• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • lassen en solderen - machines en accessoires

Resultaten voor

Lassen en solderen - machines en accessoires - Import export

 1. DIM SCHWEISSMATERIAL MANFRED SCHIERMANN

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Laserdraden, staven en spoelen 0, 1 / 0, 15 / 0, 2 / 0, 3 / 0, 35 / 0, 4 / 0, 5 / 0, 6 / 0, 7 / 0, 8 / 1, 0mm. Hooggelegeerd speciaal materiaal. Voor gereedschapsmachines, machines en uitrusting voor medische technologie / farmaceutische industrie / chemische en voedingsmiddelenindustrie / ruimtevaart / brandstofcellen

 2. KÖSTER & CO. GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Köster is een fabrikant van stiftlas- en bevestigingstechnologie met eigen productie van stiftlasapparatuur en -uitrustingen, lasnoppen, draadstiften en koudgevormde onderdelen.KÖCO biedt een breed scala aan oplossingen voor alle soorten toepassingen in verschillende industrieën: bouwconstructie / staalconstructie / brugbouw, energiecentrales / energiebedrijven, constructie van voertuigen / constructie van spoorwegvoertuigen, apparatenbouw / werktuigbouwkunde, scheepsbouw, vuurvast bouwen.Door onze solide basis van technische knowhow en de moed om te innoveren, creëren we veilige en efficiënte oplossingen.Onze laststiften en stiftlastechniek worden wereldwijd gebruikt, omdat wij uw betrouwbare partner zijn in de stiftlastechniek. Wij garanderen de nodige veiligheid door uitgebreide materiaal-, product- en proceskennis.Om ervoor te zorgen dat de juiste KÖCO-producten worden gebruikt voor de betreffende toepassing, bieden we u graag on-site toepassingsondersteuning.

 3. PEMAT S.C.

  Polen

  Verified by europages badge

  Sinds 2017 fungeert onze online winkel met trots als een betrouwbare hub voor zowel lasenthousiastelingen als metaalbewerkers. We zijn er enorm trots op dat we een gevarieerd aanbod aan lasapparatuur en accessoires hebben om aan al uw behoeften te voldoen. Onze toewijding aan uitmuntendheid is onwrikbaar en dat is te zien aan de topproducten die we samenstellen van de toonaangevende fabrikanten in de branche. Navigeren door de wereld van lasapparatuur kan ingewikkeld zijn en daarom stellen wij onze expertise ook aan jou ter beschikking. Ons toegewijde team biedt begeleiding op maat om u te helpen apparatuur te selecteren die naadloos aansluit bij uw unieke vereisten. Of u nu een doorgewinterde professional bent of net begint, wij zijn er om ervoor te zorgen dat uw keuzes uw vakmanschap versterken. Ons uitgebreide assortiment omvat een verscheidenheid aan lasapparaten, laselektroden, snijgereedschappen en een assortiment andere benodigdheden voor de metaalbewerking. Onze producten zijn niet alleen van hoge kwaliteit, ze zijn ook voordelig geprijsd en duurzaam geconstrueerd. Wij geloven in het vinden van de perfecte balans tussen waarde en prestaties. Door de landelijke reikwijdte van onze activiteiten hebben we de kunst van snelle en veilige leveringen door het hele land geperfectioneerd. Onze betrokkenheid houdt niet op bij de verkoop; onze uitgebreide technische ondersteuning getuigt van onze toewijding aan uw succes. Gesterkt door een schat aan industriële ervaring en een echte passie voor lassen en metaalbewerking, staat ons team zelfs de meest veeleisende klanten te woord.

 4. AURALL SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Onze firma produceert speciale legeringen en producten voor lassen en solderen. Ze is in 1974 opgericht en ontwikkelt zich steeds verder. We zijn aanwezig op de Italiaanse, Europese en wereldwijde markt. Onze producten zijn van hoge technische kwaliteit en presteren uitstekend. Ons uitgebreid assortiment producten omvat zilverlegeringen (al dan niet gecoate stiften, linten, ringen, poeder), cadmiumvrije legeringen, koper-fosforlegeringen al dan niet met zilver, tinlegeringen, alle soorten reductiemiddelen, elektroden.

 5. ORBITEC GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Orbitec is opgericht in 1984. De onderneming van het bedrijf is de ontwikkeling, productie, leasing en wereldwijde distributie van apparatuur voor orbitaal lassen. Het doel van Orbitec is om hoogwaardige en eenvoudig te gebruiken producten te leveren tegen een redelijke prijsstructuur. De belangrijkste toepassingsgebieden van Orbitec-apparatuur zijn onder meer: de farmaceutische, biotech-, halfgeleider-, voedingsmiddelen- en drankindustrie en ruimtevaartindustrie.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. BERKENHOFF GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BERKENHOFF GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lassen en solderen - machines en accessoires. Het is gevestigd in Heuchelheim, Duitsland.

 2. SER ELEKTRONIK & SCHWEISSTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SER ELEKTRONIK & SCHWEISSTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lassen en solderen - machines en accessoires. Het is gevestigd in Seevetal-Ramelsloh, Duitsland.

 3. UNITECHNOLOGIES SA - MTA®

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf UNITECHNOLOGIES SA - MTA®, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Robots - industrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lassen en solderen - machines en accessoires, doseersystemen, doseerpompen, Lassen en solderen - machines en accessoires, en hardsolderen. Het is gevestigd in Gals, Zwitserland.

 4. VANARA E C. SNC DI VANARA DANILO

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf VANARA E C. SNC DI VANARA DANILO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lassen met elektronenbundel - materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lassen en solderen - machines en accessoires, Koper en -legeringen, producten voor las- en soldeerwerk, elektrode, Lassen en solderen - machines en accessoires, lasmaskers, Koper en -legeringen, benodigdheden voor installaties en vlamlasmachines van metalen, en brons. Het is gevestigd in Volvera, Italië.

 5. CAPILLA®SCHWEISSMATERIALIEN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CAPILLA®SCHWEISSMATERIALIEN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lassen en solderen - machines en accessoires. Het is gevestigd in Leopoldshöhe, Duitsland.

 1. HOLCH SCHWEISSBRENNER GMBH

  Duitsland

  Sinds de jaren '70 houdt het bedrijf Holch zich bezig met de productie van branders voor het lassen van inert gas en reserveonderdelen. Door toekomstgericht handelen en de constante, gerichte verdere ontwikkeling van onze MIG-MAG- en TIG-lastoortsen zijn wij een hoogwaardige partner voor detailhandelaars in Duitsland en daarbuiten. Onze klanten zijn machinefabrikanten en dealers van lasspecialisten over de hele wereld. De hoogste kwaliteit van onze branders, gecombineerd met een innovatief ontwerp, garanderen een maximale levensduur en een probleemloos werken, ook bij extreme belasting. Op aanvraag produceren wij verschillende koelsystemen, speciale uitvoeringen van speciale slangenpakketten, een toortslichaam in speciale lengtes, met uw logo bedrukte grepen maken ook deel uit van het leveringsprogramma, of u nu onze korte levertijden bestelt, probleemloos bestellen, goed advies, nieuwe producten zoals. de lichtste en handigste RAUCH-extractiebranders, of vind gewoon ons uitgebreide programma goed, wij staan voor u klaar.

 2. PRIOR WELDING

  Nederland

  Prior Welding koppelt technische kennis en ervaring aan de verhuur en verkoop van lasmachines, lasbenodigdheden en aanverwante lasbenodigdheden. Daarnaast staat de praktische kennis van Prior Welding op lastechnisch gebied garant voor het professioneel ondersteunen van uw organisatie. De combinatie van verkoop, verhuur en het beschikbaar stellen van gekwalificeerde lassers is uniek! Voor u betekent dit meer efficiency, optimalisatie en reductie van integrale kosten, kortere lijnen en heldere service. We doen dit op een kwalitatief hoog niveau waarbij veiligheid voorop staat. Prior Welding is erkend dealer van Röwac lasapparaten en toebehoren. Met ruim 60 jaar ervaring en een groot assortiment is Röwac een van de bekendste namen in de lasindustrie. De lasmachines van Röwac zijn van hoge kwaliteit en worden als enige nog volledig in Nederland geproduceerd. Alle Röwac producten worden direct vanaf de fabriek verzonden. Voor u betekent dit kortere levertijden aangezien er direct uit voorraad geleverd wordt. Bovendien is de verzending gratis voor bestellingen boven de €100, -

 1. SAXONIA TECHNICAL MATERIALS GMBH

  Duitsland

  Uw Partner in soldeertechnologie van Umicore ' s Business Line brazetec, ontstaan uit Degussa Degussa Löttechnik - is een wereldwijd toonaangevende fabrikant van hoge kwaliteit soldeermateriaal, soldeerpasta en vloeimiddelen. Onze producten worden gebruikt door bedrijven uit verschillende sectoren, zoals. auto-industrie, aandrijftechniek, installatiebouw, koeling- en airconditioningstechnologie of de gereedschapsindustrie. Met productielocaties in Europa, Zuid- en Noord-Amerika, alsmede een wereldwijd aanwezig distributie- en logistiek netwerk zijn wij er voor u, zodra het gaat om metalen consistent en technisch betrouwbaar met elkaar te verbinden. Met jarenlange ervaring en uitgebreide kennis in soldeerprocessen van individuele industrieën en toepassingen, ontwikkelen wij passende oplossingen voor klantspecifieke eisen voor het verbinden van metalen werkstoffen, hardmetaal en keramiek

 2. HORCKMANS

  België

  Horckmans, sinds 1975 verdeler van gasflessen en lasmaterialen voor industrie, horeca en particulier gebruik. U heeft keuze uit volgende merken: • Air Liquide; • Air Liquide Welding; • Antargaz; • Primagaz; • Benegas light; • Campingaz; • Ijsfabriek Strombeek; • ACP; • Messer. Bij ons heeft u keuze uit een zeer uitgebreid gamma aan gassoorten. Gassen voor las- en snijwerken, farmaceutische sector, voeding, horeca, koeltechnieken, garage- en carrosserietoepassingen en thuisgebruik. Tevens ook een groot gamma aan lasmaterialen en snijmaterialen, TIG- lasapparatuur, electrodetoestellen, MIG- MAG- lasapparaten, plasmasnijtoestellen, laselectroden, TIGtoevoegstaven, lasdraad, lashelmen en beschermkledij. Terrasverwarmers en rolkachels zijn eveneens verkrijgbaar.

 3. STRECKFUSS SYSTEMS GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Innovatieve soldeermachines alsook machines en installaties voor bouwonderdeelbewerking voor de elektronische industrie. STRECKFUSS SYSTEMS ontwikkelt, bouwt en onderhoudt soldeermachines alsook machines en installaties voor bouwonderdeelbewerking voor de elektronische industrie. Als bouwer van installaties met meer dan 50 jaar ervaringen weten wij: Wat telt, niveau - samen met onze klanten, maar ook als voortrekker in producten overtuigen we door hoge kwaliteit, aanpassingscapaciteit en ook via standalonesystemen. Natuurlijk, als bouwer van installaties, voert STRECKFUSS SYSTEMS alle service- en onderhoudstaken uit voor eigen fabrieken en fabrieken van andere fabrikanten. In ons hoofdbedrijf, de constructie van soldeersystemen voor de productie van geleiderpallets, bieden wij de volgende installatietypen: - Soldeersystemen voor golfsoldeer - Selectieve soldeersystemen - Soldeer-Recycling- Soldeergeblazen borstels. Daarnaast helpen we onze klanten ook bij de voorbereiding van componenten met aangepaste productietoepassingen.

 4. I.D.E. LASAPPARATEN SERVICE

  België

  Lassen en lasapparatuur verkopen of herstellen? ide LASAPPARATEN SERVICE . Zoals voor alles in het leven is er een tijd van komen en een tijd van gaan. Dit geldt ook voor machines van allerlei aard. De vraag is alleen wie er over het gaan van een toestel beslist. Het is zeker niet de verkoper van één of andere firma die na een snelle en overtuigende blik met nadruk beweert , "dit toestel is onherstelbaar" of wisselstukken zijn te duur en niet meer te verkrijgen! Is het niet zo dat dezelfde verkoper u een jaar of 5 voordien het betreffende toestel verkocht met de nadruk op "niet verwoestbaar! ! ", laat U niet beetnemen door een snelle jongen.

 5. GEVERS

  België

  Op zoek naar industriële gassen en lasmaterialen? Gevers verdeelt diverse topmerken. Industriële gassen van IJsfabriek Strombeek. Lasapparatuur en lasbenodigheden van Lastek, zowel elektrode, TIG- als MIG/MAG, voor het lassen van alle staalsoorten, inox en aluminiumlegeringen. Voor onze autogeen las- en snijbranders kozen wij voor het merk Gloor. Voor slijp - en afbraamschijven, diamantschijven en diamantboren kan u rekenen materiaal van Tyrolit. Kortom: een handige one-stop-shop voor als u wil snijden en lassen met gassen.

 6. LAS- & GASTECHNIEK

  België

  Sinds de oprichting in 2006 is Las & gastechniek succesvol als technische groothandel en uitgegroeid tot één van de voornaamste leveranciers voor de bouw en industrie binnen België. Kennis van zaken, een degelijke service en kwaliteitsproducten van toonaangevende fabrikanten vormen de basis van onze filosofie! Ons omvangrijke assortiment van ruim 20.000 artikelen onderscheidt zich door kwaliteit en duurzaamheid van gerenommeerde merken. Het assortiment hebben we onderverdeeld in een aantal productgroepen: - Lastechniek & Snijtechniek - Schuur techniek - Industriële en technischegassen - Persoonlijke beschermingsmiddelen - Koudemiddelen - Automatisatie - Werkplaats uitrusting - Verhuur Het kan iedereen overkomen, een spoedklus, een noodreparatie 's avonds of in het weekend. Al snel blijkt dat de juiste Industriële of technischegassen er net niet zijn . Geen nood! Ook buiten kantooruren kunt u ons bereiken, voor advies maar ook voor een razendsnelle levering. Las & gastechniek biedt de 24-uurs service. Dag en nacht, 365 dagen per jaar is Las & gastechniek dus bereikbaar!

 7. ETABL. VANDENBULCKE

  België

  Partool is uw betrouwbare partner voor de aankoop en onderhoud van professioneel lasmateriaal, aandrijvingen en gereedschap. Vroeger vanuit onze vestigingen in Oostende, Gent en Brussel, vandaag ook online. Partool betekent meer dan ooit uitstekende kwaliteit, voorraad en service. SKF, OPTIBELT, LOCTITE EN METABO. Partool is de officiële verdeler van heel wat kwaliteitsmerken: SKF lagers en dichtingen, Optibelt riemen, Metabo machines en onderdelen, Stahlwille gereedschap, Loctite (verlijming, afdichting, reiniging en smering), Colson wielen en onderdelen.

 8. AMBRELL BV

  Nederland

  Wij bieden u doeltreffende precisie verwarmingsoplossingen. Onze installaties, opgesteld in meer dan 40 landen, worden ondersteund door ons netwerk van toegewijde deskundigen op het gebied van inductieverhitting. Als u uw verhittingssysteem wilt verbeteren - overal in het proces - raadpleeg dan het Ambrell-team voor een kostenbesparende en hoogrenderende oplossing. De technische experts van Ambrell, die wereldwijd verspreid zijn, ontwerpen en fabriceren een reeks van systemen om u de allerbeste inductieverhittingssystemen te kunnen aanbieden. Wij herinvesteren 10% van onze opbrengsten en zijn continue gefocust op het uitvinden, ontwikkelen en introduceren van nieuwe technologieën in het voordeel van het productieproces van onze klanten. De ingenieurs en wetenschappers van de Ambrell-groep zijn houder van meer dan 20 technologische patenten en ondersteunen u met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van inductieverhitting.

 1. LAS SERVICE

  België

  Las Service is uw partner voor: - Afzuiginstallaties: Nederman lasrookafzuiging systeem - Beschermingsmiddelen: Speedglas lashelmen - Werkkledij: vlamvertragende en beschermende werkkleding - Schuurmachines: Hitachi of Finimaster schuurmachine kopen, huren - Lastoestellen: lasapparaat kopen, huren - Lasbenodigdheden: lasdraad, las elektroden, alles uit voorraad leverbaar en snelle levering.

 2. VAN BUUREN GROEP

  Nederland

  De Van Buuren Groep is specialist in hang- en sluitwerk, bevestigingsmaterialen, bouwbeslag en las- en ventilatietechniek. Het leveringsprogramma bestaat tevens uit een breed assortiment machines en (elektrische) gereedschappen. Ook bestrijken wij het totale gebied van werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen.

 3. BINZEL BENELUX BVBA

  België

  ABICOR BINZEL produkten worden vanuit Nazareth aan de gehele Belgische, Nederlandse en Luxemburgse markt geleverd in samenwerking met ongeveer 200 gekwalificeerde verdelers. ABICOR BINZEL levert voor alle materialen en toepassingen de perfecte las- of snijtoorts, zowel voor manueel gebruik als voor half- of volautomatische systemen. Het gamma wordt verder nog aangevuld met de noodzakelijke lastoebehoren en een zeer omvangrijk programma van robotperiferie systemen.

 4. PAUWELS

  België

  NV PAUWELS , reeds meer dan 40 jaar een vaste waarde in de wereld van industriële gassen en lasmaterialen. Met een uitgebreid gamma aan gascilinders, de nieuwe ALBEE – fles, het easyflam gamma, de altop en smartop cilinder, de lichtgewicht stikstof cilinder, een ruime keuze voor iedere lasser, juwelier, koeltechnieker, zowel kleine KMO, school, …. Uiteraard kan u ook voor de aanverwante lasmaterialen bij ons terecht : lasdraden, laselectroden, lasijzer, lastoortsen, alle kleine onderdelen …

 5. AIR LIQUIDE WELDING

  België

  Als Europese marktleider, stelt Air Liquide Welding een groot gamma lasprodukten en snijprodukten voor. Elk land van de Benelux heeft zijn eigen vestiging die wordt ondersteund door een uitgebreid lokaal verdelersnet. Alle Air Liquide Welding diensten en producten worden aangeboden dmv vijf merken : Oerlikon, Saf-Fro, Cemont, Weld Team en Weldline.

 6. NO-LEAK

  België

  Uit messing maakt No Leak een eigen gamma standaardfittingen. Dit is de helft van de acitiviteiten van No Leak. De andere helft bestaat uit maatwerk en de toelevering aan diverse industrieën. Warmpersen, draaien, gieten en afwerken. No Leak beheerst al deze technieken en adviseert welke u het best kan gebruiken.

 7. CARL STAHL KROMER - GERMAN MADE SPRING BALANCERS

  Duitsland

  Het bedrijf CARL STAHL KROMER - GERMAN MADE SPRING BALANCERS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lassen en solderen - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren lieren, luchtvaartinstallatie, montageaccessoires, en stabilisatoren. Het is gevestigd in Gottenheim, Duitsland.

 8. UNITED EAST PROJECTS

  Qatar

  Het bedrijf UNITED EAST PROJECTS, is een Groothandelaar, en actief in de sector Lassen en solderen - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren aluminiumlassen, schuurmiddel voor metaal, en lasmachines voor rails. Het is gevestigd in Doha, Qatar.

 9. HANGZHOU RIYANG PLASTIC PIPE WELDING MACHINERY CO.,LTD.

  China

  Het bedrijf HANGZHOU RIYANG PLASTIC PIPE WELDING MACHINERY CO.,LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lassen en solderen - machines en accessoires. Het is gevestigd in Hangzhou, China.

 10. PASTORIZA SOLDADURA

  Spanje

  Het bedrijf PASTORIZA SOLDADURA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Lassen en solderen - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zuurstofsnijden - machines, en Zuurstofsnijden - machines. Het is gevestigd in Vigo-Pontevedra, Spanje.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Lassen en solderen - machines en accessoires - Import export

Aantal resultaten

2.123 Bedrijven