• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • kettingen - fabricage volgens specificatie

Resultaten voor

Kettingen - fabricage volgens specificatie - Import export

 1. TRANS-COM

  Nederland

  Trans-Com kan u de juiste oplossing bieden voor inzamelen, comprimeren, overslag en transport van grondstoffen of afvalstoffen. Wij leveren in hoofdzaak “Custom made” installaties, machinedelen en carrosserieën, zowel enkel stuks als ook kleine series. Alle disciplines, van engineering tot aftersales, zijn binnen onze organisatie aanwezig. Hierdoor kunnen wij snel en slagvaardig reageren op uw wensen. Onze producten: Container transportsystemen Afval inzamelsystemen Apparatenbouw Carrosseriebouw Containervervoer per spoor Containers

 2. MAKELSAN CHAIN

  Turkije

  Het bedrijf MAKELSAN CHAIN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kettingen - fabricage volgens specificatie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Harpsluitingen, transportkettingen voor de industrie, specifieke kettingen, Transporteurkettingen, en Harpsluitingen. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 3. ROSA CATENE S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf ROSA CATENE S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kettingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kettingen - fabricage volgens specificatie, transmissieketting, industriële kettingen, Kettingen - fabricage volgens specificatie, en schraapkettingen. Het is gevestigd in Calolziocorte, Italië.

 4. CASA DELLA CATENA DI TAMBURINI FABRIZIO

  Italië

  Het bedrijf CASA DELLA CATENA DI TAMBURINI FABRIZIO, en actief in de sector Kettingen - kunststof. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kettingen - toebehoren, Kettingen, Kettingen - ijzer en staal, Kettingen - fabricage volgens specificatie, Kettingen - toebehoren, Kettingen, Kettingen - ijzer en staal, en Kettingen - fabricage volgens specificatie. Het is gevestigd in Cadriano Di Granarolo (Bo), Italië.

 5. DOLZAMET

  Polen

  Het bedrijf DOLZAMET, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kettingen - fabricage volgens specificatie. Het is tevens aanwezig in de sectoren industriële ketting, en landbouwketting. Het is gevestigd in Chojnów, Polen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. CHANGZHOU JUYUAN CHAIN TRANSMISSION CO.,LTD

  China

  Het bedrijf CHANGZHOU JUYUAN CHAIN TRANSMISSION CO.,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kettingen - fabricage volgens specificatie. Het is tevens aanwezig in de sectoren kettingen, en transmissieketting. Het is gevestigd in Changzhou, China.

 2. KLEIN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf KLEIN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kettingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kettingen - fabricage volgens specificatie, en Kettingen - fabricage volgens specificatie. Het is gevestigd in Sprockhövel, Duitsland.

 3. HNS MUSZAKI FEJLESZTO KFT

  Hongarije

  Het bedrijf HNS MUSZAKI FEJLESZTO KFT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kettingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kettingen - fabricage volgens specificatie, en Kettingen - fabricage volgens specificatie. Het is gevestigd in Gyor, Hongarije.

 4. JHONNY

  Venezuela

  Het bedrijf JHONNY, is een Dienstverlener, en actief in de sector Kettingen - fabricage volgens specificatie. Het is gevestigd in Jhonny, Venezuela.

 5. INCOMIMEX S.L.

  Spanje

  Het bedrijf INCOMIMEX S.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kettingen - fabricage volgens specificatie. Het is gevestigd in Gatika, Spanje.

 1. ZIMAS ZINCIR VE MAKINE SANAYI TICARET A S

  Turkije

 2. TEVEMA

  Nederland

  Verified by europages badge

  TEVEMA is een van Europa's grootste leveranciers van technische veren. TEVEMA heeft productiefaciliteiten in Nederland en in Polen. Ons doel is om tegen redelijke prijzen zo snel mogelijk een breed scala van kwaliteitsproducten te leveren. Bekijk onze catalogus https: //bit.ly/2wOGH7j Naast ons standaardassortiment is TEVEMA in staat om grote en kleine partijen compressie-, extensie-, torsie- en bladveren, verendraden, klokveren, precisieveren, medische veren en ophangveren enz. te produceren volgens specificaties van onze klanten. Ons productiebereik omvat draden met diameters tussen 0, 05 en 20 mm. Met meer dan 80 jaar ervaring helpt TEVEMA zijn onze klanten met gespecialiseerd technisch advies. ------------------------------------------------------------------------------------------- TEVEMA is one of Europe's largest suppliers of technical springs. TEVEMA has production facilities in the Netherlands and Poland. Our goal is to deliver a wide range of quality products as quickly as possible at reasonable prices at https: //bit.ly/2wOGH7j In addition to our standard range, TEVEMA is able to produce large and small batches of compression, extension, torsion and leaf springs, spring wires, clock springs, precision springs, medical springs and suspension springs etc. according to our customers' specifications. Our production range includes wires with diameters between 0.05, 20 mm. With more than 80 years experience, TEVEMA helps customers with specialized technical advice.

 1. HZ SOLUTIONS

  Nederland

  HZ Solutions verbindt en koppelt producten aan elkaar. Wij ontwerpen, ontwikkelen en produceren bladveren, drukveren, torsieveren, trekveren, schotelveren, draadproducten, veerclips, draadproducten en bevestigingssystemen. Kortom technische oplossingen uit band en draad vooral in de vorm van veren. Dat kunnen nieuwe producten zijn, maar ook bestaande producten. Als gespecialiseerde toeleverancier van stans- en buigdelen en bevestigingsoplossingen, combineert HZ Solutions uw specifieke wensen met de benodigde ervaring, kennis en creativiteit. Het gevolg? Een praktisch, betaalbaar en vooral doelgericht nieuw product, voor u en uw klanten. Wilt u graag bij ons een ontwikkeling of veren (bladveren, drukveren, torsieveren, trekveren, schotelveren etc) aanvragen? Het is altijd mogelijk een tekening aan ons te e-mailen, zodat wij kunnen kijken welke mogelijkheden er nog meer zijn voor jullie. Neem contact op met HZ Solutions : www.hzsolutions.nl | 013- 5051548

 2. GRIMM INDUSTRIES PTE LTD

  Singapore