• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • knippen - staal- en metaalbewerking

Resultaten voor

Knippen - staal- en metaalbewerking - Import export

 1. IPS-WERKZEUGTECHNIK GMBH

  Duitsland

  De ips - Werkzeugtechnik GmbH richt zich geheel op het nut van de klant. Het is ons doel om onze klanten precies die stansoplossing te leveren die u voor uw taken nodig hebt. Beginnend bij de ontwikkeling, via de productie tot en met de service en verkoop reageren wij flexibel op diverse eisen. In nauwe samenwerking met de klanten bieden wij precies passende oplossingen voor elke toepassing en vervullen daarbij hoge kwaliteitseisen. Onze producten: hydraulische persen, hydro-pneumatische persen, stansmachines, stanseenheden (stansbeugels) voor persen, krimpgereedschap, mechanische persen, laser-snij-installaties voor buizen, stansinstallaties, machines en installaties voor het stansen van buizen, machines en installaties voor profielstansen

 2. MESSER CUTTING SYSTEMS GMBH

  Duitsland

  Messer Cutting Systems is een wereldwijde leverancier van geavanceerde oplossingen voor de metaalverwerkende industrie. Met onze betrouwbare snijtechnologieën, flexibele servicepakketten en intelligente softwareoplossingen stellen we wereldwijd nieuwe normen. Als marktleider in de thermische snij-industrie werken we continu aan slimmere, snellere en betrouwbaardere oplossingen met een toegevoegde waarde voor onze klanten. Elke dag motiveert dit bijna 1.000 ervaren medewerkers op 5 hoofdlocaties. In totaal zijn we in meer dan 50 landen actief. Ons assortiment omvat autogeen-, plasma- en lasersnijsystemen, van handgeleide machines tot speciale machines voor de scheepsbouw, evenals machines en uitrusting voor autogeen lassen, snijden, hardsolderen, solderen en verwarmen. Ons productportfolio omvat ook: reserveonderdelen reparatiewerkzaamheden retrofit onderhoud en service milieutechnologie eigen softwareoplossingen

 3. ROKVELAS, UAB

  Litouwen

  Rokvelas UAB is een Litouws bedrijf dat metaalbewerkingsdiensten voor kleine series en serieproducties biedt. Wij hebben 11 jaar ervaring in het exporteren van onze producten en diensten. Wij zijn gespecialiseerd in de productie van staalstructuren, CNC-bewerking. Wij bieden een compleet dienstenpakket afgestemd op de eisen van onze klanten. Wij bieden een breed assortiment producten en diensten: productie, algemene organisatie, aanvulling, verschillende deklagen, logistiek en vele andere diensten. Diensten: CNC-ponsen; CNC-buigen; CNC-draaien; CNC-draaien, snijden met bandzaag; lassen; vlakslijpen; walsen van platen; De constructies kunnen voorzien worden van de volgende afwerking: heet diep gegalvaniseerd; poedercoating; gezandstraald en gelakt; diverse galvanisaties. Al onze staalstructuren voldoen aan de vereisten van de EN 1090-1, 2 normen. ISO 9001 gecertificeerd beheersysteem. Kijk op onze website voor meer informatie.

 4. MECANIC SYSTEMS SA

  België

  Mecanic Systems is opgericht in 1978 en stelt zijn ervaring in uitsnijding en staalbewerking ter beschikking van zijn klanten met als enig doel onberispelijke kwaliteit van de service en van de producten, om volledig aan hun wensen te voldoen. Mecanic Systems heeft zijn langdurige successtory te danken aan: Niet aflatende rechtlijnigheid gedurende elke etappe van het productieproces. Eén van de grootste machineparken van België dat altijd de meest krachtige en moderne werktuigen omvat, voor het vlaksnijden van alle materialen in kleine of grote series. Permanente voorraad van grondstoffen (staal, roestvrij staal, aluminium, plexi, pvc, enz.). Hiermee kunnen wij onze klanten in Europa tevreden stellen en meerdere soorten verschillende productn per maand produceren! Als u niet over het modernese productieapparaat beschikt of als uiw apparatuur overbelast is, kunt u een beroep doen op ons.

 5. ITALSTAMPI

  Italië

  Italstampi srl werkt sinds 1981 in het ontwerp en de fabricage van stempelingen, in het gieten van kunststof materialen en in het stempelen van kleine metalen onderdelen. Het moderne bedrijf heeft een oppervlak van 9 000 m², waarvan 5 000 m² overdekt. De grondige kennis, het professionalisme, de automatisering van de productie, de snelheid waarmee wordt gereageerd op de wensen van de klanten zijn de basis van het succes waardoor het bedrijf in de loop der jaren een constante groei heeft doorgemaakt.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. HAASTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf HAASTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Knippen - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Kappelrodeck, Duitsland.

 2. INDO AUTOTECH LIMITED

  Duitsland

  Het bedrijf INDO AUTOTECH LIMITED, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Knippen - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Renchen, Duitsland.

 3. FEINWERKTECHNIK GÖRING GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf FEINWERKTECHNIK GÖRING GMBH & CO. KG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Knippen - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Leimbach, Duitsland.

 4. MBS METALLBEARBEITUNG GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf MBS METALLBEARBEITUNG GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Knippen - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Ahlen, Duitsland.

 5. MAIER BRENNSCHNEIDTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf MAIER BRENNSCHNEIDTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Knippen - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Bad Friedrichshall, Duitsland.

 1. MSW FERTIGUNGSTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf MSW FERTIGUNGSTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Knippen - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Weißenthurm, Duitsland.

 2. WARNING METALLTECHNIK

  Duitsland

  Het bedrijf WARNING METALLTECHNIK, is een Dienstverlener, en actief in de sector Knippen - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Versmold, Duitsland.

 1. SCHULZ & GÖRTZ GBR

  Duitsland

  Het bedrijf SCHULZ & GÖRTZ GBR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Knippen - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Salzwedel, Duitsland.

 2. C&M STAHL GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf C&M STAHL GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Knippen - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Hamm, Duitsland.

 3. KARLHEINZ LEHMANN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf KARLHEINZ LEHMANN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Knippen - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Oberwolfach, Duitsland.

 4. CB-ELMEC GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf CB-ELMEC GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Knippen - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Radeberg, Duitsland.

 5. ZONELIGHT GMBH METALLBAU-DIENSTLEISTER

  Duitsland

  Het bedrijf ZONELIGHT GMBH METALLBAU-DIENSTLEISTER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Knippen - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Halle, Duitsland.

 6. KAISER METALL & IDEE GMBH & CO KG

  Duitsland

  Het bedrijf KAISER METALL & IDEE GMBH & CO KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Knippen - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Sundern, Duitsland.

 7. HUSS MASCHINENBAU GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf HUSS MASCHINENBAU GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Knippen - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Sehmatal-Neudorf, Duitsland.

 8. ROTHAUGE SCHNEIDTECHNIK

  Duitsland

  Het bedrijf ROTHAUGE SCHNEIDTECHNIK, is een Dienstverlener, en actief in de sector Knippen - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Hockenheim, Duitsland.

 1. FREYLER INDUSTRIEBAU GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf FREYLER INDUSTRIEBAU GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Knippen - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Kenzingen, Duitsland.

 2. GÜNTER BECHTOLD GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf GÜNTER BECHTOLD GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Knippen - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Weilheim, Duitsland.

 3. METRIO GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf METRIO GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Knippen - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Ense, Duitsland.

 4. WITTENBECHER MASCHINENBAU GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf WITTENBECHER MASCHINENBAU GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Knippen - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Leipzig, Duitsland.

 5. KAPE ERODIERTECHNIK GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf KAPE ERODIERTECHNIK GMBH & CO. KG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Knippen - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Ostbevern, Duitsland.

 6. LST-LASERSCHNEIDTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf LST-LASERSCHNEIDTECHNIK GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Knippen - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Hövelhof, Duitsland.

 7. ZENTNER ELEKTRIK-MECHANIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ZENTNER ELEKTRIK-MECHANIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Knippen - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Freiburg Im Breisgau, Duitsland.

 8. KNEBEL METALLTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf KNEBEL METALLTECHNIK GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Knippen - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Frankfurt, Duitsland.

 9. METALUX METALLVEREDELUNG GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf METALUX METALLVEREDELUNG GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Knippen - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Altlußheim, Duitsland.

 10. 14.05.2018 BAUM ZERSPANUNGSTECHNIK E.KFR.

  Duitsland

  Het bedrijf 14.05.2018 BAUM ZERSPANUNGSTECHNIK E.KFR., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Knippen - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Marl, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Knippen - staal- en metaalbewerking - Import export

Aantal resultaten

28.116 Bedrijven