• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • knippen - staal- en metaalbewerking

Resultaten voor

Knippen - staal- en metaalbewerking - Import export

 1. IPS-WERKZEUGTECHNIK GMBH

  Duitsland

  De ips - Werkzeugtechnik GmbH richt zich geheel op het nut van de klant. Het is ons doel om onze klanten precies die stansoplossing te leveren die u voor uw taken nodig hebt. Beginnend bij de ontwikkeling, via de productie tot en met de service en verkoop reageren wij flexibel op diverse eisen. In nauwe samenwerking met de klanten bieden wij precies passende oplossingen voor elke toepassing en vervullen daarbij hoge kwaliteitseisen. Onze producten: hydraulische persen, hydro-pneumatische persen, stansmachines, stanseenheden (stansbeugels) voor persen, krimpgereedschap, mechanische persen, laser-snij-installaties voor buizen, stansinstallaties, machines en installaties voor het stansen van buizen, machines en installaties voor profielstansen

 2. ROKVELAS, UAB

  Litouwen

  Rokvelas UAB is een Litouws bedrijf dat metaalbewerkingsdiensten voor kleine series en serieproducties biedt. Wij hebben 11 jaar ervaring in het exporteren van onze producten en diensten. Wij zijn gespecialiseerd in de productie van staalstructuren, CNC-bewerking. Wij bieden een compleet dienstenpakket afgestemd op de eisen van onze klanten. Wij bieden een breed assortiment producten en diensten: productie, algemene organisatie, aanvulling, verschillende deklagen, logistiek en vele andere diensten. Diensten: CNC-ponsen; CNC-buigen; CNC-draaien; CNC-draaien, snijden met bandzaag; lassen; vlakslijpen; walsen van platen; De constructies kunnen voorzien worden van de volgende afwerking: heet diep gegalvaniseerd; poedercoating; gezandstraald en gelakt; diverse galvanisaties. Al onze staalstructuren voldoen aan de vereisten van de EN 1090-1, 2 normen. ISO 9001 gecertificeerd beheersysteem. Kijk op onze website voor meer informatie.

 3. MECANIC SYSTEMS SA

  België

  Mecanic Systems is opgericht in 1978 en stelt zijn ervaring in uitsnijding en staalbewerking ter beschikking van zijn klanten met als enig doel onberispelijke kwaliteit van de service en van de producten, om volledig aan hun wensen te voldoen. Mecanic Systems heeft zijn langdurige successtory te danken aan: Niet aflatende rechtlijnigheid gedurende elke etappe van het productieproces. Eén van de grootste machineparken van België dat altijd de meest krachtige en moderne werktuigen omvat, voor het vlaksnijden van alle materialen in kleine of grote series. Permanente voorraad van grondstoffen (staal, roestvrij staal, aluminium, plexi, pvc, enz.). Hiermee kunnen wij onze klanten in Europa tevreden stellen en meerdere soorten verschillende productn per maand produceren! Als u niet over het modernese productieapparaat beschikt of als uiw apparatuur overbelast is, kunt u een beroep doen op ons.

 4. ITALSTAMPI

  Italië

  Italstampi srl werkt sinds 1981 in het ontwerp en de fabricage van stempelingen, in het gieten van kunststof materialen en in het stempelen van kleine metalen onderdelen. Het moderne bedrijf heeft een oppervlak van 9 000 m², waarvan 5 000 m² overdekt. De grondige kennis, het professionalisme, de automatisering van de productie, de snelheid waarmee wordt gereageerd op de wensen van de klanten zijn de basis van het succes waardoor het bedrijf in de loop der jaren een constante groei heeft doorgemaakt.

 5. HAASTECHNIK GMBH

  Duitsland

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. SCHULZ & GÖRTZ GBR

  Duitsland

 2. MAIER BRENNSCHNEIDTECHNIK GMBH

  Duitsland

 3. ROTHAUGE SCHNEIDTECHNIK

  Duitsland

 4. SARNOW-PRÄZISIONS-GMBH

  Duitsland

 5. FEINWERKTECHNIK GÖRING GMBH & CO. KG

  Duitsland

 1. BRÄNDLE WERKZEUGMASCHINEN GMBH

  Zwitserland

 2. GEERS 4 INDUSTRY

  Duitsland

 1. GUSTAV GEHNER GMBH & CO. KG

  Duitsland

 2. CB-ELMEC GMBH

  Duitsland

 3. HARALD PIHL GMBH

  Duitsland

 4. MASCHINENBAU KÖTZ & KÖTZ GMBH

  Duitsland

 5. BRODA GMBH

  Duitsland

 6. 14.05.2018 BAUM ZERSPANUNGSTECHNIK E.KFR.

  Duitsland

 7. EDEL & STAHL GBR

  Duitsland

 8. CNC ZERSPANUNGSTECHNIK KAMATEK

  Duitsland

 1. MON LOG GMBH

  Duitsland

 2. HYSS METALLBEARBEITUNG GMBH & CO. KG

  Duitsland

 3. PPM STÖCKIGT

  Duitsland

 4. WITTENBECHER MASCHINENBAU GMBH

  Duitsland

 5. ATECO TOBLER AG

  Zwitserland

 6. MSW FERTIGUNGSTECHNIK GMBH

  Duitsland

 7. EMMEGI DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

 8. WESTERCELLER MASCHINENBAU GMBH

  Duitsland

 9. WARNING METALLTECHNIK

  Duitsland

 10. MBS METALLBEARBEITUNG GMBH

  Duitsland

Filters

Resultaten voor

Knippen - staal- en metaalbewerking - Import export

Aantal resultaten

28.130 bedrijven