• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • kunststof - vloerbedekking

Resultaten voor

Kunststof - vloerbedekking - Import export

 1. IMOLDING DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  iMed is een competente leverancier van precisieonderdelen en -samenstellingen voor kleine, middelgrote en grote series voor gebruik in de belangrijkste industrieën. Als systeemleverancier heeft iMed meer dan tien jaar ervaring.Deze ervaring is niet beperkt tot slechts een tak van de industrie.Niet alleen het gebruik van de modernste technologie heeft gezorgd voor tevreden, al lang bestaande klanten en hun vertrouwen in de productiekwaliteit van iMed.Uitstekende medewerkers begeleiden elk product, vanaf de eerste ontwikkelingsfase tot de serieproductie. iMed waardeert de promotie van nieuwe medewerkers, evenals permanente opleiding en training, evenals intensieve cursussen.Onze interne experts werken daarom met dezelfde professionaliteit die past bij de experts van de klant.

 2. ACRYTEC FLOORING GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Onze ervaring zorgt voor uw succes Topkwaliteit – met één gieting Bij acrytec flooring halen we niet zomaar iets van de plank. Elke oplossing is precies op de behoeften van de klant afgestemd. U profiteert van deskundig advies dat is gebaseerd op jarenlange ervaring en technische kennis. Ons deskundige team van 20 specialisten zorgt ervoor dat het project vlekkeloos en betrouwbaar verloopt. Een nauwkeurige planning staat garant voor korte blokkeertijden en daarmee geringe uitval van de productie. acrytec flooring is in 1997 opgericht. Het bedrijf maakt sterk belastbare functionele vloeren voor de levensmiddelenbranche en is tegenwoordig een van de specialisten voor volledige oplossingen voor vloeren in Duitsland. Eigenaren Sabine en Horst Stamm hebben zich het handwerk van de vloerbouw vanaf de basis eigen gemaakt. Door de jarenlange ervaring in diverse terreinen van de branche is acrytec flooring een deskundige partner en een waardevolle adviseur.

 3. ANC DALLE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  ANC DALLE is gespecialiseerd in modulaire PVC, rubber en polypropyleen tegels, clip-on garagevloertegels, PVC, Polypropyleen, Plastic, Rubber tegels, speciale garagevloer, zwembad, werkplaats, terras, winkel, sporthal: onze modulaire vloertegels zijn het ideale product voor diverse ondergronden. Wij bieden ook kunstgras en kunstgazons aan om uw terrassen, veranda's en speelplaatsen te verfraaien. Onze Sol-PVC clip-on tegels, vervaardigd in Frankrijk en Europa, zijn van zeer hoge kwaliteit. Onze PVC vloerbedekking is zeer gemakkelijk te plaatsen, zonder te lijmen, op elk type harde vloer (zelfs oneffen, vochtig en stoffig) zonder grote voorbereiding. Bovendien garandeert ons uniek bevestigingssysteem een stabiel en robuust oppervlak zonder voegen. Als fabrikant en leverancier van PVC-tegels bieden wij een verscheidenheid aan robuuste en flexibele vloeroplossingen voor elke toepassing. Van het idee tot de realisatie van uw vloer in PVC, rubber en polypropyleen. Verkrijgbaar in 14 kleuren. Neem voor verdere informatie zonder aarzelen contact met ons op!

 4. KUNSTSTOFF-EXTRUSION LEHMANN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf kunststof-extrusie Lehmann GmbH is een nieuw, jong en innovatief familiebedrijf, maar met een proces dat gebaseerd is op jarenlange ervaring en knowhow, dat zich in de laatste decennia voortdurend heeft ontwikkeld. De directeur en productieleider Nils Lehmann is opgeleid tot fijnmechanicus en werkt nu al meer dan 12 jaar op het gebied van ontwerp, planning en productie van kunststofprofielen. Hier specialiseerde hij zich in de productie van extrusiegereedschap. De kunst van het extrusiematrijzen slijpen en in het bijzonder het filigraan fijnslijpen, waarvan de kwaliteit van de profielen uiteindelijk afhangt, behoren tot zijn bijzondere sterke punten.Zijn vader, Klaus Lehmann, een meester-gereedschapmaker, heeft 35 jaar beroepservaring op het gebied van kunststofverwerking en extrusietechnologie. Hij is medeoprichter van verschillende bedrijven in de kunststof- en gereedschapsindustrie. Hij was vanaf het begin betrokken bij de ontwikkeling van kunststoffen van TPE en de productie van hun speciale spuitstukken. De productie van dunwandige filigraanprofielen vereist een nauwkeurig extrusiegereedschap. Wij zijn gespecialiseerd in zulke moeilijke en ingewikkelde profielen. Wij produceren profielen en afdichtingen van alle TPE, zachte PVC en PP voor de medische technologie, de automobielindustrie, de bouwindustrie en voor de botenbouw. Wij kunnen op korte termijn, binnen 1-2 weken, profielen voor u produceren volgens tekeningen en monsters.

 5. AGOFORM GMBH AUGUST OTTENSMEYER

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Met het hoogste niveau van kunststofkennis, 90 jaar ervaring en voortdurende verdere ontwikkeling heeft AGOFORM zich gevestigd als een krachtige partner voor de meubelindustrie op de internationale markt. Met als doel klanten de optimale oplossing voor verschillende en individuele doeleinden te bieden, ontwikkelt AGOFORM perfecte producten die woonruimtes comfortabeler maken - van talloze toepassingssystemen voor verschillende toepassingen tot antislipmatten. AGOFORM biedt oplossingen voor caravans, bedrijfsvoertuigen en bouw- en landbouwmachines voor de transporttechnologie. Onze brede waaier van producten en ervaring wordt afgerond door de gebieden tuinieren en landschapsarchitectuur, productdragers (KLT), elektrische en medische technologie, logistiek, reclame en decoratie. Altijd met de hoogste kwaliteitsnormen, altijd compromisloos met betrekking tot duurzaamheid en met een continu zicht op de toekomst.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. JEDI KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  JEDI Kunststofftechnik GmbH behoort tot de internationaal belangrijkste fabrikanten van zachte pvc-rollen, pvc-platen en -banen alsook lamellengordijnen in diverse breedtes. De succesformule van JEDI Kunststofftechnik GmbH berust op onze fundamentele firmafilosofie – een consequent op het belang van de klant gerichte ondernemingsstrategie die zowel de conceptie en de productie alsook een uitgebreide service bevat. Elke klant van ons wenst een tot in de puntjes uitgevoerde realisatie van zijn persoonlijke wensen, en deze wensen zijn voor ons de fundamentele richtlijnen van elk arbeidsproces. Alleen op die manier is volledige klanttevredenheid haalbaar die bij ons bij elke opdracht op de eerste plaats staat.

 2. ID GROUP

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  IDS Group is een Franse specialist in matten en vloerbekleding voor bedrijven. Onze productreeks voor de bouw bestaat uit matten en vloerbekleding voor alle soorten gebouwen die open staan voor het publiek. Een compleet assortiment van matten voor de bescherming van de industriële omgeving. Wij bieden ook matten en vloerbekleding voor de veekwekerij (legeringen, putten, enz.) & voor sport en recreatie zeer sterke technische vloeren (ijsbanen, zwembaden, sportzalen, enz.)

 3. ROKA DISTRIBUTION

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ROKA DISTRIBUTION, is een Distributeur, en actief in de sector Kunststof - vloerbedekking. Het is gevestigd in Livry-Gargan, Frankrijk.

 4. SARL SOLUTIONS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SARL SOLUTIONS, is een Groothandelaar, en actief in de sector Tapijt en vloerbedekking - textiel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kunststof - vloerbedekking, Kunststof - vloerbedekking, veiligheidsvloerbedekking voor speelparken, Industriële vloerbedekkingen, en muurbekleding. Het is gevestigd in Lannoy, Frankrijk.

 5. BEER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BEER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunststof - vloerbedekking. Het is gevestigd in Breitscheid, Duitsland.

 1. WATCO GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf WATCO GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunststof - vloerbedekking. Het is gevestigd in Viersen, Duitsland.

 2. HANTERMANN - DER HOTELAUSSTATTER GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HANTERMANN - DER HOTELAUSSTATTER GMBH & CO. KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Kunststof - vloerbedekking. Het is gevestigd in Kleinostheim, Duitsland.

 1. RISTO GMBH & CO.KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf RISTO GMBH & CO.KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunststof - vloerbedekking. Het is gevestigd in Obernkirchen, Duitsland.

 2. MARKUS GMBH - BODENBELÄGE FÜR MESSE UND OBJEKT

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MARKUS GMBH - BODENBELÄGE FÜR MESSE UND OBJEKT, is een Dienstverlener, en actief in de sector Kunststof - vloerbedekking. Het is gevestigd in Düsseldorf, Duitsland.

 3. HG FUSSBODENSYSTEME GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HG FUSSBODENSYSTEME GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Kunststof - vloerbedekking. Het is gevestigd in Heinrichsthal, Duitsland.

 4. GOMAIK TREPPENRENOVIERUNG & RUTSCHSCHUTZ KERSTIN GORNIG EINZELUNTERNEHMER

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GOMAIK TREPPENRENOVIERUNG & RUTSCHSCHUTZ KERSTIN GORNIG EINZELUNTERNEHMER, is een Groothandelaar, en actief in de sector Kunststof - vloerbedekking. Het is gevestigd in Grimma, Duitsland.

 5. KALTHOFF GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KALTHOFF GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunststof - vloerbedekking. Het is gevestigd in Hagen, Duitsland.

 6. KOCH INDUSTRIEBÖDEN GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KOCH INDUSTRIEBÖDEN GMBH & CO. KG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Kunststof - vloerbedekking. Het is gevestigd in Linden, Duitsland.

 7. HOFMANN SPEZIALBÖDEN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HOFMANN SPEZIALBÖDEN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunststof - vloerbedekking. Het is gevestigd in Sonnefeld, Duitsland.

 8. LAUPHEIMER KOKOSWEBEREI GMBH & CO KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LAUPHEIMER KOKOSWEBEREI GMBH & CO KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunststof - vloerbedekking. Het is gevestigd in Laupheim, Duitsland.

 1. ESTRICH BOSSERT GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ESTRICH BOSSERT GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunststof - vloerbedekking. Het is gevestigd in Kernen, Duitsland.

 2. B.W.D. SANIERUNGS-SYSTEME GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf B.W.D. SANIERUNGS-SYSTEME GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Kunststof - vloerbedekking. Het is gevestigd in Bünde, Duitsland.

 3. ALUKRAFT GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ALUKRAFT GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunststof - vloerbedekking. Het is gevestigd in Offenbach Am Main, Duitsland.

 4. HINDERBERGER PROJEKTIERUNG V. AUSBAUSYSTEMEN

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HINDERBERGER PROJEKTIERUNG V. AUSBAUSYSTEMEN, is een Dienstverlener, en actief in de sector Kunststof - vloerbedekking. Het is gevestigd in Gschwend, Duitsland.

 5. RIFLEX BODENTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf RIFLEX BODENTECHNIK GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Kunststof - vloerbedekking. Het is gevestigd in Twistringen, Duitsland.

 6. MOSAIK-FLOOR

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MOSAIK-FLOOR, is een Distributeur, en actief in de sector Kunststof - vloerbedekking. Het is tevens aanwezig in de sectoren bladen, vervanging vloer, pvc, en Vinyl vloerbedekking. Het is gevestigd in Saint-Maurice-De-Beynost, Frankrijk.

 7. VEKAVLOEREN

  Nederland

  Vloeren voor vakmensen! Vekavloeren levert in de professionele omgeving hoogwaardige gerecyclede PVC-tegels. Volledig vloeistofdichte vloeren die bestand zijn tegen oliën, vetten, zuren, logen en andere chemische stoffen. Met de keuze uit drie verschillende vloersystemen hebben wij altijd voor u de ideale vloer. Veka Original Bewezen kwaliteit, bestand tegen hoge druk en binnen één dag te plaatsen. Veka Protect-all Perfect technische vloeistofdichte vloer met een prachtige designlook Veka Gietvloeren Vloeistofdichte vloer uit één geheel met de mogelijkheid om uw eigen huiskleur en logo in te gieten.

 8. CORDY & CDM

  België

  C & C (Cordy & CDM) in Gistel is uw specialist in staalboeken voor behang. U kunt bij C& C ook terecht voor vloerbekleding en stoffen, lassen, plastificeren en kartonnage. Wij hanteren verschillende soorten druktechnieken (tampon-, folie- en zeefdruk) om u de beste oplossingen aan te bieden. Onze producten variëren van staalboeken voor behang tot displays, ringmappen, pochettes en koffertjes. Wij werken steeds op maat van de klant en houden rekening met al uw noden en wensen. Op zoek naar staalboeken voor behang, C & C is uw ideale partner. Aarzel niet ons te contacteren voor meer info.

 9. COATINGVLOER.NL

  Nederland

  Een gietvloer is de perfecte vloer voor woningen en bedrijven dankzij het strakke, naadloze uiterlijk. Het duurzame materiaal van de vloer is onderhoudsvriendelijk en daardoor de juiste keuze voor elk interieur. Een gietvloer is gemaakt van polyurethaan, waardoor deze warm en soepel aanvoelt en slijtbestendig is. De vakkundige specialisten van Coatingvloer.nl helpen u graag van het begin tot het einde bij het vinden van de gewenste gietvloer. We adviseren u op locatie over de mogelijkheden met betrekking tot de gewenste vloer of vloercoating. Hierbij houden we rekening met uw persoonlijk eisen en behoeftes en de praktische en technische aspecten van uw ondervloer. Bij bedrijven houden we ook rekening met branchespecifieke eisen met betrekking tot vloeren. Coatingvloer.nl is specialist in het aanleggen van moderne naadloze gietvloeren in nieuwbouwwoningen. Door de verschillende materialen en stijlen is er oneindig te variëren. We adviseren u graag over welke vloer goed bij uw nieuwbouwwoning past. Zie hier een recent nieuwbouwproject:

 10. IDEAL PLASTIC WORKS

  België

  Vernieuwende ideeën voor ’n veranderende wereld. Attema is een ambitieuze ontwikkelaar en producent van innovatieve oplossingen. Deze zijn onder te verdelen naar de marktsegmenten: Installatie, Bouw, Packaging en Special Products Gedreven professionals Achter Attema staat een sterk en gemotiveerd team van goed opgeleide professionals. Mensen die elkaar stimuleren om hun grenzen te blijven verleggen en alle ruimte krijgen om zichzelf te ontwikkelen. Altijd de klant centraal Door goed naar klanten te luisteren, weten de medewerkers van Attema als geen ander wat er binnen de markt speelt. Dat resulteert steeds weer in verrassende producten met een duidelijke toegevoegde waarde voor de klant. Dit gecombineerd met een efficiënte logistiek en een persoonlijke service vertaalt zich in een maximale klantentevredenheid. Oog voor mens en milieu Als deelnemer aan een samenleving die constant in verandering is, neemt Attema natuurlijk ook haar maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Kunststof - vloerbedekking - Import export

Aantal resultaten

15.745 Bedrijven