• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • kunststof - vloerbedekking

Resultaten voor

Kunststof - vloerbedekking - Import export

 1. AGOFORM GMBH AUGUST OTTENSMEYER

  Duitsland

  Met het hoogste niveau van kunststofkennis, 90 jaar ervaring en voortdurende verdere ontwikkeling heeft AGOFORM zich gevestigd als een krachtige partner voor de meubelindustrie op de internationale markt. Met als doel klanten de optimale oplossing voor verschillende en individuele doeleinden te bieden, ontwikkelt AGOFORM perfecte producten die woonruimtes comfortabeler maken - van talloze toepassingssystemen voor verschillende toepassingen tot antislipmatten. AGOFORM biedt oplossingen voor caravans, bedrijfsvoertuigen en bouw- en landbouwmachines voor de transporttechnologie. Onze brede waaier van producten en ervaring wordt afgerond door de gebieden tuinieren en landschapsarchitectuur, productdragers (KLT), elektrische en medische technologie, logistiek, reclame en decoratie. Altijd met de hoogste kwaliteitsnormen, altijd compromisloos met betrekking tot duurzaamheid en met een continu zicht op de toekomst.

 2. JEDI KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

  Duitsland

  JEDI Kunststofftechnik GmbH behoort tot de internationaal belangrijkste fabrikanten van zachte pvc-rollen, pvc-platen en -banen alsook lamellengordijnen in diverse breedtes. De succesformule van JEDI Kunststofftechnik GmbH berust op onze fundamentele firmafilosofie – een consequent op het belang van de klant gerichte ondernemingsstrategie die zowel de conceptie en de productie alsook een uitgebreide service bevat. Elke klant van ons wenst een tot in de puntjes uitgevoerde realisatie van zijn persoonlijke wensen, en deze wensen zijn voor ons de fundamentele richtlijnen van elk arbeidsproces. Alleen op die manier is volledige klanttevredenheid haalbaar die bij ons bij elke opdracht op de eerste plaats staat.

 3. ACRYTEC FLOORING GMBH

  Duitsland

  Onze ervaring zorgt voor uw succes Topkwaliteit – met één gieting Bij acrytec flooring halen we niet zomaar iets van de plank. Elke oplossing is precies op de behoeften van de klant afgestemd. U profiteert van deskundig advies dat is gebaseerd op jarenlange ervaring en technische kennis. Ons deskundige team van 20 specialisten zorgt ervoor dat het project vlekkeloos en betrouwbaar verloopt. Een nauwkeurige planning staat garant voor korte blokkeertijden en daarmee geringe uitval van de productie. acrytec flooring is in 1997 opgericht. Het bedrijf maakt sterk belastbare functionele vloeren voor de levensmiddelenbranche en is tegenwoordig een van de specialisten voor volledige oplossingen voor vloeren in Duitsland. Eigenaren Sabine en Horst Stamm hebben zich het handwerk van de vloerbouw vanaf de basis eigen gemaakt. Door de jarenlange ervaring in diverse terreinen van de branche is acrytec flooring een deskundige partner en een waardevolle adviseur.

 4. IMOLDING DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

  iMed is een competente leverancier van precisieonderdelen en -samenstellingen voor kleine, middelgrote en grote series voor gebruik in de belangrijkste industrieën. Als systeemleverancier heeft iMed meer dan tien jaar ervaring.Deze ervaring is niet beperkt tot slechts een tak van de industrie.Niet alleen het gebruik van de modernste technologie heeft gezorgd voor tevreden, al lang bestaande klanten en hun vertrouwen in de productiekwaliteit van iMed.Uitstekende medewerkers begeleiden elk product, vanaf de eerste ontwikkelingsfase tot de serieproductie. iMed waardeert de promotie van nieuwe medewerkers, evenals permanente opleiding en training, evenals intensieve cursussen.Onze interne experts werken daarom met dezelfde professionaliteit die past bij de experts van de klant.

 5. KUNSTSTOFF-EXTRUSION LEHMANN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf kunststof-extrusie Lehmann GmbH is een nieuw, jong en innovatief familiebedrijf, maar met een proces dat gebaseerd is op jarenlange ervaring en knowhow, dat zich in de laatste decennia voortdurend heeft ontwikkeld. De directeur en productieleider Nils Lehmann is opgeleid tot fijnmechanicus en werkt nu al meer dan 12 jaar op het gebied van ontwerp, planning en productie van kunststofprofielen. Hier specialiseerde hij zich in de productie van extrusiegereedschap. De kunst van het extrusiematrijzen slijpen en in het bijzonder het filigraan fijnslijpen, waarvan de kwaliteit van de profielen uiteindelijk afhangt, behoren tot zijn bijzondere sterke punten.Zijn vader, Klaus Lehmann, een meester-gereedschapmaker, heeft 35 jaar beroepservaring op het gebied van kunststofverwerking en extrusietechnologie. Hij is medeoprichter van verschillende bedrijven in de kunststof- en gereedschapsindustrie. Hij was vanaf het begin betrokken bij de ontwikkeling van kunststoffen van TPE en de productie van hun speciale spuitstukken. De productie van dunwandige filigraanprofielen vereist een nauwkeurig extrusiegereedschap. Wij zijn gespecialiseerd in zulke moeilijke en ingewikkelde profielen. Wij produceren profielen en afdichtingen van alle TPE, zachte PVC en PP voor de medische technologie, de automobielindustrie, de bouwindustrie en voor de botenbouw. Wij kunnen op korte termijn, binnen 1-2 weken, profielen voor u produceren volgens tekeningen en monsters.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ANC DALLE

  Frankrijk

  ANC DALLE is gespecialiseerd in modulaire PVC, rubber en polypropyleen tegels, clip-on garagevloertegels, PVC, Polypropyleen, Plastic, Rubber tegels, speciale garagevloer, zwembad, werkplaats, terras, winkel, sporthal: onze modulaire vloertegels zijn het ideale product voor diverse ondergronden. Wij bieden ook kunstgras en kunstgazons aan om uw terrassen, veranda's en speelplaatsen te verfraaien. Onze Sol-PVC clip-on tegels, vervaardigd in Frankrijk en Europa, zijn van zeer hoge kwaliteit. Onze PVC vloerbedekking is zeer gemakkelijk te plaatsen, zonder te lijmen, op elk type harde vloer (zelfs oneffen, vochtig en stoffig) zonder grote voorbereiding. Bovendien garandeert ons uniek bevestigingssysteem een stabiel en robuust oppervlak zonder voegen. Als fabrikant en leverancier van PVC-tegels bieden wij een verscheidenheid aan robuuste en flexibele vloeroplossingen voor elke toepassing. Van het idee tot de realisatie van uw vloer in PVC, rubber en polypropyleen. Verkrijgbaar in 14 kleuren. Neem voor verdere informatie zonder aarzelen contact met ons op!

 2. ISH-BLÜMEL-INDUSTRIE- SCHLAUCH-HANDELS-GMBH

  Duitsland

  FLEXIBILITEIT IS DE TOEKOMST! Dit motto zijn wij al meer dan 25 jaar trouw gebleven! Door ons productassortiment voortdurend uit te breiden en ons aan te passen aan de hoge eisen van onze klanten, hebben wij een eersteklas kwaliteitsstandaard bereikt. De constante controle vanaf de aankoop van hoogwaardige materialen tot de productie en correcte levering zorgt ervoor dat deze kwaliteit ook bij u terechtkomt. Of het nu gaat om standaardproducten uit voorraad of op maat gemaakte producten voor uw speciale toepassingsgebied - dankzij onze jarenlange ervaring in de sector "technische slangen" hebben wij bijna altijd de juiste oplossing voor u. Verdere pluspunten voor u zijn onze snelle levertijden, de flexibiliteit bij kleine series en individuele producties en het hoge economische rendement door de lange levensduur van onze producten. Ons doel is u te blijven ondersteunen met service, deskundigheid en betrouwbaarheid. Motiveer ons via uw "taken" om tot topprestaties te komen!

 3. RADOLID THIEL GMBH

  Duitsland

  RADOLID Thiel GmbH is sinds 1961 gespecialiseerd in de productie en distributie van kunststof schroefdoppen. In twee productievestigingen vervaardigen wij 4000 verschillende artikelen voor meer dan 3000 klanten. Daarmee biedt RADOLID wereldwijd het grootste assortiment schroefbeschermingsdoppen. Onze producten worden onder meer gebruikt in de automobielsector, de sector hernieuwbare energie, de machine- en installatiebouw en de bouw. Met een moderne, meesterlijke computergestuurde productie, een eigen ontwikkelingsafdeling en een eigen gereedschapmakerij kunnen wij de wensen van de klant snel en voordelig realiseren. RADOLID is uw partner voor de bescherming van boutverbindingen.

 4. ID GROUP

  Frankrijk

  IDS Group is een Franse specialist in matten en vloerbekleding voor bedrijven. Onze productreeks voor de bouw bestaat uit matten en vloerbekleding voor alle soorten gebouwen die open staan voor het publiek. Een compleet assortiment van matten voor de bescherming van de industriële omgeving. Wij bieden ook matten en vloerbekleding voor de veekwekerij (legeringen, putten, enz.) & voor sport en recreatie zeer sterke technische vloeren (ijsbanen, zwembaden, sportzalen, enz.)

 5. SARL SOLUTIONS

  Frankrijk

 1. HANTERMANN - DER HOTELAUSSTATTER GMBH & CO. KG

  Duitsland

 2. KOCH INDUSTRIEBÖDEN GMBH & CO. KG

  Duitsland

 1. RISTO GMBH & CO.KG

  Duitsland

 2. KALTHOFF GMBH

  Duitsland

 3. HG FUSSBODENSYSTEME GMBH

  Duitsland

 4. SEE-PLASTIK GMBH

  Duitsland

 5. GOMAIK TREPPENRENOVIERUNG & RUTSCHSCHUTZ KERSTIN GORNIG EINZELUNTERNEHMER

  Duitsland

 6. BEER GMBH

  Duitsland

 7. WATCO GMBH

  Duitsland

 8. MARKUS GMBH - BODENBELÄGE FÜR MESSE UND OBJEKT

  Duitsland

 1. HOFMANN SPEZIALBÖDEN GMBH

  Duitsland

 2. DR.LIETZ MARKETING SERVCIES GMBH

  Duitsland

 3. LAUPHEIMER KOKOSWEBEREI GMBH & CO KG

  Duitsland

 4. SAMIPLAST INH. KANTCHO VAGLAROV

  Duitsland

 5. LECO- WERKE LECHTRECK GMBH & CO KG

  Duitsland

 6. SFS SAFETY FLOORING SYSTEMS GMBH

  Duitsland

 7. B.W.D. SANIERUNGS-SYSTEME GMBH

  Duitsland

 8. ESTRICH BOSSERT GMBH

  Duitsland

 9. ALUMATEX GMBH

  Duitsland

 10. HINDERBERGER PROJEKTIERUNG V. AUSBAUSYSTEMEN

  Duitsland

Filters

Resultaten voor

Kunststof - vloerbedekking - Import export

Aantal resultaten

17.513 bedrijven