• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • kettingen - kunststof

Resultaten voor

Kettingen - kunststof - Import export

 1. PÖTZ & SAND GMBH & CO KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  In een geglobaliseerde wereld voldoen we sinds 1876 dagelijks aan de eisen van de wereldmarkt.Al meer dan 140 jaar staat PÖSAMO VAUKA synoniem voor kwaliteits- en fabricage-expertise op het gebied van kettingen, touwen, gebogen draaddelen en accessoires, evenals hun assemblage.De verwerkende industrie en de professionele handel in binnen- en buitenland zijn onze partners.Onze acties worden gekenmerkt door standvastigheid, betrouwbaarheid en verantwoordelijkheid ten opzichte van het milieu, de maatschappij en de toekomst.De consistente vervulling van de vereisten van onze partners, de gezamenlijke ontwikkeling en implementatie van oplossingen voor u zijn een dagelijkse uitdaging voor PÖSAMO VAUKA, maar bovenal een passie.Een in-house galvanisatie, CNC-gestuurde draadbuig- en lasmachines en nauwe logistieke netwerken binnen de groep van bedrijven stellen ons in staat om flexibel en individueel te reageren op uw wensen.Dit geldt zowel voor massaproductie als voor kleine hoeveelheden.

 2. XINGTAI TRADE (H. K.) CO., LTD

  China

  Verified by europages badge

  XingTai Trade (H. K.) CO., LTD is gevestigd te NingBo met een bloeiende economie en een goede infrastructuur. Een in 2006 opgerichte onderneming die gespecialiseerd is in gelaste schakelkettingen, kogelkettingen, kunststof kettingen, sierkettingen, hondenkettingen, schakelkettingen, transportkettingen en kettingaccessoires, bedrading, draadkabel, hangsloten, glasvezel producten en kledinglijnen en overige hardware, kunststof producten. We houden ons aan het principe van "gelijkheid en wederzijds voordeel, de grootste eerlijkheid en glorie, efficiëntie en praktische innovatie".

 3. ITALSTAMPI

  Italië

  Verified by europages badge

  Italstampi srl werkt sinds 1981 in het ontwerp en de fabricage van stempelingen, in het gieten van kunststof materialen en in het stempelen van kleine metalen onderdelen. Het moderne bedrijf heeft een oppervlak van 9 000 m², waarvan 5 000 m² overdekt. De grondige kennis, het professionalisme, de automatisering van de productie, de snelheid waarmee wordt gereageerd op de wensen van de klanten zijn de basis van het succes waardoor het bedrijf in de loop der jaren een constante groei heeft doorgemaakt.

 4. GELBER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GELBER GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Kettingen - kunststof. Het is gevestigd in Burbach, Duitsland.

 5. THENAR SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf THENAR SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kettingen - kunststof. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bevestigingsmateriaal - metaal, geïndexeerde handgreep, handgrepen van kunststof, Bevestigingsmateriaal - metaal, bevestigingsartikelen, voetje van een naaimachine, pinnen, en metalen trekstangbevestigingen. Het is gevestigd in Correggio, Italië.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. O.C.S.A. SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf O.C.S.A. SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kettingen - kunststof. Het is tevens aanwezig in de sectoren ontwerp van vormen, en vorming van kunststoffen. Het is gevestigd in Senago, Italië.

 2. CMPLAST

  Polen

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CMPLAST, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunststof - halffabrikaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Polyethyleen, Tandwieldrijfwerken, polyamide, polycarbonaat, polypropyleen, Polyethyleen, CNC-freeswerk, Draaiwerk met digitale bediening, en klassieke bewerking. Het is gevestigd in Dlugie, Polen.

 3. RÖTTGERS KETTEN GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Productie van rondstaalkettingen en ijzerwaren: kettingen voor mestverspreiders, laadkettingen (slachthuiskettingen, in lengten van 50m. Vlechtwerk: Galvanisch verzinkt of roestvrijstaal (1.4571), goederenkettingen (rondstaalkettingen DIN 763, DIN 766, DIN 32891, DIN 32895) , kettingen voor heftoestellen (DIN 5684-5, EN 818-7), kettingen voor de landbouw, kettingen voor draagvermogen (aanslagketting volgens DIN 695 en EN 818-2), roestvrij stalen kettingen, knopenkettingen, kunststof kettingen, gelaste rondstaalkettingen.

 4. HELVOET

  België

  Het bedrijf Helvoet is gespecialiseerd in de productie van kunststofonderdelen zoals benzinepompen voor de automobielsector.

 5. EREDI DI COLOMBO LUIGI SNC

  Italië

  Het bedrijf Eredi di Colombo Luigi de Riva Lucia e Figli werd in 1961 opgericht en is een ambachtelijk familiebedrijf dat gespecialiseerd is in het gieten van kunststof materialen.

 1. DINAMIC BENELUX

  België

  Kunststof verpakkingsmiddelen voor de levensmiddelenindustrie.

 2. DÖRNER & HELMER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf DÖRNER & HELMER GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Kettingen - kunststof. Het is gevestigd in Urmitz, Duitsland.

 1. HABASIT GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf HABASIT GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kettingen - kunststof. Het is gevestigd in Wien, Oostenrijk.

 2. MEISTER & CIE AG HASLE-RÜEGSAU

  Zwitserland

  Het bedrijf MEISTER & CIE AG HASLE-RÜEGSAU, is een Groothandelaar, en actief in de sector Kettingen - kunststof. Het is gevestigd in Hasle-Rüegsau, Zwitserland.

 3. MURRPLASTIK AG

  Zwitserland

  Het bedrijf MURRPLASTIK AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kettingen - kunststof. Het is gevestigd in Willisdorf, Zwitserland.

 4. CHRISTIAN WOLFER & SOHN OHG

  Duitsland

  Het bedrijf CHRISTIAN WOLFER & SOHN OHG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kettingen - ijzer en staal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kettingen - non-ferro, kunststof kettingen, horlogekettingen, en Kettingen - non-ferro. Het is gevestigd in Ötisheim, Duitsland.

 5. ACCADIPLAST SRL

  Italië

  Het bedrijf ACCADIPLAST SRL, en actief in de sector Kettingen - kunststof. Het is tevens aanwezig in de sectoren Spuitgieten van rubber en kunststof, Verstevigde plastiek - verwerking, bewerking kunststoffen, persen van kunststoffen, Spuitgieten van rubber en kunststof, en Verstevigde plastiek - verwerking. Het is gevestigd in Bassano del Grappa (VI), Italië.

 6. FHP VILEDA

  België

  Het bedrijf FHP VILEDA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kettingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kettingen - kunststof, Onderhouds- en reinigingsartikelen, Reinigings- en onderhoudsmiddelen - professioneel, Reinigings- en onderhoudsmiddelen - huishoudelijk, Kettingen - kunststof, Onderhouds- en reinigingsartikelen, Reinigings- en onderhoudsmiddelen - professioneel, en Reinigings- en onderhoudsmiddelen - huishoudelijk. Het is gevestigd in Verviers, België.

 7. RAINER STÖRMER QUALITÄTS-GUMMIBAND-BAGGERKETTEN

  Duitsland

  Het bedrijf RAINER STÖRMER QUALITÄTS-GUMMIBAND-BAGGERKETTEN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kettingen - kunststof. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wielen en rollen, Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen, Bouwplaatsen - machines, Bouw - materieel en installaties, Wielen en rollen, Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen, Bouwplaatsen - machines, en Bouw - materieel en installaties. Het is gevestigd in Kreuztal, Duitsland.

 8. CASA DELLA CATENA DI TAMBURINI FABRIZIO

  Italië

  Het bedrijf CASA DELLA CATENA DI TAMBURINI FABRIZIO, en actief in de sector Kettingen - kunststof. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kettingen - toebehoren, Kettingen, Kettingen - ijzer en staal, Kettingen - fabricage volgens specificatie, Kettingen - toebehoren, Kettingen, Kettingen - ijzer en staal, en Kettingen - fabricage volgens specificatie. Het is gevestigd in Cadriano Di Granarolo (Bo), Italië.

 1. MACCHI PLAST S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf MACCHI PLAST S.R.L., is een Onderaannemer, en actief in de sector Gieten van kunststof materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kettingen - kunststof, Spuitgieten van rubber en kunststof, Kettingen - kunststof, en Spuitgieten van rubber en kunststof. Het is gevestigd in Locate Varesino, Italië.

 2. GLOBAL TRACK WAREHOUSE EUROPE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf GLOBAL TRACK WAREHOUSE EUROPE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kettingen - kunststof. Het is tevens aanwezig in de sectoren rubber kettingen, en reserveonderdelen. Het is gevestigd in Düsseldorf, Duitsland.

 3. ELPAS S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf ELPAS S.R.L., is een Onderaannemer, en actief in de sector Gieten van kunststof materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kettingen - kunststof, Spuitgieten van rubber en kunststof, Kettingen - kunststof, en Spuitgieten van rubber en kunststof. Het is gevestigd in Pozzolengo, Italië.

 4. LANSON S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf LANSON S.R.L., is een Onderaannemer, en actief in de sector Vormen voor kunststof- en rubberindustrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kettingen - kunststof, Gieten van kunststof materialen, Kettingen - kunststof, en Gieten van kunststof materialen. Het is gevestigd in Besozzo, Italië.

 5. GIBA STAMPI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf GIBA STAMPI S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vormen voor kunststof- en rubberindustrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kettingen - kunststof, Gieten van kunststof materialen, Kettingen - kunststof, en Gieten van kunststof materialen. Het is gevestigd in Camerano, Italië.

 6. GELLI PLAST S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf GELLI PLAST S.R.L., is een Onderaannemer, en actief in de sector Gieten van kunststof materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kettingen - kunststof, Spuitgieten van rubber en kunststof, Kettingen - kunststof, en Spuitgieten van rubber en kunststof. Het is gevestigd in San Casciano In Val Di Pesa, Italië.

 7. STEMPLAST

  Italië

  Het bedrijf STEMPLAST, is een Onderaannemer, en actief in de sector Gieten van kunststof materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kettingen - kunststof, Spuitgieten van rubber en kunststof, Kettingen - kunststof, en Spuitgieten van rubber en kunststof. Het is gevestigd in Villaverla, Italië.

 8. JUNIOR S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf JUNIOR S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gieten van kunststof materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kettingen - kunststof, Spuitgieten van rubber en kunststof, Kettingen - kunststof, en Spuitgieten van rubber en kunststof. Het is gevestigd in Casale Monferrato, Italië.

 9. NOVAPLAST

  Italië

  Het bedrijf NOVAPLAST, is een Onderaannemer, en actief in de sector Gieten van kunststof materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kettingen - kunststof, Spuitgieten van rubber en kunststof, Kettingen - kunststof, en Spuitgieten van rubber en kunststof. Het is gevestigd in Collegno, Italië.

 10. CANDIANI G. S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf CANDIANI G. S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gieten van kunststof materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kettingen - kunststof, Spuitgieten van rubber en kunststof, Kettingen - kunststof, en Spuitgieten van rubber en kunststof. Het is gevestigd in Tradate, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis