• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • knoflook

Resultaten voor

Knoflook - Import export

 1. BOULEVARD BENIN

  Benin

  Verified by europages badge

  Sinds 2018 is de firma Boulevard BENIN gespecialiseerd in de volgende gebieden: Landbouwbedrijf; Productie van en handel in landbouwproducten; handelsvertegenwoordiging, IC-technologie partnerschap en diensten. De onderneming is gevestigd in Benin en haar belangrijkste activiteit is de export en import van grondstoffen en fabricaten. Er zijn meer dan 300 landbouwersorganisaties verspreid over heel Benin. Wij leggen ons toe op het opstarten, ontwikkelen, plannen en uitvoeren van landbouwprojecten voor de massaproductie van producten zoals cashewnoten; sojabonen; cashewnoten; sesamzaad; aardnoten; katoenzaad; gierst; mais; peper; knoflook; ui enz. vooral op het Benins grondgebied. Wij staan algemeen bekend voor onze efficiëntie, ons dynamisme en onze reactiviteit. Onze kwaliteit-prijsverhouding en onberispelijke klantenservice zijn onze belangrijkste troeven. Bij onze activiteiten leven wij de bepalingen van de OHADA Uniform Act strikt na. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 2. RNC BUSINESS INTERNATIONAL

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  RNC BUSINESS INTERNATIONAL is in 2020 opgericht en is gevestigd in Asnières-sur-Seine, Frankrijk. De onderneming is gespecialiseerd in de import-export van levensmiddelen, met name knoflook, rapen, sinaasappelen, olijfolie, wijnen enz. De agro-industrie produceert consumptieproducten op basis van producten uit de landbouw en veeteelt. Producten zoals yoghurt, kaas, diepvriesschotels, pasta, chocolade en suikergoed worden in deze ondernemingen vervaardigd. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

 3. ENES GEWÜRZE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Groothandel in specerijen, kruiden, specerijenmengsels en speciale producten ENES, opgericht in 1999, brengt hun specerijen en kruiden rechtstreeks in de groeiende landen. Het 1.600 m² grote magazijn in Geesthacht maakt de aankoop van grotere tonnages mogelijk, zodat ENES Gewürze GmbH haar klanten tegen lage kosten kan bevoorraden. • Groot assortiment aan kruiden en specerijen • Uitgebreide kwaliteitscontrole. • Verpakking volgens verzoek van de klant. • Soepel transport • Vanaf 75 Kg Gratis verzending

 4. FLEVOTRADE WORLDWIDE FOOD TRADER

  Nederland

  Verified by europages badge

  FlevoTrade Worldwide Food Trader is een expert in uien. Wij zijn gespecialiseerd in de uienteelt en zijn uitgerust met een specifieke sorteer- en verpakkingslijn. Wij kunnen 75 ton uien per uur sorteren. Hightech uitrustingen in combinatie met vakmanschap vormen de basis van de uitmuntende reputatie van de FlevoTrade uien wereldwijd. FlevoTrade biedt tevens een breed assortiment van 'schapklare' producten onder zijn eigen merknaam aan. Dankzij een jarenlange ervaring in de import en export, worden onze producten zorgvuldig geselecteerd en geëxporteerd naar 70 landen overal ter wereld. Wij zijn gevestigd in Flevoland, Nederland, en bieden hoogwaardige interne service en een uitgebreide opslagruimte. Dankzij ons internationale netwerk, beheren wij de logistiek van het veld tot aan de klant en garanderen topkwaliteit die aan de internationale eisen voldoet.

  Alle producten voor "knoflook"
 5. GB EXPORT INTERNATIONAL BV

  België

  Verified by europages badge

  GB Export International met vestigingen in België, Groot-Brittannië en Egypte, levert u hoogwaardige landbouwproducten zoals specerijen, medische kruiden, fruit en groenten onder andere van eigen boerderijen in Egypte. Maar om u de beste producten te kunnen leveren, werkt GB Export eveneens samen met lokale boeren uit andere landen, met boerderijen die duurzaam en schoon zijn om kwaliteit te kunnen waarborgen. Als er biologische opties beschikbaar zijn, kiest GB Export daarvoor. Met vele jaren ervaring, heeft GB Export International een geëxpandeerde marktkennis van oogst en teelt. Maar ook in levering, vraag en consumptiestatistieken is GB Export International expert. GB Export bevoorrecht lokale landbouw. De aangeboden landbouwproducten zijn plaatselijk verbouwd en voldoen aan de internationale eisen. Wij zijn groothandelaar en kunnen al onze producten leveren aan fabrieken, hotels, supermarkten, winkels en handelaren. Wij produceren o.a. rood en wit knoflook, koffiebonen, gedroogde venkelzaad, kaneel en vanille, vanillebonen, vanillepoeder, vanille extract, zwarte peper, tijm, en nootmuskaat van hoge kwaliteit. Al deze producten kunnen worden geleverd in kleine en grote hoeveelheden. Wij geloven diep in respect en authenticiteit en leveren u altijd het beste van het beste! Met strikte regels voor verpakking en verscheping, werkt GB Export, waar het kan met recyclebare materialen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. L'ÉTUVERIE

  Frankrijk

  Verified by europages badge
 2. HAMBURGER GEWÜRZ-MÜHLE HERMANN SCHULZ GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HAMBURGER GEWÜRZ-MÜHLE HERMANN SCHULZ GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Knoflook. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 3. AJOS Y CEBOLLAS DROESMAR S.L.

  Spanje

  Verified by europages badge

  Het bedrijf AJOS Y CEBOLLAS DROESMAR S.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Knoflook. Het is tevens aanwezig in de sectoren Fruit, uien, paarse knoflook, roze knoflook, Fruit, groothandel in knoflook, groothandel in uien, en knoflook en ui uit jaen. Het is gevestigd in Jamilena (jaén), Spanje.

 4. SARL SEM PLUS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SARL SEM PLUS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pootgoed - bollen en zaden. Het is tevens aanwezig in de sectoren knoflook, uien, sjalotten, zaaigoed, Jonge planten, zaad, en graan. Het is gevestigd in Divajeu, Frankrijk.

 5. PASTACALDI & C. SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PASTACALDI & C. SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Knoflook. Het is tevens aanwezig in de sectoren verpakte knoflook, lenteknoflook, en uien. Het is gevestigd in Signa, Italië.

 1. TRADE TIME B.V.

  Nederland

  We are Trade Time B.V. a Dutch base Agricultural company involve in the manufacturing and distributing of semi finished and finished consumer products.

 2. AJOS PITIRRI

  Spanje

  Nationale autochtone witte knoflook. Oogst en directe verkoop bij de producent. Uitzonderlijke kwaliteit. AJOS PITIRRI is een klein familiebedrijf dat vanaf het begin een gedurfde gok heeft gedaan op de inheemse witte knoflook. Deze variëteit is namelijk aan het verdwijnen, omdat hij minder rendabel en kwetsbaarder is en duurder kost (met de hand gezaaid), maar zijn smaak en stevigheid zijn onvergelijkbaar en worden zeer op prijs gesteld door de consumenten.

 1. AMEFRUITS SL

  Spanje

  Wij hebben deze import-export onderneming opgericht in 1994. Sinds het begin zijn onze objectieven gebaseerd op de ontwikkeling van commerciële relaties tussen Spanje en de rest van de wereld. Wij houden in het bijzonder toezicht op de kwaliteit van de verschillende producten, die wij commercialiseren.

 2. AJOS GALLARDO

  Spanje

  Alle soorten knoflook. Ajos Gallardo is gespecialiseerd in de productie en verkoop van alle soorten knoflook. Alle producten zijn 100 % vers en vrij van chemicaliën. Wie bieden natuurlijke, ecologische knoflook zonder chemicaliën. Diverse knoflookvariëteiten: rode knoflook, witte knoflook, zwarte knoflook, knoflook voor fijnproevers, knoflook voor de gastronomische keuken.

 3. FRESH & DRY GARLIC

  Spanje

  FRESH & DRY GARLIC is een bedrijf dat marktleider is in de productie, de verpakking, de verkoop en de export van knoflook. Wereldwijde certificering GAP. Leverancier van: witte, paarse, lente- en verpakte knoflook.

 4. AJOPEL

  Spanje

  Het hele team van AJOPEL zet zich in om producten van topkwaliteit te produceren. We zijn experts op het gebied van knoflook en de gastronomie en kunnen u adviseren en helpen nieuwe producten te ontwikkelen, altijd op basis van knoflook van topkwaliteit. De hygiëne in onze werkplaatsen en de bewerkingsmachine is altijd onberispelijk om gezonde levensmiddelen te kunnen leveren. We hebben onze eigen productie-installaties ontworpen om knoflook te bewerken en langer te kunnen bewaren.

 5. IBÉRICA DE PATATAS NATURALES

  Spanje

  Verkoop van aardappelen, knoflook, uien en 4e gamma. Wij zijn gespecialiseerd in de service en distributie van grote supermarkten die leaders zijn in voedingsmiddelen zoals Sánchez Romero, de groep Eroski, Carrefour, Auchan, de groep Unide, AhorraMas, ... onder andere.

 6. BENJAMÍN DE LEÓN S.L.

  Spanje

  Benjamín de León is een onderneming die wordt bestuurd door een jong team met een uitgebreide ervaring in de distributie van verse groente en knoflook, maar ook in hun productie en verpakking. Wij bieden een compleet assortiment van door ons verbouwde en verpakte producten (prei, knoflook, wortels in bossen, bieslook).

 7. AJOS GUTIÉRREZ

  Spanje

  Alle soorten knoflook. Groothandelaar, beste kwaliteit-/prijs-verhouding. Wij hebben onze eigen knoflookplantages. Kwaliteit staat bij ons voorop.

 8. -

  Spanje

  Canalajo is een onderneming in Extremadura, opgericht in 2012 te Cabeza del Buey (Badajoz), die knoflook pelt, verpakt en verkoopt aan groothandelaren en particulieren.

 1. AJOS MAJITO GOMEZ

  Spanje

  Het bedrijf AJOS MAJITO GOMEZ, is een Groothandelaar, en actief in de sector Knoflook. Het is tevens aanwezig in de sectoren gepelde knoflook, distributeurs van verse groenten, groothandel in fruit en groenten, en export van groenten. Het is gevestigd in Las Pedroñeras, Spanje.

 2. COOPERATIVA EXTREMEÑA DE AJOS DE ACEUCHAL, S.COOP.

  Spanje

  Het bedrijf COOPERATIVA EXTREMEÑA DE AJOS DE ACEUCHAL, S.COOP., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Knoflook. Het is tevens aanwezig in de sectoren knoflookschiller. Het is gevestigd in Aceuchal, Badajoz, Spanje.

 3. ESTEL SAHINLER TARIM TICARET A.S.

  Turkije

  Het bedrijf ESTEL SAHINLER TARIM TICARET A.S., is een Groothandelaar, en actief in de sector Peulvruchten. Het is tevens aanwezig in de sectoren gedehydrateerde knoflook, droge groenten, en knoflook. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 4. BALTIC NORD TRAIDING SIA

  Letland

  Het bedrijf BALTIC NORD TRAIDING SIA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Voedingsmiddelen en dranken - ingrediënten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koffie en thee, Knoflook, Fruit en groenten - import-export, Koffie en thee, Knoflook, en Fruit en groenten - import-export. Het is gevestigd in Riga, Letland.

 5. NEROSANO BIOTEK SRL

  Italië

  Het bedrijf NEROSANO BIOTEK SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Knoflook. Het is tevens aanwezig in de sectoren gecontroleerde gisting. Het is gevestigd in Milano, Italië.

 6. SYBARIS MARKET SL

  Spanje

  Het bedrijf SYBARIS MARKET SL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Knoflook. Het is tevens aanwezig in de sectoren Fruit en groenten - import-export, Fruit en groenten - import-export, export van fruit, en uien. Het is gevestigd in Valencia, Spanje.

 7. DOMI GARLIC LTD.

  Hongarije

  Het bedrijf DOMI GARLIC LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Knoflook. Het is tevens aanwezig in de sectoren Import-export - levensmiddelen, en Import-export - levensmiddelen. Het is gevestigd in Szeged, Hongarije.

 8. CERRONANDO S.C.A

  Spanje

  Het bedrijf CERRONANDO S.C.A, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Knoflook. Het is gevestigd in Puente Del Obispo (jaen), Spanje.

 9. SARIMSAK MERKEZI ( GARLIC CENTER )

  Turkije

  Het bedrijf SARIMSAK MERKEZI ( GARLIC CENTER ), is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Biologische voeding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Import-export - levensmiddelen, landbouwproducten, knoflook, vruchten en groenten, en Import-export - levensmiddelen. Het is gevestigd in Kastamonu, Turkije.

 10. L'AIL DROMOIS

  Frankrijk

  Het bedrijf L'AIL DROMOIS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Knoflook. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pootgoed - bollen en zaden, sjalotten, knoflookbollen, ecologische knoflook, en Pootgoed - bollen en zaden. Het is gevestigd in Eurre, Frankrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis