• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • lingerie-industrie - machines

Resultaten voor

Lingerie-industrie - machines - Import export

 1. JAMPA'S CORP

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf JAMPA'S CORP, is een Distributeur, en actief in de sector Lingerie-industrie - machines. Het is gevestigd in Grimsby, Verenigd Koninkrijk.

 2. ZUPPII

  Turkije

  Het bedrijf ZUPPII, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lingerie-industrie - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kousen en sokken, zwemkleding, ondergoed, Kousen en sokken, en elastische kousen en panty's. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 3. EROS-EROTICS.DK

  Denemarken

  Het bedrijf EROS-EROTICS.DK, is een Distributeur, en actief in de sector Lingerie-industrie - machines. Het is gevestigd in Helsinge, Denemarken.

 4. WERKKOL

  Bosnië-Herzegowina

  Het bedrijf WERKKOL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lingerie-industrie - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren intieme lingerie. Het is gevestigd in Kladanj, Bosnië-Herzegowina.

 5. JULIA BILAN

  Denemarken

  Het bedrijf JULIA BILAN, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Lingerie-industrie - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren lingerie. Het is gevestigd in Hvide Sande, Denemarken.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ZIP TEKSTIL

  Turkije

  Het bedrijf ZIP TEKSTIL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lingerie-industrie - machines. Het is gevestigd in Esenler, Turkije.

 2. DAVID NORWOOD

  Verenigd Koninkrijk

 3. SC PROFINOX SRL

  Roemenië

  Verified by europages badge

  Onze firma, terecht genaamd Profinox, is in 2005 opgericht met het doel om de voornaamste leverancier te worden van complexe van roestvrijstaalverwerkingsproducten en -diensten voor de voedingsmiddelenindustrie en de farmaceutische industrie in Roemenië. Naar de visie van Profinox kan en moet de roestvrij staal verwerkende industrie in Roemenië getransformeerd worden om de hoogste kwaliteit en veiligheidsnormen te waarborgen. Dankzij een toegewijd team van ingenieurs en specialisten op dit gebied, het gebruik van ultramoderne apparatuur en technologie, verzekeren wij dat alle projecten van onze klanten en partners worden uitgevoerd met de maximale efficiëntie. Profinox voert met succes een groot aantal complexe diensten uit: RVS lassen, lasersnijden, CNC buigen, walsen, plaatmetaal en profiel snijden, RVS zandstralen, mechanische bewerking van RVS, CAD-ontwerp, poedercoaten, enz. Wij verlenen ook professionele RVS-productiediensten en specifieke producten (tanks, vaten, omkastingen voor machines, transportbanden, metalen structuren of Horecaproducten). Profinox is uw betrouwbare partner – ongelijk in welke branche of activiteitsgebied u werkt. Want wij DOEN waar we verstand van hebben en wij HEBBEN VERSTAND van wat wij doen. Het is ons doel de klanten van Profinox in de voedingsmiddelen- en farmaceutische industrie te voorzien van producten van superieure kwaliteit en complexe RVS-bewerkingsdiensten te verlenen die voldoen aan de standaarden opgelegd door onze firmanaam, Profinox. Neem zonder aarzelen contact met ons op voor verdere informatie!

 4. HEBOLD SYSTEMS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Hebold Systems levert en ontwikkelt al sinds vele jaren individuele oplossingen in de vacuüm-, meng- en homogeniseertechniek voor de farmaceutische, cosmetische en levensmiddelenindustrie. Er worden mengmachines als homogeniseer- en dispergeerinstallaties voor de productie van crèmes, gels, zalven. lotions en shampoos geproduceerd. De procesinstallatie voor de productie van halffabricaten zijn in standaardgroottes van 5 tot 10.000 l leverbaar. Afhankelijk van de klantspecificatie bestaan complete installaties uit een of meerdere HEBOLD-mengmachines met of zonder dekselhefvoorzieningen, homogenisatoren, voorfasereservoirs, vacuümsystemen, verwarmings- en koelinrichtingen, leidingen, platformen en de besturing met procesvisualisering en receptbeheer.

 5. FUCHS UMWELTTECHNIK PRODUKTIONS- UND VERTRIEBS- GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Fuchs-milieutechniek heeft meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van de ontwikkeling, productie en verkoop van afzuig- en filterinstallaties ten behoeve van schone lucht op de werkplek. Toonaangevend ontstaan bij Fuchs Milieutechniek betrouwbare en efficiënte afzuig- en filterinstallatie voor de oplossing van schadelijke stoffen in de lucht. Onze afzuiginstallaties zijn speciaal ontwikkeld voor alle gebieden van de opvang en filtering van: gasvormige schadelijke stoffen, stoffen, rook, olie- en emulsienevel, dampen, geurtjes, etc. Fuchs Mileutechniek biedt klantspecifieke oplossingen – wij passen ons aan uw eisen aan – en niet omgekeerd. Bij Fuchs Milieutechniek vindt u precies de voor u op maat gesneden installatie. Alle componenten van de afzuig- en filterinstallaties zijn op elkaar afgestemd. Ons modulesysteem maakt individuele, goedkope oplossingen in combinatie met beproefde componenten alsmede een hoge mate aan flexibiliteit mogelijk.

 1. WILLY A. BACHOFEN AG

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Willy A. Bachofen GmbH is gevestigd in Nidderau (bij Frankfurt am Main) en dus centraal gelegen in Duitsland.Op deze locatie van de WAB-GROUP is er een uitgebreid onderdelen- en slijtdeelmagazijn beschikbaar. De ervaren ingenieurs en technici zorgen ervoor dat onze klanten altijd het best mogelijke advies en ondersteuning krijgen. Onze klanten kunnen te allen tijde testen uitvoeren in de proeffabriek van het moederbedrijf van de WAB-GROUP in Muttenz (Zwitserland), dat zich direct aan de grens met Duitsland bevindt. Het ervaren team is klantgericht, zorgt voor de kortste service- en reparatietijden op basis van routineprocessen en past slijtageverschijnselen binnen één dag toe.

 2. PC-LABORSYSTEM GMBH

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  PC Laborsystem is gespecialiseerd in de fabricage van klantspecifieke meng- en dispergeermachines voor laboratoria en technische centra.Afhankelijk van uw wensen bieden wij eenvoudige machines met diverse besturingen tot procesgestuurde combi-mengmachines, onze hoogwaardige machines worden vervaardigd volgens de laatste inzichten in de mengtechniek.Dankzij het optimale samenspel van koppel en toerental kunnen zowel laag- als hoogviskeuze producten verwerkt worden.De speciaal door ons vervaardigde meng- en roergereedschappen voor verschillende taken garanderen optimale verwerkingsresultaten. Deskundig advies over procestechniek en het ontwerp van mengsystemen.Gezamenlijke acceptatie met de klant voordat de machines in onze productiefaciliteit worden afgeleverd, instructie in machine- en veiligheidstechniek.24-uurs service voor reserveonderdelen.Een compleet programma voor laboratoriumgebruik.Onderhoud (onderhoudscontract)

 1. SUN CHEMICAL - COLORS & EFFECTS NETHERLANDS B.V

  Nederland

  Verified by europages badge

  Sun Chemical is een gerenommeerde chemische producent met vestigingen in Nederland en Turkije.Ons bedrijf bestaat al tientallen jaren en heeft een reputatie opgebouwd als een toonaangevende leverancier van schoonmaakproducten en diverse andere chemicaliën, die wereldwijd distributeurs bedient. Wij geven prioriteit aan langdurige partnerschappen en onderhouden nauwe relaties met onze klanten, van wie velen terugkerende klanten zijn. Ons toegewijde aftersales team is altijd beschikbaar voor ondersteuning en hulp om het succes van onze projecten te garanderen. Wij nodigen alle potentiële klanten uit om samen met ons, ons bedrijf naar het volgende niveau op wereldwijde schaal te tillen, aangezien wij onze chemicaliën wereldwijd inkopen en verzenden, inclusief landen als China, het VK, de VS, Kenia en Brazilië. Onze faciliteiten en producten zijn gecertificeerd door prestigieuze internationale inspectiebedrijven, zoals SGS, Bureau Veritas (BV) en de Certification Inspection Section, om kwaliteits- en veiligheidsnormen te garanderen. Onze fabrieken beschikken over ISO-certificaten, waaronder ISO 14001: 2004, ISO 14001: 2015 en ISO 9001, en we zetten ons in om de internationale milieu- en veiligheidsnormen te handhaven. Bezoek voor meer informatie over onze producten en diensten onze website of neem direct contact met ons op via onze contactpagina voor een persoonlijk antwoord op uw vraag.

 2. THOMSON MACHINERY BV

  Nederland

  Verified by europages badge

  Bij Thomson Machinery BV zijn we gespecialiseerd in sourcen en handelen met een uitgebreid assortiment uitrustingen voor diverse industrieën zoals bouw, scheepsbouw, graafwerkzaamheden, beton-/ wegenbouw, oppervlakte & en ondergrondse mijnbouw, landschapsontwikkeling, landbouw, vrachtvervoer en meer. Wij streven ernaar uw ultieme bestemming te zijn voor al uw uitrustingen. Wij zetten ons in om nauwkeurige beeldmateriaal van de werkelijke staat van elke door ons verkochte machine te bieden, om te garanderen dat u precies krijgt wat u nodig heeft. Met expertise in het inkopen en verkopen van uitrustingen van elk merk, model en jaar, staan wij voor u klaar om u te helpen bij zowel de verkoop als aankoop. Vergeet niet te vragen naar onze financieringsopties. Onze uitgebreide aanbod diensten en mogelijkheden tot meerwaarde maakt het onderscheid op de markt. Onze specifieke en zorgvuldig uitgevoerde diensten maken gebruik van ultramoderne fysieke en digitale tools, wat ons tot marktleider maakt. Wij bieden hoogwaardige bijstand voor de handel via industriële machinetransacties die diverse categorieën dekken: Metaalbewerkingsmachines, houtbewerkingsmachines, printers, Industriële automatiseringstechnologie, voortstuwing & transportbanden, vorkheftrucks & industriële trucks, voedselverwerkingsmachines, bouwmachines en materiaal voor goederenhantering. Uw behoeften zijn onze prioriteit. Onze diensten zijn erop gericht volledige steun te bieden tijdens het gehele proces, inclusief advies, promoten, kopen en het verkopen van uw industriële machines.

 3. RALF LANG MASCHINENBAU GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Als toonaangevende onderneming op het gebied van automatisering en robotica bieden wij innovatieve oplossingen, flexibele robotconcepten en uitgebreide proceskennis. Of het nu om machines in serieproductie of speciale machines gaat. We zijn gespecialiseerd in de auto-industrie, medische techniek, voeding, elektronica en elektrische apparaten en onze kerncompetenties betreffen monteren, sorteren, integreren en verpakken. Toonaangevende autofabrikanten, farmaceutische bedrijven en hun toeleveranciers vertrouwen op onze innovatieve en hoogwaardige oplossingen, die wereldwijd meer dan 300 geleverde installaties en meetmachines omvatten. Wij onderscheiden ons door onze dienstverlening en onze kwaliteit, vooral bij onze procescompetenties. Bijvoorbeeld: Flexibele toevoer via BinPicking. Hiermee houden wij uitstekend zicht op grote variaties in onderdelen en uiterst kleine batches. Door de afwezigheid van de handmatige toevoer van onderdelen verhogen we de efficiëntie, veiligheid en foutloze verwerking. Het integreren (toevoegen, doseren, hechten met verschillende opbrengtechnieken) van componenten. Wij streven ernaar om het proces vorm te geven als serieproductie met een constante kwaliteit en het aan uw prestatie-eisen aan te passen. Controle en meting – optisch of tactiel – van componenten. Zowel via eigen testoplossingen als met externe testfabrikanten. Of het nu om één automaat, draaitafelinstallatie, lineaire transportinstallatie met weinig cellen of een grote installatie gaat, bij ons bent u in goede handen. Overtuig u zelf van onze maatwerkoplossingen en onze hoge kwaliteitsnormen.

 4. BATTAGGION

  Italië

  Verified by europages badge

  Battaggion SpA, opgericht in 1918, is gespecialiseerd in het ontwerp en de productie van machines en volledige systemen voor het mengen van producten voor diverse toepassingen bestemd voor de chemische industrie, de rubberindustrie, de kunststofindustrie en de farmaceutische en levensmiddelenindustrie. Kneedmachines, mengmachines, oplosmachines en schudmachines. De merken zijn VALTORTA en MOLTENI.

 5. LE SUR MESURE INDUSTRIEL

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  LE SUR-MESURE INDUSTRIEL, opgericht in 1991, is gespecialiseerd in technische engineering, innovatie en ontwikkeling van speciale machines voor de industrie. Ons vak bestaat erin, oplossingen te vinden om productiemiddelen te verbeteren of om nieuwe productiemiddelen te ontwerpen, afhankelijk van de problemen of technische eisen van de klanten. Onze aanpak begint met de objectieve analyse van de technische eisen en eindigt met de indienststelling van de uitrustingen. Hierbij zijn diverse fasen betrokken: berekeningen, CAD-modelvorming, 3D-beelden, plannen en schema's, assemblage en tests. Wij zijn actief in diverse sectoren en bouwen apparatuur voor het assembleren, bewerken, verpakken, meten en controleren. De projecten worden op maat uitgevoerd, vaak in een vertrouwelijke context en altijd met een resultaatsverplichting. Ons multidisciplinair team staat tot uw dienst om nauw samen te werken met uw afdelingen R&D, methode, productie en maintenance, om een efficiënt resultaat te bereiken.

 6. PRO-ASSEM SP. Z O.O.

  Polen

  Verified by europages badge

  De firma Pro Assem is gespecialiseerd in de ontwikkeling van machines en assemblagelijnen. We werken aan opdrachten van de ontwerpfase tot de levering van het eindproduct en verzorgen de inbedrijfstelling op de locatie aangegeven door de klant. Wij zijn gefocust op moderne technologie en innoverende industriële oplossingen. Wij hebben ons eigen machinepark uitgerust met installaties van de beste kwaliteit, zodat wij in staat zijn snel te werken van de ontwerpfase tot de inbedrijfstelling. Neem contact met ons op voor verdere informatie!

 7. SARONG SPA

  Italië

  Verified by europages badge

  SARONG is een privé-bedrijf gevestigd in het Noorden van Italië, in Reggiolo (RE). Het bedrijf is opgericht in 1972 met het doel om de eerste automatische verpakkingsmachine (Mod. SG-12) voor de productie van farmaceutische zetpillen op de markt te brengen. In de loop van de jaren breidde SARONG het verpakkingsassortiment uit en begon met het ontwerp en de vervaardiging van machines voor zetpillen (Mod. SAAS.) te ontwerpen en te vervaardigen. Lam Sarong is gevestigd in Reggiolo (RE).

 8. YSTRAL GMBH MASCHINENBAU + PROCESSTECHNIK

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Ystral is een sterk groeiende, door de eigenaren geleide onderneming op het gebied van machine- en installatiebouw. Onze focus is gericht op het ontwerpen en construeren van geïndividualiseerde meng-, dispergeer- en poederbevochtigingsmachines evenals speciale meng-, dispergeer- en poederbevochtigingsinstallaties voor de stromingsmechanische procestechniek. Daarnaast behoren tot onze procestechnieken het emulgeren, homogeniseren en mengdispergeren. Onze hoofdvestiging bevindt zich in Ballrechten-Dottingen dicht bij de grens met Frankrijk en Zwitserland. Wij opereren als middelgrote onderneming met meer dan 270 medewerkers en dochtermaatschappijen in China, India en Singapore en talrijke vertegenwoordigingen over de hele wereld. Helemaal naar de wensen van onze klanten ontwikkelen wij de knowhow van onze medewerkers evenals onze technologieën continu verder en voldoen daarmee aan onze eigen hoge eis: Ystral – 110% MIXING SOLUTIONS. Van de geoptimaliseerde processen door onze machines en installaties profiteren middelgrote ondernemingen en concerns uit de meest uiteenlopende branches over de hele wereld. Of het nu voor de vervaardiging van chemische producten is, levensmiddelen, cosmetica of geneesmiddelen – met onze machines en installaties beperkt u uw procestijden tot een minimum, vermindert u het gebruik van grondstoffen en kunt u de kwaliteit van uw producten verbeteren.

 1. ARSILAC

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ARSILAC, is een Distributeur, en actief in de sector Kuipen - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Distilleerderijen - machines en materialen, Bierbrouwerijen - machines en materialen, Wijnvaten, Wijnindustrie - machines en materialen, Chemische industrie - machines en materialen, Farmaceutische industrie - machines en materialen, Cosmetische industrie - machines en materialen, koeltanks, en stalen tanks. Het is gevestigd in Monteux, Frankrijk.

 2. DOREY

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DOREY, is een Distributeur, en actief in de sector Solderen van rubber en plastic. Het is tevens aanwezig in de sectoren Snijden en stanzen van rubber en kunststof, lasinstallaties met behulp van ultrasone trillingen, Machine voor het thermisch lassen met warme lucht, Hydraulische snijpers, Roterende snijmachine, Automatische kortzaagmachine, Halfautomatische overlangs zaagmachine, Plotter voor digitaal snijwerk, en Snijden van soepele en half-buigzame materialen. Het is gevestigd in Chatillon St-Jean, Frankrijk.

 3. CIFRA SPA

  Italië

  Het bedrijf CIFRA SPA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Confectie-industrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren enkelsokjes, lingerie, en op maat gemaakte breigoederen. Het is gevestigd in Verano Brianza, Italië.

 4. DOTT. MARIANO PRAVISANI & C. S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf DOTT. MARIANO PRAVISANI & C. S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Chemie en farmacie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Chemische industrie - machines en materialen, Farmaceutische industrie - machines en materialen, Chemische industrie - machines en materialen, en Farmaceutische industrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Pasian Di Prato, Italië.

 5. MARCO MORA CENTRIFUGHE INDUSTRIALI USATE

  Italië

  Marco Mora levert compleet gereviseerde tweedehands industriële centrifugeermachines met een garantie zoals de nieuwe machines. Industriële centrifugeermachines en separators met verschillende productiecapaciteiten en bestemd voor diverse toepassingen in bedrijven wereldwijd. De klanten die gebruik maken van de machines van Marco Mora zijn terug te vinden in diverse sectoren: zuivel en kaas, voedingsmiddelen en conserven, wijn, dranken op basis van fruit, minerale oliën, brandstoffen, cosmetica en farmaceutische producten.

 6. KIKUSUI EUROPE S.R.L.

  Italië

 7. COSMATIC S.R.L.

  Italië

 8. AVANTGARDE S.P.A.

  Italië

 9. BREVETTI ANGELA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf BREVETTI ANGELA S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Chemie en farmacie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Chemische industrie - machines en materialen, Farmaceutische industrie - machines en materialen, Chemische industrie - machines en materialen, en Farmaceutische industrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Arzignano, Italië.

 10. CEISA SOLUTIONS S.A

  Spanje

  Het bedrijf CEISA SOLUTIONS S.A, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ingenieursbureaus - industrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bioprocestechniek, machines en uitrustingen voor de farmaceutische industrie, en industriele engineering. Het is gevestigd in Granollers, Spanje.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis