gecoat papier, en Kartonbewerking - machines. Het is gevestigd in Gieres, Frankrijk.

 4. SOCO SYSTEM

  Frankrijk

  Het bedrijf SOCO SYSTEM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kartonbewerking - machines, Kartonbewerking - machines, en rollentransportbanden voor mechanische goederentransporteurs. Het is gevestigd in Raillencourt Sainte Olle, Frankrijk.

 5. SMURFIT KAPPA CARTONNERIE DE MORTAGNE

  Frankrijk

  Het bedrijf SMURFIT KAPPA CARTONNERIE DE MORTAGNE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakking - papier en karton. Het is tevens aanwezig in de sectoren Golfkarton, Karton voor verpakkingen, Kartonbewerking - machines, Golfkarton, Karton voor verpakkingen, Kartonbewerking - machines, en doos van karton. Het is gevestigd in Mortagne-Sur-Sevre, Frankrijk.

 6. TROQUELES CUBE S.L.L.

  Spanje

  Het bedrijf TROQUELES CUBE S.L.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kartonbewerking - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren uitsnijmachines voor papier en karton, centra voor lasersnijden, drevels, en high definition lasersnijden. Het is gevestigd in Alcala La Real, Spanje.

 7. PACKING LLC

  Oekraïne

  Het bedrijf PACKING LLC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kartonbewerking - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verpakking - papier en karton, kleefbanden, Rekfolie, en Verpakking - papier en karton. Het is gevestigd in Odesa, Oekraïne.

 8. XIAMEN JIAXIN CARDBOARD DISPLAY CO., LTD.

  China

  Het bedrijf XIAMEN JIAXIN CARDBOARD DISPLAY CO., LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kartonbewerking - machines. Het is gevestigd in Xiamen, China.

 1. TAMEGAR SL

  Spanje

  Het bedrijf TAMEGAR SL, en actief in de sector Karton voor verpakkingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Papier- en kartonindustrie - machines en materialen, Kartonbewerking - machines, Verpakkingsindustrie - machines en materialen, Papier- en kartonindustrie - machines en materialen, Kartonbewerking - machines, en Verpakkingsindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Elche/Elx, Spanje.

 2. MÖLLE GMBH - SPEZIALMASCHINENBAU

  Duitsland

  Het bedrijf MÖLLE GMBH - SPEZIALMASCHINENBAU, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kartonbewerking - machines. Het is gevestigd in Kastellaun, Duitsland.

 3. CARTONNAGE LAMMERANT

  België

  Het bedrijf CARTONNAGE LAMMERANT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Golfkarton. Het is tevens aanwezig in de sectoren Karton voor verpakkingen, Kartonbewerking - machines, Karton voor verpakkingen, en Kartonbewerking - machines. Het is gevestigd in Leuze-En-Hainaut, België.

 4. BONJO MACHINERY

  China

  Het bedrijf BONJO MACHINERY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kartonbewerking - machines. Het is gevestigd in Zhejiang, China.

 5. DING SHUNG MACHINERY CO., LTD

  Taiwan R.O.C.

  Het bedrijf DING SHUNG MACHINERY CO., LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kartonbewerking - machines. Het is gevestigd in Taoyuan County, Taiwan R.O.C..

 6. G.P.C.

  Marokko

  Het bedrijf G.P.C., en actief in de sector Karton - fabricage. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kartonbewerking - machines, Verpakking - papier en karton, Kartonbewerking - machines, en Verpakking - papier en karton. Het is gevestigd in Mohammedia, Marokko.

 7. QINGDAO G&Z TRADING CO., LTD

  China

  Het bedrijf QINGDAO G&Z TRADING CO., LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kartonbewerking - machines. Het is gevestigd in Qingdao, China.

 8. SRL

  Roemenië

  Het bedrijf SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakking - papier en karton. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dozen - karton, Kartonbewerking - machines, Verpakkingsbedrijven, Dozen - karton, Kartonbewerking - machines, en Verpakkingsbedrijven. Het is gevestigd in Alba Iulia, Roemenië.

 9. SONACAR

  Marokko

  Het bedrijf SONACAR, en actief in de sector Karton - fabricage. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kartonbewerking - machines, Verpakking - papier en karton, Kartonbewerking - machines, en Verpakking - papier en karton. Het is gevestigd in El Jadida, Marokko.

 10. CANGZHOU ZHAOLI IMPORT & EXPORT TRADE CO., LTD.

  China

  Het bedrijf CANGZHOU ZHAOLI IMPORT & EXPORT TRADE CO., LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kartonbewerking - machines. Het is gevestigd in Cangzhou City, China.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis