• Europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • kettingen - kunststof

Resultaten voor

Kettingen - kunststof - Import export

 1. PÖTZ & SAND GMBH & CO KG

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  In een geglobaliseerde wereld voldoen we sinds 1876 dagelijks aan de eisen van de wereldmarkt.Al meer dan 140 jaar staat PÖSAMO VAUKA synoniem voor kwaliteits- en fabricage-expertise op het gebied van kettingen, touwen, gebogen draaddelen en accessoires, evenals hun assemblage.De verwerkende industrie en de professionele handel in binnen- en buitenland zijn onze partners.Onze acties worden gekenmerkt door standvastigheid, betrouwbaarheid en verantwoordelijkheid ten opzichte van het milieu, de maatschappij en de toekomst.De consistente vervulling van de vereisten van onze partners, de gezamenlijke ontwikkeling en implementatie van oplossingen voor u zijn een dagelijkse uitdaging voor PÖSAMO VAUKA, maar bovenal een passie.Een in-house galvanisatie, CNC-gestuurde draadbuig- en lasmachines en nauwe logistieke netwerken binnen de groep van bedrijven stellen ons in staat om flexibel en individueel te reageren op uw wensen.Dit geldt zowel voor massaproductie als voor kleine hoeveelheden.

  Website Open In New icon
 2. XINGTAI TRADE (H. K.) CO., LTD

  China

  Verified by Europages badge

  XingTai Trade (H. K.) CO., LTD is gevestigd te NingBo met een bloeiende economie en een goede infrastructuur. Een in 2006 opgerichte onderneming die gespecialiseerd is in gelaste schakelkettingen, kogelkettingen, kunststof kettingen, sierkettingen, hondenkettingen, schakelkettingen, transportkettingen en kettingaccessoires, bedrading, draadkabel, hangsloten, glasvezel producten en kledinglijnen en overige hardware, kunststof producten. We houden ons aan het principe van "gelijkheid en wederzijds voordeel, de grootste eerlijkheid en glorie, efficiëntie en praktische innovatie".

  Website Open In New icon
 3. ITALSTAMPI

  Italië

  Verified by Europages badge

  Italstampi srl werkt sinds 1981 in het ontwerp en de fabricage van stempelingen, in het gieten van kunststof materialen en in het stempelen van kleine metalen onderdelen. Het moderne bedrijf heeft een oppervlak van 9 000 m², waarvan 5 000 m² overdekt. De grondige kennis, het professionalisme, de automatisering van de productie, de snelheid waarmee wordt gereageerd op de wensen van de klanten zijn de basis van het succes waardoor het bedrijf in de loop der jaren een constante groei heeft doorgemaakt.

  Website Open In New icon
 4. THENAR SRL

  Italië

  Verified by Europages badge
 5. O.C.S.A. SRL

  Italië

  Verified by Europages badge
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van Europages en word gezien!
 1. GELBER GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 2. MEISTER & CIE AG HASLE-RÜEGSAU

  Zwitserland

  Verified by Europages badge
 3. RÖTTGERS KETTEN GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Productie van rondstaalkettingen en ijzerwaren: kettingen voor mestverspreiders, laadkettingen (slachthuiskettingen, in lengten van 50m. Vlechtwerk: Galvanisch verzinkt of roestvrijstaal (1.4571), goederenkettingen (rondstaalkettingen DIN 763, DIN 766, DIN 32891, DIN 32895) , kettingen voor heftoestellen (DIN 5684-5, EN 818-7), kettingen voor de landbouw, kettingen voor draagvermogen (aanslagketting volgens DIN 695 en EN 818-2), roestvrij stalen kettingen, knopenkettingen, kunststof kettingen, gelaste rondstaalkettingen.

 4. HELVOET

  België

  Het bedrijf Helvoet is gespecialiseerd in de productie van kunststofonderdelen zoals benzinepompen voor de automobielsector.

 5. EREDI DI COLOMBO LUIGI SNC

  Italië

  Het bedrijf Eredi di Colombo Luigi de Riva Lucia e Figli werd in 1961 opgericht en is een ambachtelijk familiebedrijf dat gespecialiseerd is in het gieten van kunststof materialen.

 1. DINAMIC BENELUX

  België

  Kunststof verpakkingsmiddelen voor de levensmiddelenindustrie.

 2. HABASIT GMBH

  Oostenrijk

 3. DÖRNER & HELMER GMBH

  Duitsland

 4. MURRPLASTIK AG

  Zwitserland

 5. CHRISTIAN WOLFER & SOHN OHG

  Duitsland

 6. LUCIE.COLOR

  Frankrijk

 7. ACCADIPLAST SRL

  Italië

 8. RAINER STÖRMER QUALITÄTS-GUMMIBAND-BAGGERKETTEN

  Duitsland

 9. CASA DELLA CATENA DI TAMBURINI FABRIZIO

  Italië

 10. FHP VILEDA

  België

 1. MACCHI PLAST S.R.L.

  Italië

 2. GLOBAL TRACK WAREHOUSE EUROPE GMBH

  Duitsland

 3. SIM PLASTIC S.R.L.

  Italië

 4. AMA COMPOSITES S.R.L.

  Italië

 5. MOULD PLAST S.R.L.

  Italië

 6. B.M. PLAST

  Italië

 7. G.B. PLAST S.R.L.

  Italië

 8. PANCIROLI POLIURETANI S.R.L.

  Italië

 9. IN.FOR. S.R.L.

  Italië

 10. MANN PLASTIC S.R.L.

  Italië