• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • lassen en solderen - machines en accessoires

Resultaten voor

Lassen en solderen - machines en accessoires - Import export

 1. STELLA S.R.L.

  Italië

  STELLA srl is een Italiaans bedrijf dat gespecialiseerd is in de levering van legeringen en vloeimiddelen voor hard- en zachtsolderen en lassen. Wij bieden een compleet assortiment kwaliteitsproducten in een groot aantal Zilverformaten, standaard of op maat gemaakt voor specifieke behoeften: kale, beklede en gevormde staven, massieve en gevormde draden, massieve en trimetaalbanden, ringen, platen, schijven, sluitringen, bogen, voorgevormde artikelen in het algemeen. - en koper-fosforlegeringen, messing en koper, aluminium- en zink-aluminiumlegeringen, zachte legeringen, nikkellegeringen, poeders en pasta's, vloeimiddelen voor vlamboog-, inductie- en ovensolderen. Aluminium, aluminium-magnesium- en koperlegeringen, laaggelegeerd en roestvast staal voor autogeenlassen en TIG- en MIG-lassen van aluminium, koper, koolstofstaal en roestvast staal. Wij bieden producten met een hoge toegevoegde waarde, waarbij de kwaliteit en de naleving van de internationale voorschriften en technische en milieunormen steeds gewaarborgd zijn.

 2. KÖSTER & CO. GMBH

  Duitsland

  Köster is een fabrikant van stiftlas- en bevestigingstechnologie met eigen productie van stiftlasapparatuur en -uitrustingen, lasnoppen, draadstiften en koudgevormde onderdelen.KÖCO biedt een breed scala aan oplossingen voor alle soorten toepassingen in verschillende industrieën: bouwconstructie / staalconstructie / brugbouw, energiecentrales / energiebedrijven, constructie van voertuigen / constructie van spoorwegvoertuigen, apparatenbouw / werktuigbouwkunde, scheepsbouw, vuurvast bouwen.Door onze solide basis van technische knowhow en de moed om te innoveren, creëren we veilige en efficiënte oplossingen.Onze laststiften en stiftlastechniek worden wereldwijd gebruikt, omdat wij uw betrouwbare partner zijn in de stiftlastechniek. Wij garanderen de nodige veiligheid door uitgebreide materiaal-, product- en proceskennis.Om ervoor te zorgen dat de juiste KÖCO-producten worden gebruikt voor de betreffende toepassing, bieden we u graag on-site toepassingsondersteuning.

 3. DIM SCHWEISSMATERIAL MANFRED SCHIERMANN

  Duitsland

  Laserdraden, staven en spoelen 0, 1 / 0, 15 / 0, 2 / 0, 3 / 0, 35 / 0, 4 / 0, 5 / 0, 6 / 0, 7 / 0, 8 / 1, 0mm. Hooggelegeerd speciaal materiaal. Voor gereedschapsmachines, machines en uitrusting voor medische technologie / farmaceutische industrie / chemische en voedingsmiddelenindustrie / ruimtevaart / brandstofcellen

 4. AURALL SRL

  Italië

  Onze firma produceert speciale legeringen en producten voor lassen en solderen. Ze is in 1974 opgericht en ontwikkelt zich steeds verder. We zijn aanwezig op de Italiaanse, Europese en wereldwijde markt. Onze producten zijn van hoge technische kwaliteit en presteren uitstekend. Ons uitgebreid assortiment producten omvat zilverlegeringen (al dan niet gecoate stiften, linten, ringen, poeder), cadmiumvrije legeringen, koper-fosforlegeringen al dan niet met zilver, tinlegeringen, alle soorten reductiemiddelen, elektroden.

 5. ORBITEC GMBH

  Duitsland

  Orbitec is opgericht in 1984. De onderneming van het bedrijf is de ontwikkeling, productie, leasing en wereldwijde distributie van apparatuur voor orbitaal lassen. Het doel van Orbitec is om hoogwaardige en eenvoudig te gebruiken producten te leveren tegen een redelijke prijsstructuur. De belangrijkste toepassingsgebieden van Orbitec-apparatuur zijn onder meer: de farmaceutische, biotech-, halfgeleider-, voedingsmiddelen- en drankindustrie en ruimtevaartindustrie.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. CARL STAHL KROMER - GERMAN MADE SPRING BALANCERS

  Duitsland

 2. BERKENHOFF GMBH

  Duitsland

 3. SER ELEKTRONIK & SCHWEISSTECHNIK GMBH

  Duitsland

 4. PASTORIZA SOLDADURA

  Spanje

 5. MIG-O-MAT MIKROFÜGETECHNIK GMBH

  Duitsland

 1. UNITECHNOLOGIES SA - MTA®

  Zwitserland

 2. VANARA E C. SNC DI VANARA DANILO

  Italië

 1. CAPILLA®SCHWEISSMATERIALIEN GMBH

  Duitsland

 2. HOLCH SCHWEISSBRENNER GMBH

  Duitsland

  Sinds de jaren '70 houdt het bedrijf Holch zich bezig met de productie van branders voor het lassen van inert gas en reserveonderdelen. Door toekomstgericht handelen en de constante, gerichte verdere ontwikkeling van onze MIG-MAG- en TIG-lastoortsen zijn wij een hoogwaardige partner voor detailhandelaars in Duitsland en daarbuiten. Onze klanten zijn machinefabrikanten en dealers van lasspecialisten over de hele wereld. De hoogste kwaliteit van onze branders, gecombineerd met een innovatief ontwerp, garanderen een maximale levensduur en een probleemloos werken, ook bij extreme belasting. Op aanvraag produceren wij verschillende koelsystemen, speciale uitvoeringen van speciale slangenpakketten, een toortslichaam in speciale lengtes, met uw logo bedrukte grepen maken ook deel uit van het leveringsprogramma, of u nu onze korte levertijden bestelt, probleemloos bestellen, goed advies, nieuwe producten zoals. de lichtste en handigste RAUCH-extractiebranders, of vind gewoon ons uitgebreide programma goed, wij staan voor u klaar.

 3. STRECKFUSS SYSTEMS GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Innovatieve soldeermachines alsook machines en installaties voor bouwonderdeelbewerking voor de elektronische industrie. STRECKFUSS SYSTEMS ontwikkelt, bouwt en onderhoudt soldeermachines alsook machines en installaties voor bouwonderdeelbewerking voor de elektronische industrie. Als bouwer van installaties met meer dan 50 jaar ervaringen weten wij: Wat telt, niveau - samen met onze klanten, maar ook als voortrekker in producten overtuigen we door hoge kwaliteit, aanpassingscapaciteit en ook via standalonesystemen. Natuurlijk, als bouwer van installaties, voert STRECKFUSS SYSTEMS alle service- en onderhoudstaken uit voor eigen fabrieken en fabrieken van andere fabrikanten. In ons hoofdbedrijf, de constructie van soldeersystemen voor de productie van geleiderpallets, bieden wij de volgende installatietypen: - Soldeersystemen voor golfsoldeer - Selectieve soldeersystemen - Soldeer-Recycling- Soldeergeblazen borstels. Daarnaast helpen we onze klanten ook bij de voorbereiding van componenten met aangepaste productietoepassingen.

 4. SAXONIA TECHNICAL MATERIALS GMBH

  Duitsland

  Uw Partner in soldeertechnologie van Umicore ' s Business Line brazetec, ontstaan uit Degussa Degussa Löttechnik - is een wereldwijd toonaangevende fabrikant van hoge kwaliteit soldeermateriaal, soldeerpasta en vloeimiddelen. Onze producten worden gebruikt door bedrijven uit verschillende sectoren, zoals. auto-industrie, aandrijftechniek, installatiebouw, koeling- en airconditioningstechnologie of de gereedschapsindustrie. Met productielocaties in Europa, Zuid- en Noord-Amerika, alsmede een wereldwijd aanwezig distributie- en logistiek netwerk zijn wij er voor u, zodra het gaat om metalen consistent en technisch betrouwbaar met elkaar te verbinden. Met jarenlange ervaring en uitgebreide kennis in soldeerprocessen van individuele industrieën en toepassingen, ontwikkelen wij passende oplossingen voor klantspecifieke eisen voor het verbinden van metalen werkstoffen, hardmetaal en keramiek

 5. I.D.E. LASAPPARATEN SERVICE

  België

  Lassen en lasapparatuur verkopen of herstellen? ide LASAPPARATEN SERVICE . Zoals voor alles in het leven is er een tijd van komen en een tijd van gaan. Dit geldt ook voor machines van allerlei aard. De vraag is alleen wie er over het gaan van een toestel beslist. Het is zeker niet de verkoper van één of andere firma die na een snelle en overtuigende blik met nadruk beweert , "dit toestel is onherstelbaar" of wisselstukken zijn te duur en niet meer te verkrijgen! Is het niet zo dat dezelfde verkoper u een jaar of 5 voordien het betreffende toestel verkocht met de nadruk op "niet verwoestbaar! ! ", laat U niet beetnemen door een snelle jongen.

 6. PRIOR WELDING

  Nederland

  Prior Welding koppelt technische kennis en ervaring aan de verhuur en verkoop van lasmachines, lasbenodigdheden en aanverwante lasbenodigdheden. Daarnaast staat de praktische kennis van Prior Welding op lastechnisch gebied garant voor het professioneel ondersteunen van uw organisatie. De combinatie van verkoop, verhuur en het beschikbaar stellen van gekwalificeerde lassers is uniek! Voor u betekent dit meer efficiency, optimalisatie en reductie van integrale kosten, kortere lijnen en heldere service. We doen dit op een kwalitatief hoog niveau waarbij veiligheid voorop staat. Prior Welding is erkend dealer van Röwac lasapparaten en toebehoren. Met ruim 60 jaar ervaring en een groot assortiment is Röwac een van de bekendste namen in de lasindustrie. De lasmachines van Röwac zijn van hoge kwaliteit en worden als enige nog volledig in Nederland geproduceerd. Alle Röwac producten worden direct vanaf de fabriek verzonden. Voor u betekent dit kortere levertijden aangezien er direct uit voorraad geleverd wordt. Bovendien is de verzending gratis voor bestellingen boven de €100, -

 7. HORCKMANS

  België

  Horckmans, sinds 1975 verdeler van gasflessen en lasmaterialen voor industrie, horeca en particulier gebruik. U heeft keuze uit volgende merken: • Air Liquide; • Air Liquide Welding; • Antargaz; • Primagaz; • Benegas light; • Campingaz; • Ijsfabriek Strombeek; • ACP; • Messer. Bij ons heeft u keuze uit een zeer uitgebreid gamma aan gassoorten. Gassen voor las- en snijwerken, farmaceutische sector, voeding, horeca, koeltechnieken, garage- en carrosserietoepassingen en thuisgebruik. Tevens ook een groot gamma aan lasmaterialen en snijmaterialen, TIG- lasapparatuur, electrodetoestellen, MIG- MAG- lasapparaten, plasmasnijtoestellen, laselectroden, TIGtoevoegstaven, lasdraad, lashelmen en beschermkledij. Terrasverwarmers en rolkachels zijn eveneens verkrijgbaar.

 8. LAS- & GASTECHNIEK

  België

  Sinds de oprichting in 2006 is Las & gastechniek succesvol als technische groothandel en uitgegroeid tot één van de voornaamste leveranciers voor de bouw en industrie binnen België. Kennis van zaken, een degelijke service en kwaliteitsproducten van toonaangevende fabrikanten vormen de basis van onze filosofie! Ons omvangrijke assortiment van ruim 20.000 artikelen onderscheidt zich door kwaliteit en duurzaamheid van gerenommeerde merken. Het assortiment hebben we onderverdeeld in een aantal productgroepen: - Lastechniek & Snijtechniek - Schuur techniek - Industriële en technischegassen - Persoonlijke beschermingsmiddelen - Koudemiddelen - Automatisatie - Werkplaats uitrusting - Verhuur Het kan iedereen overkomen, een spoedklus, een noodreparatie 's avonds of in het weekend. Al snel blijkt dat de juiste Industriële of technischegassen er net niet zijn . Geen nood! Ook buiten kantooruren kunt u ons bereiken, voor advies maar ook voor een razendsnelle levering. Las & gastechniek biedt de 24-uurs service. Dag en nacht, 365 dagen per jaar is Las & gastechniek dus bereikbaar!

 1. GEVERS

  België

  Op zoek naar industriële gassen en lasmaterialen? Gevers verdeelt diverse topmerken. Industriële gassen van IJsfabriek Strombeek. Lasapparatuur en lasbenodigheden van Lastek, zowel elektrode, TIG- als MIG/MAG, voor het lassen van alle staalsoorten, inox en aluminiumlegeringen. Voor onze autogeen las- en snijbranders kozen wij voor het merk Gloor. Voor slijp - en afbraamschijven, diamantschijven en diamantboren kan u rekenen materiaal van Tyrolit. Kortom: een handige one-stop-shop voor als u wil snijden en lassen met gassen.

 2. ETABL. VANDENBULCKE

  België

  Partool is uw betrouwbare partner voor de aankoop en onderhoud van professioneel lasmateriaal, aandrijvingen en gereedschap. Vroeger vanuit onze vestigingen in Oostende, Gent en Brussel, vandaag ook online. Partool betekent meer dan ooit uitstekende kwaliteit, voorraad en service. SKF, OPTIBELT, LOCTITE EN METABO. Partool is de officiële verdeler van heel wat kwaliteitsmerken: SKF lagers en dichtingen, Optibelt riemen, Metabo machines en onderdelen, Stahlwille gereedschap, Loctite (verlijming, afdichting, reiniging en smering), Colson wielen en onderdelen.

 3. BINZEL BENELUX BVBA

  België

  ABICOR BINZEL produkten worden vanuit Nazareth aan de gehele Belgische, Nederlandse en Luxemburgse markt geleverd in samenwerking met ongeveer 200 gekwalificeerde verdelers. ABICOR BINZEL levert voor alle materialen en toepassingen de perfecte las- of snijtoorts, zowel voor manueel gebruik als voor half- of volautomatische systemen. Het gamma wordt verder nog aangevuld met de noodzakelijke lastoebehoren en een zeer omvangrijk programma van robotperiferie systemen.

 4. PAUWELS

  België

  NV PAUWELS , reeds meer dan 40 jaar een vaste waarde in de wereld van industriële gassen en lasmaterialen. Met een uitgebreid gamma aan gascilinders, de nieuwe ALBEE – fles, het easyflam gamma, de altop en smartop cilinder, de lichtgewicht stikstof cilinder, een ruime keuze voor iedere lasser, juwelier, koeltechnieker, zowel kleine KMO, school, …. Uiteraard kan u ook voor de aanverwante lasmaterialen bij ons terecht : lasdraden, laselectroden, lasijzer, lastoortsen, alle kleine onderdelen …

 5. AIR LIQUIDE WELDING

  België

  Als Europese marktleider, stelt Air Liquide Welding een groot gamma lasprodukten en snijprodukten voor. Elk land van de Benelux heeft zijn eigen vestiging die wordt ondersteund door een uitgebreid lokaal verdelersnet. Alle Air Liquide Welding diensten en producten worden aangeboden dmv vijf merken : Oerlikon, Saf-Fro, Cemont, Weld Team en Weldline.

 6. UNITED EAST PROJECTS

  Qatar

 7. HANGZHOU RIYANG PLASTIC PIPE WELDING MACHINERY CO.,LTD.

  China

 8. PASSAPONTI METAL CLEANING TECHNOLOGY S.R.L.

  Italië

 9. PROTEC TRADING GMBH

  Oostenrijk

 10. SAFE TRADING BLACHOWSKI SP. Z O.O.

  Polen

Filters

Resultaten voor

Lassen en solderen - machines en accessoires - Import export

Aantal resultaten

2.117 bedrijven