• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • luchtvaart - uitrusting en instrumenten

Resultaten voor

Luchtvaart - uitrusting en instrumenten - Import export

 1. FORKLIFT ENERGIE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  FORKLIFT ENERGIE is sinds 2016 de specialist op het vlak van boord- en stationaire energie voor de industrie. De onderneming is gevestigd in Bretagne in de Morbihan (56) en is in het hele land actief. FORKLIFT ENERGIE onderscheidt zich van zijn concurrenten door de kwaliteit van zijn werk, zijn prestaties, zijn dynamisme, zijn bekwaamheid, zijn service en de nauwgezetheid van zijn team. Onze jarenlange ervaring en deskundigheid hebben van ons een vooraanstaande onderneming gemaakt. FORKLIFT ENERGIE is gespecialiseerd in de sector van goederenbehandeling voor: - Import, - Advies en distributie, - Verkoop en verhuur, - Montage en regeneratie, - Ingebruikneming en reparatie. Het bedrijf werd opgericht om industriële bedrijven in de logistiek, automobiel-, luchtvaart- en maritieme sector te helpen bij het ontwerpen, omschakelen of moderniseren van hun apparatuur met loodaccu's naar lithiumtechnologie. De onderneming biedt haar knowhow op het gebied van gelijkstroom en de toepassingen ervan in de mobiliteit aan ondernemingen in de logistieke, industriële en maritieme sector. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 2. DAMP - DOUISSI AJERRAY - MECÂNICA DE PRECISÃO UNIPESSOAL LDA

  Portugal

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DAMP - DOUISSI AJERRAY - MECÂNICA DE PRECISÃO UNIPESSOAL LDA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Precisiemechanica. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draadsnijden - staal- en metaalbewerking, Luchtvaart - uitrusting en instrumenten, CNC-freeswerk, CNC-4-assen-freeswerk, Draadsnijden - staal- en metaalbewerking, precisiebewerking, draaiwerk staven, Luchtvaart - uitrusting en instrumenten, en ontwerp/fabricage van onderdele voor de luchtvaart. Het is gevestigd in Vimieiro Braga, Portugal.

 3. DAST GMBH & CO KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DAST GMBH & CO KG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Luchtvaart - uitrusting en instrumenten. Het is gevestigd in Gaildorf, Duitsland.

 4. BTC LINKE & SILCO-TEC GMBH CHEMISCHE PRODUKTE UND VERTRIEB

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BTC LINKE & SILCO-TEC GMBH CHEMISCHE PRODUKTE UND VERTRIEB, is een Groothandelaar, en actief in de sector Luchtvaart - uitrusting en instrumenten. Het is gevestigd in Großbreitenbach, Duitsland.

 5. RAWE 3D METALLDRUCK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf RAWE 3D METALLDRUCK GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Luchtvaart - uitrusting en instrumenten. Het is gevestigd in Erndtebrück, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. HEICKS INDUSTRIEELEKTRONIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HEICKS INDUSTRIEELEKTRONIK GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Luchtvaart - uitrusting en instrumenten. Het is gevestigd in Geseke, Duitsland.

 2. MARTIN PFEIL TRAWID-GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MARTIN PFEIL TRAWID-GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Luchtvaart - uitrusting en instrumenten. Het is gevestigd in Giesen/bei Hildesheim, Duitsland.

 3. GEBR. WINTER GMBH & CO KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GEBR. WINTER GMBH & CO KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Luchtvaart - uitrusting en instrumenten. Het is gevestigd in Jungingen, Duitsland.

 4. NYCO

  Frankrijk

  NYCO onderzoekt, ontwerpt en produceert synthetische esters en smeermiddelen voor de luchtvaart, defensie en de industrie. Als Frans onafhankelijk privébedrijf, zij wij de enige Europese fabrikant die alle processen beheert, van de productie van synthetische esters tot afgewerkte smeermiddelen en hoogwaardige additieven die in de samenstelling van Smeermiddelen zit. Wij leveren producten die speciaal ontworpen zijn om te voldoen aan de behoeften van onze klanten alsook aan de meest veeleisende specificaties: oliën, vetten, vloeistoffen en speciale producten. Onze oplossingen omvatten: • Smeermiddelen voor de civiele luchtvaart en militaire smeermiddelen die aan internationale specificaties voldoen• Smeermiddelen voor vloergasturbines• Basissen van synthetische esters voor de formulering van smeermiddelen, plastificeermiddelen en dieselelektrische vloeistoffen• Synthetische smeermiddelen voor industriële toepassingen en automobieltoepassingen• Esters en ecologisch compatibele, en biologisch afbreekbare smeermiddelen.

 5. EUROPRECIS GALICIA S.L.

  Spanje

  De missies die Europrecis uitvoert, zijn de volgende: Onderzoek, ontwerp, fabricage en revisie van machines en mechanische installaties voor de automobielindustrie. Ontwerp en bouw van doorslagen en matrijzen. Onderhoud van matrijzen en doorslagen.Onderhoud van installaties en gereedschap. Productie en assemblage van structuren ontworpen voor goederenbehandeling.Digitaal gestuurde bewerking van onderdelen.Bewerking van artikelen. Structuren ontworpen voor de scheepvaart.Ketelbouw in het algemeen.

 1. DE STER

  België

  Met een brede visie en oog voor detail, is deSter de toonaangevende leverancier van service-oplossingen in alle vliegtuig cabines en dient ook de spoorwegsector. Voor de voorste cabine, bieden wij een volledig assortiment van prestigieuze porselein, bestek, kristal en textiel - ontworpen en bedacht in samenwerking met wereldklasse merken. Voor de achterkajuit, ontwerpt en levert deSter innovatieve maaltijd en een drank concepten en food contact voorwerpen voor de dienstverlening. deSter integreert ontwerp, R & D, productie en distributie in een supply-chain aanpak.

 2. AERO CONSULTING & TRADING COMPAGNY

  België

  ACTC is gespecialiseerd in de levering van vervangingsonderdelen voor vliegtuigen en verlenen van diensten aan de luchtvaartindustrie. ACTC kopen, verkopen, uitwisselen, verhuren en wereldwijd te distribueren vliegtuigen onderdelen. Ze leveren adviesdiensten in voorraadbeheer, met hun core business in reparatie en inkoop managment, voorraadaanvulling, AOG diensten, opslag en logistieke diensten. Hun klanten base variëren van luchtvaartmaatschappijen, onderhoudsbedrijven, helikopter operators aan leasebedrijven. Het bedrijf heeft ervaring in de omgang met de vliegtuigbouwers, OEM's, grote handelaren, makelaars, MRO's en derden reparatie organisaties.

 1. INESPASA

  Spanje

  Ontwerp, productie en montage van gereedschap en kleinere gehelen, en bewerking van onderdelen. Wij ontwerpen en vervaardigen onderdelen voor vliegtuigen. Onze onderneming is gespecialiseerd in de luchtvaart. ONTWERP, VERVAARDIGING en INSTALLATIE van gereedschap en kleinere gehelen. Bewerking van onderdelen. Ontwerp en vervaardiging van onderdelen voor de luchtvaart. Ontwerp, productie en montage van gereedschap van halffabrikaten en bewerking van onderdelen.

 2. ALC SPECZAKAZ

  Wit Rusland

  Het verricht het volgende: - verkoop van civiele luchtvaart apparatuur (civiele helikopters, vliegtuigen voor de burgerluchtvaart); -civiele luchtvaartapparatuur reparaties (reparatie van helikopters, reparatie van luchtvaartuigen) - aanbod van gronduitrustingen (ladders, trolleys, standers) verkoop van reserveonderdelen voor de luchtvaart. Reserveonderdelen voor luchtvaartapparatuur. Onderdelen voor helikopters, vliegtuigen.

 3. SABENA TECHNICS

  België

  Sabena Technics, een dochteronderneming van de Groep TAT is een toonaangevende onafhankelijke leverancier van MRO onderhoudsdiensten voor civiele en militaire operators voor vliegtuigen. Door middel van speciale activiteiten, bieden wij klanten met op maat gemaakte kosten-effectieve oplossingen.

 4. SMETS AVIATION SERVICE

  België

  Smets Aviation Service werkt als een onafhankelijke General Aviation Repair Shop. Zij voeren onderhoud aan de grootste mate van propellervliegtuigen tot 5700kg / 12500Lbs gebruikt in prive-categorie. Gecertificeerd als EASA Part M, subdeel F en subdeel G / I (CAMO +), we hebben ook Amerikaanse FAA A + P's en een IA in huis. Ze bieden u ondersteunen in alle aspecten van onderhoud, reparatie, modificatie en follow-up van uw vliegtuigen.

 5. AVIONICS

  België

  Bij Avionics, zorgen ze voor de installatie, herstellingen en onderhoud van uw uitrustingen voor vliegtuigen. Ze kunnen ook u helpen met hoogtemeter controles, transponder controles, test en onderhoud van blinde encoders, prestaties van kompas swing en swing van slaved kompas systemen, test-en inspectie van de pitot-statische systemen op vliegtuigen test-en inspeciton van elektronische systemen op vliegtuigen.

 6. INDAERO

  Spanje

  INDAERO ontwerp, fabricage en gemonteerde accessoires voor vliegtuigen.

 7. SARL TECHNO MECA

  Frankrijk

  Het bedrijf SARL TECHNO MECA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Luchtvaart - uitrusting en instrumenten. Het is tevens aanwezig in de sectoren ontwerp van gereedschap, Elektro-erosie met draad, elektro-erosie, en lasersnijden. Het is gevestigd in Morlaàs, Frankrijk.

 8. NOVACABLE - FABRICAÇÃO E COMERCIALIZAÇÃO DE CABLAGENS, LDA

  Portugal

  Het bedrijf NOVACABLE - FABRICAÇÃO E COMERCIALIZAÇÃO DE CABLAGENS, LDA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Luchtvaart - uitrusting en instrumenten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Industriële kabels, bekabeling, en Industriële kabels. Het is gevestigd in Vila Nova De Paiva, Portugal.

 1. DIMENSIONE VOLO

  Italië

  Het bedrijf DIMENSIONE VOLO, is een Dienstverlener, en actief in de sector Luchtvaart - uitrusting en instrumenten. Het is tevens aanwezig in de sectoren online aankopen, instrumenten voor de luchtvaartindustrie, en accessoires voor de luchtvaartindustrie. Het is gevestigd in Forli, Italië.

 2. JSC DNEPROPETROVSK AGGREGATE PLANT

  Oekraïne

  Het bedrijf JSC DNEPROPETROVSK AGGREGATE PLANT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Luchtvaart - uitrusting en instrumenten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Mechanica, algemeen - machinebouw, maakloon, Staal- en metaalbewerking - verspanen, Thermische staal- en metaalverwerking, Staal- en metaalbewerking - lassen en solderen, Mechanica, algemeen - machinebouw, maakloon, Staal- en metaalbewerking - verspanen, Thermische staal- en metaalverwerking, en Staal- en metaalbewerking - lassen en solderen. Het is gevestigd in Dnepropetrovsk, Oekraïne.

 3. VIBRO ANALYTICS UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

  Duitsland

  Het bedrijf VIBRO ANALYTICS UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), is een Dienstverlener, en actief in de sector Luchtvaart - uitrusting en instrumenten. Het is gevestigd in Adelebsen, Duitsland.

 4. ALL-ENERGY SYSTEMS SRL

  Italië

  Het bedrijf ALL-ENERGY SYSTEMS SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Luchtvaart - uitrusting en instrumenten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Werkkamermeubilair, Opslagsystemen en materialen, kasten voor gereedschap, Werkkamermeubilair, Opslagsystemen en materialen, en toegangscontrolesysteem. Het is gevestigd in Borgo Ticino, Italië.

 5. ETS EKOLOJIK TEKNOLOJIK TEMIZLIK CÖZÜMLERI LTD STI

  Turkije

  Het bedrijf ETS EKOLOJIK TEKNOLOJIK TEMIZLIK CÖZÜMLERI LTD STI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Luchtvaart - uitrusting en instrumenten. Het is gevestigd in Kocaeli Derince, Turkije.

 6. AIR SYSTEMS

  Frankrijk

  Het bedrijf AIR SYSTEMS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Numerieke besturing - kleine systemen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Luchtvaart - uitrusting en instrumenten, Luchtvaart - uitrusting en instrumenten, en conceptie van elektronische circuits. Het is gevestigd in Grenade, Frankrijk.

 7. KONTENERY-KRAKÓW

  Polen

  Het bedrijf KONTENERY-KRAKÓW, is een Dienstverlener, en actief in de sector Transport van afval. Het is tevens aanwezig in de sectoren Luchtvaart - uitrusting en instrumenten, en Luchtvaart - uitrusting en instrumenten. Het is gevestigd in Wieliczka, Polen.

 8. PGA ELECTRONIC

  Frankrijk

  Het bedrijf PGA ELECTRONIC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Luchtvaart - uitrusting en instrumenten. Het is gevestigd in MONTIERCHAUME, Frankrijk.

 9. MABAYCO INDUSTRIAL PRODUCTS LTD STI

  Turkije

  Het bedrijf MABAYCO INDUSTRIAL PRODUCTS LTD STI, is een Groothandelaar, en actief in de sector Luchtvaart - uitrusting en instrumenten. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 10. VENTANA

  Frankrijk

  Het bedrijf VENTANA, is een Groothandelaar, en actief in de sector Mechanica, algemeen - machinebouw, maakloon. Het is tevens aanwezig in de sectoren Luchtvaart - uitrusting en instrumenten, mechanisch precisiewerk, Luchtvaart - uitrusting en instrumenten, precisiegietwerk, en Mechanisch laswerk. Het is gevestigd in Narcastet, Frankrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Luchtvaart - uitrusting en instrumenten - Import export

Aantal resultaten

837 Bedrijven